מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
-
לא עידכנתי עדיין ביוס ויש לי בעיות עם האוברקלוקינג, המחשב נתקע ולא עושה ריסט להגדרות ביוס, אני צריך לשים את הג'מפר של clear cmos כדי שהמחשב יחזור לעצמו. לעדכן? ולאיזו גרסא? על איזו גרסה אתם עובדים?
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איזה מהם יותר עמיד ויותר טוב, לאוורקלוק גם בעיקר. אני צריך גם שיהיה לפחת לגיג'ה בייט את האפשרות לחזור מאוורקלוק לא תקין בקלות כמו ה CRASHFREE 2 של אסוס, שפשוט מכבים את המחשב והוא אומר אוורקלוק לא תקין וללחוץ F1. לפי מה שראיתי לגיג'ה בייט אין את זה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני קונה מעבד של AMD עם כרטיס מסך 6800GT SLI האם הMSI K8N SLI Platinum הוא לוח-אם טוב? הוא שמה אתם ממליצים לי על משהו אחר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם של אסוס ואיכשהוא במעבר דירה נשברה לי התושבת שמצמידה את הגוף קירור ללוח אם. שאלות: 1. האם זו תושבת סטנדרטית ? או שלכל לוח ויצרן יש מחברים שונים ? 2. מישהוא מכיר חנות (ממשית שמוכרת דברים כאלה ? בזאפ מצאתי רק חנות בכ"ס שזה לא בדיוק האזור שלי (במידה ומישהוא מכיר חנות בחיפה או בבאר שבע אני אשמח!) תודה..
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי זכרון DDR1 512 MB 333Mhz ואני רוצה להוסיף DDR2 1024 MB 667Mhz. האם הם יוכלו לעבוד ביחד? והאם הלוח-אם תואם DDR 2 בכלל? הדגם של הלוח-אם הוא: 848P Neo2-V, MS-7108 תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מישהו יכול הסביר לי מה ההבדל בין שתי הדגמים http://tms.co.il/product/5362 http://tms.co.il/product/5929 באתר החברה לא ממש מצאתי את שתי הדגמים. יכול להיות שסתם עובדים עלינו, משנים לאריזה מפוארת רושמים GAME ומעלים מחיר, אבל בפועל שני הרכיבים אותו דבר???? ומה יותר עדיף CL5 או CL4 או CL 4-4-4 או CL5-5-5 מה ההבדל בינהם?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב אז ככה... כרגע יש לי p4p800s se שהוא לא תומך dual וזה כמובן מוריד בביצועים כמה אחוזים טובים ממה שאני יכול לנצל. chipset - i848p intel שאלתי בחנות איפה שקניתי, והוא מוכן להחליף לי... אני מחפש לוח אם טוב, במחיר של עד מקסימום של המקסימום 600. Msi,abit and ect`.. מצאתי לוח של abit is7-e הוא טוב בכלל? שאלה נוספת היא, האם ההבדל בביצועים בין הלוח שלי ללוח שאני מתכוון להשיג רציני??...? בזכות הdual וכו'...
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה הרבה כסף אבל זה בכוונה כרגע... חשבתי על אחד הלוחות של ASUS אבל מביקורות שראיתי הבנתי שגם MSI לא רעים השנה אני בעיקרון מחפש לוח שיהיה טוב ל-DDR3 ולמעבד 920 של אינטל. התעניינתי בכל ה-P6T אבל אני רוצה לשמוע מה דעתכם. בנוסף אני מעוניין ב-6GB זיכרון אבל אני לא יודע מה כדאי לקחת. מתוכנן OC קליל להתחלה וארצה גם כרטיס קול בהמשך אז לקחת גם את זה בחשבון. לא רוצה את הלוחות שמגיעים עם כרטיס קול חיצוני בבאנדל כי הם פשוט על הפנים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רציתי לדעת איזה מעבד אני אוכל לקנות במחיר של 200 -500 שקל, כאשר יש לי את הלוח אם הבא- asus p4s800d ? וגם אם תוכלו להגיד לי איזה socket יש ללוח הזה בנוסף...
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך איזה זיכרון יתאים לי מבחינת מהירות. אני רוצה לפחות 2GB, תקציב של בערך 1200 ש"ח. אני צריך להריץ DB של אורקל פוטושופ ואופיס. על מה אתם ממליצים? כמו כן, האם שווה להתקין XP, VISTA 32 או VISTA 64? לוח אם: Asus P5B Deluxe תודה
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כיום 2GB זיכרון, בשני רכיבים של 1GB כל אחד, ואני מעוניין להוסיף עוד 2GB. בלוח האם יש בסה"כ 4 סלוטים. האם עליי להוסיף עוד שני רכיבים של 1GB כל אחד או שניתן להוסיף רכיב בודד של 2GB ועדיין לשמור על פעולה ב dual channel? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם יש מעבד ששמו INTEL CORE 2 DUO E6700 EXTREME? האם הCORE 2 DUO E6700 יוכל לרצות אותי ל7 שנים לפחות במהירות טובה? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי שאלה מה יותר טוב GEFORCE 7950 GT 512MB EXTREME הוא GEFORCE 7900 GTX ומה יכול לספק אותי טוב במשך 7 שנים וחשוב לזכור אני לא גימר כבד אז תענו לי. בתודה נתנאל
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום ! קודם כל ברצוני לעדכן לגבי בעיה שהייתה לי עם זכרנות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 , אולי למי שמבצע OC זה לא ברור ולא מורגש, לוחות אם של אסוס וגם אביט לא יעבדו ליפני שתבצעו עידכון ביוס, דבר שני לאחר שאני שלא ממש מבין בזה החזרתי את הזכרנות ל FOXPC בראש"צ (שרות נהדר רונן ) נאמר לי שצריך גם לעדכן תיזמונים בביוס . אבל מרוב שנמאס לי מ OCZ אז החלפתי ל G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBHK CL4-4-3-5 ואז המערכת שלי עובדת טוב . רציתי לשאול האם רצוי בכל זאת לבצע תיזמונים והגדרת וולטג' לזכרנות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBHK CL4-4-3-5 . ואים כן מבצעים בביוס לזכרונת הנ"ל לפי הסדר של CL-TRCD-TRP-TRAS זה אומר שה…
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום, באחת ההודעות האחרונות שלי בפורום, נאמר לי ש הAMD 2500 (ברטון) חזק יותר מ אינטל 2.0 MHZ, אם כך לאיזה מעבד של אינטל אפשר להשוות את ה AMD??
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
קניתי מעבד AMD שכפי ששמעתי הוא אכן יותר חזק ואמין מאינטל קיצר הוא אמר לי שהוא מוכר לי מעבד "AMD 2400T" ובטעות אני בדקתי את המהירות של המחשב שלי עי לחיצה כפתור ימני על המחשב שלי וראיתי שרשום ככה AMD ATHLON 1800+ 1.51 GHZ חברה תגידו לי אם זה ככה אצל מעבדי AMD או שפשוט עבדו אליי.... ו... וואלה אם כן אני הולך לסחוט אותו שיביא לי AMD 3200 או ...... תביעה חחחח בבקשה תעזרו לי...... בתודה יוני
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני מאמץ את המפרט שמפורסם באתר למחשה לעריכה גרפית . אנימעוניין לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת מה התצורה כדי לנצל את הזיכרון באופן מקסימלי . אגב התצורה של 2X4096 זולה מעט יותר. אני גם עובד עם מערכת הפעלה windows xp 64 bit אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra (בחתימה כל שאר המפרט) אני מחפש לקנות מעבד הכי חזק כפול ליבה שיכנס בתקציב. כדי להריץ משחקים חדשים כמו GTA ועוד. בגלל שהסוקט הוא 939 קשה לי למצוא מעבד לשדרג ואין לי תקציב עכשיו לשדרג את כל המחשב. יש למישהו המלצות על מעבד טוב?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי, ^^^ מSKYPC או FOXPC או חנות בראשון לציון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה עדיף מבין 3 האופציות הבאות מבחינת עלות\ביצועים ללא oc? (לכל הלוחות כרטיס מסך מובנה) אם יש חלופה יותר מוצלחת אשמח לשמוע amd athlon x2 4400 + asus m2a-vm HDMI 882 ש"ח או c2d E4500 + gigabyte ga-73pvm-s2h 1064 ש"ח או c2d E4500 + asus p5b-vm 1245 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בביוס אפשרתי את האפשרות הזאת אבל זה לא עזר. מה עוד לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב לפני שבוע והמעבד שלי הוא amd 3000 754 box איך אני יכול לדעת שהוא באמת box ולא oem ???
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
התקנתי מחשב חדש... WIN XP PRO ותמיד לוקח זמן ללוח להתאפס על עצמו בכל ריסט . התקשרתי לחנות אמרו לי שהוא עושה בדיקה כל פעם ובודק מה מחובר אליו עכשיו לדעתי זה לוקח יותר מידיי זמן מה אפשר לעשות, ואם בכלל אפשר לשלוט על זה ולקצר את הזמן עלייה של המחשב?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-