מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף הגיע אלי המחשב המיוחל, כלומר הרכיבים שלו, שקניתי בארה"ב. רצתי היום לפני סגירת החנויות לקנות כל חלק אפשרי, ספק כוח מארז וכו' שלא אתקע עם משהו כשארכיב את המחשב בשבת. אבל כרגיל, תמיד יהיו בעיות מעצבנות וקטנטנות שתוקעים את כל התהליך, אוף! הצלחתי להרכיב את הספק ואת הלוח אחרי אין ספור ניסיונות מפרכים, אבל כשניסיתי לשים את הזיכרון בחריץ, הזיכרון פשוט לא נכנס לייייייייייי. חסר לו חצי מילימטר כדי שיתאים לחריץ. מדובר בזיכרון שקניתי לפני שנה סה"כ. איך שייך דבר כזה? לא רשום עליו איזה DDR הוא, רק את הדגם KINGSTON KVR400X64C3A/1G את הלוח אם (GIGABYTE GA-P35-DS3L) קניתי בהמלצת החברים פה. הושיעו נא!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קראתי את מפות הדרכים של AMD אבל אני מחפש אחת ספציפית שמראה עד מתי אפשר לקנות אתלונים 939.ראיתי פעם ואם אני לא טועה תיהיה חפיפה בין 939 לAM2. ואחרי זה 939 יעלם כמו סוקט A.מישהו יכול לומר לי עד מתי אפשר לקנות 939? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות את הקונרו ש6600 ואני רוצה לוח אם טוב עד 1000 שקל, אני לא מעוניין לעשות oc או משהו כזה, אני צריך את המחשב בעיקר למשחקים ותוכנות גרפיקה אני מעדיף לוחות של asus אבל אם יש לוח אחר טוב זה גם יהיה נחמד. שאלה שניה שי ש לי אני מעוניין גם המלצה על כרטיס מסך טוב, היום קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3289059,00.html ואין לי מושג אם באמת שווה לחכות איזה חודש חודשיים או שסתם זה לא כזה קריטי והסיכוי שאני ישתמש בזה הוא קלוש כי עדיין אין משחקים שתומכים בזה אם אפשר גם המלצה על כרטיס מסך חזק עד סביבות ה 2000 שקל גם יתקבל בברכה, כשאני מעדיף כרטיסים של nvidia דבר שלישי ואחרון שרציתי לשאול, אם יש לי לוח שתומך ב cf זה אומר שאני לא יכול לשים בו כרט…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום. מערכת חדשה כמובן הותקן עליה מערכת ויסטה ומערכת XP. האם יש סיבה לכך שבתוך הDXDIAG אני לא מצליח לראות את סוג המעבד? במערכת ויסטה זה כלל אינו מזוהה רשום משהו כמו N\A, ובמערכת XP זה מראה אותו כ- P3 2.66GHZ, מוזר... יש למישהו הסבר? האם מישהו יכול להסביר את התופעה הזו?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה ההבדלים בין שני המעבדים הללו ? ?Athlon 64 3000+ (S-754 , ל ?Athlon 64 3200+ (S-754)? חוץ מהמחיר וחוץ המזיכרון L2 שמגיע למגה ב- 3200 ? 2. האם יש תוכנות שיודעות לשתמש בתכונות של המעבדים הללו ? 3. האם כדאי לקנות מערכת מחשב שמבוסס על מעבדים הללו היום (בעיקר למשחקים , אינטרנט וכו) או שעדיף להשקיע במערכת מבוססת אינטל HT לישומים הללו ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי ברשותי פנטיום 4 2.53 עם זכרון 512 של MUSHKIN PC2700 אני רוצה להוסיף עוד זכרון ורציתי לדעת שני דברים: האם זכרון DDR 512Mb 333MHz CL2.5 Kingston מתאים לי ? האם כל PC2700 הם בעצם DDR 333MHZ CL2.5 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לברר את מס' הדגם של לוח intel rocklace האם הוא : d865perl הנה קחו קישור : http://www.intel.com/design/motherbd/rl/rl_productbrief.pdf זה חשוב לי מאוד תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לקנות זיכרונות מחשב..עכשיו יש לי כבר 512 זיכרון,וכשהלכתי לחנות לקנות הם שאלו אותי איזה סוג זיכרון יש לי cl 2.5 או 3.. לפי מה שאני רואה זה חשוב להם ,כי הם אומרים שאם ימכרו לי זיכרונות שלא תואמים ,סיכוי גדול שלא יפעלו.. אז מה בדיוק הסוג שלי פה?(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, הסתכלתי על הבנצ'מארק של Tom's Hardware וראיתי של-AMD Athlon 64 x2 4800+ יש שלושה דגמים: (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (F2) Windsor , 2400/200, NF590, 800 EE (G1) Brisbane, (65 nm) 2500/200, NF590, 714 ההבדלים בבנצ'מארק הם עצומים, והייתי רוצה לדעת מה כל שאר המספרים האלה אומרים. אני מניח ש-NF590 מתייחס ל-Chipset אבל אני לא יודע כלום לגבי כל השאר. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תגיבו בבקשה תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שבדרך כלל אתם כותבים את זה ככה: Bla [200 NIS] 2 Total: 2000 NIS אני בטוח שאתם לא זוכרים את זה בעל פה תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה ..הביוס שלי נתקע בלי קשר לעולם..פשוט נתקע עכשיו אני חושב שעידכונו יפתור את הבעיה .. הבעיה שאין לי שמץ של מושג איך אני מזה את הדגם שלהלוח אם... אגב המחשב פתוח אבל אני לא מוצא איפה כתוב על הלוח אם קיצר עזרה אנשיייםם פליז..
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד dell inspiron 6400, עם מעבד intell dual core T5200, 1.6GHz אני מעוניין לקנות את אותו הדגם בדיוק, (המחשב הקודם נרכש לפני בערך כשנה) וכיום ניתן למצוא את אותו המחשב עם מעבד אחר, intel dual core T2130, 1.86GHz. האם המעבד החדש, יותר חזק? הסתכלתי על המפרטים של שני המעבדים, ורציתי שמישהו שיותר בקיא ממני בנושא יפסוק בסוגיה. לינקים מצורפים: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpe... (ישן) http://processorfinder.intel.com/DetailsPrinterFri... (חדש) תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן את ביוס בגרסא חדשה יותר בעזרת התוכנה winflash ואחרי שאני עושה ריסט הוא אומר לי לקבוע מחדש את התדירות של המעבד, אין לי שמץ מה לעשות? אם אפשר למחוק את הדיון הצלחתי בסוף לתקן את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא כפי שמפורט מימין השאלה שלי היא האם אני יכול בתקציב של 2-2.5K לשדרג את הלוח אם ואת המעבד ככה שהתוספת לביצועי המערכת תהיה שווה את ההשקעה ואם כן - איזה שילוב כדאי לי? תודה צום קל לכולם!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קומו סטאס! קניתי מחשב עם מעבד AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS נדמה לי. בכל אופן משום מה לא ביקשתי הרכבה והם הרכיבו לי את החלקים, לא קיבלתי קופסא למעבד למרות שהזמנתי BOX, בכל אופן יש על הלוח את המעבד עם היטסינק ומאוורר של TT (הגיוני?? ככה הוא אמור להגיע). לכן, אני רוצה לבדוק את המעבד (צריכה להיות איזושהיא תוכנה שבודקת באופן ספציפי את המעבד, לא?) אי אפשר לראות מה כתוב על המעבד כי הוא מכוסה במשחה טרמית ואני לא רוצה להוריד כי אין לי לשים אח"כ. מה אפשר לעשות? אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה שהזמנתי וגם באיזה ליבה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
פתחתי נושא בקשר ל3 חלקים שאני רוצה לקנות אז אחראי הפורום המליץ לי על: AMD X2 38002 2GB 667MHZ DDR2 ולוח אם NFORCE 550 עכשיו אני לא מכיר את הלוח אם הזה הוא טוב בכלל .. ? אן לא אז מה אתם ממלצים אני צריך שסך הכל 3 החלקים יעלו 2500 שקל .. ! לוח אם זיכרון ומעבד .. !
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי סט זכרונות של GSKILL PC6400HZ השחורים עם הציפ של סמסונג החדש.איזה זכרון יפעל עם הסט הזה בהרמוניה ונגיד שאני רוצה סט נגיד של OCZ הREAPER שלהם שוב פעם ב800MHZ כמובן וCL4 כמו שיש לי זה חובה אבל האם זכרונות של חברה אחרת עם אותם הנתונים יפעלו בנוסף ל2GB שיש לי כרגע
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 2 ג'יגה של ראם (שני סטיקים של 1024) DDR2 667 CL5 בבמידה ואני אוסיף עוד 2 סטיקים של 512 מ"ב כל אחד, האם מערך ה-Dual Channel ימשיך לעבוד? והאם תהיה ירידה בביצועים בגלל שאני מפצל את הזיכרון ל-4 סטיקים? תודה!
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אנשים אני צריך לוח אם וזכרונות ומעבד אני חושב שאני קונה את E6300 אני רוצה לוח אם ב500 600 שקל משהו כזה גם זכרונות תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קניתי את הזכרון הזה בעיקר לאוברקלוקינג האם עשיתי נכון גם תתחשבו ביחס עלות מחיר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=429&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773&
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
(במשחקים) בלי להתחשב במחיר.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/news.html?108546#108546