מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך הזכרון A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE ואיך החברה A-DATA? רציתי G.Skill אבל אין אותם בP-See אז אני רוצה ללכת על A-DATA, בקיצור אני רוצה שתגידו לי איך הזכרון ואיך החברה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אשמח עם תוכלו לייעץ על זיכרון טוב ועם פוטנציאל לאוברקלוק(לא מטורף) משו שבוא נגיד עם קירור אויר סטוק וסירקולציה טובה במארז
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
לפי הטבלה כאן: http://www.digit-life.com/articles2/cpu/intel-core2-duo-e6300.html אפשר לראות שהמעבד של AMD 4000x2 עולה על הE6300, גם במכפלה שלו. זה לא אומר שהוא טוב יותר לOC?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ! אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב שלי או 2GB או 4GB מה שאני לא יודע איזה סוד לקחת הדגם של הזיכרונות ששי לי TWIN2X2048-6400C4 G האם לקחת עוד זוג כמו שקיים אצלי או שאפשר לשנות לחברה אחרת עם תזמונים שונים אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים ולמנסים לעזור שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי זה האם 2 סטיקים של זיכרונות, כל אחד 256 לא בעלי אותה חברה ולא בעלי אותם התיזמונים רק בעלי אותה המהירות PC3200-400MHZ יעבדו בדואל ? או שיהיה בעיית אי תאימות ויהיה לי בעיות עם זה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרחיב את הזיכרון למחשב "הישן" שלי. כרגע מותקנים עליו שני מודולים של Ceon 256MB כל אחד. לפי MSI Main Memory Supports dual channel DDR 266/333/400, using four 184-pin DDR DIMMs. Supports a maximum memory size up to 4GB without ECC. Supports 2.5v DDR SDRAM DIMM. זה התמיכה של לוח האם. האם אני יכול להתקין עליו שני מודולים נוספים כל אחד של 1 GB ? באיזה תזמון ? האם הם חייבים להיות זהים לתזמון של הזכרונות הישנים ? יש את כל עניין ה-CL, מה זה ? משנה לענייינו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הגיעו אלי מס' סטיקים של זכרונות PQI 512MB 3200 400Mhz זה מה שכתוב על המדבקה 0114-05c6 MDAD-421HA ועל הצ'יפים עצמם כתוב PQ4D328D5 מעניין אותי לדעת תזמונים של הזכרונות הנ"ל+ איזה צ'יפים יש להם ואיך הם ל OC
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חצי שנה חדש יחסית ויש לי 2GB זכרון אני רוצה להוסיף 4GB זיכרון למחשב אבל אני לא יודע איזה סוג זיכרון יתאים למחשב שלי בגלל שאני לא יודע איזה לוח אם יש לי והכל.. פרטים יחידים שיש לי על המחשב זה שהוא E6600 אני יודע שהכרטיס מסך זה geforce 8800GTX ואני לא יודע איך לבדוק איזה זיכרון יש לי ומה יתאים .. אתם יכולים להמליץ לי על זיכרון טוב של 4GB ומהיר שיתאים ?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איזה לוח מומלץ למעבד 805 D בתקציב נמוך?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התקנתי על הלוח הנ"ל גם X-FI וגם פורטיסימו של הרקולס אבל הלוח לא מזהה את הכרטיסים ולא מקפיץ הודעת חומרה חדשה יבואן טוען שיש בעיית תאימות ואני טוען שהלוח פגום האם למישהו יש מפרט עם שני הרכיבים הנ"ל או מכיר תופעה זז עם הלוח הנ"ל? ???
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
אנשים אני מחפש כבר שבוע איזה לוח אם יש לי בבקשה תעזרו לי למצוא מה השם שלו תודה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום .! יש לי מחשב קצת ישן שיש לי בעיה ואיני יכול לשדרג אותו ולהוסיף לו זיכרון כי כבר אין את הזיכרון הזה זה המחשב שיש לי Intel 1.6 לוח של msi 256 rdram geforce 5700 40 gb טוב השאלה שלי האם לקנות אז זה amd 3000 939 gigabyte k8nsc 512 mb a-data כדאי ? והם זה יכול להתחבר
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש ניסיון עם לוח gigabyte GA-MA790x-UD4 ותאימות לכ. מסך ארוכים? לפי התמונות גוף הקירור של ה SB נראה שהוא יושב בדיוק בדרך של כ. המסך. אני מתכנן לקנות את הלוח בליווי כ. מסך PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 ואני מפחד שהם לא יתאימו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עד כמה ההבדל בין am2 4000 ל - am2 4200? וכמה שווה (אם בכלל) להוסיף מ - 4000 ל - 4200?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש עדיין לוחות חדשים שיוצאים לסוקט הזה ולDDR1? ואם לא מהו הלוח האחרון שיצא בקונפיגורציה כזאת? *איך אני יכול לדעת מה גרסאת הPCI-E על הלוח שלי?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
דבר ראשון מזה אומר דאבל ליבה? אני יודע שזה מחלק את המשימות של המחשב בין שניהם אבל... אני שולט על זה איך שהו? או שאני פשוט מפעיל שתי דברים וזה יחלק את זה בין שניהם? גם נגיד אני רוצה להריץ שתי משחקים שונים באותו הזמן... זה אפשרי? זה לא יהרוס לי תמחשב או משהו? שני המשחקים לא דורשים הרבה.. משחק אחד אני רק רוצה להיות AFK ולמכור דברים ובמשחק השני פשוט לשחק... המעבד שיש לי זה INTEL 930D
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי שאלה של מתחילים ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין קצת יותר. האם לוחות אם או מעבדים שונים עובדים יותר טוב עם זכרונות מסוג מסוים או מפרט מסוים? אם כן, יש לי לוח אם של Gigabyte GA965P DS3 ומעבד Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz אפשר לדעת מזה איזה סוג זכרון יהיה הכי יעיל עם השילוב הזה?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בזמנו שיחק ה DDR400 ו DDR2 היה יקר, לא ולא משתלם... מתי DDR3 יחליף את DDR2 800 שאנו נהנים כיום ממחירי "זנות" במלוא מובן של מילה... אם בעבר היית משלם 800 שקל ל DRR 400 ג'יגה היום אתה קונה 2 ג'יגה ב 350 שקל... מתי לדעתכם DDR3 יהיה המלך החדש, ומה בעצם הבדל הביצועים בין DDR3 ל 2 האם זה כזה מורגש ?
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איזה לוח אם רב מעבדים לא יקר מדי אפשר לרכוש בארץ? הלוחות היחידים שראיתי זה לשרתים = מעבדי XEON. אין לוחות כאלה עבור CONROE?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי מס' שאלות שאני רוצה לברר לפני שאני סוגר על מפרט.. 1. האם יש הבדל בין מהירות 800MHZ בנפוץ לבין 1200 או 1066 הגדולים יותר (ויקרים יותר)? אני מעדיף ללכת על יותר מ-800 אבל בכל מפרט כמעט אני רואה 800.. למה זה? 2. איך אני יודע איזה זכרון לבחור לאחר שסגרתי על מהירות... איך אני יודע מה איכותי? כי יש 4G 800H ב300 ויש ב1500... נושא אחר: 3. הלוח אם- מה זה crossfire? 4. מה זה SLI או מה שזה לא יהיה אני לא בטוח שזה ככה... ? זה מופיע בקטגוריה crossfire/sil משהו כזה... 5. הספק צריך להיות בעל מתח מסויים לפי מה אני יודע כמה W אני צריך? זהו.. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
OCZ שחררה את הזכרונות מהסדרה Flex FX , אשר מקוררים באמצעת קירור מים , והבלוק מיוצר מ 100% אלומיניום . הזכרונות נוצרו כדי "להגשים" את צרכיהם של המעריצים והגיימרים . הצפיפות הרבה של זכרונות אלו , יכולה להביא אותם לתיזמונים גבוהים : 1200MHZ-DDR2 , 2000MHZ-DDR3. מערכת קירור המים המוכנה שמגיע איתם (flexible ) בנוייה כולה מאלומיניום , מאפשרת לקרר אותם בעזרת קירור מים , או בדרך אחרת עם קירור פאסיבי (מאורר). הזכרונות מסדרת ה Flex EX יהיו אפשרים לקנייה בגודל של 4GB-2X2GB , שיעבדו ב DUAL CHANNEL . לפניכם רשימה של הזכרונות מסדרת ה Flex EX: OCZ PC2-9600 Flex EX 4GB (2×2GB) 1200MHz CL 6-6-6-18 @ 2.2V OCZ PC2-6400 Flex EX 4GB (2X2GB) 800MHz CL 4-4-3-15 @ 2.1V OCZ PC3-12800 Flex EX 4GB…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מחפש לקנות מערכת מדיה סנטר רוצה לדעת מה המעבד עם החום הכי נמוך שיש ( ממוצע בין מאמץ למנוחה )AMD או INTEL תודה רבה . tzahi@splsoftware.com
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אהלן אני עורך וידאו ואני עובד עם לוח אם - ASUS P4C800E-DELUXE ועם זיכרון GEIL GOLDEN DRAGON 1GB (2X512) 400MHZ PC 3200 ברצוני לשדרג את הזיכרון ולהוסיף לו עוד ג'יגה. הבעיה היא שאי אפשר להשיג את הגולדן דרגון ב 400 מגה הרץ יותר אלא רק ב - 433 ומעלה. הלוח והזיכרון עובדים ב - DUAL CHANNEL DDR מה עליי לעשות? האם זיכרון אחר יעבוד ביחד עם הזיכרון הקיים? אני לא עובד עם אובר קלוקינג. מישהו? עצה? רעיון? תודה דורי
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-