מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה ללוח אם ולזיכרון שיתאימו למעבד: Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם בכ400 ש"ח גמיש (PCI-E) וזיכרונות בכ400 ש"ח גמיש (כמובן CL נמוך, כמות גדולה וכמה שיותר מהיר). אמינות ושם טוב למודלים המומלצים חשובים לי. תודה איתן.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני אתחיל בזה שאין לי ידע לעשות OC ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו ללמוד את הנושא.המפרט שלי מופיע בצד ואני עובד עם ויסטה 64BIT. א. האם עדיף שני יחידות של שני GB או 4 יחידות של אחדGB כלומר האם 4 יחידות מנצל את הדואל צ'נאל כפול ? ב.חשבתי להחליף מעבד לQ או להוסיף 2GB מה עדיף למשחקים כבדים כדוגמת קרייסיס(שסיימתי אותו על מדיום מבחינת גרפיקה בעע)? ג.אני יכול להחזיר את המעבד במחיר שבו הוא נמכר היום ולקחת Q במחיר שבו הוא נמכר היום. תודה מראש ואשמח לתת כל פרט שייתבקש.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לזיגזג שבזמן האחרון התחילו להביאי מוצרים די חדשים לפני כולם http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3188
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לברר את מס' הדגם של לוח intel rocklace האם הוא : d865perl הנה קחו קישור : http://www.intel.com/design/motherbd/rl/rl_productbrief.pdf זה חשוב לי מאוד תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, איזה מבין ארבעת הצ'יפסטים הבאים הוא המומלץ ביותר למעבד Barton 2500: Nforce2 400 Ultra K8T800 KT600 מומלץ מבחינתי = קודם כל יציבות ורק לאחר מכן ביצועים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הכי זול שאפשר למצוא, עם שני חיבורי PCI-E של 16X, ו- DDR2, לפחות 4 חיבורי SATA, שני חיבורי IDE, למעבד A64 3800+ X2. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב משום שנעלו לי תאשכול(כן כן מאוד הוגן) אז אני פותח חדש קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי לוח MSI RC410M-L הוא תומך בזכרונות 533 ו 667 המעבד שלי הוא D805 שהוא 533MHZ עכשיו אני רציתי לקנות זכרונות 512 DDR2 מהירות 667 אבל המוכר אמר לי שה667 יעבוד כ 533 ולכן אין טעם האם הוא צודק ? אם הוא היה שם לי 667 אז המחשב היה עובד ב 667? כי הלוח תומך? עזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה יותר שווה ?P-4P800 Delux שיש לו את הציפ היותר מתקדם 865PE וטכנולגית ה hyper path שעולה בסביבות 720 שקל או ה p-4p800 הרגיל,עם הציפ יותר ישן ,שעולה 610 האם זה שווה את ה110 שקל
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היי אני צריך זיכרונות ולא יודע איזה כדאי לי מבחינת ביצועים (ולא מחיר!) תודה רבה לכל המצביעים Install
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שלום! לכל אלו שכמוני רכשו VISA התקינו ונתקלו בבעיות ושגיאות של זכרון ותקיעות ובקיצור אי אפשר לעבוד! עדכנתי ביוס של הלוח אם ל09XX והכל סודר כמו קסם!!! אבל פתעום היה לי מסך כחול של DUMP אז בטלתי בביוס את הפונקציה "MEMORY SLI" שזה גורם למסכים כחולים להרבה אנשים...וזהו הכל פיקס!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
זהו למעשה הפרמטר הקריטי ביותר מבחינתי לגבי עתיד כפולי הליבה של AMD - האם זכרון המטמון שלו יהיה 4MB לפחות ומעלה בדור הקרוב שישווק ? ואם כבר אז נהייתה התבהרות כלשהי בנוגע לתאריך שיווקו בחנויות (בארץ כמובן ) ? תודה רבה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איזה לוח אם יותר טוב: לוח אם GIGABYTE GA-945GCMX-S2 לוח אם GIGABYTE GA-945GZM-S2 לוח אם GIGABYTE GA-946GMX-S2 איזה הכי טוב מביניהם?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
קניתי היום זכרונות GEIL 667MHZ CL5 ואני רוצה לבדוק אם הם עובדים טוב ומתפקדים בלחץ. יש לכם תוכנה שבודקת את הזכרונות?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם למעבד אינטל שתומך בAGP וגם ב PCIe למעבד 64 ביט ליבה כפולה וגם SATA2 תודה
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שמתי לב שאפילו PS\2 אין לו... מי מבטיח לי שהלוח תומך במקלדת USB?! ועוד שאלה איך אני יכול לפצל הארדיסק של 120 ? כי ניראה לי שדרך FDISK אי אפשר בגדלים כאלה..
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום כונן קשיח ובזמן ההתקנה פתחתי צד אחד של המחשב ולאחר מכן צד שני, כשפתחתי את הצד השני, שמעתי שמשהו מתכתי נפל, ומסתבר שזה היה בטרייה של ביוס שפגעה בדלת, בקיצור, יש לי לוח אם Abit NF8, וכרגע יש בו בטרייה אחת, השאלה אם צריכות להיות שם שתיים?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לוח אם שיתמוך בפנטיום 4 2.4 478 שיתמוך ב pci - e X16 וזיכרון די די אר 1 שיהיה זול ככל האפשר - יש לוח כזה בכלל? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה קורה פה? אמרו לי שהלוח תומך CF, אבל ראיתי מישהו בXS ששם שני 7900GT על הלוח הזה בSLI הוא תומך CF וגם SLI!?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
אני קונה כרטיס מסך משולב ATI RADEON X800 PRO עם לוח אם MSI RS482 M4 לAMD 3200 64BIT שווה להוסיף עוד 550 ש"ח בשביל לוח MSI אחר לא משולב? מה החסרונות של הלא משולב?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? הוא אמין? יציב? טוב לOC? מתאים לSLI גם עם הכרטיסים החדשים כמו 9800GX2 וכו'? ואמרו לי שיש לו בעיה של התחממות (רשמו בכמה אתרים), מה דעתכם על הלוח?
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
(1) - האם ניתן לחבר ללוח שתומך ב X4 את הכ.מסך הבא: Radeon 9250SE 128MB (2) - האם ניתן לחבר ללוח שתומך ב X8 את הכ.מסך הבא: gForce 4 MX 440 64MB תודה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-