מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני די חלש בכל הקשור לחומרה ולא מסתדר עם כל התיאורים שנותנים בפירוט על הלוח אם השאלה היא הממ הוא יחזיק זכרונות שדורשים 2V ומעלה? (קראתי איפשהו שהDS3 עושה איתם בעיות אז אני רוצה להיות בטוח..) למשל, האם הוא יעבוד עם: OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer eXtreme XTC Edition Dual Channel Memory
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
התכוונתי לקנות מחר את המפרט הבא ב-SkyPC: אבל עכשיו נעלמו פתאום הזכרונות של סמסונג מהאתר ("מוצר לא חוקי או לא פעיל."), אני מניח שזה אומר שהם לא זמינים יותר.. :-\ מה אתם ממליצים לקנות במקום? (אפשר להעלות מעט את מחיר הזכרונות במקרה הצורך) תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם. יש לי לוח אם גיגהביט התומך במעבדי ATHLON XP וזכרון SDRAM DDR ואני מעוניין לשדרג אותו. מה המעבד הכי מהיר שאני יכול להתקין? איזה סוג זכרון אני בדיוק צריך, SDRAM DDR, זה משנה המהירות? והאם אני אשים לב לשינוי בין מעבד ATHLON XP 2000 עם 512מגה זכרון לדוגמא למעבד XP 2600+ עם 1 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 6600GT לעומת 5200FX - האם באמת משחקים החדשים של היום ירוצו טוב? תודה,
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני פשוט הול לקנות את אחד משני הלוחות הבאים : ASUS A8N32-SLI DELUXE- ATX או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=3662&s=1
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טוב אז ככה, הלוח אם מת והוא בתיקון כבר איזה לא דע כמה זמן.. אז אני מחפש לקנות לוח אם חדש.. השאלה היא, אם משתלם לי לקנות לוח אם עם PCI-E (יש לי כרטיס מסך Leadtek gforce 6600GT) וAGP כמו הAsrock או משו כזה.. או לקנות לוח אם חדיש יותר לPCI-E בלבד ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ברשותי Twinmos DDR400 PC3200 512*2 לפני כמה ימים פירמטתי תמחשב.. נכנסתי ל EVEREST ורשום שם פתאום ממורי ספיד 200Mhz במקום 400. ככה גם ב CPU-Z לפני הפירמוט זה הציג 400 ... SO ???
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחנות כלשהי סטיק של Twinmos Speed Premium 433 Mhz BH-5, כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 בכדי להוסיף את הסטיק לסטיק דומה שכבר יש לי. כמובן שלקחתי ספציפית את הסטיק הזה ע"מ שאוכל לתת א"ק עצבני במתח גבוה. מפרט בחתימה. הזמנתי גם את גופי הקירור הנ"ל כדי לצנן אותם. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6096 הבעיה היא שהתקשרו אלי עכשיו מהחנות כדי להגיד לי שאי אפשר לייבא\לקנות\להשיג בשוק השחור אותם, ולכן הציעו לי לקנות את ה Twinmos Twister 400 Mhz במקום. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6745 ועכשיו לשאלות: 1) האם הטוויסטר הוא BH-5? 2) האם צפויות בעיות תאימות כלשהן בין הסטיקים, בין אם בסטוק או בא"ק? 3) האם אוכל לצפות שר…
-
- 8 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הי כבר קראתי את המדריך עדכון ביוס באתר, ואחרי הרבה חיפושים מצאתי סוף סןף את העדכון המתאים לביוס שלי יש לי לוח אם של Procomp מדגם B680\683 עכשיו מצאתי את הקובץ עדכון ביוס הכי חדש שיש שנקרא B683V26.BIN (תתקנו אותי אם יש לכם יותר טוב ..) ועכשיו נתקעתי....כי החברה של הלוח אם פשטה את הרגל או לא יודע מה אבל אין לה כבר אתר.... ויש לי את קובץ העדכון ביוס...אבל אין לי את התוכנה שמעדכנת ביוס ללוח אם הזה, כמו שרשום במדריך שצריך לשים את התוכנה שמעדכנת + קובץ העדכון בדיסק בוט.... מה אני עושה ? איך אני מעדכן ביוס במקרה הזה ?
