מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
על לוח אם עם כרטיס רשת מובנה יש יציאה אחת של מודם/רשת נכון? אז השאלה שלי היא: אם אני רוצה לחבר מודם רשת וגם כבל רשת בין 2 מחשבים, אז מה אני עושה אם יש רק יציאה אחת. הלוח אם הוא: MSI K8N
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
הזמנתי AMD Athlon Xp Mobile 2600+ עם סטפינג: IQZFA0347RPMW מה זה אומר? ???
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
אני שובר את ראש במשך שעה ועדיין לא החלטתי. אני צריך זיכרון DDR 400 256MB במחיר סביר, ביצועים טובים, יציבות ויכולות OC מרשימות. על איזו חברה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני קורא עכשיו (יותר נכון כל הלילה תראו תשעה ) את המאמרים שהיו כתובים באחת החדשות באתר על הLGA 775 הצ'יפסטים והפיצ'רים החדשים. בקיצור במאמר באנאנד-טק הראו בנצ'ים בלוח אם של ג'יגהבייט (שדרך אגב הקפיץ בצורה משמעותית את הביצועים של שני הDDRים, אותם זכרונות קיבלו תוצאה יותר טובה מלוח 925X) עם הצ'יפסט 915 שתומך גם בDDR וגם בDDR2 עם זכרונות DDR2 533 וזכרונות DDR 400. בקיצור מה שאני רוצה לשאול זה האם זה כל מה שהDDR2 מסוגל לו? לפי דעתי ההבדלים בין הDDR והDDR2 לא שווים את השדרוג (המחיר?). ראיתי שדובר כאן על זכרונות DDR2 667 ו DDR2 800, מבחינת מה שכנראה הולך להיות המחיר, שווה לקנות אותם בכלל? הם כן ייתנו ביצועים משמעותיים בין הDDR הרגיל והDDR2? דרך אגב משהו שאני מרגיש שהוא קצת …
-
- 11 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם הזיכרונות החדשים של Corsair אלה שבכתבה החדשה שבאתר , XMS XL . האם יש אותם גם ב DDR 500 או שהם רק ב PC 3200 DDR 400 ??
-
- 9 תגובות
- 542 צפיות
-
-
רק הגיע- לוח IS7-E 2 שאלות: -האם צריך לפרמט את המחשב כשמתקינים לוח חדש? -איך אני מחבר את המערכת שלי למחשב? איפה היציאה של המחשב (בננה, לא אופטי)?!?
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
אצל הדובים יש A-Data 500Mhz ב 800 שקל וב KSP יש A-Data 500Mhz ב 610 שקל זה אותו דגם או שזה סתם הבדלי מחירים ענקיים? אני מדבר על הסטיקים של ה 512MB
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לפני יותר משנה קניתי 2X256 ואני ממש רוצה 1G אבל לא יכל אין בארץ בכלל משהוא יודע איפה אני יכל לקנות את זה ו אם מח"ל אני צריך לשלם גם+ 50% מס?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 2000 ש"ח(שנוטה לפחות). המטרה של המחשב משחקים בעיקר. כרטיס מסך ישנו רדאון 9100 128 מגה. הארד דיסק ישנו 80 ג'יגה. כונן דיסקים ודיסקטים יש. עכשיו ,למחשב הנוכחי יש, פנטיום 3 1000 , לוח אם של פי סי פרטנר, ו256 מגה זכרון סדירם. אני צריך לוח-אם, זכרון, ומעבד(AMD) חשבתי על המפרט הזה: ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD AMD ATHLON XP 2800 + (GlacialTech Silent Breeze II 462 TwinMos 256MB 333MHZ PC 2700 DDR X2 הצעות שיפורים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
הלוח שלי יכול לאפשר PAT אבל זה דיסבל. כדאי לאפשר? אני ארגיש בזה בכלל? ויש בזה סיכון?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
בעוד כשבוע שבועיים ככה אמור להגיע לארץ המעבד החדש Intel Itanium 2 וברגע שהוא מגיע אני מקבל אותו. רציתי לדעת מה עושה אותו יותר טוב ממעבדים אחרים? במה הוא מיוחד? ועוד מידע אפשרי.. תודה...
-
- 43 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן לכולם שאלה פשוטה ביותר אבל רק מי שמבין שיענה בבקשה .... מה עדיף זכרון של GELI ,OCZ, KINGSTON, CROSAIR או משהו אחר שמישהו ממליץ ??? תודה על העזרה מדובר ב DDR 512 בין 400-500MHZ
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
חשבתי לקנות G6800 + AMD 2500! תסתקלו כאן! אז אני רוצה שתגידו עם יהיה אבדל גדול! בין AMD 2500+R9800P GF 6800 +AMD 2500! יהיה אבדל גדול? מי שמבין באמת שיגיד! תסתקלו כאן אני לא יודע אנגלית טוב אז אני לא מבין כלום http://www.hardocp.com/article.html?art=NjMyLDE= עם באמת יהיה לי בעיה עם המעבד מהווה צוואר בקבוק ..... http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1088773385,83882
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם מסוג אסוס p8p800 דלוקס, מעבד 2.8 ג'יגה של אינטל, שני סטיקים של גייל pc3200 400 מגה-הרץ 256 מגה בייט. כיצד אני מגדיר את ה-CPU EXTERNAL FREQUENCY CPU RATIO DRAM REQYUENCY ו/או כל דבר אחר הנחוץ להגדיר תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 430 צפיות
-
-
שלום כולם, אני חדש פה(מה הקשר? ???) רציתי לדעת כמה דברים(אם אני אצליח לזכור את כולם בכלל) ובקיצור, רציתי לדעת האם יהיו גרסאות חדשות של ATHLON64 לכבוד התושבת החדשה939 או שישארו הגרסאות הישנות, רק עם התושבת החדשה?? רציתי לדעת האם יצא צ'יפסט חדש שיפעיל את התושבת החדשה של ATLON64?? רציתי לדעתף אם אתם יכולים, לתת לי הערכת מחיר של מעבד דומה ל ATLON64 3200 רק בגרסת ה939??? רציתי שתמליצו לי על לוח טוב ל ATHLON64 ב900 שקל בערך(אפשר לעלות קצת)? ורציתי שתמליצו לי על זוג זיכרונות של 512 כל אחד(ז"א 1 ג'יגה) בסביבות ה1600-1700 עריכה: האם יצא לוח אם שתומך בתושבת החדשה של AMD ו בPCI E.??? תודה ענקית לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היא מראה לי CPU1 וCPU2 כאשר כל אחד מהם מראה טמפרטורה אחרת. האם יש לי שני חיישנים בסביבת המעבד?? ואם לא, אז על איזה מהטמפרטורות להסתכל ?
-
- 11 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כמו ששמנו הייתה לאינטל בעיה גדולה כמעט בכל הערכות שבבים החדשות והיא אספה את הגשרים הדרומיים שלהם בחזרה לתיקונים.... מה שיצר חוסר בערכות שבבים לסוקט T החדשה (כי ה915 וה925 לא מוכנות...). היום הייתי בKSP וראיתי שם את הלוח הזה: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AS8&fMTYPE=LGA775 , לא יקר (680 שקל) אבל נורא מצחיק. קודם כל נורא בולט הקירור החדש של אביט לגשר הצפוני.... מין רדיאטור מוזר. יש גם קירור פסיבי לגשר הדרומי. הוא מגיע עם סוקט T החדש ומתאים לפרסקוטים החדשים (שמגיעים עם גוף קירור מרשים בהחלט בעצמם... לטענת הטכנאי שם הם מצליחים לשמור על קרירות מפתיאה יחסית לפרסקוט... הערכת שבבים היא 865 המזדקנת והחריצים הם AGP וPCI רגילים...…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה הפוטציל שלו וההפקטיביות וחוות דעת למי שעשה זאת
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD קצת ישן יש לו זכרון של 64M SDRAM האים זכרון של 256SDRAM יתאים למחשב .. אני לא יודע בדיוק את הסוג מעבד או לוח .. אבל אם תוכלו לעזור לי בתשובה אודה לכם ...
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
החברה של הזיכרון היא ceon או xeon אני לא ממש יודע איך רושמים את זה אבל אני חושב שזה הראשון (ceon). הזיכרון הוא 512MB DDR400 PC3200 אם מישהו יכול להביא לי פרטים על הזיכרון זה מאוד יעזור לי(כל פרט יתקבל:תזמונים ואיך הוא?)!!! ד"א זה דחוף!!!!!!! תודה מראש לכל העוזרים!! נ.ב בבקשה מכם אל תגיבו תגובות בסגנון הזה : "אני לא מכיר את הזיכרון הזה" או משהו כזה. ושוב תודה Ratzabi עריכה:---------------------------- אם הכותרת נראת לכם לא עניינית או משהו כזה אז תגידו לי ואני אשנה זאת בהקדם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לי, בשביל משחקים. יש לי בעיה עם תאימות בזיכרון במחשב ובגלל זה יש לי תקיעות במשחקים שלא מתפקדים כמו שצריך.... לכן אני רוצה להחליף ולשנות את הזיכרון במחשב שלי. מה עדיף שיהיה לי 768 ראם במהירות 333 או 512 במהירות יותר גבוה של 400...??? ואיך התאימות של סאמסונג ו-geil?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-