עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobi_af,

אם אני ישים בלוח חדש שתי סטיקים של גיגה זיכרון 400 מגה הרץ אז זה יפכעם בביצועים? כנל לגבי 4 סטיקים של 512

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. Started by avivlevy,

כל מי שרוצה לקנות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+(2.4GHz) BOX במחיר שלא ראיתם בחיים שלכם (פחות מ2000) חדש מחנות והכל שיכנס עלי לאי סי ********* זה אמתי אני אומר לכם עריכת מודר: נמחקו פרטי ההתקשרות

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  3. Started by Bartleby,

בכמה כדי למכור היום מעבד אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 2.8 512K 800Mhz? ובכמה כדי למכור היום לוח EPOX 4 PDAI? שניהם יד ראשונה (כלומר קניתי אותם מהחנות).

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by hwmenot,

במשחקים חדשים וריבוי משימות,מה עדיף? (עם 4850)

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  5. לE8400\QUAD עם 4 תושבות DDRII 800 עם כרטיס קול מובנה HD

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  6. שלום לכולם.. אני בונה מחשב שישמש אותי לעבודה גרפית בעיקר ושימושים ביתיים כגון ניגון מדיות וכדומה ברצוני לדעת האם הלוח שבחרתי asus maximus formula אכן יתאים לדרישות: אוברקלוגינג עבודה גרפית במספר תוכנות במקביל שימוש במעבד אינטל מרובע ליבות 2.66 זיכרון של ocz 4 ג'יגה 1066 מגהרץ וכרטיס מסך תוצרת רדאון במערך קרוס פייר. אם צריך עוד פרטים אני יתן. פשוט אני לא יודע מה צריך לתת כדי לקבל תגובה תודה לכל העוזרים.. שלומי..

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  7. טוב אז ככה אני עומד לקבל מעבד QX9770 ואני צריך לקנות לוח-אם שיתאים לו הכולל תמיכה בSLI. לגבי תקציב.. אין ממש הגבלה, זאת אומרת כל עוד הלוח יהיה שווה אין לי בעיה לשלם כמה שצריך. כמובן לא צריך שטויות כמו תמיכה בשני מעבדים. RAID יהיה נחמד.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  8. שלום אני רוצה להוסיף זכרון ל: ASUS P5RD1-VM רציתי לדעת כמה מקסימום זכרון אפשר להוסיף של DDR1. שמעתי שאי אפשר לשים שתי סלוטים של ג'יגה כל אחד אני רוצה לדעת אם זה נכון. אם אי אפשר מומלץ לשים סלוט אחד של ג'יגה או 2 של 512 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  9. Started by Palsar,

מתי הוא יוצא ? ובכמה הוא אמור להיות מתומחר בארה"ב?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by oded900,

amd 5200 או E4300 עם overclock ל3GHZ?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  11. Started by orental5,

שלום, הייתי רוצה לדעת האם יש אבל בין KIT של 1024X2 לעומת שתי כרטיסי זיכרון בודדים של 1024 מבחינת ה-DC תודה,

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  12. Started by YRP99,

המחשב זה Q6600 2.4ghz עבר אוברקלוק ל 3.0ghz FSB Speed = 375 Multiplier = x8 כרגע הם מבוטלים, יש טעם להפעיל אותם או שאני יוצא מזה דפוק כי עשיתי אוברקלוק ופתאום המחשב בדאוןקלוק יש לציין שהמחשב בבוקר סתם פתוח בלי לעשות כלום מהצהריים עבודה אינטרנטית/משחקים ערב-לילה - איטרנט/משחקים/סרטים באמצע הלילה סתם פתוח בלי לעשות כלום המחשב עובד 24/7 מה אתם אומרים?

13. Started by Nadav889,

אני מתכנן לקנות מחשב שיהיה חזק למשחקים אבל אין לי תקציב כל כך גדול. הטכנאי המליץ לי לרדת מהמחשב עם ה4 ליבות שרציתי ובמקום זה להתמקד בכרטיס מסך GEFORCE 8800 GT 512. הוא טוען שהמעבד עם ה2 ליבות יעשה את העבודה... מה אתם ממליצים לי? האם המעבד כל כך חשוב? האם 2 ליבות זה לא מספיק בשביל שהמחשב יעבוד טוב?

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  14. כותרת. תודה.

15. Started by HydroIT,

שלום באינטרנט יש הרבה זכרונות "לא תקניים", כדוגמה 4-4-4-18, או 5-4-5-12, וכד'. כיצד זה ישפיע על ביצועי המערכת לעומת זכרונות תקניים? האם יש הבדל בכלל? אישית אני תמיד בעד הזכרונות התקניים, אבל אולי אני טועה - קצת הסברים יעזרו. תודה, עידן.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  16. Started by Theye,

שלום לכם ראשית יש לכם פורום נפלא ואני נהנה להשתתף בו גם... אז ככה יש ברשותי את הלוח אם הבא: תמונה 1 יש לי בעקרון מקום ל-4 זכרונות.. הם מסומנים ב2 צבעים שונים.. אבל מי שהרכיב לי את המחשב - שם את הזכורנות בצבע הכחול בלבד - האם יש לכך סיבה מיוחדת??? האם לא ניתן להכניס בשאר גם זכרונות?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  17. ASUS מציגה בComputex לוח אם P5K3 Deluxe שמבוסס ערכת השבבים P35 ותוך ב DDR3 הלוח הזה מייחד אותו המאחרים זה שיש לו 2GB זיכרון של DDR3 במהירות 1333Mhz מובנה שמולחמים ללוח . ASUS אומרים ששיפרו את הקשר בין הזיכרון ללוח אם וכך זה יגרום ליכולות אוברקלוק טובות יותר הזיכרונות מחוברים לHEATPIPES של הלוח שאמור לקרר טוב יותר את הזיכרונות. מחיר עדיין לא ידוע מקור: http://www.hardware.info/nl-NL/news/ym%2Bcl5qawpya/Computex07_ASUS_soldeert_DDR3_op_P35_bord/ (אפשר לשים לב שאין אפשרות להוסיף עוד זיכרונות)

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  18. לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות.... אני החלטתי לחכות להורדת מחירים...ואני לא מכיר את החנות כל כך אבל זה יותר זול ב1000 ש"ח מינימום מכל השאר.... למה???????? האם ההוזלה הגיע? תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by D-Bang,

איזו קונפיגורציה עדיפה במצב סטוק, ללא OC, לחסוך על המעבד ולהוסיף לזכרונות או שעדיף בכל זאת להשקיע במעבד?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by roes,

למעבדי הקונרו יש את טכנולוגיית ה Advanced Speed Step כלומר כשהם לא פועלים תחת עומס אז הם לא משתמשים בכל ה GHZ שלהם (הם משתמשים בכל ה GHZ שלהם רק כאשר הם צריכים) אז עכשיו השאלות: 1. איך האוברקלוקרים יודעים לכמה GHZ הם הגיעו? 2. מי שקונה E6600 ולא יודע כמה GHZ יש לו (2.4) אז איך הוא יכול לדעת? 3. כשניכנסים ל המחשב שלי -> לחצן ימני על העכבר -> מאפיינים אז רשום שם את שם המעבד ואת כמות ה GHZ שלו (וגם את כמות הזיכרון של המחשב) כמות ה GHZ של המעבד E6600 שרשום שם זה הכמות 2.4 או הכמות הנוכחית שהוא משתמש בה ? תודה מראש לעונים (מטער עם סיבכתי מישהו...)

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  21. Started by galh_5,

איזה מעבד יותר טוב ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? או: ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache? ?????

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  22. Started by schiller,

יש למישהו?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by mniiii,

מהו הזיכרון המתאים ביותר ללוח מה נחשב לחברה טובה חיפשתי באתר של אסוס רשימה ולא מצאתי תודה למי שיש ידע ומוכן לעזור

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  24. במקרה ואני למשל שם על לוח זיכרונות OCZ 2Gb (2x1Gb) DDR2 PC-4200 Value Pro Dual Channel ( שהם במהירות 533 MHz ) ואני מוסיף שני זיכרונות 512 מגה DDR רגיל במהירות 400 MHz ,מה יקרה האם זיכרונות הדואל יעבדו בדואל? האם כל הזיכרונות יעברו לעבוד ב - 400 MHZ ? או משהו אחר :s05:

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  25. אז ככה אני צריך לעשות VMOD למעבד ככה שינתן 1.5V... קראתי את זה: http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/voltmods/130/2 בעיון רב..והבנתי הכל איך לעשות...רק אני לא מצליח לאתר את המקום הזה על הלוח עוד שאלה...עם מה אני עושה את המוד??..איזה חומר מקשר את הVID4??

• 7 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.