עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by wta,

יש לי עכשיו ג'יגה והמחשב לא סוחב... אז אני רוצה להרחיב ל2 ג'יגה. אבל השאלה אם זה כדאי, כי יכול להיות שאני אחליף מחשב בקרוב... אבל אפשר לקחת את הזיכרון גם למחשב החדש בעצם... קיצר איך אני יודעת איזה זיכרון לקנות, מה הלוח אם שלי וכו'?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  2. תודה.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. Started by tal_m9,

טוב, אחרי כמה שאלות וכמה תשובות שונות בכ"א, אני חייב שמישהו כבר יחליט בשבילי איזה לוח אם לקנות! לרכיבים הבאים: Intel Core 2 duo E6300 Asus X1950pro 2X Corsair 512mb 667mhz Enermax Liberty 400Watt. לא מתוכנן OC בשלב זה. עכשיו אני צריך לוח אם! בהתחלה כולם הציעו לי את Gigabyte GA945P-S3 אבל אני לא מעוניין בציפסט הזה, ואז העניינים התחילו להסתבך.... כשקיבלתי הצעות שונות ומשונות. בקיצור, בשתי קבוצות מחיר, מה תציעו? 1. באיזור ה 600-650 ש"ח. 2. באיזור ה 750 ש"ח. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by idanfreud,

שלום לכולם. לוח האם שלי תומך בזכרון DDR עם מהירות של עד 266MHZ. לאחרונה הזמנתי זכרון נוסף וקיבלתי זכרון עם מהירות של 400MHZ. האם המחשב שלי ידע לעבוד עם זכרון זה (במהירות של 266MHZ כמובן)? תודה עידן

• 8 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by dlogan,

אמרו לי שהחברה Hyundai ממש גרועה זה נכון? ועד כמה טוב יכול להיות לי OC איתה?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by Bessmertniy,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין הלוחות חוץ מ ה Serial ATA האם יש הבדל בביצועים ( במיוחד בביצועי ה OC) אני פשוט מטלבת בין ה 8RDA3I ל NF7 ולא יודע מה לקחת רוב החנויות הזולות אין להם את ה nf7 (באיזור שלי) אז אני שוקל לקחת את ה 8RDA3I מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by amit123,

שלום! לפני חצי שנה בערך הזמנתי מחנות כמה רכיבים למחשב ובינהם שני סטיקים של 512 667mhz,עכשיו...השבוע ראיתי במקרה בביוס שכתוב שהם במהירות של 533 mhz... א.זה אומר שזה בטוח במהירות הזאת או שיכול להיות שזה מוריד שם קצת מהמהירות? ב.אם זה נכון יש מצב שיחליפו לי את זה בחנות,או יותר טוב שיביאו לי זכרונות חדשים ועדיין ישאירו את אלה(מה כבר יש להם לעשות אם זכרונות שהם בשימוש חצי שנה...)? חשוב לציין שעדיין יש לי את הקבלה...

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  8. Started by benor_21,

אני רוצה ליקנות זיכרון למחשב 512mb עד 300 שקל ואני לא יודע איזה חברה הכי טובה ואיזה סוג הכי טוב יש ddr ddr2 ועוד כול מיני שמות ואני לא מבין בזה אז מישהו בבקשה יכול להציע לי מה טוב למחשב שלי תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  9. אני מחפש מחשב נייד לקניה וראיתי שיש מעבדים שקוראים להם Dothan 715, במה הוא שונה מהסנטרינו? כדי לקנות מעבד כזה? או שהסנטרינו עדיף? חוץ מזה יש לכם המלצה למחשב נייד איכותי בין ה 7000 ל 8000 ש"ח? תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by omry3000,

שלום! אני מתכנן לקנות מחשב מחנות ליד הבית שלי. עכשיו אני מכיר את כל החברות של כל החלקים במפרט שלו חוץ מהזכרון של חברת Infinity שבכלל לא מצאתי אותו באינטרנט. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הזיכרון הזה? תודה, עומרי.

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by xxlad,

שלום לכולם, אודה לעזרתכם. יש לי לוח אם גיגהביט התומך במעבדי ATHLON XP וזכרון SDRAM DDR ואני מעוניין לשדרג אותו. מה המעבד הכי מהיר שאני יכול להתקין? איזה סוג זכרון אני בדיוק צריך, SDRAM DDR, זה משנה המהירות? והאם אני אשים לב לשינוי בין מעבד ATHLON XP 2000 עם 512מגה זכרון לדוגמא למעבד XP 2600+ עם 1 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 6600GT לעומת 5200FX - האם באמת משחקים החדשים של היום ירוצו טוב? תודה,

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  12. Started by rap_tr,

בסה"כ קיים הבדל מבחינה פיזית בין DDR ל-DDR2 ? יש פה מחשב עם 2X256 ב-DDR ואני רוצה להוסיף 2GB של DDR2 זה אפשרי? ידוע לי שהשאלה אולי לא הכי חכמה, אבל אני רוצה להבין ואשמח להסבר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  13. שאלה קטנה ומקצועית : אני הולך להחליף את המחשב שלי ולא יודעה איזה מעבד לקחת ומה יותר טוב לצרכים שלי ביקר לבניית אתרים ומשחקים . AMD או INTEL תודה מראש

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. כרגע יש לי כרטיס זכרון 512 של A-DATA ואני רוצה לרכוש כרטיס נוסף של ג'יגה. השאלה אם יש חשיבות שזה יהיה גם כרטיס A-DATA או שאפשר לרכוש גם PQI או KINGSTON או SAMSUNG ?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. אהלן, אני אמור לקבל ממשפחה בארה"ב QX9770EE ו-QX9650. אני לא משלם עליהם ככה שאין טעם לתגובות של "סתם עולה הרבה" וכו'... לפי מה שהבנתי שה-9770 עובד ב1600Mhz ורק לוחות אם מבוססי X38 ו-X48 יכולים לתמוך בו. לעומת זאת ה-QX9650 יכול לעבוד על לוח P35. אני אשמח לשמוע על המלצות ללוחות אם לכל אחד מהמעבדים הללו, במחירים שפויים (אני לא מתכוון לקנות מחשב יקר), שיספקו את יחס המחיר-ביצועים הטוב ביותר, בנטייה למחיר זול. אני מרכיב שני מחשבים (אחד מכל מעבד כמובן), ככה שאשמח להמלצות נפרדות לכל מעבד. כמו כן, אם אפשר להמליץ על זכרונות טובים למעבדים הללו (מהירויות, דגמים, חברות וכו'). ספק 500W של FSP ו650W של חברה אמינה דומה - מספיק חזק בשבילם ? המון תודה !

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by -Blaze-,

עשיתי OC בהדרגה מ266 ל320, הווינדוס עלה כמו שצריך, עשיתי בדיקת יציבות והופיעו נקודות על המסך והמחשב נתקע. הטמפרטורה בOC היא 50 למעבד ו51 ללוח אם. ובלי OC זה 48 למעבד ו44 ללוח אם. לא העליתי שום מתח. נעלתי את הPCI-E ולא נגעתי בזכרונות. איפה הבעיה? אמרו לי שאני אמור להגיע לסביבות ה370, אבל אני לא מצליח לייצב אפילו 320. והטמפרטורות לא נחשבות להגבוהות? ועוד משהו שנורא הבהיל אותי, הרצתי SNM עכשיו ותראו מה קרה ממש על ההתחלה, איך שאני לוחת על RUN. הרסתי את המעבד?! אני מת מפחד פה... ד"א הכל עם קירורי סטוק, והמפרט כתוב בפרופיל.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by Conroe,

מישהו יכול להגיד לי מניסיון/ידע גמור אם ה GA-965P-DS3 הוא Rev. 3.3? המפרט הטכני מראה את המאפיינים של ה REV. 3.3 אבל אני לא מוכן לקחת סיכונים..

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by bobby323,

האם יש לתזמוני זיכרון השפעה על ביצועי המחשב?,משהו שממש אפשר להרגיש בו? או שזה יתבטא בכמה פריימים ב 3DMARK אני לא מתכוון לעשות OC רק רוצה להשקיע בכמות גבוהה של זיכרון לשפר את ביצועי המחשב (בעיקר במשחקים) זה הזיכרון שאני מתכוון לקנות ( 2 צ'יפים של ג'יגה) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3281 תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by teddy85,

אני משתחרר עוד חודש ב 20 ליוני ושלושה ימים אחרי זה יוצא ה conroe והיתי רוצה לקנות מחשב חדש אבל תוך כמה זמן בארך יהיה מספיק ביקורות של לוחות ומאבדים שמתאימים ושווה לקנות כי אני ממש לחוץ לקנות מחשב

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  20. דגם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (D9GMH) 800MHz http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=1808#post1808 בביקורת אומרים לא לתת יותר מ 2.20, אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות ב 2.20 ב 800 מגהארצ 4-4-4-12, יש לי כל הזמן תקיעות קטנות בסרטים ורעש בזז מעצבן כאילו משהו לא בסדר(פעם אחרונה שניסיתי כל פעם שהיה תירגום היה בזז קטן)משהו ממש לא בסדר, וזה כנראה צריך יותר וולטז, וגם ויסטה מתחיל כל פעם במסך שחור במקום בפתיחה רגילה. אחרי הוספת מתח ל 2.35 הבעיות נפתרו, זה אפשרי לישתמש בוולטז הזה ? כלומר אין אפשרות אחרת להגיע ליציבות לפחות ב 800מגהארצ עם 2.20, פשוט לא אפשרי. יש בעייה לא ידועה בלוחות P5W DH Deluxe ? לא מספיק יש נפילות Vdrop מאוד גבוהות, גם בעיות עם הזיכרון. קנ…

21. Started by Ashand,

יש לי מחשב "ישן" עם לוח אם של אסוס P5NE SLI עם מעבד E4500 ו-2 גיגה זיכרון ,אני רוצה להחליף את הלוח אם כי הוא עושה לי בעיות חמורות מאוד של ריסטים,מסכים כחולים וכבר אין לי כח בשבילו (קניתי אותו ב-200 שקל וכנראה הוא היה שווה את ה-200 שקל) הלוח שאני רוצה יהיה חייב להתאים לחומרה הנ"ל עם צי'פסט יציב שלא עושה בעיות,שיהיו עליו כמה שיותר PCI ויציאות USB ...אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. אני רוכש השבוע את הלוח הזה של גיגה בייט... הוא נחשב סביר לאובר קלוק ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. חבר שלי רצה להחליף לוח וכבר קנה לוח אסוס P4P800 הוא הזמין את זה בחנות ביחד עם עוד זיכרון כי אמרו לו בחנות שלוח של DUAL DDR לא תומך בסטיק אחד ... האם זה נכון ? או שאפשר להשתמש בסטיק אחד ב DUAL DDR

• 4 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים