עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני עומד לקנות מעבד AMD Phenom II 940 Black Edition, ואני צריך לוח אם מתאים לאוברקלוק. התקציב שלי הוא 400-500 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב). כמו כן, יש לי שאלה: אם אני לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה, איך הוא יתנהל עם ה-HD4870 שלי? ישפר את הביצועים? יפחית אותם? לא ישנה דבר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by oryrm19,

היי, האם יש עוד מקומות שמוכרים מעבדי 939? ואם לא, האם יש מישהו בפורום שמעוניין למכור מעבד 939? אני מחפש מעבד שיוכל להריץ full hd בלי בעיות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. Started by eitanb3,

[צונזר] אין אפשרות לפרסם בפורומים ובישביל זה בדיוק יש את מדור יד שנייה TradeZone. (כן, גם אם אתה מחפש לקנות ולא למכור) ננעל.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך קצת הסברים לגבי מעבדים לוחות אם וזכרונות אשמח אם מישהו יוכל קצת לתת אינפורמציה מה צריך לדעת מה חשוב ומה נחשב לטוב אציין שאני מעוניין לקנות מחשב חזק להרצת משחקים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  5. ביצרנית השבבים מתכננים להוציא לגמלאות את סדרות ה-Pentium וה-Celeron לטובת מיתוג אחיד פשוט יותר בדגמים התקציביים החל מהשנה הבאהלכתבה

6. Started by bikram,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כלשהיא לחיבור הכרטיס מסך המובנה בלוח אם Gigabyte GA945G S3, לטלויזיה או שצריך לקנות כ.מסך בנפרד? תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  7. Started by יניב קופר,

אני רוצה לקנות מעבד ואני מתלבט בין 945 לביו קונרו

8. שלום לכולם!! מצורפת תמונה של הלוח M שרכשתי ורציתי שמישהו יסביר לי איך מתבצעים כל החיבורים בלוח M. כולל כל היציאות ממנו לרכיבים וכל הכניסות אליו תודה....... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by ClleG,

שלום לכם. רציתי לדעת מה מייחד לוחות אם של אינטל (לטוב ולרע) מול שאר היצרנים ולמה מרוב התגובות והפרסומים שאני קורא כאן, כמעט ולא ממליצים על לוחות אם שלהם אלא תמיד מפנים לGIGABYTE או MSI או ABIT או ASUS או או או.... אני מבין שיש אולי פיצ'רים לOC ולגיימרים שהחברות האחרות מכניסות לדגמי ספינות הדגל שלהן, אבל במה שקשור ללוחות האם ה"בסיסיים" (אם אפשר לקרוא להם ככה בכלל) אני לא מבין את ההבדל בין אינטל לאחרות. אם אני היון מחפש לבנות מפרט על בסיס הE6300 או E6400 ומעוניין בלוח עם צ'יפסט 965 (או שאין לי צורך בזה בכלל?) האם שווה לי לבחון לוחות של אינטל? היישומים העיקריים שלי הם גרפיקה ועיבוד תמונה (לא OC ומשחקים קצת אבל לא באופן כבד) אשמח לקבל פרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  10. Started by ifs2003,

שלום רכשתי את הלוח הנ"ל. האם לא תהיה לי בעייה לשים עליו 4GB של זכרון GAIL 667Mhz ? תודה

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by Shlomi XD,

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=G945PS3RH&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=12 צריך דעה =]

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  12. ה s3 של גי'גבייט 965 או הP965 Neo של MSI??

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  13. Started by bv500,

יש בכלל הבדלים משמעותיים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by dd7,

אחרי שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי את הווינדוס אני לא יודע איזה דרייברים אני צריך להתקין, מחשב ישן אין לי שום סידי של דרייברים. מה שכן אני יודע שבתוכנה SiSoftware Sandra זה מראה לי שיש לי את הלוח הזה: Mainboard : ECS M863 לא מצאתי את הדרייברים של הלוח הזה תודה

15. הנושא מדבר בעד עצמו

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  16. אני רוצה לקנות AMD ואני לא יודע אם לחכות

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

עשיתי עכשיו בדיקה בS&M לראות לכמה מעלות המעבד שלי יכול להגיע לפני OC עכשיו כשהפעלתי אותו ראיתי שמעבד אחד עובד ב100% והשני יש לו קפיצות כאלה (ראו תמונה בסוף) כמובן שאני שיניתי את ההגדרות שזה יהיה 100% מאמץ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  18. מצאתי לעצמי לוח אם שנראה סביר לחלוטין של ABIT NI8-SLi , עם זאת לא הצלחתי להבין באיזה מעבדים הוא תומך, כלומר. מצד אחד, במפרט הטכני שלו: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=280 רשום : "- Supports 1066/800MHz FSB" כלומר הוא לא תומך ב 533Mhz FSB , וכיוצא מזה, הוא לא תומך ב Pentium D 805 . מצד שני, בעמוד המעבדים של ABIT: http://www.abit-usa.com/products/mb/intel-pd-8xx.php רשום שלוח האם הנ"ל דווקא כן תומך ב Pentium D 805 , אבל לא תומך ב Pentium D 820 . מה לא הבנתי נכון? בתודה, אייל

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  19. איזה לוח אם בסכום של עד 800 ש"ח הכי טוב ומשתלם למעבד am2??? ללא מטרות oc בכלל בקיצור שיהיה לוח אם שינצל הכי הרבה שאפשר בתקציב הנתון את המערכת: הייעוד משחקים כבדים מעבד: 4200*2 am2 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1270 ש"ח מנועה כרטיס מסך- CONNECT3D Radeon X1800XT 512mb GDDR III 1990 ש"ח -נועה דיסק קשיח- HITACHI T7K250 160GB 7200RPM 360-ש"-חפנדה צורב- LG GSA-4167B DVDRW -180 ש"ח-ספיד מארז- Sunbeam Transformer blue 320 ש"ח- מנועה ספק-Enermax Liberty 400W Active PFC 500 ש"ח נועה

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by haimsh,

שלום לכולם. אני מעוניין לקבל המלצה על לוח אם ל AMD AM2 X2 הלוח לא חייב להיות תומך ב SLI לא מתוכנן OC בעיקרון לוח אם אמין בלי באגים.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  21. עד עכשיו ראיתי בחנויות רק זמינות של 6300 ובאופן מצומצם E6400 אני הזמנתי את הE6600 לפני 10 ימים והוא עדין לא נראה באופק.... למישהו פה יש מושג מתי באמת נראה פה זמינות של המעבד הזה? בזיגזאג ראיתי ששינו את תאריך הכנסה למלאי ל1 לספטמבר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4684

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by MOFRA,

http://zeus.asus.com/hq/products4.aspx?modelmenu=2&model=1314&l1=3&l2=11&l3=332

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by kikoos,

יש ברשותי את הלוח i845e של אינטל וברצוני לקנות מעבד חזק יותר, השאלה שלי היא מה היא המהירות המקסימלית של מעבד שאני יכול לקנות עם הלוח הזה.. אני יודע שזה לוח אם ישן,אבל אין מה לעשות בנתיים אני חייל שחוזר פעם בשבועיים-שלושה לבית..

• 11 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by liav12,

שלום. ראיתי בקיאספי מחיר ממש זול (340 ש"ח לגיגה, 2 סטיקים של 512) של חברת קינגסטון, האם הוא נחשב סבבה למחשב רגיל? (ללא צורך לאוברקלוק או משהו דומה)

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by dddani123,

למישהו יש ניסיון עם החברה? שווה להתעקש על חברה אחרת? וכן ניחשתם נכון, אייבורי.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.