מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
טוב אז רציתי לישאול במה עוזרים התיזמונים ונה יותר טוב...תיזמונים נמוכים או גבוהים? וגם לא הבנתי מזה X-X-X-X בבקשה מישהו יכול להסביר לי??? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אז ככה יש לי חבר שקנה היום שילוש של p2.4 + לוח ECS 661FX-M וזיכרון 256 טוב אז ככה הלוח יש לו ציפ של sis ו מה שאני יודע שהציפסט הזה דיי חלש וגרוע נכון? ואולי אני טועה והלוח הזה טוב? ע איזה לוח עד 400 גג 450 שקל הייתם ממליצים לו? (במקרה והלוח הזה באמת לא משהו) המטרה הכי עיקרית זה משחקים אז איזה לוח יתן לו את הביצועים הכי גבוהים במשחקים? בין הציפסטים של sis , intel , via ואיזה חברה ודגם כדי לו להחליף ועם בכלל כדי לו? מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי חבל שלא תיהיה לו הזדמנות ללהחליף למשהו יותר טוב.
-
- 14 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6946 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך במעבד P4 2.4A תודה רבה לעוזרים! ועוד משהו הלוח אם הזה תומך בדואל?
-
- 13 תגובות
- 750 צפיות
-
-
האם יצא כבר לוח האם PCI-Express? ואם כן האם יש כבר אותו בארץ? ואם אין אותו בארץ אז האם יש כבר בחו"ל ואם הוא עדיין לא יצא מישהו יודע מתי הוא ייצא ??
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש קומפלט P4 3.0 PRESCOTT KINGSTON 256*2 DDR 400 ASUS P4S800D WD 80GB SATA 8MB BUFFER GIGABYTE GEFORCE 5950 ULTRA 256MB VIVO RAIDMAX STORM הקיצר מחשב בומבה הכל עובד כמו צשריך, מאוד מהר כמובן, אבל שאני מסתכל דרך EVEREST על הטמפ' של המעבד, הוא מראה 92 עכשיו אני יודע שזה לא הגיוני כי אז המחשב היה אמור להגיע עם אגזוז ולא עם גוף קירור, ככה שדי בטוח שהחיישן דפוק השאלה איך אפשר לבדוק את הטמפ' בדרך אחרת. ודרך אגב, אני לא מעוניין לעשות OC אני פשוט אוהב לדעת כל מה שקורה במחשב
-
- 39 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
........... תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי לוח של איפוקס 8rda ו2 סטיקים שכרגע פועלים בדואל. 1סאמסונג 256 ו-2 trancend 256. שניהם במהירות 333Mhz. בכדי להתכונן לדום 3,והאלף לייף 2. החלטתי להוסיף עוד זיכרון, כנראה סטיק נוסף של 256 מגה. הבעיה היא איזה זיכרון כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? בגלל שלא ממש מוכרים trancend חשבתי לקחת סאמסונג ולהפעיל אותו בדואל יחד עם הסטיק השני של סאמסונג,כאשר ה-trancend יפעל לבד. הקטע שבזמן האחרון שמעתי גם על a-data טובים וזולים. אני רק רוצה להבטיח שלא יהיו בעיות תאימות עם הזיכרונות!! לכן חשבתי שעדיף לקחת סאמונג כמו הזיכרון שכבר יש לי כרגע... מה דעכתם? מה הסיכויים ש-a-data יתאים גם לסאמסונג וגם לtrancend. ועוד משהו, הסטיק של a-data ושל סאמסונג הם במהירות 3200 ולא 2700 כמו שיש לי עכשיו, א…
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ברשותי מעבד Intel Pentium 4 2.4Ghrz התומך ב- Hyper Threading (אם זה קשור). לפי מה שהבנתי מהתוכנה AIDA32, הדגם של מעבד הוא Northwood. קראתי כאן בכמה מדריכים והודעות על פנטיום 4 2.4C - האם זה מעבד כמו שלי? מה אומרת ה - C? כמו כן אני רוצה להתחיל לעשות אוברקלוקינג והבנתי שצריך לדעת אם המעבד שלך פתוח (או משהו), איך אני יכול לברר את זה? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, חשבתי לקנות מעבד Intel Xeon עכשיו אני צריך למצוא לוח אם שמיועד למעבד הזה. מצאתי באתר zap.co.il רק ארבעה לוחות אם שמתאימים לIntel Xeon שעולים מינימום 2500 ש"ח שזה מוגזם. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לקנות לוח אם שמיועד למעבדי Intel ולא למעבדי Intel Xeon ולוח האם\המעבד יפעלו כמו שצריך? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
abit kv8 pro http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=176 או GA-K8NS של גיגהבייט http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS.htm והשאלה הגדולה האם הם תומכים בזכרון מסוג : geil golden dragon pc3200 ddr 400 512 mb?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כבר חושב שאני יקח אז זה... http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=1104&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=UK (יש לי כבר חנות לקנות אותו) אם יש לכם הצעות אז בבקשה... ומה אתם אומרים בכללי על DFI הם טובים?
-
- 16 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה EVEREST אבל היא לא ממש נותנת מידע איך אני יכול לדעת? זה מה שהיא נותנת לי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב - קניתי מערכת חדשה- נכנסתי לביוס של הלוח אם ו...ממש איבדתי את עצמי שם מרוב האפשרויות..... אז בבקשה יש מישהו באמת עם הלוח הזה שיכול להגיד לי איך עושים מה? ואיפה? (ולא בכלליות להגיד בביוס איפשהו- לכן אני שואל מישהו עם אותו לוח). אז ככה נתחיל בהתחלה בשאלה פשוטה שלא מחייבת שיפור מקיף למערכת הקרור שליף יש לי זכרונות ADATA 500 MHZ - הבנתי שעם הוח הזה הם עובדים על 400 MHZ ואני יכול להוריד להם תזמונים ואז לקבל בוסט בביצועים (מבלי ממש לשנות דברים שיעלו חום במערכת ואז לקנות פתרונות קרור) - אז איך אני עושה את זה? ומה השילוב הכי כדאי..? (שוב תושבות לעניין של פרט אחרי פרט יתקבלו בברכה ולא תשובות "תשנה את זה בביוס איפשהו"...) תודה
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache לוח: GA-8S655TX ULTRA זכרון: geil golden gragon 512X2=1gb ddr 400 mhz דיסק: 120gb sata wd 8mb כרטיס מסך: ati radeon 9800 pro 128 mb (256bit) ddr המחשב הוא בעקרון למשחקים וסרטים האם כדאי להחליף את הפרסקוט ב- 2.8 ht רגיל ולעשות אוברקלוקינג?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג asush p4s533-e ואני צריך בשבילו זכרון 256 במהירות של 333 בחוברת רשום שהוא עובד עם הזכרונות :nanya ; samsung; micron; kingmax השאלה שלי היא האם הוא יעבוד עם זכרון מסוג: a-data או ld או xtron. שהם יותר זולים ויותר זמינים מהזכרונות הממולצים. האם כדאי לקחת את הסיכון?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי מחנות כלשהי (לא יגיד איזו, אבל מוכרת) פנטיום 4 2.8E (החנות הפסיקה למכור את הנורט'וודים לצערי), והכל היה טוב ויפה, עד היום כשגיליתי משהו מעצבן. הגוף קירור שקיבלתי הוא הגוף קירור של הנורט'וודים - כולו אלומיניום, צלעות מקבילות ופד טרמי שחור (שהסרתי). ראיתי שהגוף קירור שאמורים לקבל עם הפרסקוטים מורכב מליבת נחושת וצלעות אלומיניום מאונכות לליבת נחושת ופד כסוף. בעקרון המעבד יחסית קר לשאר הפרסקוטים - 45 במנוחה, 58 בעומס, ככה שזה לא ממש מפריע לי כרגע. אבל האם יש משהו שאני יכול לעשות נגד זה כדי לקבל את הגוף המקורי מהחברה? הם טוענים שאי אפשר להחליף וזה מה שהם קיבלו עם המעבד (שזה ככל הנראה שקר). אני לפחות יודע ממי לא לקנות בפעם הבאה...
