עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by jeyjey,

KSP עושים לי בעיות... נגמר להם ה8KDA3J ויש שמועות שהם לא יחדשו את המלאי אז יש לי שתי אפשרויות 1. לקנות את ה8HDA5J ב560 מKSP 2. 8KDA3J ב660 מזיגזג מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הלוחות? חוץ מזה שה8KDA3J עדיף

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by Impreza,

יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M עוזר לכם? זה BX99B והלוח תומך ב 100 מגה הרץ

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Impreza,

יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  4. Started by roeiw,

למישהו יש מושג אם נמכר כזה דבר? (ולא כמה סינקים של זיכרונות ביחד)

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  5. Started by אוריפ,

הנה קישור שנתקלתי בו לאתר סיני (יפני/קוריאני או כל שפה מזרחית אחרת) שבו יש תמונות של אריזת הRETAIL של אינטל פנטיום 4 עם הרחבה ל64 ביט! הטכנולוגיה היא הEM64T הידועה לשימצה, אבל היא אמורה להיות מאוד דומה לX86-64 של AMD. אם אינטל ישמרו על מחירים דומים או אולי קצת יותר זולים ועוד עם תמיכה ב64 ביט (בהנחה שהיא תהיה לא פחות טובה מזו של AMD, בעיקר לתאימות מאחור), היא תגרום לAMD להרגיש קצת לא בנוח... הקישור לאתר: http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotline/20040828/etc_em64tp4pc.html הנ ההקופסא למי שמתעצל:

• 57 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. יש לי כרטיס רשת מובנה של אינטל משהו והתקנתי sp2 ופתאום הוא לא מזהה לי את הכרטיס רשת רשת שמובנה על הלוח אם ואת הכרטיס רשת הנוסף שהוא לא מובנה הוא כן מזהה. איך הלוח אם הזה יזהה?

7. Started by Sai,

היום הלכתי לקנות מחשב... AMD 2800 עכשיו יש לי 2 אפשרויות ללוחות אם או 8KDA3J S-754 EPOX או Gigabayte d7nfrz הלוח אם ג'יגה ביט הוא עולה 329 ועוד הוא הוסיף לי בקר ב90 שקל.. והאפוקס בסביבות ה600 מה עדיף? המוכר אמר לי שג'גה ביט עדיף כי האפוקס לא תומך, ואין בו N-FORCE 2 אז זה לא טוב.. מה אתם אומרים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  8. שלום לכולם ! ניכנס לי קצת כסף לחשבון ואני רוצה לשדרג ל1GB זיכרון בדקתי 4 יצרים בסכום כסף שאני יכול להוציא - אשמח אם מישהוא יוכל להמליץ לי על אחד: TwinMos 512MB DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 Samsung 512MB DDR PC3200/400 - Samsung Original אולי גם צריך לקחת בחשבון שיש לי כרגע PC3200/400 SAMSUNG 2X256 תודה לכל העוזרים במלאכה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by amisha,

איך אני בודק יציבות של הזיכרון - לכול אורך הכתובות של הזיכרון ושהוא יבדוק לכול האורך והרוחב ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  10. יש לי את הלוח הנ"ל והוא כותב לי שיש לו בעיה C3, אז אם יש מישהו שיודע מה זה אומר. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  11. Started by Black_Citadel,

???

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

אני זוכר אותם לטובה עוד מהימים לפני 3 שנים כשהייתי משתמש קבוע בפורום (בתור REQO).. והלוחות של DFI ? נ.ב: למה לא מייבאים אותם לארץ ???

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  13. Started by HumanFly,

שלומות, אני הייתי מעוניין לדעת האם AMD מתכוונים בזמן הקרוב להוציא מעבדים לשוק עם תושבת 939 ועם L2 של 1MB CAHCE ? שלא יהייו במחירים אסטרונומיים כי כרגע 3500 בתושבת 939 עולה במחיר של מחשב חדש ! ומה בנוגע לשורת הפקודות SSE3 (אמרתי את זה נכון ? ) מה מקבץ פקודות המעבד הנ"ל משפר במעבד והאם הדבר הולך לצאת בקרוב והוא אכן ישפיע רבות או ישנה דבר מה בביצועיי המעבד בצורה קריטית ? בנוסף אשמח לדעת מתי יצאו לוחות חדשים שיתמכו בצורה טובה ב 939 עם NFORCE 4 ולא במחירים שלא נראו.... אשמח אם תוכלו לספק לי תשובות לגבי השאלות ההלו, אני יעריך זאת מאוד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by roeiw,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל AMD 64 Bit ויש לי כמה שאלות: 1.האם כדאי לשדרג את מה שיש לי כבר (ראו חתימה) 2.מה דעתכם על הלוח שבחרתי? MSI K8N Neo-FSR ומה דעתכם על DFI LANParty UT nF3 250Gb תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Fertilizer,

אני רוצה לחבר שני מעבדים על מנת לקבלת מהירות עיבוד גבוהה (אני לא רוצה להתמשמש באוברקלוק) האם זה קיים? האם יש מישהו שיודע איך עושים את זה ? האם משיהו קיים מדירך לזה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני הולך לבנות מחשב בתוך מזוודת איפור של אמא שלי (מזוודה שקופה לגמרי עם גימורים ממתכת...משהו יפה) אני צריך לדעת מה הלוח אם הכי קטן שיש...כמה הוא בערך עולה....ואם יש משהו רק קצת יותר גדול אבל יותר זול אז גם את זה ועוד שאלה....מעבד וזכרונות רגילים לגמרי אני מחבר אליו או שאני צריך לקנות גם מעבד וזכרונות מיוחדים? עריכה: שכחתי לשאול גם מה הוא כולל בילד אין..... הוא כולל כרטיס מסך וכרטיס קול?או שאני צריך להוסיף לבד?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by XTFriends,

שלום לכולם, אני מחפש לוח בסביבות ה-700-1000 ש"ח, תומך S-ATA, 4 סטיקים לזכרונות DDR, תמיכה ב-HT, פייאר-אוייר + כרטיס קול + 4 יציאות USB + כרטיס רשת מובנה... ושאר ירקות. אשמח לקבל עצות, ואם יש עוד משהו חשוב שצריך לדעת לגבי הקניה, אשמח אם תרעננו אותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. Started by TheShadow,

מה יותר חזק: Pentium 4 550J 3.40 GHz או AMD A64BIT 3000+ (שניהם תומכים ב טכנולוגית ה 64BIT..)

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by Integer,

אני קונה את הולח של ABIT IS7-E ואני מתכוון להתקין אותו לבד... אני קורא את ההוראות התקנה ויש שם משהו שאני לא מבין... WAKE-UP HEADER ולאיזה מצב לכוון אותם (אפשר \ אל תאפשר) יש שם כמה כאלה אחד לPS2 ושניים לUSB

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  20. שלום כולם ראיתי כי איפוקס הוצאיו עדיכון לביוס שלהם האם כדאי לעדכן תביוס? אני לא צריך לעדכן כי הכול עבוד בסדר האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by Impreza,

איך אני מוצא את הגירסה שאני צריך? יש לי לוח ABIT NF7-SL והביוס זה פוניקס 6.00 זה יכול לגרום נזק אם אני מעדכן? מישהו יכול לתת לי לינק לגרסה העדכנית?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by koby058,

מי מהם מתחמם פחות? ועל הדרך גם איזה קירור מומלץ ומתאים לסוקט 745 ?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by EPRO,

שלום לכולם. יש לי שאלה שיכולה להיות שהיא קצת מטומטמת אבל מטרידה אותי: מה ההבדל בין מעבד אינטל prescott ואינטל HT?, מי יותר טוב?, מי מהם מומלץ במהירות 3.2G?, והאם יש שילוב ש לשנייהם (לפי מה שהבנתי אילו שתי טכנולוגיות שונות) אודה מאוד אם אקבל תשובות ???

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. זיכרונות: האם כדאי לי לקנות סטיק של 1024? כדי שעוד שנה נגיד אני רצה עוד אחד שיהיה לי 2 ג'יגה.. האם כדאי ומשתלם?.... ואיזה חברה כדאי וסוג! כי שמעתי שבמעבדי amd 754 לא פועלים בdual channel זה אומר שזה לא משנה אם לוקחים סטיק של 1024 ו512X2 זה נכון?? ואיזה חברה הכי כדאי חוץ מGEIL שהם דיי מוזרים ואיזה דגם.. ואם עדיף 512X2 אז איזה חברה גם ואיזה סוג תודה בקיצור: האם כדאי לקחת סטיק של 1024 ? אם 512X2 ואם כן תפרטו למה ואיזה חברה הכי טובה ואיזה דגם! לוח אם: שמעתי שהגירסה הראשונה היה לה קירור חרא ביותר(EPOX)! אבל אני לא יודע איך לבדוק.. כי אני קונה מחבר של אבא שלי =/ בעעעעעעעעעעע אז מה דעתכם.. בבקשה אני חייב תשובה האם לקחת MSI או משהו.. והאם EPoX EP-8KDA3J זה הדגם השני? או שבכלל ל…

25. Started by bd,

או לחכות לאינטל שיגיע לארץ ה 64 שראיתי בכתבה... שזה גם 3.2GHZ וגם 64BIT ועם עוד תוספות חדשות.במחיר של ה AMD..?.. :-[ קניתי כבר לוח ל AMD אבל אני יכול להחליף :

• 0 תגובות
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים