מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת בערך באיזה סכומים פחות או יותר זיכרון mushkin black LVL2 bh-5 נמכרים יד שניה... אני חושב על למכור כאלה ואין לי מושג אפילו כמה לבקש עלייהם, זה לא תראד מכירה כי אני לא מציע אותם למכירה (ואני מבקש גם שלא תציעו לי עלייהם מחיר פה) אני רק רוצה לדעת כמה בערך הזיכרון הזה שווה, הוא 512X2
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe בישביל מעבד Core 2 Due E6300. השאלה שלי היא כאשר אני אעבור ללוח אם החדש, האם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא AGP x8 יוכל לעבוד עם הלוח הזה או שאני יהיה חייב כרטיס מסך של PCI-e ? האם המצב יהיה דומה בכל הלוחות PCI-e שאני אקנה? והאם יש לוחות דומים למעבד זה אך יותר זולים ומשתלמים? להבהיר שאני לא מתכוון לעשות OC מכיוון שאני לא יודע איך ואין לי את התקציב לכרטיס מסך חדש! יש פתרונות אחרים?
-
- 9 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קראתי פה ת'ארד רציתי לדעת על כל הדרכים האפשריות (כמובן בתנאים ביתיים לא מעבדה) למחיקת הביוס.. אני מעוניין לדעת כי קרה לי כמה פעמים שהייתי צריך ללכת לבדוק מה הבעיה במחשב וכשניסיתי להכנס לביוס הוא היה מוגן באמצעות סיסמא ("מחשב לכל ילד" אם מוכר לכם) הוצאתי את הבטריה למספיק זמן..ועדיין הסיסמא נשארה, למה זה? יש מצב לבטל את הססמא או שפשוט היא חרוטה שם?
-
- 8 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג DFI BLOODIRON P35D2L ואני רוצה לדעת אם אפשר לחבר אליו כונן בחיבור IDE?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ברשותי מחשב : פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך geforce 4 mx זכרון 256 ומערכת הפעלה ווינדוס אקס פי גרסה ביתית ברצוני לשדרג את המחשב בצורה משמעותית אני קונה כרטיס מסך חדש ATI Radeon X800 XT Platinum Edition 256MB (נ.ב אם למישהו יש הערות בקשר לבחירה זו שיהיה חופשי לומר). אני מתלבט בקשר להוספת זכרון פנימי למחשב כרגע המחשב איטי ולכן אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למישהו יש המלצות לזכרון פנימי של ג'יגה אחד איזה חברה מומחית בתחום ומה המחיר בערך? האם גם צריך להחליף את הזכרון הפנימי הישן או להוסיף לו את החדש - האם זה יצור בעיות כלשהם או משהו בסגנון ? תודה רבה מראש ניר גלעד
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני מתכוון לחבר לו את הרכיבים הבאים : די.וי.די + צורב + כונן דיסקטים + CREATIVE PLATINUM שבא עם פאנל קידמי שממנו יוצא כבל רחב ( כמו IDE ) שאמור להתחבר ללוח. בנוסף אני מתכוון לחבר בחריצי ה - PCI כרטיס קול + כרטיס טלויזיה. האם ישנם מספיק חיבורים לרכיבים הנ"ל + מקום לשני הכרטיסים ? אם לא מהם הפתרונות ?
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איזה מעבד יילך יותר טוב עם EP-8RDA AMD 2500 או 2600? ואיזה יותר טוב? (גם בביצועים וגם איזה יותר מתאים ל OC)
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הרצתי CPU-Z ישר לאחר סיום ההתקנה של המחשב שלי ואני מקבל VCORE של 1.45v - נדמה לי שזה קצת גבוה או שזה המתח הסטנדרטי? מישהו יודע עד לאיזה מתח המעבד הזה מסוגל? צילום מסך מצורף תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם בקשר לקובץ שחברת AMD שיחררו בקשר AMD Dual-Core Optimizer עבור כפולי הליבה שלהם זה עובד 100% זה פשוט תיקן לי במישחק החדש של קינג קונג לא יכולתי לשחק פשוט הכל היה זז לכל הכיוונים סחרחורות . ברגע שהיתי מעביר עם העכבר לכיוון כל שהוא התמונה היתה זזה לכיוונים לא נכונים לאחר שעדכנתי את הקובץ המישחק עובד תקין מאוד ומהר יותר כך שכל מי שיש לו מעבד ליבה כפולה של AMD חייב לעדכן את הקובץ הנ"ל : http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html רוני
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בזיכרון של Kingston כתוב על הצ'יפים Kingston הם באמת היצרנים של הצ'יפים?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
חברת HP, אחת מיצרניות השרתים, תחנות העבודה, שולחניים וניידים הגדולות בעולם הצהירה כי היא מפסיקה את ייצור תחנות העבודה המבוססות על איטניום 2, בהדגישה הביקוש הגובר למערכות מבוססות מעבדי זיאון בעלי יכולות 64 ביט הידועים בכינוי EM64T. לא עוד איטניום 2 בתחנות עבודה של HP "HP מפסיקה ייצור של תחנות מבוססות איטניום 2. מתוך הקשבה ועבודה משותפת עם לקוחותינו ושותפינו בשוק תחנות העבודה, הגענו למסקנה כי המוקד בתחום זה עובר אל טכנולוגיית הרחבת ה X86 ל 64 ביט" אמרה דוברת חברת HP ניטה מילר לנציג XBit labs. בעת ההודעה אין באתר HP תחנות עבודה מבוססת איטניום 2 אולם החברה עדיין מאפשרת ללקוחותיה לרכוש שרתים מבוססי איטניום 2 של אינטל. EM64T - זאת הדרך הנכונה, טוענת HP ..... בהמשך מצוין כי…
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש תוכנה שמבצעת בדיקה מקיפה לזכרונות אנא תמליצו לי על תוכנות שאתם עובדים איתם ובאמת אמינות ובאמת עושות את הבדיקה כמו שצריך
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מבחינת כסף E6600 עולה 1200 שקל נגיד +- אין לי מושג כמה יעלה ב22 ליולי (אבל בגדול זה תאריך הקניה) האם כדי לקנות מעבד חלש יותר ולתת לו בראש עם OC מבחינת כסף מה משתלם יותר? ומבחינת ביצועים גם מה עדיף.. אני אחד שלא מתכוון להשגיח כל היום על טמפ' המעבד ואין לי כוח לקחת סיכונים בלהרוס את המעבד.. (למרות שיש לי מעבד בארון שאני מוכן לפרק לו תצורה בOC מטורף.. פשוט אין לי קירור.. חחח אולי אני אפתח את המארז ואשים עליו מאוור סתם בשביל לראות לכמה הוא מסוגל להגיע עד שהוא יתפוצץ.. אבל נעזוב את זה כרגע בקיצור איזה מעבד כדי לקנות +איזה קירור במידה וצריך.. בשביל לקבל ביצועים טובים במינמום כסף.. תודה :-)
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מחשב חדש AMD 3000 על לוח אם DFI - LAN PARTY UT NF4-D והמאורר של המעבד עובד ומפסיק לפרקים של 2 שניות בערך חשבתי שזה יכול להיות כי הוא יודע מתי המעבד חם ומתי לא אבל אני לא בטוח יכול להיות שזה תקלה וגם אם זה לא תקלה אז לא עדיף שהמאורר יעבוד כל הזמן כי סתם נראה לי לא טוב למאורר לעבוד ולהפסיק כל שניה (הקרור המקורי שבא עם הלוח אם או המעבד)
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם יש לוח אם (טוב חדש אם הרבה אופציות ) שתומך בפנטיום 3 ומאפשר שדרוג לפנטיום 4 ? אם יש כזה ספרו לי איזה ומאיפה אפשר לקנות ואם לא אז איזה לוח הכי מתקדם יש לפנטיום 3 והאם מיצרים בכלל דגמי לוחות חדשים (DDR ,AGPX8 UFUW וכו') ? לפנטיום 3 וכנ"ל מאיפה אפשר לרכוש
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. אם אני מחבר את חיבורי ה-USB הקדמיים של המארז ללוח אם בצורה הפוכה או לא נכונה זה יכול לגרום לנזק לכל מה שיתחבר אליו או שהמשחב פשוט לא יקלוט אותו? 2. מישהו יודע אם יש אתר שמכיל תמונות של כל סוגי המעבדים, לוחות האם וכל סוגי הכרטיסים למחשב מהישנים ביותר עד החדשים ביותר?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
התקנתי על הלוח הנ"ל גם X-FI וגם פורטיסימו של הרקולס אבל הלוח לא מזהה את הכרטיסים ולא מקפיץ הודעת חומרה חדשה יבואן טוען שיש בעיית תאימות ואני טוען שהלוח פגום האם למישהו יש מפרט עם שני הרכיבים הנ"ל או מכיר תופעה זז עם הלוח הנ"ל? ???
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בביצועי סטוק ה e6550 לוקח,בגלל הFSB הגבוה יותר,עם זה אין שום ויכוח. אבל מה לגבי אוברקלוקינג? e6550: באס 333 מכפלה 7 revision חדש - אמור לעזור במקצת באוברקלוקינג e6420: באס 266 מכפלה 8 אין את הrev החדש. יש לי הרגשה שעם רוב הלוחות mid-end מגיעים ל fsb wall די מהר,וה e6420 ינצח בoverclocking. בלוחות היקרים יותר אני מניח שה rev החדש יעזור,וה e6550 יקח. המחירים שלהם כמעט זהים - אז מה לקחת? בינתים אני מתכנן מערכת של: e6550 (או e6420) ga-965p-ds3 2gb 800 CL5 (של g.skill \ קורסייר כנראה) 8800GTS ביג טייפון או cnps9500 של זלמן כמובן שיש גם את האופצייה של e4xx , אבל עד כמה שאני יודע מעבדי אלנדייל נחותים מקונרו ב OC.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איזה מעבד ולוח אם אתם ממליצים לקנות ושיהיה בטווח ה1600-1700 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD Athlon 1.4 GA-7DXR 256MB DDR CL2.5 Radeon 9800SE (Omega drivers) שמתי לב שבזמן משחקים יש איטיות וההארד דיסק חושב... עוד זכרון יפתור את זה או שזה כבר סוס מת? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי במערכת1 GB זכרון בתצורה של 512 2X הזכרונות הם של קינטגסטון במהירות 667 ועובדים בתצורה של DC השימושים שלי במחשב הם, אינטרנט, קצת משחקים וMATLAB (בשביל פרוייקט הסיום שלי) מערכת ההפעלה שלי היא WIN XP רגילה, לכן לפי מה שהבנתי סף הזכרון שלה הוא בערך 3 GB החלטתי לאחרונה שאני רוצה להרחיב את הזכרון וכאן התחילה ההתלבטות לאור הפרש המחירים הנמוך בין זכרון של 512 ל 1024 חשבתי לקנות שני צ'יפים של 1 GB ולהוסיף אותם ,ככה שסך הכל יהיה לי 3 GB שזה גם ככה הסף של מערכת ההפעלה. אך האם שני סטים בגדלים שונים יעבדו טוב ביחד ? או שעדיף להגדיל פשוט עם עוד סט זהה רק ל 2 GB ? כמו כן, עד כמה מורגש ההבדל בביצועים בין זכרון במהירות 800 לזכרון במהירות 667 ? כי חשבתי אולי פשו…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח אם והוא צריך לקנות אחד חדש. יש לו מעבד AMD Athlon 64 Bit vanice core 939, איזה לוח אם הכי זול יש היום שתואם למעבד? הוא מחפש הכי זול ועם שלוש שנים אחריות... תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו בדיקה בS&M לראות לכמה מעלות המעבד שלי יכול להגיע לפני OC עכשיו כשהפעלתי אותו ראיתי שמעבד אחד עובד ב100% והשני יש לו קפיצות כאלה (ראו תמונה בסוף) כמובן שאני שיניתי את ההגדרות שזה יהיה 100% מאמץ [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4506 זה המחיר הכי טוב ברשת שקיבלתי ל-1600 האם הזכרון טוב
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אתה לוח שלי קניתי בגירסא 12 או 11 לפי מה שזכור לי הטפרטורה שהחיישן של המעבד מציין הייתה שיקרית לאחר עדכון של ביוס לגירסא 14 שהיה כתוב בגירסא שהם תיקנו את קריאות החיישן של המעבד הטמפרטורה ירדה 8 מעלות בערך. זכור לי שעופר (MAPHISTO) בדק אז את רמת האמינות של החיישן בביוס 14 והוא היה מאוד אמין. בביוס 18 זכור לי שאביט כתבו שהם עשו שוב מודיפיקציה לקריאה של החיישן. היום עדכנתי את הביוס לגירסא 19 והטמפרטורות עלו ב 7 מעלות +\- לדוגמא בביוס 14 בטמפ' של המעבד ב מצב IDLE הייתה בערך 35-37 ועכשיו זה לא יורד מתחת 44 מעלות. השאלה שלי היא האם הקריאה של החיישן בביוס 19 היא מדוייק ובאיזה מהביוסים החיישן משקר. יש לי קירור SK7+SF2 מהירות ה SF2 ב IDLE מכוונת ל 3000RPM לפעמים אפילו ל 2600RPM. …
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-