עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה יש לי בעייה - אני לא יודע מה לבחור אז ככה אם אני הולך על ה -754 אני לוקח את הלוח אם - MSI K8N Neo Platinum אם אני הולך על ה- 939 - אני צריך המלצה למה שהכי טוב כיום או שהולך לצאת בטווח של שבועיים עכשיו האם כדאי להמר על ה - 939 שיכול להיות שלא אהיה הצלחה כי לפי מה ששמעתי ההבדלים בינם לא שווים את המחיר (דואל זיכרון וזהו בעיקרון) על מה לדעתם כדי לי ללכת?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by NATI1000,

Field Value Memory Module Properties Error Detection Method None Memory Speed PC3200 (200 MHz) Memory Type DDR SDRAM Module Name Hyundai HYMD564 646CP8JD43 Module Size 512 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered Module Voltage SSTL 2.5 Module Width 64 bit Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Serial Number 04FF8039h Memory Timings @ 133 MHz 2.0-2-2-6 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Auto-Precharge Not Supported Buffered Address/Control Inputs Not Supported Buffered DQMB Inputs Not Supported Differential Clock Input Supported Early RAS# Precharge Not Supported On-Card PLL (Clock) No…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by Basic,

הבנתי שבפורום הזה מתמקדים בשילוש הקדוש של לוח אם-מעבד-זכרון :-) מדובר במחשב נייד HP Pavilion ze4523 בעל מעבד AMD Athlon XP-M 2400 256 מגה זכרון מסך "15 וכו וכו' פתחתי דיון כללי על המלצות למחשב נייד בפורום, אך לאחר שהחלטתי על הדגם, הגעתי לפורום הזה ע"מ לשאול שאלה ספציפית לגבי הזכרון. והשאלה היא : המחשב יעבוד עם חלונות XP PRO, ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה עם כל חבילה האופיס, קצת SPSS וקצת קומפילציות ב Visual Studio - בעיקר לעבודה באינטרנט ועבודה משרדית. אם ארחיב את הזכרון ל 512 מגה, האם יורגש הבדל ממשי ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  4. אז ככה אני צריך לעשות VMOD למעבד ככה שינתן 1.5V... קראתי את זה: http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/voltmods/130/2 בעיון רב..והבנתי הכל איך לעשות...רק אני לא מצליח לאתר את המקום הזה על הלוח עוד שאלה...עם מה אני עושה את המוד??..איזה חומר מקשר את הVID4??

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by idan79,

בהמשך לזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349255.0 אני רוצה לחדד את עיניין הE8400 מולQ9300 ניצול\יעילות עדיפות לטווח זמן הקצר\רחוק מחיר ועוד.... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן..... תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. Started by Ashand,

P5N-E SLI יש לי מצב לקנות אותו בזול יחסית (200) האם הוא לוח טוב? אני לא רוצה לעשות OC , אני רוצה להתעסק עם אודיו/וידיאו על לוח זה. כמובן שאני צריך לקנות מעבד וזכרונות האם ה-QUAD סדרה 9 של אינטל יתמכו בלוח זה? תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by le011,

מה דעתכם על הלוח? למעבד קונרו-והאם יש אופציה טובה יותר במחיר שלו(700 בערך) מעוייד לאוברקלוקיג

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by os777,

איזה זיכרון עדיף DDR 2 2G 1066MHZ CL7 או DDR2 2G 800MHZ CL4 שני הזכרונות הם של קינגסטון

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by koshoro,

שלום ...יש לי מספר שאלות לגבי רכישת נייד המחשב שאני מחפש הינו לצרכים בסיסיים (לימודים) 1. האם משהו מכיר את המעבד AMD ATHLON XP-M 2800 כיצד הוא יחסית למעבדים של אינטל מסידרת הסנטרינו ואיזה מהם עדיף לנייד ?(מעבד CENTRINO הוא שם נרדף ל CELERON M ) 2. יש צורך באפשרות הרחבת זיכרון עד ל 2G או ש 1G מספיק ? 3. שאלה כללית - כיצד יודעים מהו צואר הבקבוק של המחשב מבחינת ביצועים , הזיכרון או המעבד ? 4. אני צריך מחשב עם אחריות בין לאומית יש כזה דבר ? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by TC2B,

2006 - צפוי להימכר רכיב ה DDR3 הראשון 2007 - אינטל אמורה להישתמש ב DDR3 בלוחות האם שלה. 2009 - 65% מהזכרונות שימכרו יהיהו DDR3 עלפי סמסונג הרכיבים הראשונים ייוצרו ב 80 ננו מטר. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20050329054638.html הערה: מעבר של AMD ל DDR2 נראה לי יותר ויותר כפחות סביר, ה DDR3 מעבר לפינה (באופן יחסי), השאלה היא מה כרוך במעבר מ DDR2 ל DDR3, האם מדובר בשקע שונה, האם דרוש שיוני מהולי בלוח האם.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by idan182,

האם כדאי לחכות חודש עד שיגיע SAMSUNG 512 MB ל PCH או האם כדאי לקחת במקום את ה KINGSTON שניהם 512 MB ושניכם 3200

12. Started by tomerco,

מישהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס רשת של הלוח k8ns - 939 הדרייברים הדרושים הם למערכת הפעלה windows x64bit אז אני לא מוצא אותם אני מוצא רק של הצ'יפסט ושל האודיו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כרט…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by lmlm,

1. האם לוחות אלה הם לאינטל וגם AMD? 2.מתי הם ישחררו? 3. הם תומכים בCORE 2 DUO (קונרו) ו AM2? 4. האם הם היו לוחות טובים ל OC? תודה

• 9 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by pazer005,

דבר ראשון יש את הזיכרון הזה: https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TWIN2X1024-6400C4&cart=11628327742810297〈=heb האם מדובר על 2GB? ויש את הזיכרון הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TWIN2X1024-6400&cart=11628327742810297〈=heb שגם כאן אני לא מבין את הנפח שלו. מה עדיף לדעתכם ושימו לב לתזמונים ביחס למחירים של שניהם. מקווה שתעזרו לי במהרה כי אני דיי ציך את זה עד 11. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by jack77,

אני ארגיש בהבדל בינו לבין abit ip35-e? אם אני לא אצטרך SLI יש לי צורך בכזה לוח אם?

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by galh_5,

איזה מעבד יותר טוב ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? או: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache? ?????

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by makakO,

כותרת... AMD Phenom X4 9550 או Intel Core2Duo E8400 מצאתי באותו מחיר ( לא משנה איפה) אני פשוט רוצה לדעת מה מביא ביצועים יותר טובים ( למשחקים כמובן !) תודה על העזרה !

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by dd7,

אחרי שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי את הווינדוס אני לא יודע איזה דרייברים אני צריך להתקין, מחשב ישן אין לי שום סידי של דרייברים. מה שכן אני יודע שבתוכנה SiSoftware Sandra זה מראה לי שיש לי את הלוח הזה: Mainboard : ECS M863 לא מצאתי את הדרייברים של הלוח הזה תודה

20. Started by DakloN,

שלום.. איך אני יכול לשנות תתיזמונים של הזיכרונות? כי התיזמונים שאמורים להיות לזיכרון שלי הם 2-3-3-6 ובEVEREST זה מזהה את זה כ3-3-3-8.. אני מפסיד פה מהירות?? אם כן.. איך אני משנה??

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  21. השאלה שבכותרת. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. Started by nesa,

אני קונה מחשב מחר ואני כרגע מתלבט בין שני לוחות הראשון הוא: ? ABIT NF7-S2 (nForce2 שהוא עולה 440 או את הלוח של EPOX 8RDA3I (NForce Dual) שהוא עולה 390 מה יותר כדאי? אני בעיקרון מעדיף את הזה של אפוקס בגלל המחיר, האם באמת כדאי להשקיע עוד 50 שקל בשביל הלוח של אביט כי ב50 שקל האלה אני יוכל להשקיע בדברים אחרים. ואם יש לכם לוחות אחרים שאולי עולים בסביבות המחירים האלה ואתם ממליצים עליהם אז בבקשה תרשמו. המעבד שלי הוא amb Athlon XP 2500+( והמחירים נלקחו מ ksp אז בבקשה תקחו לוחות משם.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by abcdjkh,

שלום! באתר של GIGABYTE ( יש רשימת זכרונות שנתמכים ב GA-P35-DS3R. למה בלוחות אחרים לא מצאתי רשימה כזו? מה שונה בלוח הזה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2543&ProductName=GA-P35-DS3R

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. שלום, כידוע ישנם 4 חריצים עבור הזכרונות, כאשר מגדירים DUAL CHANNEL מה קורה עם ה-2 החריצים הנותרים הפנויים? האם הם גם מיוחסים כ-DUAL CHANNEL ? או שמתנהגים כרגיל ? ומה יקרה אם אשים בהם סטיקים של זכרונות ? אם שאלתי לא בסדר, הגידו לי... תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by gizunt,

אני רוצה לקנות לוח אם לP4 2400 C ואני לא יודע איה לוח עדיף. האינטל המקורי החדש שעולה קצת פחות אך אני לא מכיר את הכרטיס קול שלו, או את ה GYGABYTE שלו כרטיס קול די טוב לטעמי. תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים