מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי 512 מגה ב-2 סטיקים. במהירות 333mhz. התזמונים הרגילים שלהם היו 2.5-3-3-7. ועכשיו הצלחתי לתזמן אותם ל- 2.0-2-2-6 ! מה יצא לי מזה בדיוק? איך אני יכול לבדוק שהכל יציב? האם כדאי להוריד את ה-6? איך אדע אם הם מתחממים יותר מדי?
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אחרי שנתיים שאני עם אותו מעבד ואותו לוח, החלטתי לחדש כמה רכיבים שזה המעבד הלוח והזיכרונות בקשר למעבד אין לי שמץ מה לקחת AMD\Intel אני יודע רק שאני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח בקשר ללוח, מה שלא יהיה ויתאים למעבד(כולל אפשרויות ל oc) כל לוח עד 1000 ש"ח! בקשר לזיכרונות מש אין לי מושג! אבל שיהיה לפחות ג'יגה, של משהו איכותי, מוכן להשקיע בזיכרונות בין 1000-1500 ש"ח כמובן, המחשב נועד למשחקים הכי חדשים שעומדים לצאת, כמו דום והלף לייף! כמו כן שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך: radeon 9800pro שאותו לא ניראה לי שצריך לחדש! תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
תראו הלוח אם שלי הוא של אסוס p4s8x-x והכרטיס מסך שלי הוא radeon 9600xt עם 256 מגה. עכשיו אני רוצה לדעת אם הלוח אם העלוב שלי מנצל את מלוא יכולתו של הכרטיס מסך העלוב שלי. כי תראו רק עכשיו התחלתי לשחק פאר קריי ויש לי p4 2.6 giga ו 768 ראם ואני מריץ את המשחק ברזולוציה של 800 על 600 כשכמעט כל הפונקציות של הגדרות הגראפיקה הם על low. אחד אמר לי שאולי יש לי בעיה עם הדרייברים ואולי בגלל שפעם היה לי g4 mx ולא נמחקו לי כל הדרייברים שלו אז זה כאילו שהדרייברים של ה mx מפריעים לראדון שלי. מה אתם חושבים ואיך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
המוכר בחנות לא רוצה למכור לי רק מאוורר בלי כנפיים אלא עם הצלעות קירור ובגלל שיש לי בעיית התחממות כשאני משחק במשחקים כבדים והמחשב נכבה אחרי 10 דקות רבע שעה בקיץ (כשיש מזגן הוא לא נכבה) אני רוצה לדעת, אם כבר אני צריך לקנות צלעות קירור, אז אולי משהו שיקרר יותר טוב, אולי צלעות קירור של XP 2500 או משהו יותר מתקדם בלי לחרוג יותר מדי מעלות מערכת קירור המינימלית (ביחס ל- AMD 1700) הטמפ' במצב עבודה בסיסי הם ככה(לפי AIDA): AUX 45 CPU 48 לוח אם בין 69 ל-86 מה אתם ממליצים לי לקנות או לעשות? אגב, הטמפ' האלה הם עוד מלפני שנשברו המאוורר (הרכבתי במקומו מאוורר 80 מ"מ בינתיים, אם הוא מספק מספיק אוויר כמו מאוורר יעודי, לפי נסיונכם, אני אשמח להשאיר אותו ולקנות אחר למארז)
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חיברתי אותו לפי אינטואיציה שכן החיבורים שיש לי במארז [החדש] שונים לגמרי ממה שכתוב בחוברת של הלו אם. [כתוב עליהם דרים שונים] עכשיו אני חיברתי יש אור בעכבר אבל הוא לא מגיב ניתקתי וחיברתי מאחורה וזה פועל... מישהו אולי יכול לעזור לי כאן? asus p4p800 אם זה משנה משהו.....
-
אני מצטער אבל לא מצאתי מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל... מי היה מאמין שאפילו באתר שלהם אני לא מצליח למצוא איך לעשות את זה... אם מישהו יכול לעזור לי אז אני אודה מאוד... אגב יש לי כבר את התוכנות שצריך ה: afudos והביוס המתאים/ tnx
-
היי, אולי כדאי יהיה לציין מראש שאני חדש פה, כי בהתאם אני גם אשאל שאלות מפגרות להפליא...התנצלותי הכנה מראש. אני שוקל לקנות מחשב חדש. אך כרגע, מהרבה בחינות, הייתי מעדיף לקנות רק את הבסיס (זכרון, מעבד, לוח אם, ומארז), ואת השאר אני אעביר מהמחשב שיש לי כרגע, ואשפר בהמשך. הייתי מאוד רוצה מחשב מבוסס על64 bit של AMD, אך אני יודע כי הנושא בעייתי מהסיבות הבאות: 1. לוחות מבוססי 754 יישארו פחות או יותר באותו מצב, כי אין הרבה לאן להתקדם איתם, ולכם מדובר בסוג של בזבוז, היות והתכנון הוא שהמחשב יחזיק לפחות 5 שנים הלאה. 2. לוחות מבוססי 939 הם יקרים והמבחר הוא אפסי (אם בכלל. אני די בטוח שראיתי איזה לוח ב-KSP, אבל לא יותר מזה). הבעייתיות ששמעתי לגביהם היא בעיקר מכיוון שהם חדשים: המחיר גבוה…
-
- 9 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי לוח אם של אינטל D850MV, אני רוצה לשדרג אותו בשבל לקבל AGPX8 וגם יכולות אובר. אני רוצה לשדרג רק לוח אם, לכן אני צריך לוח שתומך בRDRAM וFSB400 . ניסיתי לחפש באתר של זיגזג אבל אני לא כל כך מתמצא לכן חשבתי להתייעץ לעזרה. אז בבקשה, המלצות ולינקים... תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
??? אם אפשר בכלל. זה יכול לגרום לבעיה? התחממות או משהו אחר? יש לי זיכרון 512MB DDR400Mhz הנה תמונה של התיזמונים וכל מה שקשור אליו (זה SS מ-Sandra) אם זה לא פועל אז תכנסו מפה: (יש שם תמונה אחת). http://photos.walla.co.il/theboss123
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
NFORCE 2 שיתאים לאובר די רצחני..... חשוב שיתמוך SATA
-
- 10 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי 1250 שקל אני צריך לקנות זיכרון אני רוצה 512X2 DDR 400 אני קונה תלוח ABIT IS7-E הוא תומך ב DUAL? אני לא יודע איזה חברה לקנות בהתחלה חשבתי על TWINMOS כדי ללכת עליהם?..... או משהו אחר אני מתכנן אולי לעשות OC [אני לא יודע איך אני רוצה ללמוד..] ואני מקווה שהלוח יהיה טוב בשבילו... אז מה לקחת?.. המחשב מיועד לקידוד סרטים פוטו שופ משחקים עם R9800P אני בודק לפני שאני קונה תחלקים הרבה כי ניסו לעבוד עליי לפניי :\ איזה חנות מחשבים TWINMOS DDR 512MB 400mhz
-
- 13 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן וסאהלן! יש לי כמה מושגים על מעבדים שאשמח אם תפרשו לי אותם ותסבירו לי על כול מושג. Multiplier Process Voltage L1 cache L2 L3 HT תודה לכול מי שיעזור לי :-X
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
אני בודק בינתיים בין מעבד AMD64 לאינטל 2.8 לAMD יש לי הכל מסודר עכשיו אני רוצה לדעת בקשר ללוח אם לאינטל 2.8 לא פרסקוט איזה לוח עדיף לאובר קלוק ומשחקים שיהיה חזק וטוב השילוש אמור להיות CPU: INTEL P4 2.8 800mhz 512k Mobo :?? A-data 512X2 עם כרטיס מסך של Readon 9800pro איזה לוח הכי טוב באיזור המחיר של 600-700שקל לא מחפש מהיקירים מאד מלא פיצרים
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עכשיו יש לי samsung ddr 400mhz 256mb קראתי בחוברת של הלוח אם...לא יודע אם הבנתי נכון אז תתקנו אותי אם אני טועה.. יש 3 סלוטים של זיכרונות....בשתיים מהם אפשר לשים ddr400 ובאחד ddr333 ? כלומר יש רק 2 סלוטים שתומכים ב ddr400 ?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי שני לוחות אם לבחור בינהם: GA-K8NS עם nforc 3 250 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS.htm# או GA-K8N pro עם nforc 3 150 http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8N%20Pro.htm כאשר ההבדל בינם הוא שלפרו יש : FireWire, gigabit lan, raid והוא עולה 100 ש"ח יותר. שאלה נוספת: ללוח GA-K8NS יש fsb של 1600 mhz לעומתו ל - GA-K8N pro יש fsb של 400 mhz מה זה אומר? זה נראה לי קצת מוזר. והאם שניהם תומכים במעבד AMD Athlon 64 3000 ?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...? ואני יכול לשים מעבד מוביל של AMD על לוח אם רגיל ? והאם המאוורר יתאים לו?(למוביל-מאוורר למעבדי AMD לא מוביל)?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...?
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני משנה את היחס ל 1:1? כי מה שאני רואה זה :auto 3:3 4:4 5:5 6:6 אם אני זוכר נכון , 1:1 לא נמצא שם. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למי שלא ראה יש כתבה על סוקט 939 חדשה באתר ובה יש לינק לכתבה של anandtech ובה יש תוצאות של fx-53 נגד intel petium 4 3.6ghz שהוא המעבד מבית אינטל הכי מהיר נגד המהיר ביותר מamd ובתוצאות המעבד של amd מוחץ את המעבד של אינטל בהכול איפלו בקידוד סרטים! לינק לכתבה:http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2128&p=1 אז רק חסר לamd לשפר את היכולות בעבודה עם הרבה מטלות ואז יש פה מעבד מושלם ד"א:יש גם מעבד 3800+ שהוא קצת יותר טוב מהfx-53
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
Pentium-4 3.2 Ghz FSB 800 Mhz BOX במחיר 1696. משתלם? והאם בכלל המעבד הזה הוא מעבד טוב ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
MotherBoard: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) 566 ¤ עם כרטיס מסך פשוט ברמה של fx5200 או לקחת לוח אם עם כרטיס מסך משולב : ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 682.75 ¤ המחשב לא מיועד למשחקים והוא יהיה עם 512mb של זיכרון. אני חושב שעדיף לוח אם עם כרטיס משולב במקרה הזה מה דעתכם??? מי יכול להציע לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אשר כולל tv-out ???
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000+ Albatron K8X800 Pro (בדקתי את ההבדל בין ה pro ל pro ii ואני לא צריך סאונד 8 ערוצים) OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series יש מקום לשיפור? ומה ההבדל בין ה Premium ל Performance של OCZ ?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-