מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
1. האם יש אופרטונים ל AM2? כמו שיש ל 939 והם טובים לOC? 2.האם יש השוואות בין X2 3800 או X2 4200 כנגד קונרו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
ראיתי באתר קיאספי זיכרון קינגסטון ב450 שקל שהוא cl3 שמעתי שזה תזמון זיכרון גרוע.. על מה זה משפיע?מה יפריע אם אני אקח 2.5 או 3 אפשר הסברה קצת יותר מ2 שורות על זה תודה..(אני מעדיף ממכם ושלא תשלחו אותי לאיזשהו אתר)
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהלוח תומך בזכרונות DDR2 533 ו667 אפשר לשים לו גם זכרונות של 800 והם יעבדו בתזמונים איטיים יותר? הזכרונות של KINGSTON http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 שווים משהו או שעדיף להשקיע קצת יותר? (אם מישהו מכיר קיט זול יותר של 2X1 זה עדיף) בעקרון אני לא צריך זכרונות מיוחדים או משהו כזה, המחשב מיועד להורדות בלבד, ואולי בעתיד גם להצגת סרטים, אך בטוח שלא למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חבר שלי מתישהו קונה מחשב חדש והוא רוצה לדעת האם הוא יכול לשים זיכרון SDRAM שיש לו ביחד עם ה DDR שיהיו לו. האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות שתי סטיקים של 512 DDR400 , היום יש לו שתי סטיקים במחשב של 256 DDR 400 CL2.5 , אם הוא קונה היום סטיקים בעלי CL3 , זה ישפיע על הזכרונות האחרים ? או שכל אחד יעבוד ע"פ מה שיש לו ? מקווה שהבנתם אותי , תודה .
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום אני גיימר.. משחק באטלפילד 2 .. משחק מאד כבד.. ;D ;D אני כרגע עם אינטל 2.8 מעבד, לוח אסוס P5RD1-VM .. גיגה זכרון.. חצי קינגסטון חצי אקסלייר.. 400 DDR (כרטיס מסך 7900GS אין צורך לשדרג) המשחק לא סוחב ואני מיואש.. רציתי לדעת.. איזה שדרוג אני יכול לעשות ב-1600 שח.. שיכלול החלפת מעבד,לוח,זכרונות(אני רוצה 2 גיגה) ובתמורה.. למכור את שלי.. (1600שח+החלקים שאני ימכור שיחלפו). בנוסף יש לי כרטיס מסך.. ATI X800 GT שאני גם יכול למכור.. יש לציין ששמתי עין על מעבד INTEL 6300E DOU ןלוח ASUS P5B המחיר שלהם ביחד הוא 1500-1600.. ובחלקים שאני ימכור אני יקנה זכרונות.. למישהו יש הצעה יותר טובה? או עצה חכמה לפני שאני כמו בור עושה טעות... כולה אני רוצה לשחק את המשחק שלי בכיף.. ושיהיה לי FPS …
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת בערך באיזה סכומים פחות או יותר זיכרון mushkin black LVL2 bh-5 נמכרים יד שניה... אני חושב על למכור כאלה ואין לי מושג אפילו כמה לבקש עלייהם, זה לא תראד מכירה כי אני לא מציע אותם למכירה (ואני מבקש גם שלא תציעו לי עלייהם מחיר פה) אני רק רוצה לדעת כמה בערך הזיכרון הזה שווה, הוא 512X2
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם בדקתי את הזכרונות של אח שלי ( הם ב OC ) ונימצאה שגיעה אחת... אבל ראיתי כאן פעם בפורום ששגיאה שהסיומת שלה היא 00 היא לא שגיאה שגורמת ל RESTART... זה נכון ???
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי מתייעץ עם המומחים שיש פה, כרגע המחשב שלי: AMD RYZEN 9 5959X 64GB KINGSTONE FURRY 2400 CL15 ASRock X570 Creator GTX 1070 TI כרטיס מסך יוחלף בקרוב או סידרה 3000 או 4000 בעיקרון אני עובד עם HOUDINI AND REDSHIFT וקומפוזיציה NUKEX משום מה המחשב "עובד" לאט" האם יש לי בעיית תיזמונים של זיכרונות מול מעבד? על איזה סט זכרונות הייתם ממליצים והאם כדאי להגדיל ל 128GB?
-
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב : פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך geforce 4 mx זכרון 256 ומערכת הפעלה ווינדוס אקס פי גרסה ביתית ברצוני לשדרג את המחשב בצורה משמעותית אני קונה כרטיס מסך חדש ATI Radeon X800 XT Platinum Edition 256MB (נ.ב אם למישהו יש הערות בקשר לבחירה זו שיהיה חופשי לומר). אני מתלבט בקשר להוספת זכרון פנימי למחשב כרגע המחשב איטי ולכן אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למישהו יש המלצות לזכרון פנימי של ג'יגה אחד איזה חברה מומחית בתחום ומה המחיר בערך? האם גם צריך להחליף את הזכרון הפנימי הישן או להוסיף לו את החדש - האם זה יצור בעיות כלשהם או משהו בסגנון ? תודה רבה מראש ניר גלעד
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע והמעבד הכי משתלם הוא כמובן E6750. אני ממש מתלבט בין שני לוחות אם שמבחינת מחיר\ביצועים הם הכי משתלמים היום. ASUS P5B GIGABYTE GA-965G-DS3 השאלה שלי האם מישהו יודע האם ה GIGABYTE תומך או יתמוך ב 1333FBS ASUS פירסמה שהלוח שלה יתמוך על ידי עדכון ביוס. מישהו חושב שיש לוח אם ברמות מחירים הללו (עד 700 שח) יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך הזכרון A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE ואיך החברה A-DATA? רציתי G.Skill אבל אין אותם בP-See אז אני רוצה ללכת על A-DATA, בקיצור אני רוצה שתגידו לי איך הזכרון ואיך החברה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
השאלה כתובה בכותרת.. תודה מראש...
-
בזיכרון של Kingston כתוב על הצ'יפים Kingston הם באמת היצרנים של הצ'יפים?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אשמח עם תוכלו לייעץ על זיכרון טוב ועם פוטנציאל לאוברקלוק(לא מטורף) משו שבוא נגיד עם קירור אויר סטוק וסירקולציה טובה במארז
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
למה הE6420 יותר זול מהE6400? מה ההבדל בניהם, ומה הביצועים שלהם אחרי OC? וכמובן מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש תוכנה שמבצעת בדיקה מקיפה לזכרונות אנא תמליצו לי על תוכנות שאתם עובדים איתם ובאמת אמינות ובאמת עושות את הבדיקה כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
מפרט של המשחב שלי הוא כזה CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4S533-VM (3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Video) Motherboard Chipset SiS 651 System Memory 256 MB (PC2100 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) המחשב דיי ישן אבל אין לי צורך במחשב חזק יותר, אם כי הזכרון דיי קטן ודיי תוקע לי את המחשב, הייתי רוצה לקנות זכרון גדול יותר אני יותר נוטה לכיוון ה 1024. תביאו לי בבקשה כמה הצעות + מחירים של זיכרונות שאני יכול לקנות שיתאימו ללוח האם שלי. אני לא כל כך מבין בזה לכן אם אפשר הסבר קצרצר איזה טווחים של זכרונות אני יכול לקנות, מבחינת מהירויות וסוגים. אגב יש לי שני סלוטים לזכרונות, כל אחד עד ל 1024MB. ושאלה אחרונה, במידה ואני אקנה א…
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש בהמלצת אנשים מהפורום ביקשתי בחנות את הזיכרון של PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL : PQI המוכר בחנות הציע לי את הזיכרון של OCZ דגם GOLD KIT מישהו מכיר ?
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני די סגור על המפרט. ההתלבטות העיקרית שלי היא לוח האם, לפני חצי שנה די ננעלתי על ה p5w deluxe. והיום אני רואה שכמעט לא מתייחסים אליו. אשמח אם מישהו יתן חו"ד עליו וימליץ (או לא) המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים ולשימוש ביתי. מתכנן בעתיד oc תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך לדעתכם ה-P4 3G LGA77והאם זכרונות DDR2 באמת מהירים יותר באופן ששוה את ההפרש במחיר? ומה עדיף לטווח הרחוק 3-4 שנים מעבד AMD 64 3200 או מעבד PENTIUM 4 3G LGA775 והאם יש לוחות של AMD שתומכים ב DDR2 ?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האם יצאו הלוחות האלה לשוק? ואם כן, איזו חברות כבר מוכרות אותם? הP5K הוא אחד מאלה? הוא טוב לOC?
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרחיב את הזיכרון למחשב "הישן" שלי. כרגע מותקנים עליו שני מודולים של Ceon 256MB כל אחד. לפי MSI Main Memory Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs. Supports a maximum memory size up to 4GB without ECC. Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM. זה התמיכה של לוח האם. האם אני יכול להתקין עליו שני מודולים נוספים כל אחד של 1 GB ? באיזה תזמון ? האם הם חייבים להיות זהים לתזמון של הזכרונות הישנים ? יש את כל עניין ה-CL, מה זה ? משנה לענייינו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
חשבתי על הזיכרון הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1924 איך הוא? האם DDR2 הרבה יותר טוב מDDR רגיל?
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ראיתי באתר שלהם שיש 3 גיראסות ללוח האם (1,1.1,2) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2639,2533,2625 למרות שההבדלים קטנים מאוד (למשל ב USB 2.0) , אני כמובן מעדיף את הגירסה האחרונה . איך אפשר לדעת איזה גירסה מוכרים לך ? זה כתוב על הלוח ? ב BIOS ? תודה
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-