עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MasterGal,

לוח האם הזה תומך ב dual chanel?

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by galedri,

איזה לוח אם הוא הטוב ביותר שיתן את הביצועים הכי טובים עם מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 gt 512 ?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. יש לי לוח INTEL 965P לא עם כרטיס מסך מובנה. אני משתמש בכרטיס 7600GS. אולי בגלל זה...? אם אני לא אשים שום כרטיס מסך אז אני לא אראה כלום(יכול להיות שאז זה יהיה ב ENABLE)? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by redti,

שלום יש לי שאלה קניתי מחשב עם הלוח אם 865PE של MSI . ומעבד 2.66GHZ . יש חיישן חום על הלוח אם (אפילו לא ידעתי שהזמנתי את זה) התוכנה מראה לי שהמעבד על טמפרטורה 44C זה הרבה? מה הטמפרטורה המומלצת? מה הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד יכול לעבוד בה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  5. Started by lmlm,

http://theinq.com/default.aspx?article=33988 פרי יצירת של אינטל?

6. Started by lmlm,

1. האם יש אופרטונים ל AM2? כמו שיש ל 939 והם טובים לOC? 2.האם יש השוואות בין X2 3800 או X2 4200 כנגד קונרו? תודה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי כמה שאלות לקראת הקניה: 1. בהמשך לשאלות הקודמות שלי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178915.0 ), החלטתי ללכת על ה-D805. קראתי גם על ההמלצות לבצע על המעבד הזה OC , והשאלה היא - מה לגבי האחריות על הרכיבים במידה וביצעתי OC? מעבד, לוח אם, זכרונות... האם תיווצר בעיה כתוצאה מזה? 2. במידה ואבצע OC על ה-805D , ואקנה לוח אם בסדר גודל של עד 700 ש"ח, אילו זכרונות כדאי לקנות? מהירות, דגם... כמובן במחיר סביר (1G). 3. האם כיום כדאי לקנות סטיק אחד של 1G, או 2*512? אני חושב קצת קדימה , מצד אחד אולי אצטרך להרחיב זכרון יותר מהר ממה שחשבתי, מצד שני האם אפגע בביצועים אם לא אהיה עם 2*512? 4. שאלה לגבי ירידות מחירים - האם נכון שעוד כחודש צפויות ירידות מחירים נוס…

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by TheWave,

אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athalon 64 3000+ אני רוצה לקנות לו את הלוח אם של Gigabyte GA-K8NNXP האם הוא טוב?? אם לא איזה לוח אם כדאי לי לקנות?? [glow=red,2,300]תודה![/glow] ;D עריכה: האם הכרטיסם קול בלוח אם כולל SPDIF IN/OUT?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by shaharo,

לאחר שקראתי את המאמר עדיין לא קיבלתי את התשובה לשאלה הזאת האם אפשר לעשות Dual DDR עם שני זכרוונות אותו דבר מאותו חברה? או שחייבים לקנות את החבילות במחיר מופקע ?

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  10. חשבתי להחליף ל AMD 939 (אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד בסביבות 1000 ש"ח) ראיתי שבלוחות החדשים זה 4 סלוטים של זיכרון לי יש 3 האם זה יעבוד בדואל עם 3 עקרונית זה לא הגיוני אבל הלוח שיש לי כרגע עובד ככה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  11. השאלה כתובה בכותרת.. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום אני מחפש תוכנה שמבצעת בדיקה מקיפה לזכרונות אנא תמליצו לי על תוכנות שאתם עובדים איתם ובאמת אמינות ובאמת עושות את הבדיקה כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. Started by KindaLost,

שלום, אני מעוניין להרחיב את הזיכרון למחשב "הישן" שלי. כרגע מותקנים עליו שני מודולים של Ceon 256MB כל אחד. לפי MSI Main Memory Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs. Supports a maximum memory size up to 4GB without ECC. Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM. זה התמיכה של לוח האם. האם אני יכול להתקין עליו שני מודולים נוספים כל אחד של 1 GB ? באיזה תזמון ? האם הם חייבים להיות זהים לתזמון של הזכרונות הישנים ? יש את כל עניין ה-CL, מה זה ? משנה לענייינו ? תודה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. Started by asmon,

