מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים! יש לי תקציב דיי נמוך של 600-700 שקל.. ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות איזה לוח אם טוב למחשב שלי שהוא פנטיום 4 1.80..? אני לא מחפש משהו בומבסטי, אלא משהו סביר.. אה ושיתמוך ב-DDR זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
האים מעבד AMD ATHLON 7750 מתאים ללוח-אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 ואותה שאלה לגבי ה-7850 BE
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי 3 סלוטים בלוח האם לזיכרון. יש לי 3 זיכרונות: שניים מהם 128Mb SDRAM 133Mhz והשלישי 128Mb SDRAM 100Mhz. שמעתי שאם שמים זכרונות שלא תואמים במהירות, המהירות תושפע לרעה יותר לכיוון הזיכרון האיטי יותר. 1. האם זה נכון? 2. האם ישתלם לי להוסיף את השלישי (מהירות 100) כדי שיהיה לי יותר זיכרון או עדיף שלא כי הוא ידפוק ת'עסק? ושאלה תאורתית: 3. אם היה לי 4 סלוטים ו-4 זיכרונות ששניים מהם 133 ושניים 100, האם התשובה היתה אותה התשובה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי היום EPOX 8RDA+ משומש ולבחור שקניתי ממנו לא היה את הדיסק של הלוח ... הוא אמר שאם אני מתקין את הדריברים של הNFORCE אז הם תומכים בכל, כולל הכרטיס קול והכרטיס רשת ואז לא צריך את הדיסק של הלוח ... האם זה נכון ?
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחנות כלשהי סטיק של Twinmos Speed Premium 433 Mhz BH-5, כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 בכדי להוסיף את הסטיק לסטיק דומה שכבר יש לי. כמובן שלקחתי ספציפית את הסטיק הזה ע"מ שאוכל לתת א"ק עצבני במתח גבוה. מפרט בחתימה. הזמנתי גם את גופי הקירור הנ"ל כדי לצנן אותם. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6096 הבעיה היא שהתקשרו אלי עכשיו מהחנות כדי להגיד לי שאי אפשר לייבא\לקנות\להשיג בשוק השחור אותם, ולכן הציעו לי לקנות את ה Twinmos Twister 400 Mhz במקום. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6745 ועכשיו לשאלות: 1) האם הטוויסטר הוא BH-5? 2) האם צפויות בעיות תאימות כלשהן בין הסטיקים, בין אם בסטוק או בא"ק? 3) האם אוכל לצפות שר…
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק intel p-4 3.0 או amd athlon 64 3000 תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות את הE6600 והוא כידוע עובד ב FSB של 1066, האם הזכרונות שאני אקנה צריכים להיות גם במהירות של 1066? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מחשבים שהכל מובנה על לוח האם. לוח אם מסוג MINI ITX ומעבדים מסוג CELERON, AMD,VIA, PENTIUM-M ? אם כן, אפשר לקבל לינקים לחנויות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני ממש לא בקיא בתחום הניידים וקרוב משפחה שלי סיפר לי אתמול על הצורך שלו בקניית מחשב נייד בסביבות ה6K... אמרתי לו שהמעבדים החדשים של אינטל צריכים לצאת והם יהיו הרבה יותר טובים או לפחות מה שהוא מתכנן לקנות יהיה יותר זול, אני מניח שצדקתי לא? עכשיו, השאלה האמיתית היא מתי כדאי לו לקנות מחשב נייד? כדאי לו לחכות חודש-חודש וחצי או כבר עכשיו? אודה לכולם על התשובות
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
היי כבר כמה זמן אני מנסה למצוא את הנתונים הנכונים כדי שהמערכת תעבוד לי טוב עם הזכרונות. כרגע אני עם באס של 270 ובעצם אם אני ביחס 1:1 אז הם גם צריכים לקבל את התדר הזה, נכון ? עכשיו אני פותח את הCPU-Z ובאמת הזיכרונות בתדר של 270 אבל ... אחרי שאני מפעיל MEM TEST פתאום הם מקבלים את התדר של המעבד 270X9=2430 ??? ועובדים על 243 מישהוא יכול להסביר לי בבקשה או שפיספסתי משהו תודה
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום באינטרנט יש הרבה זכרונות "לא תקניים", כדוגמה 4-4-4-18, או 5-4-5-12, וכד'. כיצד זה ישפיע על ביצועי המערכת לעומת זכרונות תקניים? האם יש הבדל בכלל? אישית אני תמיד בעד הזכרונות התקניים, אבל אולי אני טועה - קצת הסברים יעזרו. תודה, עידן.
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שנקראת SIX ENGINE מישהו מכיר אותה? יש שם 5 מצבים לשליטה בחיסכון על אנרגיה ועוד כל מיני דברים האם מישהו יכול להסביר לי על איזה מצב כדאי להיות כל פעם? עכשיו אני על MAX SAVING POWER אך במשחקים ובדברים שצריכים מאמץ, צריך לשנות למשהו אחר? תודה מראש [=
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
האם ללוח אם ASUS M2N-E למעבד AMD יש כרטיס מסך וקול מובנים? האם הוא נחשב ללוח אם טוב למחשב לשימוש ביתי סטנדרטי?
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
פנתה אלי איזה מישהי שהמחשב של הבת שלה מאוד איטי. יש לה פנטיום 2 350MHZ, עם 128MB זיכרון והארד-דיסק ישן עם מערכת הפעלה WIN98. היא רוצה בתקציב של כמה מאות שקלים (עד אלף שקל) לשדרג לבת שלה את המחשב. הבת משתמשת בעיקר בICQ ובגלל שהמחשב ישן והיא מורידה תוכנות די חדשות - המחשב זוחל. אין לי רעיונות איך לשדרג את המחשב שלה. אין מאיפה להשיג מעבדים יותר מהירים לפנטיום 2, לא נראה לי שהוספת זיכרון תשפר את המצב (הזיכרון גדול יחסית ליכולת המעבד והדיסק הקשיח) ולא נראה לי שרכישת דיסק חדש במאות שקלים שווה את זה. יש למישהו רעיונות יצירתיים?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABYTE .. NFORCE 430 יש בו 4 סלוטים ... עכשיו 2 כתומים 2 סגולים שאני סם 2 זכרונות 256 בסגולים הם 200 MHZ ושאני סם אותם בכתומים הם 159. ושאני שם אחד בסלוט השני הכתום הוא 159 ושאני שם אחד בסלוט הראשון הכתום הוא 200 .. ושאני שם בסלוטים הכתומים 2 512 הם פועלים כ 200 MHZ .. וכולם פועלים כ 200 מה קרה???... תודה אחי.. אני רוצה ללמוד מזה מה אכפת לך כמה נזק אני יעשה? אני ישלם סבבה?.. אז אולי תעזור לי בכל זאת ?! 2 זכרונות 512 של KRETON ו 2 של 256 .. כולם 2.5 ! ושאני שם את כולם הם 200 MHZ .. ושאני שם את ה2 של ה 256 בסלוטים הצהובים הם הופכים שוב ל159.
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
P31 או P35? ומה ההבדל ביניהם? יש לציין שעל הלוח ישב 6750, ואני לא מתכוון לעשות OC. ועוד שאלה, לאיזה מהם יש כרטיס קול יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
איזה זכרונות 667 או 533 בתדר( 3-3-3-8 ) אפשר למצוא?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אנשים סליחה אני עובר על החוקים לא היה לי זמן לקרוא אותם בכלל אחותי בתילאנד באיזור של מחשבים ושינם עשרות דגמים של כל הדברים שיכולים להיות אני צריך כרטיס קול וזיכרון זיכרון למשחקים גיגה זיכרון בסיטק אחד או בשתי סיטקים של 512 סכום 600 בתליאנד אני מניח שזה בזיל הזול אז אנשים בבקשה תנו בתגובות מהר כי אניחייב לחזור אליה עד מחר אני מעריך את זה מאוד תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מפרט מחשב איך הלוח הזה של epox? שווה משהו ?? הוא ציפסט של intel 865 pe המחשב מיועד למשחקים וכן גם עבודה משרדית פוטושופ,אופיס,ותוכנות עריכת מוזיקה הנה הלינק ללוח http://www.epox.com.tw/eng/products_content.php?ps=282
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני הולך להשתמש בלוח של INTEL עם 915G עם מעבד 3.0 ללוח קוראים נראה לי AVALON או משהו דומה לזה לא בטוח. האם מישהו יודע משהוא עליו? אני יודע שיש לו תאימות לDDRII וגם DDR מה עדיף 256 של II או 512 I או לעשות איזהשהוא אובר קלוק או משהוא כזה ?? אפשר תהשתמש באחד של זה ואחד של זה או משהוא כזה?
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם. יש לי לוח אם גיגהביט התומך במעבדי ATHLON XP וזכרון SDRAM DDR ואני מעוניין לשדרג אותו. מה המעבד הכי מהיר שאני יכול להתקין? איזה סוג זכרון אני בדיוק צריך, SDRAM DDR, זה משנה המהירות? והאם אני אשים לב לשינוי בין מעבד ATHLON XP 2000 עם 512מגה זכרון לדוגמא למעבד XP 2600+ עם 1 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 6600GT לעומת 5200FX - האם באמת משחקים החדשים של היום ירוצו טוב? תודה,
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
אני ישמח אם זה יהיה אסוס וציפסט אינטל
-
- 7 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53645&page=1 כן כן שימו לב תאריך ייצור 07/2005
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-