עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idan30,

שלום אני די חדש כאן ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת לוח אם: 1} asus a8n-e nf4ultra s939 2} gigabyte ga k8n ulta s 939 nf4 שניהם נעים סביב ה 880 התקציב נע בין 880-950 המחשב דיי חזק מיועד למשחקים סרטים וכד' אגב יש לי כרטיס מסך gigabyte 6600 gt vivo retail אולי זה יותר מתאים ללוח כי זה אותה חברה מעבד amd 3200 s939 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by lirancoh85,

אני מחפש לוח אם מומלץ שיוכל לתת תוצאות טובות באוברקלוקינג עם מעבד אינטל 2.8 DC 850 עד 750 שקלים חדשים....

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by ofer_shm,

שווה את המחיר שלו ...האם הוא הרבה יותר טוב מ - GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 ? האם הוא טוב ל-OC? תודה לעוזרים?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. Started by Yosi199,

שלום חברה אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי 506 למעבד חזק יותר. המערכת עצמה מבוססת על לוח אם של אינטל ממש הכי פשוט שיש D101GGC. הזכרונות הם DDR רגילים. אני רוצה להחליף את המעבד לדואל קור מסידרת ה2XXX או 4XXX אבל אני מפחד שאולי הם לא יעבדו טוב במערכת הנוכחית שלי (בשילוב עם דידיאר ולא דידיאר2). אופציה 2 היא פנטיום 4 3400 561. אשמח אם תגידו לי מה עדיף ומה ייתן ביצועים יותר טובים. אוברקלוק היא אופציה בעתיד אבל בעצם מי יודע מה יהיה עד אז.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by UBS,

שלום אני צריך עזרה , אני עומד לקנות מעבד כרטיס מסך ולוח אם . עכשיו אני לא יודע איפה כדאי לי אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות שמוכרת חומרה בזול ועם שירות טוב אני מתכנן לקנות מעבד של AMD ולוח של DFI אם זה משנה ודרך אגב אני רוצה לקנות גם כרטיס מסך 7800GTX אחרי שאני יעבוד בקיץ רציתי לדעת של איזה חברה כדאי לי לקחת בגלל שלא ממש מעניין אותי איזה משחקים יש ב BUNDLE כי אני לא צריך את המשחקים אלא משהוא טוב וזול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by GREATTHUNDER,

קראתי פה בפורום שחברת GB חיפפה בבדיקות או משהו כזה ואני לפני קניית לוח אם ל 6750 המליצו לי על זה: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 הוא עדיין מומלץ או שעדיף משהו אחר? כי אני עדיין יכול לשנות.

7. שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים לוח אם msi p45 מעבד ליבה כפולה E7300 זיכרון 2G DDR 2 800 הורדתי תוכנה לבדיקת מרכיבי המחשב ושם רשום שיש זיכרון 2G אבל 400 ולא 800 כפי שרשום על החלק עצמו(פתחתי את מארז המחשב) צירפתי תמונה של זה מבקש את עזרתכם למה זה ככה? או שאולי התקינו לי 400 ושמו מדבקה של 800 תודה מראש אלירן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. Started by dpg,

שבוע טוב לפי מה שהבנתי כל כתובת בזכרון מכילה 8 ביט שזה 1 byte ,האם ה 64 עובד מול 4 כתובות בו זמנית? אשמח להסבר תודה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by ward,

מישהו יכול לתת לי ביקורת ולו קטנה על הלוח הזה...הוא נחשב לאופציה טובה ל מערכת זולה עם נפורס4...פתרון טוב כמו שה 9-K8NF מציע לא ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by simon_hr,

אני מחפש לקנות זיכרונות של 2Gb ddr1 400MHZ עוד טווח של 350 ש"ח וגם אם יש אפשרות לשתים של גיגה..

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by liav12,

שלום. ראיתי בקיאספי מחיר ממש זול (340 ש"ח לגיגה, 2 סטיקים של 512) של חברת קינגסטון, האם הוא נחשב סבבה למחשב רגיל? (ללא צורך לאוברקלוק או משהו דומה)

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by badtoyboy,

הלוח : ABIT AB9. זה ציפסט 965P אז אמור להיות טוב לא? איזה דגמים אחרים שי שמתחרים נגדו ובמה הם עדיפים/לא עדיפים? האם הוא בכלל מומלץ. בכל מקרה אני בעצם מחפש לוח ולשים עליו PD915, ואז בקיץ או מתישהו לשדרג ל CONROE... האם ה PD915 הוא צורך רהבה חשמל? ביחס ל 800 ? ועוד שאלה קטנה - ה 7100GS מוציא בערך 1300+- ב 3DMARK 05 נכון? אז הוא יותר טוב מה 6150 המובנה של NVIDIA ?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2668&products_id=19631 הרבה זמן לא הייתי פה וניראה לי שפספסתי משהו... איך הם? יש באנצ'מרקים?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. Started by OFIRLEVY66,

שלום יש לי זיכרונות מסוגOCZ REAPER CL3 אך כרגע הם עובדים בCL5 שיניתי את התזמוניו בביוס ל3-4-4-15 והמתח שצריך לתת להם הוא 2.25 אך יש לי בעיה קטנה שאין לי את האפשרות 2.25 יש או 2.30 או 2.20 כאשר אני מנסה על אחד המתחים הנ"ל המחשב מסרב לעלות :s05: מישהו יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

עשיתי עכשיו בדיקה בS&M לראות לכמה מעלות המעבד שלי יכול להגיע לפני OC עכשיו כשהפעלתי אותו ראיתי שמעבד אחד עובד ב100% והשני יש לו קפיצות כאלה (ראו תמונה בסוף) כמובן שאני שיניתי את ההגדרות שזה יהיה 100% מאמץ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by Bright Moon,

הקדימון שפורסם ב-VR-ZONE בשני לאוקטובר - חדשות קצת ישנות, אבל חיפשתי והיא לא פורסמה פה - די מעניין לדעתי. מראה כמה דברים מעניינים - OC של 30% בסטוק בלי מאמץ (בלי שינוי וולטז' ובאס, רק ללחוץ על ה-"+" ההוא בביוס). ה-ES הוא מהשבוע ה-33 ב-2006 (תחילת ספטמבר). אגב - וחשוב מאוד - בפורום שלהם המבקר ערך בדיקות נוספות, ובבדיקה שנעשתה באמצע העמוד הזה מעלה דווקא דברים מדאיגים - בזמן בדיקת quad-SP2004, ב-voltage של 1.43 וקירור אוויר הטמפרטורות הגיעו ל-83C!!! I ran quad-SP2004 with Kentsfield. Temperature got as high as 83C. And that was with VCore at 1.43v and air-cooling. וכותב מלמטה מסכם את העניין: Oic ... thanks. Man those chips are hot. Well then, a new stove anyone ?

17. Started by ido-nava,

שלום, היום קיבלתי מחשב חדש ... AMD Athlon 3500+ 64bit 939 + TT BIG TYPHOON Gigabyte GA-K8N Pro-SLI 1G RAM (512X2 CORSAIR cl2.5) NVIDIA GeForce 6800 GS 256MB 256BIT מארז TT SHARK. ספק HEC 480V הכל עובד חלק וטוב במחשב ... רק שפתחתי את האברסט ... הטמפרטורה של המעבד השתגעה (אני חושב) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by alex15,

אני רוצה לדעת אם המעבד הזה מתאים למשחקים כבדים או לא ...וגם אם ה E8400 מתאים למשחקים כבדים וחדשיים אז הוא גם מתאים להפעיל תוכנות כמו ה SABABADC ותוכנות שלוקחות את כל המעבד איתן ..בלי שום בעיה .....או ש לא רק רק הגרפיקה חזק בה הINTEL Q6600??? ??? גם התוכנות כמו ה SABABADC

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  19. Started by elad-k1,

שלום מישהו יכול להגיד לי בבקשה כמה עולה הלוח הזה http://www.yjfy.com/O/OCTEK/mainboard/Rhino_P4M266A-M4P.htm

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. אני מוסיף סים לצידו של הסים הקיים...הוא מתאים והכל, אני מפעיל תמחשב רואה שגדל הזיכרון עלי להגדיר משהו בביוס? או הגדרות אחרות? או רק לשים את השיכרון במקומו ולהפעיל את המחשב? אם צריך שינוי אשמח גם לדעת איזה שינוי תודה מראש חבר'ה

21. שלום, רציתי לקנות זיכרון למחשב לכן הלכתי לאייבורי כמו שעשיתי בעבר. הפעם המוכר לא התלהב למכור לי בניגוד לפעם קודמת בטענה שהוא לא יודע איזה זיכרון בדיוק מתאים לי והמליץ לי להשאיר את המחשב במעבדה שלהם. לא עשיתי את זה כמובן. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה זיכרון לקנות : יש לי מעבד AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200 ולוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אני מאמין שאני צריך DDR והבנתי שהמקסימום הוא ג'יגה אחד. תודה מראש, שגיא

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by moshiko211,

1.האם הלוח MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 מספיק טוב לamd athlon 64 939?(אם זה חשוב אז המחשב למשחקים כבדים). 2.מה אומר הvenice שרשום במעבד? 3.גרסת הvenice היא רק בsocket 939?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  23. כמו בכותרת, לא חייב להיות בדיוק, אפשר גם חריגה קטנה. תודה מראש, אורי

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by oldiegoldie,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג מחשב ישן שהלוח שלו הוא אינטל cc820 (פנטיום 3- 550). יש לו שני חריצי זכרון ל-SDRAM. כרגע יש בו 128x2 PC100. הוא עובד די בסדר כי מריצים עליו Windows 2000 עם יישומים בסיסיים בלבד. אבל בכל זאת לא יזיק לשדרג אותו קצת, ל-512 מגה, תקרת הזכרון שלו. לפי המפרט של אינטל, הלוח מאוד מפונק בזכרון שהוא דורש: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/CC820/sb/CS-012766.htm Pc100, עם דרישות כאלו: 168-pin SDRAM DIMMs with gold-plated contacts 100 MHz SDRAM (only) Non-ECC (64-bit) memory 64 Mbit and 128 Mbit SDRAM component density (see table below) 3.3 V memory (only) Serial Presence Detect (SPD) memory (only) Non-ECC and ECC DIMMs (ECC DIMMs will…

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by SandLegion,

יופי לי, מאז שהורדתי כמה תוכנות לשיפור ה-256MB (עד שאקנה צ'יפ חדש) שיניתי הגדרות מסויימות ועכשיו המחשב שלי הכי איטי שראיתי אי פעם! נראה לי קראו לתוכנה cacheman ו-ramspeeder. קיצר, איך אני מחזיר את המחשב לדיפולט? (ובלי להזכיר את ה-F WORD) תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים