עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by o.k,

שלום לכולם !! רציתי לשאול לחוות דעתכם איז לוחM עדיף מבין השניים הללו: 1) 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E - לוח אם למעבדי אינטל ?GIGABYTE או... 2) ABIT - NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E,GBE, SATA II? ---מדוע ולמה??? --- רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים כבדים!! תודה רבה.......

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by dogday,

מישהו יודע??? ???

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by avinoamp,

שלום. יש ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4, 2.4 גיגה הרץ. כנראה שיש לי שבר בלוח אם ובגלל זה הוא לא עובד ולא מזהה בכלל את הזכרון. המעבד הוא מדגם epox EP-4SGM8I זיכרון DDR400 בדקתי את הזכרון על מחשב אחר והוא עובד, אז כנראה שזה בעיה של הלוח. לא עולה בכלל הBIOS איזה לוח אם כדאי לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח, שיתאים למעבד ולזיכרון הקיימים? כמו כן, שיהיה עליו כרטיס מסך סביר.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  4. תמיד באמצע משחק קופץ לי וזורק אותי החוצה. כתוב לי זכרון וירטואלי נמוך מה זה אומר? מה עושים? :( :(

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by shirNoshe,

לא ברור לי.. מהלינק המצורף אני רואה רק סלוט אחד של PCI-E X16.אז איך כתוב שזה תומך בטכנולוגית CF? הרי צריכים שני סלוטים לא? למטה היכן שרשום SLOTS http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P35_Neo-F&class=mb

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by Keman,

http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~117412,00.html

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. Started by danush,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הוא צריך להיות מעבד מהיר שעוד שנתיים המשחקים עדיין יעבדו בו. אני מתלבט בין: סלרון 2800MHZ פנטיום 4 2400MHZ AMD ALTHON 2400 XP PLUS תודה אנשים ;D

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  8. מחפש לוח אם ברמה של STRIKER אבל לא SLI, למעבד INTEL נגיד E6600 ושהיה של ASUS... מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  9. או לחלופין כל מספר אחר. האם מדובר באותו רכיב שהאיצו ושמו לו קירור יותר טוב, או שיש פרמטרים במעבד שמאפשרים לו לעבוד בתדירויות גבוהות יותר על אותו קירור?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, אני מתלבט האם להשתמש בכרטיס הקול שנמצא על הלוח שלי (AC97) או לחילופין (לוח איפוקס KDA3J) - להתקין את כרטיס הקול הקודם שלי ה- CREATIVE SB LIVE 5.1....? מה אתם אומרים? יש לי מערכת סטיראו עם עוד רמקולים שמחוברים...ואני מעוניין לשמוע בצורה ההיקפית והאיכותית ביותר....אז איזה מבינהם להתקין? בתודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  11. אני הולך היום לקנות TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 מ KPS יש אולי זכרונות יותר טובים באותו מחיר? לא מתוכנן OC תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  12. Started by PCguy,

אני צריך מחשב שמיועד לאינטרנט ולמעט משחקים שיהיה יציב ואמין עם כרטיס מסך טוב קול ורשת יכולים להיות על הלוח עדיפות ל5.1 לפחות חובה dual chanel memory או במידה ואין אז לפחות 1024MB RAM יש מצב??? יש לוחות זולים עם DUAL CHANEL MEMORY .? לAMD 64 ?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. השאלה היא לידע כללי אז על תשאלו שאלוצ כמו "אזיה מחשב יש לך" "איזה סוג זיכרון" וכו' נגיד!!! יש לי עכשיו 256MB DDR ואני רוצה להוסיף עוד 128MB DDR מה יקרה? האם סכום הזיכרון שלי במחשב יהיה 384MB? האם המחשב בכלל לא יעלה?? מה יהיה? נ.ב. לא חושב דווקה 256 ו 128 נגידיש לי 512 ואני רוצה להוסיף 256 או 128 לא משנה אבל אני רוצה להיתמקד דווקה בזה שיש לי 256 ואני רוצה להוסיף 128 (שימו לב נגיד ששני היזכרונות יהיו DDR ולא אחד DDR ושני SDRAM)

