עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xXaXdXaXrXx,

יש דבר כזה sli למעבד?

2. Started by InterKey.co.il,

http://www.kingli.com/upgrade_2.asp?p=Motherboard.GIGABYTE.GA-7DPXDW-P אני צריך דעות!! חשוב ביותר.

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  3. אני צריך תוכנה בשביל לצלם לכם את המחשב שלי.... אני צריך אומגה לכרטיס 9800 se aiw למה הטמפרטורות אצלי כולכך גבוהות בלי שאני אעשה אובר קלוק? [המעבד 45 מעלות] ולמה הכרטיס מסך שלי רותחחחחחחחחח אי אפשר אפילו לגעת בו נשבע לכם! ולמה ה אדידס לא עובדת אצלי? זה נתקע ב laoding pci ports או משהו כזה... ואז אני צריך להתחיל מחדש את המחשב... אה וגם מאוד חשוב : תוכנה שתבדוק את ביצועי המחשב ואת ביצועי הכרטיס מסך! ותראה את התוצאות בסוף! אה ואני יכול להחליף בין המאוורר של המארז לבין המאוורר של המעבד?

4. האם יש הבדל גדול בביצועים בין המעבד ?Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO? לבין המעבדים[ ?Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE כי ההבדל במחירים הוא בין 200 ל500 שקל...?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  5. שלום...ברצוני לקנות זכרונות חדשים למחשב [יש לי 512MB DDR 400 בשני סטיקים של KINGSTON...מפרט מלא למטה] יש כמה וכמה משחקים חדשים שדורשים במומלץ 1GB והירידת ביצועים כן מורגשת עם חצי ג'יגה.. לכן רציתי לשדרג ל1GB.. לפי מה שהבנתי-בתקופה האחרונה יש ירידת מחירים די דראמטית בתחום של הזכורונת. אבל אין לי מושג איזה חברה מומלצת,האם כדאי ללכת על שני סטיקים של 256 או על אחד של 512,ומה המחירים הכי משתלמים.. חשוב לציין-אני מעדיף לשלם כמה שפחות על הזכרונות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. אז ככה ..הביוס שלי נתקע בלי קשר לעולם..פשוט נתקע עכשיו אני חושב שעידכונו יפתור את הבעיה .. הבעיה שאין לי שמץ של מושג איך אני מזה את הדגם שלהלוח אם... אגב המחשב פתוח אבל אני לא מוצא איפה כתוב על הלוח אם קיצר עזרה אנשיייםם פליז..

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by Ananda,

שלום,אני מעוניין לרכוש 4 ג'יגה של זכרון פנימי התקציב הוא : 400-450 ש''ח מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by s0d,

שלום, יש לי 2 זכרונות של 1 ג'יגה כל אחד וקניתי עוד 2 זכרונות של 2 ג'יגה כל אחד (יותר נכון קיבלתי) כל הזכרונות 800MHZ אבל אני לא יודע מה הCL שלהם השאלה האם זה חשוב איך אני מציב אותם על הלוח אם? יעני איפה יפעל הכי טוב אם יש קשר. יעני צריך שכל 2 זכרונות מאותו חברה (2 החברות שונות) יהיו על הסלוטים הצמודים? או אחד פה ואחד בסלוטים השניים? מקווה שהבנתם, תודה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by eran_rohatyn,

הלוח אם שלי תומך בדידיאר? Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Motherboard Size 210 mm x 240 mm Motherboard Chipset SiS651 Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD232 646A8-H Serial Number 61119007h Module Size 256 MB (1 rows, 4 banks) Mod…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  10. כרגע יש לי סטיק אחד של 512 עם תיזמון מסויים,האם אני יכול לקנות עוד סטיק של 512 עם תיזמונים יותר טובים? האם זה לא יצור התנגשות כלשהי? אם זה אפשרי,אז יש עדיפות לסטיק בעל התיזמון היותר טוב להיות בסלוט 1? או שזה לא משנה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by shainov,

שלום, כרגע יש לי סט זכרונות של GSKILL PC6400HZ השחורים עם הציפ של סמסונג החדש.איזה זכרון יפעל עם הסט הזה בהרמוניה ונגיד שאני רוצה סט נגיד של OCZ הREAPER שלהם שוב פעם ב800MHZ כמובן וCL4 כמו שיש לי זה חובה אבל האם זכרונות של חברה אחרת עם אותם הנתונים יפעלו בנוסף ל2GB שיש לי כרגע

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. Started by TheWave,

אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athalon 64 3000+ אני רוצה לקנות לו את הלוח אם של Gigabyte GA-K8NNXP האם הוא טוב?? אם לא איזה לוח אם כדאי לי לקנות?? [glow=red,2,300]תודה![/glow] ;D עריכה: האם הכרטיסם קול בלוח אם כולל SPDIF IN/OUT?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by roei_b,

יש לי את הלוח אם MSI 945PL (http://www.tsopen.com/lab/pic/596251.jpg) איפה אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים /אוזניות של המארז (יש תמונה) זה חיבור של 7 פינים : לבן, ירוק, צהוב, שחור, ורוד, כחול, אפור תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by 8dsim,

בירצוני ליקנות את הלוח הזה : Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T Motherboard ורציתי לישאול מה המקסימום של RAM בכל סלוט לא בכללי אלה בכל סלוט. בתודה סתיו . ;D

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by Y.k,

שלום. לפני שאני שואל איזה זכרונות לקנות אני אסביר את המצב הקיים. לפני כשנה קניתי את המחשב שלי ואיתו בא ה OCZ 512 400MHZ עם תיזמונים של 2.3.2.5 (גירסת הפלטינום) ביחד עם המחשב הנוכחי קנינו מחשב לאחותי הקטנה שהוא חלש מאוד וגם מכיל רק 256 מגה של סמסונג (סדרת הואליו של 400 מגה הרץ) עכשיו שאלתי היא כזאת: האם עדיף לי לקנות עוד 512 של OCZ ולהוסיף לאחותי עוד 256 מהזיכרון שלה או האם כדאי לי להעביר אליה את הזיכרון שיש לי עכשיו ולקנות 1 GB זיכרון טוב של דואל צ'אנל (לא חייב קיט זה סתם חרטה)? במקרה ב' הזיכרון העודף יעבור לאחי והוא ימצא לו שימוש הולם. ההשקעה היא עד 1000 ש"ח. נ.ב. מערכת המחשב שלי תשמש לOC אבל לא עצבני במיוחד .. אני לא מחפש לשבור שיא או משהו כזה .. והלוח שלי נות…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by Oranl,

אהלן, איזה לוחות קיימים כיום שתומכים ב-PCIE 2.0 ושיתאימו ל-8800GT? ועוד דבר, האם כדאי ללכת על Q6600 למחשב משחקים או לחכות עד ינואר לפנרין? תודה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by the godfather,

איזה זכרונות יותר טובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 ומישהו יודע אם יצא או עומד לצאת לוח אם שתומך ב-1Ghz והאם יש הבדל גדול בין שניהם ובאיזה שימוש עוזר לי התיזמונים? והאם אני יכול להשים זכרונות של 1GHZ בלוח שתומך עד 800?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by YoniG,

http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=392&MenuID=22&LanID=0 אני מאוד לא מחבב את החברה הזאת אבל אני צריך כמות גדולה של מחשבים למשרד ויש לי דיל מצוין דרך איזה ספק למחשב שכולל את הלוח הזה, מעבד סלרון 2667 מהסדרה החדשה (עזבו את AMD בצד), 256 זיכרון DDRAM 400, סי די רום של LG, מסך שטוח של PROVIEW, מארז וספק של TSUNAMI, הארד-דיסק 80GB של WESTERN DIGITAL, + כל הציוד הנלווה ב2300 שקל. האם לא הייתם נוגעים בלוח הזה בשום מקרה? מה החסרונות הבולטים שלו?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. Started by md22,

יש לי 2 זכרונות חצי גיגה במהירות 533MHZ קניתי 2 זכרונות 1 גיגה במהירות 667MHZ אני יודע שאם אני משלב בין 2 הסוגים המהירות הנמוכה היא הקובעת השאלה שלי האם כדאי לשלב את הזכרונת ויהיה לי 3 גיגה עם מהירות של 533MHZ או עדיף 2 גיגה עם מהירות 667MHZ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by A.N,

קניתי זכרון 266 512 DDR וניסיתי להרכיבו במקום הזכרון הישן שלי 133 256SDRAM כמובן שכשעשיתי זאת המחשב ציפצף ולא עלה. אז החלטתט לשנות את הג'מפרים. אחרי כמה ניסיונות המחשב כן עלה, הזכרון כן עלה אך ה HD לא עלה ונראה כאילו הוא תקוע. החזרתי הכל למקום.שמתי את הזכרון הישן שלי, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מוצא מערכת הפעלה ועוד כמה דברים אחרים.נכנסתי ל BIOS תיקנתי את כל מה שהשתנה שם אך עכשיו כשהמחשב עולה הוא לו מוצא לי את כונן A ורושם בתחילת הפעלת המחשב ERROR A: כשב BIOS הכל נראה תקין. המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם P4VXASD. כמו כן קראתי שמומלץ לעדכן את ה BIOS בגלל ששלי ישן אך לא מצאתי לו עדכון . הגרסה שלי היא AMI והלוח אם 1.2. אם מישהוא יודע מה אני אמור לעשות ביחוד איך…

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by moonchild87,

אז ככה. לא מזמן קניתי מחשב חדש. בו התקינו 3x1 ג'יגה זיכרון פנימי של ‏3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎,עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 2x2 של 2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel‎ שקיבלתי מחבר.ז"א שסך הכל ייצא 7 ג'יגה.יש לציין כי כל אחד מהם הוא במהירות 1600מגהרץ.אבל הOCZ הוא במתח 1.65v והפטריוט הוא במתח 1.9v. עכשיו השאלה שלי היא אם אכן אני יכול לעשות דבר כזה,או שזה יכול לפגוע במחשב כי אלה שתי סוגים שונים של זיכרונות? מה אני צריך לעשות כדי להתקין אותם על הצד הטוב ביותר עם ההגדרות הנכונות מבלי שזה ייפגע במחשב? החומרה שלי היא: מעבד :intel i7 920 לוח אם:Asus p6t SE קישור-http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=QtpKQuERkuYw... OS:win 7 64 bit תודה לכל מי שעונה 8)

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. Started by DOR_2911,

(במשחקים) בלי להתחשב במחיר.... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by the_gamer,

שלום חברים ! מה עדיף DDR 400 MHZ או SDRAM 333 MHZ

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  24. שלום, רכשתי לפני כשבוע מחשב חדש האמור לתת ביצועים טובים מאוד לעבודה בגרפיקה ולמשחקים. המחשב מבוסס טכנולוגית SLI. לוח האם - Gigabyte GA-8N-SLI Pro. כרטיס גרפי - Gigabyte GV-3D1 (שני Cores על כרטיס אחד של 6600GT 128MB, סה"כ 256MB) מעבד - Pentium D 820 2.8 GHz. הבעיה התחילה ששמתי לב שה-Windows ותוכנות דיאגנוסטיקה שונות מזהות שלכרטיס מסך יש 128MB. במבחן 3DMark2003 על המחשב שלי התוצאה = לתוצאה של כרטיס 6600GT 128MB אחד, וזה לפי מספרים שמראה האתר הייעודי של Gigabyte ל-GV-3D1. נכנסתי לאתר של Gigabyte וגיליתי שיש באמת בעיה כזו, שה-Windows מזהה 128MB, אבל התשובה שם ממש לא מספקת וברורה, ולצערי לא נענתי לפנייתי במייל אליהם. בנוסף גיליתי שהלוח שלי לא תומך מלא ב-Pentium D 820 2.8GHZ ו…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by Or4more,

שמתי לב שהגיע לוח אם חדש לארץ מבוסס X58 של BIOSTAR: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5223 איך הוא ביחס ללוחות אחרים באותו תג מחיר?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים