עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ed1,

המפרט: לוח אביט NF7 עם AMD 2500 וזכרונות 256 DDR 400MHZ אז למה מופיע רק 333 FSB? (הביוס בברירת מחדל, כלומר, הוא בוחר באופן אוטומטי את ה-FSB לפי החומרה?!) יכול להיות שמכרו לי זכרון של 333MHZ?

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by ed1,

הם לא עובדים אצלי ומופיע סימן שאלה צהוב במנהל התקנים, קראתי שיש צורך לשדרג דרייברים של החיבורים הקדמיים באתר של מיקרוסופט, מישהו יודע במה מדובר?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by stingeR-,

אוקיי , נסעתי היום לKSP בגעש , ורכשתי לי את הלוח שבכותרת , חשבתי , מה כבר אפשר לשפר בו? , אז הם שיפרו , ובגדול , והנה המפרט הטכני לאחר סקירה קצרה שלי בעיניים(הסתכלתי על צ'יפים ועל הלוח עצמו פיזית , הוא עוד לא מותקן במחשב): 8RDA3i 3.2 NF 2 Ultra 400 chipset Realtek integrated sound with ALC655 codec 7.1 channel נוספה יציאה קוקסיאלית... , וזהו בערך(לאח שלי יש את אותו לוח , רק 2.1...) עוד פלוס גדול , מקבלים עם הלוח מדבקה כזאת של איפוקס! שהיא מגניבה חבל"ז!!!!! היא ממתכת , אם הייתי יכול לצלם הייתי מצלם... , זה נראה כמו מדבקה מנירוסטה , היא בוהקת כמו אנ'לאיודעמה! לכל מי שמתלבט אם לקנות NF7 או 8RDA3i , עכשיו אני יכול להגיד בראש שקט(מאוד) שהאיפוקס הרבה הרבה יותר טוב!

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by IG,

יש לי זיכרון 256MB 333 של ספקטק ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256MB 333. עכשו, הדילמה שעומדת בפני היא זו: אני יכול להשיג זיכרון של ספקטק ב240 ש"ח או זיכרון של סמסונג במחיר גבוה יותר, אם כי זה לא משמעותי. אני יודע שסמסונג הרבה יותר טובים מספקטק, אבל אני לא יודע אם כדאי לערבב בין זיכרונות של חברות שונות, במיוחד כשאני חושב על OC בעתיד הקרוב. מה אתם ממליצים לי לעשות, לקחת את הספקטק או את הזיכרון של סמסונג?

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  5. מחשב ניייד עם סנטרינו 1.5 + 512 זיכרון פנימי או מחשב ניייד 2.6 GHZ + זיכרון פנימי 512 איזה מחשב יותר עוצמתי וכדאי להרצת אפליקציות כבדות?

• 11 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by lior@s,

intel Bonanaza 875 800 mhz dual ddr

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  7. שלום לכם !!!! אתמול קניתי מחשב חדש. קניתי את כל הרכיבים חוץ מהמעבד. בינתיים מאוד משעמם לי אז יש לי שתי שאלות עיקריות: 1. האם כרטיס המסך שקניתי יכול להתאים ולעבוד עם הלוח אם הישן שלי ? 2. האם שני כרטיסי הזכרונות 256 DDR כל אחד, יכולים לעבוד עם הלוח אם הישן שלי ? (למרות שהם 400) סוג כרטיס המסך הוא : GIGABAYTE RADEON 9200 128 MEGA סוג כרטיסי זיכרון: 400 ובקשר ללוח האם - הנה המידע עליו: SiSoftware Sandra Mainboard Bus(es) : X-Bus AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : No MP APIC : Yes System BIOS : Intel Corp. PT84520A.86A.0011.P06.0209201643 Mainboard : Intel Corporation D845EBG2 Total Memory : 255MB DDR-SDRAM Chipset 1 Model : Intel Corporation 82845E Brookdale Host-Hub In…

• 6 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by idan1836,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. נכנסתי לאתר "טכנו" ושם ראיתי באחת החדשות שOCZ מוציאה מוצר מהפכני שיאפשר לזיכרון לקבל הרבה יותר מתח ממה שהלוח נותן בלבד. המוצר הזה ייתן כנראה אפשרות למתחים מעל ל 3V (לא ידוע בדיוק כמה אבל משהו מספק וגבוה מספיק לאוברקלוק טוב) שזה ממש פיתרון מעולה לבעלי לוחות כמו שלי למשל שבהם הלוח נותן רק 2.8V. נשמע מעולה ביותר, יש למה לחכות! (*כל הקרדיט לחברי הטוב אנטולי שמעלה חדשות באתר טכנו).

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ככה אני עושה סקרים לקניית מחשב חדש ונתקלתי בזכורונת הבאים GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs עכשיו שתי שאלות: 1. יש הבדל בין DDR ל DDR SDRAM???? (לא לצחוק בבקשה) 2. שאלה לא קשורה אבל מישהו יודע מה התיזמונים של הזכרונות A-DATA 400Mhz ושל ה Samsung 400Mhz???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ??? הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  12. הזמנתי מחשב ואני צריך להגיד לחנות איזה מהזכרונות הבאים לשים לי. מדובר ב- 512MB DDR400 אז איזה מן הזכרונות אללו יותר טוב: PQI או CEON או TWINMOS?? מבחינת תזמונים ובכלליות. נ.ב יש במעבד A64 +3000 דואל צ'נל (dual)?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by Cr4ck,

חבר שלי בעל מחשב intel celron 700 mhz עם לוח sis 900 או 920 ובהתחלה כשעולה המחשב רשום NVRAM מה אני צריך לקנות בשביל להרחיב את הזכרון? דחוף! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות לוח ל AMD שלי ( 3200 ) אני רוצה לוח שיכול להגיע ל OC כמה שיותר גבוהה ועדיף שיהיה כמה שיותר זול... אני לא צריך כרטיסי רשת על הלוח או כרטיס מסך וכאלה כמה שפחות פיצ'רים וכמה שיותר יכולת OC חשבתי על EPOX אבל תגידו אתם את דעתכם והכי הכי חשוב !!! שיהיה ללוח חורי עיגון להרכבת גופי קירור/בלוק מים גדולים שלא מיתחברים בעזרת הקליפס...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. עידכנתי את הביוס ללוח אם NF7 דרך התוכנה FLASH MENU 1.33 ביחד עם הביוס המקורי של ABIT. לאחר שהעידכון הסתיים המחשב ביקש RESTART ומאז המחשב לא מדליק את המסך. ניסיתי לאפס את הביוס - לא עזר. יש אולי דרך כלשהי בכל זאת לגרום לו לפעול?! כי אין לי כוח\כסף\זמן להתחיל לשלוח את הלוח לחנות ולחכות עד שהם יחזירו אחד חדש. :-\

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  16. ל- OCZ ולקינגסטון? תודה!

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  17. אני עכשיו מתלבט בין הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6854 וללוח הזה לשל EPOX: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6679 איזה מהם עדיף? (עזבו את המחיר...) איזה יציג ביצועים טובים יותר עם הקשר קטן לOC והקשר גדול יותר לביצועים נקיים.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  18. Started by sha-256,

איזה לוח אם טוב יותר: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Gigabyte K8N nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin תודה!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. Started by sha-256,

או ש- 300W מספיק? תודה! ???

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  20. Started by Raul,

שמתי לב לאחרונה שיש למשל P4 a/b/c.... משהו מוכן להסביר לי מזה בכלל??

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  21. לראש התחום, למבינים ולעונים שלום אני מנסה לבחור לוח אם אופטימלי (יחס עלות/ביצועים) עבור מעבד Pentum 4 3.00GHZ C 800MHZ 512K לישומיי וידאו ואני נתקל בלוחות אם של החברות הנחשבות כמו ABIT , GIGABYTE , ASUS ב-3 סוגי CHIPSET כמו 865 הישן יותר, ה-SIS 655 והחדש ביותר 875 בכרטיסים היקרים יותר. והשאלה היא האם לצורך המרות וידאו וישומי וידיאו אחרים, מוצדק להשקיע מאות שקלים יותר?, או שאין הבדל משמעותי בין ה-CHIPSETS , והוא לא צריך לשמש פקטור(גורם) בבחירה?. בתודה לכל העונים מאיר

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. אז ככה, קיבלתי את המערכת מחבר יחד עם Athlon1400xp אבל עדיין לא הפעלתי. בכל מקרה לטענת אותו חבר יש לו שני סטיקים של 256mb שהמחשב מזהה כל אחד בנפרד במו שצריך, אך כשהם יחד המחשב מזהה סה"כ 384mb .... הזיכרונות המדוברים הם: 1.) ממה שראיתי זיכרון חסר שם, ג'נרי בעל זכרונות על צד אחד בלבד, לא מצליח לזהות שום שם של חברה על הג'וקים עצמם :\ 2.) זיכרון של Crucial, זכרונות על שני צידי הסטיק הלוח ללא כרטיס מסך מובנה כך שזו לא שיתוף זיכרון איתו... החבר טוען שעידכן לביוס אחרון שיש ולפי טכנאי מסויים העובדה שהזכרונות כל כך שונים היא הבעיה ולכן אין לה פיתרון... עכשיו השאלה היא כמובן, האם מישהו מכיר את הבעיה? יודע על פיתרון? לפי מה שניראה לי אלו האופציות שעומדות לפני: 1.) לקנות ולהח…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  23. Started by ed1,

אני מקבל סידרת ציפצופים ברגע ההפעלה של מחשב שהורכב במפרט הזה ואחרי שניה הוא נכבה. ברגע החיבור לחשמל, עוד לפני ההפעלה, יש לד אדום דולק בתחתית הלוח, זה נורמלי או בעיה בלוח? אחרי ההפעלה נדלק לידו עוד לד בצבע ירוק ואחרי שניה המחשב נכבה מה סביר שהבעיה בלוח או במעבד? ההיטסינק מורכב כמו שצריך, אפילו הוספתי משחה טרמית לזו שמגיעה עם ההיטסינק אבל זה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nimrodim,

איזה לוח של ASUS 865 הכי טוב ל OC? איזה דגם? איזה REVISION? איזה בעיות מיוחדות יש בלוח המומלץ?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  25. שלום לכולם =) אני צריך המלצה ללוח אם טוב למערכת Athalon 3200+ 512 Cache 2.2GHz כרגע אני חושב על : EPoX "EP-8KDA3+" nForce3 250Gb Chipset Motherboard for AMD Socket 754 CPU -RETAIL תגידו לי אם הלוח אם הזה טוב.. ומה ההבדל בינו לבין EPoX "EP-8KDA3J" nForce3או שאין הבדל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 427 צפיות

דיונים חדשים בפורומים