עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NDickler,

שלום לכולם... התיעצתי פנ לפני כמה זמן לגבי לוחות X48 תומכי DDR 3 ותגעתי לרשימה שממנה אני כנראה צריך לבחור לכן אני מתיעץ ושואל איזה לוח יהיה הכי מוצלח ומה היתרונות של כל אחד (המעבד Q9450) והוא מיועד לCF 4870 וOC קל עד 2500 ש"ח לא משנה לי המחיר והמועמדים הם : Asus -P5E64 WS Evolution (שכרגע לא ראיתי עדיין מי מוכר) Asus - P5E3 Premium/WiFi-AP @n ( לא יודע לגבי הצורך ב WI-FI - תמיד טוב שיש לא ? והוא נראה לי רציני). DFI - LANPARTY UT X48-T3RS (הבנתי השם חברה מעולה לא ?)(והוא גם ממש לוח יפה ..לא שזה שיקול(אולי קצת שיקול)). MSI - X48C Platinum (איך החברה?) GIGABYTE - X48T-DQ6 (הוא נראה לי הכי סטנדרטי מתוכם) מה הכי מומלץ? (אפשר גם להציע דברים שלא מופיעים פה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by tibia,

שלום .! יש לי מחשב קצת ישן שיש לי בעיה ואיני יכול לשדרג אותו ולהוסיף לו זיכרון כי כבר אין את הזיכרון הזה זה המחשב שיש לי Intel 1.6 לוח של msi 256 rdram geforce 5700 40 gb טוב השאלה שלי האם לקנות אז זה amd 3000 939 gigabyte k8nsc 512 mb a-data כדאי ? והם זה יכול להתחבר

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by leda,

ההפרש במחיר הוא 25 שח. שווה להשקיע? האם ה8200 הוא מעבד טוב?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  4. Started by orenin,

שלום, אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדאי לקנות בשביל p4 2.8 533 מה חשוב לבדוק בלוח האם? התקציב שלי הוא 400-500 ש"ח פחות או יותר. האם ASUS P4S533-MX כדאי? תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by tavor21,

לוח תומך בפנטיום 4 478 לא משנה הזיכרון

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by kabesar,

שלום, הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. הלוח יהיה מיועד למחשב שישחקו בעיקר ילדים קטנים במשחקים בסיסיים ואינטרנט. לכן אני מעדיף לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה בלי להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך. תודה רבה מראש לכל הממליצים

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

CELERON P3 DURON ATHLON (THUNDERBIRD) ו... אין לאינטל מעבד שעובד בבאס של 166 ?? (A ב100 B ב133 וC ב200)

8. Started by wow,

אני פשוט הול לקנות את אחד משני הלוחות הבאים : ASUS A8N32-SLI DELUXE- ATX או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  9. תראו יש לי לוח של AOPEN .. AX4C Max הכי טוב מהסדרה .. (חוץ מה REV 2 של אותו הלוח) ואני לא הכי מרוצה ממנו ... ההרדיסק שלי איטי מאוד .. שהוא אמור לטוס (רפטור של ווסטרן דיגי) וגם היה לי רייד על הבקר המובנה בלוח והרייד נפל (הופ הלכו להם 80 גיגה ... שירים משחקים סרטים וגם קצת אויויוי .. ) עכשיו נמאס מהלוח הזה .. אני מעוניין לקנות IS7-E ולמכור את ה AOPEN מישהו ממליץ על הלוח הזה ??? או בכלל על סדרת ה IS7 ? שמעתי עליהם דברים טובים ורעים ... אגב - הביוס החדש של אביט עם ה F1 - TURBO - SPEEDRACER עוזר ובאמת משפר את הביצועים ? תודה רבה לכל העוזרים כאן !!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by amos700,

מחפש לוח אם שיעבוד אם המעבד החדש בתקציב עד 600 שקל הכל חוץ מאינטל

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by charm,

רציתי לדעת איזה מעבדים מתאימים לסוקטים A 754 939 בתודה מראש ארז

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by jean-paul,

האם אני יכול להתקין זיכרונות במהירות 400 MHZ על לוח אם שתומך ב 266 MHZ? אני יודע שלא יהיה הבדל במהירות אבל יהיה לי הבדל בנפח הזיכרון

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by doreiny,

שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי השבוע ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הלוח יהיה: 965p-ds3 ומעבד e4300 חשבתי לחכות ל e6550 מה אתם אומרים? שווה השקעה? הוא יתאים בכלל ללוח?

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by דני זוקו,

מחפש לוח אם מומלץ ואיכותי עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. רציתי לדעת בבקשה מי מבינהם הכי טוב מבחינת ביצועים? ודרך זה רציתי גם לישאול על איזה מחשב כדאי ללכת: מבוסס INTEL או מבוסס AMD ? תעזרו לי בבקשה ליפתור תדילמה.. : תודה.

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by DL,

טוב, הביצועים של המחשב החדש שלי לא מרשימים מדיי אז חשבתי אוליי זה בגלל משהו בביוס, יש שם שתי אפשרויות (מבוטלות) שאולי הן הסיבה, אתם יכולים בקשה לומר לי מהם ומה הם עושות? 1) Performance Mode (Auto Standard or Turbo)x זה כרגע על אוטומטי, מה זה? האם זה ישפר ביצועים להפעיל? והאם יש סכנות? 2)Memory Acceleration Mode (Auto or Enabled)x שוב, זה נמצא על אוטומטי, מה זה לעזאזל עושה, האם זה ישפר ביצועים ומה הסכנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by gmppaz,

שלום לכולכם, אני ממש לא בקיא בתחום הניידים וקרוב משפחה שלי סיפר לי אתמול על הצורך שלו בקניית מחשב נייד בסביבות ה6K... אמרתי לו שהמעבדים החדשים של אינטל צריכים לצאת והם יהיו הרבה יותר טובים או לפחות מה שהוא מתכנן לקנות יהיה יותר זול, אני מניח שצדקתי לא? עכשיו, השאלה האמיתית היא מתי כדאי לו לקנות מחשב נייד? כדאי לו לחכות חודש-חודש וחצי או כבר עכשיו? אודה לכולם על התשובות

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by tomerco,

מישהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייברים לכרטיס רשת של הלוח k8ns - 939 הדרייברים הדרושים הם למערכת הפעלה windows x64bit אז אני לא מוצא אותם אני מוצא רק של הצ'יפסט ושל האודיו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by z1l,

שלום לכולם.. רציתי לעשות אוברקלוק (מחשב של חבר שלי) והיה חייב להחליף ביוס כדי לעשות טוב אז הורדתי ביוס מהאתר של אסוס שמתי על דיסקט והכל התחלתי להחליף רשם שזה סיים וזה עושה ריסט... אז חיכנו חיכנו יותר מ 10 דקות זה לא עשה ריסט אז היינו חייבים לעשות אם הכפתור אחרי זה המחשב לא פעל הזזנו ג'מפר אחד שנמצא ליד הביוס למקום אחר ופעל אבל עכשיו הווינדוס נדפק ואני לא יכול להתקין ווינדוס אני מנסה להתקין דרך הביוס וזה מתחיל תהתקנה ואז נעצר באיזשהו שלב אחד (במסך הכחול הזה של ההתקנה) עכשיו השאלה שלי אם שרפתי את הביוס או הלוח אם ואם אפשר לתקן את זה איכשהו? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by DakloN,

שלום.. איך אני יכול לשנות תתיזמונים של הזיכרונות? כי התיזמונים שאמורים להיות לזיכרון שלי הם 2-3-3-6 ובEVEREST זה מזהה את זה כ3-3-3-8.. אני מפסיד פה מהירות?? אם כן.. איך אני משנה??

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  21. אני מדבר על לוחות איכותים ולא כמו הזבל שיש היום במחיר הזה...

• 9 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by abcdjkh,

שלום! באתר של GIGABYTE ( יש רשימת זכרונות שנתמכים ב GA-P35-DS3R. למה בלוחות אחרים לא מצאתי רשימה כזו? מה שונה בלוח הזה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2543&ProductName=GA-P35-DS3R

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by DrDevil29,

תראו אני בעוד כמה חודשים חודשיים ככל הנראה מתחיל תהליך לשדרוג המחשב שלי.. כרגע יש לי: E6300@2.4GHZ stock cooling p5vd2-mx 2GB kingston 667MHZ ezcool 500w psu 8800gts 512mb 320gb+250gb sony x18 DVD-rw עכשיו אחרי שאחליט ואקבל את ה300 שקלים האחרונים שלי (דמי כיס) אוכל לעשות את השדרוג. אני רוצה לקנות: מעבד חדש לוח אם חדש זכרון חדש מארז וספק בינתיים זה מה שאני מתכנן עליו: Q6600 with oc GA-P31 DS3L G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 NZXT TEMPEST Thermaltake Toughpower 600W וקירור למעבד שעליו אני עדיין לא סגור.. בכללי בסוף החודשים האלה יהיו לי 2400 שקלים. אני לא רוצה להתחיל לעשות פערים ולמשוך עוד כסף מההורים אז אם יש המלצות שיהיו גג 2500 שקלים. רציתי לדעת אם יהיה י…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by ifs2003,

Corsair 2GB PC2-6400 DDR2-800 Twin2X2048-6400 לבין Corsair 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Twin2X2048-6400C4 ההפרש במחיר גדול (500ש"ח) אז מה בעצם הרעיון כאן עם הזכרונות ? ומה מומלץ בין שני הדגמים (ללא OC) ? תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. אני ישמח אם זה יהיה אסוס וציפסט אינטל

• 7 תגובות
    • 571 צפיות