חשבתי על הזיכרון הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1924 איך הוא? האם DDR2 הרבה יותר טוב מDDR רגיל?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by srolik,

האם יש לוח אם (טוב חדש אם הרבה אופציות ) שתומך בפנטיום 3 ומאפשר שדרוג לפנטיום 4 ? אם יש כזה ספרו לי איזה ומאיפה אפשר לקנות ואם לא אז איזה לוח הכי מתקדם יש לפנטיום 3 והאם מיצרים בכלל דגמי לוחות חדשים (DDR ,AGPX8 UFUW וכו') ? לפנטיום 3 וכנ"ל מאיפה אפשר לרכוש

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  16. איזה לוח מומלץ למעבד 805 D בתקציב נמוך?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  17. שלום אנשי הפורום! אחרי שש שנים החלטתי לשדרג את ה6800k שלי ל12700kf. אשמח להמלצה ללוח אם מתאים טוב עד 1200 ש''ח. מתלבט בין DDR5 ל DDR4. שימושים בעיקר תכנות וקצת גרפיקה לצערי כבר כמעט ולא משחק. מתכנן לחבר אליו SSD, NVMe, HDD, Dvdrom, קירור מים, וכרטיס מסך GTX1080 חשוב לי שיהיה כרטיס רשת טוב, מתכנן לחבר אותו קווית. לא מתכנן כרגע לעשות אובר קלוקינג. גודל: המארז שלי הוא Full tower. תודה רבה לעוזרים!

18. Started by g_s,

איזה זכרון עדיף? 2X512 GEIL http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_51&products_id=126&osCsid=e85d8d6bdfa74b612918153106e2fb21 או 2X512 SAMSUNG http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_51&products_id=122&osCsid=e85d8d6bdfa74b612918153106e2fb21

19. שבת שלום! לפני כמה ימים הזמנתי מחשב עם הלוח GA-P35-DS3 ועכשיו אני רואה שה GA-P35-S3 זול ממנו ב-30 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל בין הלוחות? כשערכתי השוואה באתר של GB לא מצאתי שום הבדל. הנה קישור להשוואה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2544,2628,2546 שימו לב בחרתי גם את גרסאת rev1 וגם rev2 של הלוח S3 ול DS3 יש רק גרסאת rev1. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. אהלן אנשים, יש לי לוח-אם של ASUS P4P800-E DELUXE ואני רוצה לנסות להוריד את מהירות ה AGP של הלוח ל X4 מ X8 ואני לא יודע איך, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  21. האם שווה לי להשקיע תוספת מחיר עבור SLI ? זה בכלל משתלם? אני מדבר על איזור המחירים של הP-35 s3, אני יכול לקבל NFORCE 650 במחיר דומה, האם הSLI באמת שווה את ההשקעה? או שזה סתם גימיק. כי אם אני יכול להרכיב עכשיו שני כרטסי מסך במקום אחד זה נשמע לי שווה.... במיוחד שעכשיו זה לא חובה שהם יהיו אותו הדבר.... חוץ מזה האם הם מוגבלים ל800HZ בזיכרונות?

• 8 תגובות
    • 548 צפיות
  22. ראיתי באתר של אביט שה-NF7 לא תומך בזכרונות של סמסונג זה אומר שהלוח לא יעבוד עם הזכרונות האלה? ועוד שאלה איזה זכרון עדיף לקנות של samsung/winbond/geil/twinmos?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  23. Started by prelly,

בטעות

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by benma,

איזה לוח אם רב מעבדים לא יקר מדי אפשר לרכוש בארץ? הלוחות היחידים שראיתי זה לשרתים = מעבדי XEON. אין לוחות כאלה עבור CONROE?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים