מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי היא: איך אני מחשב ארבע ליבות נגיד הQ6600 שהוא 2.4GHZ חבר שלי אמר שעושים 2.4*4=9.8 אז זה לא ניראה הגיוני ש9.8GHZ זה למעבד אז איך אני מחשב?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע והמעבד הכי משתלם הוא כמובן E6750. אני ממש מתלבט בין שני לוחות אם שמבחינת מחיר\ביצועים הם הכי משתלמים היום. ASUS P5B GIGABYTE GA-965G-DS3 השאלה שלי האם מישהו יודע האם ה GIGABYTE תומך או יתמוך ב 1333FBS ASUS פירסמה שהלוח שלה יתמוך על ידי עדכון ביוס. מישהו חושב שיש לוח אם ברמות מחירים הללו (עד 700 שח) יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך הזכרון A-DATA 2X2GB 800MHZ VALUE ואיך החברה A-DATA? רציתי G.Skill אבל אין אותם בP-See אז אני רוצה ללכת על A-DATA, בקיצור אני רוצה שתגידו לי איך הזכרון ואיך החברה הזאת.
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
המפרט: Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333 כרטיס מסך: POWERCOLOR ATI RADEON HD4670 512MB DDR3 PCIE השאלה שלי היא איך המשחקים הבאים יעבדו במחשב שלי: GTA IV COD5 CRYSIS FALLOUT 3
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בזיכרון של Kingston כתוב על הצ'יפים Kingston הם באמת היצרנים של הצ'יפים?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. לפני שאני שואל איזה זכרונות לקנות אני אסביר את המצב הקיים. לפני כשנה קניתי את המחשב שלי ואיתו בא ה OCZ 512 400MHZ עם תיזמונים של 2.3.2.5 (גירסת הפלטינום) ביחד עם המחשב הנוכחי קנינו מחשב לאחותי הקטנה שהוא חלש מאוד וגם מכיל רק 256 מגה של סמסונג (סדרת הואליו של 400 מגה הרץ) עכשיו שאלתי היא כזאת: האם עדיף לי לקנות עוד 512 של OCZ ולהוסיף לאחותי עוד 256 מהזיכרון שלה או האם כדאי לי להעביר אליה את הזיכרון שיש לי עכשיו ולקנות 1 GB זיכרון טוב של דואל צ'אנל (לא חייב קיט זה סתם חרטה)? במקרה ב' הזיכרון העודף יעבור לאחי והוא ימצא לו שימוש הולם. ההשקעה היא עד 1000 ש"ח. נ.ב. מערכת המחשב שלי תשמש לOC אבל לא עצבני במיוחד .. אני לא מחפש לשבור שיא או משהו כזה .. והלוח שלי נות…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אשמח עם תוכלו לייעץ על זיכרון טוב ועם פוטנציאל לאוברקלוק(לא מטורף) משו שבוא נגיד עם קירור אויר סטוק וסירקולציה טובה במארז
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ! אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב שלי או 2GB או 4GB מה שאני לא יודע איזה סוד לקחת הדגם של הזיכרונות ששי לי TWIN2X2048-6400C4 G האם לקחת עוד זוג כמו שקיים אצלי או שאפשר לשנות לחברה אחרת עם תזמונים שונים אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים ולמנסים לעזור שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=392&MenuID=22&LanID=0 אני מאוד לא מחבב את החברה הזאת אבל אני צריך כמות גדולה של מחשבים למשרד ויש לי דיל מצוין דרך איזה ספק למחשב שכולל את הלוח הזה, מעבד סלרון 2667 מהסדרה החדשה (עזבו את AMD בצד), 256 זיכרון DDRAM 400, סי די רום של LG, מסך שטוח של PROVIEW, מארז וספק של TSUNAMI, הארד-דיסק 80GB של WESTERN DIGITAL, + כל הציוד הנלווה ב2300 שקל. האם לא הייתם נוגעים בלוח הזה בשום מקרה? מה החסרונות הבולטים שלו?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום כולם, הייתי רוצה למה אומרים שההבדל בין זיכרונות 667 ל-800 הוא כמעט לא מורגש... וזה גם ככה בין 533 ל-667? כי אני יודע שבין 400 (DDR1) לבין 533 יש הרבה הבדל... נ.ב: זה גם יהיה ככה לגבי 800 ל-1066 ולבין 1333?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד פנטיום4 במהירות 2.8 ghz , הוספתי עוד 2 זכרונות ddr במהירות 400 mhz וקיבולת של 512m כל אחד. במחשב היו מותקנים 2 זכרונות של 256m כל אחד סה"כ 1.5 ג"ה. בבדיקת system יש אומנם 1.5 ג"ה זכרון. מבחינה מעשית המחשב היה צריך להשתפר בהרבה, במציאות אני לא רואה שיפור. למחשב כרטיס אם asus p4800d . בבדיקה עם תוכנת cpu-z מתקבלים הנתונים הבאים: במצב CPU רשום סוג המעבד והתזמונים core speed- 2.8g . multiplier -כפול 14 .bus speed -200.1 m . rated fsb- 800.2 m . במצב MEMORY בטבלה של התזמונים רשום 200mhz . במצב SPD בבדיקה של 4 הסלוטים רשום pc3200 וברוחב סרט 200.1m . ואני שואל מה לא בסדר ? או איך אני אמור לראות שיפור? האם יתכן שזכרונות שמהירותם 400 מ"ה עובדים במהירות נמוכה יותר?לפ…
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כידוע אף מע' הפעלה 32bit לא מסוגלת לעבוד עם יותר מ-4GB. הבנתי שב-XP זה מזהה מקסימום 3.25GB אם שמים 4 סטקים של 1GB - האם 4 הסטיקים האלו יעבוד בדואל צ'אנל? כמה זה יזהה אם ישתמש בשני סטיקים של 2GB? זה יעבוד בדואל צ'אנל?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם הם מתכננים להוציא משהו חדש בקרוב לתת מענה לכל המפלצות שאינטל השיקה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש פה רצתי לשאול מה ההבדל בין אינטל לשאר המעבדים עם תסבירו לי כך זה היה נחמד: מעבד *** יותר טוב *** בגלל *** מתאים ל*** בגלל*** תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אנשים אני מחפש כבר שבוע איזה לוח אם יש לי בבקשה תעזרו לי למצוא מה השם שלו תודה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, נישרף לי הלוח ASUS P5LD2 100 אחוז הוא נישרף, קניתי אותו מאיבורי. השאלה היא :האם יחליפו לי אותו במידה ואני יביא רק תלוח וארחיות?ואם כן איך אני יביא תלוח?(ויש לי עדין אחריות עליו)
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התחלתי לחפש לאחרונה רכיבים לHTPC , ונתקלתי בלוחות אם עם יציאת HDMI -דבר שיכול להיות אידיאלי בחיבור לרסיבר. משהו יכול להסביר לי איך זה זה עובד בדיוק ? בהנחה שחיברתי כרטיס מסך וכרטיס קול הלוח אם מאגד את הנתונים של שניהם לHDMI ואז אני מתעלם מהיציאות על הכרטיסים עצמם?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש ניסיון עם לוח gigabyte GA-MA790x-UD4 ותאימות לכ. מסך ארוכים? לפי התמונות גוף הקירור של ה SB נראה שהוא יושב בדיוק בדרך של כ. המסך. אני מתכנן לקנות את הלוח בליווי כ. מסך PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870X2 ואני מפחד שהם לא יתאימו. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אולם לא מצאתי השוואה נאותה בין הלוחות הללו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי שאלה של מתחילים ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין קצת יותר. האם לוחות אם או מעבדים שונים עובדים יותר טוב עם זכרונות מסוג מסוים או מפרט מסוים? אם כן, יש לי לוח אם של Gigabyte GA965P DS3 ומעבד Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz אפשר לדעת מזה איזה סוג זכרון יהיה הכי יעיל עם השילוב הזה?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לא מזמן ועכישו בדקתי בCPU-Z את המהירויות של המעבד והתזמונים של הזכרונות וגילתי שהם נמוכים ממה שציפיתי. מדוע הם לא במהירות המקור,ואיך מתקנים את זה, משנים משהו דרך הביוס לא? אשמח לקבל פתרונות . http://img362.imageshack.us/my.php?image=1600mhzkk0.jpg
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
ישמש לתוכנות תלת-מימד כגון maya 3dmax maxwell render וכו' תקציב מחשב 6k בערך (כרטיס מסך qudro ) תודה אוהד
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב עם מעבד athlon 3500 ולוח אם asus a8n-e עם 2 סטיקים של זיכרון kingston pc-3200 לאחרונה הוספתי עוד 2 סטיקים וגיליתי שמהירות הזיכרון נפלה מ 400MHZ ל333MHZ והתזמונים השתנו מ 3-3-3-8 ל 2.5-3-3-7 (tcl-3 trcd-3 trp-3 tras-8) נכנסתי לBIOS ושיניתי את התזמונים ואת המהירות אך יש הגדרות נוספות שאני לא יודע מה לעשות איתן: trc -10 trfc-12 trwt - 4 twr - 3 1t/2t timing -2 האם המספרים האלה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון 512MB 667MHZ של American Data: 1. זו נחשבת חברה טובה? 2. איזו חברה עדיפה בכרטיסי זיכרון Kingston או Aeneon? כי הבנתי ש-Aeneon נחשבת חברה חזקה 3. אם אני יצרף לכרטיס שלי (A.Data) עוד כרטיס 512MB 667MHZ של חברה אחרת זה יהיה בסדר או שעדיף למכור את שלי ולהביא 2 של אותו חברה (Kingston או Aeneon)? תודה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-