מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להרכיב לי מחשב "צנוע" (מבחינת יכולות ומחיר) והומלץ לי בין השאר על השילוב של הלוח Abit NF7-M + GF4ob עם המעבד Sempron 2400. היום אמרו לי בחנות מסויימת שהלוח והמעבד הנ"ל לא הולכים ביחד!! הסתכלתי בכל מיני נתונים של הלוח בחנויות + נתונים באתר של Abit וגם שם נאמר שהלוח מיועד לעבוד עם מעבדי ברטון ואת'לון. אז רציתי לשאול אותכם, מאחר וחלקכם המלצתם על מפרטים משולבים כאלו, אם אכן ידוע על בעיה שכזו או שסתם אמרו לי את זה מחוסר ידע, או חוסר אידיאליות של ההרכבה. אשמח לתשובה בהקדם, תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרגע AMD4000 אני יכול להביא במקומו INTEL 2160 אני לא עושה OC , שווה ? כדאי ?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לפתוח עוד קצת את צוואר הבקבוק בין הזכרונות למעבד, ע"י העלאת ה FSB. אז חשבתי על זכרונות של 500 מה"צ שאני יודע שהלוח שלי תומך בהם, אז קראתי פה את ההודעה של מישהו שרוצה זכרונות של SAMSUNG 400MHZ, ואמרו לו שניתן להגיע איתם באוברקלוק ל-270. אם הבנתי נכון...אז בעצם אין טעם להשקיע בזכרונות 500 מה"צ שהם הרבה יותר יקרים, ועדיף להגיע למקסימום המתחים שהלוח מאפשר (2.8) ----סתם להבהרה...כתוב פה 2.8 בסוגריים----ולראות לאן אני מגיע עם זכרונות של סמסונג? זו הייתה השאלה הראשונה, והארוכה מכולן השנייה היא לגבי הזכרונות האלו- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3256 בלי קשר לזה שהם DUAL...הם מאוד זולים יחסית למה שהם מציעים ויחסית לחברות אחרות והשלישית היא לגבי זיכרון…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם הוא משתמשעותי במשחקים....התקנות...קידודי וידאו(אני יודע שפה עדיף אינטל אבל אני מקודד רק פעם בשבועעים ככה) וכו... ואני מתכוון גם לעתיד...
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הלוח הוא של SHUTTLE ומבוסס על BX440 האפשרויות המקסימליות בביוס ובלוח הן 133 FSB ומכפלה של 5 מה המהירות המירבית שמעבד יכול לרוץ על הלוח הזה? אני שואל כי יש לי סלרון 500 עם FSB 66 ומכפלה 7.5 והוא רץ כמו שצריך ב 500 האם זה אומר שאין חשיבות למכפלה המקסימלית של הלוח? ולמשל מעבד פ-3 1000 באס 133 ומכפלה 7.5 יעבוד ב 1000?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מתי יוצא ה E6320 ??? מה ההבדל בינו לבין E6300??? האם ההבדל בין 2 ל- 4 MB זה קריטי ? כמה הוא יעלה ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ורוצה לדעת אם זה הזמן לקנות מחשב חדש או שכדאי לחכות כי המחירים יורדים או יש חלקים חדשים שעומדים לצאת . איפה יש המלצות על חנויות זולות ואמינות למחשבים
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4950 איך הלוח הזה ואם כדי לקנות אותו. יש לי מחשב פרסקוט 2800 אחד ואני צריך עוד אחד ואני לר רוצה להשקיע שוב סכום גדול של כסף, העניין הוא שיש לי מחשב ישן amd האוטלון ארס פי 1600 אבל נשרף המעבד וכנראה גם הלוח אז אני רוצה לקנות amd 64 ברור לי שאני יצטרך זיכרון פנימי אבל יש לי כרטיס מסך אותו אני יקח מהישן מה אתם ממליצים במחיר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הלוח: MSI MS-6147 http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=108 (1) - איזה סוג זכרון אני צריך? אני יודע שצריך SDRAM אבל PC100 או PC66 ? (2) - אם אני אפעיל את המחשב ללא זכרון (כלומר רק לוח , ספק ומעבד) לא יקרה כלום למחשב נכון? (אבל עדיין אני אוכל לראות אם הרכיבים עובדים?) (3) - איזה מאוורר צריך לצלעות האלה: (כמה מ"מ?) (4) - איזה סוג תושבת יש למעבד? תודה לעונים. אם אפשר לקבל תשובה כמה שיותר מהר.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
הכי זול שראיתי בנתיים זה ב ksp - ש"ח 790. מישהו מכיר חנות זולה יותר? שאלה נוספת: מה ההבדלים בין s3-965 ל s3-945? אני מתכנן oc קטן עד בינוני ל E6400 עם זכרונות 667. האם שווה בשביל זה לקנות את ה-965 על פני ה-945?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם יש מעבד ששמו INTEL CORE 2 DUO E6700 EXTREME? האם הCORE 2 DUO E6700 יוכל לרצות אותי ל7 שנים לפחות במהירות טובה? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ויש לי שאלה מה יותר טוב GEFORCE 7950 GT 512MB EXTREME הוא GEFORCE 7900 GTX ומה יכול לספק אותי טוב במשך 7 שנים וחשוב לזכור אני לא גימר כבד אז תענו לי. בתודה נתנאל
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הזמנתי היום מערכת חדשה, ובתכנון שלי היה לקחת את הP35-DS3L אבל מכיוון שהלוח אם הזה לא היה זמין החליפו לי לABIT IP35-E השאלה שלי האם הלוח אם הזה יורד בביצועים מהלוח הקודם? או שבעצם השינוי לא ישפיע על המערכת?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות 4GB .. של OCZ וראיתי שתי סוגים שדיי שווים במחיר ורציתי לדעת מה יותר מומלץ ומה ההבדל.. 800 MHZ : 1) 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 2)2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ------------ למעבד : Core 2 Duo מערכת הפעלה : XP ( אולי בעתיד תיהיה VISTA)
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 800Mhz ) לוח אם - ASUS cuv4x הH.D הנוכחי -20Giga- QUANTUM FIREBALLlct15 20 - 4500RPM ברצוני להחליף את הH.D לנפח וRPM גדול, ביקרתי בK.S.P והטכנאי שם אמר שH.D חדש של 40G לא יעבוד אם לוח האם שיש לי. חיפשתי קצת באינטרנט באתר של Asus ומצאתי את המפרט של לוח האם: ftp://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb/sock370/pz133/cuv4x/cuv4x-102.pdf -MANUAL עיינתי בו אך עדין לא הצלחתי להבין איזה H.D אני יכול לחבר לו ... :s05: אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבדיקה של העניין
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לברר איך המעבד Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP והלוח אם הזה?לשימוש ביתי אופיס,קצת משחקים?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2GB זיכרון.. איזה זיכרונות מתאימים ללוח אם הזה? http://img515.imageshack.us/my.php?image=70763565de6.jpg חחחחח הוא קצת ישן...
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה,בקרוב אני מתגוון לקנות מחשב חדש, בתקציב של 3K,הלוח המומלץ כיום למעבדי אינטל הוא P35-DS3L,עכשיו השאלה שלי היא איך הוא משתווה לASUS P5PKL ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק, כונן דיסקים (אם אתם מעוניינים בצורב טוב של סוני, אני יכול לספק אותו), כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משח…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע אלי המחשב המיוחל, כלומר הרכיבים שלו, שקניתי בארה"ב. רצתי היום לפני סגירת החנויות לקנות כל חלק אפשרי, ספק כוח מארז וכו' שלא אתקע עם משהו כשארכיב את המחשב בשבת. אבל כרגיל, תמיד יהיו בעיות מעצבנות וקטנטנות שתוקעים את כל התהליך, אוף! הצלחתי להרכיב את הספק ואת הלוח אחרי אין ספור ניסיונות מפרכים, אבל כשניסיתי לשים את הזיכרון בחריץ, הזיכרון פשוט לא נכנס לייייייייייי. חסר לו חצי מילימטר כדי שיתאים לחריץ. מדובר בזיכרון שקניתי לפני שנה סה"כ. איך שייך דבר כזה? לא רשום עליו איזה DDR הוא, רק את הדגם KINGSTON KVR400X64C3A/1G את הלוח אם (GIGABYTE GA-P35-DS3L) קניתי בהמלצת החברים פה. הושיעו נא!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מחשב אם מעבד AMD 2500 זכרונות DDR1 400 756MB 2.5ms וכרטיס מסך AGP GF 440X הכרטיס מסך עושה בעיות יש לי פלייסטישן 2 ככה אני לא משחק במחשב אני חושב שזה אופציה טובה לקנות לוח אם חדש יותר אם כרטיס מסך מובנה וככה יהיה לי בעתיד את האפשרות לשדרג חלקים נוספים חשוב לי שללוח החדש יהיה תמיכה במעבד הקיים וזיכרון ושיהיה לו כרטיס מסך מובנה יש הצעות ללוח שכזה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 03:01:58 זה שוב אניאני רוצה לשאול גם האם אני יכול להשים על לוח AM2 מעבד אתלון רגיל 2500 וזכרונות של DDR1
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 זיכרונות 256MB, אחד מהם PC2100-266MHZ והשני PC3200-400MHZ. ולוח תומך דואל... המחשב עובד על האיטי מביניהם בסינגל, ואמרו לי שאני יכול לשים אותם לעבוד בדואל במהירות ששניהם תומכים (כלומר 266) האם זה אפשרי? ואם כן איך קובעים את זה בביוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שבת שלום, אני רוצה לשדרג את מערכת הפנטיום 3 המתיישנת שלי ואני לא צריך בינתיים יותר מלוח אם מעבד וזכרונות חדשים כמדומני..... המערכת שהרכבתי היא הבאה: 1 INTEL Pentium 4 - 3.0E Prescott - 1MB Cache, 800Mhz FSB - RETAI 1,394.64 ש"ח 1 256MB Samsung DDR PC3700/466 - Samsung Original 335.25 ש"ח 1 .ASUS P4C800-E Deluxe (875P) - ATX 1,282.89 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,012.78 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,922.40 ש"ח אני יודע אני יודע אתם בטח קופצים לגבי הזכרונות אז אני אתן לכם תשובה! 1. אין כל כך כסף כרגע ועדיף משהו מאשר כלום 2. הזכרונות האיכותיים היום עולים הון אז אפשר לסחוב ככה נניח שנה לא יקרה כלום ואז לקנות DDR2 איכותי 3. אני יכול להשקיע עוד 350 ש"ח…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה בשביל לצלם לכם את המחשב שלי.... אני צריך אומגה לכרטיס 9800 se aiw למה הטמפרטורות אצלי כולכך גבוהות בלי שאני אעשה אובר קלוק? [המעבד 45 מעלות] ולמה הכרטיס מסך שלי רותחחחחחחחחח אי אפשר אפילו לגעת בו נשבע לכם! ולמה ה אדידס לא עובדת אצלי? זה נתקע ב laoding pci ports או משהו כזה... ואז אני צריך להתחיל מחדש את המחשב... אה וגם מאוד חשוב : תוכנה שתבדוק את ביצועי המחשב ואת ביצועי הכרטיס מסך! ותראה את התוצאות בסוף! אה ואני יכול להחליף בין המאוורר של המארז לבין המאוורר של המעבד?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם! נשבר לי המעמד של הסינק על לוח AM2 (שני הפינים שמחזיקים את הסינק פשוט נשברו). למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג מעמד חדש? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-