מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה שבנה את סיילנט בוב יש לו עם מכפלה פתוחה אז אני שואל כי יש לי פנטיום 3 שאני חוצה לעשות לו OC תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך אותו בשביל משחקים ואוברקלוקינג. אני יודע שהמעבד הזה לא הכי טוב למשחקים אבל זה מה שהתקציב מאפשר.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו יש משהו עדיף ? באותו מחיר בערך.?.. אני מתכוון לקנות כנראה p4 3.0 למרות שאני מתלבט אם לקנות amd
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כמו בכותרת, לא חייב להיות בדיוק, אפשר גם חריגה קטנה. תודה מראש, אורי
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בכמה חנויות ברשת את הכרטיס MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 בצעתי הזמנה בפנדה אך אמרו שהוא אזל מהמלאי ויגיע בעוד כחודש, חיפשתי בזאפ ומצאתי רק בחנות אחת במחיר כפול מזה של פנדה. אשמח לדעת אם מישהו יודע מאיפה ניתן להזמין את הלוח - מקווה שההודעה קשורה לכאן. תודה!
-
- 9 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכלם אני חדש ולא מבין גדול במחשבים אני צריך את עזרתכם בנוגע לזכרון יש לי פנטיום 3 ורציתי לדעת איזה מהירות זיכרון אני צריך מהירות מעבד 446 מגה הרץ יש לי מקום לשלוש סטיקים אני יודע שאני צריך זכרון SDRM אבל אני לא יודע באיזה מהירות העם יש איזה דרך שאני יוכל לדעת בתודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לצורך העניין - KINGSTON 1GB 800MHZ CL5 - איך יש הפרשי מחירים כל כך גדולים כמו כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=423589 מה ההבדל בינהם אם יש בכלל??
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי לוח אם MSI K8N NEO PLATINUM וקיבלתי משהו מאד מוזר: התומך של המקרר, שמתאים למקרר של AMD , מודבק חזק על גב הלוח. בחנות(PANDAS) אמרו לי שככה מגיעים הלוחות האלה וצריך להוריד את זה בכח. ניסיתי להפעיל כח סביר אבל הוא לא יורד. מכיוון שקניתי מקרר של זלמו אני חייב להוריד את התומך הזה. הסכמנו עם החנות שאביא את כל החלקים והם ירכיבו (בתשלום כמובן). רציתי לשאול אם מישהו יודע שזה נורמלי עם הלוח הזה? חבל שלא אמרו לי את זה לפני שקניתי את הלוח. ואם צריך כח ומשהו ייפגע האם האחריות הלכה? תודה, דני.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אנשים... קראתי את הסטיקי והבנתי פחות או יותר מה כל מספר בתזמונים מייצג... אבל לא הבנתי את רמת החשיבות של כל מספר. בקיצור מה שרציתי לדעת הוא עד כמה המספר האחרון בתזמונים משפיע, למשל מה ההבדלים בין זכרונות עם התזמונים הבאים: 5-5-5-15 מול 5-5-5-18. תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.11.2008 בשעה 13:02:35 אם אפשר תגובה מהירה זה יהיה מצויין... אני מתכנן לקנות זכרונות ביום ראשון
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מודה לאלה שענו לי על הנושא הקודם בקשר של להעביר SDRAM ללוח אם חדש. הפעם אבקש המצלה אישית ללוח אם חדש וטוב, ל DDR. לאו דוקא לפי נתונים ומפרט טכני, אלא גם לפי המצלה וניסיון אישי, בקיצור מה יש לכם וכמה אתם מרוצים ממנו... ודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזו קונפיגורציה עדיפה במצב סטוק, ללא OC, לחסוך על המעבד ולהוסיף לזכרונות או שעדיף בכל זאת להשקיע במעבד?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
פעם שעברה שכתבתי כאן מישהו הציע לי ללכת על מעבד Intel Core 2 Duo E6750 עם לוח אם ASUS P5L 1394 המוכר אמר לי שהמעבד לא תואם ללוח, ולכן: אני מחפש לוח-אם חלופי שאותו מחיר כמו של האסוס שתואם למעבד ויספק לי גם יציאת IEEE. יואש הנואש!
