עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory - Retail

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  2. הראשון : DFI LANPARTY UT ICFX3200-T2R/G שמבוסס על הRD600 החדש. לינק : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3140&Pname=DFI השני : Asus P5B Deluxe. מה עדיף לOC, ומה הפיצרים השונים ביהם? תודה.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  3. לרגל שדרוג מחשב, ראיתי שכל הלוחות אם באים כיום עם 3 PCI בלבד. אצלי תפוסים 4 מתוך 5. יש לוחות חדשים שבאים במיטב המסורת עם 5 PCI?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  4. מעבד 3200+ E6, לוח DFI INFINITY SLI. ספק אנרמקס 420W. במערכת יש זולל מתח - 7800GT. המטרה היא להביא את המעבד ל2.6GHZ לפחות... בקיצור, בהתחלה חשבתי לקנות את הTWINMOS SPEED PREMIUM 3500 שאני יודע שהם אוברקלוקרים נחמדים עם שבבי BH-5, אבל אז חשבתי שאולי כדאי לקנות את ה-A-DATA VITESTA DDR 4000 מ-KSP ב400 שקל, מפני שהם אמורים להיות או עם HYNIX D5\D43 או TCCD, אבל התקשרתי ויש להם רק סטיק בודד בפתח תקווה, ככה שגם אם אני קונה אחד שם, ואחד בחנות אחרת ב-700 שקל (ולמה לכל הרוחות זה כל כך זול ב-KSP??), לא מובטחת לי התאמה מלאה... אז מה אתם ממליצים? התקציב הוא בסביבות 1000 פלוס מינוס 100 שקל, עדיף מינוס ככה שG SKILL ב-1600 שקל לא בא בחשבון תודה!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by eranir,

בזמן האחרון יש גם בפורום הזה וגם בזה של מפרטי מחשב הרבה שאלות בנוגע למעבד שכדאי לבחור עכשיו בהתאם למחירים בשוק. אולי מישהו יוכל לכתוב סקירה קצרה ועניינית של השיקולים הרלוונטיים כרגע? AMD מול אינטל מבחינת מחירים, OC, מחירי לוחות וכל מה שיכול להיות רלוונטי. למי שפחות שולט בשוק (כמוני) להסתכל על בנצ'ים זה לא מספיק...

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by TARON,

ישלי מעבד 3 מגה הרז של אינטל לפני שנה קניתי אותו עכשיו כמה שאלות איך אני יודע עם הוא 32 או 64 BIT ? ועכשיו בדקתי בכמה תוכנות תמעלות של המעבד באוורסט המעבד על 70 מעלות קבוע לא בדקתי במאמץ אבל במאמץ בטח 80 והמעבד 70 איך שמדליקים את המחשב אפילו עם הוא היה מכובה יומים ומדליקים ל 10 דקות רק הלוח אם על 30 מעלות והארדיסק גם על 30 עכשיו המעבד 70 זה לא הרבה ישלו תקירור סטוק הרגיל שלו

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  7. Started by ilanb0,

מעוניין לשדרג את הלוח. כרגע עובד עם AMD1600 אט'אלון אקס פי. היכן ניתן ללמוד את הנושא? מה ההבדל בין לוחות יקרים לזולים (מלבד האחריות)?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  8. Started by ymss69,

מה יותר טוב- 2 גיגה 667 או 1 גיגה 800.... והכי חשוב!! למה? אם אתם נותנים לי תשובה תנמקו!! זה הכי חשוב לי!! ואם מישהו יכול לסדר לי את החברות לפי סדר איכות... גבוהה... בינוני ונמוך.... וגם סדר איכות ביחס למחיר גם גבוהה... בינוני ונמוך!!

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by ofiro1,

שלום איך אני יכול לדעת אם לוח האם והמעבד שהוחלפו לי במחשב אכן חדשים או סתם מחודשים או משופצים

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. לדוגמא ראיתי ב KSP ?Sempron 2800+ (S-754)? ו ?Athlon64 3200+ (S-754)? שזה בטוח 64 ביט אבל אני זוכר מאיפה שהוא שכל מעבד לסוקט הזה הוא 64 ביט ... פשוט זול יותר ..

11. האם הלוח יכול לתמוך במהירות לזיכרון יותר מאשר המהירות של הלוח ?

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  12. טוב אנשים , רובכם ראיתם את המחשב החדש שהזמנתי, הוא אמור להגיע מחר. היתה לחברה שקניתי ממנה בעיה להביא לי את הסטיק זכרון שרציתי. corsair CMX 3200 cl2 512mb יש לי אחד זהה בבית , אז רציתי לקנות אחד נוסף. בקיצור , לא היה להם , אז עכשיו הזמנתי מהם קיט של דאול G.Skill 512X2 3200 השאלה שלי , אם כדאי לי לשמור את הסטיק של הקורסייר , או לנסות למכור אותו (הוא עולה 850 ממוצע) ולהפעיל את המחשב ב : 512x2 (daul או פשוט לחבר אותו גם. לוותר על הדאול , ולא יהיה לי סטיקים זהים , אבל יהיה לי גי'גה וחצי של זכרון. לא נראה לי שהסטיק של קורסייר יוריד מהמהירות של הג'יסקיל , מיכוון שהוא יותר מהיר מהם.. ופועל בקאס נמוך יותר. אז הוא פשוט ירד לרמה שלהם.. אבל בטח לא יאט אותם. אז מה עדיף אנשים? 512X2 (…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  13. https://www.besonline.com.au/Script/MCH/ShopProductS.asp?ObjectID=A5CE0E47-0F14-4EFA-9B13-6CC3CFBDC215 למה מצויין שמעבדי AMD יהיו זולים יותר מאינטל כאשר המחיר ל- AMD 500$ http://hwzone.co.il/news/1229862374/49253/ איך ניתן להשוות מבדקים בין I7 ע ם OC מול מעבד 3 GHZ של AMD עם OC הכוונה 940 AMD מול 920 אינטל יש אתר בחו"ל שבדק ?

14. Started by al_n,

מה יותר טוב מעבד Core2Due או PD?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by generalA,

ברשותי מחשב בעל מהירות 2.4 וזיכרון של חב' יונדאי בעל 256MB במהירות 133MHZ, מסוג DDR - SDRAM. ברצוני להרחיב זיכרון זה, כאשר יש לי 2 סלוטים סה"כ בלוח האם כאשר אחד מהם כבר מנוצל לטובת הזיכרון הנוכחי. מצאתי בהזדמנות זיכרון חדש של חב' AData במהירות של 333MHz ונפח של 128MB אינני יודע מהו סוג זיכרון זה. האם בתשלום של 50 שקל שווה לי לקנות זיכרון זה ולהוסיף אותו למחשב ? והאם בגלל שהזיכרון 256MB שלי יותר איטי עדיין כדאי לי להוסיף הזיכרון הנ"ל? תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  16. יש לי מעבד XP3800 חד ליבה בתדר 2400MHZ השימושים העיקריים שלי הם בעיקר אינטרנט הבעיה הויסטה קצת צולע אצלי כנראה שהמעבד לא מספיק חזק לויסטה יש לי 2G זיכרון האם כדי לקנות לוח 939 חדש מפה : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22785&catid=880 ב 355 ש"ח ואולי להחליף את המאוורר בעוד תוספת של 135 ש"ח http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4413&catcode=608&AdCat=&parentid= או שכבר לקנות מחשב חדש מאייבורי כמו זה לדוגמא : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode= או שכדי לקנות לוח מעבד וזיכרונות בלבד

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by blueman1,

האתר לא מעודכן, מאז הרכישה של AMD האתר לא עודכן מה קורה שם?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  18. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384 עלויות , יחס מחיר לביצוע ....אם שימו לב לתיזמונים ... תודה .

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by a-v-i,

ערב טוב רציתי לדעת אם מישהו יודע באיזה חנויות אפשר עדיין להשיג מעבדי Athlon XP . . . ואיזה לוח הכי מומלץ איתם תודה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by yaras,

היי, הייתי מעוניין לדעת במה מועיל עדכון הביוס? למה זה טוב? כמו כן, איך אני מבצע לו שדרוג? תודה.

21. Started by pumbatal,

שלום יש לי זיכרון F2-5400PHU2-2GBLA (sp2080) (זה 2X1GB 667) http://gskill.de/product_sp2080.html נסיתי את הלוח AB9 והוא לא עובד איתם (ABIT אמרו שלא תהיה תמיכה) תקציב עד 1000 ש"ח (עדיפות גבוהה ל OC, יש לי BIG TYPHOON) וחשוב מאוד SPDIF תודה נ.ב יש לי צורב DVD IDE 2 HD SATA ספק כוח ANTEC 500 NEO Geforce 7900GT "SONIC" 512MB הכול במארז SHARK

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  22. Started by yaron9988,

שלום לכולם אני צריך קצת עזרה חברים , אני מחפש לוחות mini atx / ITX גודל הלוח שלא יעלה על המידות 17*17 ס"מ מצאתי לוח של via אבל אני רוצה לבדוק עוד מספר חברות כמו ASUS ABIT INTEL ואם יש לכם עוד הצעות אני אשמח לשמוע כמובן קישורים לאתרים שאני אוכל לקרוא על הלוחות הללו יתקבלו בברכה ירון

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by mikshab,

יש לי לוח אם של MSI אני משתמש בו כבר שנה בערך, על הלוח אם אין יציאת 1394 מובנת אבל יש כרטיס כזה רק עם היציאה עצמה שממנו יוצא כבל קטן שמתחבר ללוח האם לפינים של JUSB1 ולא J1394 פשוט כי אין כאלה! זה אופציונלי ולא קיים אצלי. אני יודע שזה לא אמור לעבוד ושהחיבורים הם שונים אבל זה עבד, ככה זה הגיע כשקניתי את המחשב והווינוס היה מזהה את היציאה גם כיציאה וגם בתור כרטיס רשת. לא השתמשתי בחיבור הזה חודש וחצי בערך ובחודש וחצי האלה התקנתי גם SP3 וגם עשיתי שדרוג לביוס, ועכשיו רק שמתי לב שהווינדוס מזהה את החיבור בתור USB, כשאני מחבר את הצלמה אליו הוא אומר שהתקן הUSB לא זוהה, שהוא פועל באופן לא תקין ושווינדוס אינו מזהה אותו. מה אתם אומרים, יש אולי איזה הגדרה כזאת בביוס או שזה פתיר על ידי ד…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  24. Started by jim972,

שלום, אני עומד לרכוש מחשב לעבודה גרפית, והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? אני צריך 16 GB ובעיקרון אין מבין שאין הבדל בין אם זה 2 של 8 או 4 של 4, רק יש לזה השפעה עתידית אם ארצה להגדיל את הזכרון? ואם כן אז מה יותר משתלם האם יש הבדל בביצועים. תודה ג'ימבו

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  25. Started by Shtupel,

DDR2 667 או אולי אפילו 4 ג'יגה תלוי מה המחיר. תקציב בסביבות ה200-300 תודה.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.