מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי טס לארצות הברית ואני רוצה שיקנה לי זיכרונות.. ואני ראיתי באינטרנט כמה עולה סטיק של 512 של A-DATA ומה אני יגיד לכם זה מחיר שוק 68 דולר לסטיק של 512 ראם!!!!!!!! תעשו חישוב קליל....ב 1224 שקל אתם קונים 2 gb ddr!! אז ההתלבטות שלי עם שווה לקנות גיגה ראם ב 650 שקל בערך?!?! או שכדי לקחת של ocz 2-2-2-5 ב 1200 ?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
הוא רוצה מעבד,לוח,זיכרון ומארז... יש סיכוי למשהו סביר?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. כאחד שדיי ותיק בפורם ולפני כל קנייה אני מתיעץ אם אנשים פה שאני ידע בוודאות שיוכלו לעזור לי, שכנעתי את חבר שלי שאתם יכולים לעזור ולהמליץ על שילוש מתאים, לאחר שהו עשה כמה טעויות וקנה שני מחשבים עם ביצועים ירודים במחיר מופרז (באיזשהו מבצע שאכל אותה בסוף). בקיצור המחשב מיעד בעיקר למשחקים כבדים יש לו כ.מסך R9600 PRO. אז מה שצריך זה מעבד לוח אם וזכרון. אכשיו לדעתי הכי כדאי זה מעבד AMD אולי אפילו 64 ביט ??? לוח אם האם כדאי לקנות עם PCIX? האם ללוח אם עם SATA יש חיבור גם לATA 133 בקיצור אני סומך אליכים שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. וזכרון 1024MB לא יודע סטיק אחד או שניים לא יודע מה עדיף. תודה מראש L.A
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מהן החברות המובילות בתחום הזכרונות (אם אפשר גם דגמים + באנצ'ים שיוכיחו את זה-עד תקציב של 900 ש"ח) בנוסף רציתי לדעת איזה לוחות הכי טובים ל שAMD64 (לפי מה שידוע לי אלבטרון נחשבים לטובים) לINTEL (אסוס ?) ול AMD רגיל (ABIT NF7-SL משהו כזה ?) - עד תקציב של 900 ש"ח גם ...... לוחות אם וזכרונות לא ל OC !!!! *אני צריך רשימה שבתוכה יהיה רשום חמישה מצורים לדוגמא: 1.חברה הכי טובה +המוצר שלה + מחיר וככה ממשיך עד 5
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הלוח אם ולקנות גם כרטיס קול? בלי שתהיינה בעיות תאימות אולי "לבטל" את הכרטיס שעל הלוח בצורה כלשהי..
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
של asus או של gigabyte. יש לי נטייה ללכת על asus p5k עם צ'יפסט p35. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות זיכרונות של 2Gb ddr1 400MHZ עוד טווח של 350 ש"ח וגם אם יש אפשרות לשתים של גיגה..
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד החדש של אינטל E6750 רציתי לדעת אם הלוח שלי Motherboard Name MSI P965 Neo יתמוך ולא יהיה לי בעיה עם זה? תודה נתנאל.
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח INTEL BADAXE 975X- BLKD975XBXLKR אני לא יודע על כמה אינטל טובים בלוחות אם...אז באתי לשאול אותכם פה...מקווה שתעזור (:
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מבקש לקבל חוות דעת על לוח אם של אינטל מבוסס P35 DRAGONTAIL PEAK
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שיתאים למעבד AMD כפול ליבה (AM2). תודה!
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
דגם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (D9GMH) 800MHz http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=1808#post1808 בביקורת אומרים לא לתת יותר מ 2.20, אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות ב 2.20 ב 800 מגהארצ 4-4-4-12, יש לי כל הזמן תקיעות קטנות בסרטים ורעש בזז מעצבן כאילו משהו לא בסדר(פעם אחרונה שניסיתי כל פעם שהיה תירגום היה בזז קטן)משהו ממש לא בסדר, וזה כנראה צריך יותר וולטז, וגם ויסטה מתחיל כל פעם במסך שחור במקום בפתיחה רגילה. אחרי הוספת מתח ל 2.35 הבעיות נפתרו, זה אפשרי לישתמש בוולטז הזה ? כלומר אין אפשרות אחרת להגיע ליציבות לפחות ב 800מגהארצ עם 2.20, פשוט לא אפשרי. יש בעייה לא ידועה בלוחות P5W DH Deluxe ? לא מספיק יש נפילות Vdrop מאוד גבוהות, גם בעיות עם הזיכרון. קנ…
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב! Q6600 G0 המיועד להמהרה (OC), לוח P35 של GB. מתלבט בין סוגי הזכרונות הבאים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6257 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=829&category_id=b183b28b9646158904d1e7c500b34b33 אני נוטה לCORSAIR, הוא עולה כמעט כמו הHZ, והבנתי שהביצועים שלו טובים יותר. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג מחשב ישן שהלוח שלו הוא אינטל cc820 (פנטיום 3- 550). יש לו שני חריצי זכרון ל-SDRAM. כרגע יש בו 128x2 PC100. הוא עובד די בסדר כי מריצים עליו Windows 2000 עם יישומים בסיסיים בלבד. אבל בכל זאת לא יזיק לשדרג אותו קצת, ל-512 מגה, תקרת הזכרון שלו. לפי המפרט של אינטל, הלוח מאוד מפונק בזכרון שהוא דורש: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/CC820/sb/CS-012766.htm Pc100, עם דרישות כאלו: 168-pin SDRAM DIMMs with gold-plated contacts 100 MHz SDRAM (only) Non-ECC (64-bit) memory 64 Mbit and 128 Mbit SDRAM component density (see table below) 3.3 V memory (only) Serial Presence Detect (SPD) memory (only) Non-ECC and ECC DIMMs (ECC DIMMs will…
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תסתכלו בתמונה מה-cpu z הוא אמור להיות 2.4 גיגהרץ והוא 1.8 למה זה מישהוא יודע ובדקתי הוא על מצב רגיל בביוס [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם... התיעצתי פנ לפני כמה זמן לגבי לוחות X48 תומכי DDR 3 ותגעתי לרשימה שממנה אני כנראה צריך לבחור לכן אני מתיעץ ושואל איזה לוח יהיה הכי מוצלח ומה היתרונות של כל אחד (המעבד Q9450) והוא מיועד לCF 4870 וOC קל עד 2500 ש"ח לא משנה לי המחיר והמועמדים הם : Asus -P5E64 WS Evolution (שכרגע לא ראיתי עדיין מי מוכר) Asus - P5E3 Premium/WiFi-AP @n ( לא יודע לגבי הצורך ב WI-FI - תמיד טוב שיש לא ? והוא נראה לי רציני). DFI - LANPARTY UT X48-T3RS (הבנתי השם חברה מעולה לא ?)(והוא גם ממש לוח יפה ..לא שזה שיקול(אולי קצת שיקול)). MSI - X48C Platinum (איך החברה?) GIGABYTE - X48T-DQ6 (הוא נראה לי הכי סטנדרטי מתוכם) מה הכי מומלץ? (אפשר גם להציע דברים שלא מופיעים פה
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש לוח אם שיתאים לשימוש ב-crossfire של שני כרטיסי מסך 4850 (צ'יפסט X38/X48). כמו כן הלוח אמור לתמוך בשדרוג עתידי של המעבד לדור ה-45 ננומטר. שני הלוחות הבאים הם הלוחות הזולים ביותר שמצאתי: DFI LANPARTY DK X38-T2R DFI LANPARTY DK X38-T2RB מה דעתכם על הלוחות האלו? ומה ההבדל ביניהם (לא מצאתי כזה...) האם ישנם לוחות נוספים שעשויים להתאים (תקציב נמוך ככל האפשר, אך שיתמכו ב-CF של 16X2)? בעיות מוכרות/בעיות בשדרוג עתידי? ובכלל, מהי סיבה לכך ששני הלוחות האלו הם הזולים ביותר? קנייה בארה"ב היא האפשרות המועדפת כרגע. פרטי המערכת: מעבד E6320 זיכרון DDR2 667 2GB תודה!
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כותרת... AMD Phenom X4 9550 או Intel Core2Duo E8400 מצאתי באותו מחיר ( לא משנה איפה) אני פשוט רוצה לדעת מה מביא ביצועים יותר טובים ( למשחקים כמובן !) תודה על העזרה !
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום! כרגע יש לי במחשב 512 מגה זיכרון DDR בלבד...(כן כן...בלבד..) הזיכרון שלי מורכב משני זכרונות של 256 והם מוכנסים לי בסלוטים #1 ו-3#. בעבר כאשר ניסיתי להכניס זיכרון של 256 לסלוט מספר 2 המחשב לא עלה לי והציג לי הודעת שגיאה! ברצוני לדעת אם באפשרותי לחבר זיכרון בעל קיבולת של 512 מגה DDR בסלוט 2# או 4# מבלי שתהיה התנגשות מסוימת או כל בעיה אחרת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות AMD Athlon XP 3200 Socket A/462 - Barton המקום היחיד אותו מצאתי זה EBAY. אבל הכרטיס אשראי שלי לא עובד שם כי זה נחשב חו"ל. איפה אני יכול למצוא אותו מישהו מכיר אדם / חנות / אתר שמוכר דבר מעבד כזה?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 800 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
חברים ראיתי ב KSP זיכרונות של סמסונג ב 110 ש"ח ליחידה אחת של GB 667MHZ שווה לקנות אותם?!?! הם מספיק אמינים לדעתכם?!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי הוא כפי שמפורט מימין השאלה שלי היא האם אני יכול בתקציב של 2-2.5K לשדרג את הלוח אם ואת המעבד ככה שהתוספת לביצועי המערכת תהיה שווה את ההשקעה ואם כן - איזה שילוב כדאי לי? תודה צום קל לכולם!
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-