מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=PerformanceBenchmark&no=1356 רשום שם שepox מתכוונת להוציא מעבדים של neforce 4 למעבדי amd 754 מה שאומר ש- ל-754 יהיה עוד הרבה זמן לחיות.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי לוח אם של אסוס מדגם : P5GC-MX כרגע מותקנים לי 2 סטיקים של DDR2 667 ונפח 1GB , אני רוצה לשדרג ל 2 סטיקים של GB2 , משום מה הסטיקים של מהירות 800 יותר זולים מהסטיקים של 667 , לפי מה שאני יודע לא צריכה להיות בעיה להתקין 2 סטיקים של 800 גם אם הלוח אם שלי לא תומך במהירות הזו (למרות שנראה לי שהוא כן תומך) , האם אני צודק? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע איזה מעבד לקנות במחשב החדש. רק עכשיו התחילו לייבא את AMD בצורה מסודרת, וגם רוב החנויות לא מתעסקות עם AMD לפחות חנויות גדולות שעוסקות עם חברות גדולות, בניגוד לפנטיום שמיבאת אותה חברה גדולה ואמינה. בנוסף מעבד AMD הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט, ורובו בנוי מקוד של 32 ביט. וגם אם אתם זוכרים פעם בשנת 1992 יצא מעבד אלפה 64 ביט, וכולם חשבו שזהו עכשיו כל שוק המחשבים יעבור ל64 ביט, אך עדיין היום ה64 ביט לא נכנס. וגם שייצא לונגהורן 90 אחוז שמעבד הAMD לא יתאים לו ויהיה הרבה בעיות בתאימות בין הוינדוס למעבד, היות והמעבד הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט כמו האופטרון. וגם לא הבנתי מה בדיוק הייתרון של 64 ביט, כאילו מה שאני יודע שמעבד 64 ביט יודע לעבוד עם יותר מ4 גיגה זיכרון - שזה לא …
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני ארגיש בהבדל בינו לבין abit ip35-e? אם אני לא אצטרך SLI יש לי צורך בכזה לוח אם?
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חברה למי שיש את הלוח הזה gigabyte ga8i945pl-g שייכנס אלי דחוף לאיסי 190132418!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אני בודק יציבות של הזיכרון - לכול אורך הכתובות של הזיכרון ושהוא יבדוק לכול האורך והרוחב ?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מחשב ורוצה לדעת מה דעתם על הלוח הבא: intel pearl creek pg31pr ואני קונה מעבד עם מהירות בס של 1333. האם שווה/מתאים למעבד?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, הורדתי עכשיו את התוכנה PRIME 95 מהאתר ואני לא יודע מה לכתוב בהגדרות... ולכמה זמן להפעיל את התוכנה..? התוכנה לא מסכנת את המחשב שלי נכון?? אם אני מפעיל את המאווררים ואת המאוורר של המעבד על מקסימום לא יפגעו לי רכיבים? המפרט שלי הוא: AMD 2500+ 2XKINGSTONE 512MB HYPERX 377MHZ CHAINTECH 7NJS ZENITH (NF2 TT VOLCANO 9 COOL MOD RADEON 9500PRO ובקשר לDUAL DDR קניתי את המחשב הזה לפני חצי שנה בערך... וחשבתי שהזכרונות שלי עובדים בDUAL CHANNEL אבל עכשיו אחרי שקראתי אתהמאמר שפרסמו בראש הפורום אני כבר לא יודע... כתוב שם שבגלל שהבאס של המעבד שלי הוא 333 אז הוא לא יכול להכיל 333X2 כאילו להכפיל את המהירות של הזכרון... בעצם יכול להיות שאפילו מהירות של סטיק אחד שלי המחשב לא מנצל? כאילו …
-
- 8 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של אסוס הP5WD2 Premium ויש לו 3 חיבורי מתח ראשיים 1. 24 פינים 2. 8 פינים 3. חיבור מולקס (על הלוח אם) המפרט בצד <-------------- הכרטיס מסך הוא 6600GT ויש לי ספק של OCZ ה ModStream 520W ללוח מחובר החיבור 24 פינים ובחיבור ה-8 פינים יש לי רק 4 אז זה מה שחיברתי והמולקס לא מחובר השאלה שלי היא האם אני צריך לחבר את המולקס ? למה הוא משמש (לפי מה שהבנתי זה לכ.מסך) ? ולמה לעזאזל בOCZ אין חיבור 8 פינים ? תודה רבה לעונים .......
-
- 7 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי את לוח האם הנ"ל, ואני רוצה להחליף מעבד+זיכרון. המעבד שאני רוצה הוא: Brand AMD Processors Type Desktop Series Athlon 64 Model ADA3800DAA4BW CPU Socket Type CPU Socket Type Socket 939 Tech Spec Core Venice Multi-Core Single-Core Name Athlon 64 3800+ Operating Frequency 2.4GHz האם הוא אמור לעבוד על המחשב שלי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7742 או שיש זכרונות אחרים בבערך אותו מחיר יותר טובים? ועוד שאלה: לוח האם הזה ASUS P5B Deluxe תומך מעבדים עם 4 ליבות??
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב, בעקבות הקור העז ששורר בירושלים כשאנחנו מדלקיים בבית יותר מדי מכשירי חשמל יש הפסקת חשמל יזומה , אנחנו צריכים להרים איזה מתג והחשמל חוזר. בקיצור כהחשמל קורס איתו גם המשחב מתכבה. רציית לדעת האם יש לכך השפעות על הדסיק הקשיח בפרט, ועל המחשב בכלל? אם כן כיצד אוכל לאמוד את מידת הנזק?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הלוחות המדוברים הם: 1. GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 2. P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio האם ההבדל הוא מהותי? או רק במהירות? ובזכרון? תודות על תשובות מהירות! רון
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לצורך העניין - KINGSTON 1GB 800MHZ CL5 - איך יש הפרשי מחירים כל כך גדולים כמו כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=423589 מה ההבדל בינהם אם יש בכלל??
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD 3000 64bit לוח של DFY ULTRA מהספק שאני רוצה לרכוש את המחשב אין זיכרונות של Twinmos והוא המליץ לי על Gail השאלה שלי האם כדאי לרכוש אותם ( 2x512 ) או לבקש סוג אחר של זיכרונות ? ( לא מתכוון לבצע O.C ).
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
המפרט בחתימה. עד היום תמיד עבדתי במצב דואל עם המחשב, ולמרות שהזכרון הוא DDR333 והFSB הוא 533 יש שיפור דיי ניכר כשהמחשב במצב דואל. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 28% ~, מ2500MB/s לקצת יותר מ3200MB/s. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 22% ~, מ900MB/s לקצת יותר מ1100MB/s. היום המחשב פתאום התכבה באמצע עבודה בוינדוס, לא הבנתי מה הבעיה, יש לי במחשב פיטצ'ר של MSI שנקרא D-BRACKET ומשם אפשר להבין תקלות בבוט של המחשב, הנורות סימנו שמדובר בזכרון. בדקתי כל זכרון בנפרד והכל פועל, עם שני זכרונות במצב דואל בשתי הקונפיגרציות (1-3 ו-2-4) המחשב לא עולה. שמתי את שתי הסטיקים צמודים ב1-2 והמחשב עלה. מה יכולה להיות הבעיה. דרך אגב ניסיתי לאפס ביוס זה לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
??? אם לא אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם טוב עם כרטיסי קול ורשת מובנים למעבד AMD Athlon 64 +3000? עריכה:--------------------- עד 800 ש"ח בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מהו הזיכרון המתאים ביותר ללוח מה נחשב לחברה טובה חיפשתי באתר של אסוס רשימה ולא מצאתי תודה למי שיש ידע ומוכן לעזור
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב לסוקט 478 דרישות: תמיכה בזיכרון DDR400 + DUAL CHANNEL. AGPX8 אפשרויות אוברקלוק בסיסיות ומעלה. באס 100 (Pentium 4 2.0A northwood) תקציב עד 500, אם קשה למצוא לוח לתקציב תתאפשר חריגה. נראה לי שאלו כל הדרישות מהלוח. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם הלוח שנמצא פה http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=323 תומך ב- SATA 2 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
ימים שאני מתלבט בין מעבדי אינטל מרובעי ליבות וכפולי ליבות... ממה שאני יודע, כיום המשחקים לא תוכנתו לעבוד על מעבדים כפולי או מרובעי ליבות, לכן כפולי ליבות כרגע להיום לא מפגרים מאחור. אבל מה לגבי העתיד? בקיצור, אם להסתכל לטווח ארוך, איזה מעבד כדאי לקחת למשחקים? תקציב בסביבות ה-1000 ש"ח. והאם כדאי לקחת BOX או TRAY ולכוד לקנות קירור? עוד דבר שרציתי לשאול... האם OC מקטין את תוחלת החיים של המחשבים ונגיד אם אני לוקח מחשב ל3-5 שנים כדאי לעשות OC למעבד?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן, מישהו מכיר את הלוח ויודע להמליץ? בחרתי את הדגם הזה כי הוא כולל firewire הוספתי לינק להתרשמות... http://www.intel.com/design/motherbd/sn/sn_available.htm המלצות נוספות יתקבלו בברכה תודה
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מנסה להבין את ההבדלים בין הציפסטים השונים, חסרונות\יתרונות ומה זה בעצם אומר. דבר דומה לגבי socket. מה ההבדלים העקרוניים? תודה מראש תום
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-