עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עד 700 ש"ח.(עדיף פחות) רציתי לקנות את הלוח של EPOX אבל אין אותו בKSP. מישהו יכול להמליץ לי על לוח טוב בתקציב הנ"ל שנמצא ב KSP , ואם אין שם לוחות טובים אז תמליצו לי על לוחות טובים שאין שם. שיהיה עם כרטיסי קול ורשת מובנים! עדיף עם FireWire. עריכה:----------------- מה זה RAID??

• 17 תגובות
    • 930 צפיות
  2. Twinmos ocz סמסונג קינגסטון או חברה אחרת שאתם ממליצים..ואיזה סטיקים כדי לקחת למחשב הזה.... אני לא עושה OC אני חושב לקחת 2 סטיקים של 256.. או לקחת אחד של 512 ובעתיד להוסיף עוד אחד כזה... מה כדיי? מחשב לקידוד סרטים TVRIPS משחקים וקצת גרפיקה.......... Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Aviram,

יש לי מחשב AMD Athlon 64bit 3000+, וכשאני בודק את מאפייני המחשב (לחצן ימני על המחשב שלי ומאפיינים), כתוב את השם המלא של המעבד, כולל 3000+, אבל מתחת לזה כתוב: 2.1Ghz. אמרו לי שAMD64 יותר טוב למשחקים אפילו ממחשב INTEL 3.06Ghz, אבל אם באמת יש לי 2.1Ghz, זה 1000Mhz פחות ממה שיש למעבד INTEL! אז איך זה יכול להיות? שמישהו רק יסביר לי את ההגיון!

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by Tranquility,

אני שוקל לקנות את הלוח ה"ל למרות שבאופן עקרוני המליצו לי על ה SL מישהו יכול לספר לי איך הוא מנסיון אישי ? נסיון של אחרים ??

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by KMA12,

שלום הלכתי למס חנויות בו הציעו לי מחשבים(אני בניתי..) אבל המעבד תמיד היה בעיתי כי הבחור שאני בונה לו את המחשב לא רוצה AMD אז מן הסתם הלכתי לינטל.. בכל חנות המליצו לי על פרסקוט ופה באתר מציעים לי לא לקנות פרסקוט... אז מה הבעיה המעבד ואם הוא כל כך לא טוב אז איזה כדי???

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. שלומות, אני משדרג את המחשב, ומעוניין למכור את השילוש הישן, שכולל: Asus P4S8X P4B 2.4 Kingston ValueRam PC2700 512MB הייתי מעוניין לדעת כמה ריאלי לדרוש עבורו, לדעתכם. שי

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  7. ??? אם לא אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם טוב עם כרטיסי קול ורשת מובנים למעבד AMD Athlon 64 +3000? עריכה:--------------------- עד 800 ש"ח בבקשה.

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  8. אני חורש על הרשת וגם על האתר כבר יותר משבוע בניסיון להרכיב את המחשב התקציבי הטוב ביותר. אחרי שהגעתי להחלטה בנוגע לכרטיס מסך, מעבד וזיכרון, נשאר רק הלוח אם. דרישותי מלוח אם: יכולת OC מעולה ויציבות. (מומלץ גם כרטיס קול מובנה ברמה) קיבלתי המלצות חמות על הלוח אם של ABIT ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD והיום קראתי ביקורות ברשת על ALBATRON KX18D PRO Nforce 2 הביקורות אמרו שזה לוח אם מעולה ושווה כל אגורה. רציתי לשמוע את דעתכם בנושא. איזה לוח אם עדיף לקחת?

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  9. P 4 2.8 C 512 K 800MHZ תחשבו איזה לוח אם אתם חושבים שהכי מתאים למעבד הזה..משהו יותר ממינימלי

• 7 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by ratzabi,

במחשב שאני קונה אני רוצה לשים זכרונות של A-DATA 1GB)512X2MB PC3200 400Mhz). הם טובים (תיזמונים ועוד כמה דברים שאני לא ממש מבין בהם)?? אם לא אז על איזו חברה אתם ממליצים לי? כי ה-A-DATA זולים יחסית (460 ש"ח לסטיק) אם מישהו מביא מספרים של תיזמונים או משהו כזה אז שיסביר בבקשה בעברית כי אני לא מבין את זה.

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  11. שלום לכולם ! אז למה זה קורה, התיזמונים יורדים לי מ-8-3-3-3 ל -7-3-3-2.5 ובגלל זה אני חושב שאני מקבל מסל כחול אחרי משהו כמו שעה שהמחשב בOC מ240/200 . כי אני לא חושב שהזכרונות האלה יכולים להחזיק כאלה תיזמונים. מצ שני - לפני שהבנתי כל-כך מה קורה בOC הראשון שלי (שבנס שלא נשרף לי כל המחשב) העלתי את הבאס ל240 והיחס עם הזכרונות היה 1:1 ככה שהזכרונות היו ב480MHZ !!!! אז אני כבר לא מבין ומבולבל ........ שמישהו יעזור לי. מה עושים עם הודעת שגיאת מסך כחול של בעיית זכרון.

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  12. לביקורת: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1087222701,12512, רשום שם "למרות שטכנולוגית ה-64 ביט תיהיה חסומה" למה הם מתכוונים בכך שהם אומרים שהיא תהיה חסומה? מישהו יודע? אני חושב שזה קשור לפורום הזה.

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  13. שלום אני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל שהוא הגירסה הזולה של KV8-MAX III . הלוח הזה עולה 300 שקל פחות מהלוח המשופר, מה אני מפסיד תמורת ה 300 שקל האלו? איך הלוח הזה מבחינת ביצועים? האם יש ללוח הזה גם חיבור PATA, בנוסף ל SATA?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  14. Started by menos,

ברשותי ABIT NF7 האם זכרונות מסוג A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 יעבדו עליו כלל ? הזמנתי מחנות זכרונות של מושקין בכלל 3200 , אבל הוא אמר לי שהם לא יהיו זמינים , אם אני רוצה אוכל להחליף בזכרונות האלה - הסכמתי שאלתי מיליון פעם אם הזכרונות האלה יעבדו על הלוח הזה והוא אמר לי שכן, לא היה לי אינטרנט כדי לבדוק תודה

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  15. אתמול אני הלכתי לחנות מחשבים והתייעצתי עם המוכר (בקשר למחשב) והוא אמר לי שלא כדאי לי לקחת את המעבד 3000+ 64 AMD Athlon בגלל שצריך בשבילו ווינדוס מיוחד שעדיין לא יצא בארץ וגם יהיה לי איתו בעיות בתוכנות הכי בסיסיות אפילו, עד שיתחילו להוציא תוכנות הצורכות 64 ביט. אז השאלה שלי אם זה נכון ואם באמת לא כדאי לי ללכת ה המעבד הזה, כי אם אני לא הולך עליו אני הולך על ה-P4 2.8Ghz תודה לעונים..........זה חשוב ודחוף כי אני רוצה כבר להזמין מחשב!!!!!!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by dlivneh,

יש לי בעבודה מחשב AMD XP 2400 לוח של חברת ELITE זכרון DDR 400 בפתיחת המחשב מופיע המספר 200 ליד מהירות הזיכרון האם אמור להיות לי רשום 200 ? האם הזכרון לא רץ במהירות הנכונה ? ומה עושים.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  17. Started by shaul,

היום אני בא להדליק את המחשב, אבל, המחשב לא נדלק... התחלתי לבדוק איפה הבעיה, זה לא הספק, בגלל שהאורות בלוח אם דלוקים, מאותה סיבה זה גם כנראה לא הלוח אם ככה שנשארנו עם המעבד אז תכלס, איך אני יכול לדעת אם הוא נשרף או לא?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by squeezo,

אני שואל את השאלה כי אני מחכה ל 2500 כבר הרבה זמן שיגיע למלאי ואני תקוע בלי מחשב. עכשיו השאלה שלי אם כדאי להמשיך לחכות ל 2500? כי יש לו 512 זיכרון מטמון ול 2600 יש 256 אך מהירות (לא משמעותית) גבוהה יותר. ההבדל במחירים הוא 50 שקל(ה 2600 כמובן עולה יותר). האם ה 512 זיכרון מטמון כל כך ישפיע על הביצועים?

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  19. קודם תענו לי על השאלה ששאלתי בכותרת כי משהו פה לא ברור לי. אני לא זוכר אם שלתי את השאלה הזאת כבר אבלי אשאל שוב כי אני רוצה להיות בטוח. Athlon 64 +3000 יותר טוב מהמעבד P4 3.0Ghz ?? ועוד שאלה קטנה: ה-2.0Ghz שיש ב-Athlon הם כמו ה3.0Ghz שיש ב-P4 או שהם כמו ה-800Mhz שיש ב-P4?? תודה לעונים..!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tfo,

1)שלום הייתי מעוניין לדעת איזה לוח כרגע הכי טוב ל AMD 64 ובאיזה לוח יש את ה OVER CLOCK הכי טוב. יש לי כמה לוחות שהציאו לי: EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Albatron K8X800 ProII ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 2)האם כדי לי אחד מן הלוחות האלו או משהו אחר אולי 3מה ההבדל בין ה EPOX EP-8KDA3 ל - EPOX EP-8KDA3J ?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by tomer2004,

שלום יש שאלה- מה עדיף יותר - CL2.5 או CL3 - ומה זה בכלל ? ואיזה זיכרון יותר כדאי לקנות - Dual ?256MB Kingmax BGA?( DDR400, CL2.5) = 512 או ?512MB Kingston CL3? (DDR400) ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. יש לי לוח ABIT IT7 MAX לפי המדריך של הלוח (שיצא רק כשקניתי את הלוח) הלוח תומך בזכרונות DDR עד למהירות של 266. רציתי לשאול האם ע"י עדכון הביוס לגרסה עדכנית הלוח יוכל לתמוך בזכרונות יותר מהירים. נכנסתי לאתר החברה וראיתי שיש עדכון ל-BIOS שמשפר תאימות של זכרונות של עד 400: http://www.abit-usa.com/downloads/bios/bios_revision.php?categories=1&model=33 אבל בגלל שאני לא בטוח שהבנתי - אני רוצה לשאול אתכם. אז מה אתם אומרים - ניתן או לא? ואם כן - לאיזה גירסת BIOS לעדכן? - להכי עדכנית או לאחת ספציפית. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by cpus,

נו, מה אתם אומרים? מה יותר טוב ? לא מתכנן לעשות OC לאף אחד מהם ככה שאני רוצה לדעת ביצועי מחשב נטו תודה לעונים.....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט איזה מעבד לבחור. אני בעיקרון רוצה לקנות את ה-AMD MOBILE אבל אנשים רבים אומרים לי ש-Intel הרבה יותר טוב ויותר בטוח מ-AMD ושהוא יתקלקל אצלי לאחר מספר חודשים. בעיקרון אם אני אקנה Intel, אין לי תקציב ליותר מ-P42.8C שייתן לי הרבה פחות ביצועים מ-AMD MOBILE. אז מה דעתכם? האם AMD יותר כדאי? במה הוא יותר טוב? ואיך להסביר את זה לאחרים? תודה מראש על העזרה!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים