מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
תראו יש לי לוח של AOPEN .. AX4C Max הכי טוב מהסדרה .. (חוץ מה REV 2 של אותו הלוח) ואני לא הכי מרוצה ממנו ... ההרדיסק שלי איטי מאוד .. שהוא אמור לטוס (רפטור של ווסטרן דיגי) וגם היה לי רייד על הבקר המובנה בלוח והרייד נפל (הופ הלכו להם 80 גיגה ... שירים משחקים סרטים וגם קצת אויויוי .. ) עכשיו נמאס מהלוח הזה .. אני מעוניין לקנות IS7-E ולמכור את ה AOPEN מישהו ממליץ על הלוח הזה ??? או בכלל על סדרת ה IS7 ? שמעתי עליהם דברים טובים ורעים ... אגב - הביוס החדש של אביט עם ה F1 - TURBO - SPEEDRACER עוזר ובאמת משפר את הביצועים ? תודה רבה לכל העוזרים כאן !!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שחברת GB חיפפה בבדיקות או משהו כזה ואני לפני קניית לוח אם ל 6750 המליצו לי על זה: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 הוא עדיין מומלץ או שעדיף משהו אחר? כי אני עדיין יכול לשנות.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
חברה תסבירו לי מה זה מעבד retail ובמה הוא שונה מי הרגיל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ביקורת ולו קטנה על הלוח הזה...הוא נחשב לאופציה טובה ל מערכת זולה עם נפורס4...פתרון טוב כמו שה 9-K8NF מציע לא ?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות זיכרונות של 2Gb ddr1 400MHZ עוד טווח של 350 ש"ח וגם אם יש אפשרות לשתים של גיגה..
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הצורך המרכזי במחשב הוא משחקים האם שווה להשקיע עוד קצת כסף ולקנות זכרונות שהם 800MHZ במקום 667MHZ שאני מתכנן כרגע? האם ההבדל משמעותי או לא?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
ראיתי שיצאו גירסאות ביוס חדשות ללוחות של איפוקס , שמעתי שהם ממש טובות.. אבל הם עדיין בגירסאת בטא , מישהו כבר ניסה אותם? (רצוי על הלוח +8rda) תגובות? הערות?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה... קוראים לי יהודה ואני בן 17 (שואף יותר לכיוון ה18) מירושלים, רמת ההבנה שלי במחשבים מסתכמת בערך באיפה הכפתור שמדליק אותו ושאם עולה עשן כדי לקחת אותו לטכני... אני מקווה להבין יותר בעזרת הפורום הזה מאחר שהמליצו לי עליו בתור מקדם רציני ומקצועי בידע ולנושא עצמו (אני לא בטוח אם זה מתאים דווקא לפורום הזה אבל לא מצאתי אחד שנראה יותר נכון), אם הבנתי נכון בעצם כול הרעש שאני שומע מהמחשב בא מהמאווררים. יש לי שתים עד כמה שאני יודע (זה לפחות מה שאני רואה כשאני פותח אותו... חחח) המחשב שלי לא מרעיש במיוחד, אבל רציתי לדעת אם יש למשהו עצות איך לגרום לפעולה שקטה יותר שלו, בנתיים אני טיפה נושף על המאווררים מדי פעם כדי שלא יצטבר עליהם אבק תודה מ…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אתה לוח שלי קניתי בגירסא 12 או 11 לפי מה שזכור לי הטפרטורה שהחיישן של המעבד מציין הייתה שיקרית לאחר עדכון של ביוס לגירסא 14 שהיה כתוב בגירסא שהם תיקנו את קריאות החיישן של המעבד הטמפרטורה ירדה 8 מעלות בערך. זכור לי שעופר (MAPHISTO) בדק אז את רמת האמינות של החיישן בביוס 14 והוא היה מאוד אמין. בביוס 18 זכור לי שאביט כתבו שהם עשו שוב מודיפיקציה לקריאה של החיישן. היום עדכנתי את הביוס לגירסא 19 והטמפרטורות עלו ב 7 מעלות +\- לדוגמא בביוס 14 בטמפ' של המעבד ב מצב IDLE הייתה בערך 35-37 ועכשיו זה לא יורד מתחת 44 מעלות. השאלה שלי היא האם הקריאה של החיישן בביוס 19 היא מדוייק ובאיזה מהביוסים החיישן משקר. יש לי קירור SK7+SF2 מהירות ה SF2 ב IDLE מכוונת ל 3000RPM לפעמים אפילו ל 2600RPM. …
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום , לפני 3 ימים נשרף לי לוח האם של המחשב הישן וגם הספק כוח. הלוח אם היה MSI MS 6156 שהוא מבוסס I440BX ומיועד למעבדי CELERON , P3 , P2 = SLOT 1 מיועד למעבדי SLOT 1 בקיצור , ואני צריך לוח אחר שגם מיועד לSLOT 1 עד 400שח למישהו יש רעיון מאיפה לקנות ואם בכלל שווה להשקיע...? זה לאחי הקטן בן ה9 שבעיקר בICQ וכמה משחקים לא כבדים במיוחד... על הלוח יעבוד מעבד P3 550MHZ 512CACHE ו256MB PC133 של SPECTEK , זהו. עזרו לי בבקשה עם זה , כבר שאלתי בכל חנות אפשרית ואני מסכים גם ללוחות משומשים. עד 400שקל, רצוי פחות.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני די חלש בכל הקשור לחומרה ולא מסתדר עם כל התיאורים שנותנים בפירוט על הלוח אם השאלה היא הממ הוא יחזיק זכרונות שדורשים 2V ומעלה? (קראתי איפשהו שהDS3 עושה איתם בעיות אז אני רוצה להיות בטוח..) למשל, האם הוא יעבוד עם: OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer eXtreme XTC Edition Dual Channel Memory
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
תראו אני בעוד כמה חודשים חודשיים ככל הנראה מתחיל תהליך לשדרוג המחשב שלי.. כרגע יש לי: E6300@2.4GHZ stock cooling p5vd2-mx 2GB kingston 667MHZ ezcool 500w psu 8800gts 512mb 320gb+250gb sony x18 DVD-rw עכשיו אחרי שאחליט ואקבל את ה300 שקלים האחרונים שלי (דמי כיס) אוכל לעשות את השדרוג. אני רוצה לקנות: מעבד חדש לוח אם חדש זכרון חדש מארז וספק בינתיים זה מה שאני מתכנן עליו: Q6600 with oc GA-P31 DS3L G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 NZXT TEMPEST Thermaltake Toughpower 600W וקירור למעבד שעליו אני עדיין לא סגור.. בכללי בסוף החודשים האלה יהיו לי 2400 שקלים. אני לא רוצה להתחיל לעשות פערים ולמשוך עוד כסף מההורים אז אם יש המלצות שיהיו גג 2500 שקלים. רציתי לדעת אם יהיה י…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
EPYC Genoa זה השם החדש בשוק השרתים. הדור ה-4 של AMD. קראו בהרחבה כאן: https://www.tomshardware.com/reviews/amd-4th-gen-epyc-genoa-9654-9554-and-9374f-review-96-cores-zen-4-and-5nm-disrupt-the-data-center
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני יודע שזה שבנה את סיילנט בוב יש לו עם מכפלה פתוחה אז אני שואל כי יש לי פנטיום 3 שאני חוצה לעשות לו OC תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך אותו בשביל משחקים ואוברקלוקינג. אני יודע שהמעבד הזה לא הכי טוב למשחקים אבל זה מה שהתקציב מאפשר.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו יש משהו עדיף ? באותו מחיר בערך.?.. אני מתכוון לקנות כנראה p4 3.0 למרות שאני מתלבט אם לקנות amd
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כמו בכותרת, לא חייב להיות בדיוק, אפשר גם חריגה קטנה. תודה מראש, אורי
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בכמה חנויות ברשת את הכרטיס MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 בצעתי הזמנה בפנדה אך אמרו שהוא אזל מהמלאי ויגיע בעוד כחודש, חיפשתי בזאפ ומצאתי רק בחנות אחת במחיר כפול מזה של פנדה. אשמח לדעת אם מישהו יודע מאיפה ניתן להזמין את הלוח - מקווה שההודעה קשורה לכאן. תודה!
-
- 9 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכלם אני חדש ולא מבין גדול במחשבים אני צריך את עזרתכם בנוגע לזכרון יש לי פנטיום 3 ורציתי לדעת איזה מהירות זיכרון אני צריך מהירות מעבד 446 מגה הרץ יש לי מקום לשלוש סטיקים אני יודע שאני צריך זכרון SDRM אבל אני לא יודע באיזה מהירות העם יש איזה דרך שאני יוכל לדעת בתודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לצורך העניין - KINGSTON 1GB 800MHZ CL5 - איך יש הפרשי מחירים כל כך גדולים כמו כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=423589 מה ההבדל בינהם אם יש בכלל??
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לוח אם MSI K8N NEO PLATINUM וקיבלתי משהו מאד מוזר: התומך של המקרר, שמתאים למקרר של AMD , מודבק חזק על גב הלוח. בחנות(PANDAS) אמרו לי שככה מגיעים הלוחות האלה וצריך להוריד את זה בכח. ניסיתי להפעיל כח סביר אבל הוא לא יורד. מכיוון שקניתי מקרר של זלמו אני חייב להוריד את התומך הזה. הסכמנו עם החנות שאביא את כל החלקים והם ירכיבו (בתשלום כמובן). רציתי לשאול אם מישהו יודע שזה נורמלי עם הלוח הזה? חבל שלא אמרו לי את זה לפני שקניתי את הלוח. ואם צריך כח ומשהו ייפגע האם האחריות הלכה? תודה, דני.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם לא יקר במיוחד וללא כרטיס מסך מובנה. אבל הלוח צריך להיות טוב ל-OC.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מודה לאלה שענו לי על הנושא הקודם בקשר של להעביר SDRAM ללוח אם חדש. הפעם אבקש המצלה אישית ללוח אם חדש וטוב, ל DDR. לאו דוקא לפי נתונים ומפרט טכני, אלא גם לפי המצלה וניסיון אישי, בקיצור מה יש לכם וכמה אתם מרוצים ממנו... ודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזו קונפיגורציה עדיפה במצב סטוק, ללא OC, לחסוך על המעבד ולהוסיף לזכרונות או שעדיף בכל זאת להשקיע במעבד?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-