עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by omri44,

נראה לי שזה הכי מתאים לפה אם לא אז תעבירו סורי http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=13&XLID=0&UID=11669610 זו התוצאה שיצאה לי..זה המפרט שלי 7600GT 256 MB 256 BIT E6300 CORE 2 DUE 2GB RAM 533 MHZ האם זה טוב?{התוצאה למפרט}

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by Xstyle,

שלום אני רוצה להרכיב מחשה HTPC עכשיו אני בחרתי במארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7001.asp thermaltake mozartsx vc7001 שני שאלות איזה לוח אמ אני צריך במארז הזה רשום שמה משהו על ATX לא הבנתי מזה? ואולי מישהו יכול לאמליץ לי על לוח אמ של ASUS אני מעדיף מעבד אינטל! לא הכי זול! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  3. שלום. בתקופה הקרובה אני מתכוון לרכוש מחשב באחד מאתרי המכירות האינטרנט עם לוח האם הבא כנראה: GIGABYTE GA-945GZM-S2 ע"מ לחסוך, אני מתכוון לרכוש את כרטיס המסך בנפרד, כנראה Fx7600GT. ע"מ שלא תווצר לי בעיה, רציתי לדעת אם יש מצב שהכרטיס הנ"ל או כרטיסים מודרניים אחרים לא יתאימו ללוח האם הנ"ל? או להיפך, האם ישנם לוחות אם מודרניים אחרים שלא יתאימו לכרטיסי מסך מהסגנון הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. יש לי בעיה ואני רוצה את עזרתכם בה. יש לי לוח אם מסוג Gigabyte K8nf-9, מזוויע.. בגללו אני בחיים אבל בחיים לא יילך שוב על GIGABYTE, רק על ASUS (משהו נדפק בראש אחרי שנופלים ככה..). המתכת של הקירור של הMAINBOARD נמצאת בדיוק מתחת לכרטיס מסך. עכשיו, המתכת כידוע מפזרת את החום ועל מה היא מפזרת? נכון, על הכרטיס מסך. הכרטיס מסך מתחמם כמו שיפוד במנגל וכשאני משחק הוא מגיע גם ל89 מעלות. כמו כן, מקום להיטסינק על המעבד ממש אין. אני מנסה להכניס את ZALMAN CNPS 8000 שקיים ברשותי.. והוא לא נכנס. המקומות למאווררים לא מספיקים לי היות ויש לי AURORA 570 והם מתחברים ללוח אם.. (בינתיים חיברתי אותם ישירות לספק דרך משהו שבניתי). אז, מה אתם ממליצים לי לעשות? לקנות איזה לוח אם ישן שיתאים…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  5. אהלן, יש לי C2D 6320 אני רוצה לדעת מהטמפ' שלי במעבד, כמו כן, מה הטמפ' המומלצת? תודה.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  6. שלום לכולם! נשבר לי המעמד של הסינק על לוח AM2 (שני הפינים שמחזיקים את הסינק פשוט נשברו). למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג מעמד חדש? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 540 צפיות
  7. רשום לי בביוס ככה system memory total : 4096mb appropriated : 1408mb available : 2688mb מזה לאן נלקחו 1408MB ולמה זה עוזר?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by yz101,

אין צורך בכרטיס מסך מובנה. שהיו 4 חריצי RAM. מתכוון להשתמש בDDR2 667. דיסק קשיח SATA2 צורב IDE. כמובן חריץ PCIEX16. עדיפות ללוחות של ASUS אחרי נסיון מאד מוצלח איתם. אם אפשר גם המלצה לסוג קירור למעבד, וסוג זכרונות לכי אני לא פוסל OC על המחשב הזה. יש להתחשב בכך גם בלוח עצמו! מדובר על מחשב פשוט, לקצת משחקים, ווידאו אינטרנט, סביר שיאלץ לסחוב את VISTA תוך כמה חודשים.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by EviLeader,

שלום לכולם, מצטער שאני מפתיע אתכם. אבל, אני בחיים לא ייקח לוח אם של GIGABYTE ולכן אני צריך את עזרתכם בבחירת לוח מבית ASUS, החברה המועדפת עליי. ובכן, אני מחפש לוח עד 900 ש"ח, חזק וטוב עם מקום גדול למאוורר על המעבד.. כמה שיותר כניסות איוורור יותר טוב.. אני חושב שהP5K יתאים לי במחינת המפרט הטכני, אך יש לו הרבה מקום באיזור המעבד (לאיוורור כאמור)? האם הלוח אם נחשב לטוב? או שמה, כדאי לי לחשוב על אחרים.. מה אתם חושבים יתאים לי?

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by *BYZ*,

אני מתכנן לקנות מחשב בחודש הקרוב תסבירו לי מה ההבדל בין Q6600 ל- Q6600 stepping? ואיזה מביניהם כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  11. אני לא בטוח עם משתלם לקנות אותם לעומת זכרונות זולים יותר עם אותו cl זה נועד למערכת מבוססת amd phenom עם לוח מתאים וכ. מסך 8800gt antec 182p psu antec trio 650w המהירות שלו היא 800mhz ddr2 וזכרונות הזולים יותר הם ‏2x1GB Corsair DHX TwinX‎ השאלה היא בעצם עד כמה משנה המחיר ביחס לאיכות וכמובן המותג ‏2x1GB Kingston HyperX CL4‎ Model KHX6400D2LLK2/2G

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by Ashand,

שלום מחפש המלצה ללוח אם P35 עם כמה שיותר חיבורי PCI על הלוח ושיתן תמורה טובה לביצועים אחד כזה אמין ולא עושה בעיות המחיר לא משנה אני יכול להשקיע שיתאים למעבד Q6600 ולזכרונות 800... תודה!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  13. מה עדיף מבין 3 האופציות הבאות מבחינת עלות\ביצועים ללא oc? (לכל הלוחות כרטיס מסך מובנה) אם יש חלופה יותר מוצלחת אשמח לשמוע amd athlon x2 4400 + asus m2a-vm HDMI 882 ש"ח או c2d E4500 + gigabyte ga-73pvm-s2h 1064 ש"ח או c2d E4500 + asus p5b-vm 1245 ש"ח

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  14. שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-M55S-S3 השאלה שלי.. אם הלוח תומך בזכרונות עם CL4 כי אני עומד לקנות ואני צריך להיות בטוח שזה תומך בזה.. תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by israelmg,

שלום לכולם אני מחפש דרייבר ל GA-60F אם למשהו יש ? אשמח לעזרה :-) תודה מראש ישראל (אגב , זה לוח אם ) [br]פורסם בתאריך: 20.09.2007 בשעה 12:48:30 אגב האימייל שלי israelmg@walla.com

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. יעבוד עם core 2 6550 עדיפות ל Hdmi

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  17. סתכלו קניתי מעבד Q6600 לפני חודשיים בערך שקניתי תמחשב... וכמו שכולם יודעים זה 2.4 גיגה הרץ אבל משום מה באברסט או בCPU-Z רשום לי 1.6 גיגה הרץ (באברסט רשום בסוגרים אורגינל 2.4 גיגה הרץ) למה זה ? זה משהו מאוד מוזר... אבל במחשב שלי-->מאפיניים-->רשום לי 2.4 גיגה הרץ ? מה זה ?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  18. Started by eitanb3,

שבוע טוב. למשתמש שאין לו כלל צורך באובר קלוקינג, האם המעבד העדיף יהיה ‏Athlon 64 4600+ או ‏Pentium E2180 ומדוע? מהו הלוח-אם המתקדם ביותר בתקציב של 400 ש"ח פחות או יותר, ללא כרטיס מסך מובנה. אך יש לו את כרטיס הקול המובנה הטוב ביותר שקיים? (אינטל \ AMD) תודה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. Started by leda,

ההפרש במחיר הוא 25 שח. שווה להשקיע? האם ה8200 הוא מעבד טוב?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by ksn1981,

זה מה שבחרתי למפרט שאני בונה.. לא ממש למשחקים ולא ממש ל OC ועם מעבד E8400.. הצחיר כ- 900 ש"ח.. הבחירה בצ'יפסט של P45 נכונה ? ה- X48 יהיה מיותר בשבילי ?? יש המלצה ללוח אחר שיוריד אולי בעלויות ??? אפשר לחברה אחרת אבל אני מעדיף של ASUS !!!! תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  21. Started by zam,

האם להוסיף למפרט 2GB 1066Mhz כך שיהיו לי 4GB או לקנות 2GB 1066Mhz חדשים.

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  22. Started by norni,

האם gigabyte ep45 ds4 תומך ב pci express 2.0 ? אני קונה מחשב חדש עם Q6600 ועם כרטיס HD4870 ורציתי לדעת אם הלוח הזה תומך בתקן החדש בשביל שלא יווצר לי צוואר בקבוק תודה

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  23. טוב אזז ככה. כמו שכולם יודעים. לוחות ה945 הם לוחות זולים למשתמש הרגיל. אשר ניתמכים בזיכרונות DDR2 667 שזה המקסימום. ובמעבדי 65NM של 1066FSB. ומיכאן השאלה הגדולה למה בסקיי פי סי מוכרים מחשבים מורכבים עם הלוח הזהGA-945GCM-S2L ועל הלוח מורכב מעבד E7200 עם 1066FSB שזה בסדר אבל הוא גם 45NM שזה ביכלל לא מתאים צריך הסבר לזה ? וגם הזיכרונות המורכבים שהם הם DDR2 800 1X2GB CL4-4-4-12 שזה ביכלל לא הגיוני מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פו ? אינה הלינק למחשב עם הלוח שיש לי ממש מוזר :s05: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky103~88~0.htm

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  24. אני מנסה להרכיב לבד מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקים ולמולטימדיה. מחפש לוח אם שתומך במעבד E8400. מעדיף לוח אם של אזוס. חשוב לי מאוד שמערכת השבבים תהיה כזאת שהוכחה כאיכותית ומועילה ושיהיה יחס טוב בין המחיר לתועלת. רצוי שיתמוך בOC בשדרוג עתידי אבל נכון לעכשיו אין לי צורך בכזה. FBS גבוה. תומך dual channel memory. תומך לפחות עד 8 ג'יגה DDR2-800 זכרון ומעלה. תומך RAID על סוגיו. חשוב ביותר שיהיה מרובה חיבורים חדישים פנימיים וחיצוניים ושיתמוך כמה שיותר בשדרוג עתידי (בעיקר של הזכרון והדיסק הקשיח). חשוב לי שיהיו חיבורי SATA2 USB2 ESATA FIREWIRE וכמה שיותר סוגי PCI חדשים. תקציב: 400-700 ש"ח.. שווה לי להשקיע כל כך בלוח אם אני לא גיימר כבד... ? (בהתחשב בעובדה שאני רוצה לקנ…

• 4 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.