עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום יש לי BIOS של גיגה בייט הדגם:GA-8SG800P ועכשיו אני צריך את העידכון החדש כדי לעדכן את הביוס נכנסתי לאתר של גיגה בייט ולא מצאתי אז מישהו יכול לעזור לי למצוא את העידכון. תודה.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את החלקים הבאים. Pentium 4 550 3.4Ghz HT- LGA 775 - 1 MB L2 cache - 800Mhz front side bus Intel D915PB Motherboard Windows XP service pack 2 אני יכול לקנות את הכל, חדש ב 2000 ש"ח פלוס מינוס, מביאים לי את זה מארה"ב. אבל אני לא יודע אם כדאי ????? מה דעתכם ? ? ? תודה רבה לעוזרים מראש.

• 43 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. הכותרת מובנת , המחשב נייד מיועד לעבודות משרדיות , קצת משחקים ואין הגבלת תקציב. תודה.

• 9 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by selon1,

תודה לכולם

5. Started by SOLIDUS SNAKE,

דיון זה פתוח עבור מי שרוצה לדון בלוח החדש, ואגב הנה פינוק מיוחד בשבילכם - תמונה ברזולוציה מדהימה של הלוח החדש לתמונה (זהירות התמונה שוקלת 1MB)

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Niv golan,

שלום ... יש לי שני מעבדים: 150mhz , 233mhz אני יודע איך להחילף את המעבד אבל אני צריך להיות בטוח שזה נכון לעשות ולא יקלקל לי משהו.... בבקשה תתנו לי עצות מה לעשות אם זה נכון או טוב או להפך.... תודה...

• 1 תגובה
    • 402 צפיות
  7. Started by Dano,

שלום..נכנסתי לתוכנת AIDA שבודקת את המערכת שלי אז ראיתי בביוס שהוא ישן אז רשום לי הביוס כבר בן יותר משנתיים ומומלץ לעדכן אותו אז מה אני צריך לעשות כדי לעדכן?! צריך להוריד נכון? אז נכנסתי לאתר של אינטל והורדתי את הדבר המתאים וזה פותח לי את הדוס ואז מופיעה שגיאה שוינדוס לא תומך משהו... אז מה עושים? דרך אגב זה גם system וגם Video צריך לעדכן

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך הלוחות של ג'יגה ביט??? וגם האם הלוח שלהם הGA-8ANXP-D תומך גם DDR1 ועד שאלה מזה היציאה הזאת?? 1 x DPS slot ?? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  9. היי לכולם אני כרגע עומדת לקנות מחשב.עד עכשיו הציעו לי<בתקציב שלי> לקנות את השילוש הבא: AMD 2500 XP BARTON BOX CPU ABIT NF7 SL ADADT 512 400 DDR עכשיו אני רואה שיש דברים חדשים וכולם ממליצים על סלרון של אינטל או סמפרון של AMD מה שמחייב לוחות אם אחרים. יש לציין שהתקציב שלי הוא 3100 ש"ח פחות או יותר.הכרטיס מסך שאקח זה 9550 <אני ממש לא משחקת> והארד דיסק 80 של WD. יש לציין שיש לי מסך. מה לעשות ?האם ללכת על מה שהציעו לי או שללכת על הסלרון או הסמפרון. בתודה מראש לכל העוזרים .אני פשוט די מבולבלת כי אני מפחדת שאם אני אקנה את מה שהציעו לי אני פשוט אפסיד מחשב יותר טוב באותו מחיר.

• 17 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by Elninyo,

מחפש מעבד למכירה מי שמוכר שישים פה את מה שיש לו להציע אני יראה מה מתאים לי + מחירים.

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  11. Started by Elninyo,

מה המצב ????..קניתי DDR 256*2 עכשיו אני צריך לקנות CPU AND MOTHERBOARD חדשים אני רוצה לקחת של INTEL אני מתכוון לקנות מעבד של 2.4 ולגבי הלוח אם אני רוצה לקחת Gigabyte רציתי לשאול אתכם עם הלוח אם הזה שווה לאינטל 2.4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321_716&products_id=3830 ועם יש למישהו הצעות לגבי AMD או אינטל שיעזור בבקשה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  12. במחשב שלי הלוח אם gigabyte- 7vtxh במהירות 133MHZ מעבד athlon xp 1700+.הלוח אם התקלקל לפני מספר ימים.את הלוח אם המקורי שלי לא הצלחתי להשיג אבל ראיתי באחד האתרים לוח אם לסוקט A בשם Gigabyte GA-7VM400AM VIA KM400 במחיר של 372 ש"ח. האם יתאים?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by EPRO,

שלום עדין בעיניין הלוחות של אם: 1. האם הסידרה IC7 עדיפה על הסידרה IS7 ןאם להיות ספציפיים יותר אז האם IC7-G עדיף על IS7 או IS7-G (אני יודע כי IS7 יצא אחרי IC7 2. שאלה נוספת, מה דעתכם על לוח אינטל אבלון 775? האם שווה לשים עליו יד ואיך הוא לעומת שני הלוחות של אביט ובעיקר איך הוא מול IC7-G למרות שזו טכנולוגיה אחרת תודה רבה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  14. אתמול הבאתי סטיק של 256 DDR 400 והחלפתי אותו בDDR 2100 שהיה לי 266מגהרץ יש לי לוח ABIT NF7 REV2 בקיצר אני מפעיל את ה-EVEREST וסתכלו מה רשום.. דרך אגב שעולה הוונדוס זה כותב DDR333 עכשיו את הסטיק הכנסתי לחריץ של האחד לא של הדואל יכול להיות אני צריך להעביר אותו לדואל כדי שזה יעבוד על 400 ?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by mystikal,

שלום רב לכולם , יש לי לוח 8k3a ישן לפני שנתיים של אפוקס, והוא התחיל לעשות לי בעיות כי הוא נזל ככה שאני מחפש לקנות לוח חדש למעבד xp 1800 שיש לי מה אתם ממליצים לי לקנות שיחזיק לי עוד לפחות שנה וחצי שנתיים יהיה טוב , ולא חובה שיכלול כרטיסים אונבורד ולחלופין, אולי שווה לשדרג ל64 ? אם כן אז בבקשה תפרטו לי את המפרט המומלץ והאם אני יצתרך להחליף עוד חלקים במחשב בעקבות השדרוג תודה! נ.ב. המליצו לי בנועה לקנות לוח של אלבטרון , יש להם לוחות טובים ?

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  16. Started by gooz,

הוולטז' של הMEM של הוא 2.75 :\ האם זה סביר? כי לפי התוכנה אנבידיה סיסטם יוטיליטי זה עובר לגמרי את הקו האדום ואם זה מוגזם מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מוכרח להודות שאני איש שמאד מאד אוהב מחשבים, ומחפש רק ללמוד כל הזמן. עכשיו תסלחו לי על בורותי אבל אין לי מה מושג מה קורה עם כל העניין הזה, או למה SOCKET כך וכך יותר טוב מ SOCKET אחר. הייתי רוצה לדעת מה קורה עם כל העניין הזה, אני יודה מאד למי שיסביר כאן בקצרה או אפילו יתן לינקים לכתבות. תודה רבה רבה לכולכם. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  18. מעבדי 64Bit של AMD כבר יצאו בכל העולם והפכו להיות סטאנדרט כמעט בכל מערכת של חובב חומרה שמכבד את עצמו, אך כנראה שבארץ לא שמעו על המהפכה השקטה של AMD בעולם. זה כבר זמן מה אחד המעבדים הטובים בשוק המחשבים כיום לא מיובא בצורה סדירה לארץ מה שגורם למשתמשים לרכוש מעבדי AMD 64Bit בחנויות אשר מיבאות אותם בצורה "אפורה", או "להסתפק" במעבדים של חברת Intel. אתר חדשות המחשבים העולמי The Inquirer כנראה שם לב לתופעה המוזרה המתרחשת בישראל והחליט לכתוב על כך ידיעה. לפני זמן לא רב החליטה היבואנית הרשמית של AMD בארץ דאז, אזטק, להפסיק לייבא מעבדי AMD בפרט וחומרה בכלל. מהלך פתאומי זה תפס את השוק ללא יבואן רשמי למעבדי AMD, טק-דאטא לקח על עצמם את המשימה, אך בגלל שלל בעיות ואטימות של הממשל האמריק…

• 44 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by stas_k,

שלום. מה עדיף geil או סמסונג. אני מתייחס ל512 מגה 3200. ראיתי של ג'ייל יש תזמונים יותר נמוכים 2.5 ולסמסונג 3 לגבי הלוח- abit nf 7 או epox 8rda+? מה יותר כדי? (אני יודע את כל התכונות של הלוחות) השאלה היא לגבי האמינות. כי שמעתי שיש כמה בעיות עם האיפוקס. וגם הלוח לא מתאים לכל מארז... והאם הזיכרונות של גייל ילכו טוב עם אביט?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  20. http://www.theinquirer.net/?article=19400 WHILE ABIT'S K8T890 board is almost ready, we have learned that it might take two more weeks until they ship to reviewers and a little bit later to customers. לפי מה שהם אומרים עוד כ חודש כנראה איזור סוף החודש הלוחות יתחילו להימכר... Retail Nforce 4 Ultra boards should show up at the same time and we expect to see some ATI RS480 motherboards - this will be a hard competition. כנל בקשר ל לוחות ה nforce 4 ו הלוחות מבית ATI rs480 שאומרים כולם לצאת כמעט באותו הזמן... זאת אומרת תחרות כבדה... היתרון לצרכנים מחירים אטרקטייבים ובמחר גדול חיסרון מבחר גדול (שהוא גם ביתרונות ) וקשה יהיה לדעת מה הכי טוב עד שלא יגיעו ביקורות שיעשו השו…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני קניתי זיכרון כזה ושילמתי 2600 שקל ועכשיו אני רואה אותם ביד שניה ( אחריות לכל החיים !! ) במחיר נמוך במאות שקלים מהמחיר המקורי... אני חושב שזה ממש ממש ממש משתלם !! כי מוכרים אותם יותר זול מזכרונות DDR 500MHZ ואילה 550MHZ ומהדגמי ה ULTRA של GEIL... מה אומרים שווה קניה ?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=257&products_id=7532

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  22. האם AMD סוקט 754 תומך בשני סטיקים של זיכרון? תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by selon1,

יש לי שתי הרדיסקים שלו ואני לא יודע איך אני יכול להסיג אותו עם תוכלו לעזור לי אני מאוד יודע לכם

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  24. Started by Quellious,

שלום, יש ברשותי את המחשב הבא: Pentium 4 1.4 socket 423 Intel 850E Motherboard 384MB RDRAM במשחקים חדשים הוא מקרטע (עם R9800PRO), ולדעתי זה בגלל שאין מספיק זכרון ואולי גם המעבד חלש. קניית עוד זכרון RDRAM היא חסרת טעם, אם כבר זורקים כסף עדיף על משהו שיהיה שימושי לשנתיים הקרובות לפחות. אז לצורך העניין אני מוכן להשקיע כ-2000 ש"ח, חשבתי על הרכיבים הבאים: CPU AMD AMD Athlon64 2800 (Box) 901 Mainboard for AMD Gigabyte GA-K8NS 501 Memory Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling 546 Sum 1948 יש איזה הצעות לשיפור ? אני אולי יהיה מוכן למתוח את התקציב בעוד 200 ש"ח אבל רק אם התמורה תהיה משמעותית תודה

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by pavlo,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה לוח אם הכי כדאי לי לקנות כיום שתומך ב - RDRAM????? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים