עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ABIT ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? או GigaByte ?K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL או שבכלל עדיף ללכת על MSI ?K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra האחרון הכי יקר הראשון הכי זול ההפרשים 280 ש"ח ,דיי משמעותי עכשיו מה הכי יעיל מבין כולם והכי משתלם לקנות... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  2. אני מנסה להרכיב לי מחשב "צנוע" (מבחינת יכולות ומחיר) והומלץ לי בין השאר על השילוב של הלוח Abit NF7-M + GF4ob עם המעבד Sempron 2400. היום אמרו לי בחנות מסויימת שהלוח והמעבד הנ"ל לא הולכים ביחד!! הסתכלתי בכל מיני נתונים של הלוח בחנויות + נתונים באתר של Abit וגם שם נאמר שהלוח מיועד לעבוד עם מעבדי ברטון ואת'לון. אז רציתי לשאול אותכם, מאחר וחלקכם המלצתם על מפרטים משולבים כאלו, אם אכן ידוע על בעיה שכזו או שסתם אמרו לי את זה מחוסר ידע, או חוסר אידיאליות של ההרכבה. אשמח לתשובה בהקדם, תודה

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  3. האם יש הבדל גדול בביצועים בין המעבד ?Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO? לבין המעבדים[ ?Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE? ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE כי ההבדל במחירים הוא בין 200 ל500 שקל...?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני מתלבט בן 2 שילושים מה עדיף ? AMD 64 3000 939 + NFORCE 4 GA-K8NF-9 + 512DDR SAMSUNG * פה יש לי בחירה לכרטיס מסך מצויין שיש רק לPCIE. הכרטיס שמתאים: Gigabyte 6600GT Turbo Force או להוריד את הנ-פורס ל-3 להוסיף כסף ולקחת 1024DDR של חברה פחות טובה. AMD 64 3000 939 + NFORCE 3 GA-K8NS + 1024DDR A-DATA *פה אני צריך להתפשר על כרטיס מסך פחות טוב כי מה שאני רוצה אין לAGP. הכרטיס שמתאים: LEADTEK A6600GT AGP חוץ מזה איזה הבדל יש בן החברות - ADATA, SAMSUNG, KINGSTON, SUPERTALENT בן כל החברות האלה ההפרשים נעים בסביבות ה-50-60 שקל. ומה אתה הכי ממליצים לי לקחת ? תודה.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by AvigdOr.GT,

קניתי זכרון 512DDR CL 2.5 של קינגסטון. הזכרון יושב על לוח asus p4s533. עכשיו המחשב כאילו לא מזהה את הזכרון, הוא לא רושם את הדגם שלו, כמו שהיה לי על הסטיק הישן, וגם שאני מריץ Prime95 הוא נותן לי error שהולך ככה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file קראתי בקובץ הזה, לא ממש הבנתי, מה אתם אומרים שכדאי לי לנסות? לשנות מקום של הזכרון? לשנות את המהירות שלו בביוס אולי? כי המעבד שלי (2.4) עובד על 166 ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. Started by PCguy,

ככה: במחשב שלי יש 2 סטיקים של DDR 256 400MHZ הבעיה היא שהם מופיעים בביוס ובתוכנת AIDA32 כ200 מ"הצ אמרו לי שזה ככה שמהירות 400 מופיעה בהגדרות כ200 כמו שמהירות 266 מוגדרת כ 133 זה נכון? דרך אגב הזיכרון מופיע בAIDA32 כך: ddr {3200} 256mb 200mhz מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  7. שלום יש לי 2 זיכרונות 256MB, אחד מהם PC2100-266MHZ והשני PC3200-400MHZ. ולוח תומך דואל... המחשב עובד על האיטי מביניהם בסינגל, ואמרו לי שאני יכול לשים אותם לעבוד בדואל במהירות ששניהם תומכים (כלומר 266) האם זה אפשרי? ואם כן איך קובעים את זה בביוס? תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by TC2B,

עם ערכת מעבדי המערכת החדשה בסדרה של ה NF4 לתחנות עבודה ושרתים: http://www.nvidia.com/page/nforce_pro.html דף המוצר באתר היצרן: http://tyan.com/products/html/thunderk8we.html הערה: למי שעוסק ביצירת תוכן 3D זה סוף הדרך של סוף הדרך.

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  9. מזה physical address extension ובעברית הרחבת כתובת פיזית ואיך אני מפעיל אותו? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  10. טוב, יש לי פה שני "מפרטים" לשדרוג. הראשון - AMD Opteron 146 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC HEC 400ART השני - AMD Ahtlon +3700 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC 400W ג'נרי (אבל חדש שיש לי כבר) בעיקרון אני הולך על הראשון, אבל אני רק קונה עוד איזה שבועיים, והפסיקו לייצר את האופטרון, לדעתכם יהיה אותו במלאי בארץ עוד שבועיים? האם האופטרון הרבה יותר טוב מבחינת ביצועים? אני יודע שבסטוק ה3700 יותר טוב בדי הרבה, אבל בOC אמרו לי שהאופטרון פשוט פתוח ל3700 את התחת. האם זה באמת מאוד מסוכן להיות עם ספק ג'נרי? (לא להרבה זמן, חודש מקסימום!) תענו לי בבקשה לע השאלות, אני לא יודע מה לעשות!

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by ashkenazone,

צריך זכרון תקציבי למערכת מבוססת AMD שיהיו טובים לOC. בכלליות צורכי המחשב זה משחקים. תקציבי חברה, לא יודע להגיד מס' מדוייק. 512MB

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  12. Started by isr_raviv,

נוסע בקרוב לסין והכל שם רבע מחיר ...גם המעבדים ? אם כן , תתפרעו ! ותראו סרטון חמוד שהכנתי http://www.metacafe.com/watch/196440/the_goldi_show_chapter_1

13. Started by eh50,

זה: http://www.ksp.co.il/hmain.php או זה: http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=9020 ואם אפשר כמה עובדות???

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  14. אני וחבר שלי dima243 בונים מחשב חדש ממחשב שזרקו מארז די יפה לוח אם asus p4r800 -vm ואז אח שלי מצא בחדר זרוק מעבד של אינטל ;Dאין לי מידע עליו חוץ מזה שכתוב עליו mmx ותמונה שלו... והתאימות בינהם אז רציתי לשאול מה לא מתאים הלוח ישן מידי או אם חיבור ישן מידי או להפך למעבד יש חיבור ישן....

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by Mustang81,

יש לי מחשב דיי ישן עכשיו אני רוצה לקנות זיכרון חדש (יש לי עכשיו 256 מגה) וגם לקנות הארדיסק חדש עכשיו אני לא ממש בטוח באיזה ממשקים הלוח אם שלי תומך SATA, SATA2,DDR,DD2 וכל זה. הדגם של הלוח אם שלי הוא Asus P4S333-M אני אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה ממשק אני צריך לזיכרון שלי ואיזה ממשק אני צריך להארדיסק שלי... ממה שאני חיפשתי ומצאתי לזיכרון שלי אני צריך ממשק DDR ולהארדיסק אני צריך ATA/IDE אבל אני לא בטוח בזה ואני לא רוצה לקנות סתם אני אשמח אם תוכלו לעזור לי... ואני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על הארדיסק 200 GB בסביבות ה 550-600 שקל זה יהיה מעולה וגם להמליץ לי על זיכרון 512MB ומעלה בסביבות ה 400-500 שקלץץ זה ממש יעזור לי

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by אריה7,

שלום, יש לי לוח אם ASUS A8N-VM. בלוח יש 4 סלוטים לזכרונות - 2 כחולים צמודים ולידיהם 2 שחורים. איך עדיף לחבר 2 סטיקים של זיכרון? אחד בכל צבע או שניים בסלוטים הכחולים? הלוח אם תואם ב-dual channel תודה מפרט הלוח: http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=768&l1=3&l2=15&l3=231

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  17. עכשיו יש לו 2 סטיקים של 256 ועוד סטיק של 512 שעובדים לו סבבה במחשב הישן... עכשיו השאלה שלי היא אם הוא יוכל לשים את הזיכרון הזה של הלוח החדש וזה יעבוד טוב? לא נראה לי שיש סיבה שלא אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח... הזכרונות מסוג DDR. בבקשה מהר זה די דחוף.

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by a_beilis,

השאלה שלי אם אני צריך לחבר גם את הatx וגם 24 פינים? כי שחיברתי רק atx הוא לא עבד ושחיברתי רק 24 גם לא עבד... שחיברתי 20 (לא 24..רק 20)וגם atx אז הוא עבד כמו שצריך... איך לחבר?

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  19. Started by tamir950,

אני רוצה לקנות מחשב אבל אני חפש חנות אמינה אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות טובה, והאם כדי לי לקנות מKSP תודה

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by Fungus Funk,

האם היעודיות שלו למטרות קולנוע בייתי היא רק בתנאי שמשתמשים בכרטיס קול שלו או גם אם משתמשים בכרטיס קול בנפרד ?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by mz155,

מה דעתכם עליו: INTEL WESTCHESTER 965WH - DG965WH הוא טוב לצרכים של גיימר? אני לא צריך שתגידו לי שהוא לא שווה את הכסף שלו ויש יותר טובים באותו מחיר.. פשוט תגידו אם הוא שווה לצרכים שלי.. תודה mz155

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by amos700,

מישהו יכול לתת לי הסבר אני לא מבין המעבד תומך fsb 1066 והלוח לא אז מה העניין http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEConroe_core2duo

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  23. שלום רב, אני רוצה לקנות מערכת עם כרטיס מסך GTX 660. כשביקשתי מהמוכר בחנות GA B75M-D3H הוא אמר שכדאי לי לקחת במקום GA-H77-DS3H כי אז אני מקבל תמיכה בpci express 3.0 ולא 2 כמו בלוח שביקשתי. אני לא מבין גדול בחומרה ורציתי לדעת האם זה נכון. ראיתי בהרבה מקומות שהדגם הראשון הוא המומלץ מבין השניים ורציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  24. Started by חיקיים1,

מצורף 42 דקות של תצוגת AMD אתמול על מוצריה ל- 2013 הסבר על המעבדים השונים + כרטיסי מסך !.youtube

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.