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תמיד באמצע משחק קופץ לי וזורק אותי החוצה. כתוב לי זכרון וירטואלי נמוך מה זה אומר? מה עושים? :( :(
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מישהו יכול הסביר לי מה ההבדל בין שתי הדגמים http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/5929 באתר החברה לא ממש מצאתי את שתי הדגמים. יכול להיות שסתם עובדים עלינו, משנים לאריזה מפוארת רושמים GAME ומעלים מחיר, אבל בפועל שני הרכיבים אותו דבר???? ומה יותר עדיף CL5 או CL4 או CL 4-4-4 או CL5-5-5 מה ההבדל בינהם?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לפתוח עוד קצת את צוואר הבקבוק בין הזכרונות למעבד, ע"י העלאת ה FSB. אז חשבתי על זכרונות של 500 מה"צ שאני יודע שהלוח שלי תומך בהם, אז קראתי פה את ההודעה של מישהו שרוצה זכרונות של SAMSUNG 400MHZ, ואמרו לו שניתן להגיע איתם באוברקלוק ל-270. אם הבנתי נכון...אז בעצם אין טעם להשקיע בזכרונות 500 מה"צ שהם הרבה יותר יקרים, ועדיף להגיע למקסימום המתחים שהלוח מאפשר (2.8) ----סתם להבהרה...כתוב פה 2.8 בסוגריים----ולראות לאן אני מגיע עם זכרונות של סמסונג? זו הייתה השאלה הראשונה, והארוכה מכולן השנייה היא לגבי הזכרונות האלו- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3256 בלי קשר לזה שהם DUAL...הם מאוד זולים יחסית למה שהם מציעים ויחסית לחברות אחרות והשלישית היא לגבי זיכרון…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני לא מכיר את ההבדלים בציפסטים של INTEL? ואיך ASROCK בכלליות עד כמה שאני יודע הלוחות אם שלהם לפני 2-3 שנים היו על הפנים הם השתפרו מאז? סתם מתוך סקרנות איך הוא לOC? לא שאני מתכנן לעשות הוא מספיק חזק בשבילי הלוח הוא Asrock ConRoeXFire-eSATA2 945P http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 תודה
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אהי מתלבט בין שני הלוחות האלה, יש המלצות? דרך אגב, בחרתי בלוחות אילו מאחר ואני מרכיב מחשב וחשוב שרוחב הלוח יהיה עד 20 ס"מ יתקבלו בברכה גם המלצות נוספות תודה
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון ואני שומע רבות על מושקין כמה שהיא טובה אז רציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על הסוג הזה של הזיכרון Mushkin 512MB PC3200 Green והאם הוא שווה לי זה עולה 570 זה מפנדה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
כיצד אני משנה את היחס בין הבאס לזכרון ככה במקום יחס של 1:1 יהיה יחס של 6:4 או 5:4 ... ככה באוברקלוק שאני מעלה באס מהירות הזכרון לא תעלה באותו המידה כמו הבאס ככה למי שאין זכרונות לאוברקלוק שלא יפריעו ויגרמו לקריסות?????? משהו יודע???????? הלוח P4P800 ואני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס !
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, האם עדיין יש מקום שאפשר לקנות בו מעבדי 939? כרגע יש לי AMD 3000+ והוא לא מספיק חזק להריץ סרטי FHD. תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
1)שלום הייתי מעוניין לדעת איזה לוח כרגע הכי טוב ל AMD 64 ובאיזה לוח יש את ה OVER CLOCK הכי טוב. יש לי כמה לוחות שהציאו לי: EPoX EP-8KDA3+ nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Albatron K8X800 ProII ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 2)האם כדי לי אחד מן הלוחות האלו או משהו אחר אולי 3מה ההבדל בין ה EPOX EP-8KDA3 ל - EPOX EP-8KDA3J ?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מערכת פנטיום 4 2.4 B 533 וברצוני לשדרג את השילוש הקדוש. קיבלתי הצעה דיי מפתה יש לאמר להחליף את השילוש שלי ( יש במפרט ) לשילוש כזה : INTEL 2.6 C FSB 800 עם לוח אם ASUS P4P800 ושני סטיקים של זיכרונות DUAL DDR 400 . בקיצור ההתלבטות שלי האם לקחת את ה INTEL או בתוספת של 100- 200 שקלים בערך לקחת ATHLON XP 3000 ? רצוי לציין שהשימוש שלי הוא בעיקר לגרפיקה ומשחקים כבדים כמו שיש היום ועומדים להגיע אלינו לטובה (-: אם כן איזה לוח הייתם ממליצים ל AMD ? אוברקלוק זו לא העדפה הראשונה שלי אלא ביצועים ויציבות. רצוי שהלוח לא יהיה יקר מ 700 שקלים ואני לא רוצה ABIT .. תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי במחשב זכרון 512MB של חברה לא מוכרת(נקנה באייבורי) הוא רוצה להוסיף עכשיו עוד 512MB,אבל הפעם של סמסונג או כל חברה אחרת מוכרת. יש מצב שהזכרון לא יעבוד בDC?(הלוח כן תומך DC)
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אני הולך עוד חצי שעה ככה לקנות מחשב, עכשיו- ההתלבטות שלי היא בין אסוס ולבין ג'יגהבייט אז לקחת את הP5B של אסוס או את ה965P-DS3 של ג'יגבייט. המעבד הא מעבד קונרו ומתוכנן שדרוג מעבד בעתיד כשמחירי המעבדים של הQUAD יתייצבו על מחיר נורמלי.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-