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
המעבדים האלה מוצלחים או כישלון כמו הפרסקוט? עדיף ללכת על מעבדי C ? יש כבר לוחות אם איכותיים עם הסוקט הזה?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני כבר משתגע. מה יותר טוב ? לABIT יש SoundStorm, שמעבר לכך שהוא כרטיס קול יותר טוב (שזה בכלל לא משמעותי לי כי אין לי רמקולים טובים), הוא משתמש במעט משאבי מעבד שזה חשוב. לאיפוקס אין סאונד סטורם, אבל הוא בא עם היטסינקים למופסטים וכבלי IDE מעוגלים ! מה לגבי האוברקלוקינג ? הם זהים ? ולגבי הביצועים עצמם ? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 1G זיכרון מתוצרת GEIL במהירות 433 התיזמונים שלהם 6-2-3-3 אבל אני מגיע לגבול שלהם דיי מהר ( הגבול של אחד מהם בסביבות ה 480MHZ בתיזמונים 6-2-3-2 ) והשני מסרב לעבור את ה 455... הלוח שלי הוא לוח מדגם ABIT NF7 אחרי שיפוץ קל הישחזתי את הצ'יפסט שיהיה ישר והחלפתי לו קירור לאחד של THERMALRIGHT ועכשיו אני רוצה להחליף זיכרונות ל GEIL 550MHZ שהתיזמונים שלהם 8-3-4-4 ואני מאמין שאפשר לעבוד איתם ב 11-2.5-4-4 משהו כזה (אחרי הכל אני לא יגיע למקסימום שלהם) ועכשיו לשאלה: מה יעבוד לי יותר מהר נגיד 250*9.5 שזה 2500MHZ בתיזמונים 11-2.5-4-4 או 227*11 שזה גם 2500MHZ אבל בתיזמונים 11-2-3-3 אני יודע שאף אחד כאן לא נביא אבל אין לי אך לבדוק את זה ואני רוצה מחר ללכת להחל…
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
בעבר התעסקתי הרבה בחומרה, אבל עקב גיוסי לצה"ל, זנחתי את הנושא עכשיו אחי הקטן קונה מחשב ובגלל שאני כבר לא הכי מעדכן, רציתי לשאול כאן אחרי בדיקה, החלטתי לא לקנות את הAMD 64 ביט וללכת על האינטל 2.8 השאלה שלי היא רק, ללכת על מעבד ה 1 מגה קאטש (פרסקוט לפי מה שהבנתי) או ה 2.8 512 קאטש ? לפי מ"ס באנטשמרקים שראיתי, ה 2.8 512 לוקח את הפרסקוט כמעט בכל הבדיקות (וגם את ה ADM 64 2.8 למען האמת...) האם זה נכון ? חשוב לציין שהמחשב עבור משחקים כבדים וכמו כן, יש להתחשב בעובדה של אוברקלוקינג אפשרי לא עד גבול המעבד, אבל אין ספק שהמהרה לא קטנה תתבצע מחכה לתשובה ומקווה שסוף סוף יעשו לי סדר
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
.....
-
יש באפשרותי שני אופציות איזה מהן עדיפה וכמה ההבדל בין 512 ל1024 Cache משמעותי AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL 1,492.98 ש"ח + SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,551.09 ש"ח = 3044.07 או AMD Athlon 64 (3200+) - 1024K Cache - RETAIL 1,828.23 ש"ח + SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail 996.81 ש"ח =2825.04 אין צירוף עדיף
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות מעבד AMD64 3000+ אבל אבא שלי שהתייעץ עם חברים שלו לא מוכן לוותר על אינטל... אני מחפש כמה שיותר השוואות שאני יודע שיש כאלה הרבה בין AMD64 לPresscot זה באמת חשוב לי ועדיף לי היום הרצתי חיפוש גם בפורומים וגם באתר ולא ממש מצאתי HELP PLEAZ :} תודה *קיפר*
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני קונה מחדש חדש, ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע ב: Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) חשוב לציין שהאיכות סאונד חשובה לי, לכן אם מישהו ימליץ לי על אלטרנטיבה, הכרטיס קול on board צריך להיות טוב.
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת מהו psb parkind בהגדרות הביוס? והאם עליו להיות מופעל או מושתק והאם קביעת aprture size על חצי מכמות הזכרון במחשב היא נכונה ומועילה?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-