עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אתמול קניתי זיכרון DDR של קינגסטון. 2 סטיקים של 256 כל אחד. מה שמוזר שאחד לא דומה לשני (שניהם אבל עם המדבקות של קינגסטון ובאריזות מקוריות). לאחד אם אני לא טועה היו 8 צ'יפים של קינגסטון ולשני 4 צ'יפים של חברה אחרת (לא זוכר את שמה...). לשניהם אותו מספר בדיוק רק שלאחד היה רשום 1 בסוגריים ולשני 2. התקנתי אותם במחשב והכל תקין, הוא רואה באמת עוד 512 מגה... בכל זאת מעניין אותי למה שני הסטיקים נראים שונים? למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by RazGvili,

ומה ההבדל בין DDR3 לDDR2?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  3. מה יותר טוב לאוברקלוק? לגיגהבייט יש לוח טוב לאוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  4. שלום כרטיסי קול בלוחות החדשים מגיעים 6 ערוצים ולא 8 זה קשור לויסטה ? כלומר 5.1 ולא 7.1 האם זה קשור לתוכנה ויסטה שעדיין לא הצליחו להגיע עם ויסטה ל-7.1 ? אפשר לראות שעד שוויסטה הגיע כל הכרטיסים היו סטנדרט 7.1

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  5. או לחלופין כל מספר אחר. האם מדובר באותו רכיב שהאיצו ושמו לו קירור יותר טוב, או שיש פרמטרים במעבד שמאפשרים לו לעבוד בתדירויות גבוהות יותר על אותו קירור?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. יש לי כרגע זכרון 1024 667 CL5 של חברת DIGMA אני רוצה להוסיף עוד זכרון כדי לנצל את ה DUAL ויש לי שתי שאלות בנושא: 1. האם זה משנה אם הזכרון הבא יהיה של חברה אחרת (KINGSTON, TWINMOS)? נספח: האם יש זכרון עדיף מבין KINGSTON ו TWINMOS 2. על הלוח-אם יש לי 4 סלוטים לזכרון - שנים צהובים ושנים אדומים, כל זוג מורכב מאדום וצהוב כדי לנצל את ה DUAL אני צריך לחבר את הזכרונות של: י בשכנות אחד לשני (אחד באדום ואחד בצהוב שכן) לחבר על אותו הצבע או שזה לא משנה, המחשב יזהה זוג ויפעיל DUAL... ? תודה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  7. ביוס חדש ורשמי,גירסה מתוקנת של ה 816,כוללת שיפורים ל oc, שווה נסיון,אני עכשיו מתקין-התרשמות שלי בקרוב http://us.dfi.com.tw/Upload/BIOS/97TID823.zip

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by 3 ATHLON,

שנה טובה וחג שמח לכולם... רציתי לדעת מה דעתכם על לוח אם: MSI K9N Platinum nForce 570 Ultra AM2 פרטים על הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=730 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  9. Started by Optimus,

רוצה לדעת איזה זכרונות ddr2 מומלצים לקנייה הסכום כ-1300 ש"ח 2gb או 4gb מפרט: לוח אם:Gigabyte GA-G1975X צ'יפסט i975x תמיכה ב-ddr2 667 mhz תודה...

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by avishalev2,

שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. Started by oldiegoldie,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג מחשב ישן שהלוח שלו הוא אינטל cc820 (פנטיום 3- 550). יש לו שני חריצי זכרון ל-SDRAM. כרגע יש בו 128x2 PC100. הוא עובד די בסדר כי מריצים עליו Windows 2000 עם יישומים בסיסיים בלבד. אבל בכל זאת לא יזיק לשדרג אותו קצת, ל-512 מגה, תקרת הזכרון שלו. לפי המפרט של אינטל, הלוח מאוד מפונק בזכרון שהוא דורש: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/CC820/sb/CS-012766.htm Pc100, עם דרישות כאלו: 168-pin SDRAM DIMMs with gold-plated contacts 100 MHz SDRAM (only) Non-ECC (64-bit) memory 64 Mbit and 128 Mbit SDRAM component density (see table below) 3.3 V memory (only) Serial Presence Detect (SPD) memory (only) Non-ECC and ECC DIMMs (ECC DIMMs will…

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  12. חברים ראיתי ב KSP זיכרונות של סמסונג ב 110 ש"ח ליחידה אחת של GB 667MHZ שווה לקנות אותם?!?! הם מספיק אמינים לדעתכם?!

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by djishay,

הוא רוצה לשדרג את המחשב במעבד, לוח אם וזכרונות הוא חשב על זה... AMD Phenom 9600 Socket AM2+ Box ₪1556 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1042 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ₪275 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 Asus M2N-E Socket AM2 nForce 570 Ultra ₪576 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=730 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2407 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ פה אני צריך את העזרה שלכם... הוא רוצה להביא מעבד מספיק חזק לשנים הבאות וזה קצת יקר לשלוש חלקים... אתם יכולים להציע את שלושת החלקים שאני כתבתי למעלה ? לא משנה איזה חברות, AMD או INTEL העיקר שיהיה משהו חזק.... שלושת החלקים לא יעלו על 2100 שקל.... (אגב, יש לו כרטיס מ…

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by tonifine2,

1. מה ההבדל בין לוח 38X ל- 48X ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by dok1234,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש מעבד אינטל QUAD6600 לוח של גיגה בייט MCP73PV עם צ'יפסט אנפורס 630I וזכרון 1024 MB של OCZ XTC PLATINUM OCZ2P8001G - לפי האתר של OCZ הזכרונים אמורים לעבוד בתזמונים של 5-5-5-15 ב400 MHZ ולפי אברסט הם אמורים לעבוד ככה-@ 400 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-4-6-5-5 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP) אך הלוח גורם להם לעבוד ככה: מידע מאברסט North Bridge Properties North Bridge nVIDIA nForce 7100-630i (MCP73PV) Revision A2 Package Type PBGA Package Size 3.1 cm x 3.1 cm Memory Timings CAS Latency (CL) 5T RAS To CAS Delay (tRCD) 4T RAS Precharge (tRP) 4T RAS Active Time (tRAS) 14T Row Cycle Time (tRC) 23T Row Refresh Cycle Time (tRFC) 41T Command Rate (CR) 2T…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. שלום, ברשותי מחשב נייד dell inspiron 6400, עם מעבד intell dual core T5200, 1.6GHz אני מעוניין לקנות את אותו הדגם בדיוק, (המחשב הקודם נרכש לפני בערך כשנה) וכיום ניתן למצוא את אותו המחשב עם מעבד אחר, intel dual core T2130, 1.86GHz. האם המעבד החדש, יותר חזק? הסתכלתי על המפרטים של שני המעבדים, ורציתי שמישהו שיותר בקיא ממני בנושא יפסוק בסוגיה. לינקים מצורפים: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpe... (ישן) http://processorfinder.intel.com/DetailsPrinterFri... (חדש) תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by stolen,

תסתכלו בתמונה מה-cpu z הוא אמור להיות 2.4 גיגהרץ והוא 1.8 למה זה מישהוא יודע ובדקתי הוא על מצב רגיל בביוס [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  18. Started by stoop,

שלום, אני מתכנן לרכוש לוח אם שיתאים לשימוש ב-crossfire של שני כרטיסי מסך 4850 (צ'יפסט X38/X48). כמו כן הלוח אמור לתמוך בשדרוג עתידי של המעבד לדור ה-45 ננומטר. שני הלוחות הבאים הם הלוחות הזולים ביותר שמצאתי: DFI LANPARTY DK X38-T2R DFI LANPARTY DK X38-T2RB מה דעתכם על הלוחות האלו? ומה ההבדל ביניהם (לא מצאתי כזה...) האם ישנם לוחות נוספים שעשויים להתאים (תקציב נמוך ככל האפשר, אך שיתמכו ב-CF של 16X2)? בעיות מוכרות/בעיות בשדרוג עתידי? ובכלל, מהי סיבה לכך ששני הלוחות האלו הם הזולים ביותר? קנייה בארה"ב היא האפשרות המועדפת כרגע. פרטי המערכת: מעבד E6320 זיכרון DDR2 667 2GB תודה!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  19. היי! דבר ראשון תודה שנכנסתם! ברצוני לעדכן את הביוס אך יש לי כה בעיות בזיהוי הלוח אם. קראתי את המדריך שלכם, בדקתי את לוח האם ורשום לי שהיצרנית היא ABIT ולוח האם הוא NF7 הNF7 נמצא באתר הייצרנית ואיתו עוד כמה וכמה גרסאות. הבעיה מתחילה מכמה תוכנות של זיהוי, למשל באוורסט הגרסאה היא: Abit NF7(-S) v2.0 הגרסא הזאתי גם כמו הגרסא שרשומה על לוח האם נמצאת באתר הייצרנית (ABIT). בעוד תוכנה של בדיקת מידע על המחשב (התוכנה בשם: SYSTEM INFO). שמה בכלל רשום את הגרסאות האלו: Model NF7-S/NF7-M/NF7 (nVidia-nForce2) כאיל ויש כמה סוגים.. פה יש את NF7 שמופיעה על לוח האם, יש את NF7-M , ואת NF7-S שמופיעה באוורסט אבל רק ששמה זה גרסאה 2.0. כמו שאתם רואים יש כמה וכמה סוגים ... מה עושים? איך מוודאים את…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by makakO,

כותרת... AMD Phenom X4 9550 או Intel Core2Duo E8400 מצאתי באותו מחיר ( לא משנה איפה) אני פשוט רוצה לדעת מה מביא ביצועים יותר טובים ( למשחקים כמובן !) תודה על העזרה !

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by tigery,

ככה קניתי היום זכרון נוסף אותו נפח אותם תיזמונים אותה חברה זכרון זהה. בקיצר קחו זה המידע מ cpu-z Chipset & Memory Northbridge NVIDIA 650i SLI SPP rev. A2 Southbridge NVIDIA 650i SLI MCP rev. A3 Graphic Interface PCI-Express PCI-E Link Width x16 PCI-E Max Link Width x16 Memory Type DDR2 Memory Size 2048 MBytes Memory Frequency 333.3 MHz (4:5) CAS# Latency (tCL) 5.0 clocks RAS# to CAS# (tRDC) 5 clocks RAS# Precharge (tRP) 5 clocks Cycle Time (tRAS) 31 clocks Bank Cycle Time (tRC) 20 clocks Command Rate 2T Memory SPD Module 1 DDR2, PC2-5300 (333 MHz), 1024 MBytes, Transcend Information Module 2 DDR2, PC2-5300 (333 MHz), 1024 MBytes, Transcend Informatio…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  22. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני כבר מיואש עוד מעט קונה מחשב חדש לפני כבר שלוש חודשיים היה כבר צריך להיות אצלי מחשב חדש אבל אמרו לי לחכות אז חיכיתי להורדת מחירים ב22 ביולי. אז אני רוצה לקנות את המחשב בעוד אם מעבד Q6600 ואמרו שיצאו מעבדים חדשים לאינטל ולAMD שהמעבדים האלה הם 4 ליבות אז אני לא יודע איזה מעבד לקנות Q6600 הוא מעבד אחר.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by fog,

שלום, המפרט שלי הוא כפי שמפורט מימין השאלה שלי היא האם אני יכול בתקציב של 2-2.5K לשדרג את הלוח אם ואת המעבד ככה שהתוספת לביצועי המערכת תהיה שווה את ההשקעה ואם כן - איזה שילוב כדאי לי? תודה צום קל לכולם!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by GREATTHUNDER,

קראתי פה בפורום שחברת GB חיפפה בבדיקות או משהו כזה ואני לפני קניית לוח אם ל 6750 המליצו לי על זה: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 הוא עדיין מומלץ או שעדיף משהו אחר? כי אני עדיין יכול לשנות.

25. רכשתי שניים של קינגסטון ושל שניים סמסונג CL5 667 האם זה משנה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.