מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קניתי לוח אם EPOX 8KDA3J עכשיו לפני שאני מתקין אותו הוא רושם לי דבר מוזר מאד: PLEASE INSTAL SP4 FOR WINDOWS XP BEFORE INSTALING NVIDIA NFORCE 3 DRIVER מה זאת אומרת ??? כאילו אין כזה דבר SP4 לXP ואם יש אז איפה?? (למרות שאני בטוח שאין) אולי הם היתכוונו לWINDOWS 2000 שלו יש SP4 אבל זה רשום בדיסק של ההתקנה. והשאלה השנייה התקנתי את זה רגיל יש מצב שזה יעשה לי בעיות??
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם gigabyte ep45 ds4 תומך ב pci express 2.0 ? אני קונה מחשב חדש עם Q6600 ועם כרטיס HD4870 ורציתי לדעת אם הלוח הזה תומך בתקן החדש בשביל שלא יווצר לי צוואר בקבוק תודה
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מחפש לוח אם עבור פנטיום 4 - מעבד סלרון 2.53GHZ וזכרון 512 DDR1 עקב תקלה בלןח קיים . אין דרישות מיוחדות . רק צריך שם של חנות מתאימה וboard
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומעבד של amd sempron 3400 + האם הוא תומך 64 bit
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מה קורה פה? אמרו לי שהלוח תומך CF, אבל ראיתי מישהו בXS ששם שני 7900GT על הלוח הזה בSLI הוא תומך CF וגם SLI!?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
שניהם 800MHZ נכון אחד CL4 השני CL5 הבדל של 250? הקירור שעל הזיכרון כזה משמעותי?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
במהלך המאמץ לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל, אני מחפש לוחות אם . רציתי לדעת מה ההבדל בין 4 הלוחות אם הללו: 1. Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL LGA 775 2. Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 3. Gigabyte GA-8I945PMF Intel 945P chipset 4. Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Chipset LGA 775 לפי עיון באתר של ג'יגהבייט ראיתי שהשלושה הראשונים לא תומכים בדיואל ביוס ופיירוייר ? רציתי לדעת מזה דיואל ביוס ? ואם זה הכרחי? כי ההתלבטות שלי היא לבחור בן צ'יפסט 955 ומעבד 3.0 64BIT לבין צ'יפסט 945 במחיר לא גבוה (עד 700) ומעבד פנטיום D. מקווה שתוכלו להסביר לי את ההבדלים בין לוחות האם ולדעת איזה צ'יפסט לבחור.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם 4GB זיכרון של kingston Hyper X, הזיכרון מגיע בשני רכיבים 1066HZ 2X2GB. חלונות XP שיש ברשותי מזהה את הזיכרון רק כ-3.25GB, כאשר ב-BIOS הוא מזהה כי אכן יש לי 4GB. למה חלונות "אכל" לי 0.75GB של זיכרון? חשוב לציין כי אין לי כרטיס גרפי ONBORD. מפרט המחשב: INTEL E8400 ASUS P5Q PRO NVIDIA QUARO FX 570 2X2GB KINGSTON HYPER X WD 160GB SATA II WINDOWS XP PRO
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי כרגע ג'יגה זכרון של RAM - שני זכרונות של 512 כל אחד. אני רוצה להוסיף לו עוד ג'יגה ויש לי כמה שאלות: 1. עד כמה אני ארגיש שינוי במהירות של המחשב (אני משתמש ב Vista Ultimate) 2. יש לי אפשרות לבחור או לקנות שני 512 חדשים ולהוסיף, או לעשות טרייד אין על שני ה 512 שלי ולקחת שני זכרונות של ג'יגה כל אחד (הבדל של כ-150 שקל) מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהן החברות המובילות בתחום הזכרונות (אם אפשר גם דגמים + באנצ'ים שיוכיחו את זה-עד תקציב של 900 ש"ח) בנוסף רציתי לדעת איזה לוחות הכי טובים ל שAMD64 (לפי מה שידוע לי אלבטרון נחשבים לטובים) לINTEL (אסוס ?) ול AMD רגיל (ABIT NF7-SL משהו כזה ?) - עד תקציב של 900 ש"ח גם ...... לוחות אם וזכרונות לא ל OC !!!! *אני צריך רשימה שבתוכה יהיה רשום חמישה מצורים לדוגמא: 1.חברה הכי טובה +המוצר שלה + מחיר וככה ממשיך עד 5
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
סיימתי להתקין את המחשב, עם לוח אם MSI NEO 2 Platinum ועדכנתי את הדרייברים ל - nForce 3 דרך ה - Utility של MSI. הבעייה היא שכאשר אני הולך לאתר של NVIDIA - אני רואה שיש להם דרייברים אחרים + Utility יותר חדשים. מה עושים? האם לוח אם זה כמו כרטיס מסך שניתן להוריד דרייברים לצ'יפסט תמיד מאתר יצרן הצ'יפ או כדאי להתקין רק מה שמומלץ ע"י יצרן לוח האם? תודה
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם הלוח ALBATRON K8SLI-AM2 תומך בSATA (הכוונה היא לSATA 1 ולא לSATA 2) http://www.albatron.com.tw/English/product/mb/pro_detail.asp?rlink=Overview&no=235
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כרגע אני מנסה לתקן מחשב בן כמה שנים שמבוסס על לוח אם של GIGABYTE וכנראה הלוח אם הוא הבעייתי, מה שאומר שעדיף כבר לקנות מחשב חדש מאשר להחליף לוח אם. לפני כשלושה חודשים מחשב שהזמנתי לאחותי שמבוסס על לוח אם של GIGABYTE,כרטיס הרשת שמובנה בו חדל לעבוד תוך מספר שבועות. עכשיו כשאני צריך להזמין לוח אם אני עומד בפני דילמה , אולי זה איזה משהו ידוע אצלם, אולי להעדיף את ASUS, לכן אני רוצה לדעת מה אתם חושבים, האם איכות הייצור של ASUS טובה יותר ולכן להעדיף אותה , כי אני מתכווין להזמין לוח תקציבי ביותר , המינימלי ביותר.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני מנסה להחליט איזה מעבד הכי כדאי לי לקנות. האם קיים דירוג של המעבדים לפי ביצועים? הבנתי שסדרה 8 היא הטובה ביותר (אולי חוץ ממרובעי הליבה), וש-2 היא הפשוטה ביותר. לגבי השאר לא הצלחתי להבין. ראיתי מעבדים מסדרה 7 שיותר זולים מסדרה 6 וכו'.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, הופנתי לפה ממפרטים כי עשיתי בלאגן שם. אני מכין מפרט שידרוג בשביל חבר שלי ואני בשלב הבחירה של לוח אם. (המעבד הנבחר Q9450 ) אני מחפש שני לוחות אם HIGH END תומכי DDR3 אחד תומך SLI ואחד תומך CF. לאחר שיהיו לי שני הלוחות המתאימים נבחר שאיזה טכנולוגיה אנחנו נמשיך ולפיה נבחר את לוח האם. אז אני מבין שבשביל הלוח תואם SLI אני צריך צ'יפסט של NVIDIA , ובשביל CF אני צריך צ'יפסט של כל חברה אחרת (X48 הכי מומלץ?) אז אם תוכלו לתת לי את הלוחות הכי מעניינים עם הפרמטרים האלה תודה NDickler
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אילו מבין שני הזכרונות האלו יותר טובים?...מהירים יותר וכו'...? אם למשל באיזשהו מחשב יש לי 512 מגה בייט ארדיראם ובמחשב אחר יש לי 512 דידיראם?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
התקציב שלי עוד עד 2300 ועדיף כמה שיותר פחות. לוח אם לשיקולכם מעבד לשיקולכם זכרונות , אם יש לי דואל אז כדאי לקנות 2 של 256 ואיזה? מארז חשבתי על על 6919. עדיף שתרשמו מחירים ואם כן מאיזה חנות לקחתם את המחירים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מכל מיני מקומות קיבלתי רושם שדרוש Registered כדי לעבוד בT1 האם זה נכון? הייתי רוצה גם סדר בבלגן של המונחים של הזכרונות- מגלישה ברשת קיבלתי סלט של דעות סותרות מה שהבנתי: buffered- צ'יפ שמצרפים למודול כדי לחזק את האות מבקר הזכרונות. דרוש בנפחי זיכרון גדולים. registered- רגיסטר שמצורף למודול. מחזיק את המידע ומזיז אותו עם הclock. דרוש להעברת נתונים אמינה יותר מאט את הcas בclock אחד שתי התכונות האלו הן שתי דברים שונים אבל הן תמיד באות ביחד במודולים. ecc- לא קשור לשתי התכונות לעיל. קידוד המידע עם עוד 8 ביטים כדי שאפשר יהיה לתקן טעויות במידע. דרוש לשמירת נתונים ברמת אמינות גבוהה. האם התיאור נכון?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel E6400 . עכשיו.. לפני התמונה הוא עובד ב1600MHZ האם זה בסדר? (כי כתוב Original:2133mhz) או שאוורסט מזייף או משו? ואממ.. הוא לפעמים קופץ כזה לשנייה ל2133.. מזה?! תודה!!
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה מה הדריידברים הכי חדשים של ה nfroce ואיפה אני יכול להשיג אותם? ומה ה bios הכי חדש או הכי טוב ל NF7 (rev2) ואיפה אפשר להשיג אותם? מצטער על השאלות האלו אני פשוט חדש עם ה nforce הזה היה לי כך הזמן הזה via:)
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הביוס כי אולי יפתחו לי אופציות חדשות עכישו אני רוצה לעדכן הורדתי את התוכנה אני בא לעדכן וזה רושם לי ככה unble to detect asus bios מה אני אמור לעשות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-