עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the_gamer,

שלום חברים ! מה עדיף DDR 400 MHZ או SDRAM 333 MHZ

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by Lunatic,

טוב אז יש לי לוח אם D102GGC2 של אינטל אם שני מעבדי Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz , עכשיו השאלות שלי הם לאיזה מעבד אני יכול לשדרג ומה המקסימום ראם שאני יכול לשים(DDR2). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. שלום, רכשתי לפני כשבוע מחשב חדש האמור לתת ביצועים טובים מאוד לעבודה בגרפיקה ולמשחקים. המחשב מבוסס טכנולוגית SLI. לוח האם - Gigabyte GA-8N-SLI Pro. כרטיס גרפי - Gigabyte GV-3D1 (שני Cores על כרטיס אחד של 6600GT 128MB, סה"כ 256MB) מעבד - Pentium D 820 2.8 GHz. הבעיה התחילה ששמתי לב שה-Windows ותוכנות דיאגנוסטיקה שונות מזהות שלכרטיס מסך יש 128MB. במבחן 3DMark2003 על המחשב שלי התוצאה = לתוצאה של כרטיס 6600GT 128MB אחד, וזה לפי מספרים שמראה האתר הייעודי של Gigabyte ל-GV-3D1. נכנסתי לאתר של Gigabyte וגיליתי שיש באמת בעיה כזו, שה-Windows מזהה 128MB, אבל התשובה שם ממש לא מספקת וברורה, ולצערי לא נענתי לפנייתי במייל אליהם. בנוסף גיליתי שהלוח שלי לא תומך מלא ב-Pentium D 820 2.8GHZ ו…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by King Kong,

יש לי עד שבועיים להחזיר את האתלון 3500 ולקחת במקומו 805 [: לא יודע אם כדאי אני אישית לא משחק משחקים [:

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by bobby323,

msi neo2 platinum????

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  6. תראו אני צריך לקנות זיכרון הענין שהוא צריך לעבדו בדואל צ'אנל ואין לי לקנות תאום שלו מאותה חברה אז לכן אני צריך ללכת על חברה אחרת. עכשיו אני מחפש חנות בתל אביב לחומרה ושבמידה ושהם לא יעבדו לי בדואל צ'אנל אני יכול להחזיר להם את המוצר ולקבל את כספי חזרה. מישהו מכיר חנות כזאת?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  7. רציתי לדעת מהן החברות המובילות בתחום הזכרונות (אם אפשר גם דגמים + באנצ'ים שיוכיחו את זה-עד תקציב של 900 ש"ח) בנוסף רציתי לדעת איזה לוחות הכי טובים ל שAMD64 (לפי מה שידוע לי אלבטרון נחשבים לטובים) לINTEL (אסוס ?) ול AMD רגיל (ABIT NF7-SL משהו כזה ?) - עד תקציב של 900 ש"ח גם ...... לוחות אם וזכרונות לא ל OC !!!! *אני צריך רשימה שבתוכה יהיה רשום חמישה מצורים לדוגמא: 1.חברה הכי טובה +המוצר שלה + מחיר וככה ממשיך עד 5

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by Warhead,

קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... טוב בכל מקרה יש לי את המחשב הבא בבית Pentium 3 800 asus motherbpard mashu 256 sdram gf 4 mx400 ואני מתכוון לשדרג את החלקים (המחשב לא יהיה מיועד למשחקים אלא לעבודות ואינטרנט ושיעבוד מהר בעיקר) עכשיו יש לי בסביבות 2000-2200 שקל להשקיע בעניין (רצוי פחות) ואני רוצה גם לכלול בפנים הרכבה של המחשב. בכל מקרה יש לי כמה שאלות נוספות הבנתי שעדיף amd מכמה אנשים, אבל האם זה אומר שאני צריך להחליף גם ספק/מארז/דיסק קשיח? יש לי דיסק קשיח יחסית ישן של 40 ג'יגה, כדאי להחליף גם אותו? (אין צורך ביותר מקום, פשוט שאלה לגבי מהירות) זהו בעיקרון. תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by Optimus,

רוצה לדעת איזה זכרונות ddr2 מומלצים לקנייה הסכום כ-1300 ש"ח 2gb או 4gb מפרט: לוח אם:Gigabyte GA-G1975X צ'יפסט i975x תמיכה ב-ddr2 667 mhz תודה...

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by orenin,

שלום, אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדאי לקנות בשביל p4 2.8 533 מה חשוב לבדוק בלוח האם? התקציב שלי הוא 400-500 ש"ח פחות או יותר. האם ASUS P4S533-MX כדאי? תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK - ב 910 ש"ח מפרט המחשב שאני קונה , ונעול עליו כבר - מיועד ל OC מעבד Q6600 G0 לוח ASUS BLITZ FORMULA זיכרונות : למעלה מה שהראתי לכם 1066 OCZ כ' מסך : 8800GTS XFX XXX EDITION שאר הפרטים לא חשובים תגידו מה דעתכם על הזיכרונות מבלי לחסוך כסף ומבלי להגיד לי מיותר בבקשה ... זה 1066 זה טוב עם המפרט שלי למשחקים ול OC ??? תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. Started by sirsnir,

יש לי מחשב PD805,1024 DDR 533 לוח האם שלו עושה בעיות יתר והוא דורש החלפה... אני מחפש צ'יפסט של אינטל בעיקרון שיתמוך בחומרה הזאת,ועדיף לא 945 (946 מצוין מבחינתי) במחירים הנ"ל תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  13. הסנסור מראה לי מינוס 15 מעלות ובאמת כול מעלה שהצג של הvapochill שלי מעלה כך גם הסנסור מעלה ואני מדבר לפי תוכנת ספייד פאן.. יש מצב הסנסור יכול להראות מעלות מתח לאפס או לא?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by asi_p0,

???

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. Started by hal,

היי, intel 630 או e2140 ? למשחקים ועריכת וידאו חובבנית. תודה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  16. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel_platinum http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_2x1024mb_dual_channel_platinum_xtc http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271_900_2650 יש לי DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D שלא תומך ב DDR2 או 3... מה ההבדל בין ה Platinum ל Platinum XTC? ההבדל במחיר שווה את זה? לדעתי אם אני אקח את הרגיל אני אעשה dual channel... לשני אין תקציב. מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. אהלן אנשים. ברשותי Corsair 4GB 4 4 4 12 אבל אחד מהזכרונות תקול ואני מחפש להחליף לדגם אחר במסגרת האחריות. הייתי רוצה להשאר באותם מהירויות CAS. על איזה דגם הייתם ממליצים? DDRII תודה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  18. Started by koby058,

D815EEA של אינטל הלוח הוא לפנטיום 3 וצריך לשים לו sdram אבל אמרו לי שלוחות של פנטיום 3 יודעים לזהות רק צ'יפים של 16 מגה זה נכון האם הלוח הזה ידע לזהות צ'יפים של 32 מגה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  19. Started by dsane,

http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=280 האם יש לו חסרונות מסוימים שלא שמתי לב אליהם? מבחינת כמות sata כמות סלוטים לזכורונת והקצב שלהם הוא מצוין מבחינתי. השאלה היא אם יש לו משהו שאני לא רואה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by doreiny,

שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי השבוע ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הלוח יהיה: 965p-ds3 ומעבד e4300 חשבתי לחכות ל e6550 מה אתם אומרים? שווה השקעה? הוא יתאים בכלל ללוח?

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by haimon_v,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וראיתי את הביקורת החמה שלכם על לוח האם של A8N32-SLI Deluxe רציתי לשאול אם הוא מספיק מתקדם ויתמוך בטכנולוגיות העתידות לבוא? שנית, האם הבנתי נכון שהוא תומך רק בזכרונות מסוג ddr עד מהירות 400 ולא יותר? ואם כן איך זה ישפיע על הביצועים שלו לעומת הזיכרונות המהירים יותר הקיימים כיום? תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by feel,

לאחר בדיקת ביצועים של מאבדים על 939 ו-754 אני רואה שמעבדים על 754 מגיעים לאותם ביצועים כמו 939 ולפעמים יותר ! והמחיר - 300-400 ש''ח פחות ! לכן כיוון שלי הוא מעבד AMD Athlon 64 3000 או 3200 מטרות המחשב : משחקים פעם בשבוע ( כרטיס מסך שלי יהיה 6600 או 7300GS ) , זכרון יהיה 1024 , צפיה בסרטים , מוסיקה , תכנות , הרבה חלונות של אינטרנט וכל זה ביחד . אני לא אשדרג את המעבד בעתיד ! אני רוצה לעשות OC . בכל מקרה אני מבקש המלצה ללוח אם טוב עבור 754 דרישות : אחריות 3 שנים אמינות אני רוצה לוח שקט , לא רוצה רעש !! אני צריך כמה שיותר USB ! כרטיס רשת מובנה כרטיס קול מובנה טוב ! שיהיה מתאים ל-OC . תקציב : עד 600-700 ש''ח , רצוי כמה שפחות . נ.ב. אני רואה הרבה המלצות על DFI אבל יש להם רק …

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by yotamavi,

רציתי לדעת, יש לי כרגע במחשב זכרון 1 ג'יגה של GSKILL זה הזיכרון: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 ראיתי את המחירים הנמוכים של הזכרונות והחלטתי להוסיף קיט של 2 ג'יגה. רציתי שתעזרו לי לבחור קיט טוב באזור ה300 ש"ח, ראיתי את אלה ,מה אתם חושבים? (שניהם עולים 315) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7745

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by poltergeits,

אז ככה לאחר שעידכנתי ביוס לא הבנתי משהו אחד בהגדרות של הכרטיס מסך מאחר וחדש לי כל עיניין ה PCIE, מצורפת תמונה : מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים מה זה אומר , ועל כמה אני צריך לקבוע ?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. השוואת לוחות מבוססים צ'יפסט Nforce3 . http://www.bit-tech.net/review/340 ציטוט מהסיכום: "As I said previously, it really is tough to pick an overall winner since none of the boards do everything perfectly; it really does depend on what you're looking for in your motherboard. For me though, despite not topping the table in the performance stakes, it has to be the MSI K8N Neo. It offers superb value and has all of the NVidia NForce 3 features you could ever want. MSI K8N Neo - A perfect blend of performance and features for a great price!"

• 3 תגובות
    • 578 צפיות