מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
בזה שאינטל משיקים ברבעון הקרוב את הi7 core =Nehalem החדשים ובהתחשב בזה שזה קודם כל הולך להוזיל משמעותית את שאר המוצרים הקיימים ושלפי מה שקראתי כולנו נצטרך להחליף לוחות אם (לטכולוגיה החדשה אין תאימות למה שקיים היום ) מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים לי מבחינת חברה והלוח עצמו 1.DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D 2.ASUS-A8N-SLI PREMIUM-SOCKET-939 N FORCE4 SLI 4XDDR400 DUAL CHANNEL 2XPCI-E X16 2XATA1 3.GIgabyte-GA-K8NXP-SIL SOCKET-939 N FORCE4 SLI 4XDDR400 DUAL 2XPCI-E X16 2XATA1 אז מה אתם אומרים???
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 זכרונות של 1 ג'יגה כל אחד וקניתי עוד 2 זכרונות של 2 ג'יגה כל אחד (יותר נכון קיבלתי) כל הזכרונות 800MHZ אבל אני לא יודע מה הCL שלהם השאלה האם זה חשוב איך אני מציב אותם על הלוח אם? יעני איפה יפעל הכי טוב אם יש קשר. יעני צריך שכל 2 זכרונות מאותו חברה (2 החברות שונות) יהיו על הסלוטים הצמודים? או אחד פה ואחד בסלוטים השניים? מקווה שהבנתם, תודה.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות של kingston 512 3200/400mhz x2 תגידו הזכרונות של קינגסטון טובים?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אמרתם לי לקנות את זה שזה לוח אם טוב להכל למה שיש לי בין הטובים של abit ABIT AI7/ALBATRON PX865PE PRO אני חושב זה היה זה הוא עלה לי 680 לפני שבוע קניתי החלפתי הכל עובד נקי וטוב קניתי משחות הכל שמתיקניתי אורר יותר שקט המאורר של הכרטיס מסך לא עבד מארו לי שהוא הלך שמתי קצת.. משחה או שמן לא הבנתי מזה קניתי והוא עובד עדין לא עבדתי עם המחשב הוא אצל אבא שלי . מה אתם אומרים על הלוח tiiger משהו
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קומו סטאס! קניתי מחשב עם מעבד AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS נדמה לי. בכל אופן משום מה לא ביקשתי הרכבה והם הרכיבו לי את החלקים, לא קיבלתי קופסא למעבד למרות שהזמנתי BOX, בכל אופן יש על הלוח את המעבד עם היטסינק ומאוורר של TT (הגיוני?? ככה הוא אמור להגיע). לכן, אני רוצה לבדוק את המעבד (צריכה להיות איזושהיא תוכנה שבודקת באופן ספציפי את המעבד, לא?) אי אפשר לראות מה כתוב על המעבד כי הוא מכוסה במשחה טרמית ואני לא רוצה להוריד כי אין לי לשים אח"כ. מה אפשר לעשות? אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה שהזמנתי וגם באיזה ליבה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח Abit NF7 עם זיכרון GEIL בנפח 512MB , הלוח עצמו תומך DDR, היום שמעתי כי אני צריך גם שהזכרונות יתמכו ב-DUAL DDR כדי שיעבדו באמת בקצב שעות כפול. זה נכון? נאמר לי כי רק הזכרונות שקונים כחבילה אחת, כ-2 סטיקים באריזה אחת, הם המיוחדים לעבוד ב-DUAL DDR וכי זכרונות רגילים לא יעבדו לי ב-DUAL DDR, ז"א שאם אקנה עוד סטיק של GEIL בנפח 512MB, הוא לא יעבוד כ-DUAL עם הסטיק הקיים. זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי סט זכרונות של GSKILL PC6400HZ השחורים עם הציפ של סמסונג החדש.איזה זכרון יפעל עם הסט הזה בהרמוניה ונגיד שאני רוצה סט נגיד של OCZ הREAPER שלהם שוב פעם ב800MHZ כמובן וCL4 כמו שיש לי זה חובה אבל האם זכרונות של חברה אחרת עם אותם הנתונים יפעלו בנוסף ל2GB שיש לי כרגע
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
רכשתי שניים של קינגסטון ושל שניים סמסונג CL5 667 האם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה WINRAR שמחלצים תקבצים נכון ? סרט של 700 מגה נגיד.... כל פעם זה מחלץ לי תסרט אחרי 2 דקות וחצי וזה אמור לקחת מקסימום דקה .....זה המפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 120GB 7200/133 (8MB) MAXTOR LG 52 x 32 x 52 (kit) והייתי אצל חבר שלי הוא חילץ אותם קבצים על דקה אפילו פחות ב WINRAR וזה המפרט שלו ( ושלי יותר טוב) intel 2,5 asus p600800 512 a-data 80 GB 7200 ATA-100 (8MB)? WESTERN DIGITAL יכול להיות בגלל החברה של ה HARD DISK ? בגלל ששלו WD ושלי MAXTOR ?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מתכוון לרוכש מחשב חדש ומתלבט לגבי כמה חלקים לגבי לוח אם עם תוכלו לעזור לי ולנמק מה כדאי יותר אשמח השוואה בין לוחות- GA-EX38-DS4, ל- ASUS STRIKER 2 FOROMOLA, או- MSI P7NSLI איזה מאוורר למעבד מומלץ יותר? Thermaltake Max Orb או -- ZM9700L ZALMAN 9700 LED אני לוקח כרטיס מסך יש לי אופציות Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 של BFG ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A שיותר יקר קצת או --Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING CoolPipe 3 יש גם את חברת LEADTEK עכשיו כל העניין הזה לגבי הכרטיס מסך יצר לי בילבול גדול, אני סגור על 8800GT אך האם שם החברה משנה? ועם יש חברה שעליי להתרחק מימנה? אשמח לדעת. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי את הלוח 965P-DS4 ואני רואה שאין כמעת לאף אחד את הלוח הזה(למה?) כולם עם DS3 או עם לוחות אחרים אני רוצה גם לדעת מה ההבדל בין DS3 ל DS4???
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
באתר האינטרנט של DFI, מצויין כי הלוח אם שלי תומך בזיכרון במהירות של 800\667\533, ואילו בחוברת הפעלה של הלוח אם, ועל הקופסא כתוב שהלוח אם תומך עד 667... האם עידכון ביוס יאפשר ללוח לתמוך בזכרונות 800? או שזוהי פשוט טעות באתר של DFI? תודה מראש לעוזרים,
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2007/06/25/intel_core_2_duo_e6750_preview/1
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ערב טוב. הממ. הלוח אם שלי הלך. אני צריך אחד חדש. יש לי amd barton2500+ זכרונות : A-DATA 512 x 2 (אחד מהסטיקים הוא עד 500mhz) אני צריך לוח טוב לoc ועמיד. לא כמו הnf7 המעפן הזה.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
(במשחקים) בלי להתחשב במחיר.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איזה לוח AM2 עדיף מהלוחות בכותרת? יש איזה לוח אחר מומלץ בתקציב של עד 500 ש"ח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שיתאים למעבד AMD כפול ליבה (AM2). תודה!
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
למרות שרבים בפורום ממליצים לקנות לוח זה, לא הצלחתי למצוא בארץ חנות שמוכרת אותו. חיפשתי די הרבה בחנויות אינטרנט. האם יש חנות בארץ שמוכרת אותו ? בתודה מראש, ראובן תודה רבה לכל מי שענה. אכן KSP מוכרים אותו. אמנם יקר יחסית ל-70 דולר שבהם הוא נמכר בחו"ל, אבל אני שמח שבכלל ניתן לקנות אותו בארץ. ראובן
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
תראו אני צריך לקנות זיכרון הענין שהוא צריך לעבדו בדואל צ'אנל ואין לי לקנות תאום שלו מאותה חברה אז לכן אני צריך ללכת על חברה אחרת. עכשיו אני מחפש חנות בתל אביב לחומרה ושבמידה ושהם לא יעבדו לי בדואל צ'אנל אני יכול להחזיר להם את המוצר ולקבל את כספי חזרה. מישהו מכיר חנות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אם זכרוני לא מטעה אותי, הפעם האחרונה ששידרגתי את המחשב הייתה בתחילת 2007, אני כתוב את החלק העיקרי של המפרט שלי כרגע: E6750@3.2Ghz Ocz 2 gig ddr 2 memory לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס מסך GTS 250, קיבלתי אותו לפני שנה בערך אחרי שנשרף לי הכרטיס הקודם. השאלה שלי היא כזאת, האם בכלל כדאי לשדרג עכשיו? אני ממש מרגיש שהמחשב סוחב והוא בסדר, האם יש התקדמות טכנולוגית כלשהי שבכלל לא זכיתי להנות ממנה? אני סטודנט להנדסה והלימודים האלה די מוציאים אותי מכלל פרופורציה, אני מרגיש בור ואני ממש ממש אשמח אם תאירו את עיני קצת. בכל מקרה במידה וכן כדאי לשדרג, אני טס עוד שבועיים לארה"ב אז אני אקנה ב NEWEGG כבר. התקציב הוא כ 350 דולר, רב תודות לעוזרים עריכה: שימושים משחקים בעיקר, עבודה ב Off…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות מחר את המפרט הבא ב-SkyPC: אבל עכשיו נעלמו פתאום הזכרונות של סמסונג מהאתר ("מוצר לא חוקי או לא פעיל."), אני מניח שזה אומר שהם לא זמינים יותר.. :-\ מה אתם ממליצים לקנות במקום? (אפשר להעלות מעט את מחיר הזכרונות במקרה הצורך) תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המפרט בפרופיל- עם סייג אחד: הכרטיס מסך הוא ASUS 8800GS TOP. למרות שאני כן נהנה ממנו, אין ספק- יש צוואר בקבוק רציני. אני רוצה להחליף שילוש. את הזכרון נעזוב כרגע. השימושים שלי במחשב הם כללים. הכל מהכל. אבל כשאני קונה מעבד, אני שם דגש על הביצועים במשחקים. זה פחות מפריע לי אם קידוד ימשך 10 שניות יותר מאשר שמשחק יעבוד פחות טוב. התקציב הוא נמוך- כ 700 ש"ח (אם יש משהו ממש משתלם ואני אצטרך להוסיף קצת, אוסיף). OC בהחלט בא בחשבון, אם אני מעדיף לא להסתמך עליו לחלוטין ברכישה. חשבתי על השילובים הבאים: Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore 295 שח ASUS M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E 374 שח סה"כ: 669 ש"ח. או מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E2180, Bus800M…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-