מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אם מעבד זה מתאים משחקים? גם אמד אופטרון יותר חזק מאמד 939 4000+ ו4800*2 ? כי אני מחפש שדרוג מחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבד Intel core2duo e7200, ויש לי בבית משחה טרמית של Arctic Silver 5 (שקניתי לפני שנה, אך עדיין לא פתחתי אותה). ויש לי גם מעבד AMD Athlon 3500+ 939 וגם עליו אניצריך למרוח... השאלה שלי עכשיו, היא איך אני עושה את זה ? נ.ב- האם יש משהו שאניצריך לדעת ללפני שאני מתחיל להרכיב מחשב חדש ? תודה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי כעת הוא: amd 3200 gigabyte k8n nforce 4 ultra hec 400w 7950gx2 1gb ddr400 עכשיו כשיש לי כרטיס מסך קצת חזק ממה שהיה בעבר השאלה שלי אם כדאי לשפר את המחשב בזיכרון ומעבד מעבד שחשבתי עליו הוא amd dual core 4200 socket 939 ולהוסיף עוד זיכרון רציתי לדעת אם יהיה שיפור רציני במחשב(מטרת משחקים כבדים) המחשב שלי מוציא 7900 ב-3dmark05
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים של 512 כל אחד(מפרט בצד) אם אני מוסיף עוד 2 סטיקים זהים של 512 זה יפגע לי במהירות הזיכרון?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מפרט בחתימה מטרה לאוברקלוק. תודה ענקית לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. כאחד שדיי ותיק בפורם ולפני כל קנייה אני מתיעץ אם אנשים פה שאני ידע בוודאות שיוכלו לעזור לי, שכנעתי את חבר שלי שאתם יכולים לעזור ולהמליץ על שילוש מתאים, לאחר שהו עשה כמה טעויות וקנה שני מחשבים עם ביצועים ירודים במחיר מופרז (באיזשהו מבצע שאכל אותה בסוף). בקיצור המחשב מיעד בעיקר למשחקים כבדים יש לו כ.מסך R9600 PRO. אז מה שצריך זה מעבד לוח אם וזכרון. אכשיו לדעתי הכי כדאי זה מעבד AMD אולי אפילו 64 ביט ??? לוח אם האם כדאי לקנות עם PCIX? האם ללוח אם עם SATA יש חיבור גם לATA 133 בקיצור אני סומך אליכים שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. וזכרון 1024MB לא יודע סטיק אחד או שניים לא יודע מה עדיף. תודה מראש L.A
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לחבר את המחשב שלי למערכת (מגבר). לוח האם הוא ASUS STRIKER EXTREEM יש לי חיבור רגיל לסטריאו... בנוסף אני רוצה לחבר את המחשב לסראונד עם כבל אופטי. לאחר החיבור אני לא שומע כלום..... אני מנסה להגדיר שהסאונד יצא דרך האופטי.. ללא הצלחה !!! יש למשהו מושג איך אני מגדיר לסראונד... בהנחה ואפשר ! תודה.
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אשמח עם תוכלו לייעץ על זיכרון טוב ועם פוטנציאל לאוברקלוק(לא מטורף) משו שבוא נגיד עם קירור אויר סטוק וסירקולציה טובה במארז
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני עומד לקנות רכיבים לבניית מחשב בדומה למפרט המומלץ ב"מפרטים" לגיימרים ב 4500 ש"ח, יש שם המלצה על מעבד : Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB שעולה 825 ש"ח ובמקביל ראיתי את המעבד הזה : Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB שעולה 940 ש"ח אשמח לקבל ייעוץ בעניין - אחד מהם הוא 2 ליבות עם מגה הרץ גבוהה ומגה בייט נמוך , והשני 4 ליבות עם מגה הרץ נמוך יותר ומגה ביט גבוהה יותר.. וההבדל במחירים ממש לא משמעותי..ולכן הבילבול... תודה תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שניהם (4G (2X2. מה עדיף? G.SKILL 800MHZ PK 4-4-4-12 ב-1000 ש"ח G.SKILL 1000MHZ PQ 5-5-5-15 ב-650 ש"ח המחיר של השני נראה לי קצת מוזר... בכל מקרה המעבד (Q6600) יגביל אותי לפני שהזכרונות יגבילו (ועד כמה ה-PK יגיעו בערך?). מזמין מחר, מחכה לתגובות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ועוד שאלה במערכות אינטל אם אני שם 3 סטיקים של זיכרון עם כמות שווה כל אחד אז אני מאבד את הערוץ הכפול? ומה קורה אם יש לי שתי סטיקים עם כמות שווה ועוד אחד אחר? נגיד 2 של 512 ועוד 1 של 1 גיגה ושאלה אחרונה מה יקרה אם אני ישים שתי סטיקים בעלי כמות שווה אבל תדר שונה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מסויימת במחשב שלי והיא כזאת. לפי בערך חצי שנה רכשתי מחשב חדש עם לוח אמ של ג'יגבייט, יכול להיות שהמעבד הוא סלרון. העיניין המוזר הוא שניסיתי לשדרג אותו כמה פעמים בין עם זה כרטיסי מסך זיכרון או מעבד, הסלוטים פשוט לא תואמים. הכניסה של כרטיס המסך שונה מכל כרטיס מסך שיש לי (יש לי הרבה חלקים) גם הזיכרון וגם המעבד. מישהו יודע האם זה בגלל שהמחשב סלרון, או שהבעיה בלוח האמ של ג'יגבייט. אני ישמח לתגובה ובמידה ואין דרך לפתור את הבעיה אני ישמח לקבל מידע ומחירים על מעבד בסדר גודל של 3.6 ג'יגה הרץ, זיכרון 2 ג'יגה בסלוט אחד ולוח אמ חדש שיתאים לכל שאר החלקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום כולם אני עומד לפני רכישה של מחשב למוסיקה. בין שני המעבדים הנ"ל , מה הכי מומלץ ? תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אתה מקבל מהם ביצועים כפולים על אותו המסך??
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תראו יש לי לוח של AOPEN .. AX4C Max הכי טוב מהסדרה .. (חוץ מה REV 2 של אותו הלוח) ואני לא הכי מרוצה ממנו ... ההרדיסק שלי איטי מאוד .. שהוא אמור לטוס (רפטור של ווסטרן דיגי) וגם היה לי רייד על הבקר המובנה בלוח והרייד נפל (הופ הלכו להם 80 גיגה ... שירים משחקים סרטים וגם קצת אויויוי .. ) עכשיו נמאס מהלוח הזה .. אני מעוניין לקנות IS7-E ולמכור את ה AOPEN מישהו ממליץ על הלוח הזה ??? או בכלל על סדרת ה IS7 ? שמעתי עליהם דברים טובים ורעים ... אגב - הביוס החדש של אביט עם ה F1 - TURBO - SPEEDRACER עוזר ובאמת משפר את הביצועים ? תודה רבה לכל העוזרים כאן !!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! מלא זמן לא הייתי וחזרתי! אני מתכונן לקנות זכרון של 512MB DDR למחשב עם לוח אם של EPOX 8RDA3 עכשיו הלוח עד כמה שאני מבין, יש לו מהירות BUS של 333. אז הנה כמה שאלות במסודר: 1.) האם כדאי לעשות OVERCLOCK ל-400 ולקנות את ההצעה הזו: http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=219 שהיא בנתיים הכי זולה שם? 2.) על אילו דברים אני צריך להסתכל ולדעת לפני קניה (שמעתי את אחי אומר משהו לגבי CAS SPEED) ? 3.) כמובן שארצה לשמוע המלצות מכם! 4.) היום יש לי 512MB זכרון, אני שוקל לשדרג כי אני משחק הרבה וחבל על הצוואר בקבוק שיש מול הכרטיס RADEON 9800 שלי. בנוסף, יש לי את התוכנה RAMCLEANER אשר מאפשרת לראות גרפית את מצב הזכרון ואני שמתי לב שאחרי זמן ממושך (נגיד יום) ללא…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם אפשר לנעול את ה AGP/PCI/IDE ? האם אפשר להוסיף מתח לזיכרונות ? האם אפשר להוסיף מתח לצ'יפ סט ? כל זה כמובן דרך הביוס ... ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מי מלוחות האם הבאים עדיף ולמה? gax48dq6 chipset ddr2 lga intel cpu? gaep45extreme? מי עדיף ולמה? (במחשב בו הזיכרון הואDDR2 4GB 900/1006 MHz , והמעבד intel quad Q9550)..[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 19:15:42 ועוד לוח אם אחד נוסף למערכת:ga-x48t-dq6 48x chipset
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי לוחות אם ששניהם מופיעים בדף ההמלצות בפורום זה.. ------------------------------------------------------------------------- 250 ש"ח ASUS P5KPL-CM עם צ'יפסט G31 ויציאת GMA 3100 - VGA ------------------------------------------------------------------------- 350 ש"ח GIGABYTE GA-73PVM-S2H עם ציפסט nForce 630i ויציאות GeForce 7100 - VGA + DVI + HDMI ------------------------------------------------------------------------- הלוח מיועד למחשב בסיסי (יחסית): C2D E7300 / 2GB DDR2 800 CL4 / 320 HDD / LG DVDRX22 מחשב זה יתחבר למסך LG 20.1 ומכאן השאלות.. 1. האם זה קריטי לחבר את המסך דרך DVI במקום VGA (למסך יש את שתי האפשרויות) 2. למרות שהמחשב ירוץ על XP, האם יתקשה להריץ VIS…
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, חבר טוב שלי מתלבט איזה לוח לקחת מבין השניים וביקש ממני לברר לו.. כאן אני מבקש את עזרתכם לגבי שני הלוחות האלו, מה ההבדלים בניהם ומה כדאי לקחת. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לי לקראת סוף החופש לפרמט את המחשב ולהפניק אותו בעוד 256 מגה בייט של זיכרון. כרגע יש לי 256 מגה בייט זיכרון של TWINMOS. הלוח אם שלי הוא EPOX 8RDA+. רציתי לדעת אם הזיכרון הזה - DDR CORSAIR VS256MB333 PC2700 333MHZ 256 Mb CL2.5 שווה, והאם לא צפויות תקלות מסוימות בגלל זה ששני הזיכרונת לא מאותה חברה? חג שמח, ותודה. יונתן
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי E6400 CORE DUO C זכרון: 1gb ddr-2 667 mhz geforce 7600 gt והלוח אם הוא MSI RC410M2-L X300 השאלה אם הוא טוב ומתאים זה מה שהחברה התקינה לי כדי להחליף או להישאר עם זה?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק עם חיבור ישן (לא SATA) האם יש לו חיבור כזה?
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום!!! אני צריך עזרה למצוא לוח אם שתומך גם ב-DDR וגם בDDR2 שיהיה לו שני כרטיסי הרחבה PCI ושני חריצי הרחבה של PCI EXPRESS כמו כן יש צורך בRAID חומרתי מובנה בלוח על IDE וגם על SATA
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-