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
על הלוח יש 6 חיבורי SATA: 4 חיבורים כתומים שנשלטים ע"י ה-NORTH BRIDGE 2 חיבורים סגולים שנשלטים ע:י בקר SATA של GIGABYTE. כשלוחצים CTRL-G ומגיעים ל-RAID BIOS מוצגים רק הדיסקים שמחוברים לחיבורים הסגולים. האם משמעות הדבר שלא ניתן להשתמש בכתומים ל-RAID0? עברתי על החומר מהאתר של GIGABYTE ולא מצאתי תשובה ברורה. אשמח לעצה בעניין מבעלי ניסיון. תודה
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה רצינית בלוח ASUS P5B-V קניתי אותו לשם התקנת שרת SBS וקניתי 2 כוננים קשיחים SATA בלוח עצמו יש 4 יציאות SATA רגילות , SATA RAID יחיד !! ו SATA E * התקנתי כבר עשרות RAIDים , כולל RAID 5 בשרתים ענקיים ומאיזשהי סיבה מתסכלת זה פשוט לא הולך : יש חיבור SATA RAID יחיד והבקר RAID רק את הכונן שמחובר אליו - לא מעניין אותו שאר כונני ה - SATA שמחוברים . זאת אומרת שאם אני מחבר כונן אחד לבקר RAID ( יש שם רק יציאה אחת ) וכונן אחר ל - SATA הרגיל הבקר RAID מזהה שיש רק כונן אחד . איך , למה , אוףףףףף.... מתסכל . הוא כאילו מצפה שאני יחבר על כבל SATA יחיד 2 כוננים . מחכה לעזרה / פתרון . המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php תזמונים או משהו? נסיון אישי איתם? אשמח לשמוע.
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, יש לי זכרון DDR של Kingston שכרגע התזמונים שלו הם 3-3-3-8 ואני רוצה להוריד אותם ולנסות לבדוק עד כמה נמוך הם יפעלו. השאלה היא, אם יש איזה אתר או אישהו שכתוב איזה תזמונים אפשריים אני יכול לנסות עם הזכרון הזה או שכשמנסים לעשות דבר כזה פשוט מנסים מספרים ורואים אם המערכת יכולה לעבוד איתם?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
* אני אקנה מחשב עם מעבד קונרו ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב שכדאי לי יותר לקנות P5LD2 של אסוס (מבוסס 945) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2697 או לו אם של אינטל של (מבוסס 965) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 ?? מי יותר טוב ? והאם ההבדל משמעותי? * כדי להיות בטוח: ה לוח אם השני (של INTEL) תומך בזיכרון DDR2 800MHZ הוא תומך בכונן קשיח SATA 2 ?? * איזה לוח יותר טוב ל OC ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מה מהמעבדים הבאים יותר טוב?? AMD ATHLON 64 AM2 -940- 3500 או INTEL P-D S775 2.8GHz(820) 800MHz/FSB 1MX2-DUAL CORE ??? ההבדל מחירים ביניהם הוא די זניח, משהו כמו 50 שקל.. אז מה מהם יותר טוב?? (ואני יודע שהכפולי ליבה של AMD ומעבדי הקונרו הרבה יותר טובים)
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יכול להביא לי מאתר www.ksp.co.il לוח אם שתומך גם ב AGP וגם בATA של דיסק קשיח ישן ולא משנה אם יהיה למעבד AM2 או S939 אם אין שום אופציה כזאת אז לפחות שיתמוך ב ATA אני צריך שזה יהיה כמה שיותר זול , זה למחשב לעבודה לא יותר מ 350 שקל
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אז ככה אני לא ממש מבין בעיניין האוברקלוק ורציתי לדעת עם אני יכול להאיץ את המעבד e6300 על לוח 945p-s3 .. ועם אני יכול להגדיל את המכפלה או רק את התדר לפחות למהירות 2.2 (ועכשיו הוא על 1.86) ודרך אגב אני בלי קירור מיוחד יש לי את הקירור הרגיל של אינטל שבא עם המעבד..
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הדגם של ה667 DDR2 בקיצור יש לו כרטיס קול HD (7.1) יעני סראונד בקיצור יש מאחורה רק 3 יציאות אבל בספר ראיתי שרשום שמתחבר ללוח עוד חוט ויעני זה מביא יציאה לעוד 3 יציאות שזה בעצם יוצא 6 חורים שהם מהווים ל7.1 רמקולים בקיצור רשום שם על הכבל הזה Optinal ז"א שזה בנוסף ללוח , בקיצור לא הביאו לי תקקה הזה ויש לי רק 3 יציאות מאחורה ואני דיי צריך את זה למה יש לי Creative Inspire 5.1 והיה לי כרטיס קול Hercules DigiFire 7.1 אבל הוא מת , אז השאלה מאיפה אני משיג תחוט המוזר הזה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
תודה לעזורים ! איך אני יכול לראות כמה טמפ' המעבד שלי?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם מבית INTEL, דגם DG965RY וכן מעבד Intel Core 2 Duo E6300 - נקנו לפני שנתיים וחצי. ברצוני לשאול האם כדאי לי לשדרג את המעבד לE7200/E7300 והאם ארגיש שינויי משמעותי בביצועי המחשב. אשמח לתגובה מהירה, לירון.
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. מערכת חדשה כמובן הותקן עליה מערכת ויסטה ומערכת XP. האם יש סיבה לכך שבתוך הDXDIAG אני לא מצליח לראות את סוג המעבד? במערכת ויסטה זה כלל אינו מזוהה רשום משהו כמו N\A, ובמערכת XP זה מראה אותו כ- P3 2.66GHZ, מוזר... יש למישהו הסבר? האם מישהו יכול להסביר את התופעה הזו?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שנקראת SIX ENGINE מישהו מכיר אותה? יש שם 5 מצבים לשליטה בחיסכון על אנרגיה ועוד כל מיני דברים האם מישהו יכול להסביר לי על איזה מצב כדאי להיות כל פעם? עכשיו אני על MAX SAVING POWER אך במשחקים ובדברים שצריכים מאמץ, צריך לשנות למשהו אחר? תודה מראש [=
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני בזמן האחרון לומד כל מה שאפשר על מפרטי המחשב אבל אני לא ממש מבין את המפרטים הטכניים עכשיו אז רציתי לשאול, זה הלוח אם: http://www.systec.co.il/106782/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-Intel-X58SO-Smackover האם אפשר לשים עליו יותר מכרטיס מסך 1? בקטע של הסלוטים אני מבין אבל הסוקטים לא הבנתי ממש מזה? אם אפשר הסבר כללי בקצרה או איזשהוא מדריך שיתן לי ידע כללי לפני שאני קונה משהו להבין גם את המפרט הטכני, זה יהיה ממש סבבה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח שמיועד להוציא כמה שיותר OC מהמעבד שלי בנתיים אסתפק בכ.מ מוובנה שיבוא עם הלוח , עד לקניה של כ.מ רציני יותר . היו לי 2 לוחות שהיתלבטתי בניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה . * ג'יגהביט GA-MA78GM-S2H * אסוס M3A78-EMH HDMI * אופציה נוספת , אני מעוניין שיהיה גם תמיכה למעבדים החדשים של AMD כגון פנום 2 שיהיו כלולים כבר בלוח . לגבי הג'יגהביט עוד לא מצאתי מחיר טוב , הכל זה 450 ומעלה . האסוס זה באזור ה- 350 - 400 בערך . *ולשניהם יש כ. HD3200 שככה בנתיים אפשר לעשות איתו משהו . *לג'יגהביט הבנתי שיש מתחים מובנים על הלוח כבר בBIOS . *באסוס אין . וצריך תוכנה . וכומבן רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי המצב , מה כדאי ומה שווה ואיכותי יותר לאורך זמן וביצועים . התק…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום כונן קשיח ובזמן ההתקנה פתחתי צד אחד של המחשב ולאחר מכן צד שני, כשפתחתי את הצד השני, שמעתי שמשהו מתכתי נפל, ומסתבר שזה היה בטרייה של ביוס שפגעה בדלת, בקיצור, יש לי לוח אם Abit NF8, וכרגע יש בו בטרייה אחת, השאלה אם צריכות להיות שם שתיים?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-