מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אפשר לקנות היום פנטיום M 1.7 האם הוא יותר שווה לי או P4C 3.0 GHZ והאם הוא מתאים ללוחות 478 רגילים (לא לדבר על A64 כי יש לי לוח ל478 כבר ... )
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי יש לי היום 512MB בשני מודולים של 2X256MB RAM 400MHZ DDR Mushkin blue שרצים ב DUAL CHANNEL על ה P4 שלי (בורד: GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro) בבורד יש מקום ל-4 מודולים אני רוצה להוסיף עוד 2X256MB כדי להגיע ל 1GB שירוץ ב DUAL CHANNEL האם זה משנה איזה סוג זיכרון אני אקנה (כמובן DDR400)? חשבתי על סמסונג או טוינמוס שהם היותר זולים... או מקסימום קינגסטון האם זה ייצור בעיות תאימות או יציבות (ללא שום OC) האם הזכרון יעבוד ב DUAL CHANNEL? תודה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אם לא מה הלוח הכי טוב שאני יכול למצא ל AGP חיבור 939 AMD והאם כדיי לוותר על SATA 2 כי לא מצאתי לוח תומך
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
http://www.tecchannel.de/specials/english/439566/
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני בונה מחשב שישמש אותי לעבודה גרפית בעיקר ושימושים ביתיים כגון ניגון מדיות וכדומה ברצוני לדעת האם הלוח שבחרתי asus maximus formula אכן יתאים לדרישות: אוברקלוגינג עבודה גרפית במספר תוכנות במקביל שימוש במעבד אינטל מרובע ליבות 2.66 זיכרון של ocz 4 ג'יגה 1066 מגהרץ וכרטיס מסך תוצרת רדאון במערך קרוס פייר. אם צריך עוד פרטים אני יתן. פשוט אני לא יודע מה צריך לתת כדי לקבל תגובה תודה לכל העוזרים.. שלומי..
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות היום מחשב, ואני מתלבט בין שני מעבדים, כמובן אינטל או AMD מה עדיף AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 או Intel Core 2 Duo E6600 לגבי לוח עדיין לא החלטתי.. אאם יש המלצה לאחד מהם אני ישמח. אנא עזרו לי, אני לא קונה עד שאחכה לתגובות, חשובה לי הדיעה פה בפורום. בתודה..
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מתכנן oc וקונה כמה חלקים ביניהם זיכרון. איזה זיכרון יתן לי ביצועים יותר טובים? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1654 או ה-adata viesta ddr4000 שהוא יותר זול אגב.. מה דעתכם? הרי נראה לי שאצלי עדיף latency כמה שיותר נמוך ולא כמה שיותר מגה הרצים....?
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם. לוח האם שלי תומך בזכרון DDR עם מהירות של עד 266MHZ. לאחרונה הזמנתי זכרון נוסף וקיבלתי זכרון עם מהירות של 400MHZ. האם המחשב שלי ידע לעבוד עם זכרון זה (במהירות של 266MHZ כמובן)? תודה עידן
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מחפש מחשבים שנראים כמו מכשיר DVD או מגברים שמיועדים לצפייה בסרטים? משיהו מכיר אתר כזה כדי לקרוא ולראות דגמים ומארזים תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום , לפני 3 ימים נשרף לי לוח האם של המחשב הישן וגם הספק כוח. הלוח אם היה MSI MS 6156 שהוא מבוסס I440BX ומיועד למעבדי CELERON , P3 , P2 = SLOT 1 מיועד למעבדי SLOT 1 בקיצור , ואני צריך לוח אחר שגם מיועד לSLOT 1 עד 400שח למישהו יש רעיון מאיפה לקנות ואם בכלל שווה להשקיע...? זה לאחי הקטן בן ה9 שבעיקר בICQ וכמה משחקים לא כבדים במיוחד... על הלוח יעבוד מעבד P3 550MHZ 512CACHE ו256MB PC133 של SPECTEK , זהו. עזרו לי בבקשה עם זה , כבר שאלתי בכל חנות אפשרית ואני מסכים גם ללוחות משומשים. עד 400שקל, רצוי פחות.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
שאאאלווום חבריים הגיע אליי מחשב עם לוח אם של intel -mb-blkdg31lgl אני מנסה להתקין את הדריברים לכרטיס מסך המובנה שבתוכו והוא מציג לי הודעה להגיע אל מאפייני צג הכנס הפעל בלשונית צג ולקבוע את זה במאפיינים אבל המאפיינים לא נפתח... עכשיו במסך שיש w2252 לא רואים ברור האם זה בגלל בעיית הדריבר לכרטיס מסך המובנה ואם כן מה ניתן לעשות?? תוווודה לעוזזריםם ערן.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם אני תיכננתי לקנות זיכרונות 2X512 של twinmos bh5 בכל אופן היבואן שאני קונה ממנו שונה ועכשיו אין לי twinmos ברשימה יותר הזיכרונות שיושבים לי ברשימה כעת הם ocz ו gail בכל אופן ראיתי את הזכרונות של gail one ה bh5 אני יכול להשיג אותם במחיר של 1240 ש"ח מחיר לדילר בכל אופן את ה twinmos מנועה אפשר להשיג ב 780 שח וזה מחיר רגיל הפער הזה משתלם ? הצ'יפים שיש ב gail יותר טובים?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הלוח הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2521&ProductName=GA-945GCMX-S2 יתמוך בזכרון הזה: http://www.corsairmemory.com/_datasheets/TWIN2X2048-5400C4.pdf במפרט של הלוח כתוב שהוא תומך עד 667 Mhz והזכרון הספציפי הוא 675 Mhz. האם זה יעבוד? ואם כן על איזו מהירות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס A7N8X-X ולא מצאתי באתר הבית את מה שאני מחפש. אז עד איזה מעבד הלוח שלי תומך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=15849
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
ASUS P5B DELUXE + Twin 2x2048-6400c4 Crosier 2X1GB DDR2 800MHZ cl4 + intel C2D E6400 , המעבד והלוח אם מצויינים אני יודע אבל לגביי הזיכרון אני לא בטוח , אני מקווה אגב שאתם מבינים באיזה דגם מדובר ושהשם מסודר נכון
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256MB 333MHZ בכרטיס אחד. עושה רושם שזה לא כל כך מועיל למחשב, כי הוא מקרטע לפרקים כמו יפה ירקוני... לוח של GigaBaye, דגם GA-8ST800. כרטיס מסך GeForce4 Ti4200 /AGP X8, 128MB המחשב מתפקד בעיקר עם יישומי תכנות פלאש, משחקים כבדים עם גרפיקה מורכבת. אז השאלות הן: 1) אם אני רוצה לבצע שדרוג - 512MB ב-2 כרטיסים או כרטיס אחד וזהו? 2) איך אני יודע מה המגבלה של המהירות זכרון שהלוח שלי מסוגל לקבל? 3) יש חברה מומלצת לזכרונות? שמעתי המון דעות, לא משהו שאפשר להבין ממנו יותר מדי. המון תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם זול עם סאטה 2 וAGP. אני יודע שזה קיים רק באנפורס 4 והוא מגיע רק עם PCX.קיים ציפסט דומה שנותן 3GB כמו הסאטה 2 ולא של אנוידיה? רצוי של גיגבייט או אסוס. אני מניח שזה רק עניין של ציפסט. הרבה תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם המחירים של מעבדי C2D ו C2Q יצנחו? ואם הם יצנחו, משתלם יהיה לרכוש את המעבדים מסדרת CORE?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני משתחרר עוד חודש ב 20 ליוני ושלושה ימים אחרי זה יוצא ה conroe והיתי רוצה לקנות מחשב חדש אבל תוך כמה זמן בארך יהיה מספיק ביקורות של לוחות ומאבדים שמתאימים ושווה לקנות כי אני ממש לחוץ לקנות מחשב
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש צפי מתי יגיעו לארץ? או שכבר יש חנויות שמוכרות? ראיתי שבארה"ב כבר מוכרים אותו בחלק מהחנויות כמו ncix.com
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס A7N8X דלוקס והתוכנה נקראת ASUS PC PROBE
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הוא רוצה מעבד,לוח,זיכרון ומארז... יש סיכוי למשהו סביר?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-