עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, באחת ההודעות האחרונות שלי בפורום, נאמר לי ש הAMD 2500 (ברטון) חזק יותר מ אינטל 2.0 MHZ, אם כך לאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוות את ה AMD??

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by asilbob,

שמעו יש לי מעבד AMD 2500 עכשיו אני רוצה להחליף מעבד בלי להחליף לוח ...... משהו קצת יותר נורמלי ...... אני לא יוכל להחליף לINTEL כי אז אני צריך להחליף את כול המחשב ......... כרטיס מסך לוח מעבד זיכרון כבד אליי להחליף את כול אלו ... אז רק מעבד קיים היום מעבד נורמלי יותר מי הAMD2500 שיתאים לאותו סקוט בלוח ......... יום טוב

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  3. יש כמה חיבורים אחד ירוק ורוד צהוב שחור סגול לבן למה כל חיבור מיועד? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  4. שלום, בת'רד הקודם שפתחתי בנושא הבנתי שאני לא יכול "להלביש" E8400 על הלוח אם הנוכחי מכיוון שאין עידכון ביוס ללוח הזה בשביל מעבדי 45 נ"נ(חוץ מגירסת בתא שעשויה לגרום לחוסר יציבות) לכן החלטתי להחליף את הלוח אם לכזה שיבוא מוכן למעבד הזה בלי לעדכן ביוס בכלל(אם קיימת חיה כזאת) וחשבתי גם שיוכל להיות נחמד אם תהיה לו יכולת אוברקלוק סבירה ושיתמוך בזכרונות במהירות 667MHZ. כמו כן אני לא צריך שללוח תהיה תמיכה בSLI, אני אשתמש רק בכרטיס מסך בודד וזהו. אני מאמין שאני לא אצטרך להוציא את כל התקציב בכותרת בשביל לוח כזה אבל זוהי התקרה. את המעבד הנוכחי אגב אי אפשר להמהיר מעבר ל-2.45GHZ עקב לוח אם גרוע(אם אתם חושבים שכדאי להחליף רק לוח וכדאי להישאר עם המעבד הנוכחי אשמח לשמוע). האם לדעתכם כדאי ל…

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח אם שלפי היצרן תומך במעבדים 0.18 מיקרון ( AMD ) ורציתי לדעת עם כל מעבדי הפלומינו הם 0.18 ?? הלוח הוא SDRAM של GIGA-BYTE...

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. יש לי 512 MB TWINMOS 3200 והיו לי תזמונים של 7-3-3-2.5 והעברתי אותם בביוס למצב של טורבו לתזמונים של 6-2-2-2 הלכתי לעשות בדיקה וראיתי שזה לא עזר לציון מה אפשר לעשות כדי שאני אוכל להעלות נקודות?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by zaroor,

ראיתי לוחות שיש להם חיבור מאחור eSATA עם איזה כבל מתחברים לזה זה לא כמו SATA של הלוח הבנתי שזה להיתחבר עם הרדיסק מחוץ למחשב אז למה הוא צריך כבל מיוחד יש תמונה לדוגמא מצורפת לשאלת הזיכרון: מה ההבדל בין HEAPER X ל--VALUE [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by kibub,

היי מישהו אולי ניסה אחד מהעדכון האחרונים ללוח הזה ויכול לתת חוות דעת? יש לי מעבד Q6600 ורציתי לעשות עדכון ביוס ליפני שאני מתקין אותו . תודה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by avidan28,

קראתי את מפות הדרכים של AMD אבל אני מחפש אחת ספציפית שמראה עד מתי אפשר לקנות אתלונים 939.ראיתי פעם ואם אני לא טועה תיהיה חפיפה בין 939 לAM2. ואחרי זה 939 יעלם כמו סוקט A.מישהו יכול לומר לי עד מתי אפשר לקנות 939? תודה רבה.

10. ככל הנראה אני קונה לוח אם של אסוס P5W יש לי מעבד E6660 וכרטיס מסך 7950GX2 אוקיי אז עכשיו השאלה גלשתי באתרים וראיתי זכרון שנראה טוב ובמחיר מעולה: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=639 האם זה זכרון טוב? + אני חושב לעשות אוברקלוניג (לא שאני יודע מזה אבל כמו שהבנתי זכרון משפיע). +אני חושב לקנות דיסק קשיח Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? אני לא כל כך מבין בזה אבל יש בזה 16 מגה וזה הכי הרבה שראיתי עד עכשיו אז אתם יכולים להסביר לי מזה? ואיך הדיסק קשיח?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by InterKey.co.il,

http://www.kingli.com/upgrade_2.asp?p=Motherboard.GIGABYTE.GA-7DPXDW-P אני צריך דעות!! חשוב ביותר.

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by DrLEON,

במקרה ראיתי באתר הזה http://isracomp.net/en/prices.html?id=15 לא נראה אתר משהו אבל שווה לשאול אותם אולי טלפונית.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  13. Started by XXbandXX,

שלום. מערכת חדשה כמובן הותקן עליה מערכת ויסטה ומערכת XP. האם יש סיבה לכך שבתוך הDXDIAG אני לא מצליח לראות את סוג המעבד? במערכת ויסטה זה כלל אינו מזוהה רשום משהו כמו N\A, ובמערכת XP זה מראה אותו כ- P3 2.66GHZ, מוזר... יש למישהו הסבר? האם מישהו יכול להסביר את התופעה הזו?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by evy,

חבר'ה רציתי לקנות זיכרונות מחשב..עכשיו יש לי כבר 512 זיכרון,וכשהלכתי לחנות לקנות הם שאלו אותי איזה סוג זיכרון יש לי cl 2.5 או 3.. לפי מה שאני רואה זה חשוב להם ,כי הם אומרים שאם ימכרו לי זיכרונות שלא תואמים ,סיכוי גדול שלא יפעלו.. אז מה בדיוק הסוג שלי פה?(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  15. אני רוצה לרכוש מחשב חדש שישמש למשחקים, מבוסס מעבד INTEL - מעבד: Core 2 Duo E4300, 800mhz, s775, 2m (מחיר 870 שח) לוח אם ASUS: P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E (מחיר 735 שח) זכרון DDRII 800 1GB Kingston Value (מחיר 570 שח) הייתי שמח לדעת מה דעתכם על המעבד ועל הלוח אם בעיקר. האם כדאי לשפר משהו? (מוכן להוסיף עוד טיפה כסף אם צריך) ועל הדרך כבר, מה הכוונה VALUE בזכרון שם? תודה, פיטר.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by 1gnition,

היי, הסתכלתי על הבנצ'מארק של Tom's Hardware וראיתי של-AMD Athlon 64 x2 4800+ יש שלושה דגמים: (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (G1) Brisbane, (65 nm) 2500/200, NF590, 714 ההבדלים בבנצ'מארק הם עצומים, והייתי רוצה לדעת מה כל שאר המספרים האלה אומרים. אני מניח ש-NF590 מתייחס ל-Chipset אבל אני לא יודע כלום לגבי כל השאר. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by rino,

מה עדיף GIGABYTE DS3 או DS4? ההבדל בינייהם 100 ש"ח בערך אבל האם שווה לקפוץ לDS4 ? או שהלוחות למעשה שונים ואני אשלם יותר ואקבל פחות? ראיתי שDS3 עושה עבודה מצויינת בOC , האם הDS4 יעשה אותה עבודה ויותר או לא? אני הולך על קונרו 6400

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. שלום אנשים . מחפש לוח אם טוב לאוברקלוק מהאתר NEWEGG . רצוי שיהיה בו RAID . בנתיים בחרתי ב DFI LP 790FX -M2RS . אשמח לשמוע המלצות נוספות . תודה .

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by X-Style,

שבדרך כלל אתם כותבים את זה ככה: Bla [200 NIS] 2 Total: 2000 NIS אני בטוח שאתם לא זוכרים את זה בעל פה תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by coolmeen,

מה יותר שווה ?P-4P800 Delux שיש לו את הציפ היותר מתקדם 865PE וטכנולגית ה hyper path שעולה בסביבות 720 שקל או ה p-4p800 הרגיל,עם הציפ יותר ישן ,שעולה 610 האם זה שווה את ה110 שקל

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. תודה רבה רבה רבה למי שיעזור [br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 17:11:38 אשמח לקבל קישור להורדה

22. Started by lironmid,

היי, יש לי זכרון 2x2GB של OCZ מסוג DDR3-1333MHZ סדרת GOLD. העניין הוא שאני שם לב שב- BIOS למרות הדגם שרשום בו בפירוש 1333 ה-BIOS מראה עבודה שלו רק ב-1033MHZ. השאלה שלי היא מדוע? פרטים: לוח אם של MSI מסדרת CLASSIC - ערכת P45 עם תמיכה ב-DUAL CHANNEL DDR3 הדגם P45 NEO מעבד INTEL CORE2QUAD Q8200

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by Ananda,

שלום,אני מעוניין לרכוש 4 ג'יגה של זכרון פנימי התקציב הוא : 400-450 ש''ח מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 9800 GTX + ספק :Thermaltek 550W תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by amd@ati,

שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים {אני מחכה בבקשה תענו}

25. עזרה דחוף למה זיכרון בעל תיזמון של 2.2.2.5 לא עובד לי בלוח אם ABIT IC7 ? ניסיתי זיכרון כזה של חבר והוא היחידי שלא עובד נהיה לי מסך כחול מישהו אולי יודע למה אני מישתגע מי זה תודההההה רבה רבההההה לעוזריםםםם

• 4 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים