מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לעשות שיהיה למחשב שלי 2 גיגה של זיכרון RAM - כרגע יש לי גיגה של זיכרון של Starex ... 1. מה אתם אומרים על החברה Starex האם היא חברה טובה או לא כי לפי מה שאני ראיתי הם מוכרים מאוד ביקר מה שחברות אחרות מוכרות בהרבה פחות ....??? 2. האם כדאי לי לקנות עכשיו מחדש 2 גיגה של חברת Kingston (האם הם חברה טובה ???) ואם כן האם זה (http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092) זיכרון טוב בשביל המחשב שלי - אני יקנה 2 כאלה כדי שיהיה לי 2 גיגה ??? (2.5. האם כדאי לי יותר לקנות 1 גיגה של זיכרון Starex או עדיף לי 2 גיגה של Kingston ??? (תתחשבו בזה שKingston יותר זולים אז בשביל שידרוג עתידי אולי עדיף אותם כי הם יעלו פחות)) 3. אני רוצה לדעת מה זה אמור הCL5 או CL4 מה זה אומר בשביל הזי…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה רצינית בלוח ASUS P5B-V קניתי אותו לשם התקנת שרת SBS וקניתי 2 כוננים קשיחים SATA בלוח עצמו יש 4 יציאות SATA רגילות , SATA RAID יחיד !! ו SATA E * התקנתי כבר עשרות RAIDים , כולל RAID 5 בשרתים ענקיים ומאיזשהי סיבה מתסכלת זה פשוט לא הולך : יש חיבור SATA RAID יחיד והבקר RAID רק את הכונן שמחובר אליו - לא מעניין אותו שאר כונני ה - SATA שמחוברים . זאת אומרת שאם אני מחבר כונן אחד לבקר RAID ( יש שם רק יציאה אחת ) וכונן אחר ל - SATA הרגיל הבקר RAID מזהה שיש רק כונן אחד . איך , למה , אוףףףףף.... מתסכל . הוא כאילו מצפה שאני יחבר על כבל SATA יחיד 2 כוננים . מחכה לעזרה / פתרון . המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות AMD ואני לא יודע אם לחכות
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לדעת במה מועיל עדכון הביוס? למה זה טוב? כמו כן, איך אני מבצע לו שדרוג? תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
http://theinq.com/default.aspx?article=33988 פרי יצירת של אינטל?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי מעבד 1 גיגה פנטיום 3 וכרטיס טלוויזיה AVER MEDIA וגיפורס שתיים אם TV OUT עכשיו השאלה האם כדי לקנות חלקים כמו לוח אם זיכרון ודיסק קשיח וספק ולבנות מחשב או לא כדי להשקיע בפנטיום 3 ואולי לבנות HTPC מבוסס סלרון חדש אם סלרון טוב בכלל לסוג כזה של מחשב
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ומה הירידה בביצועים כתוצאה מכך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
היי, יש לי זכרון 2x2GB של OCZ מסוג DDR3-1333MHZ סדרת GOLD. העניין הוא שאני שם לב שב- BIOS למרות הדגם שרשום בו בפירוש 1333 ה-BIOS מראה עבודה שלו רק ב-1033MHZ. השאלה שלי היא מדוע? פרטים: לוח אם של MSI מסדרת CLASSIC - ערכת P45 עם תמיכה ב-DUAL CHANNEL DDR3 הדגם P45 NEO מעבד INTEL CORE2QUAD Q8200
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי זכרונות של GEIL ULTRA PC3500 DUAL CHANNEL שכרגע עובדים ב 450MHZ בתזמונים של 11-2-2-2 (225 BUS ) ואני מקבל ב PCMARK 2001 בסביבות ה 8000 נקודות ( לזכרונות ) וחבר שלי קנה היום מחשב חדש שמבוסס על AMD 64BIT והוא קיבל זכרונות בלי חברה בכלל PC3200 שעובדים כרגע על 400MHZ על תזמונים רגילים בלי שינויים והוא מקבל אותה תוצאה כמוני אל זה יכול להיות ??? אני חשבתי שיכול להיות שה ה 64BIT מנצל יותר טוב את הזכרונות כמו שמעבדי INTEL עושים... זה נכון ??? נ.ב בדקתי את המחשב שלי גם עם זכרונות של OCZ PC3500 והניקוד היה אפילו קצת יותר נמוך באיזה 200 נקודות... אז מה שאני שואל בכל המשפט הזה אך יכול להיות שהזכרונות שלו עובדים במהירות כל כך גבוהה ?!?!?!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בירצוני לשדרג את הראשון מבינהם (ראו מפרט) INTEL P4 3.06 MB ASUS P4G8X DEL KINGSTONE 256X2 333 RADEON 9600PRO מחיר מקסימאלי הוא 1500 שקל! כולל לוח ומעבד אפשר מעבד AMD זה בעיקר למשחקים תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא כפי שמפורט מימין השאלה שלי היא האם אני יכול בתקציב של 2-2.5K לשדרג את הלוח אם ואת המעבד ככה שהתוספת לביצועי המערכת תהיה שווה את ההשקעה ואם כן - איזה שילוב כדאי לי? תודה צום קל לכולם!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הזיכרון (RAM) הזה: http://tms.co.il/product/4607 של Transcend טוב? כי התזמון שלו הוא CL5 =/
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
חשבתי להחליף ל AMD 939 (אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד בסביבות 1000 ש"ח) ראיתי שבלוחות החדשים זה 4 סלוטים של זיכרון לי יש 3 האם זה יעבוד בדואל עם 3 עקרונית זה לא הגיוני אבל הלוח שיש לי כרגע עובד ככה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי זיכרון 512MB 667MHZ של AMERICAN DATA, אני רוצה להגדיל ל1024! השאלה היא האם לקנות עוד סטיק אחד של 512 של קינגסטון (זו החברה שאני רוצה) ב-115 ש"ח או למכור את שלי ולקנות ב-190 ש"ח סטיק של 1024 (גם במהירות 667MHZ). תודה!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי לוח-אם של ASUS P4P800-E DELUXE ואני רוצה לנסות להוריד את מהירות ה AGP של הלוח ל X4 מ X8 ואני לא יודע איך, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם. בניתי לעצמי מפרט של INTEL I7 הדילמה הקשה ביותר היא בחירת לוח אם. אני מתכנן לבצע OC על בסיס קירור אוויר למעבד I7 920 ההתלבטות הקשה היא לבחור בין שני הדגמים האלה 1- DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 Intel X58 2- GIGABYTE GA-EX58-EXTREME אני נוטה יותר לכיוון ה GIGABYTE אבל ההמלצות דווקא הן על הלוח של DFI אנא תעזרו לי לבחירת הלוח הנכון.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב ככה יש את המעבד amd athlon 3200 (socket 939) 64 bit ויש את amd athlon 3200 (socket 939) venice core רציתי לשאול אם זה אותו הדבר? ואם לא מה ההבדל ומה יותר טוב? ועוד דבר,מזה ה64 ניט הזה?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון בעתיד הקרוב כנראה לשדרג את המחשב שלי חשבתי על קונרו ויש לי כמה שאלות אני חושב לקנות 2 גיגה זיכרון לפי ניסיונכם האם המחירים יורדים או ירדו או שהם יציבים שיגיע הקונרו מתי יתייצבו המחירים האם תהיה ירידה אחרי זמן מסוייים או לא מה ההבדל בביצועים בין 2 ל 4 מגה זיכרון מטמון
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
בהמשך לזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349255.0 אני רוצה לחדד את עיניין הE8400 מולQ9300 ניצול\יעילות עדיפות לטווח זמן הקצר\רחוק מחיר ועוד.... אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן..... תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה , אני עומד לקנות מעבד כרטיס מסך ולוח אם . עכשיו אני לא יודע איפה כדאי לי אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חנות שמוכרת חומרה בזול ועם שירות טוב אני מתכנן לקנות מעבד של AMD ולוח של DFI אם זה משנה ודרך אגב אני רוצה לקנות גם כרטיס מסך 7800GTX אחרי שאני יעבוד בקיץ רציתי לדעת של איזה חברה כדאי לי לקחת בגלל שלא ממש מעניין אותי איזה משחקים יש ב BUNDLE כי אני לא צריך את המשחקים אלא משהוא טוב וזול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן אנשים. ברשותי Corsair 4GB 4 4 4 12 אבל אחד מהזכרונות תקול ואני מחפש להחליף לדגם אחר במסגרת האחריות. הייתי רוצה להשאר באותם מהירויות CAS. על איזה דגם הייתם ממליצים? DDRII תודה.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
D815EEA של אינטל הלוח הוא לפנטיום 3 וצריך לשים לו sdram אבל אמרו לי שלוחות של פנטיום 3 יודעים לזהות רק צ'יפים של 16 מגה זה נכון האם הלוח הזה ידע לזהות צ'יפים של 32 מגה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי זכרונות, שלא כתוב עליהם כלום, ועל הצ'יפים כתוב : 16MX816 ו- 0225 איזה זכרונות אלו לעזאזל ?! והשאלה השנייה היא, האם לא משנה מאיזה חברה הזכרונות, אני יכול להוסיף עוד זכרון מחברה ומהירות שונות ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-