עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by liloli,

אהלן אנשים. מי שישים לב התרד הקודם שפתחתי הוא לגבי הלוח שיש לי ASUS STRIKER EXTREME ומעבד שכבר הוזמן Q9450 ובוטל מכוון שלאחר בירור מסתבר שהלוח אינו תומך בסדרת מעבדי Q9 למה? איני יודע אם כך עלי לבחור מעבד אחר אני מעוניין במערכת שתצליך להריץ משחקים חדשים שעתידיים לצאת כמו למשל GTA החדש שיצא בינואר נראה לי. ובעיקר להריץ אפליקציות רבות בו זמנית. אני מתכוון לעשות למעבד אוברקלוק אני עדיין לא יודע של כמה ואיך אבל אני בטוח יעשה!! החומרה שיש לי במחשב ולזה יצטרף המעבד היא: לוח: ASUS STRIKER ETREME 680i קירור מעבד: TRU120E + SFLEX 1600 ספק: corsair 650TX זיכרון: OCZ REAPER 800 4G 4X1 כרטיס מסך: XFX Nvidia 7950GX2 ואליו יצורף כנראה עוד אחד כזה או 9800GX2 מסך: SAMSUNG Syncmaster 2…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by Idanp,

טוב אני צריך המלצה לזיכרונות טובים לOC שיעמדו בבאס של לפחות 270.. התקציב זה 1000 שקל ושיהיה 1024 מגה (512X2) תודה מראש עריכה מצאתי את אלה איך הם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3220

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. Started by prexus,

למחשב החדש שלי אני מתכנן לקנות זכרונות GeiL PC3200 1024 (2x512) Dual Channel Low Latency - יש להם בעיות תאימות עם MSI K8T-FiSR או אם A64 בכלל? צריך תשובה דיי בהקדם.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. Started by bad-sector,

החלטתי לשים מחשב בסלון ונשרף לי הלוח של המעבד הישן, מאחר ויש לי ATHLON XP 1800, אני רוצה משהו הכי זול שיש, מה עדיף, SEMPERON 2600/2800 או שמא הסלרונים החדשים טובים יותר? יש לזכור שהיעוד העיקרי הוא ניגון סרטים...

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  5. Started by eitanb3,

מבקש המלצה ללוח אם ולזיכרון שיתאימו למעבד: ‏Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ לוח אם בכ400 ש"ח גמיש (PCI-E) וזיכרונות בכ400 ש"ח גמיש (כמובן CL נמוך, כמות גדולה וכמה שיותר מהיר). אמינות ושם טוב למודלים המומלצים חשובים לי. תודה איתן.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. אני אתחיל בזה שאין לי ידע לעשות OC ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו ללמוד את הנושא.המפרט שלי מופיע בצד ואני עובד עם ויסטה 64BIT. א. האם עדיף שני יחידות של שני GB או 4 יחידות של אחדGB כלומר האם 4 יחידות מנצל את הדואל צ'נאל כפול ? ב.חשבתי להחליף מעבד לQ או להוסיף 2GB מה עדיף למשחקים כבדים כדוגמת קרייסיס(שסיימתי אותו על מדיום מבחינת גרפיקה בעע)? ג.אני יכול להחזיר את המעבד במחיר שבו הוא נמכר היום ולקחת Q במחיר שבו הוא נמכר היום. תודה מראש ואשמח לתת כל פרט שייתבקש.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  7. היי, קניתי מחשב חדש שזה המפרט שלו - Q6600 Sapphire HD4850 Corsair VX 450W PSU OCZ 2Gb Ram PC2 8500 5-5-5@2.1 Gigabyte EP43-DS3L בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני אמור לחבר את הספק ללוח-האם עם כל ה-24 פינים בחיבור הראשי? או שמא רק 20? (בחוברת הוראות זה לא היה כל כך ברור) מה יכולות להיות ההשפעות של חיבור לא נכון? תודה!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. Started by blabla2002,

לזיגזג שבזמן האחרון התחילו להביאי מוצרים די חדשים לפני כולם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3188

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by XXbandXX,

שלום. מערכת חדשה כמובן הותקן עליה מערכת ויסטה ומערכת XP. האם יש סיבה לכך שבתוך הDXDIAG אני לא מצליח לראות את סוג המעבד? במערכת ויסטה זה כלל אינו מזוהה רשום משהו כמו N\A, ובמערכת XP זה מראה אותו כ- P3 2.66GHZ, מוזר... יש למישהו הסבר? האם מישהו יכול להסביר את התופעה הזו?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by tigerxxx,

חבר'ה רציתי לברר את מס' הדגם של לוח intel rocklace האם הוא : d865perl הנה קחו קישור : http://www.intel.com/design/motherbd/rl/rl_productbrief.pdf זה חשוב לי מאוד תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by liav12,

ולא משנה המחיר

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by meir3420,

שלום ברצוני לשאול יש לי לוח אם שבתוכו 4 סלוטים של RAM 2 מהם תפוסים על ידי כרטיס זיכרון (GeIL Black Dragon DIMM Kit 2GB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz (2X1 GB בדים 1 ודים 3 אני רוצה להוסיף RAM ל 4 גיגה הכל תומך ובדקתי גם MHZ השאלה שלי היא האם לקנות עוד כרטיס 1 דומה אחד לאחד לשלי עכשיו של 2 גיגה בסלוט אחד או האם לקנות עוד 2 גיגה מחולק לקיטים ואז על כל סלוט ישב לי אחד כזה GeIL Black Dragon DIMM Kit 1024MB PC2-6400 CL4-4-4 DDR2-800 MHz

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. Started by kknd,

שלום לכולם, איזה מבין ארבעת הצ'יפסטים הבאים הוא המומלץ ביותר למעבד Barton 2500: Nforce2 400 Ultra K8T800 KT600 מומלץ מבחינתי = קודם כל יציבות ורק לאחר מכן ביצועים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by AMD-GUY,

הכי זול שאפשר למצוא, עם שני חיבורי PCI-E של 16X, ו- DDR2, לפחות 4 חיבורי SATA, שני חיבורי IDE, למעבד A64 3800+ X2. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by BlueGene,

טוב משום שנעלו לי תאשכול(כן כן מאוד הוגן) אז אני פותח חדש קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  16. אני קונה מחשב כאשר השימוש הוא משחקים לא כבדים אני לא הולך לבצע OC המעבד הוא מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box] והכרטיס מסך כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe איזה מבין שני הלוחות עדיף ? לוח אם Asus P5QL ¤450 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. Started by ozwrx,

אוקי אז ככה יש לי לוח MSI RC410M-L הוא תומך בזכרונות 533 ו 667 המעבד שלי הוא D805 שהוא 533MHZ עכשיו אני רציתי לקנות זכרונות 512 DDR2 מהירות 667 אבל המוכר אמר לי שה667 יעבוד כ 533 ולכן אין טעם האם הוא צודק ? אם הוא היה שם לי 667 אז המחשב היה עובד ב 667? כי הלוח תומך? עזרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  18. שלום. אני מתכנן לקנות מחשב בעוד חודש~חודשיים, ואני רוצה להתחיל לעשות שיעורי בית בנושא. התקציב למחשב יהייה סביבות ה3.5K, בלי מסך. אני מעוניין בלוח+מעבד (וקרור)+ זכרונות בעלות כוללת של כ-1500 ש"ח- ורצוי מאוד בפחות מזה. אני מעוניין לעשות OC למעבד ככה שאני רוצה לוח עם צ'יפסט שיכול לעמוד בזה בכבוד. אני לא צריך יותר מ-6 יציאות USB, לא צריך SLI או קרוספייר, וכמובן שלא צריך כרטיס מסך מובנה. לגבי זיכרון- אני לא חושב שצריך יותר מ-2GB מכיוון שאני לא מתכוון להתקין על המחשב את ויסטה, ומשחקים של היום יכולים להסתדר יופי עם 2GB AMD או אינטל- תציעו את מה שהכי משתלם. אין לי כיוון נכון לעכשו. העיקר שהמערכת תהייה יציבה (דרייברים טובים, ביוס טוב...) תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by coolmeen,

מה יותר שווה ?P-4P800 Delux שיש לו את הציפ היותר מתקדם 865PE וטכנולגית ה hyper path שעולה בסביבות 720 שקל או ה p-4p800 הרגיל,עם הציפ יותר ישן ,שעולה 610 האם זה שווה את ה110 שקל

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי אני צריך זיכרונות ולא יודע איזה כדאי לי מבחינת ביצועים (ולא מחיר!) תודה רבה לכל המצביעים Install

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by shyagam,

מעבד AMD Athlon 64bit, סוקט 754... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 582 צפיות
  22. שלום, ברשותי מחשב נייד dell inspiron 6400, עם מעבד intell dual core T5200, 1.6GHz אני מעוניין לקנות את אותו הדגם בדיוק, (המחשב הקודם נרכש לפני בערך כשנה) וכיום ניתן למצוא את אותו המחשב עם מעבד אחר, intel dual core T2130, 1.86GHz. האם המעבד החדש, יותר חזק? הסתכלתי על המפרטים של שני המעבדים, ורציתי שמישהו שיותר בקיא ממני בנושא יפסוק בסוגיה. לינקים מצורפים: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpe... (ישן) http://processorfinder.intel.com/DetailsPrinterFri... (חדש) תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by hwforcer,

שלום! לכל אלו שכמוני רכשו VISA התקינו ונתקלו בבעיות ושגיאות של זכרון ותקיעות ובקיצור אי אפשר לעבוד! עדכנתי ביוס של הלוח אם ל09XX והכל סודר כמו קסם!!! אבל פתעום היה לי מסך כחול של DUMP אז בטלתי בביוס את הפונקציה "MEMORY SLI" שזה גורם למסכים כחולים להרבה אנשים...וזהו הכל פיקס!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  24. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=269 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=501 איזה זכרונות יותר עדיפים מבחינת ביצועים ומבחינת OC ? (אל תתיחסו למחיר)

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by yoavabadi,

אני רוצה למכור את המעד הזה: AMD Athlon 1800XP כיד שנייה, האם תוכלו להגיד לי כמה הוא אמור לעלות? (עם הקירור המקורי). תודה מראש, יואב.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים