עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yaron9988,

שלום לכולם אני צריך קצת עזרה חברים , אני מחפש לוחות mini atx / ITX גודל הלוח שלא יעלה על המידות 17*17 ס"מ מצאתי לוח של via אבל אני רוצה לבדוק עוד מספר חברות כמו ASUS ABIT INTEL ואם יש לכם עוד הצעות אני אשמח לשמוע כמובן קישורים לאתרים שאני אוכל לקרוא על הלוחות הללו יתקבלו בברכה ירון

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  2. שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה. אני רוצה לשאול כאן האם יש לוחות שהם AGPX8 וגם DDR1 בסוקט 775 והאם יש כזה דבר לוחם אם שתומך בDDR1 עם 4 DIMM שתומכים בDDR1 ולא 2 לDDR1 ו2 לDDR2 ? אם אכן קיים דבר כזה איכן ניתן למצוא את זה? אני מתעניין בלוח אם ישן בגלל שלאח הקטן שלי הלוח אם שלו נשרף ואני לא רוצה לקנות מחשב חדש רק כי הלוח נשרף. אבל אני שואל לגבי הראם כי אני רוצה להוסיף לו עוד ראם אולי והלוח אם הנוכחי ( שהרוס ) הוא בעל 2 חריצים...

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by Stoned Junglist,

הסט-אפ שלי כרגע הוא כזה: Core 2 Duo E6300 @ 2.3ghz Zalman CNPS9500 Asus P5B-Deluxe 2x1GB Corsair 667 X1900XT 512MB 641/1500 Seagate Barracuda 80GB 16MB Buffer Western Digital Cavier 250GB 16MB Buffer Antec Basiq 500W זקוק לעזרה בבחירת ראם חדש, התקציב הוא בין ה500-600 שקלים, הראם יהיה מיועד לאוברקלוק. הסטיק שחשבתי לקנות הוא OCZ reaper HPC 6400 , אשמח לקבל המלצות על סטיקים דומים, הנפח יהיה גיגה אחד כך שאקנה 2 סטיקים. תודה רבה והמשך שבוע טוב..

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by LinKinG,

יש לי 1 GB זכרון על המחשב בשני סלוטים של 512MB ואני רוצה להוסיף עוד 1 GB השאלה היא אם יש הבדל בין שני סלוטים של חצי גיגה כל אחד לבין סלוט אחד של גיגה. מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by levimadman,

מהו הלוח הטוב ביותר לOC היום בתקציב הנל? אין עדיפות לחברה.. תודה

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  6. אחרי דור ה-Alder Lake מגיע דור ה-Raptor Lake - ובו אנו נוכל למצוא שידרוג דווקא במספר ליבות העיבוד הקטנות והיעילות, אך לא במספר ליבות העיבוד הגדולות העיקריות שבמערךלכתבה

7. Started by TheDiesel,

החלטתי לשדרג כרטיס מסך ל-RX 7600 XT. עכשיו אני רוצה גם לשדרג לוח אם ומעבד זה המפרט שיש עכשיו: INTEL CORE I5 10400 DDR4 B560. ספק כוח: antec 700P PLUS. האם משתלם לשדרג חומרה בנפרד כמו למשל להחליף לוח ומעבד אם מאשר לקנות מחשב חדש?

8. Started by haviv822,

היי חברים אני כאן כדי להעזר בכם🙏 התקציב מאפשר לי עד 700 שקלים. רכשתי מעבד 12500 וזכרונות 3200mhz 8×2 שמתי לב ללוח: Gigabyte B660M AORUS pro יש גם זולים יותר של ג'יגה בייט בסביבות ה 500 שקלים אבל מעדיף להשקיע עוד 200 שקלים כדי לקבל איכות חומרים טובה יותר, דעתכם? תודה *עריכה: חשוב לי כרטיס קול תומך 5.1 ואני כרגע שם לב שהלוח הזה לא... לעומת זאת ה Gigabyte B660 GAMING X DDR4 דווקא כן.. יש גם את asus tuf gaming ב760 שח שתומך ב5.1 .. והוא גם מיקרו atx- יתרון

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  9. DDR SO-DIMM DDR 333mhz PC 2700 200 פינים, 1GB * 2 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. שלום רב, אני חדש בפורום אז תסלחו לי אם חסר איזה משהו. לאחרונה משחקים כבר לא רצים לי כמו שצריך על המחשב אפילו כאשר הגדרות הגרפיקה נמוכות (מה שבכל אופן אני מעדיף שלא לעשות). מפרט המחשב שלי כיום: לוח אם - ASUS M2N-E socket AM2 מעבד - athlon 64x2 4400 2.3ghz כרטיס מסך - ATI RADEON HD 4890 עם 1GB (שלפי מה שהבנתי כרטיס על הכיפאק) 2GB RAM ההתלבטות המשמעותית היא בין המעבדים. חשבתי על מעבד PHENOM IIX4 955 3.2 BE. אבל כמה אנשים הציעו לי לקחת i3. השאלה שלי היא במסגרת תקציב של כ-1000 שקל ושדרוג של המעבד לוח האם כך שיתאים למעבד וזיכרונות חדשים 4GB מהי הבחירה היותר מוצלחת כאשר הדגש הוא על גרפיקת משחק. * אני נשאר עם כרטיס המסך הנוכחי שלי. תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by hardware maniac,

איך החברה SueprTalent לזכרונות?מגיע עם קירור?חברה טובה?זכרונות יציבים? אמרו לי פעם שזה ג'נרי ושווה חרא-זה נכון?בבקשה דחוף לי!

12. Started by dani k,

היי אנשים ! רציתי לדעת אם הלוח אם הנ"ל מתאים לפנטיום D930 ? http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=95 http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=344 תודה.

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  13. יש לי כרטיס זיכרון אחד במחשב (ישן) אני רוצה לקנות עוד שתיים (הרבה יותר מהירים) האם הכרטיס הישן ישפיע על המהירות שלהם או שהוא יעבוד מניפרד? הלוח שלי תומך בדואל צ'נל

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  14. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5384 עלויות , יחס מחיר לביצוע ....אם שימו לב לתיזמונים ... תודה .

• 7 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by lmlm,

1. האם יש אופרטונים ל AM2? כמו שיש ל 939 והם טובים לOC? 2.האם יש השוואות בין X2 3800 או X2 4200 כנגד קונרו? תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  16. יש לי לוח INTEL 965P לא עם כרטיס מסך מובנה. אני משתמש בכרטיס 7600GS. אולי בגלל זה...? אם אני לא אשים שום כרטיס מסך אז אני לא אראה כלום(יכול להיות שאז זה יהיה ב ENABLE)? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  17. Started by bad-sector,

החלטתי לשים מחשב בסלון ונשרף לי הלוח של המעבד הישן, מאחר ויש לי ATHLON XP 1800, אני רוצה משהו הכי זול שיש, מה עדיף, SEMPERON 2600/2800 או שמא הסלרונים החדשים טובים יותר? יש לזכור שהיעוד העיקרי הוא ניגון סרטים...

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  18. יש לי 2 סטיקים 64 ו128 אם אני אשים את שניהם יהיה טוב? קראתי שהם יתנו את הביצועים הכי פחות טובים שלהם אבל מזאת אומרת? העיקר שיהיה לי כמה שיותר רם וככה לינוקס ירוץ לי

• 8 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by gnagar,

מתי יוצא ה E6320 ??? מה ההבדל בינו לבין E6300??? האם ההבדל בין 2 ל- 4 MB זה קריטי ? כמה הוא יעלה ?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  20. Started by Jack_g,

Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 AM2 אניי לא מתכוון לשים שניי כ.מסך. המחיר זהה.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  21. ברצוני לקנות מחשב חדש עכשיו שמת לב שישנם זכרונות 1024 (לא 512 X2 ) שעולים פחות מחצי של זכרונות 2048 (1024 X2 ) ולכן רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את שני הזכרונות של ה1024 הנ"ל ביחד? שאלה שניה: האם זכרונות 1024 שבאים בסט (512X2 ) תופסים סלוט זכרון אחד? נ.ב אם מישהו לא הבין ברצוני ליצור 2048 זכרון משני זכרונות שאינם באים ביחד, (הזכרונות הן אותו דבר בדיק תדרים שווים וכו')

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by G.H.O.S.T,

מחפש לוח אם שתומך במעבדי אינטל פנטיום 4 (שיתאים למעבד Intel P4 541) שיתמוך בDDR2, בזיכרון של 667MHz ושיהיה לו כרטיס קול ורשת OB לא יקר מדי...הוא לא הולך לשמש לשום דבר כבד וגדול מדי

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by D-j-d,

אני מעוניין לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe בישביל מעבד Core 2 Due E6300. השאלה שלי היא כאשר אני אעבור ללוח אם החדש, האם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא AGP x8 יוכל לעבוד עם הלוח הזה או שאני יהיה חייב כרטיס מסך של PCI-e ? האם המצב יהיה דומה בכל הלוחות PCI-e שאני אקנה? והאם יש לוחות דומים למעבד זה אך יותר זולים ומשתלמים? להבהיר שאני לא מתכוון לעשות OC מכיוון שאני לא יודע איך ואין לי את התקציב לכרטיס מסך חדש! יש פתרונות אחרים?

• 9 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by ggeell,

שלום לכולם , אני עומד ללמוד מקצועית עריכת סאונד עם CUBASE וקונה מחשב חדש רק לשימוש עם התוכנה (עבדתי עם גירסא ישנה יותר באופן חובבני על פנטיום 4 3 ג'יגה ולוח 478 ישן וזיכרון 1 ג'יגה..ללא בעיות . יש אולי למישהו ניסיון עם מחשב תקציבי והתוכנה הזאת ...סדר גודל של סמפרון 3500 או משהו אחר ..אני חפש מעבד+לוח ב -800 שקל +- תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. יש לי 3 סטיקים של 512 DDR400, ביחד הם עובדים ב 167 אבל כל אחד בנפרד ב 200 אחרי ניסוי ותהיה פשוטים של ניתוק וחיבור של הסטיקים (בנסיון להבין איזה מהם עובד ב 166 ומתחזה ל200) הבנתי שברגע שיש 2 או 3 סטיקים, מכל שילוב שהוא מ3 החברות שיש לי, המהירות המשותפת יורדת ל167 ברגע שמחובר רק סטיק אחד המיהירות המשותפת היא 200 מה יכול להאט אותם? ועוד ביעה: הGB והADATA עובדים רק כשיש ביניהם סלוט, או עם הסטיק השלישי (קקה ג'נרי) או ריק כשהם צמודים המחשב לא נדלק ומצפצף כאילו חסר לו חומרה..

• 1 תגובה
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.