מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לשרשור הקודם בנושא, שבו העלתי את השאלה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311868.0 הכרטיס ה- OB מריץ מצויין (ולא מעמיס על המעבד), HD בכל רזולוציה ואת Aero של VISTA ללא בעיה. יכול להיות מעולה ל- HTPC, לידע כללי...
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מעבד, איזה כדאי? 9450? 9550? אולי אחר? ניתן לראות את המערכת שלי בפרופיל שלי לשימושים גרפיים בלבד כולל תלת מימד (3DMAX+AFTER)
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות חצי גיגה במהירות 533MHZ קניתי 2 זכרונות 1 גיגה במהירות 667MHZ אני יודע שאם אני משלב בין 2 הסוגים המהירות הנמוכה היא הקובעת השאלה שלי האם כדאי לשלב את הזכרונת ויהיה לי 3 גיגה עם מהירות של 533MHZ או עדיף 2 גיגה עם מהירות 667MHZ תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני כבר די סגור על הרכיבים, כאשר הבסיס כנראה יהיה AMD Athlon 3000. בדקתי מחירים, והמחיר של מעבד כזה (RETAIL/BOX') לפני מעל לחצי שנה היה 1400-1500 ש"ח, וכיום הוא 1,050-1,100, כלומר ירידת ערך מינימלית ביותר. אני מסיק שהסיבה לכך היא היבוא הבעייתי של מעבדי ה-64 לארץ, אבל לשמחתי קראתי כעת את הידיעה כאן ב-HWZONE שהבעיה נתפרה. השאלה היא - כמה זמן לחכות עד שארכיב את המחשב החדש? לאיזה מחיר צפוי מעבד ה-3000 (או 3200, גם אפשרי) לרדת? באתר newegg המחיר של מעבד AMD Athlon 64 3000 RETAIL הוא 161 דולר, כלומר 724 ש"ח. אפשר להעריך שבארץ המחיר בקרוב יהיה 800 ש"ח? בקיצור, שווה לחכות בכלל?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך משולב ATI RADEON X800 PRO עם לוח אם MSI RS482 M4 לAMD 3200 64BIT שווה להוסיף עוד 550 ש"ח בשביל לוח MSI אחר לא משולב? מה החסרונות של הלא משולב?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שביטוי מנחה בפורום הוא עדכון BIOS. רציתי לדעת כמה דברים: 1. מתי אני יודע שאני צריך לעשות עדכון BIOS? (ולמה כמובן?). 2. איך אני מבצע עדכון BIOS? תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם... התיעצתי פנ לפני כמה זמן לגבי לוחות X48 תומכי DDR 3 ותגעתי לרשימה שממנה אני כנראה צריך לבחור לכן אני מתיעץ ושואל איזה לוח יהיה הכי מוצלח ומה היתרונות של כל אחד (המעבד Q9450) והוא מיועד לCF 4870 וOC קל עד 2500 ש"ח לא משנה לי המחיר והמועמדים הם : Asus -P5E64 WS Evolution (שכרגע לא ראיתי עדיין מי מוכר) Asus - P5E3 Premium/WiFi-AP @n ( לא יודע לגבי הצורך ב WI-FI - תמיד טוב שיש לא ? והוא נראה לי רציני). DFI - LANPARTY UT X48-T3RS (הבנתי השם חברה מעולה לא ?)(והוא גם ממש לוח יפה ..לא שזה שיקול(אולי קצת שיקול)). MSI - X48C Platinum (איך החברה?) GIGABYTE - X48T-DQ6 (הוא נראה לי הכי סטנדרטי מתוכם) מה הכי מומלץ? (אפשר גם להציע דברים שלא מופיעים פה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדאי לקנות בשביל p4 2.8 533 מה חשוב לבדוק בלוח האם? התקציב שלי הוא 400-500 ש"ח פחות או יותר. האם ASUS P4S533-MX כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הפרש המחיר בין שני המעבדים עומד על 250 שח המערכת מיועדת בעיקר למשחקים עם כרטיס חזק בסיגנון x1950pro or x1900xt ולא יתבצע overclock מפני שהלוח התקציבי שבחרתי (asrock) אינו מאפשר זאת . כך שהשאלה בעצם מתייחסת להבדלי הביצועים במהירות ה-stock /default בהרצה של משחקים ברזולוציות גבוהות 1600x1200 עם פילטרים,כך שרוב העומס מוטל על הכרטיס הגרפי והמעבד ממלא תפקיד משני. הבעייה שכול ה-benchmarks שיצא לי לראות עד כה, בודקות את הביצועים של המעבדים ברזולוציות נמוכות וללא פילטרים ,ולכן כלל אינן משקפות את אופן הרצת המשחקים בפועל. קישורים למחירים החדשים: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={602F42E9-39…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מעבד 64 ביט יכול להריץ כל תוכנה\משחק שעובדים על מעבד 32 ביט? וגם שמעתי שיש הבדלים בין המעבדים 64 ביט של אינטל לבין המעבדים של AMD מה הם? ומה עדיף, את המעבדים החדשים עם הליבה הכפולה או מעבד 64? ומה ההבדלים ביניהם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון בעתיד הקרוב כנראה לשדרג את המחשב שלי חשבתי על קונרו ויש לי כמה שאלות אני חושב לקנות 2 גיגה זיכרון לפי ניסיונכם האם המחירים יורדים או ירדו או שהם יציבים שיגיע הקונרו מתי יתייצבו המחירים האם תהיה ירידה אחרי זמן מסוייים או לא מה ההבדל בביצועים בין 2 ל 4 מגה זיכרון מטמון
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הכרטיס קול עובד כשאני פותח שירים בנגן.. אך לא עושה קול כשאני משחק בפוקר או מנסה לחתוך שיר.. התקנתי מחדש את הכרטיס קול וזה אותו דבר.. מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תיראו יש לי לוח אם כזה http://www.ecsusa.com/products/l4vxa2_v1.htm רשום לי שם שיש לי 6 ערוצי אודיו כלומר 5.1 סרואנד ויש לי רק 3 חיברים של אודיו line in line out microphone אז איפה זה נמצא זה באמת דחוף.....??????????תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ברשותי לוח של גיגהבייט דגם M55s-s3 ולא ממזמן עשיתי לו עדכון ביוס כדי שיתאים למעבדי הפנום (אני חושב להחליף את דו הליבה שלי לפנום).קראתי באתר של גיגהבייט שברגע ששמים מעבד AM2+ על לוח של AM2 יש ירידה בhyper transport מ5200 מגה הרץ ל 2000 או משהו כזה.השאלה היא האם שווה לשים מעבד ארבע ליבות על לוח שהוא בעצם מתאים לשתי ליבות אבל תומך בארבע ליבות? האם ירידת המהירות הזו תורגש בביצועים של המערכת? או שאולי בכלל צריך לרכוש לוח חדש שמותאם לAM2+? אשמח לשמוע תגובות בנושא.חיפשתי אך לא מצאתי מאמר שממש מדבר על הבדלי המהירות והשפעתם.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
תראו יש לי לוח של AOPEN .. AX4C Max הכי טוב מהסדרה .. (חוץ מה REV 2 של אותו הלוח) ואני לא הכי מרוצה ממנו ... ההרדיסק שלי איטי מאוד .. שהוא אמור לטוס (רפטור של ווסטרן דיגי) וגם היה לי רייד על הבקר המובנה בלוח והרייד נפל (הופ הלכו להם 80 גיגה ... שירים משחקים סרטים וגם קצת אויויוי .. ) עכשיו נמאס מהלוח הזה .. אני מעוניין לקנות IS7-E ולמכור את ה AOPEN מישהו ממליץ על הלוח הזה ??? או בכלל על סדרת ה IS7 ? שמעתי עליהם דברים טובים ורעים ... אגב - הביוס החדש של אביט עם ה F1 - TURBO - SPEEDRACER עוזר ובאמת משפר את הביצועים ? תודה רבה לכל העוזרים כאן !!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שחברת GB חיפפה בבדיקות או משהו כזה ואני לפני קניית לוח אם ל 6750 המליצו לי על זה: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 הוא עדיין מומלץ או שעדיף משהו אחר? כי אני עדיין יכול לשנות.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
חברה תסבירו לי מה זה מעבד retail ובמה הוא שונה מי הרגיל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ביקורת ולו קטנה על הלוח הזה...הוא נחשב לאופציה טובה ל מערכת זולה עם נפורס4...פתרון טוב כמו שה 9-K8NF מציע לא ?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות זיכרונות של 2Gb ddr1 400MHZ עוד טווח של 350 ש"ח וגם אם יש אפשרות לשתים של גיגה..
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הצורך המרכזי במחשב הוא משחקים האם שווה להשקיע עוד קצת כסף ולקנות זכרונות שהם 800MHZ במקום 667MHZ שאני מתכנן כרגע? האם ההבדל משמעותי או לא?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה... קוראים לי יהודה ואני בן 17 (שואף יותר לכיוון ה18) מירושלים, רמת ההבנה שלי במחשבים מסתכמת בערך באיפה הכפתור שמדליק אותו ושאם עולה עשן כדי לקחת אותו לטכני... אני מקווה להבין יותר בעזרת הפורום הזה מאחר שהמליצו לי עליו בתור מקדם רציני ומקצועי בידע ולנושא עצמו (אני לא בטוח אם זה מתאים דווקא לפורום הזה אבל לא מצאתי אחד שנראה יותר נכון), אם הבנתי נכון בעצם כול הרעש שאני שומע מהמחשב בא מהמאווררים. יש לי שתים עד כמה שאני יודע (זה לפחות מה שאני רואה כשאני פותח אותו... חחח) המחשב שלי לא מרעיש במיוחד, אבל רציתי לדעת אם יש למשהו עצות איך לגרום לפעולה שקטה יותר שלו, בנתיים אני טיפה נושף על המאווררים מדי פעם כדי שלא יצטבר עליהם אבק תודה מ…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שני הצ'יפסטים הנ"ל הם החדשים ביותר כיום בשוק. לפני שאני מחליט איזה מחשב לקנות (intel) כמובן, הייתי רוצה לדעת על איזה צ'יפסט כדי ללכת. אז רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם, כאשר את ההבדל היחיד (ולדעתי המרכזי) שאני מכיר זה מערך ה SLI שנתמך ב680 ואילו מערך הCF שנתמך בצ'יפסט של אינטל. תודה מראש, ליאור
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני די חלש בכל הקשור לחומרה ולא מסתדר עם כל התיאורים שנותנים בפירוט על הלוח אם השאלה היא הממ הוא יחזיק זכרונות שדורשים 2V ומעלה? (קראתי איפשהו שהDS3 עושה איתם בעיות אז אני רוצה להיות בטוח..) למשל, האם הוא יעבוד עם: OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer eXtreme XTC Edition Dual Channel Memory
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום הביאו לידיעתי מאמר שניפץ לי כמה "עובדות" ידועות. http://www.hardcorecooling.us/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=731 "though, to conventional wisdom that has labeled CL as the most important memory latency. However, this used to hold true for single data rate SDRAM, which is the reason why, until recent years, most memory manufacturers only listed their CL specifications and not the other latency parameters. "] תקראו את המאמר הוא מסביר את חשיבות כלל התיזמונים . ניראה לכם רציני המאמר ? מה דעתכם? יש איזה מבחן שבודק שיפור ביצועים בתיזמונים שונים ?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תראו אני בעוד כמה חודשים חודשיים ככל הנראה מתחיל תהליך לשדרוג המחשב שלי.. כרגע יש לי: E6300@2.4GHZ stock cooling p5vd2-mx 2GB kingston 667MHZ ezcool 500w psu 8800gts 512mb 320gb+250gb sony x18 DVD-rw עכשיו אחרי שאחליט ואקבל את ה300 שקלים האחרונים שלי (דמי כיס) אוכל לעשות את השדרוג. אני רוצה לקנות: מעבד חדש לוח אם חדש זכרון חדש מארז וספק בינתיים זה מה שאני מתכנן עליו: Q6600 with oc GA-P31 DS3L G.SKILL 2GB 800MHZ CL4 NZXT TEMPEST Thermaltake Toughpower 600W וקירור למעבד שעליו אני עדיין לא סגור.. בכללי בסוף החודשים האלה יהיו לי 2400 שקלים. אני לא רוצה להתחיל לעשות פערים ולמשוך עוד כסף מההורים אז אם יש המלצות שיהיו גג 2500 שקלים. רציתי לדעת אם יהיה י…
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-