עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. שניהם (4G (2X2. מה עדיף? G.SKILL 800MHZ PK 4-4-4-12 ב-1000 ש"ח G.SKILL 1000MHZ PQ 5-5-5-15 ב-650 ש"ח המחיר של השני נראה לי קצת מוזר... בכל מקרה המעבד (Q6600) יגביל אותי לפני שהזכרונות יגבילו (ועד כמה ה-PK יגיעו בערך?). מזמין מחר, מחכה לתגובות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. התלבטות שלי היא בין OCZ DDR3 PC3-8500 / Value Series / 2GB Dual Channel 1066MHz DDR3 CL 7-7-7-21 Unbuffered OCZ Lifetime Warranty 1.5 Volts 240 Pin DIMM 2 GB או ‏2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader‎ 800MHz DDR2 CL 5-6-6-18 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) 1.8 - 2.0 Volts* Unbuffered Copper Mirrored XTC Heatspreader** 240 Pin DIMM לוח אם שלי הוא ‏EP35C-DS3R s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, PCI-E‎ של GIGABYTE.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  4. צריך בשביל להעביר בביוס את cpu speed לmanualובחוברת נתונה טבלה עם מהיריות של הג'אמפר במצבים שונים,אבל לא מוסבר איך אני משנה לjumperfree mode.די דחוף... תושה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. לי יש את המחשב שבחתימה ולאשתי יש אתלון XP 2200 שנינו מרוצים מהמחשבים שלנו משרתים אותנו יופי. אני אמור לקבל ממישהו כרטיס מסך רדאון 9600 XT שיחליף את ה רדאון 8500LE שלי, או שבמקום זה אני יכול להחליף את האתלון 2200 והלוח אם שלו לאתלון 64 3000+ או 2800+ עם לוח אם שאני עדיין לא יודע איזה. מה לפי דעתכם עדיף: כרטיס מסך נחמד אך לא שיא הטכנולוגיה או שדרוג של המחשב לאתלון 64 וזה יהיה כרוך בלהישאר בינתיים עם הרדאון 8500 LE .

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Started by yamamoto,

היי מה זה sonoma ומה זה santerino מישהו יודע מה זה ומה ההבדלים וכמה זמן הם קיימים ואם הם עדיין קיימים

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by kip,

מתלבט בין אלה GA-M85M-US2H GA-MA78LM-S2 GA-MA78LM-S2H GA-MA78GM-UD2H GA-M78SM-S2H נוטה לכיוון האדום עקב עלות נמוכה יותר. יורכב עם מעבד 245 למערכת אינטרנט ואופיס. ללא OC יש השגות? הבדלים מהותיים? מזמין יום ראשון...

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. אתמול קניתי זיכרון DDR של קינגסטון. 2 סטיקים של 256 כל אחד. מה שמוזר שאחד לא דומה לשני (שניהם אבל עם המדבקות של קינגסטון ובאריזות מקוריות). לאחד אם אני לא טועה היו 8 צ'יפים של קינגסטון ולשני 4 צ'יפים של חברה אחרת (לא זוכר את שמה...). לשניהם אותו מספר בדיוק רק שלאחד היה רשום 1 בסוגריים ולשני 2. התקנתי אותם במחשב והכל תקין, הוא רואה באמת עוד 512 מגה... בכל זאת מעניין אותי למה שני הסטיקים נראים שונים? למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  9. Started by idofr,

הי, לפני כמה חודשים שאלתי פה אנשים מה הם חושבים הכדאיות של להוסיף עוד 2 גיגה ראם ל2 הקיימים בלפטופ הנחמד והיפה שלי (כמובן שהוספתי מפרט והכל). בכל מיקרה התגובות היו שאין לי מה לעשות עם זה וחבל על הכסף שלי. היום נשברתי, הלכתי ועשיתי את הקנייה, אני חייב להגיד שגם כרגע שאני עדיין עם ווונידוס 32 ביט (מחר אני יפרמט ל64) ההבדל מורגש משמעותית. הבדל משמעותי בעליה ובכיבוי והבדל מכובד ביותר בעבודה שוטפת. תגובתי לכן, לכל אותם אנשים שבד"כ מגיבים על שאלות כאלה בביטול שאני קיבלתי היא פשוט מאוד אל תרוצו לשלול, גם אם המחשב בעבודה שוטפת לא צריך את כ-ל הזכרון שיש לו, יכול מאוד להיות שעדיין יש מקום להוספת זיכרון. ובכל מיקרה תודה רבה על ההמלצות והדעות שהבעתם בזמנו, גם עם לא נכונות עדיף משהו מ…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. Started by WiSe-Man,

מחיריהם של שבעה מעבדים, מדגמי Core2 Duo ו-Xeon, הוזלו בשיעורים של 11% עד 31% http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3094067,00.html http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9110403&intsrc=hm_list

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=882

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by weber_d,

יש לי מחשב P4 3.0GHZ HT עם לוח אם די מאפן של MSI)865PEM2) .הסלוט של הAGP תומך בAGP*8 אבל במתח של 0.8 V וכרטיס המסך חזק מדי בשבילו (7600 GT-LEADTEK)וצריך 1.5 V .האם אני צריך לוח אם חזק יותר ואם כן איזה?? ראיתי רק שני דגמים של ASROCK ואני לא בטוח לגבהם!! אני לא יודע אם המעבד שלי מתלבש עליהם והזיכרונות (TWINMOS 200DDRII)??

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by inrock,

מהירות של 1.6 למרות שהוא כן כזה, מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by mrbig,

לא הרשים אותי במיוחד ... נראה את המחיר שלו ואז נדבר http://www.nordichardware.com/Reviews/?page=1&skrivelse=489

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  15. יש לי כרגע את ה2GB DBT של GEIL במהירות 800MHZ השאלה היא האם להוסיף עוד 2GB? זה ישפר משמעותית את הביצועים? והאם שווה לשדרג את הוינדווס שלי מאקספי לויסטה בשביל זה? הלוח אם שלי עצמו לא תומך ביותר מ4GB ככה שאני כולה מרויח ג'יגה על השדרוג.חוץ מאלה המחשב שלי די בסדר: msi 8800gt oc וquad 8200.שוב השאלה היא כמה שדרוג הזיכרון יעזור לי עם משחקים?וכנל לשדרוג המערכת?אם אין הבדל משמעותי אולי עדיף לי להוסיף רק ג'יגה ומקסימום אחר כך להוסיף עוד אחד.(יש לי 4 סלוטים בלוח אם ורק כרטיס אחד של 2GB)

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by mishaniso,

שלום רב לכל חברי הפורום!!! אני צריך עזרה למצוא לוח אם שתומך גם ב-DDR וגם בDDR2 שיהיה לו שני כרטיסי הרחבה PCI ושני חריצי הרחבה של PCI EXPRESS כמו כן יש צורך בRAID חומרתי מובנה בלוח על IDE וגם על SATA

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  17. שלום אני רוצה לעדכן את הביוס כי אולי יפתחו לי אופציות חדשות עכישו אני רוצה לעדכן הורדתי את התוכנה אני בא לעדכן וזה רושם לי ככה unble to detect asus bios מה אני אמור לעשות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. היי לכולם האם מישהו יודע האם המעבד :מגיע רק בגירסה של 65W או שיש גם גירסה של 89W . כלומר שאני מגיע לחנות ומבקש את המעבד הזה<BOX כמובן> האם אני צריך לציין איזה גירסה ספציפית או שכל המעבדים אותו דבר? בתודה מראש שי

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  19. P31 או P35? ומה ההבדל ביניהם? יש לציין שעל הלוח ישב 6750, ואני לא מתכוון לעשות OC. ועוד שאלה, לאיזה מהם יש כרטיס קול יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  20. 1. יצרו לוחות כאלה אי פעם ? אולי צ'יפסט 845? כי ממה שאני יודע יש לוחות RDRAM לסוקט הזה. 2. אם כן, האם ניתן להשיג לוחות כאלה? או רק משומשים? תודה.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  21. EPYC Genoa זה השם החדש בשוק השרתים. הדור ה-4 של AMD. קראו בהרחבה כאן: https://www.tomshardware.com/reviews/amd-4th-gen-epyc-genoa-9654-9554-and-9374f-review-96-cores-zen-4-and-5nm-disrupt-the-data-center

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by barakzan,

יש לי GA-P55A-UD3 gigabyte ועליו GTX460 ו i5 עכשיו בפרטיס של הלוח אם ראיתי שהוא תומך בcrossfire אבל לא כתוב שהוא תומך ב SLI יכול להיות מצב כזה? מישהו יודע אם הוא תומך ב SLI ??? אני חושב להוסיף עוד GTX460 לקראת היציאה של BF3 אם הוא תומך בכך... תודה מראש ברק

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by corios4982,

האם יש הבדל ביעילות ובמהירות בין אם אני מחבר שתי זיכרונות של 1024 לבין זיכרון אחד של 2048? פשוט אמרו לי בחנות שאין הבדל בכלל, ומתי שהיה הבדל זה רק פעם כשהמעבדים עבדו בטכנולוגית hyper triding האם זה נכון ?? מדובר בלוח של אינטל g35 + מעבד core 2 duo

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by meir61,

שלום לכולם.רציתי לדעת איזה לוח אם מתאים למעבד של אינטל דגם e6600. המוכר הציאה לי את הלוח הזה GA965PDQ6וGigabyte .אני לא מתכוננן לעשות ok.שאלתי האם יש לוח אם יותר זול שמתאים .

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  25. Started by tal_levi1000,

קיים זכרון CACHE שניתן להרחיב אותו? אני מתאר לעצמי שלא אז אני גם שואל למה לא מיצרים כזה?

• 9 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים