עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tomersoni,

בהנחה שאני קונה מחשב בפברואר.. כדאי לחכות את החודש - חודש וחצי בשביל ההנחה וגם להנות מה6320? מה בעצם אני ירוויח ממנו? מה ההבדל ובכמה תורמים ה4MB לעומת ה2MB?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by tmpusr,

על הלוח יש 6 חיבורי SATA: 4 חיבורים כתומים שנשלטים ע"י ה-NORTH BRIDGE 2 חיבורים סגולים שנשלטים ע:י בקר SATA של GIGABYTE. כשלוחצים CTRL-G ומגיעים ל-RAID BIOS מוצגים רק הדיסקים שמחוברים לחיבורים הסגולים. האם משמעות הדבר שלא ניתן להשתמש בכתומים ל-RAID0? עברתי על החומר מהאתר של GIGABYTE ולא מצאתי תשובה ברורה. אשמח לעצה בעניין מבעלי ניסיון. תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by gotex,

יש לי שתי זיכרונות של 256MB שעובדים בדואל עכשיו אני רוצה להוסיף עוד שתי פלטות עכשיו אני לא יודע אם יש לי 2.5CL או 3CL עכשיו זה משנה אם יהיה לי 2 פלטות של 2.5 ו2 פלטות של 3 ומה ההבדל בין 2.5CL לבין 3CL תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by Goadzilla,

למה לי לקנות לוח אם של די אפ איי? אני פשוט לא מבין למה אנשים מתלהבים ממנו לאסוס יש לוחות מפציצים מפוצצים פיצרים אז למה לעזאזל אנשים נדבקים בלוחות המכוערים של די אף איי? משהו נוסף עד 1800 שקל איזה לוחא אם כדאי לקנות בשביל קונרו?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה למחשב (AMD) שאמור להריץ ויסטה. הנטייה היא לקחת לוח אם עם ה-780G וראיתי שכמעט כולם ממליצים על ה- GIGABYTE GA-MA78GM-S2H אבל ראיתי שב-SKYPC יש 5 לוחות עם אותו צ'יפסט בכמעט אותם מחירים אז רציתי לדעת אם יש אחד שיותר אמין או משתלם. בנוסף, ראיתי שיש עוד לוחות עם צ'יפסטים 740 או 690 ותהיתי אם הם מספיקים או מומלצים. המחשב הוא לעבודה משרדית ולא משחקים או סרטים HD. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

חשבתי שAMD הפסיקו ליצר את מעבדי האתלון 3000 וה 3200 הנה 3000 AM2 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103639 3200 AM2 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103637 מה הולך פה? הולכים? נשארים? פיספסתי משהו?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  7. שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש מבוסס על מעבד אינטל, ומה לעשות אני פרשתי מאינטל אני מכיר היום רק AMD הבעיה היחידה שלנו זה לבחור לוח אם טוב. הדרישות שלו מהלוח אם הם: צ'יפסט של אינטל לוח מבית טוב (לא לוחות של msi ,abit) אין לו שום כוונה לעשות OC תמיכה ב- PCI-E , dual ddr2 , 64bit לדעתי הוא לא צריך להוציא יותר מ 600 שקל גג על לוח כזה אני המלצתי לו על הלוח הזה של Gigabyte: ?8I945P-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E מ- KSP למרות שאפשר לדעתי לארגן משהו זול יותר. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. קניתי את הזכרון הזה בעיקר לאוברקלוקינג האם עשיתי נכון גם תתחשבו ביחס עלות מחיר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=429&category_id=7f63fd5a39a46bdf7f3f399285d38773&

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by gabriel,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by מתן ביטון,

ואני מחפש לוח שיתמוך לי במערך הcrosfire בכרטיסים מסוג ATI בתקציב עד 650 שקל מי שיוכל לומר לי איזה לוח תומך בדרישות האלה אני יודע לו מאוד הוא יוכל גם לישלוח לי הודעה לאיימל זה עוד יותר טוב narkoyanarko@walla.co.il רצויי שיהיה לוח טוב בברכה מתן

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום רציתי להבין משהו בקשר למהבדים האלה נגיד ואני קונה מעבד כפול ליבה במהירות של 2.4(סתם אני רושם) אז הוא שווה מבחינת מהירות למעבד רגיל 4.8? אני מדבר רק על המהירות נגיד אם יש משחק שרושם שהוא דורש מעבד 3.0 ולי יש מעבד של 2.4 כפול ליבה המשחק יעבוד עליו נכון?(כי זה בעצם 4.8) אני צודק?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by UNDERDOG,

איזה מעבד כדאי לי יותר לקנות?

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by yolh4f,

מעבד - Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Bo 325 לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L 280 זה מה שאני רוצה לקנות יש אפשרות להחליף תלוח והמעבד באותו סכום מחיר ובצועים לא פחות טובים ? פשוט אני אוהב את AMD יותר

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. Started by israelmg,

שלום לכולם אני מחפש דרייבר ל GA-60F אם למשהו יש ? אשמח לעזרה :-) תודה מראש ישראל (אגב , זה לוח אם ) [br]פורסם בתאריך: 20.09.2007 בשעה 12:48:30 אגב האימייל שלי israelmg@walla.com

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. Started by Shay0600,

למה במעבדים של AMD רשום מספר כזה גדול ולידו פלוס ענק(4500+) מישהוא אמר שלי שזה אומר שמעבד במהירות של המספר הזה של אינטל לא משתווה למעבד של AMD אם זה נכון אז מה עוזר לאינטל לעשות מעבדים במהירות של 3 ג'יגה הרץ אם במעבד של AMD רשום 3000+ והוא הרבה יותר זול

