מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות החודש או חודש הבא מחשב חדש אני לא יודע על מה לבסס אותו כיוון שגם אינטל וגם AMD הוציאו מעבד חדש שתומך בPCI-E ו S-ATA ו DDR2 אז מה כדאי? AMD 64 3500 SOCKET 939 או INTEL P-4 3G LGA775 דרך הגב המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אופיס ומשחקים דרך אגב שאר החומרה אני יחליט בהמשך אבל אשמח לקבל את הצעתכם תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה לוח אם לקנות ל AMD 64 תקציב מקסימום 700 ושיהיה טוב לאוברקלוק
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום ! אני משתמש ב AMD עם לוח אם של ASUS (DDR 400) אני עורך הרבה על המחשב (וידאו וסאונד) ורוצה לשדרג את הזכרון כרגע יש לי סמסונג 512 ואני רוצה לקנות 2 יחידות של A DATA של 512 החברה הזאת היא בסדר ? האם יש משהו שאני צריך לדעת ואתם יכולים לחדש לי ?
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
Gigabyte GA-K8NS nForce 3 250? הוא עולה 570 שקל עם 3 שנים אחריות וחבר שלי לא עושה OC
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בעמוד הראשי יש כתבה על nForce 4 מישהוא יודע מתי הוא יוצא לחנויות ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית מחשב ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים : זכרון : A-DATA או SAMSUNG או KINGSTON (ואגב מה ההדלים ב KINGSTON בין CL2.5 לבין CL3 ) מעבד : P4 2.8GH 800FSB 1MB האם עדיף PRESCOT או רגיל (מה ההבדל בין PRESCOT לבין LGA775) לוח אם : INTEL , ASUS ( עם CHIPCET 865) תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם : AMD K8N-E Deluxe והתקנתי ווינדוס וחיברתי את המודם ליציאת רשת בלוח אם וזה כל הזמן עושה לי שגיאה בהתחברות התקשרתי לתמיכה טכנית של האינטרנט והוא אמר לי שצריך להתקין driver של הכרטיס רשת בדקתי בדיסק של הלוח אם ולא מוזכר שם כלום על האינטרנט (במחשב הישן שלי גם לא מוזכר כלום על כרטיס רשת וזה עבד) מה לעשות? (חיפשתי באתר של asus ו nvidia ואין להם שם driver לכרטיס רשת של הלוח אם)
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בין 2 אלו AMD 64 3000+ או P4 3000 מה טוב יותר למשחקים !?!? תודה
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם epox 8rda3+ שנקנה ממש לא מזמן... הבעיה היא שאין לו תמיכה ב PCIE... האם שווה לשדרג בשביל ללוח שכן תומך\יתמוך בעתיד..? או להשאר עם זה עד שיצא מתאם ל PCIE או שהכרטיסים יצאו ב AGP..? :-\
-
- 8 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 בלי לוח שתומך SATA אם אני יקנה הרדיסק SATA הוא יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מעבד ולוח אם ב1240 שקל, אני יודע שזה תקציב לא הכי מרווח אבל זה מה שיש הזכרון הנבחר הוא Adata 512 400 MHZ מKSP ב460 שקל (תקציב כולל 1700 שקל, אם יש שינויים לזכרון תשנו) המעבד צריך להיות יותר חזק מאשר מעבד אינטל 2.8 (נורטווד) [המפרט רצוי שיהיה AMD, השאלה היא האם הסמפרון וה64 ביט שונים כ"כ כי עם הסמפרון יש הרבה יותר טווח לתמרן AXP לא רצוי כל כך) השימושים הם למשחקים וקצת 3D והכ.מסך הוא 9700 פרו (כרגע יש לו אינטל 1500 ו128 RDRAM)
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
זו שאלתי ??? אם יש כאלו התומכים היכן אפשר למצא מידע עליהם?
-
- 15 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אז ככה: המחשב מיועד 80% לגלישה באנטרנט 10% משחקים 10% צריבות,טקסטים,ועוד.. אני קונה מחשב חדש ויש לי תקציב של עד 5500 ש"ח והוא צריך לכלול מסך דק 17" יש לי היתלבטות בין אינטל לAMD המערכת של אינטל כוללת ככה: p-4 3g 775 lga m.board{intel/asus/msi/gigabyte}915 ddr 2 pci-e s-ata כמובן על הלוח יהיו כרטיס קול ,כרטיס רשת 512 ddr2 400mhz כרטיס מסך-radeon x600 או xfx5750 h.d-80g sata dvd rw+/- cd/dvd floppy מסך 17" דק-benq או fujitsu או umax {נכון למחירים של היום} מארז ,ספק,מקלדת ועכבר והמערכת של AMD מתבססת על socket939 עם מעבד של לפחות 3200 ושאר המפרט הנ"ל למעט DDR2 שאינני יודע אם הוא תומך בו אז מה כדאי לקנות? האם בכלל זאת מערכת טובה? האם היא שווה את המחיר? …
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
כשמדברים על סטיק של זיכרון מה זה או מה הכוונה PC 3200 למה הכוונה: מהירות או מה? אנא פיתרו לי תעלומה זו
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
ש754 הוא סוקט שהולך למות בקרוב מאוד. בעוד שנתיים למשל ימות לי ה754 שלי שבא עם 3 שנים אחריות, מה אני יקבל מעבד 939?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות בחו"ל(כי זה זול) שמוכרת ושולחת זכרונות PQI לארץ. ראיתי את הזכרונות ב NEWEGG אבל הבנתי שהם לא שולחים לארץ, ולא מצאתי את הזכרונות ב EBAY. מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת: האם כל זכרון 512 MB, DDR500 נראה "Vitesta", או שזוהי סדרה מיוחדת..? תודה, נדב.
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי לוח - ASUS P4C800 E-DELUX. יש עליו 2 זכרונות זהים של קינגסטון, 400MHZ, של 512MB כל אחד. מקריאה אקראית,פתאום ראיתי באחד התרדים כאן, שאפשר לחבר אותם בצורה של DUAL, דבר שאף פעם לא שמעתי עליו. כרגע הם מחוברים בצורה "רגילה", נראה לי, פשוט אחד ליד השני (בצבעים נפרדים, אחד בשחור אחד בכחול). שאלות למבינים: 1. איך בעצם מחברים אותם ב DUAL? 2. האם יש צורך להגדיר בביוס? 3. מה נותן החיבור ב DUAL? כלומר מה ההבדל מעשית בין DUAL לחיבור כמו שעכשיו יש לי? 4. האם יש עוד פיצ'רים בלוח שלי שאני לא מכיר? (לא שאני בור,פשוט לא ממש מתעמק בזה...אל תשאלו "אז למה קנית אותו"- פשוט זוהי מערכת עריכת וידאו והיה חשוה לי לוח אם יציב ואיכותי). תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 998 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום אני חדש פה וממש היתפעלתי מהאתר הזה ומהפורמים עכשיו לשאלה :] אני מתכנן לשדרג את המחשב בכרטיס מסך לוח אם זיכרון פנימי ומעבד. בקשר למעבד יש לי שאלה:התקציב שלי הוא לא ממש גבוה ואני אצתרך להיסתפק בדגם של מקסימום 500-700 שקל. וחשוב לומר שאני מחפש משהו שיהווה חוזק למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך הוא החלק היותר חשוב אבל קראתי פה בפורום במאמר על המעבדים שלמשחקי רשת דרוש גם מעבד חזק . אז השאלה שלי האם מעבדי AMD sempron או barton בסביבות ה 2600 עד 2800 יעשו את העבודה בצורה טובה? ואם כן מה עדיף? sempron או barton? ומה ההבדל? ועכשיו ללוח אם : המוכר המליץ לי על ABIT עם הצ'יפסט של nFORCE2 יש כמובן כמה סוגים בסידרה אבל ההפרש במחירים שלהם לא ג…
-
- 5 תגובות
- 465 צפיות
-
-
-
אין לי doul ddr זה בסדר אם אני יוסיף עוד chip של מהירות 333 (מה שיש לי עכשיו זה512 מהירות400) מה זה doul ddr בכלל?
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המממ רציתי לדעת אם הלוחות האלה תומכים גם ב ATA חוץ מSATA http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-V&fMTYPE=Socket%20478 = ABIT IS7-V2 (intel 848 http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s800-mx/overview.htm על הלוח הזה גם מובנה כרטיס מסך ? = ASUS P4S800-MX DDR400,sb,lan,vga http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s800/overview.htm = ASUS P4S800 DDR400,sb,lan ASUS P-4P800SX(i848) sb,SATA,lan = אין לינק http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2&fMTYPE=Socket+478 = ABIT IS7-E2 (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA ואיזה מהם הכי ממולץ ?!
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת... תענו לי בבקשה דחוף למה עוד כמה דקות אני הולך לקנות מחשב...
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-