עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לחברי הפורום שלום וחג שמח חשבתי לקנות מחשב חדש, וכבר שחשבתי שהכל ברור, החליטו ההם למעלה להקשות את חיי. אבקש את עזרתכם במספר שאלות. ללא ספק בכוונתי לרכוש מעבד אשר יתמוך ב 64bit - על כן חשבתי על +AMD2800. כעת מודיעים לי כי אינטל צפויה להוציא מעבד כזה. 1. האם להמתין לאינטל ? ומה נראה שיהיה המחיר למעבד ביתי כזה ? כפי הבנתי ל AMD אין שימוש בערוץ כפול לזיכרונות בתושבת 754 !!!!! קראתי את המאמר "תזמוני זכרונות ו Dual DDR - כל מה שרציתם לשאול, ולנו כבר נמאס לענות " היה מרתק אך על שאלתי הוא לא ענה -- אנה הושיעו. 2. האם ישנו כזה שינוי גדול כאשר ישתמשו בזה בתושבת 939 ? ואם כן, הכיצד אם כך מעבדי amd מצליחים להתחרות באינטל שלהם תעבורת נתונים מהירה …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Intel Pentium 4 3.6GHz LGA775 1MB 800MHz HT 560 BOX ASUS P5AD2 Premium Intel 925X LGA 775 GeIL 1024MB (2x512MB) PC2-5300 DDRII 667 Dual Channel Kit WD SATA 74GB 10000 RPM X2 ASUS Extreme AX800XT/2DT PCIe ATi Radeon X800 XT 256-bit DDR3 256MB NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk ThermalTake Aluminum Tsunami Series X Window Silver VA3000SWA Antec NeoPower 480 Watt Samsung 21 LCD SyncMaster 213T

• 3 תגובות
    • 395 צפיות
  3. Started by jbkkd,

שלום לכולם אני מתלבט האם לקנות לוח אם חדש. יש לי כרגע אחד מצ'וקמק של אינטל ודי מתבקש להחליף אותו, אבל החלטה שלכם אם כדאי. נגיד ואני כן רוצה להחליף, זה טוב? http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1831&catcode=161 והאם זה יתמוך במעבד קצת ישן(P4 1.6 Willamete)? וגם - איך מוציאים את המאוור\היטסינק\מעבד מהמקום? כי יש שני דברים מפלסטיק שאפשר להזיז, אבל אחרי שמזיזים אותם ההיטסינק קצת משוחרר אבל המאורר עדיין תופס אותו בצורה משונה כלשהי. אני אעלה תמונות עם צריך. תודה!

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  4. ווינדוס XP רגיל לא יעבוד?

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by generalA,

אנשים יש לי לוח אם של אינטל דגם D850GB לוח מ-צ-ו-י-י-ן אגב... אבל זה לא העניין.. העניין הוא שיש לי מקום לחיבור של 10 פין ללוח בשביל לשים USB קדמי למחשב.. אך אין לי את ה-USB הנ"ל שמתאים לחיבור הזה... איפה משיגים אותו..???? מי שיעזור יבורך :)

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, אני מתלבט האם להשתמש בכרטיס הקול שנמצא על הלוח שלי (AC97) או לחילופין (לוח איפוקס KDA3J) - להתקין את כרטיס הקול הקודם שלי ה- CREATIVE SB LIVE 5.1....? מה אתם אומרים? יש לי מערכת סטיראו עם עוד רמקולים שמחוברים...ואני מעוניין לשמוע בצורה ההיקפית והאיכותית ביותר....אז איזה מבינהם להתקין? בתודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by jeyjey,

יש הבדל גדול שהוא שווה את הכסף הזה?

• 7 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by albert,

היי, אני חייב לוח מעבד וזכרון חדש , שלי כבר ממש ישנים (P4 1700, לוח ישן מאוד ו640MB זכרון אבל SD) משהוא ממש ישן... יש לי 1800 ש"ח לא יותר, אל תגידו לי להוציא מההורים עוד 200 - 300 שקל כי את ה1800 בקושי הצלחתי וזה גם עם עזרה של "מבחוץ"... אז בבקשה תנו לי משהו שיסדר אותי לשנתיים הקרובות... תודה.

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני רוצה למכור את הזיכרון שלי של GEIL PC4400 550MHZ הזיכרון בין חודש בערך ולא עבר שום OC ( הלוח הגביל אותי ב 480MHZ... ) שאלתי בפנדה ואמרו לי שהמחיר שלהם הוא 2600 שקל השאלה כמה כדאי לי לבקש אליהם ??? לזיכרון יש אחריות לכל החיים ואני יכול להחליף אותם לחדשים בלי בעיה במידה וזה עוזר במשהו...

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  10. Started by Konchi,

היי, עקב יציאת דור החדש של המשחקי המחשב (דום3, האף לייף2 בקרוב ועוד) החלטתי להחליף כמה רכיבים במחשב משום שאין לי מצב שבו אני יכול לקנות אחד חדש עכשיו המצב הנוכחי של המחשב שלי הוא כזה - כרטיס מסך Radeon 9600 XT, זכרון של 512 מגה ומעבד של 1.5 ג'יגה הרץ של פנטיום 4. אני מעוניין להחליף את המעבד לאחד טוב יותר אבל אני לא יודע אם לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדים חדשים של 2.4 או 2.5 ג'יגה הרץ. הלוח אם הנוכחי שלי הוא Jetway I401-R/I401 שזו איזה חברה סינית או יפנית אז בעקרון, איך אני יכול לברר אם הלוח אם יתמוך במעבד חדש, אשמח אם מישהו יברר זאת ויגיד לי פה כי אני ממש לא מתמצא בנושא הזה אם הוא לא תומך, על איזה לוח אם סביר ולא יקר אתם יכולים להמליץ לי? ובכלל, על איזה מעבד אתם יכולים …

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by X1000P,

קניתי מחשב חדש! יש לי עכשיו בעיה בכרטיס מסך יש הרבה איבותים ויש לי בעיה עם העכבר אז יום שלישי אני נותן לחנות את המחשב!! אז בPCMARK04 קבלתי 1400 נקודות בערך זה בסדר לזיכרון הזה samsung 512 ddr 400mhz pc3200 :-[ רק תגידו לי כמה עם זיכרון כמו שלי אני צריך לקבל נקודות בערך ! :-[

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  12. Started by Toxicboy,

קודם כל שלום , אני חדש פה ;D יש לי מחשב P3 1000 . המחשב פשוט לא מפסיק להתקע לי ..אם הוא מתאמץ טיפה הוא ישר נתקקע ..ואני פשוט לא יכול לעשות כלום אני חייב לסגור את המחשב ולהפעיל מחדש ..ואני פשוט לא יודע מה לעשות ..בדקתי כבר את טמפרטורת המחשב והיא רגילה , ומעולם לא עשיתי OC למחשב .. אז השאלה שלי היא מה יכול ככה לתקוע את המחשב פרט למעבד , ואיך אני יכול לבדוק זאת ? תודה מראש , אלון .

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by q1234,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_231&products_id=1038 מה אתם אומרים עליו ? אני צריך אותו למחשב שיש לנו בבית . לא לאוברקלוק , אלא לביצועים גבוהים . אתם חושבים שזה אמין שהוא 466 מגה הרץ וה-cas שלו הוא 2.5 ? יש אפשרות לקנות סטיק של 512 ואחד של 256 ? זה עדיין ימשיך לפעול בדואל , נכון ? תודה .

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by idox,

שלום לכולם ! שמעתי ש: AMD מתחמם מאוד, אבל יותר מהיר ממעבד פנטיום מקביל. יותר אמין ( כל אחד אומר משהו אחר..) פחות מותאם לתוכנות ולמערכת הפעלה. בקיצור , מה דעתכם ? מה עדיף ? אני מתייחס רק ל 32 ביט. אם אפשר להתייחס גם למחיר תודה , עידו

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום עמדתי לקנות לוח abit nf7 ומעבד amd barton 2500 אך בזיגזג מציעים את המעבד רק עם שנה אחריות ובנוסף עלי לקנות בנוסף מאוורר למעבד. לדברי זיגזג התחלף מפיץ בארץ וכרגע קשה להשיג את המעבדים. מאחר שאני מחפשת מחשב זול (אך טוב) לא נותרה לי ברירה כי אם ללכת על מעבד סלרון (אין לי כסף להשקיע בפנטיום 4) אני טועה או שיש חלופות נוספות?

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Chymes,

אז לאחר שפנדה דפקו אותי ונשארתי בלי לוח אם, אני חייב לקנות לוח אם חדש. אני רוצה לוח אם מאד איכותי למעבד AXP 2500. לא כל כך אכפת לי מ-OC, אבל חשוב שללוח תהיה יכולת OC מסויימת. חשוב שעל הלוח יהיו 4 חורים ליד הסוקט, בשביל גוף קירור גדול במיוחד. חשוב שהוא לא יהיה גדול, כי אין לי הרבה מקום במארז. תקציב: 900 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by 888,

מתי אמור לצאת FX 57 ,FX55?

• 116 תגובות
    • 6.3k צפיות
  18. Started by giloman,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87022.0

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מעונין לרכוש מחשב חדש אפשר להגיד ללא הגבלת מחיר. לאור שנים של נסיון לעולם לא היתה לי שום בעיה עם לוחות האם מבוססים ציפסטים של אינטל ,לעומת זאת ציפסטים של VIA תמיד עשו לי בעיות עם WINDOWS ,בעיות עם דיסקים העברת חומר שנתקעת מערכת הפעלה איטית וכו... אני מתלבט ראשית בין שני מעבדים AMD FX 53 939 עם לוח MSI K8N NEO2 NFORC 350 U ואו INTEL 560 עם לוח ASUS P5AD2 לפי כל המבחנים באינטרנט אני רואה ש ה AMD יותר מהיר מאינטל אבל לאור מה שכתבתי יש לי פחד מלוחות האם ל AMD האם יש ביסוס לחשש שלי?(רק אנשים עם נסיון) דעות להמלצות? המחשב מיועד בעיקר ל תוכנות משרדיות עריכת וידאו,אינטרנט ומשחקי FPS . שאלה נוספת האם המעבדים העתידיים של אינטל(ליבה כפולה ואו 64 ביט ישארו על לוחות 9…

• 11 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by 111111,

המחיר שלהם הוא 690 שח אני מתכנן לקנות שתיים כאלה, המחשב בעיקר למשחקים כבדים וכל שאר הדברים האם זה בזבוז כסף אם אני לא מתכנן אוברקלוק?

• 4 תגובות
    • 428 צפיות
  21. יש לי סטיק של 256 של מיקרון ואני מתכנון עוד אחד של 256 של a-data בשביל 512 שניהם במהירות 3200 ועכשיו הmicron עובד במחשב הזה עם samsung 2700 בלי בעיות. אם אני ישים את הa-data והmicron ביחד לא יהיו בעיות נכון ? עוד שאלה : כדאי לשים גם את הsamsung 128 של ה2700 ולגרום למהירות לרדת ל2700 אבל לקבל עוד סטיק של 128 (עד להוספת עוד 512 למען ה1gb) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  22. שלום לכולם ! אני רוצה בקרוב לשדרג את הזיכרון שלי ל 1 GB האם זה נכון לקנות עוד אחד של 512 במקום 2X256 (למען העתיד הרחוק שיהיה לי יותר קל להפתר מהקטנים)? (וגם כי אחד של 512 עולה פחות מ2X256). איך זה ישפיע על הDUAL ? והאם רצוי להשאר עם אותה חברה או שאני יכול להתפרע עם המשכורת וללכת על GeIL? תודה

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה בקרוב לשדרג את הזיכרון שלי ל 1 GB האם זה נכון לקנות עוד אחד של 512 במקום 2X256 (למען העתיד הרחוק שיהיה לי יותר קל להפתר מהקטנים)? (וגם כי אחד של 512 עולה פחות מ2X256). איך זה ישפיע על הDUAL ? והאם רצוי להשאר עם אותה חברה או שאני יכול להתפרע עם המשכורת וללכת על GeIL? תודה

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  24. אני קצין בסדיר ולכן אין לי יותר מידי זמן ללמוד את העסק לעומק; קראתי את הכתבה שפורסמה ב - DEV ועכשיו אני עוד יותר מבולבל ולכן אני צריך את עזרת אלו שכן הצליחו להבין את הכתבה במלואה: יש לי כרגע במחשב זיכרון 512mb 2700 של חברה עלומה בני לפחות שנה וחצי (או אפילו יותר) באחרונה רכשתי Athlon XP 2500 Braton, Abit NF-SL אני רוצה גם לחדש את הזיכרון, אז ככה: האם עדיף כרטיס בודד של 512 או שנים של 256? מה משמעות ה - C2, C2.5, 3 (האם זה ה - latency?) האם עדיף לי לקנות זיכרון 512 3200 בעל "C" נמוך יחסית (2.5, 2) ושל חברה טובה או פשוט להוסיף עוד 512 2700 רגיל? [מבחינת מחיר מול ביצועים] לא מתוכנן OC והשימוש העיקרי הוא גלישה, הורדה צפיה בסרטים וצריבה ופחות במשחקים, אך מכיוון שאני שואף לעשות…

• 4 תגובות
    • 426 צפיות
  25. אני עומד לבנות מחשב דיי חזק על בסיס מפרט בכיוון של: - AMD A64 3000/3200 - 1GB עם תכנון ל - 2GH בעתיד הקרוב (שנה) - ATI 9600XT - SATA אני לא גיימר, אבל יתכן ואחזור להיות אבל השאלה שלי , האם כדאי להשקיע מעט יותר במחשב עם פוטנציאל OC (ספק כח, מעבד לוח אם זיכרון וכו') או שפשוט ללכת על מחשב חזק ולא לתכנן ל-OC. השאלה שלי, מעבר לאלו שאובהים להתעסק עם מחשבים ולסחוט את המקס' - האם OC באמת נותן כאלו יתרונות משמעותיים שאני ארגיש? תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים