עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, רציתי לקנות זיכרון למחשב לכן הלכתי לאייבורי כמו שעשיתי בעבר. הפעם המוכר לא התלהב למכור לי בניגוד לפעם קודמת בטענה שהוא לא יודע איזה זיכרון בדיוק מתאים לי והמליץ לי להשאיר את המחשב במעבדה שלהם. לא עשיתי את זה כמובן. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה זיכרון לקנות : יש לי מעבד AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200 ולוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אני מאמין שאני צריך DDR והבנתי שהמקסימום הוא ג'יגה אחד. תודה מראש, שגיא

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by abarbotel,

מה נחשב המעבד הכי חזק ומהיר כיום? ראיתי באתר שמציג את כל סוגי המעבדים והתכונות מעבדים שיש להם הבדל קטן מאד והם מקבלים שם דגם שונה נניח הבדל של 10 וולט במתח שלו. מה זה נותן בכלל ולמה בשביל זה להוציא מעבד חדש? ב. מה נחשב הלוח הכי חזק ומהיר היום ומה הבדלים עיקרים בין לוחות כי אני רואה לוחות במהירות גבוהה של 1333 שעולים 300 שקל ולעומת לוחת מהירים פחות שיכולים לעלות גם 1500 שקל איך זה ולמה?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  3. לפי הקישור הנ"ל http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=244244 ניתן לשדרג למעבד E8400 בתוספת 459 ש"ח מחיר כל המערכת כולל HD +מארז וצורב הוא כ 1500 ש"ח לכן אני מעוניין רק בלוח +מעבד ( E8400 )+זיכרון 4G עד 1300 ש"ח

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by raz002,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב פשוט יחסית במחיר של 2000 שקל עם 4 ליבות מKSP. רציתי לשאול איזו חברה של לוחות אם נחשבת יותר אמינה - אסוס או ג'יגבייט?

5. שלום לחברי הפורום לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם ובשל כך גם החלפתי כרטיס מסך והוספתי זכרון. המפרט של המחשב שלי היום הוא: מעבד: פנטיום 4 1.6 256 כרטיס מסך: nvidia 6200le זכרון: 1 gb האם החלפת המעבד ל: פנטיום 4 2.6 / 2.8 עם 512 cache ישפר באופן משמעותי את פעילותו של המחשב? אני מעוניין בשיפור כללי שיעזור לתחושה הכללית בשימוש יומיומי.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by 8gigi8,

לא יודע אם אתם מכירים את הסוג הזה של הזכרונות-CDDR , זה מאד ישן, עכשיו אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי, ולפי מה שהבנתי כבר לא מוכרים את זה.... למישהו יש רעיון ? אם צריך כסף אז.... 700-1000 ש"ח בלי חריגה. אבל עדיף פתרונות ללא כסף .. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  7. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_2x1024mb_dual_channel_platinum_xtc http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271_900_2650 יש לי DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D שלא תומך ב DDR2 או 3... מה ההבדל בין ה Platinum ל Platinum XTC? ההבדל במחיר שווה את זה? לדעתי אם אני אקח את הרגיל אני אעשה dual channel... לשני אין תקציב. מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  8. היי מה הסיכון ששתי הלוחת ידפקו?? http://hwzone.co.il/guides/biosupdate/5/ יש לי שתי לוחות עם ביוס לא תקין ואני רוצה לתקן אבל אני פוחד שגם השלישי יהרס לי.... מה הם הדרכים הכי בטוחות?? אניה עזרו לי... :'(

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by Astrix-D,

1)הוא טוב בOC? 2)כמה BUS הוא עושה?(בערך) 3)הוא לוח טוב בכללי? 4)הוא עדיף על P5B? מצטער על ההצפה בשאלות,פשוט אני רוצה להיות בטוח בקשר לקנייה. תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  10. בימים אלה אני מתכוון לשדרג את הזיכרון במחשב על ידי קנייה של זיכרון בנפח 512 DDR400 CL3 של חברת קינגסטון אני מתכוון לקנות זכרון זה משום שיש לי כבר אותו סוג זיכרון באותו נפח ואותם נתונים טכניים. כמו כן קיימים אצלי שני סטיקים נוספים של 256 (512 ביחד) של חברת טווימנוס. ( לוח האם שלי הוא של חברת ASUS P4P800 עם מעבד אינטל 2.4 800MHZ ) כלומר בסופו של דבר יהיה לי נפח כולל של זיכרון: 1500. לא רוצה להשקיע מעבר לכך. שאלתי היא כזאת האם מומלץ לקנות אותו סוג זיכרון של חברת קינגסטון? האם זכרון עם CL שונה מאותה חברה או זיכרון אחר ישפיע במידה מסוימת על הביצועים? אודה לכם אם תכוונו אותי לקנייה הבטוחה והמשתלמת

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. אני חדשה בתחום המחשבים וראיתי את המושג OC לא פעם בדיון בפורום. ממה שהבנתי מדובר בהגברת מהירות המעבד באופן מלאכותי. אני שואלת מספר שאלות. 1. האם הדבר נחוץ ומתי ? 2.איך עושים זאת בפועל? מאחר ואני קונה מחשב חדש אשר חלקי המחשב ניקנים באופן של חלק חלק ולא מחשב מובנה בחנות אני מבקשת המלצה ללוח ומעבד אשר יתנו לי את האופציה הכי טובה ל-OC ובכלל האם בכלל אני צריכה את הדבר. המחשב הינו לצורך עבודה עם תוכנות וגם למשחקים כבדים. אודה לכם על תשובתכם. מועדים לשמחה .

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  12. Started by Lirux,

הלוח הזה: ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775 יקבל ddr2 800 מגה הרץ עם מעבד e6400?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  13. ישמש ל- OC ומשחקים. עבור החומרה הבאה: E6600 G.Skill 2GB 1000Mhz Nvidia 8800 GTS

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  14. שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64bit X2 4200+ DUAL CORE רציתי לדעת האם כדאי לי לשרד למעבד אינטל DUO כלשהו? האם המעבד הכי חלש בסדרת ה-DUO יותר טוב מהמעבד שלי?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Gigabyte GA-965P-DS3 Gigabyte GA-965P-S3 Gigabyte 81965P-DS3 מה ההבדל ביניהם? תודה!

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  16. היי קונה מחשב חדש ומתלבט אם לקנות כבר QUAD ב500 ש"ח יותר (שאין לי כל כך) או שלשנתיים הקרובות אני אוכל להסתדר עם Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T או אפילו Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (ההבדל שווה את הכסף? יש הבדל בכלל עם OC בין שניהם?) ברור לי שQUAD עדיף אבל התקציב קצת לחוץ ואני לא רוצה להוריד משו אחר במפרט ולפי מה שהבנתי גם ככה זה QUAD הראשון ובשנה הקרובה יהיו שינויים ושיפורים גדולים בטכנולוגיה. אז מה שאני שואל הוא אם עדיף להשקיע כבר בQUAD ב1500 שינוצל רק בהמשך או מספיק לי DUO +OC (יש המלצה?) לשנתיים שלוש הקרובות למשחקים בינוני והורדות... לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ …

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by mikilz,

שלום, אני מקווה שזה המקום לשאול את זה. ראיתי שלפעמים זה מופיע על הזכרון, האם זה אומר שזה kit של שני זכרונות (1X2GB) או שזה משהו אחר? תודה.

18. אני יודע שהכותרת לא מספיק ברורה התכוונתי האם הDUAL תלוי רק בלוח-אם או גם בזכרונות עצמם: Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 זיכרון DDR2 במהירות 667 מה"צ 2 יחידות של 1024 מ"ב DUAL CHANNEL אחריות לכל החיים תיזמונים 5-5-5-15 מול KINGSTON 1g 667mhz ddr2 cl5 והאם עדיף לקנות 2x1GB מאשר 1x2GB? (אני חושב שכן בגלל הdual, אבל שואל בכל זאת) נ.ב. מה זה הCL?

19. Started by ram4000,

אני מתלבט אם לקחת את ה Q6600 או לחכות לדגמים החדשים תודה רבה על עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  20. 1. האם יש בו כרטיס קול מובנה? 2. האם כרטיס המסך Leadtek nVIDIA GeForce 7950GT 512mb PCIe, מתאים ללוח האם הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by full_clip,

המפרט הוא Q6600 סטיפינג GO sunbeam tuniq tower asus p5k-e/wifi ap על מה תמליצו באזור ה400 ש"ח איך אלו ב435 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6257

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  22. שלום.. מישהו יודע מתי ירדו המחירים בצורה משמעותית...? הבנתי שעכשיו המחירים אמורים לרדת וגם יצאו מעבדים חדשים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by davidreznic,

היי אינטל פרסמה שמעבדי ה XEON הם לשרתים, ויש אחד שהוא לגיימרים (שעולה 999$). מה זה משנה אם הם לשרתים? יש להם גם סוקט 775 והלוח שלי תומך ב-45NM הם אמורים לעבוד, לא? זה סתם תרגיל שיווקי???

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by Inzagi,

האם קיים לוח אם של אינטל, שישמש בעיקר למשחקים, ויתאים למערכת הבאה? Q9300 RADEON HD 4870 2GB DDRII 800 320GB WD X20 DVD-RW SONATA III אין צורך באוברקלוק או CF.

• 6 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.