עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by alexta-z,

אני צריך ביקורת על לוח האם הזה - Gigabyte GA-7VT600 אני אהיה מאד שמח אם מישהו ימצא ביקורת עליו, וחייב באנגלית ! תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by oren22,

יש לי זכרון 256MB 333MHZ בכרטיס אחד. עושה רושם שזה לא כל כך מועיל למחשב, כי הוא מקרטע לפרקים כמו יפה ירקוני... לוח של GigaBaye, דגם GA-8ST800. כרטיס מסך GeForce4 Ti4200 /AGP X8, 128MB המחשב מתפקד בעיקר עם יישומי תכנות פלאש, משחקים כבדים עם גרפיקה מורכבת. אז השאלות הן: 1) אם אני רוצה לבצע שדרוג - 512MB ב-2 כרטיסים או כרטיס אחד וזהו? 2) איך אני יודע מה המגבלה של המהירות זכרון שהלוח שלי מסוגל לקבל? 3) יש חברה מומלצת לזכרונות? שמעתי המון דעות, לא משהו שאפשר להבין ממנו יותר מדי. המון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

שלום. כאחד שדיי ותיק בפורם ולפני כל קנייה אני מתיעץ אם אנשים פה שאני ידע בוודאות שיוכלו לעזור לי, שכנעתי את חבר שלי שאתם יכולים לעזור ולהמליץ על שילוש מתאים, לאחר שהו עשה כמה טעויות וקנה שני מחשבים עם ביצועים ירודים במחיר מופרז (באיזשהו מבצע שאכל אותה בסוף). בקיצור המחשב מיעד בעיקר למשחקים כבדים יש לו כ.מסך R9600 PRO. אז מה שצריך זה מעבד לוח אם וזכרון. אכשיו לדעתי הכי כדאי זה מעבד AMD אולי אפילו 64 ביט ??? לוח אם האם כדאי לקנות עם PCIX? האם ללוח אם עם SATA יש חיבור גם לATA 133 בקיצור אני סומך אליכים שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. וזכרון 1024MB לא יודע סטיק אחד או שניים לא יודע מה עדיף. תודה מראש L.A

• 7 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by IMT,

יש לי 350 ש"ח לקניית 256 DDR מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 531 צפיות
  5. הכותרת דיי ממצה את עצמו שניהם 512X2 הOCZ 1790 והADATA 1400 זה הבדל דיי גדול.. 400 שקל ו500MHZ לעומת 400MHZ התזמונים של ה OCZ הם 2-3-2-5 והתזמונים של הADATA אני לא יודע (אם מישהו יודע זה נראה לי יעזור המון) מדובר בזכרונות שבהשוואה של האתר כמובן איזה לקחת ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  6. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

חיברתי אותו לפי אינטואיציה שכן החיבורים שיש לי במארז [החדש] שונים לגמרי ממה שכתוב בחוברת של הלו אם. [כתוב עליהם דרים שונים] עכשיו אני חיברתי יש אור בעכבר אבל הוא לא מגיב ניתקתי וחיברתי מאחורה וזה פועל... מישהו אולי יכול לעזור לי כאן? asus p4p800 אם זה משנה משהו.....

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  7. אני צריך איזה תוכנה או משהו שתראה לי איזה צ'יפ הזכרונות שלי (Samsung 256MB DDR 333MHz) ואיזה תזמונים. נראה לי שאפשר לראות את הצ'יפ והתזמונים על הזכרונות עצמם, אבל אין לי כוח לפתוח תמארז (הרבה בלאגן ). לא מצאתי בסנדרה... אז אם זה שם תגידו לי איפה... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. חבר שלי טס לארצות הברית ואני רוצה שיקנה לי זיכרונות.. ואני ראיתי באינטרנט כמה עולה סטיק של 512 של A-DATA ומה אני יגיד לכם זה מחיר שוק 68 דולר לסטיק של 512 ראם!!!!!!!! תעשו חישוב קליל....ב 1224 שקל אתם קונים 2 gb ddr!! אז ההתלבטות שלי עם שווה לקנות גיגה ראם ב 650 שקל בערך?!?! או שכדי לקחת של ocz 2-2-2-5 ב 1200 ?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  9. שלום, אני קונה מחשב חדש ומתכוון לעשות לו OC (נניח מ-2.8 ל-3.8 או אפילו 4.0 אם אצליח) איזה תדר זכרונות מומלצים לצורך אובר קלוק למרובעי-ליבה של AMD, למשל ה- X4 630 או הפנום 2 X4 925 או 955? כרגע אני מתכנן ללכת על משהו תקציבי בתדר 1333: Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=759 האם זה יכול להגביל אותי באובר-קלוק?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. יש לי 2 גיגה 667 תזמון 5 ומתח 1.8 יש לי 4 גיגה 800 תזמון 4 ומתח 2 אפשר לשלב ולהנות משני העולמות ? 6 גיגה... לוח אם 780G ASUS EM

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  11. ברצוני לשדרג את גודל הזכרון בלוח ההאם שלי, מדרם MSI 865PE NEO3. לגודל של 2GB מהירות 400MHZ. ברצוני לרכוש זאת מאתר EBAY אך אני צריך את מס' הפינים המדיוק. יש שם מס' דגמים עם מס' פינים שונה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד. בתודה.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  12. שלום לכולם! הזמנתי מפרט הכולל מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box המחשב מיועד לעבודות עיצוב גרפי ובחרתי לוח ASUS P5QL-E ובחנות יעצו לי להחליף ללוח יותר טוב DFI LANParty DK X38-T2RB האם זה באמת לוח עדיף ומהיר יותר? וגם לגבי הזכרונות אני בחרתי G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK והם יעצו לי להחליף למהירות 1000Mhz באותו מחיר Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 האם זה חברה מספיק טובה? וכדאי ללכת על זה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by ClockBack,

שלום ! בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים על הלוח אם הזה : DFI LANPARTY DK X38 1. אם הלוח טוב לOC (עם המעבד E8400) ? 2. אם הוא טוב לCF .. ראיתי שיש לו 2 חיבורים של X16 .. 3. איך הוא בכללי ?! , אני ישמח אם מי שיש לו את הלוח הזה יגיב .. תודה לכולם ..

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי את הלוח gigabyte GA-965P-DS3 ולאחרונה חיברתי אליו הארדיסק נוסף (WD 650 sata) בנוסף לקיים(samsung 250 sata) אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לשנות את הסדר של ההארדיסקים מהביוס- כרגע הראשי הוא הWD ורציתי מדי פעם להחליף לקודם מבלי לפתוח את המחשב האם קיימת אפשרות כזאת בדגם הזה:?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by dorbe,

יש לי לוח אם של MSI דגם 915P http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1433 כרגע יש לי 2 זכרונות מסוג DDR400 בגודל של 512 מגה כל אחד. אני רוצה לשדרג את הזיכרון לנפח של 2 ג'יגה וראיתי שהמהירות המקסימלית שהלוח שלי תומך ב DDR2 היא 533, הבנתי שאם אני קונה זיכרון במהירות גבוהה יותר (667 הכי זול ) הוא יעבוד במהירות המקסימלית שהלוח אם שלי תומך, אבל השאלה היא האם למרות זאת הוא יוכל לעבוד ב DOAL ולא יהיו עם זה שום בעיות מיוחדות? ועוד שאלה קטנטנה האם הזכרונות של סמסונג מומלצים או שכדאי להשקיע עוד כמה שקלים ולקחת קינגסטון? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  16. יש לי כרגע את ה2GB DBT של GEIL במהירות 800MHZ השאלה היא האם להוסיף עוד 2GB? זה ישפר משמעותית את הביצועים? והאם שווה לשדרג את הוינדווס שלי מאקספי לויסטה בשביל זה? הלוח אם שלי עצמו לא תומך ביותר מ4GB ככה שאני כולה מרויח ג'יגה על השדרוג.חוץ מאלה המחשב שלי די בסדר: msi 8800gt oc וquad 8200.שוב השאלה היא כמה שדרוג הזיכרון יעזור לי עם משחקים?וכנל לשדרוג המערכת?אם אין הבדל משמעותי אולי עדיף לי להוסיף רק ג'יגה ומקסימום אחר כך להוסיף עוד אחד.(יש לי 4 סלוטים בלוח אם ורק כרטיס אחד של 2GB)

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by nitsanroz,

אני רוצה להחליף מעבד, איזה כדאי? 9450? 9550? אולי אחר? ניתן לראות את המערכת שלי בפרופיל שלי לשימושים גרפיים בלבד כולל תלת מימד (3DMAX+AFTER)

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by amd@ati,

שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים {אני מחכה בבקשה תענו}

19. שלום לכולם, ברשותי לוח אם מבית INTEL, דגם DG965RY וכן מעבד Intel Core 2 Duo E6300 - נקנו לפני שנתיים וחצי. ברצוני לשאול האם כדאי לי לשדרג את המעבד לE7200/E7300 והאם ארגיש שינויי משמעותי בביצועי המחשב. אשמח לתגובה מהירה, לירון.

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by kkot12,

האם זה לוח שכדי לקנות? האם מישהו יכול להמליץ?

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  21. התעניינתי קצת על המידע של המעבד שלי וראיתי ש CPU-Z שת'דר המעבד בפועל שונה מת'דר המעבד בשמו. אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה ככה. הוספתי תמונה שתבינו יותר על מה אני מדבר [attachment deleted by admin]

22. שלום, בת'רד הקודם שפתחתי בנושא הבנתי שאני לא יכול "להלביש" E8400 על הלוח אם הנוכחי מכיוון שאין עידכון ביוס ללוח הזה בשביל מעבדי 45 נ"נ(חוץ מגירסת בתא שעשויה לגרום לחוסר יציבות) לכן החלטתי להחליף את הלוח אם לכזה שיבוא מוכן למעבד הזה בלי לעדכן ביוס בכלל(אם קיימת חיה כזאת) וחשבתי גם שיוכל להיות נחמד אם תהיה לו יכולת אוברקלוק סבירה ושיתמוך בזכרונות במהירות 667MHZ. כמו כן אני לא צריך שללוח תהיה תמיכה בSLI, אני אשתמש רק בכרטיס מסך בודד וזהו. אני מאמין שאני לא אצטרך להוציא את כל התקציב בכותרת בשביל לוח כזה אבל זוהי התקרה. את המעבד הנוכחי אגב אי אפשר להמהיר מעבר ל-2.45GHZ עקב לוח אם גרוע(אם אתם חושבים שכדאי להחליף רק לוח וכדאי להישאר עם המעבד הנוכחי אשמח לשמוע). האם לדעתכם כדאי ל…

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  23. היי, קניתי מחשב חדש שזה המפרט שלו - Q6600 Sapphire HD4850 Corsair VX 450W PSU OCZ 2Gb Ram PC2 8500 5-5-5@2.1 Gigabyte EP43-DS3L בכל מקרה, רציתי לדעת אם אני אמור לחבר את הספק ללוח-האם עם כל ה-24 פינים בחיבור הראשי? או שמא רק 20? (בחוברת הוראות זה לא היה כל כך ברור) מה יכולות להיות ההשפעות של חיבור לא נכון? תודה!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  24. לאיזה מעבד הוא משתווה הוא טוב יותר מ Q6660 ? או מ Q9550 ושמעתי ש Q9550 זה שתי ליבות מודבקות זה נכון?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by frogface,

שבת שלום לכולם ! אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב שלי או 2GB או 4GB מה שאני לא יודע איזה סוד לקחת הדגם של הזיכרונות ששי לי TWIN2X2048-6400C4 G האם לקחת עוד זוג כמו שקיים אצלי או שאפשר לשנות לחברה אחרת עם תזמונים שונים אשמח לקבל המלצות תודה לעוזרים ולמנסים לעזור שבת שלום

• 2 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.