מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
המעבדIntel Pentium 4 630, 3033 MHz 15 x 202 והלוח MSI 915G Neo2 Platinum אני רוצה למכור אותם לרגל מעבר לE6600 כנראה. כמה הם שווים היום? (דרך דוד שלי אני מוכר שהוא טכנאי מחשבים)
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ ASUS K8T800 DELUXE KV8 או PENTIUM 4 3GHZ ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים בלי קשר לתמיכה של 64ביט... אני מדבר רק אל אוברקלוק וביצועים מה ילך יותר טוב פנטיום 4 אם אוברקלוק
-
ביוס חדש ורשמי,גירסה מתוקנת של ה 816,כוללת שיפורים ל oc, שווה נסיון,אני עכשיו מתקין-התרשמות שלי בקרוב http://us.dfi.com.tw/Upload/BIOS/97TID823.zip
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המחשב זה Q6600 2.4ghz עבר אוברקלוק ל 3.0ghz FSB Speed = 375 Multiplier = x8 כרגע הם מבוטלים, יש טעם להפעיל אותם או שאני יוצא מזה דפוק כי עשיתי אוברקלוק ופתאום המחשב בדאוןקלוק יש לציין שהמחשב בבוקר סתם פתוח בלי לעשות כלום מהצהריים עבודה אינטרנטית/משחקים ערב-לילה - איטרנט/משחקים/סרטים באמצע הלילה סתם פתוח בלי לעשות כלום המחשב עובד 24/7 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
השאלה היא לידע כללי אז על תשאלו שאלוצ כמו "אזיה מחשב יש לך" "איזה סוג זיכרון" וכו' נגיד!!! יש לי עכשיו 256MB DDR ואני רוצה להוסיף עוד 128MB DDR מה יקרה? האם סכום הזיכרון שלי במחשב יהיה 384MB? האם המחשב בכלל לא יעלה?? מה יהיה? נ.ב. לא חושב דווקה 256 ו 128 נגידיש לי 512 ואני רוצה להוסיף 256 או 128 לא משנה אבל אני רוצה להיתמקד דווקה בזה שיש לי 256 ואני רוצה להוסיף 128 (שימו לב נגיד ששני היזכרונות יהיו DDR ולא אחד DDR ושני SDRAM)
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם טוב (בוא נגיד בין אחד לעשר אז שיהיה בסביבות ה8.5/9) התקציב הוא משהו בסביבות ה- +/ - 1000 ש"ח . נ.ב. : שיהיה לוח אם מתקדם מבחינת טכנולוגיה (פיצ'רים וכאלה) , ושיהיה טוב ל-oc . נ.ב. 2 : שיהיה לוח למעבד אינטל .
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני הולך עוד חצי שעה ככה לקנות מחשב, עכשיו- ההתלבטות שלי היא בין אסוס ולבין ג'יגהבייט אז לקחת את הP5B של אסוס או את ה965P-DS3 של ג'יגבייט. המעבד הא מעבד קונרו ומתוכנן שדרוג מעבד בעתיד כשמחירי המעבדים של הQUAD יתייצבו על מחיר נורמלי.
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/Sun%20Leaks%206core%20Intel%20Xeon%20Nehalem%20Details/article10834.htm Dunnington מעבד עם 6 ליבות מסדרת פנרין ויש כמה שקפי ביצועים של nehalem
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אין לי שום דיסק עם דריברים של הלוח אם והאתר שלהם מאוד איטי ובכלל מקולקל אני חושב (504 Gateaway) יש למשהו מושג איפה אני יכול למצוא דרייברים ללוח אם שלי הלוח הוא )Msi 865pe Neo2-s (ms-6728
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הביקורת בLegit Reviews על הXL החדשים של CORSAIR עלו לי כמה שאלות 1. רציתי לדעת מה זה הPerformance Mode ואם כדאי לשים אותו או לא? 2. ולי יש כאלה תזמונים חרא 2.5-4-4-8 כדי לי להוריד את התזמונים ליותר נמוכים.?? אני לא משנה שום מתח אז יש לי סיכוי לשחיקה ? אני בלי OC
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם הוא מסוגל לעבוד עם כרטיס מסך HD4850/4870/4890? במקרה שלא, האם ניתן בכל זאת לתקין על הלוח אם כרטיס מסך מהסוגים הנ"ל ולהשתמש בהם? או שהשימוש בלוח אם עם כ. מסך מובנה שולל זאת?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קניתי זכרונות מסוג דיגמא 667MHZ 1 GB X2 הם מחוברים בדואל מעבד E6600 לוח אם גיגהבייט 945P השאלה הראשונה היא כזאת הורדתי את תוכנת אברסט מהאתר ושם מופיע כי הזיכרונות הם בתדר של 333 MHZ ?(אני לא אמור לראות 667MHZ)חשבתי שהעבודה בדואל מכפילה את המהירות ולא מחלקת אותו שאלה שניה- רשום באברסט לגביי תיזמונים של הזיכרונות מול התדר של המעבד למה הכוונה לדוגמא 266< 4-4-12-4 דרך אגב אני לא מצליח לבצע MEMTEST עם גירסאת הדיסק באתחול הוא לא קורא אותו יש למישהו רעיונות???
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב שיהיה חזק למשחקים אבל אין לי תקציב כל כך גדול. הטכנאי המליץ לי לרדת מהמחשב עם ה4 ליבות שרציתי ובמקום זה להתמקד בכרטיס מסך GEFORCE 8800 GT 512. הוא טוען שהמעבד עם ה2 ליבות יעשה את העבודה... מה אתם ממליצים לי? האם המעבד כל כך חשוב? האם 2 ליבות זה לא מספיק בשביל שהמחשב יעבוד טוב?
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האם אני יכול לשלב 2 סוגי גדלים של זכרונות על אותו הלוח. כרגע יש לי 2*256 בCL2.5 בדואלצ'אנל וקניתי סלוט אחד של 512 CL3 האם השילוב הזה יעבוד... (כדי לדעת אם לבטל את ההזמנה). תודה לעוזרים דרך אגב הלוח שלי GIGABYTE GA-K8NSC-939
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
לחבר שלי הייתה הפסקת חשמל בבית וזה עשה לו קצר במחשב וכתוצאה מכך נשרף לו הכרטיס מסך והלוח אם! הוא יקנה את הכרטיס7800GTX והוא צריך לוח שיתאים לו! הנה המפרט שלו (שתתאימו ללוח אם) P4 2.8E 7800GT - בקרוב... 2 סטיקים של קינגסטון (כל אחד 512) DDR 400MHZ מה אתם אומרים? כמובן שהכרטיס הוא הוא PCI-E וצריך שהלוח יתמוך בזה... תקציב 600 שקל ומעלה... לא צריך משהו תותח על ... אלא משהו שיספק את המינימום לפחות.... וכמובן ספק חדש... צריך משהו שיחזיק 7800GTX ... צריך משהו טוב של חברה טובה שיחזיק טוב את המערכת...לא משנה תקציב... אז כאמור צריך לוח אם וספק תנו הצעות....
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עשיתי שטות די מטומטמת.. הכנסתי את הכרטיס מסך המשולב דרך הביוס למצב Disable וכעת אני לא מצליח לראות כלום על המסך ע"מ להגיע שוב לביוס להקצאת זיכרון מחדש לכרטיס... מה אני עושה ? אין ברשותי כרטיס PCIE ועם כרטיס PCI פשוט הוא משום מה לא מזהה אותו.... דגם לוח האם הוא: K9N6GM של MSI. זה די דחוף... תודה מראש !!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
לE8400\QUAD עם 4 תושבות DDRII 800 עם כרטיס קול מובנה HD
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי! דבר ראשון תודה שנכנסתם! ברצוני לעדכן את הביוס אך יש לי כה בעיות בזיהוי הלוח אם. קראתי את המדריך שלכם, בדקתי את לוח האם ורשום לי שהיצרנית היא ABIT ולוח האם הוא NF7 הNF7 נמצא באתר הייצרנית ואיתו עוד כמה וכמה גרסאות. הבעיה מתחילה מכמה תוכנות של זיהוי, למשל באוורסט הגרסאה היא: Abit NF7(-S) v2.0 הגרסא הזאתי גם כמו הגרסא שרשומה על לוח האם נמצאת באתר הייצרנית (ABIT). בעוד תוכנה של בדיקת מידע על המחשב (התוכנה בשם: SYSTEM INFO). שמה בכלל רשום את הגרסאות האלו: Model NF7-S/NF7-M/NF7 (nVidia-nForce2) כאיל ויש כמה סוגים.. פה יש את NF7 שמופיעה על לוח האם, יש את NF7-M , ואת NF7-S שמופיעה באוורסט אבל רק ששמה זה גרסאה 2.0. כמו שאתם רואים יש כמה וכמה סוגים ... מה עושים? איך מוודאים את…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הכי זול שאפשר למצוא, עם שני חיבורי PCI-E של 16X, ו- DDR2, לפחות 4 חיבורי SATA, שני חיבורי IDE, למעבד A64 3800+ X2. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכם ראשית יש לכם פורום נפלא ואני נהנה להשתתף בו גם... אז ככה יש ברשותי את הלוח אם הבא: תמונה 1 יש לי בעקרון מקום ל-4 זכרונות.. הם מסומנים ב2 צבעים שונים.. אבל מי שהרכיב לי את המחשב - שם את הזכורנות בצבע הכחול בלבד - האם יש לכך סיבה מיוחדת??? האם לא ניתן להכניס בשאר גם זכרונות?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 512 כל אחד(מפרט בצד) אם אני מוסיף עוד 2 סטיקים זהים של 512 זה יפגע לי במהירות הזיכרון?
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ערב טוב, קניתי מאוורר חדש למעבד, בעיקר למטרת שקט, וכשאני מנסה להוציא את המאוורר הקיים משום מה אני לא מצליח. יש את הקליפס הזה שצריך להזיז ואז להוציא מהפינים האלה אחד למעלה ואחד למטה - מה שנראה ואכן פשוט. עשיתי את זה, הקליפס משוחרר לגמרי, אבל הגוף קירור לא יוצא ולא זז בכלל אלא נותן תחושה שהוא תקוע/דבוק מאחורה. אני מפחד למשוך חזק יותר בשביל לא לעשות נזק. יכול להיות שהגריז הדביק את הגוף למעבד או משהו? ושאלה נוספת - בכבל של המאוורר הקיים ללוח אם יש חיבור עם 4 פינים, ובמאוורר החדש יש 3. הוא עדיין מתחבר ועובד, למרות שבחיבור בלוח גם יש 4 פינים ואחד נשאר בחוץ. מה המשמעות של הפין האבוד הזה? נ.ב - תושבת AM2 אם משנה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי קניתי מעבד חדש בצירוף המאוור הזה: GH-PCU21-VG (3D Cooler-Pro כרגע הטמ' במצב מנוחה של המעבד (כלומר שאני מדליק את המחשב ונכנס לביוס) עומדת על 81 מעלות. האם זה נורמאלי? או גבוהה מידי? ואיך אני יכול לסדר את זה אם זה לא בסדר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-