מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53645&page=1 כן כן שימו לב תאריך ייצור 07/2005
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב ככה יש את המעבד amd athlon 3200 (socket 939) 64 bit ויש את amd athlon 3200 (socket 939) venice core רציתי לשאול אם זה אותו הדבר? ואם לא מה ההבדל ומה יותר טוב? ועוד דבר,מזה ה64 ניט הזה?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
תנו לי הוצעות לכמה לוחות אם שיתאימו לAMD 64 BIT וגם שיהיו די זולים בין 400-550 ודי אמינים.............. ועוד שאלה.......איך יודעים מה הטמפרטורות במחשב?????????????
-
מישהו יכול לתת לי לינקים למדריכים לנושאים הבאים : כל הטכנולוגיה בזכרון עם הצ'יפים של ה g.skill bh tccd וכדומה הסברים (אני יודע שזה לא קשור לפורום הנ"ל פשוט לא רציתי לפתוח שני ת'רדים ) על ספקי כח איך הם עובדים ועל מאווררים מה זה אומר mm nn ו תודה לעוזרים ....
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איזה לוח אם אתם ממליצים לי מבחינת חברה והלוח עצמו 1.DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D 2.ASUS-A8N-SLI PREMIUM-SOCKET-939 N FORCE4 SLI 4XDDR400 DUAL CHANNEL 2XPCI-E X16 2XATA1 3.GIgabyte-GA-K8NXP-SIL SOCKET-939 N FORCE4 SLI 4XDDR400 DUAL 2XPCI-E X16 2XATA1 אז מה אתם אומרים???
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אוקי כולם יש לי לוח 8kda3j עכשיו בזמנו קניתי סטיק של 512 mb של A-data עם שבבים של a-data קיצר עכשיו ראיתי יש להם שם V-data ו A-data/vt איזה מן המודלים אני צריך לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קומו סטאס! קניתי מחשב עם מעבד AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS נדמה לי. בכל אופן משום מה לא ביקשתי הרכבה והם הרכיבו לי את החלקים, לא קיבלתי קופסא למעבד למרות שהזמנתי BOX, בכל אופן יש על הלוח את המעבד עם היטסינק ומאוורר של TT (הגיוני?? ככה הוא אמור להגיע). לכן, אני רוצה לבדוק את המעבד (צריכה להיות איזושהיא תוכנה שבודקת באופן ספציפי את המעבד, לא?) אי אפשר לראות מה כתוב על המעבד כי הוא מכוסה במשחה טרמית ואני לא רוצה להוריד כי אין לי לשים אח"כ. מה אפשר לעשות? אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה שהזמנתי וגם באיזה ליבה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למחשב מקרול m.k למחשב בסך 2000 שקל יש לכם הצעות?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
תגיבו בבקשה תודה מראש יניב
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
נתחיל מההתחלה יש לי לוח אם 8RDA3+, זכרון 1024 400, ומעבד 2500+ AMD בזמון האחרון הלוח התחיל לעשות לי צרות צרורות, אז איפסתי את הביוס, ומאז בכלל יש בעיות. בעיה אחת היא שכל הזמן בפוסט רשום שהמתח VDD לא תקין (הוא מסומן באדום ונורא לא יציב), דבר שני, הוא שבברירת מחדל, המעבד עובד על 100*11, ואם אני משנה ל166 (כמו שהוא אמור לעבוד) אז הזכרון עובד בתור DDR333, ואם אני משנה את זה למה שנקרא "By SPD" (בביוס, ז"א לשנות את זה ל400) הוא מסרב לעשות פוסט ומצפצף כמו מכונית משטרה. עוד דבר, שכנראה קשור הוא העכבר, שפועל בצורה נורא בעיתית- בעיקר שהוא מחובר בUSB וגם בPS2, הוא לא פועל בצורה תקינה ולפעמים "נעלם" (העכבר אופטי, ונראה שהוא פשוט לא מקבל מתח, אין אור אדום, וזה בהרבה עכברים). הבע…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם לחברה שלי יש את הלוח הנל+ p4vxasd2 של חברת Elitegroup ויש לה 128 MB זיכרון SDRAM ורציתי לקנות לה 512 מגה DDR עכשיו ראיתי שהלוח תמוך במהירות של עד 333MHZ שזה לא ממש משנה לי איזה מהירות הזיכרון יעבוד לה אבל הביעה היא שיש לה מעבד סלרון שהוא עובד במהירות של 133MHZ וזה נראה לי יהווה לי בעיה לזיכרון שאני יקנה אני מבקש את עזרתכם בנושא זה לינק לראות את הלוח אבל שם מראים את אותו לוח בלי ה+ אני מקווה שתבינו http://www.ecsusa.com/products/p4vxasd2.html
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE . יש לו 4 סלוטים לזכרונות שאני שם 3 זכרונות של כל אחד 512 DS של KINGSTON מופיע לי 1024MB במקום 1536MB אם מישהו יודע למה שיגיד לי דחוף !? תודה :-*!!!!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב לסוקט 478 דרישות: תמיכה בזיכרון DDR400 + DUAL CHANNEL. AGPX8 אפשרויות אוברקלוק בסיסיות ומעלה. באס 100 (Pentium 4 2.0A northwood) תקציב עד 500, אם קשה למצוא לוח לתקציב תתאפשר חריגה. נראה לי שאלו כל הדרישות מהלוח. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
אז ככה מה הדריידברים הכי חדשים של ה nfroce ואיפה אני יכול להשיג אותם? ומה ה bios הכי חדש או הכי טוב ל NF7 (rev2) ואיפה אפשר להשיג אותם? מצטער על השאלות האלו אני פשוט חדש עם ה nforce הזה היה לי כך הזמן הזה via:)
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 2 בלוקים של 512MB DDR400, ולא מתכנן אוברקלוק בכלל. וכידוע ישנן כמה חברות המייצרות זכרונות, חלקן ידועות וטובות וחלקן פחות, ויש גם תדירויות שונות, אז מה שאני שואל זה האם זה שווה את תוספת ה-100 200 שקל לקנות GEIL או CORSAIR ולא MICRON או סמסונג או בכלל זיכרון ג'נרי? האם ההבדלים משמעותיים בין ערכי LATENCY שונים? התקציב שלי פשוט די צפוף תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
עזרה דחוף למה זיכרון בעל תיזמון של 2.2.2.5 לא עובד לי בלוח אם ABIT IC7 ? ניסיתי זיכרון כזה של חבר והוא היחידי שלא עובד נהיה לי מסך כחול מישהו אולי יודע למה אני מישתגע מי זה תודההההה רבה רבההההה לעוזריםםםם
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של asus p4t533-c ורציתי לדעת אם הוא תומך ב ddr??? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
כמו בכותרת... ואני מבקש, ל תפנו אותי לדיון בדביק, כי קראתי אותו ואני לא סתם שואל כי אין לי כוח לקרוא ועוד דבר, תנו לי תשובה חד משמעית בבקשה, בלי הפניות וכו' תודה רבה לכם
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
צהריים טובים, רציתי לשמוע את דעתכם על הלוח Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800, בתור אחד ששומע הרבה מוזיקה האם זה נכון שאומרים שאיכות השמע שלו היא כמו של סטורם? איך ביצועיו? האם זה נכון שהוא נחשב ללוח הטוב ביותר עד שהאפוקס ובכלל ה-nforce 3 250gb יצאו לשוק? אשמח לתשובה וכל אינפורמציה על הלוח הנ"ל. נ.ב למישהו יש השוואות עם הלוח הזה? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1040
-
אמרתם לי לקנות את זה שזה לוח אם טוב להכל למה שיש לי בין הטובים של abit ABIT AI7/ALBATRON PX865PE PRO אני חושב זה היה זה הוא עלה לי 680 לפני שבוע קניתי החלפתי הכל עובד נקי וטוב קניתי משחות הכל שמתיקניתי אורר יותר שקט המאורר של הכרטיס מסך לא עבד מארו לי שהוא הלך שמתי קצת.. משחה או שמן לא הבנתי מזה קניתי והוא עובד עדין לא עבדתי עם המחשב הוא אצל אבא שלי . מה אתם אומרים על הלוח tiiger משהו
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח בסביבות ה-700-1000 ש"ח, תומך S-ATA, 4 סטיקים לזכרונות DDR, תמיכה ב-HT, פייאר-אוייר + כרטיס קול + 4 יציאות USB + כרטיס רשת מובנה... ושאר ירקות. אשמח לקבל עצות, ואם יש עוד משהו חשוב שצריך לדעת לגבי הקניה, אשמח אם תרעננו אותי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק intel p-4 3.0 או amd athlon 64 3000 תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את מהירות הבאס של המעבד שלי הלוח אם והזכרונות? יש לי את התוכנה איידה, רשום שם?
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי פנטים 4...128 ראם.. דוד שלי קנה לי 2 סטיקים של ראם שנייהם של סמסונג.. 1 בצבע כסוף (נמצא אצלי) 1צבע כחול (נמצא אצל דוד שלי מאמריקה..) האם זה יעבוד טוב???
-
- 8 תגובות
- 533 צפיות
-