עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני חדש, שמעתי תגובות טובות לגבי הפורום הזה ולכן באתי להתייעץ עמכם. אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים - DDR400 ואני צריך לדעת אם לוח האם שלי בכלל תומך בזכרונות במהירות הנ"ל. הנה פרטים על לוח האם שלי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Mo…

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by THL,

אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by NIR-T,

שלום, הורדתי עכשיו את התוכנה PRIME 95 מהאתר ואני לא יודע מה לכתוב בהגדרות... ולכמה זמן להפעיל את התוכנה..? התוכנה לא מסכנת את המחשב שלי נכון?? אם אני מפעיל את המאווררים ואת המאוורר של המעבד על מקסימום לא יפגעו לי רכיבים? המפרט שלי הוא: AMD 2500+ 2XKINGSTONE 512MB HYPERX 377MHZ CHAINTECH 7NJS ZENITH (NF2 TT VOLCANO 9 COOL MOD RADEON 9500PRO ובקשר לDUAL DDR קניתי את המחשב הזה לפני חצי שנה בערך... וחשבתי שהזכרונות שלי עובדים בDUAL CHANNEL אבל עכשיו אחרי שקראתי אתהמאמר שפרסמו בראש הפורום אני כבר לא יודע... כתוב שם שבגלל שהבאס של המעבד שלי הוא 333 אז הוא לא יכול להכיל 333X2 כאילו להכפיל את המהירות של הזכרון... בעצם יכול להיות שאפילו מהירות של סטיק אחד שלי המחשב לא מנצל? כאילו …

• 8 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by johny,

פנתה אלי איזה מישהי שהמחשב של הבת שלה מאוד איטי. יש לה פנטיום 2 350MHZ, עם 128MB זיכרון והארד-דיסק ישן עם מערכת הפעלה WIN98. היא רוצה בתקציב של כמה מאות שקלים (עד אלף שקל) לשדרג לבת שלה את המחשב. הבת משתמשת בעיקר בICQ ובגלל שהמחשב ישן והיא מורידה תוכנות די חדשות - המחשב זוחל. אין לי רעיונות איך לשדרג את המחשב שלה. אין מאיפה להשיג מעבדים יותר מהירים לפנטיום 2, לא נראה לי שהוספת זיכרון תשפר את המצב (הזיכרון גדול יחסית ליכולת המעבד והדיסק הקשיח) ולא נראה לי שרכישת דיסק חדש במאות שקלים שווה את זה. יש למישהו רעיונות יצירתיים?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by lior99,

איזה זיכרונות יותר טובים לאוברקלוק שני golden dragon 256 mb 3500 או שני CORSAIR 256MB 3200 CAS2

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by locke,

עדיף שלא יהיה ל- P4 . אם זה בכלל קיים אז שתהיה לו יציאה לטלויזיה. כרטיס קול טוב onboard irDA או משהו דומה, העיקר שאפשר יהיה לחבר התקן אינפרא אדום. וזהו פחות או יותר, שיהיה גם מחיר סביר. ויעזור לי מאוד גם מאיפה אפשר לקנות אותו. תודה...

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  7. תראו יש לי לוח של AOPEN .. AX4C Max הכי טוב מהסדרה .. (חוץ מה REV 2 של אותו הלוח) ואני לא הכי מרוצה ממנו ... ההרדיסק שלי איטי מאוד .. שהוא אמור לטוס (רפטור של ווסטרן דיגי) וגם היה לי רייד על הבקר המובנה בלוח והרייד נפל (הופ הלכו להם 80 גיגה ... שירים משחקים סרטים וגם קצת אויויוי .. ) עכשיו נמאס מהלוח הזה .. אני מעוניין לקנות IS7-E ולמכור את ה AOPEN מישהו ממליץ על הלוח הזה ??? או בכלל על סדרת ה IS7 ? שמעתי עליהם דברים טובים ורעים ... אגב - הביוס החדש של אביט עם ה F1 - TURBO - SPEEDRACER עוזר ובאמת משפר את הביצועים ? תודה רבה לכל העוזרים כאן !!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by fidelcastro,

לאחרונה קניתי : AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance וכל כרטיס מסך שאני שם נותן תוצאות נמוכות... (3DMARK 2001) לדוגמא הRADEON 8500 נתן במחשב שלי 8200 נק' ובמחשב דומה (חלש יותר) AMD 2400 לוח EPOX נתן 9400 נק' TI 4200 במחשב שלי 7500 נק' ובמחשב השני 12000 נק'!!! במחשב שנותן תוצאות נמוכות , פירמטתי התקנתי מחדש וינדוס והכל, ניסיתי לחליף זיכרונות לTWINMOS , עידכנתי ביוס ללוח דרייבים הכי עדכניים לכל החומרה וכלום לא עזר... אשמח לקבל עזרה כי לא מצאתי את הבעיה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  9. כיצד אני משנה את היחס בין הבאס לזכרון ככה במקום יחס של 1:1 יהיה יחס של 6:4 או 5:4 ... ככה באוברקלוק שאני מעלה באס מהירות הזכרון לא תעלה באותו המידה כמו הבאס ככה למי שאין זכרונות לאוברקלוק שלא יפריעו ויגרמו לקריסות?????? משהו יודע???????? הלוח P4P800 ואני לא מוצא את האפשרות הזאת בביוס !

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם! יש באפשרותי לקנות את השילוש הנ"ל בחו"ל ולהביאו ללא משלוח... הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא...ומה הייתם משנים! אההה..גם תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין ה ABIT IC7-G לבין ה ABIT IC7 MAX3 זה רק באנדל שונה? $142.00 ABIT IC7-G INTEL 875P CHIPSET ULTRA ATA150 ATX FORM FACTOR 1xAGP(PRO/8X)/5xPCI/4xDDR W/SATA,RAID,LAN(Gb),1394,USB 2.0 & AUDIO INTEL PENTIUM 4 3.2E GHZ (BX80546PG3200E) W/1M CACHE 800MHZ 478-PIN RETAILED (3 YEARS WARRANTY) $294.00 OCZ OCZ5501024PFDC-K DUAL CHANNEL PERFORMANCE SERIES PC4400 DDR550 1024MB KIT (512MB X 2) 3-4-4-8 Details $348.00 Sub Total $784.00 בשקלים:3,620.51

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  11. שלום רב יש לי כמה שאלות לגבי חומרה קניתי מחשב חדש(למטרת משחקים) עם הלוח אם גיגביט 8knxp רציתי לדעת מה אתם חושבים על לוח האם? (אני לא חושב על אוברקלוק) ושאלה נוספת קניתי מעבד פרסקוט 3MH והמוכר נתן לי מארז של 500W (מצטער אבל אני לא יודע את החברה אוו הדגם)והוא טוען שיש למארז 3 מאבררים חזקים שאמורים לקרר את המחשב בנוסף למאוור שמגיע עם המעבד אם זה באמת אמור להספיק? ולאיזו טפרטורה אני אמור לצפות ומאיזו טפרטורה אני אמור להתחיל לדאוג שמשהוא לא בסדר? תודה מראש אם

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  12. Started by eran_rohatyn,

הלוח אם שלי תומך בדידיאר? Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Motherboard Size 210 mm x 240 mm Motherboard Chipset SiS651 Field Value Memory Module Properties Module Name Hyundai HYMD232 646A8-H Serial Number 61119007h Module Size 256 MB (1 rows, 4 banks) Mod…

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by Warhead,

קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... טוב בכל מקרה יש לי את המחשב הבא בבית Pentium 3 800 asus motherbpard mashu 256 sdram gf 4 mx400 ואני מתכוון לשדרג את החלקים (המחשב לא יהיה מיועד למשחקים אלא לעבודות ואינטרנט ושיעבוד מהר בעיקר) עכשיו יש לי בסביבות 2000-2200 שקל להשקיע בעניין (רצוי פחות) ואני רוצה גם לכלול בפנים הרכבה של המחשב. בכל מקרה יש לי כמה שאלות נוספות הבנתי שעדיף amd מכמה אנשים, אבל האם זה אומר שאני צריך להחליף גם ספק/מארז/דיסק קשיח? יש לי דיסק קשיח יחסית ישן של 40 ג'יגה, כדאי להחליף גם אותו? (אין צורך ביותר מקום, פשוט שאלה לגבי מהירות) זהו בעיקרון. תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 527 צפיות
  14. שלום ישלי מעבד 2500 ברטון והייתי רוצה לדעת אם הלוח שלי מסוג epox 8k3a תומך במעבד לא מבחינת מהירות שעון כי אותה הוא מזהה אלא האם הוא מזהה את הקאש של ה512 בבקשה תעזרו לי אני חייב תשובה עד יום ראשון אם אני רוצה את המעבד או לא בנוסף שאלתי השניה מה עדיף לי וולקנו 7 פלוס מה שהיה לי? או את המאוור שאני מקבל עם ה2500 שלי? שהוא גם מנחושת אמרו לי.. תודה רבה לכולכם

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  15. מחפש תוכנה מעולה ונוחה לניהול זיכרון

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by pop300,

יש לי מעבד INTEL E6300 1.86GHZ ולוח אם P5GZ-MX בכמה כדאי לי למכור אותם? ואיזה מעבד כדאי לי לקנות שלא יעשה לי צוואר בקבוק? האם המעבד הזה AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400+ BOX AM2 לא יעשה לי צוואר בקבוק והאם הוא מספיק?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  17. שלום אנשים... קראתי את הסטיקי והבנתי פחות או יותר מה כל מספר בתזמונים מייצג... אבל לא הבנתי את רמת החשיבות של כל מספר. בקיצור מה שרציתי לדעת הוא עד כמה המספר האחרון בתזמונים משפיע, למשל מה ההבדלים בין זכרונות עם התזמונים הבאים: 5-5-5-15 מול 5-5-5-18. תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.11.2008 בשעה 13:02:35 אם אפשר תגובה מהירה זה יהיה מצויין... אני מתכנן לקנות זכרונות ביום ראשון

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by pringles,

אשמח עם תוכלו לייעץ על זיכרון טוב ועם פוטנציאל לאוברקלוק(לא מטורף) משו שבוא נגיד עם קירור אויר סטוק וסירקולציה טובה במארז

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. Started by serialmaster,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב מהשניים האלה : AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9950 (2.6GHz) BLACK EDITION או INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm לא חשוב לי איזה מעבד יותר טוב למשחקים אבל כן חשוב שהמעבד יחזיק לכמה שנים ואני רוצה לדעת איזה מהם

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  20. שלום אנשים . מחפש לוח אם טוב לאוברקלוק מהאתר NEWEGG . רצוי שיהיה בו RAID . בנתיים בחרתי ב DFI LP 790FX -M2RS . אשמח לשמוע המלצות נוספות . תודה .

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by Lior10,

פעם אחת ולתמיד אני רוצה לקבל תשובה בענין. איזה פלטפורמה עדיפה ולמה? אם יש הבדלים בגלל שימושים שונים, לפרט בענין. תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. מה דעתכם באופן כללי על לוחות-אם של ASRock?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. עשיתי שטות די מטומטמת.. הכנסתי את הכרטיס מסך המשולב דרך הביוס למצב Disable וכעת אני לא מצליח לראות כלום על המסך ע"מ להגיע שוב לביוס להקצאת זיכרון מחדש לכרטיס... מה אני עושה ? אין ברשותי כרטיס PCIE ועם כרטיס PCI פשוט הוא משום מה לא מזהה אותו.... דגם לוח האם הוא: K9N6GM של MSI. זה די דחוף... תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by oryrm19,

היי, האם עדיין יש מקום שאפשר לקנות בו מעבדי 939? כרגע יש לי AMD 3000+ והוא לא מספיק חזק להריץ סרטי FHD. תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  25. Started by טל קורקוס,

אם מעבד לא יושב טוב על ה Socket ( תושבת ) הוא יעבוד ? יש מצב ? , איך המעבד שלי קופץ מ 23-25 מעלות ל 40 במאמץ ? זה תקין ? מעבד E4600

• 3 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.