עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gnk,

שלום, לאחרונה רכשתי לוח אם ABIT AN8-SLI עם מעבד AMD64 3200 בתחילה הטמפרטורה הייתה בין 35 ל-40 מעלות לאחר שעידכנתי את הביוס הטמפרטורה הייתה בין 25-30 מעלות בגדול, יש ירידה של 10 מעלות... למה להתייחס בתור הטמפרטורה האמיתית ???

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  2. Started by blabla2002,

לזיגזג שבזמן האחרון התחילו להביאי מוצרים די חדשים לפני כולם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3188

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by Kululu,

היי קניתי מעבד חדש בצירוף המאוור הזה: GH-PCU21-VG (3D Cooler-Pro כרגע הטמ' במצב מנוחה של המעבד (כלומר שאני מדליק את המחשב ונכנס לביוס) עומדת על 81 מעלות. האם זה נורמאלי? או גבוהה מידי? ואיך אני יכול לסדר את זה אם זה לא בסדר. תודה.

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by shibby15,

שלום לכולם ישנם המלצות, הערות טיפים או כל מיני דברים שאני צריך לדעת?? וכמו כן יש לי כמה שאלות על ניידים-ברגע שאני מגדיר חיבור למודם בייתי רגיל (כבלים) אני יכול לעבוד עם כל מודם כבלים אחר? או שכל פעם מגדירים מחדש? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by leshets,

מה אתם אומרים עליו יש משהו עדיף ? באותו מחיר בערך.?.. אני מתכוון לקנות כנראה p4 3.0 למרות שאני מתלבט אם לקנות amd

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by Jack_g,

הרכבתי את המערכת החדשה שלי מעבד 3200 S939 ולוח K8NSULTRA של GIGABYTE אבל שמתי לב שהברירת מחדל בלוח לתת VCORE למעבד של 1.4V איך זה הגיוני אם המתח שהמעבד אמור לעבוד בו הוא 1.5V?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by Holography,

היי, עד כה הייתי סבור כי ברשותי A64 3000+ בליבת ClawHammer (ע'פ CPUZ בין היתר) אבל לאחר שהרצתי CBId היא הודיעה לי כי ברשותי NewCastle איך אפשר לברר את קוד הליבה האמיתי של המעבד? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by idanshir,

האם ישנו הבדל משמעותי בין הכפול ליבה של אינטל 2.8 לבין מעבד פנטיום 4 3GH בעריכת סרטים ביתית

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  9. אוקיי אז השאלה היא : למה הטמפרטורה של המעבד כל כך גבוהה? בלי שאני מריץ כלום ?59/138 system 29/84 cpu cpu fan:3125 rpm החלפתי את המאווור שהיה על המעבד לפני שבועיים למאורר ענק של gigabyte ככה שזה לא הבעיה . אין שום בעיה של מאוררים גם במארז. שאלה שנייה : בשר למסך שלי אני לא יודע אם הוא טוב למשחקים או לא כיוון שאני לא יודי מה ה response time שלו ..ובכלל מה אומרות ההגדרות כאן שבלינק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3103 מישהוא יכול להסביר לי מה אומר כל מה שרשום באתר בדיוק? כי לא מבין את הנתונים של המסך... אני אישית לא מרוצה ממנו כי משחקים נראים בלי צבעים כזה.האם זה קשור לכרטיס מסך או שלא? שאלה שלישית : אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים . וכמובן שמתם לב שיש לי כרט…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by GNU,

הלוח: MSI MS-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 (1) - איזה סוג זכרון אני צריך? אני יודע שצריך SDRAM אבל PC100 או PC66 ? (2) - אם אני אפעיל את המחשב ללא זכרון (כלומר רק לוח , ספק ומעבד) לא יקרה כלום למחשב נכון? (אבל עדיין אני אוכל לראות אם הרכיבים עובדים?) (3) - איזה מאוורר צריך לצלעות האלה: (כמה מ"מ?) (4) - איזה סוג תושבת יש למעבד? תודה לעונים. אם אפשר לקבל תשובה כמה שיותר מהר.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. לי יש את המחשב שבחתימה ולאשתי יש אתלון XP 2200 שנינו מרוצים מהמחשבים שלנו משרתים אותנו יופי. אני אמור לקבל ממישהו כרטיס מסך רדאון 9600 XT שיחליף את ה רדאון 8500LE שלי, או שבמקום זה אני יכול להחליף את האתלון 2200 והלוח אם שלו לאתלון 64 3000+ או 2800+ עם לוח אם שאני עדיין לא יודע איזה. מה לפי דעתכם עדיף: כרטיס מסך נחמד אך לא שיא הטכנולוגיה או שדרוג של המחשב לאתלון 64 וזה יהיה כרוך בלהישאר בינתיים עם הרדאון 8500 LE .

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  12. היי, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב חדש, מכיוון שאני מעוניין רק במעבדי AMD (לא לנסות לשנות את דעתי) רציתי לדעת לגבי המהירויות שלהם. אני רואה היום שיש מעבדי פנטיום 4 במהירויות 3.0GHZ וכו'. ואילו יש את הסדרה של המעבדים של AMD למשל, AMD ATHLON 64 3200+ 2.2 GHZ/2.0 GHZ 512 KB Cache Memory /1 MB Cache Memory האם זה אומר שהמהירות שלהם נמוכה יותר? ומישהו יכול להסביר בבקשה על כל אחד מהחלקים הנ"ל -מה זה אומר? מה זה אומר 64 BIT? האם מעבד AMD 64 2.0GHZ איטי יותר מפנטיום 4 3.0 GHZ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by kerr,

אני מעוניין לקנות זכרון, יש לי כרגע 512 מגה 333MHZ. אני אפילו לא סגור איזה חברה זה, כי המחשב דיי ישן ובזמנו לא הייתי כל כך בעניין של מה אני קונה, לפני כמה שנים. בקיצור, מההיכרות שלי אני יודע ש CORSAIR נחשב להכי מהיר? או הכי יקר? החברה השניה שיש לי רושם ממנה היא KINGSON... לא יודע למה, אבל השם אומר לי משהו. אני רוצה להחליף את הזכרון שלי שלטעמי דיי איטי ומיושן עם זכרון חדש באותו נפח.. זאת אומרת 512. לא הייתי רוצה לשלם יותר מדי כסף אולי 350 שקל משהו כזה בלחץ 400. מישהו יכול להמליץ על משהו? קינגסטון זה שווה? קורסייר יקר מדיי? אולי משהו אחר בכלל מתאים לי ? וגם, מה אומר פרמטר ה CL ברכיבי זכרון ? תודה !

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by Homey,

שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר בנאצמרק ל intel d820 (גם 830 יהיה טוב), בינו לבין כפול ליבה של AMD וגם בינו לבין חד ליבה של AMD חיפשתי בגוגל, וחיפשתי בחיפוש של הפורום ולא מצאתי כלום תודה...

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by TC2B,

2006 - צפוי להימכר רכיב ה DDR3 הראשון 2007 - אינטל אמורה להישתמש ב DDR3 בלוחות האם שלה. 2009 - 65% מהזכרונות שימכרו יהיהו DDR3 עלפי סמסונג הרכיבים הראשונים ייוצרו ב 80 ננו מטר. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20050329054638.html הערה: מעבר של AMD ל DDR2 נראה לי יותר ויותר כפחות סביר, ה DDR3 מעבר לפינה (באופן יחסי), השאלה היא מה כרוך במעבר מ DDR2 ל DDR3, האם מדובר בשקע שונה, האם דרוש שיוני מהולי בלוח האם.

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  16. יש לי לוח קצת ישן: D850EMV2 עם זכרונות RDARM. כרגע יש לי בארבעת החריצים 4 יחידות של 128mb. כיוון שאני רוצה ללהגדיל את הזיכרון האם ניתן להחליף את אחד הזיכרונות של ה-128 ב-512 ואז יהיה לי סה"כ 896mb? או שאני חייב לחלק את הזיכון בין ארבעת החריתים באופן שווה? תודה

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  17. ואשר משמש למשחקים כאשר החייל שב הביתה אני מתלבט בין הלוחות הללו K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E או _k8ns ultra-939_e מחיר הלוחות זהה באחרון ישנם 5 חריצי PCI ואילו בלוח הראשון רק 3 חריצים שאלותי הם 1)האם לחריצי PCI-E ישנם שימושים נוספים חוץ מאשר משחקים 2)האם רכישת לוח עם חריץ AGP משמעותו סגירת אופציות? 3)האם ישנם שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ואנני יודע מהם תודה נעם

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. הלוח הנ"ל http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm# הוכב בעזרת חברי הפורום עם שאר המערכת עכשיו אני רואה שהוא AGP אבל כשהרכיבו לי את המפרט נתנו לי כרטיס PCI-E עדיין לא קניתי כלום, אז אני צריך ללכת לפי מה שהיצרן אומר ולקחת AGP?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  19. השאלה היא לידע כללי אז על תשאלו שאלוצ כמו "אזיה מחשב יש לך" "איזה סוג זיכרון" וכו' נגיד!!! יש לי עכשיו 256MB DDR ואני רוצה להוסיף עוד 128MB DDR מה יקרה? האם סכום הזיכרון שלי במחשב יהיה 384MB? האם המחשב בכלל לא יעלה?? מה יהיה? נ.ב. לא חושב דווקה 256 ו 128 נגידיש לי 512 ואני רוצה להוסיף 256 או 128 לא משנה אבל אני רוצה להיתמקד דווקה בזה שיש לי 256 ואני רוצה להוסיף 128 (שימו לב נגיד ששני היזכרונות יהיו DDR ולא אחד DDR ושני SDRAM)

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  20. חשבתי להחליף ל AMD 939 (אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד בסביבות 1000 ש"ח) ראיתי שבלוחות החדשים זה 4 סלוטים של זיכרון לי יש 3 האם זה יעבוד בדואל עם 3 עקרונית זה לא הגיוני אבל הלוח שיש לי כרגע עובד ככה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  21. Started by avivlevy,

כל מי שרוצה לקנות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+(2.4GHz) BOX במחיר שלא ראיתם בחיים שלכם (פחות מ2000) חדש מחנות והכל שיכנס עלי לאי סי ********* זה אמתי אני אומר לכם עריכת מודר: נמחקו פרטי ההתקשרות

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  22. Started by Bartleby,

בכמה כדי למכור היום מעבד אינטל פנטיום 4 נורת'ווד 2.8 512K 800Mhz? ובכמה כדי למכור היום לוח EPOX 4 PDAI? שניהם יד ראשונה (כלומר קניתי אותם מהחנות).

• 6 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by YoniG,

נניח ואני קונה מחשב חדש. למה לי לקנות לוח אם ומעבד המתאימים לצ'יפסט 915 (או 925)? מה בעצם נותן לי המעבד החדש LGA775 שבגללו הוא עולה יותר? כשאני קונה AG8 Guru (צ'יפסט 915) מה היתרונות על ABIT IS7E (ציפסט 865)? האם יש כתבה שמסבירה את החידושים של אינטל בצורה פשוטה?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by YoniG,

http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=392&MenuID=22&LanID=0 אני מאוד לא מחבב את החברה הזאת אבל אני צריך כמות גדולה של מחשבים למשרד ויש לי דיל מצוין דרך איזה ספק למחשב שכולל את הלוח הזה, מעבד סלרון 2667 מהסדרה החדשה (עזבו את AMD בצד), 256 זיכרון DDRAM 400, סי די רום של LG, מסך שטוח של PROVIEW, מארז וספק של TSUNAMI, הארד-דיסק 80GB של WESTERN DIGITAL, + כל הציוד הנלווה ב2300 שקל. האם לא הייתם נוגעים בלוח הזה בשום מקרה? מה החסרונות הבולטים שלו?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  25. Started by koby058,

D815EEA של אינטל הלוח הוא לפנטיום 3 וצריך לשים לו sdram אבל אמרו לי שלוחות של פנטיום 3 יודעים לזהות רק צ'יפים של 16 מגה זה נכון האם הלוח הזה ידע לזהות צ'יפים של 32 מגה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.