מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על השילוב הנ"ל: AMD 3800 Dual core 65w 490 2 סטיקים של 512 מהירות 667 CL=5 לוח אם asus m2npv compucase 6cs3 ps תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מזמין אצל חבר מחשב והוא הציע לי לקחת amd 6400 איזה מהמעבדים מתחמם יותר ולאיזה מעבר יותר קל לעשות OC???? ומבחינת לוח אם לוח אם של AMD שעולה 600 ש"ח שווה ללוח אם של INTEL שעולה 1200 בערך??? איזה מעבד לקחת ואם איזה לוח אם ???
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
להישאר בסטוק ואולי בעתיד איזה oc קטן לא משהו רציני בכלל איזה לוח יותר טוב?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI דגם 915P http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1433 כרגע יש לי 2 זכרונות מסוג DDR400 בגודל של 512 מגה כל אחד. אני רוצה לשדרג את הזיכרון לנפח של 2 ג'יגה וראיתי שהמהירות המקסימלית שהלוח שלי תומך ב DDR2 היא 533, הבנתי שאם אני קונה זיכרון במהירות גבוהה יותר (667 הכי זול ) הוא יעבוד במהירות המקסימלית שהלוח אם שלי תומך, אבל השאלה היא האם למרות זאת הוא יוכל לעבוד ב DOAL ולא יהיו עם זה שום בעיות מיוחדות? ועוד שאלה קטנטנה האם הזכרונות של סמסונג מומלצים או שכדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקחת קינגסטון? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DRW-2014L1T DVD±R x20 השאלה שלי היא אם הכניסות SATA האלה יאפשרו תקשורת SATA תקינה. הם נראים לי ישנים מדי, כניסות SATA שראיתי לא דומות לאלה: [תמונה מצורפת] http://img236.imageshack.us/img236/2901/pb290375copycopydd7.jpg ממש תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך איזה תוכנה או משהו שתראה לי איזה צ'יפ הזכרונות שלי (Samsung 256MB DDR 333MHz) ואיזה תזמונים. נראה לי שאפשר לראות את הצ'יפ והתזמונים על הזכרונות עצמם, אבל אין לי כוח לפתוח תמארז (הרבה בלאגן ). לא מצאתי בסנדרה... אז אם זה שם תגידו לי איפה... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם 256 DDR אני חייב להוסיף זכרון בכפולות או שאני יכול עכשיו להוסיף שבב של 512 מ"ב ולשבת על768 מ"ב? 2. בלוח אם שלי הוא מכוון בג'אמפרים שלו על DDR 266 כשהשבב שלי הוא במהירות 333, לשנות בלוח אם ל-333?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איזה זיכרונות יותר טובים לאוברקלוק שני golden dragon 256 mb 3500 או שני CORSAIR 256MB 3200 CAS2
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
הלוח: MSI MS-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 (1) - איזה סוג זכרון אני צריך? אני יודע שצריך SDRAM אבל PC100 או PC66 ? (2) - אם אני אפעיל את המחשב ללא זכרון (כלומר רק לוח , ספק ומעבד) לא יקרה כלום למחשב נכון? (אבל עדיין אני אוכל לראות אם הרכיבים עובדים?) (3) - איזה מאוורר צריך לצלעות האלה: (כמה מ"מ?) (4) - איזה סוג תושבת יש למעבד? תודה לעונים. אם אפשר לקבל תשובה כמה שיותר מהר.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, יכול להיות שהיום אני מקבל לוח אם Gigabyte GA-P35CDS3R, ורציתי לדעת כמה הלוח טוב מבחינת OC{וגם בכללי כמה הוא טוב}.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
האם לוח האם הזה: GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45, יחידות 1 ¤620 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3364 יתאים לכרטיסי המסך החדישים של G-FORCE? ואם לא עד איזה כרטיסי מסך הוא טוב?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 סטיקים של 256 (זהים לגמרי) ועוד סטיק אחד של ג'יגה, כולם 533. אם אני אקנה זיכרון של 667 אז אני יודע שהוא יעבוד על 533 השאלה אם יהיה לי DC. ומה לגבי תיזמונים ? אני לא יודע בידיוק איזה תיזמונים יש אצלי, זה משנה ? ומה לגבי חברה ? יש לי שתיים של סמסונג והג'יגה זה של קינגסטון. נגיד זה יהיה טוב ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=707
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות 4GB .. של OCZ וראיתי שתי סוגים שדיי שווים במחיר ורציתי לדעת מה יותר מומלץ ומה ההבדל.. 800 MHZ : 1) 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 2)2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ------------ למעבד : Core 2 Duo מערכת הפעלה : XP ( אולי בעתיד תיהיה VISTA)
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יודע שהגדרות הביוס שלי תקינות. יש איזה אינדיקציה שאפשר לדעת? תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
ציפיתי שיצאו כבר בפברואר מעבדי 45NM מרובעי ליבה, אבל הם לא מפסיקים להידחות. זה פשוט לא נגמר מסיבה הגיונית שאין תחרות מצד AMD. עכשיו. הבנתי שמעבד הQ9450 שכל כך בניתי עליו בגלל מחיר מצויין, לא יותר טוב אלא ב15% בלבד מהQ6600..החידוש הבאמת משמעותי שנמצא בו זה הייצור של 45 שייתן להגיע רחוק עם OC..ואני לא מתכוון לחכות בשבילו עוד חודשיים. אז אני מבין שיש לי עכשיו 2 אופציות: 1.לקנות Q6600 עם קירור. 2.לקנות E8XXX מהדגם הכי מתקדם. מה יהיה יותר כדאי?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב זיכרון ddr 512 pc3200 400 mhz אני רוצה להוסיף עוד שניים אחד שאין לי בעיה איתו שהואddr 256 pc3200 400 mhz אבל השני הוא ddr 512 ddr pc2700 עכשיו הוא איטי יותר המהירות שלו היא 166mhz השאלה אם אני יישים אותו קודם כל המחשב יתמוך במהירות כזאת ואם כן אני לא רוצה שהוא ישנה את כל המהירות של כל הזכרות יש מצב שהוא ישנה ויאט את הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם טוב,איכותי,מומלץ,טוב לOC,והוא תומך בCF וSLI מלא ושהוא של חברה מוכרת וטובה ASUS או DFI או GIGABYTE או EVGA בקיצור אני רוצה את הלוח אם הכי טוב לתקציב של 1200 שקל תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אז ככה קניתי ראוטר ואבא שלי התחיל להתלהב מזה ועכשיו הוא רוצה שאני אחבר לו תמחשב הניד שלו שהוא יחסית ישן ומאד בעייתי כמעט תמיד יש מסכים כחולים (קצת הגזמה) בכל מקרה אני מעוניין להריץ מספר בדיקות על המחשב אני יודע שיש את primer 95 אך מנסיון שלי לא הצלחתי אף פעם להריץ אותה (טיפש שכמותי ) ואני גם מעוניין להריץ בדיקה לזיכרון ושמעתי שיש איזה שהיא תוכנה ששמים אותה על דיסקט ואז היא בודקת את הזיכרון אז אפשר לינק והסבר? אני יודע שזה נושא שנטחן אך חשבתי שבגלל שזה לפטופ זה שונה? ועוד דבר זה פנטיום 3 1 GHZ תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
המחירים של המעבדים E6300 ו E6400 הולכים לרדת? אם כן בעוד כמה זמן בערך והאם זה יהיה באמת שווה את זה? ההפרש במחירים בין E6300 ו E6400 שווה את זה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ישלי מעבד 3 מגה הרז של אינטל לפני שנה קניתי אותו עכשיו כמה שאלות איך אני יודע עם הוא 32 או 64 BIT ? ועכשיו בדקתי בכמה תוכנות תמעלות של המעבד באוורסט המעבד על 70 מעלות קבוע לא בדקתי במאמץ אבל במאמץ בטח 80 והמעבד 70 איך שמדליקים את המחשב אפילו עם הוא היה מכובה יומים ומדליקים ל 10 דקות רק הלוח אם על 30 מעלות והארדיסק גם על 30 עכשיו המעבד 70 זה לא הרבה ישלו תקירור סטוק הרגיל שלו
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ואיזה משחה אתם ממליצים להשתמש בין המעבד לגוף הקירור ? שמעתי ממוכר אחד, שמאוד המליץ לי לקנות את גרסת הTRAY ולהוסיף קירור לא מקורי, בטענה כי המקורי בלאו הכי מקצר את אורך החיים של המעבד (E8400) האם יש אמת בדבר ? האם יש התראה אם המאוורר מפסיק להסתובב ? נ.ב. אני ככל הנראה לא הולך לעשות O.C. , האם בכלל אפשר לעשות OC עם הקירור שמגיע בגרסת ה BOX ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק, כונן דיסקים (אם אתם מעוניינים בצורב טוב של סוני, אני יכול לספק אותו), כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משח…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חייב עצה בנוגע לקנית לוח מה עדיף GA-K8NF-9 אוA8N-E אני פשוט מחר הלוך לקנות ועוד שאלה אם מישהו יודע אם בלוח של אסוס מגיע פירואיר ונורא חשוב לי למה אחד עדיף על השני אם בכלל תודה ואכלה יום לכולם
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-