מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות.... אני החלטתי לחכות להורדת מחירים...ואני לא מכיר את החנות כל כך אבל זה יותר זול ב1000 ש"ח מינימום מכל השאר.... למה???????? האם ההוזלה הגיע? תודה למגיבים
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הי הזמנתי לוח אם MA 770 יש ללוח תמיכה ב DDR2 האם כדאי לשנות ללוח אם עם תמיכה ב DDR 3 ראיתי לוח אם MA 770T שיש להם תמיכה ב DDR 3 החברה היא של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256 ומהירות 333 (לא יודע איזה חברה אבל לא KINGSTON) עכשיו אני רוצה להוסיף זיכרון של KINGSTON 512 עם מהירות 400 והשאלה שלי היא הם אני יכול לחבר את שני הזיכרונות האלו בייחד ולה צריך משהו מיוחד (למשל שהחברה תהיא אותו דבר או שהמהירות תהיא אותו דבר וכל זה) ?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לפנטיום 3? הציעו לי כזה משומש, חברה אמינה? טובה?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון 1024 667 CL5 של חברת DIGMA אני רוצה להוסיף עוד זכרון כדי לנצל את ה DUAL ויש לי שתי שאלות בנושא: 1. האם זה משנה אם הזכרון הבא יהיה של חברה אחרת (KINGSTON, TWINMOS)? נספח: האם יש זכרון עדיף מבין KINGSTON ו TWINMOS 2. על הלוח-אם יש לי 4 סלוטים לזכרון - שנים צהובים ושנים אדומים, כל זוג מורכב מאדום וצהוב כדי לנצל את ה DUAL אני צריך לחבר את הזכרונות של: י בשכנות אחד לשני (אחד באדום ואחד בצהוב שכן) לחבר על אותו הצבע או שזה לא משנה, המחשב יזהה זוג ויפעיל DUAL... ? תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מעבד 4 ליבה q6600 עכשיו הסתכלתי באתרים על המעבד הזה ומשהו ניראה ממש מוזר על המעבד שלי כתוב Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX Q6600B ועל מעבדים אחרים כתוב Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 4MB Conroe BOX Q6600B שימו לב אחד כתוב 4 קונר ועל שלי כתוב 8 קונר מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה ככה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כולם ממליצים לי לקנות לוח אם ומעבד 64BIT, לפי מה שהבנתי כרגע אין אף תוכנה או מערכת הפעלה שתומכת בזה אז למה??? לא עדיף מעבד שלא יהיה מבוסס 64BIT? יש המלצות ללוחות אם ומעבדים בטווח מחירים של 1500-2000 טובים למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם טוב ל e6600 ורציתי לדעת מה ההבדל בין chipset 965 ל-975. כמו כן מה דעתכם על הלוח asus p5w-dh. המחשב מיועד להיות מחשב לצרכי פיתוח אז כל התוספות כמו כרטיס קול איכותי במיוחד או firewire חות חשובים. חשוב לי לוח שנותן ביצועים מהירים (האם ה-chipset משפיע ואם כן כיצד) ושיהיה יציב (אני לא עושה oc) לעבודה לזמנים ארוכים כמו מספר חודשים ללא כיבוי. אני מפתח ב-java וזקוק לפחות ל 2 גיגה זכרון. התקציב שלי עבור לוח וזכרון הוא עד 3500 ש"ח. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מתכוון ל OCZ 4200EL: באתר של NEWEGG http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227202 וביקורת: http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=1902
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
התעניינתי קצת על המידע של המעבד שלי וראיתי ש CPU-Z שת'דר המעבד בפועל שונה מת'דר המעבד בשמו. אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה ככה. הוספתי תמונה שתבינו יותר על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המעבד הזה:AMD Athlon XP 2200Plus? נגיד והייתם צריכים להשוות אותו לפנטיום לאיזה הווא הכי דומה?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני ממש לא בטוח בנושא של P4 ולאחר חיפוש קל בארכיון של הפורום עדיין לא מצאתי תשובה... P4 3.2 תומך ב DDR2 ? יש בכלל לוח שתומך גם בDDR2 וגם בDDR1 ?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איזה מעבד של אינטל עדיף ה-d915 או ה 651 ?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם !! קדום כל תודה על הייעוץ ואני מתחדש ב 4*1024 G.Skill PC6400 CL4-4-4-12 שתי שאלות לי אליכם: 1. ספירת הזיכרון הראשונית של הביוס מראה שיש לי 3400MB אבל CPUZ מראה את כל ה-4G מה לעשות עם הילד השובב שיראה את מה שיש לו (או שזה לא משנה בכלל) 2. אחרי מעבר מזכרון של 1G ל4G (מן הסתם מהיר יותר וכו' ...) איזה הגדרות מומלץ לעשות בXP64 כדי שידע לנצל כמו שצריך את כל הזכרון תודה ויום אלוף לכולם !!
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם המעבד amd3700 מיליפני משהו כמו שנתיים וחצי! לוח אם: abit kn8ultra לפי הורסט זה הזיכרון שלי: Field Value Memory Module Properties Module Name Corsair CMX512-3200C2 Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 200 MHz 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.0-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Addre…
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל המלצה מהמומחים איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים לשימוש ביתי סטנדרטי: Gigabyte - GAM51GMS2G Gigabyte - GAM61PS3 MSI - K9AGM2X1250 תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.directron.com/ga8i945gzmerh.html הלוח אמנם עובד רק בבאס של 800MHZ ותומך זכרונות 533MHZ בלבד (שגם הם זולים יותר), אבל הוא עולה רק 80$...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם ובשל כך גם החלפתי כרטיס מסך והוספתי זכרון. המפרט של המחשב שלי היום הוא: מעבד: פנטיום 4 1.6 256 כרטיס מסך: nvidia 6200le זכרון: 1 gb האם החלפת המעבד ל: פנטיום 4 2.6 / 2.8 עם 512 cache ישפר באופן משמעותי את פעילותו של המחשב? אני מעוניין בשיפור כללי שיעזור לתחושה הכללית בשימוש יומיומי.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מתכוון לחבר לו את הרכיבים הבאים : די.וי.די + צורב + כונן דיסקטים + CREATIVE PLATINUM שבא עם פאנל קידמי שממנו יוצא כבל רחב ( כמו IDE ) שאמור להתחבר ללוח. בנוסף אני מתכוון לחבר בחריצי ה - PCI כרטיס קול + כרטיס טלויזיה. האם ישנם מספיק חיבורים לרכיבים הנ"ל + מקום לשני הכרטיסים ? אם לא מהם הפתרונות ?
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הלוח אם שלי התקלקל ואני צריך לקנות חדש. השאלה שלי היא האם יש לוח אם שיחזיק את המפרט הנוכחי שלי ויחד עם זאת גם יהיה מוכן לשידרוגים לtop של החומרה היום? במידה ולא, איזה לוח אם יחזיק לי את המפרט, יהיה הכי זול ובלי הכנה לשידרוגים עתידיים?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שמתי לב שאפילו PS\2 אין לו... מי מבטיח לי שהלוח תומך במקלדת USB?! ועוד שאלה איך אני יכול לפצל הארדיסק של 120 ? כי ניראה לי שדרך FDISK אי אפשר בגדלים כאלה..
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
חברת HP, אחת מיצרניות השרתים, תחנות העבודה, שולחניים וניידים הגדולות בעולם הצהירה כי היא מפסיקה את ייצור תחנות העבודה המבוססות על איטניום 2, בהדגישה הביקוש הגובר למערכות מבוססות מעבדי זיאון בעלי יכולות 64 ביט הידועים בכינוי EM64T. לא עוד איטניום 2 בתחנות עבודה של HP "HP מפסיקה ייצור של תחנות מבוססות איטניום 2. מתוך הקשבה ועבודה משותפת עם לקוחותינו ושותפינו בשוק תחנות העבודה, הגענו למסקנה כי המוקד בתחום זה עובר אל טכנולוגיית הרחבת ה X86 ל 64 ביט" אמרה דוברת חברת HP ניטה מילר לנציג XBit labs. בעת ההודעה אין באתר HP תחנות עבודה מבוססת איטניום 2 אולם החברה עדיין מאפשרת ללקוחותיה לרכוש שרתים מבוססי איטניום 2 של אינטל. EM64T - זאת הדרך הנכונה, טוענת HP ..... בהמשך מצוין כי…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרגע את הלוח אם שלי והמעבד איך המעבד הזה? E6750? ותנו לי עוד הצעות של מעבדים עד 1000 שקל איך ה E8400 ו הQ6600? לוח אם רק של אסוס כי אני קונה מימישהו שיש לו רק אסוס אז הוא הציע לי את ה p5k איך הוא? ואם יש עוד הצעות בסביבות המחיר של זה אז תגידו לי בבקשה תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אם הוא מראה לי שקיימים שלושתם?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה בחיפוש לוח אם שיתאים למערכת שאני בונה ויענה על הצרכים שלי ובכל זאת שיהיה זול ככל האפשר. המערכת היא כזאת: מעבד I5 3550 זיכרון 1600 4 סלוטים כרטיס מסך GTX670 חוץ מזה חשוב לי שהלוח יתמוך ב USB3 לגבי OC אני לא מתכוון לעשות בכלל! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-