מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מזמין בקרוב AMD 64BIT 3400 ולוח אם. עשיתי חיפוש וראיתי שהלוח הזה מומלץ פה בפורום : http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8kda3.htm הוא עולה 620 שקל ב KSP . רציתי לדעת אם יש לכם אופצייה טובה יותר בטווח מחיר שלו או גג 700 שקל. ( כמובן בעל צ'יפסט של NFORCE3 ) נ.ב , שאלה אחרונה - לגבי המעבד.. ביררתי בלא מעט חנויות וקצת קשה להשיג את המעבד בגירסת ה CLAWHAMMER עם ה 1 מגה קאש שהבנתי מכם שהוא עדיף. את ה NEWCASTLE אני יכול לקבל כבר מחר. ל CLAW אני צריך לחכות עכשיו איזה שבועיים אתם ממליצים לחכות או שאני יכול להיות רגוע עם NEWCASTLE ? תודה .
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
איזה בעיה כמה אירוניה בידיוק ביום שקיבלתי את המחשב החדש (שישי שעבר) המחשב הישן שלי P3 550 הפסיק לעבוד לקחתי אותו אל דוד שלי (תכנאי והכל) בדקנו הרצנו בדיקות והכל והגענו למסקנה... הלוח נשרף עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להביא לוח אם לפנטיום 3 550MHZ?! למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חשבתי שאם אני כבר קונה מחשב חדש למה לא שיהיה לו פוטנציאך לOC מכובד. לכן אני חושב שאני אוותר על PC3200 ואקח PC3700 או משו אחר שאתם ממליצים לי כי אני ממש לא מבין בOC ומקווה להבין בהמשך. אז ככה אני עוד כמה חודשים אולי פחות מתכוון לקנות מערכת מבוססת אטלון 64 וכאשר המחשב כבר יספק אותי אני אתחיל לעשות לו OC, על אילו זכונות אתם ממליצים? וגם.. כאשר אני ארצה לעשות OC איך אני בדיוק צריך לעשות את היחס בין המעבדזכרון/כרטיס מסך? האם הרכיבים הללו צריכים להיות ביחס מאחד לאחד? וOC למעבד וזכרונות עושים דרך הביוס? ומדוע צריך להוסי, מתח?? בבקשה תענו לי על השאלות! תודה רבה רבה רבה!
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Abit דגם NF7 עכשיו הייתה לי תקלה בלוח ונתתי אותו לחנות שממנה קניתי אותו והם אמרו שהם שלחו לחברה.. זאת אומר שהם שלחו אותו לחו"ל? או שיש כאן את היבואן בארץ שמתעסק עם האחריות?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בן דוד שלי חי בסרטים שAMD 3000 64 ביט יקרוס עם 20 תוכנות פתוחות ! הוא חושב שבגלל שהפרסקוט שלו יכול לעשות את זה אז AMDD 3000 64 לא יכול מישהו יכול לתת לו שטיפת מוח קטנה?
-
- 15 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש 512MB (ב2 סטיקים של 256) ואני רוצה להוסיף עוד סטיק 512... האם זה יבטל את הדיואל?? (אני לא מתכוון לקנות סטיק של קינגסטון)
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה אתם אומרים בקשר למעבד הזה: Intel Desktop board ca810e וגם כשהדלקתי אותו לבדיקה נדלקה נורה אדומה ואמרו שזה לא וזה עלול להישרף, האם זה נכון או שזה צריך להיות ככה??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, האם מעבדי פנטיום(גם הראשונים) עובדים ב64 ביט? כי זה מה שקראתי עכשיו בספר טכנאי PC של דורון סיוון, אבל מצד שני גם על הRDRAM הוא כתב שהם עובדים ב64 ביט. בכל מקרה זה לא נראה לי הגיוני כי רק עכשיו התחילו לדבר על ה64 ביט במעבדים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מתקשה להבין את נושא מהירות אפיק BUS הזיכרון מול מהירות אפיק הלוח FSB. אני רואה על לוחות שרשום שהם עובדים ב 800MHZ FSB. גם המעבד עובד במהירות דומה. אז למה על הזיכרונות התואמים רשום הם עובדים במהירות 400MHZ? מה זה עוזר שהמעבד עובד במהירות כפולה מהזיכרון... הרי הזיכרון יאט את כל התהליך. אשמח להסברים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום. אני חוזר הבייתה ושומע את המחשב עושה קולות של סירנה משטרה... עכשיו השאלה שלי מה מסמלים הקולות כמו של סירנת משטרה? יש לי AMD 2500 לוח של אפוקס 8RDA3+ V2.1 זיכרון DDR400... מה מסמלים הקולות האלו? אני לא חושב שזה טמפרטורה כי המעבד היה בטמפרטורה יחסית נמוכה 45+-... אז מה הם מסמלים?
