מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי את המעבד AMD AthlonXP-M 2500+, שמתי אותו בלוח אם, איפסתי ביוס והלוח לא זיהה אותו. הוא רק רושם "מעבד לא ידוע" ובביוס אין לי אפשרות לשים ערכים אוטומטייים(אין DEFULT), אבל בתוכנות AIDA32 ובCPU-Z יש זיהוי שזה מעבד נייד, אבל השם אינו. זה בעיה? או שזה נורמאלי אם המעבד הנייד הזה? ומה הערכים הסטנדרטיים של המעבד הזה, כמו מכפלה, באס ומתח? במעבד הקודם AXP2400+(לא MOBILE) לא היתה תופעה כזאת ד"א הלוח שלי זה ABIT NF7-S REV 2.0 BIOS VERSION 25
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני אוטטו קונה לאח שלי מחשב חדש אז רציתי לשאול! מה אתם אומרים אנשים כדאי לי לקנות עכשיו a64 לסקוט 745 או לחכות ולקנות a64 ל939 אז השאלות? מה היה הבדל במחיר ? מתי אמור להגיע לארץ מעבדי אתלון 64 לסוקט הזה ? ומה ההבדלים בינהם כי אם זה זניח אז לא לחכות?
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
חברת HP, אחת מיצרניות השרתים, תחנות העבודה, שולחניים וניידים הגדולות בעולם הצהירה כי היא מפסיקה את ייצור תחנות העבודה המבוססות על איטניום 2, בהדגישה הביקוש הגובר למערכות מבוססות מעבדי זיאון בעלי יכולות 64 ביט הידועים בכינוי EM64T. לא עוד איטניום 2 בתחנות עבודה של HP "HP מפסיקה ייצור של תחנות מבוססות איטניום 2. מתוך הקשבה ועבודה משותפת עם לקוחותינו ושותפינו בשוק תחנות העבודה, הגענו למסקנה כי המוקד בתחום זה עובר אל טכנולוגיית הרחבת ה X86 ל 64 ביט" אמרה דוברת חברת HP ניטה מילר לנציג XBit labs. בעת ההודעה אין באתר HP תחנות עבודה מבוססת איטניום 2 אולם החברה עדיין מאפשרת ללקוחותיה לרכוש שרתים מבוססי איטניום 2 של אינטל. EM64T - זאת הדרך הנכונה, טוענת HP ..... בהמשך מצוין כי…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
איזה לוח אם(לא לאוברקלוק) הכי טוב למשחקים? איזה לוח אם נותן את ביצועי הסטוק הכי טובים? אני רוצה מחשב למשחקים...ואני לא רוצה לקנות בטעות לוח אם שטוב במיוחד לאוברקלוק...אולי אפשרות אוברקלוקינג קטנה לא יותר מזה. לוח אם שמתאים לathlon 64. סוקט 754. בתקציב של בערך- 700 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בהמשך לכתבה מ http://www.nrg.co.il/online/10/ART/785/982.html אני קראתי את התגובות ובאמת הייה דיון בפורום אוף טופיק .אבל לא לא נכנסו לקטע הטכני. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85751.0 לא הבנתי למה הכתב טעה.הרי רשום שחור על גבי לבן שזה תומך עד 400 ולא עד 500mhz.הבנתי מהדיון באוף טופיק שזכרונות מסוג mhz 500 רק מיועדים לאוברקולינג .ואם עושים המרה ,אז הזכרונות כן יעבדו במהירות כזאת למרות שהלוח לא תומך ??? בכל מקרה אנא בצורה פשוטה תסבירו לי בלי להכנס ולהרחיב למה הכתבה מוטעת .ואיך הלוח כן יתמוך בכך.ולמה צריכים לעשות אוברקולינג . תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איזה לוח M מומלץ למעבד 3000 סביב ה500-600 ש"ח, ואיזה זיכורנות (512MB) עד לתקציב של 500 ש"ח יתאימו לו ומומלצים. תודה רבה לעוזרים. נ.ב - זה דיי דחוף, מחר אני הולך לחנות. נ.ב2 - אני מצטער אם עברתי על חוקי הפורום או משהו כזה.
-
- 10 תגובות
- 628 צפיות
-
-
זה הלוח שלי: JETWAY P4XFM/P4MFM M/B for socket 478 pentium 4 processor זה מה שרשום לי בתחילת החוברת של הלוח אם. לא מצאתי גם בחוברת וגם באתר אם הלוח אם שלי תומך בזכרון 400 MHZ. אז תעזרו לי לדעת אם הלוח שלי תומך או לא,תודה
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי כבר מעבד P4 1.5 (סוקט 478 ) עם לוח של SDRAM אני רוצה לשדרג את הלוח וחבר שלי מוכר לי ב300 ש''ח ASUS P4P800 SE ... אני שואל האם הלוח יעבוד עם המעבד ? והלוח הרי תומך DDR האם הזיכרונות יעבדו עם הלוח והמעבד? המעבד הוא עם ליבת וילמונט (נראה לי שככה כותבים) והמתח סטוק שלו הוא 1.75 -האם הלוח יספק את המתח סטוק? והאם הלוח יעבוד עם הליבה הזאת ?
-
- 10 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://reviews.zdnet.co.uk/0,39023100,39164010-1,00.htm הסקירה מלפני חודש. הסקירה נפתחת בהשוואת צריכת חשמל כוללת של מערכות זהות למעט לוח+מעבד: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרגע גיליתי שמסיבה מוזרה מאוד נשרפו לי 13 (!) קבלים בלוח האם. עכשיו, אני לא רוצה להתעסק יותר מידי ומעוניין לרכוש חדש, עכשיו יש לי התלבטות בין שני לוחות האם הללו: Abit - NF7-S ATX, nVIDIA nForce MCP2-T, DUAL DDR, Socket A, כ.קול/כ.רשת/400MHZ/AGPX8/USB 2.0 455 ש"ח ASUS - A7N8X-X ATX, nVIDIA nForce2 400, DDR400, Socket A, כ.קול/כ.רשת/400MHZ/AGPX8/USB 2.0 510 ש"ח אשמח לדעת איזה מהם יותר משתלם, ואם יש לכם הצעות ללוחות אחרים בתווך המחירים אנא כתבו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
היי ברשותי זכרון DDR 400 שפועל כרגע במהירות 333. יש לי לוח של ABIT רציתי לדעת איפה משנים את ההגדרות בביוס לשינוי מהירות הזכרון ל400. תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום.. יש לוח אם ABIT IS7 ויש לי את היציאה הזאת. מה היא עושה ואיך אני יכול לנצל אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
בשביל זה הקמנו את tradezone, אין קניה ומכירה בפורום (ראה חוקי הפורום).
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון..........האמתי הבעיה הזאת שנוצרה אצלי אני חושב שהיא יתרון....אני לא יכול בלי להבין דברים אני משתגע. עכשיו אני יסביר את עצמי.....לפני שנה קיבלתי מחשב(בגיל 17 אחרי שהמחשב שלי הישן עברו עליו 6 שנים) ומאז הידע שלי התפתח והתפתח.... אבל פתאום חשבתי לעצמי איך עובד המחשב...הסקרנות הרגה אותי....והחלטתי ללמוד. לכן הסתכלתי במאמרים באתר וראיתי שם מאמר על המעבד..קראתי אבל לצערי את הקטע של איך המעבד עובד בתאורטי לא בצד הטכני(שאותו בכלליות הבנתי) אלא בצד המעשי הבנתי חלקים חלקים כלומר היו חסרים שם קטעי הסברה משלימים. לכן בקשתי היא אם מישהו יכול להסביר את זה ללא השכחת שום פרט--אני יודע שזה מוגזם לבקש דבר כזה אבל אני חושב שזה דרוש ביותר.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי a64 2800 עם epox 8kda3j (אני חושב,שכחתי אם זה הדגם אבל אתם יודעים איזה אני מתכוון) ויש לי מודול אחד של Twinmos של 512 ראם שרץ ב400 מגה הרץ ויש לי מהמחשב הישן שלי עוד אחד ג'נרי של 256 שרץ ב266 מגה הרץ אז מה עדיף למחשב שלי,להשתמש בשתיהם ביחד או רק באחד? (הרבה זכרון איטי או קצת זכרון מהיר? [הכל יחסי]) האמת אני אפילו יכול אולי להביא עוד אחד של 128 מגה גם של 266 מגה הרץ אבל זה לא קשור, כי לא בטוח אם זה יקרה
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לעשות להם אינייבל או דיסייבל (אלו 2 דברים שונים) ובאותו ביוס - על איזה MODE לשים את הPIO כדי שULTRA DMA יופעל ?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איזה לוח כדי לי לקנות לפנטיום 4 LGA775 ? חשוב שיהיה: DDR1 כרטיס קול איכותי כרטיס רשת גיגה תודה
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, אני עצרתי את הקנייה של המחשב החדש בגלל התושבת החדשה של המעבדים של AMD את יכולים לספר לי קצת יותר מה ההבדל בין התושבת הזאת לקודמת לה? מה המחירים ומתי זה מגיע לארץ בתודה גל....
-
- 8 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני מעכב בניית מחשב ללוחות חדשים ומעבד 3000+ socket 939 אני יודע שהמעבדים הנ"ל יהיו בשוק תוך שבועיים בערך אבל לא ראיתי הערכות לגבי זמינות לוחות מבוססי nForce 4
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
יש למישהו מושג? ניסיתי כבר את Aida Everest
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בימים אלה לקנות מחשב חדש ויש ברשותי זיכרון DDR 400 של חברה שנדמה לי שהיא GENERIC (השבבים הם של NCP אם מישהו מכיר) ואני רוצה במחשב החדש 512MB. אני מתכנן להשתמש בסטיק ה"ישן" שיש לי ולהוסיף עליו עוד 256MB של GeIL. האם זה כל כך נורא להשתמש ב- 2 סטיקים מחברות שונות על אותו לוח אם? (כמובן ששניהם יהיו DDR 400) בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני קונה זכרון 512 מגה 3200, 400 mhz יש לי שתי אפשרויות- או samsung או ncp התקציב לוחץ וההבדל 50 ש"ח על שניהם יש אחריות 3 שנים... מה לעשות? המוכר אמר לי שבסמסונג אתה משלם את ה50 ש"ח האלה על השם.... תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-