עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ras81,

חג שמח אני לא מבין מה בדיוק אומרות התוצאות האלה של ה BENCHMARK שעשיתי עם תוכנת אוורסט........... לפי הטבלה שלהם הביצועים שלי לא טובים יחסית לחומרה שיש לי (נמצאת בחתימה) מה הם אומרים והאם זה טוב, ואם לא איך אני משפר את זה? תודה MEMORY READ ------------------ CPU Motherboard Chipset Memory Read Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 2457 MB/s MEMORY WRITE -------------------- CPU Motherboard Chipset Memory Write Speed This Computer Epox EP-8KDA3+ nForce3-250Gb 917 MB/s

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  2. Started by Bose,

ערכת השבבים הבאה של NVIDIA למערכות מבוססות AMD תשוחרר החודש ואולי אפילו עוד השבוע. הערכה תקרא nForce 4 ותכלול תמיכה ב-PCI Express ובטכנולוגית ה-SLI של NVIDIA המאפשרת איחוד כח החישוב של מספר מעבדים גרפיים והצגת התצוגה על מסך אחד. מפרט מלא לא פורסם רשמית עדיין אך השמועה אומרת שרשימת התכונות כוללת תמיכה ב-Serial ATA וב-Channels High-Definition Audio ?7.1. לוח הזמנים הזה משאיר מעט זמן למתחרה, ATI, ששוקדת על השקת ערכה מתחרה שתענה ככל הנראה לשם Radeon Xpress, להציג את המועמד שלה לתחרות. מקור: http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=1602&more=1

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by keypod,

קראתי במספר מקומות שהשיפור בביצועים של מעבדי 939 מול 754 הוא מקסימום 5% (למעבדים בעלי דירוג דומה) ושהשפור היחידי הוא גמישות בזיכרונות - 4 זיכרונות DDR 400 מול רק 2 ב- 754 האם זה באמת נכון?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by hagay,

היי אני קונה בקרוב את המפרט הזה AMD65 3500 MSI NEO2 GEFORCE 6800GT ו512 זיכרון של סנסונג ורציתי לדעת האם היום צריך כבר ללכת על 1024 זיכרון ? האם הזיכרון הזה יתן יותר ביצועים ? או שאפשר להסתדר עכשיו עם 512 ובעוד חצי שנה לקנות עוד 512..

• 8 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by Satlan,

שלום אני מחפש מעבד למשחקים למחשב שאני אקנה . עכשיו הבנתי שיש את גרסאת 3000+ שהיא עם 512KB l2 לעומת 3400+ שהיא עם 1מגה. האם שווה להשקיע 3400+ ? או שזה בסדר אם אני אקח 3000

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  6. שלום כולם היום סוף סוף לקחתי תחלקים הכמעט אחרונים שלי למחשב שלי מסך,מעבד וזיכרון (דרך אגב זה מ ksp) קיצר באתי וקיבלתי תמעבד a64+3200 בקופסא הפלסטיק הזותי של אינטל וגם לא קיבלתי תמאוור של amd קיבלתי מאוור כזה עם גוף קרור בתוך קוספא טובה זה נראה האם דפקו אותי ? שקיבלתי לא תגוף קרור המקורי של amd ??? כי הגוף קרור של amd יש לו פאד תרמי וגוף קרור הזה צריך משחה טרמית האם יש הבדל? וגם כן קראתי את הברקוד על המעבד והתבבר לי שהמעבד שלי הוא קלואמר ולא ניוקסטל האם יש הבדל גדול בינהם ושאני יריגש ביצועים כי לפי מה שהבנתי לניקסטל יש512 קאש ו 3.4 תדר בגלל שזה 2.2 ב9 צינורות עיבוד ולקלאורמ יש מגה קאש ו3.2 תדר האם זה נכון האם יש הבדל גדול תודה לתשובות! חג שמח!

• 14 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by shaharo,

חשבתי על ABIT AN7 PQI 512MB 2.5-3-3-7 GunMetal Athlon Xp 2500+ Mobile מארז-250 + הרכבה 2300 מפנדס שינויים עצות?

• 10 תגובות
    • 559 צפיות
  8. טוב אז ככה המפרט שלי כולל AMD 2500+ crossair 512 twinx Gforce fx5900 nf7-s אז אני חושב על לקנות עוד זוג של 512 לזכרונות ואני רוצה לדעת כמה זה בעצם יעזור לי במשחקים ובווינדווז נ.ב. המעבד בOC ל-3.2

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  9. אני קונה מחשב מבוסס AMD ואני רוצה לדעת מה הבדיל בין שתי המעבדים האלו מה כדי לי לקנות יותר את AMD Athlon 64 3400+ Mobile או את AMD Athlon 64 3400 ומי מהם טוב יותר לאוברקוליניג? תודה

10. Started by elad_jacoby,

הכי טוב לא הכי משתלם!! EPOX או MSI או מה שיש.. עד 700 שקל בערך.. לא את הPRO

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by keypod,

זה מה שחיכיתי לו, ולאחריו אחליט בין 754 ל - 939 מישהו יודע מה קורה על NFORCE 4 ? קישור לידיעה - http://www.theinquirer.net/?article=18887

12. Started by mulderfox,

למישהו יש כזה? או יודע היכן אפשר למצוא? (רצוי בארץ. יש חנויות שמחזיקות בחו"ל - רובן באנגליה או אירופה) תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by Integer,

הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו ויש לי בעיה פירקתי את הכל וגיליתי שהמעבד שלי דבוק לגוף קירור הוא יושב עליו ולא זז מה הבעיה למה אי אפשר להוציא אותו ממה זה נובע ואיך אני מפריד אותו? תודה

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by giloman,

האם זיכרונות A-DATA VITESA PC4000 500MHZ יתאימו לי ללוח בלי בעיה ? אני מדבר על ה500MHZ כי אני יודע שאין בעיות עם ה400MHZ אבל שמעתי דברים על ה500MHZ תודה .

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  15. Started by morientes,

שלום לכולם ! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD ההתלבטות שלי היא בין 939 ל 754 הבנתי שהמעבדים החדשים פחות מהירים ,אבל מצד שני ראיתי שממליצים עליהם. מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר בבאלגן תודה מראש כולם

16. Started by The Shark,

שלום, יש לי בעיה שכבר נמשכת חודשים... המחשב שלי, בשעות עומס (משחקים בדר"כ), נכבה ומשמיע ציפצופים. לי היה ברור מלכתחילה שהבעיה היא בעיה של חום, אבל החבר'ה מהחנות השכונתית (מרדנית) התעקשו שזה וירוסים וכו'...... עד שישבתי איתם בחנות והוכחתי להם שזאת בעיה של חום. בכל מקרה, הם שמו לי משחה טרמית, הבעיה הסתדרה לתקופה של חודש וחצי בערך. אבל בימים האחרונים הבעיה חזרה..... מה עליי לעשות? כל חודש ללכת אליהם שישימו לי משחה טרמית?! לא נראה לי שזה אמור להיות ככה. אני לא שם בעצמי כי אני די מפחד שבטעות אני אשרוף את המעבד או משהו... מה הפיתרון? יש סוג של משחה טרמית שלא מתאדה? תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by BedBoy,

מה ההבדלים בינהם? הבדל אחד שאני יודע- ל 939 יש תמיכה ב- DC

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by The_overclocker,

ולמה הדבר אתם שואלים ? אני אענה, כשאפוקס הוציאו את הלוח לראשונה ואני קניתי אותו גיליתי משהו שממש לא אהבתי: על הגשר כמעט ולא היה קירור. היה היטסינק פסיבי קטן. משהו כמו זוג סינקים לזכרון. ומה עוד שלא היו אפילו Mounting Holes שהיו מאפשרים לי ולרבים אחרים להחליף את ה"היטסינק" הזה שהיה -מודבק- לצ'יפ. הייתי דיי מבואס מכל הקטע הזה, והייתי מעדיף אפילו את הNEO היותר יקר רק כדי לקבל את החורים והיטסינק יותר טוב. לדעתי זאת הייתה הדפילה הכי גדולה של הדגם הזה. לאחר שימוש של שבועיים (וככל הנראה ממתחים לא בריאים מספק ג'נרי, תחת OC) הלוח נדפק לגמרי ולא נדלק. אני כל הזמן הייתי בודק את החום של הגשר וכל פעם הוא היה יותר חם, עד שבפעם שהוא לא נדלק הוא היה ממש אבל ממש לוהט, ויכל לעשות …

19. Started by HellBoY,

מתי מגיעה הסוקט החדשה של AMD s939 לישראל?

20. Started by ameer_a7,

ותודה.

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  21. Started by omrij,

שלום לכולם קניתי סטיק של 512 של הזכרון הנ"ל ואני לא מצליח להריץ אותו ביותר מ 220 בלי ש memtest86 יגלה בעיות. המחשב ללא אוברקלוק בכלל והזכרונות קיבלו עד 2.85 מתח התזמונים שניסיתי הם 3-4-4-8 ו אוטומטי (2.5-4-4-7) 1T/2T לוח האם שלי הוא msi k8n neo platinum ומעבד 64 3400+ ניסיתי כבר הכול אולי מישהו יכול להציע משהו? אם יש מישהו עם השילוב הנ"ל(לוח+זיכרון) אשמח לשמוע תוצאות נ.ב. הורדתי גם את ה htt ל x3 ו x2 וינדווס עולה עד באס של 275 אבל לא עובר פריים 95

• 12 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by creative,

אני יודע שלפרסקוט יש בעיות חימום קשות אבל רציתי לדעת מה יותר חזק ולמה? (לא מה יותר משתלם!!!) AMD 64 3200 או פרסקוט עם קירור מאסיבי ושקט 3.2 GHZ

23. Started by ameer_a7,

שלום יש לי 2 סטיקים של זכרונות כל אחד 256 שעובדים ב DUAL CHANNEL ואני מעוניין להוסיף עוד זכרונות .. האם זה ניתן? איך בדיוק?

• 7 תגובות
    • 480 צפיות
  24. Started by Asafalfa,

מה מושלם למערכת שמתפקדת למשחקים ולצפייה בסרטים...? ??? בנוסף יהיה טוב לדעת במה הוא מתפקד בצורה הטובה ביותר.(כל אחד מה CORE שכתבתי .) בנוסף איזה הבדל יש בין Socket 939 ל Socket 754?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. איך אדע בדיוק?? תוכנה משהו? ואיזה סוג הוא הכי טוב והכי "קר" ?! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 486 צפיות

דיונים חדשים בפורומים