מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום למומחים, קניתי את ה 965P של GB. איך אני יודע עם זה ה Rev 3.3? אני משתמש ב windows vista. ב system information כתוב לי: 965P-DS3. תודה!
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חשבתי בעקרון על P5E3 אבל גיליתי לצערי שהוא לא תומך בDDR2 אלא אך ורק בDDR3... נראה לי חשוב שלוח יתמוך או יאפשר שדרוג עתידי לזכרונות DDR3 אבל אין לי שום כוונה לרכוש כאלה בתמחור הנוכחי במיוחד לאור העובדה שDDR3 לא הציג שיפור משמעותי מול DDR2 עד כה ובטח שלא בקיטים שנועדו למשתמש ביתי ממוצע הבנתי שיתרונם העיקרי הוא בביטול הגבלת המהירות הנוכחית שהכרנו בDDR2 ושהם יכולים להגיע אף ל - 2000MHz בקיצור, שאלתי אליכם היא האם קיים לוח X38 שמאפשר שימוש בשני סוגי הזכרון?? (לא בו-זמנית כמובן..) ואם כבר פתחנו תראד אולי תוכלו לעשות לי קצת סדר עם הלוחות החדשים, יתרונות וחסרונות של כל אחד עם דגש על הלוחות של אסוס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
נתחיל בהתייעצות, רציתי לדעת את דעתכם לגביי לוח אם של ASUS: p5v800-mx-uaygz. האם הוא טוב? אני רוצה לוח אם טוב בסביבות ה- 800 ש"ח יש משהו טוב בסכום הזה? כמובן שיהיה לפנטיום 4 2.8GHZ ומעלה. ולגביי השאלה על מעבד דו ליבתי, זה שונה משמעותית ממעבד חד ליבתי? בעתיד יהיו תוכנות ומשחקים שיתמכו רק במעבד דו ליבתי? אני בקרוב מתכוון לשדרג את המחשב, אבל אין ברשותי מספיק כסף למעבד דו ליבתי כיוון שאני מחליף עוד רכיבים, אז רציתי לדעת אם אני יקנה מעבד חד ליבתי אם אני אוכל לשרוד איתו כמה שנים לא מבחינת מהירות אלא מבחינת תוכנות שיתמכו בו ומשחקים? תודה רבה על העזרה. וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם הגולשים רכשתי היום לוח אם של חברת ASUS דגם MAXIMUS 2 FORMULA אני רוצה לדעת עליו קצת יותר מקרוב בקשר לבצועים ואמינות שבו.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ואשמח לקבל את עזרתכם היות והידע שלי בחומרה הוא דל, אשמח לקבל את עזרתכם בשאלה הדי בסיסית שלי: כרגע יש לי AMD64BIT שרץ על לוח אם מסוג Albatron K8X800 Pro 2 עם סטיק זיכרון דואלי יחיד של 512RAM PC3200 R2 מסוג OCZ. אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512mb למחשב, כאן מגיע תורכם. אני רוצה לדעת במה אני צריך להתחשב בקניית סטיק הזיכרון החדש? כלומר, אני לא רוצה שהתזמון של הזיכרון הישן שלי היפגע והאיכות של הזיכרון (הבנתי ש OCZ היא חברה מעולה) תשאר גבוהה גם כן.... איזה זיכרון כדי לי לקנות? אותו זיכרון בדיוק? כמו כן רציתי לשאול אם תהיה לי בעיה להריץ את הסטיק הנוסף בדאול צ'אנל? הלוח שלי תומך ב 2 ערוצים דואלים ו 2 SDRAM לא? מודה לכם מקרב לב!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי שלום לכם... אני מתלבט בין כמה זכרונות ואני צריך את עזרתכם... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3201 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4199 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3410 אילו זכרונות הכי טובים כאן ? האם כדאי לקחת דווקא את ה OCZ עם הגופי קירור ? המטרה של הזכרונות האלה OC קטנטן של 220-210 באס + משחקים.... תודה לכולם... נ.ב אני יודע שיש את הG.SKILL אבל אין אותם כרגע במלאי אז ירדתי מהם....
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעובד עם מעבד celeron 766mhz ואני רוצה להחליף אותו במעבד p3 1ghz . מצטער שאני לא כותב עוד פרטים, זה מחשב ישן אני לא יודע... אז האם אפשר להחליף, איך אני יכול לבדוק והאם אני צריך לשנות איזשהם הגדרות?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כרגע יש לו כרטיס AGP 6600 רגיל מעבד P4 מסוג כל שהוא.. במהירות 3.0GHZ המלצתי לו בינתים לוח אם ASROCK 775DUAL-VSTA מעבד E6300 וספק ליברטי 400W מה עוד אפשר להוסיף / להחליף ממה שהצעתי?
-
- 12 תגובות
- 570 צפיות
-
-
עד כמה שאני מבין הבאס של המעבדים הללו אמור להיות 333MHZ. עכשיו לגבי הQ9450 שאמור לעבוד בתדר 2.66 אז זה מסתדר כי המכפלה שלו היא 8. אבל לגבי הQ9300 והQ9550 התדר שלהם לא מתחלק ב333 אז מה בדיוק המכפלה שלהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קיבלתי את הocz platinum 2*1gb dual channel השאלה היא האם כדאי להשאיר את ה512*2 שיש לי של סמסונג? כלומר, שיהיה לי יחד 3GB דרך כל ארבעת הסלוטים [ואז אני לא זוכר מה, מהירות העבודה תהיה יותר נמוכה או משהו כזה :-[ ] או לעבוד עם 2GB שקיבלתי של OCZ? ולשים בצד [לא במחשב] את ה512*2 הנוכחי? מה יהיה יותר יעיל מבחינת תוכנות\משחקים?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 2 ג'יגה שמורכב מ- 2X512 twinmoss 667 ו 1 ג'יגה קינגסטון 667 . אני יודע שיש בעיה שככה הם לא יכולים לעבוד בdual על הלוח שלי - gigabyte ds3 - אבל המחשב ממש נתקע ככה, אי אפשר לעבוד כשאני מחבר את כל הזיכרונות יחד. ואז אני נאלץ לוותר על ג'יגה ולהניח אותה בצד. הכרחי לי מאוד 2 ג'גה בגלל שהויסטה לבד סוחטת לי לי חצי מהזיכרון וברגע שאני פותח תוכנות עריכה כמו אפטר אפקטס האחוז שימוש בזיכרון קופץ ל90% מה הפיתרון ? כי אני יודע שהלוח תומך בנפח 2 ג'יגה ובסוג. אז איך אני יכול לחבר את כל הזיכרונות וששני הג'גה יעבדו נורמלי? המפרט שלי: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Gigabyte GA-965P-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 1024 MB…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אם רק אפשר לעדכן ב stickies ולנעול... תודה רבה! http://www.corsairmemory.com/memory_basics/index.html
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חשבתי להזמין את הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 הלוח שלי הוא ASUS P5LD2-SE LGA775 Intel 945 עכשיו אני יודע שהוא יפעל במהירות הנמוכה יותר, השאלה שלי האם הוא בסדר מבחינת מתח?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם אפשר מעשית לחבר כמה מעבדים וכמה זיכרונות ולהשיג עלייה בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שקניתי לפני כשנה ואמי רוצה להוסיף זיכרונות השאלה היא איזה זיכרון לקנות מפרט המחשב: Intel i7 930 @ 3.4Ghz Gygabyte x58a-ud3r 6gb ddr3 2x3 patriot 1600 viper series אני רוצה להרחיב את הזיכרונות ל 24ג'יגה מ כיוון שאני עובד עם הרבה תוכנות שזוללות לי את הזיכרון תוכנות כמו: 3d studio max Zbrush Photoshop ועוד... עכשיו למי שזוכר הלוח אם הזה עובד על בסיס טריפל צ'אנל לכן יש 3 סטיקים של 2 ג'יגה ועכשיו כשאני מסתקל בחנויות אני רואה שהזיכרונות מגיעות כדואל צאנל אז אני לא בטוח שזה יתאים ובגלל זה אני שואל כאן. בגדול חשבתי לקנות 6 סטיקים של 4 ג'יגה 1600Mhz השאלה היא רק אם זה יעבוד?? ואילו זיכרונות הייתם ממליצים לקנות?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שכתוב לי בCPU-Z 400MHZ זה אומר שיש לי 800 אפקטיבי?כי כל פעם אני רואה תגובות אחרות.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שמעו אני עוד שבועיים - שלוש קונה מחשב עם כנראה מעבד E6420.. עכשיו אני הולך לעשות לו OC עד ל 2.7GHZ.. לא משו רצחני... ממ אני ככל הנראה יחכה גם ללוחות אם עם צ'יפסט P35 אבל לא בטוח שאני אחכה.. בכל מקרה, יש לי התלבטות בין שני זיכרונות באותו טווח מחירים. אחד של OCZ ואחד של GSKILL, איזה מהם איכותי יותר וטוב יותר לOC? OCZ: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3190&Pname=OCZ GSKILL: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3208&Pname=Gskill מה טוב יותר? אגב, אני לא כל-כך מבין בOC אבל אם אני עושה OC ל2.7GHZ אז אני מעלה את הFSB לבערך עד 340.. זה יעשה גם OC לזיכרונות? דרך אגב, אם אני עושה OC עד לFSB של 340, גם זיכרונות 667MHZ יספיקו לא?
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב דיי ישן עכשיו אני רוצה לקנות זיכרון חדש (יש לי עכשיו 256 מגה) וגם לקנות הארדיסק חדש עכשיו אני לא ממש בטוח באיזה ממשקים הלוח אם שלי תומך SATA, SATA2,DDR,DD2 וכל זה. הדגם של הלוח אם שלי הוא Asus P4S333-M אני אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה ממשק אני צריך לזיכרון שלי ואיזה ממשק אני צריך להארדיסק שלי... ממה שאני חיפשתי ומצאתי לזיכרון שלי אני צריך ממשק DDR ולהארדיסק אני צריך ATA/IDE אבל אני לא בטוח בזה ואני לא רוצה לקנות סתם אני אשמח אם תוכלו לעזור לי... ואני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על הארדיסק 200 GB בסביבות ה 550-600 שקל זה יהיה מעולה וגם להמליץ לי על זיכרון 512MB ומעלה בסביבות ה 400-500 שקלץץ זה ממש יעזור לי
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שזה המעבד בו ויש לי מספר שאלות 1.הוא מקורר מספיק או שיש צורך בתוספת? 2. ניתן לעשות לו אוברקלוק ואם כן אז עד כמה? 3.הוא טוב או לא טוב למטרת משחקים(ואולי אוברקלוק קטן וצנוע) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
Tom's Hardware פירסם היום נתונים והשוואת על הצ'יפסט 865 של אינטל ועל המעבדים החדשים וכמו כן על כמה לוחות אם חדשים המצויידים בצ'יפסט החדש הזה. מידע ופרטים נוספים בכתובת הבאה: http://www17.tomshardware.com/cpu/20030521/index.html
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
רצוי זול עד כמה שניתן, בתקווה לרדת מאזור ה900 שקלים. חשבתי על Gigabyte GA-8I945G Pro ועל ASUS P5LD2 עם נטיה קלה לכיוון ה ASUS. הצעות נוספות תתקבלנה בברכה.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 800Mhz ) לוח אם - ASUS cuv4x הH.D הנוכחי -20Giga- QUANTUM FIREBALLlct15 20 - 4500RPM ברצוני להחליף את הH.D לנפח וRPM גדול, ביקרתי בK.S.P והטכנאי שם אמר שH.D חדש של 40G לא יעבוד אם לוח האם שיש לי. חיפשתי קצת באינטרנט באתר של Asus ומצאתי את המפרט של לוח האם: ftp://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb/sock370/pz133/cuv4x/cuv4x-102.pdf -MANUAL עיינתי בו אך עדין לא הצלחתי להבין איזה H.D אני יכול לחבר לו ... :s05: אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבדיקה של העניין
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ישן intel D865GBF/D865PERC עם 2X256MB זכרון, במהירות 400MHZ אני רוצה להוסיף זכרון 2x1G במהירות 667 במקום הזכרון הקיים. כתוב שהלוח תומל עד 400MHZ, מה קורה אם שמים 667? האם יהיה צורך לשנות משהו בהגדרות BIOS כשמחליפים? תודה רבה רבה יואב
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט שתומך במעבדים עד athlon 2600 266mhz fsb ומה שמוכרים היום בחניות זה מינימום 333mhz fsb אז השאלה האם זה אפשרי לשים ללוח מעבד שעובד על מהירות יותר גבוהה והלוח פשוט יעשה לו הנחתה במהירות או שזה פשוט לא יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-