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
אהלן אני רואה שכל הזמן מתווכחים מה יותר טוב טירה חדשה או פטיש טלפיים..... לפטיש יש יותר קאש באמת... אבל הבנתי שהוא מתחמם....... אוקיי מה נותן ביצועים יותר טובים? מה מתחמם יותר? מה עדיף יותר לOC? מה יקר יותר? ושורה תחתונה מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
תותחים יקרים!! אני צריך את עזרתכם בעיניין הזכרונות, אמרו לי שבישביל A64יותר טוב שתיים אותו דבר(256*2) מאשר אחד גדול(512). אז אנה מכם עיזרו לי בסוגייה זו. בתודה נתי!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת עד איזה מתח אפשר להביא למעבד AMD ATHLON XP בלי קשר לטמפרטורה... מה המתח שלא גורם לו נזק ??
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח של EPOX 8KDA3J או הלוח של ג'גבייט GA-K8VT800M תגובות!!!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם הלוח הנל תומך בזיכרונות SDRAM החדשים?.... יעני 32M ו DS (דאבל סייד) אין לי מושג מי היצרן של הלוח.....פשוט לא כתוב עליו אני גם לא ממש יצא לי לראות כי זה חבר שגר רחוק. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לדעת האם AMD 3000 64 BIT הוא 3.0 GHZ? אודה מאוד אם תענו לי על השאלה.
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום שלום, יש לי כרגע מעבד P4E3.0, שרץ במהירות באס של 220Mhz. אני לא רוצה להעלות את הבאס יותר מזה כדי לא להתיך את לוח האם. יש לי אפשרות להחליף אותו למעבד P4C 2.6. יש לי זכרון AData PC4000. האם אשיג תוצאות יותר טובות אם אחליף למעבד זה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי כולם אני רוצה לפרק את המחשב של אח שלי ולהרכיב אותו מחדש כדי שיהיה לי קצת ניסיון בהרכבת מחשבים ושאני לא יעשה טעות עם מחשבים יקרים יותר. המחשב של אח שלי הוא מאוד ישן, P3 400 Mhz 128 Mb ram Riva tnt 2 . האם יש משהו שאני צריך להיזהר ממנו במיוחד? משהו מסובך? אין לי שום מדריך של איך להרכיב את הלוח אם למארז והכל, אז איזהשהו הסבר קטן יכול מאוד לעזור! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם הADATA 512 MB שנמכרים ב490 שקל בKSP מתאימים לA7N8X שלי??... בתודה, מור חזן
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך הסבר לגבי 2 דברים 1 מה זה psb parking בתוכנת הביוס והאם היא אמורה להיות enabale או dis 2 מה זה latency time clock ומה אמורה להיות הספרה שם כרגע 32 בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
השאלה כתובה בכותרת.. תודה מראש...
-
המממ רציתי לראות את השוני בין הגירסה של NEWCASTLE לשניה... אם יש לכם באנצ'מארק זה יעזור מאוד... תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה ודוושות, להגה יש חיבור כזה מיוחד שאין לו חיבור מתאים ללוח אם מאחורה, אז חבר שלי אמר לי שקיבלתי מתאם כזה שמחברים אליו את ההגה מצד אחד ואת הצד השני מחברים ללוח אם. יש לי מתאם כזה אבל אני לא מוצא את המקום בלוח שאני צריך לחבר אותו לשם הוא אמר לי שקוראים לזה GAME PORT אבל זה לא עזר לי, חיפשתי בכל החוברות שקיבלתי עם הלוח ולא מצאתי שום דבר, אז יש לכם אולי מושג איפה החיבור נמצא? (בבקשה תעזרו לי אני מת לשחק אנדרגראונד עם הגה!!!).
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לעשות כמה בירורים לאחר שראיתי אנשים מדברים פה על הזיכרונות המדוברים גם מהכתבה באנדטאק וגם המלצות מהאתר בית וראיתי שחוץ מבכתבה לא מצויין בשום חנות תתיזמונים שלהם אז החלטתי לשלוח אימייל לחברה עצמה שיפרטו לי על העניין וזאת התשובה שקיבלתי מהם Hello, Thank you for your enquiry. Crucial Ballistix memory modules are designed specifically for computer gamers and power users seeking maximum system performance and stability at a competitive price-point. The Ballistix line features both DDR and DDR2 memory with advanced speed grades, low latencies, and integrated aluminum heat spreaders. The timings for our Crucial Ballistix range of memory modules are below: Crucial Ballisti…
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עכשיו התיזמונים הם 7 3 3 2.5 איך לתחיל להוריד אותם? זה משנה איך אני מוריד<? באיזה סדר...
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-