עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bd,

משחקים קידוד סרטים פוטו שופ ערכית מוזיקה יצרית מוזיקה משחקים בערך כל יום קידוד סרטים כמה פעמים בשבוע וכך גם יצרת המוזיקה בזמן הפנוי...... השקע עד 1200 שקל...... מה לקחת AMD או אינטל ואיזה דגם המליצו לי על AMD64 3000+ .. עם קירור של זלמן

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  2. ראיתי שבמארזים של raidmax מגיע גם ספק הספק הזה ג'נרי? אני רוצה לקנות גם זיכרון a-data ddr500 ומעבד amd 64 3200+ ולוח אם EPOX 8HDA3J S-754 ומישהו אמר לי שאין טעם שאני קונה זכרון 500MHZ כי גם ככה הלוח שלי יכול להגיע עד ל800 ( 400+400 ) לא הבנתי מה זה ה800 וכדי בכלל להשקיע בזיכרון 500MHZ? האם הזכרונות של A-data יתאימו ללוח אם שלי ? כי ראיתי אנשים שקנו ונדפקו עם זכרונות שלא מתאימים ללוח שלהם. אני מתכוון לעשות גם אוברקולקינג ואני צריך שהחלקים יתאימו לזה עם אני קונה את ה500 אז עד שאני לא יעשה אוברקלוקינג זה כאילו אני מנצל רק את ה400 ? בעיקרון המחשב מיועד למשחקים כבדים נ.ב אני לא מבין כלום בOC אז בבקשה לפרט ולהסביר .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NIR-T,

מה השוני בסדרה החדשה של amd לעומת מעבדיהם הקודמים? אני רוצה לקנות מחשב, בלי כוונה לעשות oc, איזה מעבד עדיף לי לקנות ביצועים/מחיר (2800) amd 64 או intel pentium 2.8 ?

• 12 תגובות
    • 637 צפיות
  4. קניתי לפני שבועיים או 3 שבועות מעבד פרסקוט 2.8 ואני רוצה עכשיו להחליף אותו למעבד 2.8 512 הדגם היותר ישן נורתווד משהו כזה עכשיו אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול להחליף אותו למעבד אחר בבקשה תנו לי כמה תגובות!

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by assaf990,

עדיף דרך WIN XP

6. המעבד שלי הוא p 4 2.4 ghz עכשיו הייתי מעוניין לדעת באיזה סידרה מדובר, כי אני כל הזמן רואה אנשים שרושמים אות ליד המהירות... עכשיו השאלה שלי היא כזו, מה ההבדל בין האותיות וכיצד ניתן לזהות באיזו אות מדובר המעבד שלי?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  7. Started by Spyro,

שלום, שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה כמו עריכה של גרפיקה וסרטים. רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגית ההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריע בבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדית ומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטלית ואולי גם לערוך אותם מדי פעם?

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by yiftahorad,

שלום רציתי לשאול, האם בלוח שתומך בדואל די די אר או בדואל אר די רם, כאשר יש 4 סלוטים, אם נגיד אני שם שניים במרווח של אחד, אז גם על השניים האחרים אני יכול לשים שניים במרווח של אחד וגם הם יעבדו בדואל? ועוד שאלה, יש לי לוח שתומך בזכרונות אר די רם 800\1066 מגהרץ, אבל הלוח תומך ב FSB 400\533 מגהרץ. השאלה היא האם המהירות של הסיסטם באס לא צריכה להיות כמו המהירות של הזכרונות כדי לנצל את המהירות הגבוהה שלהם?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by rbu99fm,

אני יודע ששאלו את השאלה... אבל אני קונה מעבד Intel p.4 3 ghz 800 fsb ורציתי לדעת מה עדיף הנורטווד אוו הפרסקוט???? (השימוש שלי הוא מישחקים) תודה...

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by ^GunX^,

היי לכולם, יש לי לוח אם Epox 8RDA3I, וכשאני מכבה את המחשב אז העכבר והמיקלדת נשארים דולקים, בתמיכה טכנית אמרו שזה בגלל שחלק מהלוחות של Epox מעבירים חשמל גם כשהם מכובים. אולי מישהו יודע איך לבטל את זה ? אם לא אז אני יחליף לוח לAbit nf7.

• 13 תגובות
    • 744 צפיות
  11. שלום לכולם הייתי רוצה לדעת מי מבין שני הלוחות טוב יותר? האם יש חסרון לאחד מהן? אני צריך תשובה מהירה, אני עומד לקנות את הלוח של MSI ומתלבט... בינו לבין ה- ASUS. http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800/overview.htm http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-LS&class=mb תודה לכולם...

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by micahel,

קניתי למעבד מאוורר thermaltake silent tower זה למעבד 2.8 PRESCOTT והוא על 48 מעלות במעבד ובלוח 37 האם זה טמפרטורות טובות בשביל PRESCOTT או שזה לא טוב??

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  13. לפני 3 שבועות (או חודש, בכול אופן משהו כזה...) פניתי לחנות מחשבים שכונתית ליד ביתי במטרה להצעת מחיר. מה שרציתי היה: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7-SL הצעת המחיר הייתה 550 ש"ח (כולל הרכבה) והמעבד + לוח האם הנוכחים שלי (סלרון 2400, ג'יגה-בייט GA-8SG800). בקיצור, אמרתי לו להזמין, אבל בגלל הבעיה עם הנמלים (ועוד כמה תרוצים) הוא עד היום לא השיג את החלקים. לא נורא, לא כול כך בוער לי, אני חייל וחוזר רק כול שבועיים בערך. השאלה שלי היא האם, לאור העובדה שעבר כמעט חודש (ואני מניח שיעברו לפחות עוד שבועיים עד שאני אצא עוד פעם) ולאחר ששמעתי על יציאה של מעבד AMD חדש, היו שינוי מחירים מספיקים כך שאני יוכל לקחת מעבד מעט חזק יותר (2600/2800)? והאם העסקה הזאת בכלל טובה? בתודה מראש, אסף

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  14. לשם שדרוג המחשב.. שאלה נוספת: האם אני יצטרך להחליף ספק? (נראה לי שיש לי 300W או 230W)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Elevation,

כולם תומכים (החדשים), בSATA, כן? מי הכי טוב? ובגלל ההתקן המיוחד, ישנה פורצדורה כל פעם, או שזה בדיוק כמו חיבור רגיל? של הכונני IDE הרגילים? וכמובן שזה שווה את תוספת המחיר, כן?

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  16. אני מחכה כבר המון זמן לדברים החדשים שיגיעו כדי לקנות מחשב חדש אבל מה לעשות שהדברים לא זזים כמו שרוצים... היות והמחשב שלי מתפגר מיום ליום וזה מתחיל לשגע אותי כבר , חשבתי אולי לקנות מחשב עם לוח אם ומעבד הכי זולים (Amd2500+some mobo) ואז עוד כמה חודשים-חצי שנה כשיצאו לוחות אם עם nforce 400 ,עם סליי, DDR 2 וכל השטויות אני ימכור את הלוח והמעבד או שיעביר אותו למחשב הישן (p4-2000) ויקנה מעבד 64 ב 939 עם לוח אם טוב במחירים שפויים ... מה אתם חושבים על הרעיון הזה ? ככה אני יוכל גם להשקיע בכל הדברים האחרים יותר וכו' וגם ככה עדיין אין יתרון משמעותי למעבדי 64 בנתיים (עד שיצאו ישומי 64ביט) כרטיס מסך אני גם לא מחליף בזמן הקרוב יש לי 9800PRO חדש שמספק אותי בנתיים תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  17. Started by Jack_g,

AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 MOBIL AMD 64BIT 3200+ SOCKET 754 כנ"ל לגבי המעבדים של 3400+ ה MOBILE הרבה יותר יקר אבל מה ההבדל ביניהם אין לי מושג לגבי הבארטונים אז אני יודע שההבדל בין ה MOBILE לרגיל זה בצריכה של החשמל וכמות פליטת החום ומה לגבי המעבדים 64BIT? עוד שאלה מה לגבי ה תמיכה של DUAL DDR איזה מה 64ביט תומכים בזה? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יצא כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by shmulikg,

אם אני עושה OC לתיזמונים אז עד איזה תזמון הכי נמוך אפשר להגיע ?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Quellious,

שלום, אח שלי קנה דיסק SATA ורוצה להתקין עליו windows xp אבל הוא לא מוצא את הדיסק של לוח-אם (epox 8rda3+) אז אין את הדרייברים של ה-SATA בשביל ההתקנה... מישהו יודע איפה למצוא אותם, או לפחות איזה בקר יש שם בדיוק ? (נדמה לי משהו של Silicon Image אבל אני לא זוכר איזה דגם) בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. אני קונה מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ועם לוח אם של Abit KV8 איך הם ביחד?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  22. Started by computer_freak,

מה ההבדל בין ציפסט לקרנל אני חושב שאני יודע אבל אני לא בטוח ציפסט זה סט של שבבים שמנהלים את העברת הנתונים בין הרכיבים המותקנים במחשב הקרנל הוא חלק ממערכת ההפעלה שמנהלת משאבים שונים במערכת ההפעלה ושולחת את בקשות התוכנה להתקן החומרה ישירות

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום יש לי AMD 64 3000 וכן לוח אם +EPOX 8KAD ואחת הפשרויות היא SMART FAN FOR CPU TEMPERATURE שמאפשרת לך לבחור בין "לא פעיל", 35C, 40C 45, 50,55 השאלה היא האם כדאי לי להגדיר לו משהו, הברירית מחדל של הלוח היא "לא פעיל", ואם כן להגדיר אז למה? ומה זה בדיוק עושה? יש לציין שאני לא עושה OC, ואין לי מושג מה הפונקציה הזאת בדיוק עושה, ההסבר במדריל של הלוח מאוד לא מספק (משתמשים באותם מילים כדי להסביר מה זה- כאילו שאני לא יודע להבין מה זה SMART וכו, השאלה מה זה בדיוק עושה ואיך והאם זה טוב או לא) יש לי מארז HEC 6A19 עם שני מאווררים של 120 וספק של HEC 475W (וכמובן המאוורר של המעבד ) ???

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  24. רכשתי AMD 64 3000, קראתי בפורומים שיש בסוג הזה של הAMD 64 3000, סוג אחד אוד סדרה אשר אינה תומכת ב64 אלה רק ב32. איך אני יודע להבחין מה יש לי? אני מאמין שלא היו מוכרים לי סתם ג'נק אבל BETTER BE SAFE THEN SORRY

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  25. ??? זה בסדר להפעיל הרבה פעמים את ה-3DMark03.

• 4 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.