עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אינטל. הזיכרון שאני מחפש הוא 512MB. 1. באיזו מהירות תומך לוח האם? 2. האם ניתן להשתמש בזכרונות מסוג DDRII? 3. האם ניתן להשתשמש בזיכרון בעל מהירות שונה מהזיכרון שקיים (אני מתכוון להוסיף את הזיכרון החדש לקיים)?

• 5 תגובות
    • 472 צפיות
  2. שלום אני הולך לבנות שרת אכסון אתרי אינטרנט במארז RACKMOUNT בגודל U1 כעיקרון אני הולך להפעיל מערך של RAID 1 בחיבור SATA אני גם יתקין שני סטיקים של זיכרון 400 MHZ כאשר כל סטיק יהיה בגודל 512 MB ואני רוצה שהם יעבדו ב DUAL CHANNEL אין לי שום מטרה להפעיל משחקים כלשהם על השרת הזה אני הולך להריץ מערכת הפעלה WINDOWS 2003 SERVER ואני רוצה שהיא תעבוד כמה שיותר מהר ללא כל נפילות עקב בעיות חומרה. אני מתלבט בין קניית שני מעבדים וכאן אתם נכנסים לתמונה Intel Pentium 4 2.8GHz LGA775 1MB 800MHz HT 520 BOX לבין AMD Athlon 64 2800 CPU Box השאלה שלי מה יותר טוב ה AMD או INTEL ? האם יש הבדל בביצועים בין 1MB Cache לבין 512K Cache ? האם WIN 2003 SERVER בכלל תומך ב 64 BIT ? והאם ה 64…

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  3. אני מתכוון להחליף מעבד בקרוב, מערכת ההפעלה כבר מותקנת (XP SP2) והמחשב פעיל מזה זמן רב אז האם אני צריך לצפות בעויות בוינדוס או עם כל המערכת אחרי ההתקנה או שזה יהיה פשוט כמו להחליף כרטיס מסך ??

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  4. יש לי לוח אם ASUS A7V-266E, כשקניתי אותו הוא היה הדגם הכי נמכר ללוחות של AMD... ללוח יש קירור אקטיבי (מאורר קטן) ל NORTHBRIDGE, כמובן VIA 266... עכשיו לפני כמה חודשים המאורר התחיל לעשות רעשים, כנראה מהצטברות אבק... אני מדי פעם מנקה אותו עם WD40 אך הרעש חוזר בסוף... חיפשתי בהרבה מקומות מאורר מתאים להחליף אותו, אבל המאורר הזה קטן מאוד והוא לא FORM FACTOR של המאוררים הקטנים (הוא יותר קטן), ככה שלא מצאתי משהו מתאים לתושבת שיש על הלוח בשבילו.. . רציתי לדעת אם למישהו יש מאורר מתאים כזה, או לוח כזה שלא עובד / לא צריך והוא יכול לתרום לי ממנו את המאורר (אני ינסה לשים תמונה שלו אח"כ...). (דרך אגב, אף פעם אל תעשו את הטעות של לקנות לוח אם עם מאוררים ל CHIPSET, אני את הלקח שלי למ…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by sxs,

לפני שבועיים בערך הייתה ידיעה באתר שתהיה גירסת AGP לNF4.... האם זה בוטל? כל ה NF4 יהיו רק עם PCI-E?

• 12 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

א) הNFORCE 3 250GB מה זה אומר ה250 האלו ?! ב) מה זה FIREWIRE? ג) מה זה 1394 ? תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 434 צפיות
  7. Started by TheShadow,

??

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  8. יש לי את תוכנת SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס השאלה היא מה זה ביוס

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. מה זה כל הקטע של הביוס ויש לי תוכנה בשם SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס וגם התקנתי את התוכנה easytune4 שבא עם הדיסק של הלוח ושם הוא כותב לי משו כמו wraning system cou ויש 00 ליד מה זה אומר תענו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 403 צפיות
  10. Started by davidz,

הייתי רוצה המלצה ללוח אם שיתאים ל amd 2500 ושיתמוך ב sata ו dual ddr

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  11. Started by integral,

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-3100-oc_6.html

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by Nitro,

הייתי מריץ חיפוש לפני הכתיבה, אבל מכיוון שזהו נושא שמשתנה מיום ליום עם עדכונים ודברים חדשים.. חשבתי שכדאי לכתוב מחדש. עד עכשיו הייתי סגור על סוקט 754 עם לוח 8kda3j rev 2, 630 ש"ח מנועה. אחרי שיטוטים רבים, אחרי כל הפעמים שקראתי שחבל לקנות עכשיו, וצריך לחכות ל939 בשביל אפשרויות השדרוג, החלטתי שזה שווה בדיקה.. השאלה היא, האם יש לוח כמו האפוקס הנ"ל, שידוע שהוא לוח מוצלח, ובמחיר סביר? אם מישהו רק יריץ חיפוש בפורום על הלוח הזה, הוא יראה כמה פעמים הומלץ עליו במפרטים.. השאלה היא האם יש לוח דומה ל939.. הייתי קונה בכיף את ה neo2, אבל המחיר שלו עדיין גבוה משמעותית מהאפוקס.. האם בכלל יש לוחות 939 זולים יותר? והאם צפויים להגיע לוחות חדשים בקרוב, זולים יותר? אני לא מעוניין בSLI, והאפשר…

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  13. בארצות הברית ה3200 עולה 900 שקל!!! לארץ הוא עדיין לא הגיע מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע או באיזה חנות אני יכול למצא אותו? תודה. ועוד שאלה: אם יש לי את האפשרות האם כדי לי להביא אחד כזה מחול? האם אני יסתכן שאולי תוך שבוע יקרה משהו ואז המעבד הלך קפיש כי אין לי אחריות בארץ האם אפשר להשיג אחריות בארץ? תודה

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  14. MSI K8N Neo PLATINUM AMD ATHLON 64 3200+ BOX או AMD ATHLON 3500 S-939 64 BIT ABIT AV8 S-939 SATA GBL MSI RADEON 9800 PRO PLUS 128MG או MSI RADEON 9600 XT 256 MG

• 9 תגובות
    • 455 צפיות
  15. תכלס, יש באמת הבדל גדול? אני מדבר על מערכת מבוססת אינטל. 2.8Ghz 800fsb prescott 2x256mb ddr 400mhz Asus p4p800s se - not supported dual!! baHhhhh Radeon 9100 128mb Wd 40Gb 2mb buffer האם שווה להחליף לוחבשביל זה.. כמובן שאני מדבר על trade-in ולא קנייה מחדש... הבדל מקסימום 200 שקל. ללוח טוב של abit (IS7-e2) i למשל..

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  16. Started by poltergeits,

היי יש לי שני סלוטים של 256 והם עובדים בדואלי הבעיה היא שאין לי כסף לקנות ישר עוד שניים נוספים ורציתי לדעת אם אפשר לשים עוד אחד רק והמחשב יעבוד בצורה תקינה כלומר ינצל טוב את הזיכרון או שמא אני חייב שיהיה זכרון תואם בכל צד וזה יכול להיות רק עוד הרבה זמן

17. אינטל אשרה רשמית: מעבדי הזיאון החדשים שלה (הנוקונה) ישתמשו בסטפינג המחודש E-0 שייצור מעבדים קרירים יותר עם ניהול חשמל טוב יותר, הרחבת 64 ביט עם תאימות מלאה לאחור של 32 ביט - EM64T והNX - למניעת הצפות באפר במעבד שנגרמות ע"י תולעים ווירוסים. כעת שהעסק אושר שמית זה עניין של כחודש, לדעתי, עד שאינטל תאשר רשמית את העניין לגבי הפנטיום 4 הביתיים. מקור: http://www.digitimes.com/news/a20041012A7052.html

18. Started by Kenny,

היי , אבא של חבר שלי נמצא ביפן כרגע. בכל מקרה , הוא ביקש ממנו שיביא לו מעבד פרסקוט 3.4 gb קיצר , שאלתי אותו למה הוא לא לקח 64 ביט , ושהפרסקוט לא ממש מוצלחים. קיצר הוא אמר לי משהו שזה מעבד שונה , ואין אותו בארץ , והוא ממש אבל ממש חזק... והוא שונה משאר הפרסקוטים שלפניו. למישהו יש איזה מושג איזה מעבד זה? ואם יש באנץ-מארקים שלו , כנגד 64 ביט? או כל מידע עליו. (וזה נכון שאין אותו בארץ ?) תודה.

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by josephu,

אני מחפש לוח אם ל-SFF. ראיתי שיש היום לוחות אם עם גרפיקה מובנית שכוללת TV OUT. השאלה שלי היא האם האיכות של ה TV OUT בצ'יפסטים היא מספקת והאם הלוחות ברמה סבירה ללא קשר. 2 לוחות לדוגמא: KM18G PRO ALBATRON A350DMS JETWAY

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים. היתה לי בעיה במחשב החדש בזכרונות החזרתי אותו לחברה וככה: במקום הזכרון של KINGSTON 512MB DDR 400MHz CL2.5 בסלוט אחד שמו לי TWINMOS 256Mb DDR 400MHz CL2.5 כפול 2 (כלומר 512Mb) רציתי לדעת איזה זכרונות יותר טובים TWINMOS או KINGSTON (לי לא משנה סלוט אחד או שניים)??? זה דחוף לי אנשים תודה...

• 6 תגובות
    • 453 צפיות
  21. Started by Dano,

שלום אז אני מתכוון לקנות במחשבי החדש מעבד AMD 3000 סוקט 754 ווהלוח החדש נ-פורס 4 שיותאם לסוקט שלי... עכשיו השאלה שלי היא: א. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 6600gt והוא צריך חיבור PCI-E לכן אני לוקח את הכרטיס הנ"ל, אני הבנתי שיש אפשרות לSLI אם תוכלו להסביר לי מה זה והאם כדאי ומשתלם לי לקחת לוח שהוא Nforc4-SLI... ב. האם כדאי לי לעבור לסוקט 939? האם זה משפר המון בביצועים? ואם לא אז אני יישאר עם הסוקט הרגיל שלי.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  22. שלום, פתחתי את אחד המחשבים בביצפר וראיתי שם זכרונות קטנים כאלה מוזרים אז לקחתי אותם הבייתה 4 כאלה שהם 2 זוגות בעצם ... ורציתי לשים בפנטיום 1 שלי שיעבוד קצת יותר טוב.... אז ראיתי שאצלי בפנטיום 1 יש SDR רגיל של 32 מגה כמו בפנטיום 3 ועוד שניים קטנים כאלה אז שמתי עוד שניים מתוך ה4 שלקחתי.. מה הם עושים? בספירת RAM בהתחלה המחשב סופר רק 32 אז מה הם עושים בעצם? תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  23. Started by B.D.B,

[ltr]well the AXP 1800+ is getting old and being HL2 is around the corner I figger it's upgrade time again. I was thinking about getting an S939 A64 3000+ (190$ @ newegg), considerring the 754 socket is almost dead. looked around and there isn't many s939 mobos. anyways, I need a recommendation for one with an AGP and a PCI E slot. or for an PCI-E to AGP adapter. I assume that all athlon 64 (s754,s939,s940) uses the same type of heatsink, because I also need a heatsink since it comes as OEM. nothing fancy, but better than stock, and most important in the 100-150nis range. thanks in advance. and please reply, because I've noticed people just don't reply to my threads.[/ltr…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by kknd,

שלום לכולם, איזה מבין ארבעת הצ'יפסטים הבאים הוא המומלץ ביותר למעבד Barton 2500: Nforce2 400 Ultra K8T800 KT600 מומלץ מבחינתי = קודם כל יציבות ורק לאחר מכן ביצועים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  25. Started by alon22,

שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם

• 2 תגובות
    • 506 צפיות

דיונים חדשים בפורומים