מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן למצוא בארץ לוח אם mini atx שיתאים למעבד intel pentium m 730 כך שיאפשר להרכיב HTPC? (כיום הדות'ן עובד על asus p4c800 e dlx עם מתאם של אסוס) תודות לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון של 4 GB אני רוצה שתעזרו לי עם הצעה של איזה סוג ומחיר. יש לי לו-אם של gigabyte p55a-ud3 1333MHZ עם צריך עוד מידע תשאלו אני יתן בשמחה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי חברים אני כאן כדי להעזר בכם🙏 התקציב מאפשר לי עד 700 שקלים. רכשתי מעבד 12500 וזכרונות 3200mhz 8×2 שמתי לב ללוח: Gigabyte B660M AORUS pro יש גם זולים יותר של ג'יגה בייט בסביבות ה 500 שקלים אבל מעדיף להשקיע עוד 200 שקלים כדי לקבל איכות חומרים טובה יותר, דעתכם? תודה *עריכה: חשוב לי כרטיס קול תומך 5.1 ואני כרגע שם לב שהלוח הזה לא... לעומת זאת ה Gigabyte B660 GAMING X DDR4 דווקא כן.. יש גם את asus tuf gaming ב760 שח שתומך ב5.1 .. והוא גם מיקרו atx- יתרון
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום, האם החלפת הסוללה של הביוס תגרום לאיבוד פרופילים שמורים בביוס? יש לי כמה פרופילי אוברקלוק שמורים ולא הייתי רוצה לאבד אותם.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרגע שילוש של AMD שעובר לאחי הקטן לאחר ששלו הלך. אני רוצה לקנות שילוש חדש(מעבד+קירור+לוח אם+זיכרון). תקציב : עד 2000 עם עדיפות לחסוך,השימושים הם משחקים בעיקר,ותכנות קל. OC דיי גבוהה מתוכנן. ע:לא משנה,הבעיה בלוח הייתה בלוח אם שלו,החלפתי לוחות עם אחד הלוחות הישנים שיש לי והבעיה הסתדרה,ניתן למחוק\לנעול את התרא'ד.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טוב זה המפרט: amd 64bit 3200+ venice gigabyte k8nsc leadtek 7600gt agp 512mb a-data וב פתחתי פה כבר כמה נושאים אבל אני אף פעם לא מקבל תשובה טובה למה לעשות כיד להשלים לדואל צ'אנל.. יש לי 512 אבל A-DATA אבל אין אותו למחירה בשום מקום... אני חייב שיהיה לגיגה זיכרון כדי לקבל עוד ביצועים במשחקים 512 לא מפסיק בכלל אבל אני לא יכול לקנות כרטיס כמו שיש לי כי אין ולקנות שתי סטיקים חדשים ביחד עם זה לא יעשו דואל צ'אנל מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מאחר והתקציב שלי בקנטים, אני נאלץ להצתמצם ללוח אם במחיר מיניאטורי. GIGABYTE GA-8I945GZME-RH Asus P5L-MX GIGABYTE GA-945PL-S3 מה ההבדל בין השלושה? מה הטוב מבניהם? והאם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בגודל המחיר שלהם? מחירו של ה945P S3 עולה על שלושתם, מה הסיבה לכך? תודה מראש, עידן.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
כל מי שמוכר את זה עכשיו זה במחירים של 1500$-2000$. מישהו יודע מתי ההשקה הרישמית שהמחירים ירדו כבר ל 1K$?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabye ga-k8nf-9 socket 939 amd משום מה באופציות של הלוח לא מופיע לי load fail-safe settings הביוס הוא award bios סתם בלי קשר אולי באמת לא מופיעים בלוחות שלי האפשרות הזאת אבל עם הלוח הגיע דיסק שיש בוא תוכנה שמעדכנת אוטומטי את הביוס ... כרגע לא שמתי לב לשום בעיה שיש ... אז האם כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה או שאם הכל עובד טוב להשאיר ככה ?
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ראיתי שיש ללוח 1 x CD In connector 1 x IDE connector האם זה אומר שאפשר לחבר 2 HD וצורב (IDE) ?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איזה לוח מומלץ למעבד 805 D בתקציב נמוך?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לוח אם ASUS P5WDG2 WS PROFESSIONAL תודה על כל אינפורמציה [glow=red,2,300]בעברית[/glow] כמו כן האם הוא מתאים למערכת עריכה? תודה: מראש BARAKUSH
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מה גורם ללוח אם לעבוד מהר וגם המלצה ללוח עד 450 ש'ח תומך 64 bit ומעבד 775 אינטל
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לדעת במה מועיל עדכון הביוס? למה זה טוב? כמו כן, איך אני מבצע לו שדרוג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני מתכוון לחבר לו את הרכיבים הבאים : די.וי.די + צורב + כונן דיסקטים + CREATIVE PLATINUM שבא עם פאנל קידמי שממנו יוצא כבל רחב ( כמו IDE ) שאמור להתחבר ללוח. בנוסף אני מתכוון לחבר בחריצי ה - PCI כרטיס קול + כרטיס טלויזיה. האם ישנם מספיק חיבורים לרכיבים הנ"ל + מקום לשני הכרטיסים ? אם לא מהם הפתרונות ?
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איך החברה SueprTalent לזכרונות?מגיע עם קירור?חברה טובה?זכרונות יציבים? אמרו לי פעם שזה ג'נרי ושווה חרא-זה נכון?בבקשה דחוף לי!
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אוקיי המפרט שלי הוא: P-D 820 2.8 MSI 945GZM3 INNO3D 7300GT 256MB DDR2 128BIT CEON 1GB DDR2 533MHZ CL4 EZ-COOL 350W 80GB HITACHI SATA2 7200RPM וזהו מבחינת החלקים החשובים... בכל מקרה חשבתי לשדרג את המחשב ואני חושב שמה שאני הכי צריך לשדרג זה את הזיכרון אז התקציב שלי הוא בערך 500שקל וזה מה שמצאתי: KINGSTON 1GB DDR2 533MHZ CL4 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=375821 אז מה אתם אומרים? שווה את הכסף? או שעדיף לי לחסוך עוד ולשדרג משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
בוקר טוב. אחרי שיטוט באתרים של יצרני חומרה יוקרתיים ובינוניים לא מובן לי דבר אחד. למה אנחנו משלמים על לוחות יקרים כמו אסוס וגיגבייט בדגמי יוקרה 1000 פלוס ומקבלים כרטיס קול עלוב כמו ה ALC -850. ועוד לגיימרים זה נחשב כרטיס טוב.לא ברור לי מה מונע מהיצרנים לשלב כרטיסים טיפה יותר איכותיים.הרי הלוחות עולים מספיק כדי לכלול גם כרטיס טוב. יש מגמה להפוך מחשב לבסיס מדיה (את זה אני כבר עשיתי מזמן..) אז למה שמים לנו כרטיס קול שהוא בתחתית הגרף מבחינת איכות??? ועוד לוקחים מחירים שלא מתקבלים על הדעת.האם הכל היום הולך רק למשחקים?? ואם אני חובב מוזיקה אז אני לא נחשב?? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח אם והוא צריך לקנות אחד חדש. יש לו מעבד AMD Athlon 64 Bit vanice core 939, איזה לוח אם הכי זול יש היום שתואם למעבד? הוא מחפש הכי זול ועם שלוש שנים אחריות... תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
זה הלוח אם http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm אני צריך חדש או שזה יעבוד לי?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני רואה מבצעים שונים בחנויות של ניידים עם מעבדים כפולי ליבה שנמכרים עם XP HOME EDITION. זה נראה לי מוזר. אני יודע שהגרסה הזו תומכת במעבד אחד בלבד ושהPROFESSIONAL תומך ביותר ממעבד אחד. האם אני טועה או שהמפיצים פשוט עושים צחוק מהאנשים?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים 64 ו128 אם אני אשים את שניהם יהיה טוב? קראתי שהם יתנו את הביצועים הכי פחות טובים שלהם אבל מזאת אומרת? העיקר שיהיה לי כמה שיותר רם וככה לינוקס ירוץ לי
-
- 8 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! חברים אני צריך תגובות ואם יש המלצות אז למה לא.. בנוגע ללוח אם של חברת אסוס.. ASUS? ?P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? ? המחשב מיועד להפעלת משחקים ועבודות עם תוכנות .. ועוד שאלה קטנה... האם הלוח מתאים גם לsataII??? תודה רבה לעונים...
-
- 9 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe בישביל מעבד Core 2 Due E6300. השאלה שלי היא כאשר אני אעבור ללוח אם החדש, האם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא AGP x8 יוכל לעבוד עם הלוח הזה או שאני יהיה חייב כרטיס מסך של PCI-e ? האם המצב יהיה דומה בכל הלוחות PCI-e שאני אקנה? והאם יש לוחות דומים למעבד זה אך יותר זולים ומשתלמים? להבהיר שאני לא מתכוון לעשות OC מכיוון שאני לא יודע איך ואין לי את התקציב לכרטיס מסך חדש! יש פתרונות אחרים?
-
- 9 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי 3 סטיקים של 512 DDR400, ביחד הם עובדים ב 167 אבל כל אחד בנפרד ב 200 אחרי ניסוי ותהיה פשוטים של ניתוק וחיבור של הסטיקים (בנסיון להבין איזה מהם עובד ב 166 ומתחזה ל200) הבנתי שברגע שיש 2 או 3 סטיקים, מכל שילוב שהוא מ3 החברות שיש לי, המהירות המשותפת יורדת ל167 ברגע שמחובר רק סטיק אחד המיהירות המשותפת היא 200 מה יכול להאט אותם? ועוד ביעה: הGB והADATA עובדים רק כשיש ביניהם סלוט, או עם הסטיק השלישי (קקה ג'נרי) או ריק כשהם צמודים המחשב לא נדלק ומצפצף כאילו חסר לו חומרה..
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-