מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף GIGABYTE DS3 או DS4? ההבדל בינייהם 100 ש"ח בערך אבל האם שווה לקפוץ לDS4 ? או שהלוחות למעשה שונים ואני אשלם יותר ואקבל פחות? ראיתי שDS3 עושה עבודה מצויינת בOC , האם הDS4 יעשה אותה עבודה ויותר או לא? אני הולך על קונרו 6400
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אז ככה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול המובנה אבל אין לי מושג מה הדגם של הלוח אם ואין לי מושג מאיפה להביא את הדרייבר.. התקנו פעם ויסטה ובמקביל לXP ומאז הכרטיס קול הפסיק לעבוד בגלל הויסטה .. (אני חושב שצריך להתקין את הדרייר של הכרטיס קול מחדש כדי שהוא יעבוד ואין לי מושג מה הלוח אם .. (בדקתי בEVERST את הדגם כתוב Epox 8RDA3 / 8RDAE מישהו יודע מה הדגם כאילו חברה משהו כדי להוריד לו דרייברים? עריכה : איך אני יודע איזה דגם NFORCE או משהו אחר כאילו כדי לדעת איזה דרייבר להוריד? לא משנה זה באלגן חח אפשר לינעול אנחנו ניתן תמחשב לחבר של שאבא שלי יסדר את זה כבר ..
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
של asus או של gigabyte. יש לי נטייה ללכת על asus p5k עם צ'יפסט p35. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום האם מישהו כאן יודע על ירידות מחירים צפויות בשבועות הקרובים למחירים של מעבדי אינטל\AMD?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל משמעותי בין הכפול ליבה של אינטל 2.8 לבין מעבד פנטיום 4 3GH בעריכת סרטים ביתית
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 512 כל אחד(מפרט בצד) אם אני מוסיף עוד 2 סטיקים זהים של 512 זה יפגע לי במהירות הזיכרון?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מאוורר חדש למעבד, בעיקר למטרת שקט, וכשאני מנסה להוציא את המאוורר הקיים משום מה אני לא מצליח. יש את הקליפס הזה שצריך להזיז ואז להוציא מהפינים האלה אחד למעלה ואחד למטה - מה שנראה ואכן פשוט. עשיתי את זה, הקליפס משוחרר לגמרי, אבל הגוף קירור לא יוצא ולא זז בכלל אלא נותן תחושה שהוא תקוע/דבוק מאחורה. אני מפחד למשוך חזק יותר בשביל לא לעשות נזק. יכול להיות שהגריז הדביק את הגוף למעבד או משהו? ושאלה נוספת - בכבל של המאוורר הקיים ללוח אם יש חיבור עם 4 פינים, ובמאוורר החדש יש 3. הוא עדיין מתחבר ועובד, למרות שבחיבור בלוח גם יש 4 פינים ואחד נשאר בחוץ. מה המשמעות של הפין האבוד הזה? נ.ב - תושבת AM2 אם משנה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8C ואני לא מצליח לעבור אותי 3.36Ghz אז חשבתי לעצמי בטח אני אמצא מישהו שרוצה להביא לי את הPrescott שלו בעד nw שלי ... אבל השאלה אם זה שווה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי אני צריך זיכרונות ולא יודע איזה כדאי לי מבחינת ביצועים (ולא מחיר!) תודה רבה לכל המצביעים Install
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע מתי ירדו המחירים בצורה משמעותית...? הבנתי שעכשיו המחירים אמורים לרדת וגם יצאו מעבדים חדשים
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום! לכל אלו שכמוני רכשו VISA התקינו ונתקלו בבעיות ושגיאות של זכרון ותקיעות ובקיצור אי אפשר לעבוד! עדכנתי ביוס של הלוח אם ל09XX והכל סודר כמו קסם!!! אבל פתעום היה לי מסך כחול של DUMP אז בטלתי בביוס את הפונקציה "MEMORY SLI" שזה גורם למסכים כחולים להרבה אנשים...וזהו הכל פיקס!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קניתי זיכרון כזה ושילמתי 2600 שקל ועכשיו אני רואה אותם ביד שניה ( אחריות לכל החיים !! ) במחיר נמוך במאות שקלים מהמחיר המקורי... אני חושב שזה ממש ממש ממש משתלם !! כי מוכרים אותם יותר זול מזכרונות DDR 500MHZ ואילה 550MHZ ומהדגמי ה ULTRA של GEIL... מה אומרים שווה קניה ?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=257&products_id=7532
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה הקשר בין השניים? אני הבנתי שקצב ההעברה במגה בייטים גדול בפי 8~ לעומת תדר הMHZ שלו. אבל איך הגיעו לזה? יש משהו נוסף להבין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=A4354017 זכרון PATRIOT .. וגם מה דעתכם על המחיר? אותו זכרון בדיוק של CROSAIR עולה 15 דולר יותר.. האם שווה לקנות אותו? ראיתי שהוא קיבל EDITOR CHOICE ב TOMS HARDWARE
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
צריך לוח MATX לשבב שציון לעיל ויתאים למעבד E8400 התחלית של המערכת תהיה למשחקים בעיקר. ואין בכוונתי לעשות OC המלצות ? g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לוח + מעבד חדש, והתקציב שלי הוא 1500 שקלים השימוש שלי במחשב הוא בעיקר תוכנות כמו פוטושופ וקצת משחקים. לא מתוכנן OC. השאלה היא מה עדיף: 1. מעבד E4300 + לוח P5K (יש אפשרות לקחת עם לוח P5B ב-1300) 2. מעבד E6320 + לוח קצת "מיושן"(945). תודה
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בדקתי בזיגזג ובין סטיק של 512 MB של TWINMOS ל SAMSUNG יש הבדל של 100 שקל!!! (אותה מהירות - 400 MHZ ) למישהו יש ידע מניסיון על הזיכרונות האלה?? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1037 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_85&products_id=1528 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ישנם שני לוחות אם EP31 DS3L ו- P31 DS3L של GIGABYTE רציתי לדעת מה ההבדל ביניהן כי דרך ההשוואה שעשיתי באתר של GIGABYTE לא ראיתי הבדלים במפרט
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום ! תגידו איך הלוח הזה למעבד E6300 ? עקרונית זהב שאר המפרט: 1X2 GB 160 GB SATA2 1900GT ליברטי ביג טייפון ו מאוורר אחד של 120 ו 2 של 92. אני לא מתכוון לעשות אובק קלוק בשום צורה כלשהי למעבד ולזכרונות. ישנו סיכוי נמוך מ אוד מאוד שאולי אחליט לעשות OC/פתיחת צינורות לכרטיס מסך(וזה יהיה כמובן רק כאשר אקנה קירור מתאים לכרטיס מסך). האם הלוח הזה טוב? אני חייב לקנות את הלוח מ KSP אם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בתקציב של עד 700 ש"ח אני מוכן לשמוע המלצות נוספות.
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף זיכרון לשני סטיקים של הזכרון הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זהו זכרון טוב?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ocz gold 1 giga 800 mhz or pqi turbo 1 giga 800mhz שניהם 512 כפול 2....
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם מבית INTEL, דגם DG965RY וכן מעבד Intel Core 2 Duo E6300 - נקנו לפני שנתיים וחצי. ברצוני לשאול האם כדאי לי לשדרג את המעבד לE7200/E7300 והאם ארגיש שינויי משמעותי בביצועי המחשב. אשמח לתגובה מהירה, לירון.
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד פנטיום4 במהירות 2.8 ghz , הוספתי עוד 2 זכרונות ddr במהירות 400 mhz וקיבולת של 512m כל אחד. במחשב היו מותקנים 2 זכרונות של 256m כל אחד סה"כ 1.5 ג"ה. בבדיקת system יש אומנם 1.5 ג"ה זכרון. מבחינה מעשית המחשב היה צריך להשתפר בהרבה, במציאות אני לא רואה שיפור. למחשב כרטיס אם asus p4800d . בבדיקה עם תוכנת cpu-z מתקבלים הנתונים הבאים: במצב CPU רשום סוג המעבד והתזמונים core speed- 2.8g . multiplier -כפול 14 .bus speed -200.1 m . rated fsb- 800.2 m . במצב MEMORY בטבלה של התזמונים רשום 200mhz . במצב SPD בבדיקה של 4 הסלוטים רשום pc3200 וברוחב סרט 200.1m . ואני שואל מה לא בסדר ? או איך אני אמור לראות שיפור? האם יתכן שזכרונות שמהירותם 400 מ"ה עובדים במהירות נמוכה יותר?לפ…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם הם מתכננים להוציא משהו חדש בקרוב לתת מענה לכל המפלצות שאינטל השיקה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-