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by E-tay,

עכשיו יש לי samsung ddr 400mhz 256mb קראתי בחוברת של הלוח אם...לא יודע אם הבנתי נכון אז תתקנו אותי אם אני טועה.. יש 3 סלוטים של זיכרונות....בשתיים מהם אפשר לשים ddr400 ובאחד ddr333 ? כלומר יש רק 2 סלוטים שתומכים ב ddr400 ?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by kinggil,

איך המעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. היי רציתי לדעת אם הלוח אמין וטוב? כרגע יש לי G31 , אבל קרתה לי תאונה קטנה, ברגע שהוצאתי את כרטיס המסך המיפלצתי שלי, בטעות תלשתי חלק קטן מאוד בגודל ראש סיכה שנימצא באיזור של מערכת האודיו, ניראה לי נגד קטן, אני לא רוצה לקחת סיכונים , לכן השבתתי את הלוח אם , לכן אני שואל אם הלוח הנ"ל טוב, גם ניראה לי יותר מרווח מלוח האם הצפוף שלי. רוני

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. יש זכרונות עם תזמונים יותר מהירים מ 2-2-2?? אם כן אז אפשר להגיע אליהם רק ב OC? אם לא אז כבר עדיף להעלות את המתח?

20. Started by idofr,

הי, לפני כמה חודשים שאלתי פה אנשים מה הם חושבים הכדאיות של להוסיף עוד 2 גיגה ראם ל2 הקיימים בלפטופ הנחמד והיפה שלי (כמובן שהוספתי מפרט והכל). בכל מיקרה התגובות היו שאין לי מה לעשות עם זה וחבל על הכסף שלי. היום נשברתי, הלכתי ועשיתי את הקנייה, אני חייב להגיד שגם כרגע שאני עדיין עם ווונידוס 32 ביט (מחר אני יפרמט ל64) ההבדל מורגש משמעותית. הבדל משמעותי בעליה ובכיבוי והבדל מכובד ביותר בעבודה שוטפת. תגובתי לכן, לכל אותם אנשים שבד"כ מגיבים על שאלות כאלה בביטול שאני קיבלתי היא פשוט מאוד אל תרוצו לשלול, גם אם המחשב בעבודה שוטפת לא צריך את כ-ל הזכרון שיש לו, יכול מאוד להיות שעדיין יש מקום להוספת זיכרון. ובכל מיקרה תודה רבה על ההמלצות והדעות שהבעתם בזמנו, גם עם לא נכונות עדיף משהו מ…

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. יש לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 2200+ ולוח ga-7vax של חברת גיגה בייט. המחשב הפסיק לעבוד. בחנות אומרים לי שהלוח נשרף וצריך לוח אחר אבל הם יכולים לשים לי רק לוח אחר שלא יכול לעבוד עם וינדוס xp... נשמע לי דפוק. עכשיו אני רוצה לקנות לוח כזה באינטרנט אבל אני לא מוצא כזה לוח בדיוק אז איך אני מוצא לוח שיתאים ויעבוד לי עם המחשב? האם הלוח צריך להתאים רק למעבד? או שיש עוד דברים? ואיך אני יודע איזה לוח מתאים לי?

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by Pumpkin,

קיבלתי התראה באיזה תוכנה שהתקנתי, בדקתי ב- Bios וגם שם ב- Pc health יש את אותה הודעה: System fan RPM = 0 ... בדקתי בתוך המארז וכל המאווררים עובדים. (כולל המאוורר שעל הצ'יפסט) ואין שום התראה על טמפרטורות גבוהות, להיפך.. הטמפרטורות מצויינות (מעבד 33 מעלות, לוח 35 מעלות) מה קורה פה לעזאזל? OC: עשיתי OC קטן והגעתי עם המעבד שלי ל- 3150MHz אבל אני לא מצליח להעלות את הבאס מעל 150 אתם חושבים שזה בגלל שהזכרונות שלי חרא (CL3) או שאולי המעבד חרא ל- OC ? ולמה לעזאזל המיכפלה נעולה לי על 21 ?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by yonni,

אני רוכש שבוע הבא מחשב חדש המבוסס עך הפנטיום 2.4 800MHZ החדש ולוח אם GA-8IK1100... אני צריך לקנות 2 סטיקים של זכרון 256 מ"ב 400MHZ..והייתי שמח לקבל המלצה על זכרונות טובים ולא יקרים. לא מתוכנן OC בכלל!!! בחנות שאני קונה את המערכת אין יותר מידי אופציות בתחום הזול חוץ מה- GEIL 256 PC3200 400MHz הכחולים, שהבנתי על סמך ביקורות שהם די חרא... האם שווה להוסיף 60 ש"ח לכל סטיק ולקחת את ה MUSHKIN?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by dd7,

אחרי שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי את הווינדוס אני לא יודע איזה דרייברים אני צריך להתקין, מחשב ישן אין לי שום סידי של דרייברים. מה שכן אני יודע שבתוכנה SiSoftware Sandra זה מראה לי שיש לי את הלוח הזה: Mainboard : ECS M863 לא מצאתי את הדרייברים של הלוח הזה תודה

25. Started by the godfather,

עד עכשיו הבנתי שאסוס עם ה-P5W DH DELUXE אבל עכשיו בנתי שיצא אחד של גיגה בייט האם הוא יותר טוב מישהו יכול להביא ל השוואה בינהם? ??? בבקשה אני מת כבר לקנוט וכל יום יוצא משהו חדש

דיונים חדשים בפורומים