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by oryrm19,

היי, האם עדיין יש מקום שאפשר לקנות בו מעבדי 939? כרגע יש לי AMD 3000+ והוא לא מספיק חזק להריץ סרטי FHD. תודה.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  15. Started by Holography,

היי, עד כה הייתי סבור כי ברשותי A64 3000+ בליבת ClawHammer (ע'פ CPUZ בין היתר) אבל לאחר שהרצתי CBId היא הודיעה לי כי ברשותי NewCastle איך אפשר לברר את קוד הליבה האמיתי של המעבד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by YoniG,

שלום, אני זקוק להמלצה על זכרונות טובים שהם לא מהזכרונות הזולים ביותר ולא מהיקרים ביותר (KINGSTONE ושות'). איזה חברה הייתם בוחרים לזיכרון DDR400 256MHZ שמחיריה בסביבות ה200-250 שקל ליחידה? תודה.

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by roes,

למעבדי הקונרו יש את טכנולוגיית ה Advanced Speed Step כלומר כשהם לא פועלים תחת עומס אז הם לא משתמשים בכל ה GHZ שלהם (הם משתמשים בכל ה GHZ שלהם רק כאשר הם צריכים) אז עכשיו השאלות: 1. איך האוברקלוקרים יודעים לכמה GHZ הם הגיעו? 2. מי שקונה E6600 ולא יודע כמה GHZ יש לו (2.4) אז איך הוא יכול לדעת? 3. כשניכנסים ל המחשב שלי -> לחצן ימני על העכבר -> מאפיינים אז רשום שם את שם המעבד ואת כמות ה GHZ שלו (וגם את כמות הזיכרון של המחשב) כמות ה GHZ של המעבד E6600 שרשום שם זה הכמות 2.4 או הכמות הנוכחית שהוא משתמש בה ? תודה מראש לעונים (מטער עם סיבכתי מישהו...)

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  18. שלום לכולם... יש לי לוח אם שתומך ב- DDR 400 . אני מחפש כרטיס זיכרון איכותי במחיר של 550 ש"ח. תנו לי סוג של חברה איכותית שנותנת אחריות כמו שצריך. תודה זאביק.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by AdiR^SiNaI,

מה זה ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  20. Started by zaroor,

ראיתי לוחות שיש להם חיבור מאחור eSATA עם איזה כבל מתחברים לזה זה לא כמו SATA של הלוח הבנתי שזה להיתחבר עם הרדיסק מחוץ למחשב אז למה הוא צריך כבל מיוחד יש תמונה לדוגמא מצורפת לשאלת הזיכרון: מה ההבדל בין HEAPER X ל--VALUE [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by jambo7,

מחפש חוות דעת על הזכרונות האלה http://www.skypc.co.il/pl_product~EX-4800P2-SW~15~0.htm

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by blueman1,

האתר לא מעודכן, מאז הרכישה של AMD האתר לא עודכן מה קורה שם?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by pumbatal,

שלום יש לי זיכרון F2-5400PHU2-2GBLA (sp2080) (זה 2X1GB 667) http://gskill.de/product_sp2080.html נסיתי את הלוח AB9 והוא לא עובד איתם (ABIT אמרו שלא תהיה תמיכה) תקציב עד 1000 ש"ח (עדיפות גבוהה ל OC, יש לי BIG TYPHOON) וחשוב מאוד SPDIF תודה נ.ב יש לי צורב DVD IDE 2 HD SATA ספק כוח ANTEC 500 NEO Geforce 7900GT "SONIC" 512MB הכול במארז SHARK

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. Started by amit123,

לא הבנתי את הקטע...מה זה בדיוק תזמונים?ככל שזה נמוך זה יותר טוב?והאם זה כזה קריטי לגביי הזיכרון או שהמהירות חשובה יותר?

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by rino,

מה עדיף GIGABYTE DS3 או DS4? ההבדל בינייהם 100 ש"ח בערך אבל האם שווה לקפוץ לDS4 ? או שהלוחות למעשה שונים ואני אשלם יותר ואקבל פחות? ראיתי שDS3 עושה עבודה מצויינת בOC , האם הDS4 יעשה אותה עבודה ויותר או לא? אני הולך על קונרו 6400

• 3 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים