עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pavel19,

חברה תסבירו לי מה זה מעבד retail ובמה הוא שונה מי הרגיל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by xbuka,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה , סרטים ואופיס כשמידי פעם אני יריץ עליו PS ו Lightroom המסך המיועד הוא dell 2412m השאלה שלי אם הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H + המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 יעשו את העבודה או שעדיף לרדת למעבד i3 ולהוסיף כרטיס מסך בינוני :s05:

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by averaraz,

האם בקניית המעבד אני צריך לקנות גם מאוורר איתו או שהמאוורר מגיע יחד עם המעבד?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  4. שלום ברצוני לדעת האם מעבד ה6300 2m החדש הקונרו חזק יותר מאשר intel 945 d 3.4 2x2m אני שם אחד משניהם במחשב חדש ההבדל בין הקונרו לבין ה945 היינו 60 שח מה כדאי בהתחשב בעבודה שבעיקר אני מתעניין במשחקים והרצת תוכנות באופן כללי לתחזוקת המחשב אשמח אם תראו לי בנצמארק מעודכן תודה רבה אדם

5. אני זוכר שאני מחכה כבר איזה 7 חודשים שהמחירים בחנויות בארץ יזוזו.. ומשום מה מאז שהמחירים כבר לא בדולרים הם תקועים במקום אני לא מאמין שגיע היום שאני אבדוק באיזה חנות והמחיר של המעבד יהיה פחות מ 1350 שקל מישהו יודע מתי מעדכנים את המחירים בשוק? אני מת כבר לקנות מחשב

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  6. Started by Jetleg,

הציעו לי זכרון בשם אינסיניון האם זה טוב?

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  7. אני לפני קניית מחשב שמיועד בעיקר למשחקים כבדים כמו : Call Of Duty, rainbow 6- raven shield, Counter Strike: Condition Zero, Far Cry וכו'... בטח הבנתם את הרמה. בקיצור, עם הSIS 128MB המעפן שלי, אני כבר לא רואה כלום! כנראה שבסוף אלך על הAMD כי הוא יותר זול ומתאים לגיימרים. שאלתי היא בנוגע לשילוב עם לוח האם- האם כל ל"א מתאים לשני סוגי המעבדים אינטל וAMD? אם לא, האם השילוב הבא נחשב איכותי? : AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - with stock fan הלוח אם VIA K8T800 - Albatron K8X800 Pro II - 7.1 ViaEnvy audio ואם לא, האם ABIT IC7 מתאים לAMD? בכל מקרה, אני צריך פה המלצה לשילוב נכון של ל"א טוב, חזק, עם מספיק USB, כרטיס קול 5.1 OB וששניהם ידעו לעבוד עם R…

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by Eitan1,

איך המעבד הזה? CPU #1 Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz, 2199 MHz ^זה המעבד נכון?^ כי אני פשוט חדש בכל הקטע הזה... הוא טוב מה הרמה שלו? טוב, בסדר, מעולה ,מצוין? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  9. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 מה אתם אומרים אני אישית לא מכיר את החברה

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  10. אני לא מאמין שזה נכון אבל אם מציאות היא אפשר להתווכח קבלו התמונה צולמה במנוחה אבל גם במאמץ הטמפ' לא עולה 30 מה דעתכם??? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by almogas,

מצטער שאין כותרת ענינית פשוט זה הכי עיניני שמצאתי.. עכשיו נתחיל בבעיה.. 1} דבר ראשון יש לי לוח אם של msi עכשיו איפה שהמעבד בערך חמש סנטימטר למטה ועוד איזה סנטימטר ימינה יש לי שם איזה חלק שמכוסה בצלע קרור.. איך קוראים לחלק הזה? ושמעו היה לי לוח אם אחר והיה לי שם מאורר אם אתם מכירים תמאוררים היפים של msi הוא היה איזה 40 מלימטר עם אורות ועכשיו הלוח אם שלי נישרף ולקחתי אותו לתכנאי שיחליף לי אותו.. ועכשיו אין לי שם מאורר אבל יש לי צלע קירור .. ובאיזה 3 מחשבים שפתחתי ראיתי שאין מאורר אז רציתי לדעת אם צריך מאורר בשבילו? אם ושחכתי להגיד שיש לי מאורר 80 מ"מ מול הלוח אם שמכניס אויר ואחד מאחורה שמוציא.. 2} מאחורה איפה שהכרטיס מסך מתחבר יש לי חריצים לבנים כאלה שאליהם מתחבר הכרטיס רשת…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. Started by Evil Inside,

?Athlon XP 2500+(512k 333) או ?Athlon XP 2600+(333)

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by gal_sh1,

מה ההבדל בין צ'יפסט מדגם P לצ'יפסט מדגם G של אינטל?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. שאלתי כבר בנאדם והוא עשה לי ש3800 של AMD עושה צוואר בקבוק עם 8800GT ו4000 של AMD לא עושה כמובן שאני מדבר על המעבדים כפולי הליבה שלהם, בקשר לאינטל לא אמרו לי על זה כלום אז אשמח מאוד לתשובות ברורות כדי שלא יהיו לי אי הבנות בנושא תודה (:

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  15. במקרה ואני למשל שם על לוח זיכרונות OCZ 2Gb (2x1Gb) DDR2 PC-4200 Value Pro Dual Channel ( שהם במהירות 533 MHz ) ואני מוסיף שני זיכרונות 512 מגה DDR רגיל במהירות 400 MHz ,מה יקרה האם זיכרונות הדואל יעבדו בדואל? האם כל הזיכרונות יעברו לעבוד ב - 400 MHZ ? או משהו אחר :s05:

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by olegp1,

שלום אציתי לשאול במה נובע ההבדל בין שני מעבדים והאם הוא משמעותי אם אפשר לפרט כמה שיותר תודה ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7500, 2.2GHz ,800MHz FSB, 4MB L2 Cache‎ ו ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by Pundag,

יש לי זיכרון 256DDR במהירות 400MHZ האם אני יכול להוסיף עוד 512 במהירות 500MHZ ? ומה אתם חושבים על המעבד של ינטל 915 p5gd1 ו p5gd2 ? תודה לכול העונים.

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  18. הרכבתי מחשב : לוח אסוס P5QL-E ,זיכרונ ות 2 ג'יגה ( 2X1 ) של OCZ מהירות 1066 מגההרץ ,מעבד E8400 והיה לי משהו מוזר ביצעתי ללוח SETUP בבררת מחדל וראיתי שבזמן הPOST שהמחשב עולה הוא מזהה את הזיכרונות 667 מגהרץ וגם אחרי שה WIN עלה בתוכנה הוא מזהה את אותו מהירות זיכרונות (667) בדקתי בביוס הכל על אוטומט,ראיתי שיש עידכון ביוס כבר כמה גירסאות על התאמת הזיכרונות,ביצעתי עידכון ביוס לגירסה האחרונה חשבתי שזה יפתר=לא עזר בסוף מה שעזר כך: צריך להיכנס לביוס להיכנס לזיכרונות לבחור את המגה הרץ ידני . ..... 1066 מה אוטומט לא מזהה לבד ,,,,בנוסף המתח של הזיכרונות באוטומט הוא על 1.8 V ,וגם פה צריך לבחור 2.1V מקורי של הזיכרון . ...לוח כזה מתקדם לאוברקלוק חדש לא מזהה זיכרונות לא מובן ? שאלה לגב…

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by toska,

קניתי ת'לוח קצת לפני החופש הגדול כמדומני. תהיתי,לשם מה לעשות עידכון ביוס ומאיפה אני עושה כזה? יש לציין שלא עשיתי לאף אחד מהרכיבים במחשב עידכון דרייברים. הכול מהדרייברים שנלקחו מדיסקי ההתקנה. גם לגבי זה,מאיפה אני משיג את העידכוני דרייברים והאם כדאי להתקינם? תודה!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. בנוסף לכך הטמרפטורה של הלוח אם שלי היא - 42 Aux (אין לי מושג מה זה) - 58 זה נראה לכם בסדר?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. היי, רציתי לדעת בקשר למהירויות של זכרונות: האם שווה לקנות כרטיסי זיכרון מהירים, כאשר לוח האם "פחות מהיר" מהמהירות של הזכרונות ? האם החישוב שלי בקניית הזכרונות צריך להיות: FSB של לוח אם = מהירות של כרטיסי הזיכרון ביחד ? אני אסביר את עצמי יותר טוב: כאשר יש לי לוח אם שה- FSB שלו הוא 1333MHz, האם שווה לקנות כרטיסי זיכרון שהמהירות שלהם היא יותר מ- 800MHz ? לפי הבנתי, אם אני קונה 2 כרטיסי זיכרון במהירות של 800MHz כל אחד, הם אמורים לעבוד ביחד במהירות של 1600MHz, אבל לוח האם תומך רק במהירות של 1333, אז הם יעבדו יותר לאט מ-800MHz כל אחד.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. פירמטתי את המחשב באחרונה ואבד לי הדיסק התקנה של הלוח אם ואני צריך להתקין את הכרטיס קול שיושב עליו איפה אני יכול למצוא דרייבר מתאים ?!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. 1.מה עדיף חברת ksp או ivory? מבחינת שירות ואחריות? אם למישהו היה תקל איתם נא לספר..! 2.לגבי זיכרון איזה חברה עדיף? starex ceon Kingston מה אתם אומרים על כל אחת מהחברות? 3.בחברת איבורי מציעים לי לוח אם כזה: ASUS - m2nmx ובקי.אס.פי מציעים לי לוח אם כזה: ABIT NF-M2s AM2, nForce 6100, DDRII 800, PCI-E מה עדיף? מישהו מכיר בכלל את חברת אביט? 4.לגבי ספק כוח:יש למישהו המלצה על חברה? ועל וואט מומלץ?(רק אל תביאו לי משהו יקר נראה לי מקסימום 200 שקל) האם מספיק הספק כוח שמספקים לי עם המחשב(אני חושב לקנות Athlon64 3800+ Socket AM2 ),או שזה בכלל לא קשור? והספק זה קניה נפרדת בכלל?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by ilya.k,

האם יש בארץ איפה לקנות כזה דבר בסלוט אחד?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. Started by Access Denied,

איך אני יכול לדעת איזה זכרונות בדיוק יש לי כולל הסוג (עם כל הפרטים לגביו) ושם החברה?? יש תוכנה לדבר הזה ואם כן מאיפה אפשר להוריד אותה?? :-\

• 1 תגובה
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים