מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וראיתי את הביקורת החמה שלכם על לוח האם של A8N32-SLI Deluxe רציתי לשאול אם הוא מספיק מתקדם ויתמוך בטכנולוגיות העתידות לבוא? שנית, האם הבנתי נכון שהוא תומך רק בזכרונות מסוג ddr עד מהירות 400 ולא יותר? ואם כן איך זה ישפיע על הביצועים שלו לעומת הזיכרונות המהירים יותר הקיימים כיום? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את ה-e6300 ויחד איתו לוח אם + זכרון ההתלבטות שלי היא בין השלושה לוחות האלה: asus p5ld2- vm SE 590 ש"ח asrock conroe xfire-sata2 565 ש"ח gigabyte S3 588 ש"ח אוברקלוק קל (עד 350)
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לדעת עם הלוח אם DG965LTCK LEMONT INTEL יתמוך בintel core2 duo תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס עם תמיכה בזכרונות עד 400MHZ ומעבד פרסקוט 3G מותקנים לי במחשב 3 זכרונות כולם במהירות 333MHZ 2 זכרונות של 256MB וזכרון אחד של 512 MB כולם תוצרת סמסונג אבל מסדרות שונות (אני מודע לנושא הדואל וכו'....) בכל תוכנת זיכוי חומרה כמו AIDA32 או CPUZ או EVEREST הזכרונות מופיעים כ-PC2700 אולם מהירותם 166 MHZ מה הסיבה לכך ? בעייה דומה במחשב אחר עם זכרונות PC5300 במהירות 667MHZ עם מעבד 830 על לוח של גיגהבייט שתומך במהירות הזכרון הזאת בתוכנת הזיהוי של החומרה הזכרונות רצים במהירות 333MHZ
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
asus a2v - tvm האם הלוח הזה מצויין .בלי קשר לאוברקלוק
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה מי מבינהם הכי טוב מבחינת ביצועים? ודרך זה רציתי גם לישאול על איזה מחשב כדאי ללכת: מבוסס INTEL או מבוסס AMD ? תעזרו לי בבקשה ליפתור תדילמה.. : תודה.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היום אבי רכש זכרון 512MB 400MHz DDR. במחשב שלו יש זכרון 256Mb 133MHz DDR SDRAM . האם אפשר לשים את שתי הזכרונות? או שעדיף רק את ה 512MB?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני ממש לא בקיא בתחום הניידים וקרוב משפחה שלי סיפר לי אתמול על הצורך שלו בקניית מחשב נייד בסביבות ה6K... אמרתי לו שהמעבדים החדשים של אינטל צריכים לצאת והם יהיו הרבה יותר טובים או לפחות מה שהוא מתכנן לקנות יהיה יותר זול, אני מניח שצדקתי לא? עכשיו, השאלה האמיתית היא מתי כדאי לו לקנות מחשב נייד? כדאי לו לחכות חודש-חודש וחצי או כבר עכשיו? אודה לכולם על התשובות
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום. אז הציעו לי 2 לוחות אם שמתאימים, הייתי רוצה לדעת איזה טוב יותר, תודה הדגמים: Asus P4 S800 D-X משהו בסגנון. השני: או שזה Gigabyte GAI865 i865 הכתב לא מובן לי >< ככה כתוב לי על הדף P: מקווה שתבינו, תודה רבה ^^.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה קורה פה? אמרו לי שהלוח תומך CF, אבל ראיתי מישהו בXS ששם שני 7900GT על הלוח הזה בSLI הוא תומך CF וגם SLI!?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
איזה זכרונות 667 או 533 בתדר( 3-3-3-8 ) אפשר למצוא?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
תראו אני צריך לקנות זיכרון הענין שהוא צריך לעבדו בדואל צ'אנל ואין לי לקנות תאום שלו מאותה חברה אז לכן אני צריך ללכת על חברה אחרת. עכשיו אני מחפש חנות בתל אביב לחומרה ושבמידה ושהם לא יעבדו לי בדואל צ'אנל אני יכול להחזיר להם את המוצר ולקבל את כספי חזרה. מישהו מכיר חנות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אתמול קניתי זיכרון DDR של קינגסטון. 2 סטיקים של 256 כל אחד. מה שמוזר שאחד לא דומה לשני (שניהם אבל עם המדבקות של קינגסטון ובאריזות מקוריות). לאחד אם אני לא טועה היו 8 צ'יפים של קינגסטון ולשני 4 צ'יפים של חברה אחרת (לא זוכר את שמה...). לשניהם אותו מספר בדיוק רק שלאחד היה רשום 1 בסוגריים ולשני 2. התקנתי אותם במחשב והכל תקין, הוא רואה באמת עוד 512 מגה... בכל זאת מעניין אותי למה שני הסטיקים נראים שונים? למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה יותר טוב לאוברקלוק? לגיגהבייט יש לוח טוב לאוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה זכרונות של 2 GB, הכי משתלמים למחשב חדש עם OC? ולמחשב חדש ללא OC? תודה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום כרטיסי קול בלוחות החדשים מגיעים 6 ערוצים ולא 8 זה קשור לויסטה ? כלומר 5.1 ולא 7.1 האם זה קשור לתוכנה ויסטה שעדיין לא הצליחו להגיע עם ויסטה ל-7.1 ? אפשר לראות שעד שוויסטה הגיע כל הכרטיסים היו סטנדרט 7.1
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מתי הלוחות עם הערכת שבבים החדשים של אינטל יצאו לשוק?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
ניסיתי לעדכן את ביוס בגרסא חדשה יותר בעזרת התוכנה winflash ואחרי שאני עושה ריסט הוא אומר לי לקבוע מחדש את התדירות של המעבד, אין לי שמץ מה לעשות? אם אפשר למחוק את הדיון הצלחתי בסוף לתקן את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
רציתי לישאות בקשר ללוח הזה אם קיים בו SATA 2 FIREWIRE תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
1. יצרו לוחות כאלה אי פעם ? אולי צ'יפסט 845? כי ממה שאני יודע יש לוחות RDRAM לסוקט הזה. 2. אם כן, האם ניתן להשיג לוחות כאלה? או רק משומשים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום...ברצוני לקנות זכרונות חדשים למחשב [יש לי 512MB DDR 400 בשני סטיקים של KINGSTON...מפרט מלא למטה] יש כמה וכמה משחקים חדשים שדורשים במומלץ 1GB והירידת ביצועים כן מורגשת עם חצי ג'יגה.. לכן רציתי לשדרג ל1GB.. לפי מה שהבנתי-בתקופה האחרונה יש ירידת מחירים די דראמטית בתחום של הזכורונת. אבל אין לי מושג איזה חברה מומלצת,האם כדאי ללכת על שני סטיקים של 256 או על אחד של 512,ומה המחירים הכי משתלמים.. חשוב לציין-אני מעדיף לשלם כמה שפחות על הזכרונות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני יודע שזה שבנה את סיילנט בוב יש לו עם מכפלה פתוחה אז אני שואל כי יש לי פנטיום 3 שאני חוצה לעשות לו OC תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
טוב אני צריך המלצה לזיכרונות טובים לOC שיעמדו בבאס של לפחות 270.. התקציב זה 1000 שקל ושיהיה 1024 מגה (512X2) תודה מראש עריכה מצאתי את אלה איך הם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3220
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אהלן אני עורך וידאו ואני עובד עם לוח אם - ASUS P4C800E-DELUXE ועם זיכרון GEIL GOLDEN DRAGON 1GB (2X512) 400MHZ PC 3200 ברצוני לשדרג את הזיכרון ולהוסיף לו עוד ג'יגה. הבעיה היא שאי אפשר להשיג את הגולדן דרגון ב 400 מגה הרץ יותר אלא רק ב - 433 ומעלה. הלוח והזיכרון עובדים ב - DUAL CHANNEL DDR מה עליי לעשות? האם זיכרון אחר יעבוד ביחד עם הזיכרון הקיים? אני לא עובד עם אובר קלוקינג. מישהו? עצה? רעיון? תודה דורי
-
- 7 תגובות
- 529 צפיות
-