מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ראיתי כתבות על ערכות השבבים החדשים של אינטל 915 ו-925 עם DDR-2 533 ,הביצועים בקושי מתקרבים לערכות השבבים הקודמות 865 ו-875 בקיצור קודם פרסקוט ועכשיו הלוחות אם החדשים ,מה קורה פה ? משיהו מבין את ההגיון של אינטל ?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
צריך לצאת AMD 64 2600 של AMD מתיי המעבד הה יהיה בארץ?בערך? כמה המעבד הזה יעלה בערך? יהיה למעבד הזה את הSKOT החדש ? לאיזה מעבד הוא משתווה של אינטל/AMD?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אנשים עיזרו לי מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי זכרון פנוי סביר המחשב כל הזמן נתקע בגלל זה אם זה חשוב זה זיכרון geil 256 mb 333mhz
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי כבר בכמה וכמה אתרים את הלוח הזה והמחיר שלו עולה על 1000 שקל רציתי לדעת מה כל כך מיוחד בוא ולמה ההבדלים במחיר ביחס ללוחות אחרים ?? הלוח הוא של ג'יגה בייט והדגם הוא : 7NNXP אני יודע שיש לו DPS או משהו כזה אמרו לי שזה עוזר ל OC זה נכון ?? ועם למישהו יש את הלוח הזה שיכול להביא תגובות עריכה: זה הלוח... http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB7NNXP&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1455
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן ברשותי ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500+ @ 3200+ A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 למרות שהמחשב עומד יפה מאוד באוברקלוק אני לא מצליח לעבור את ה-450 MHZ בזכרונות במצבים שונים שניסיתי, זה המקסימום מעל זה , הווינדוס כבר לא מצליח לעלות... המכפלה נעולה :\ מה עליי לעשות תודה
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שמעתי המלצות על ABIT KV8 sata,GBL אבל לא מצאתי מפרט שלו ככה שאני לא יודע אם יש לו כרטיס קול מובנה... אני מחפש משהו בערך באותו סכום, שיהיה כמה שיותר מתאים ל 64 BIT אבל שיכלול כרטיס קול... בבקשה תעזרו לי בזה
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לעזאזל עם ההארד דיסק הסיריאלי המזורגג הזה..... כבר שבוע אני תקוע בלי מחשב... מישהו יכול לתת לי קישור איפה אני יכול למצוא את הדרייבר של sata ללוח גיגהבייט 8s655 fx ultra לפי האתר שלהם ניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק.....באתי להתקין ת'אקס פי.... אבל זה עדיין לא מזהה ת'הארד דיסק...
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש את עזרתכם: אני מנסה לעשות OC מ200/240 פרטי הOC : Vcore 1.55 DDR 2.65 AGP 1.6 יחס הבאס לזיכרון 5:4 זיכרונות על תיזמונים 8-3-3-2.5 והיו גם על 7-3-3-2.5 (הם אמורים להיות CAS3 אבל יורדים בגלל היחס) ואחרי שעתיים וחצי בבדיקה בPrime95 מופיע לי שגיאה ואני לא יודע מה לא בסדר (אני חושב שאולי אלה הזכרונות) אבל לא יודע מה בדיוק. תודה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לגמפר את הבורד שלי , כאשר כרגע הוא נותן לי לעבוד על 133 עד 165 .. ניסיתי הכל ואני לא מצליח למצוא איפה לעזעזל אני הופך את זה ל 166 -200... מישהו בעל בורד דומה יכול לעזור ? תודה
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
זה ככה משהכותרת אומרת לחכות לזה? כי יצאו כבר כמה בנצים שמראים שזה סתם גימיק שממש לא עוזר... ועם יש משהו נוסף שאמור לצאת בקרוב חוץ מ ה pci-e שווה לחכות לו ובגלל זה לא לקנות עכשיו מחשב ?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
זה בסדר..........תקציב עד 470 ש"ח מקסימום... בדיואל !!!
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי 2400+ amd 512 singel channel- ddr/ 256 micron, 256 geil r9800pro ויש לי תמישחק call of duty יש לי עוד אבל זה המשחק שאני באמת משחק השאלה שלי היא יש לי 500 שקל ככה אז אני יכול ליקנות עוד סטיק 512 זיכרון שיהיה לי 1024 זה יעזור לביצועים של המחשב..? המשחק היחידי שאני משחק זה cod .. זה תופס רק 300-400 mb ... אז כדי להוסיף? יעשה תמחשב יותר מהר? קיצר בינתים יש לי את ה 512 ddr והם עובדים על תיזמוני טורבו בביוס 5.2.2.2 מה כדאי לשים אותם? לדעתי זה עושה לי לגים שאני מתקין דברים ובמשחקים בהתחלה כזה יש לגים שעוברים תוך כמה דקות...
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב עם לוח אם של ECS - ELITEGROUP , ספק של 400 וואט של טרמלטק, כרטיס מסך MSI Geforce FX 5900 VIVO ומעבד פנטיום 4 2.8 . יש לי עכשיו 526 ראם והשאלה שלי היא איזה ראם אני יכול וכדאי לי לקנות שגם יפעל לי מצויין ולא יעשה לי בעיות עם המפרט שרשמתי וגם יראה ביצועים הרבה יותר טובים ממה שישי לי עכשיו. זה נורא חשוב לי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פ4 3ג 800 שאלתי היא איך אני יכול לדעת אם המעבד הנל הוא פרסקוט????? כוון שחלה בעיית התחממות של המעבד אני מדבר על 70 מעלות(44 בזמן מנוחה) כאשר במארז 2 מאווררים cpu והוצאת אוויר מהקייס וכמובן ספק בזמן עבודה מאומצת משחקים ותוכנות כבדות כאשר שלחתי אותו לבדיקה במעבדה אמרו לי שזו בעיה בפרסקוט שהיה ידוע לי עוד מלפני שיש עניין של חום גבוהה פשוט הייתי בטוח ששלי לא פרסקוט יש דרך לבדוק את זה????? בתןדה מראש אלעד-בי-יו
-
- 15 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התקנתי סטיק זכרון של קינגסטון, 512MB, DDR, 333 MHz, וכעת הסטיק הישן, זהה חוץ מזה שהוא של סמסונג והוא 256 מ"ב, לא מזוהה - הWindows מראה רק 512MB. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, הוצאתי את ההיטסינק בשביל לנקות אותו, ניקיתי אותו והחזרתי הכל למקום. פתחתי את המחשב - ולא עולה (נדלק, נורת הארד-דיסק כל הזמן דלוקה, סי-די רומים נדלקים ונכבים - המסך לא נדלק) לאחר בדיקות שונות גיליתי שהמחשב עולה רק בלי הבטרייה של הביוס - בלי בעיות. עם הבטריה, ועם בטריה נוספת (שתפקודה מוטל בספק) הוא עובד לסירוגין ולזמן קצר בכל פעם אך ורק על הגדרות ה default שלו. כאשר אני מנסה לעדכן את הגדרות הביוס - הוא שוב לא עולה. את כל ההתעסקות עם המחשב עשיתי על שטיח - האם אפשרי שחשמל סטטי פגע לי במשהו? מודה מראש על תשובותיכם
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן , קניתי לפני מספר שעות AMD XP 2500 + עם ליבת ברטון וולקנו 12 ........ התקנתי את המעבד ואת המואוור אך כאשר התחלתי את המחשב , הוא מזהה לי AMD XP 1900 במהירות 1400 GHZ ... עדכנתי את הביוס לחדש ביותר הנני משתמש בבורד GIGABYTE VAXP אשמח לתשובה מהירה ותודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אז ככה הרי לכרטיס יש יציאות ל 6 רמקולים. חיברתי יציאה אחת למערכתוחיברתי יציאה אחרת לאוזניות... אפילו כשהגדרתי שזה מיועד ל5.1 רמקולים הוא לא מוציא לי מהיציאה סאונד לאוזניות.
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
נגמר לי המקום ב- 20GB. :-\ ואני רוצה לקנות הרדיסק של WD בנפח של 80GB. השאלה היא האם הלוח שלי יזהה אותו? האם אפשר לקנות מתאם PCI IDE שיקבל אותו? אם יש למישהו פתרונות אז שיציע חופשי! אלעד
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
טובים?? ומה יותר כדאי משניהם.?
-
- 6 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד למטרת אינטרנט (כולל אופציות לפחות לחיבור אלחוטי), OFFICE, תכנות JAVA, C. אני צריך כונן של לפחות 30 גיגה (כמה זה נוראי ה 4200RPM?), 256 מגה מן הסתם מינימום, המעבד הוא נקודה חשובה, אני צריך משהו שיחזיק לפחות שעתיים ללא חיבור לחשמל ומכאן אני מניח שאנחנו מדברים רק על מעבדי M ואילך... שמתי לב שה AMD יותר זולים גם כאן מאינטל ולכן אפשר להשיג דגמי AMD - M במחירים מצויינים ראיתי דגמים של HP. זהו הייתי מעוניין גם את אפשרות לשחק GENERALS ודומיו במחשב אבל אני מניח שבשביל זה צריך כרטיס מסך של 9200M לפחות ואין לזה תקציב כאן (באסה!!!!). כמו כן ראיתי את המחשבים של KSP אני שוקל מאוד ברצינות לקנות מהם או מ HP. המחשבים של KSP הם פשוט זולים הדבר היחיד הבעייתי …
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לקנות מעבד חדש , עקב אי יציבות של מעבדי הנוכחי (AMD XP 2200) . תחילה החלטתי הראשונית הייתה לקנות AMD 2800 אך לאחר קראית כתבות ראיתי שאין הבדל גדול בין 2600 ל2800 ובין 2700 ל 2800 בכלל... והוא לא מצדיק את המחיר . האם זה נכון ? מה אתם מיעצים לי לעשות ? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-
-
AMD 64 3000+ תומך בדואל DDR או לא?!? יענו אני רוצה 512X2 אבל אם אפשר רק 512?!
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אם לא אז: האם זה משנה לקחת CAS 2 או רגיל? ואם כן אז: הזיכרון של A-DATA שב-KSP הוא CAS 2 או לא? כי לא רשום.
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני טס לארה"ב עוד שבוע ואני קונה מעבד 3500+ (עוד כל מיני רכיבים למחשב אבל זה מיותר לדעתי - אם יש צורך תגידו לי) ספק 410 W (למקרה שזה משנה) של TT בכל מקרה אני לא הכי מעודכן בנוגע ללוחות של הסוקט הזה אז מישהו יכול להגיד לי איזה לוחות יש לו בשוק ? ואיזה מהם הכי יציב/אמין ל OC והכי חשוב - הפיצרים שלהם נושא נוסף הוא הזכרונות אני רוצה 512 DDR PC4000 שיחזיקו לי בOC גדול יחסית (כמובן שיהיה dual) (אלא אם אני טועה בקטע של ה PC4000 ויש יותר טובים במחיר יותר נמוך [3200]) ? תודה רבה למי שעוזר!
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-