עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bad-sector,

החלטתי לשים מחשב בסלון ונשרף לי הלוח של המעבד הישן, מאחר ויש לי ATHLON XP 1800, אני רוצה משהו הכי זול שיש, מה עדיף, SEMPERON 2600/2800 או שמא הסלרונים החדשים טובים יותר? יש לזכור שהיעוד העיקרי הוא ניגון סרטים...

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  2. Started by hardware maniac,

איך החברה SueprTalent לזכרונות?מגיע עם קירור?חברה טובה?זכרונות יציבים? אמרו לי פעם שזה ג'נרי ושווה חרא-זה נכון?בבקשה דחוף לי!

3. Started by emilio,

מחפש מעבד 2G 2.8G, הכל מעל 2G וכמובל לא celeron.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. שלום יש לי מעבד גידם כן! נשבר לו פין אחד והוא כרגע במקום פין 478 הוא 477 המעבד הוא P4 3.0GHz Prescott pin478 1m cache השאלה שלי האם התוצאה לחישוב 1 מגה של 46 שניות היא נורמלית ? ???

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by al_n,

מה יותר טוב מעבד Core2Due או PD?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. האם מישהו מכיר והתנסה עם לוח אם הנ"ל? האם יש לו TV OUT? ב-KSP מחירו 485 ש"ח האם שווה??? http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF7G-HDREADY

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  7. אהלן הרבה זמן לא הייתי בעינייני החומרה אבל עכשיו אני צריך לשדרג..אז אני צריך לדעת כמה דברים לפני השידרוג 1)לפי מה שהבנתי עידן ה64 של AMD עבר? הקונרו הכפול ליבה הוא הדבר הכי חזק כרגע למחשבים ביתיים? והאם זה ימשך להיות כך בתקופה הקרובה? 2)אני רוצה הפעם להשקיע בזיכרון ואני ממש מבולבל אף פעם זה לא היה הצד החזק שלי...אני רואה פה הרבה מדברים על הG. SKILL, האם הוא באמת כזה טוב? או שעדיף את משפחת הXMS של קרוסאייר?(למקרה זה אני מדבר על 2 ג'יגה). 3)לוחות אם, מהם לוחות האם הכי טובים לקונרו E6600?(ואם אפשר אפילו את הבחירה הכי טובה ביניהם למרות שמחירו בטח יהיה גבוהה נורא)וכמובן מה הצ'יפסט הכי מעודכן וטוב למעבד הזה, ואפשרויות תמיכה כמו הקרוספייר וכדומה...וכמובן אם אפשר מחירים אני…

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by the_king00,

p4p800 או p4c800 שניהם דלוקס תודה...

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  9. Started by qt1h00,

שלום לכולם, הזמנתי לוח של ABIT IS7-E2 , מה ההבדלים בניהם? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by most,

טוב אז כפי שניחשתם זה למפרט AMD. המפרט למשחקים ויהיה בו או 8800GT או HD3850. לא מתוכנן OC תקציב עד 500 ש"ח אם יש משהו מומלץ יותר ממה שבכותרת אשמח

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  11. Started by roi.amitay,

אני לא מצליח להבין את הקפיצה במחירים של לוחות האם אחרי 1000 ש"ח פתאום הם קופצים ל1400 ש"ח למה? למה הלוח ASUS P5K DELUXE WIFI-AP Intel® P35 Chipset LGA 775 יותר טוב מ ABIT 35P PRO ??? מה ההבדלים? האם OC באסוס יהיה טוב יותר משמעותית? האם שווה בכלל את המחיר?

12. Started by arm123,

מה הרעיון של לוחות SLI עם שני PCI-E האם יש הבדל משמעותי בזיכרון במהירות 533HZ ל 800HZ DDR2 מה ההבדל בין IDE ל SATA ל SATA2

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  13. הnForce 680i שיש בלוח אם של EVGA ושל ASUS STRIKER EXTREME אמרו שהוא יתמוך בFPB 1333MHZ לאחר עידכון ביוס ובסיקור שעשו על ערכות השבבים החדשות אמר ששום לוח אם לא יתמוך במעבדים החדשים של INTEL אפילו אחרי עידכון ביוס זה אומר שהלוחות אם הללו לא יתמכו בהם?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש , ומהיום הראשון התחילו הבעיות הכרטיס רשת לא מצליח לקבל כתובת תקינה , אני עובד עם ראוטר של D-LINK 624 ומודם בי פוקוס 270... על כל מחשב אחר וכרטיס רשת אחר הכל עובד טוב (אני עכשיו מחובר מכרטיס רשת אחר על אותו מחשב (לקחתי מהמחשב הישן)). ניסיתי הכל , ניסיתי לחבר רק את הראוטר , רק את המודם , לאפס , להתקין מחדש את הווינדוס , להתקין מחדש את הדרייברים, הגיע הטכנאי של החברה (קניתי מTMS) הוא גם ניסה הכל ולא הצליח . היום החלפתי את הלוח אם הלכתי למעבדה והחליפו לי , במעבדה חיברנו ראינו שהכל עובד... חזרתי הביתה אני מחבר ושוב אותה בעיה הכרטיס רשת מושך כותבת apipa 169.254.X.X אני לא יודע מה לעשות , ניסיתי שוב להתקין דרייברים הורדתי חדשים, שום דבר פשוט לא עוזר... אני ממש…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. המעבדים של איבורי Q6600 הם BOX או TRY או משומשים ? במחירת מחשבים קומפלט

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. איזה לוח הכי טוב עד 1600 שקל (מעבד Q6600) למשחקים בעיקר .

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by slater,

מתי יוצא הלוח המדובר של dfi?????? והאם הוא יהיה כל כך טוב כמו שאומרים? במה הוא יהיה טוב כל כך? בoc או בביצועים??? תודה לכל העונים........

18. איזה מעבד של אינטל עדיף ה-d915 או ה 651 ?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  19. Started by j-cool,

טוב אז ככה אני קונה amd 3000 plus בעוד בשבעויים ואני רציתי לדעת מה דעתכם כל הלוח אם הזה ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard אם איזה chip set הוא מגיע ואיך הוא ל-oc ואיזה זכרונות הכי טובים בשביל-oc ב-amd בגשי ללכת על dual אן רק stik אחד של זכרון ??? נ.ב אינ רוצה 1 גיגה של זכרון תדה לכל האוזרים

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  20. השאלה בכותרת... לפני שנה קניתי מחשב [מפרט בחתימה] אבל המעבד הוא בסוקט 754,והלוח אם [מן הסתם] הוא עם כניסת AGP כרגע זה ממש לא משנה לי,כי יש לי GF6800 ומחשב מספיק חזק כדי להחזיק משחקים לזמן הקרוב,ובעתיד היותר רחוק אני אעשה סופטמוד לכ. מסך ואוברקלוקינג למחשב... אבל בכל זאת-בשביל אופציות שידרוג לעתיד,קצת מגבילה אותי הכניסת AGP שלי,כי פחות ופחות כרטיסי מסך תומכים בזה... ובעתיד-אני בספק אם בכלל יושקו כרטיסים בתקן AGP... גם קניית לוח אם תומך בPCI-E נהייתה בעייתית בשבילי,כי יש לי AMD ATHLON בסוקט 754... האם יש לוחות אם כאלו?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  21. Started by davidreznic,

היי אינטל פרסמה שמעבדי ה XEON הם לשרתים, ויש אחד שהוא לגיימרים (שעולה 999$). מה זה משנה אם הם לשרתים? יש להם גם סוקט 775 והלוח שלי תומך ב-45NM הם אמורים לעבוד, לא? זה סתם תרגיל שיווקי???

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  22. אני לא יודע אם זה כולל גם את שאר ה REV של הלוח הזה אבל עדכון הביוס האחרון (F12) שיבש לי משהו במאוורים. כרגע המאורר של ה CPU עובד על 1700 ללא שום אפשרות לשליטה עליו. הייתי צריך ללכת לביוס ולשנות את ה Fan controller ל VLT במקום ה AUTO שהוא היה עליו ועדיין אני מרגיש שיש שינוי משמעותי ב RPM בין ישומים שונים. כרגע אני על 730 RPM במנוחה ובמאמץ הוא עולה ל 1700. מישהו עוד נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. ראיתי את המעבדים האלא ואני ממש מופתע 1.4 ghz צורך 14watts והוא מבוסס על althon (רק שבמקום 64+256 קאש יש לו 256+128) ויש לו תמיכה בddr 266 לכן אני מעריך שהוא בסביבות הalthon 1800+ אז רציתי לדעת איפה אפשר לקנות את הערכת הפיתוח(זה כולל לוח עם מעבד הלוח בגודל של 17*17 ס"מ ומטה(mini-itx))? אני פשוט מתכנן נייד כזה עם fx 5200U pci edition כיוון שאין לו agp זה אמור לעלות 500$ לדעתי מחיר טוב ד"א מצתי לוח mini-itx של p4 ב722 ש"ח כולל משלוח ב:http://www.mini-itx.com/store/?c=10#p500 איזה מעבד בסוקט 478 צורך 20watts ומטה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by G.H.O.S.T,

מחפש לוח אם שתומך במעבדי אינטל פנטיום 4 (שיתאים למעבד Intel P4 541) שיתמוך בDDR2, בזיכרון של 667MHz ושיהיה לו כרטיס קול ורשת OB לא יקר מדי...הוא לא הולך לשמש לשום דבר כבד וגדול מדי

• 5 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.