מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד 2.8C ואני לא מצליח לעבור אותי 3.36Ghz אז חשבתי לעצמי בטח אני אמצא מישהו שרוצה להביא לי את הPrescott שלו בעד nw שלי ... אבל השאלה אם זה שווה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
טוב, אז אני קונה בזמן הקרוב את המחשב הבא: מעבד אינטל E6600 או E6400 אני עדיין לא סגור על זה... DDR2 667 1 GB כרטיס מסך X1650XT של ASUS WD 250 GB הארד דיסק ואני רק מתלבט על הלוח אם שאין לי מושג איך לבחור אותו,כך שיתאים למפרט הנ"ל,אז בבקשה עיזרו לי....
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום יש לי לפעמים מסכים כחולים סתם ככה בעבודה במחשב ואני חושב שזה בא מהזיכרונות , יש מצב צריך לעלות להם מתח ?? יכול להיות שזה הבעיה ??? הנה תמונה של המסך הכחול http://img513.imageshack.us/my.php?image=p1010147pp2.jpg אם אני יעלה מתח לזיכרונות (המחשב בחתימה) אז זה לא יפגע לי במערכת כאילו לעלות טיפה.. ? ( וחשוב לציין שאני לא מתכנן שום OC לא למעבד או לזיכרונות פשוט אולי זה הבעיה שחסר מתח לזיכרונות ובגלל זה זה עושה לי מסכים כחולים) המתח סטוק של הזיכרונות זה 1.9~1.8 ואם ויצא שזה הבעיה.. מישהו יכול להגיד לי בערך איפה נמצאת האפשרות הזאת לעלות ת'מתח לזיכרונות. ???
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע מתי ירדו המחירים בצורה משמעותית...? הבנתי שעכשיו המחירים אמורים לרדת וגם יצאו מעבדים חדשים
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברה, אני רוצה לקנות עוד 2 גיגה זיכרון DDR2 800MHZ, יש לי כרגע ocz ddr2 800mhz , cl 4-4-3-15 רציתי לקנות מאותו הסוג אבל כבר לא מוכרים, זאת היתה גירסה מוגבלת. קישור של הזיכרון שיש לי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition_urban_elite-eol חשבתי לקנות:OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2RPR800C32GK הינה קישור: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_edition אבל הוולטים והCL לא ממש מתאימים.. מה אתה ממליצים לי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני שנתיים מחשב עם אחד ג'יגה זכרון 1024MB - 2 X 512 DDR2-SDRAM עם לוח אם Manufacturer : Intel Corporation Product : D946GZIS Version : AAD66165-302 עכשיו יש לי עוד 2 כרטיסי זכרון 256MB - 2 X 128 RDRAM השאלה שלי אם אני יכול לשלב אותם על הלוח אם, וגם אפילו לנסות, האם יקרה משהו? אשמח לעזרה, וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי ספק כח בלי 24 פינים יש לו כבל אחד של 20 פינים וכבל נוספת של 4 פינים. איך אני אמור לחבר אותו? צירפתי תמונה, האם חיברתי נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם ובשל כך גם החלפתי כרטיס מסך והוספתי זכרון. המפרט של המחשב שלי היום הוא: מעבד: פנטיום 4 1.6 256 כרטיס מסך: nvidia 6200le זכרון: 1 gb האם החלפת המעבד ל: פנטיום 4 2.6 / 2.8 עם 512 cache ישפר באופן משמעותי את פעילותו של המחשב? אני מעוניין בשיפור כללי שיעזור לתחושה הכללית בשימוש יומיומי.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי מחשב של דל קיבלתי אותו מארה"ב והביוס ננעל איך אני פותח אם יש למישהו סיסמא שיעביר לי אותה לאי מייל ואני יודא לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה: Intel CheryCreek D915PCYL אני פשוט בונה מחשב עכשיו שמיועד קצת גם למחשקים הוא בסדר? ואני שם בו 1G DDR2.... יש צורך להחליף לצ'יפסט 945/955? והמעבד הוא - Intel P4 - 630 3.0 GHZ/2MB/775 ,תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום אני מקווהשתעזו לי פה בבקשה אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי הבעיה היה שאני לא יודע אם הספק יחזיק אז אני צריך את העזרה שלכם הנה צלמתי תספק: והנה החלקים שלא רואים ברור: והנה המפרט שיש לי עכשיו: מה אתם אומריפ אני יכול להוסיף איזה עוד זיכרון של 512 או 256 ? תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים והפרטים המלאים אודות מעבדי RYZEN 7000 החדשים של AMD המגיעים אל החנויות ממש עכשיולכתבה
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
- 2 followers
-
-
יש הבדל בין GIGABYTE K8NS ל- Chaintech SK8T800 ?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ראיתי באתר שלהם שיש 3 גיראסות ללוח האם (1,1.1,2) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2639,2533,2625 למרות שההבדלים קטנים מאוד (למשל ב USB 2.0) , אני כמובן מעדיף את הגירסה האחרונה . איך אפשר לדעת איזה גירסה מוכרים לך ? זה כתוב על הלוח ? ב BIOS ? תודה
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב חוזר ההענות לנושא הקודם אני אנסח מחדש ואוסיף אתמפרט המחשב, אולי עכשיו תיהיה הענות, תודה. אז ככה חבר שלי ביקש מימני לבנות לו מפרט למחשב בתקציב של עד 2.5K. ביקשתי עזרה במפרטי מחשב הם עזרו לי מאוד והפנו אותי לכאן בכדי לקבל יעוץ לגבי לוח אם. הלוח אם שהמליצו לי שם זה Asus M2N-VM DVI ויש לו כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, חבר שלי לא צריך כרטיס מסך מובנה. לכן הנני מצרף את מפרט המחשב ותייעצו לי בבקשה איזה לוח אם כדי לי להמליץ לו אך עדיין שלא יחרוג מהתקציב של 2.5K. מפרט: http://tms.co.il/preview/spec/ktl3xgmu[br][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:25:41 מה דעתכם על הלוח אם הזה Gigabyte M52S-S3P AM2 למפרט שהצגתי למעלה. בנוסף רציתי לדעת אם שתיהם באים עם כרטיס רשת מוב…
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה יש לי קבלים בלוח האם שהם התנפחו קצת והמתח נפל טיפה הוא 4.7 שצריך להיות 5 לחב שלי היה את זה והוא לא חש שזה חשוב עד שהמחשב שלו התחיל להתכבות מעצמו כל הזמן עד שהדיסק הקשיח שלו נהרס אז אני רוצה לשאול אם זה קורה לכל לוחות האם?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איזה לוח מומלץ למעבד 805 D בתקציב נמוך?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש עדיין לוחות חדשים שיוצאים לסוקט הזה ולDDR1? ואם לא מהו הלוח האחרון שיצא בקונפיגורציה כזאת? *איך אני יכול לדעת מה גרסאת הPCI-E על הלוח שלי?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
התחדשתי במחשב : E6420 + AC 7 FREEZER OCZ 2048 DDR 2 WD 500GB SATA2 LG SATA DVDRW TT SOPRANO WITH ENERMAX NOISETAKER 420W והלוח הנוכחי הוא ASUS P5B-VMSE יש לי אופציה להחליף ללוח ASUS P5B מי מהם יותר טוב והאם שווה? ובמידה והחלפתי לוח צריך להתקין ווינדוס מחדש או פשוט דרייברים? ואם אפשר המלצה לUPS עד 500ש"ח שיחזיק ת'מחשב ומסך תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קניתי את הלוח אם לא מזמן, ואני לא מבין אם הוא PCIE או לא. אני נורא מבולבול. הלוח אם שקניתי הוא של EPOX, דגם: EP-8KDA3J לינק ללוח אם: http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=292 אני באמת זקוק לעזרה. הוא PCIE? איזה פיצ'רים אני יכול לנצל בו? תודה, שי.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
ראיתי באתר של אביט שה-NF7 לא תומך בזכרונות של סמסונג זה אומר שהלוח לא יעבוד עם הזכרונות האלה? ועוד שאלה איזה זכרון עדיף לקנות של samsung/winbond/geil/twinmos?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול שאלה בקשר לזכרונות: המחשב שאני קונה הוא A64, לוח EP-8KDA3J, רציתי לשאול אם בהגדרות ברירת מחדל (כלומר, ללא א"ק), DDR500 יבוא לידי שימוש, או שהמקסימום שאני יכול לסחוט ללא א"ק הוא 400 מה"ץ. הזכרונות עליהם חשבתי הם A-DATA PC4000 512MB. מראש תכננתי לעשות א"ק, אך אחרי חריגה פראית מהתקציב... החלטתי ללוותר על כמה רכיבים. DDR 400 לעומת ה500 הוא כמה מאות שקלים, שלא לדבר על החסכון שבאי-קניית קירור לא"ק וכו'... מתישהו אני כן מתכוון לעשות א"ק, לקנות את הקירור שעליו ויתרתי, לשדרג זכרונות ולרוץ. אבל זה יקח זמן. בקיצור, מה אתם אומרים? יורגש החסרון בDDR500, או שיהיו בדיוק אותם ביצועים עם הDDR400..?
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי 506 למעבד חזק יותר. המערכת עצמה מבוססת על לוח אם של אינטל ממש הכי פשוט שיש D101GGC. הזכרונות הם DDR רגילים. אני רוצה להחליף את המעבד לדואל קור מסידרת ה2XXX או 4XXX אבל אני מפחד שאולי הם לא יעבדו טוב במערכת הנוכחית שלי (בשילוב עם דידיאר ולא דידיאר2). אופציה 2 היא פנטיום 4 3400 561. אשמח אם תגידו לי מה עדיף ומה ייתן ביצועים יותר טובים. אוברקלוק היא אופציה בעתיד אבל בעצם מי יודע מה יהיה עד אז.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
השוואה ממצה ואמינה כמה שיותר השוואות יותר טוב תודה.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
איזה זיכרון עדיף DDR 2 2G 1066MHZ CL7 או DDR2 2G 800MHZ CL4 שני הזכרונות הם של קינגסטון
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-