מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות למחשב מקרול m.k למחשב בסך 2000 שקל יש לכם הצעות?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת אם לקחת זכרון של סמסונג או של חברה אחרת ועם כן אז איזה חברה כי בזכרונות אני לא מבין טוב אבל שהמיר יהיה במחיר של סמסונג תודה
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מישהו שמע על הזיכרונות של DIGMA? ואם כן, אז הם טובים?
-
- 12 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול, האםההבדל בין זיכרון DDR במהירות 400Mhz, 433MHz, 466Mhz ו-500MHz הוא משמעותי. כרגע בתכנון שלי לקנות PC 3200 400MHz, אבל אני מתחיל לחשוב שאולי כבר כדאי לי לקנות 500Mhz/466MHz כדי לאחר את השידרוג בעתיד. צריך עצות ד'א יש תקציב לשתיהם, אני פשוט שואל אם זה כדאי.
-
- 11 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לצוות הפורום שלום יש לי שאלה חשובה שיכולה לחסוך ממני את הסיוט שנקרא WINDOWS XP יש לי לוח שתומך בהיפר טארדינג - שהיה לי XP ראיתי שפתחתי את הTASK MANGER ראיתי 2 רופליקות של המעבד מה שאומר שזה תומך בהיפר טארידנג השאלה שלי אך אני יכול ליישם את זה בווינדוס 2000 שזה יעבוד בהיפר טרידינג אני די מבין בתחום של המחשבים ככה שאל תפחדו להציע גם דרכים מסובכות בתודה ניב טולדנו
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות זיכרון חדש למחשב המתישן שלי ויש לי מספר שאלות: 1. האם זה ישנה אם אני אקח סטיק אחד של 1 GIGA או 2 של 512 ? (גם ככה זה ג'נרי :-\) 2. במידה ואני אכן יקנה 2X512 האם יש חשיבות לסדר? אם כן, פרטו נמקו והסבירו באיזה סדר כדאי לי. (אני גם מעביר את הזיכרון שיש לי עכשיו למחשב השני [256 ביחד יצא 512]) 3. אחרי שאני אחליף זיכרון המחשב ינעל ? (כמו שקורה שמחליפים הארד דיסק) 4. האם במשחקים או בתוכנות אני אקבל שיפור מסוים? (כמו זמני טעינה מהירים יותר וכל מני שטויות) 5. מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנת בדיקה של הזיכרון? כמעט שחכתי, מפרט p4 1.8 GHZ 256 RAm (עכשיו מחליפים ) ספק ג'נרי אם חסר משהו, תגידו אני אשלים תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, אתמול ניקיתי את המחשב מאבק. הטמפרטורה הממוצעת לפני הנקיון הייתה 39 מעלות בממוצע למעבד ו 35 בממוצע לצ'יפסט. עכשיו הטמפרטוה במנוחה של המעבד עומדת על 34 מעלות, ובממוצע 37-38. לגבי הצ'יפסט נראה לי שההבדל בין הטמפרטורה לפני הנקיון ואחריו נובעת אולי מהתזוזה של החיישן. השאלה היא כזו: יכול להיות שנקיון באמת מוריד טמפרטורות ברמות כאלה? לא היה כ"כ הרבה לכלוך , והוא די חדש. כולה חודשיים וחצי. אין כבלים מנותקים או משהו, והכל מנוטר בדיוק כמו קודם, אז לא נראה לי שמשהו זז בחיבורים..
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי 2X256 גולדן דרגון 3200 של גייל. (שאני מוכר ד"א... אם מישהו מעוניין, 167443010, gal@greendragon.co.il, נמצא גם בטריידזון). אני רוצה לשדרג לג'יגה ראם. עכשיו, אני יכול פשוט לקנות עוד קיט אחד כזה של דיואל צ'אנל כמו שכבר יש לי, אבל אז יהיו לי 4 סטיקים של זכרון... זה פוגע בביצועים? (זה ישאר בדיואל צ'אנל נכון? אותם זכרונות.......). מעבר לזה, אני מעדיף לעבוד עם שני סטיקים (למרות שאם יתברר שלא תהיה פגיעה בביצועים אני אחשוב על זה מחדש). הסתובבתי קצת בלוג'יק וזה מה שראיתי במחירים זולים: a-data http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4328 samsung http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=978 twinmos http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1109 kingst…
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם למישהו יש תשובה אני עומד לרכוש את הלוח של אסוס p4c800-dlx שימו לב לא p4c800-e-dlx מישהו יודע עד כמה מגיע הVCORE ?? שלו ???אחרי חיפושים לא מעטים (ובגלל שרוב הביקורות שלו נכתבו לפני כשנה וחצי) אני יודע שעם הביוסים הראשונים שלו הוא הגיע עד 1.600 וולט ושמעתי שעם ביוס 1006 הוא אמור להגיע עד 1.95 ואני מחפש מישהו שיאשר לי את זה או יספר לי מה הוא יודע תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי את כל החלקים כבר. קניתי ספק כוח THERMALTAKE TT480APD 2 FANS 480 WATT 1Y התחלתי להרכיב ואני עובר שלב שלב ב-user guid של הלוח ובחיבור של הספק רשום בספר למטה הערה: Power supply of 350 watts (and above) is highly recommended for system stability. אני הבאנתי מזה של ספק עם 350 וואט ומעלה הוא גבוהה מידי בשביל המערכת מה אני עושה כבר קניתי ספק... או שאולי אני לא מתרגם את זה נכון... עזרו לי אני ימתין לתשובה..
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מישהו מכיר איזה אתר או משהו שיכול לעזור לי ללמוד יותר על וינדוס ועל תיקון מחשבים והכל אבל מרמה בסיסית כי כרגע אני לא יודע הרבה... ????. בץוןדה מראש
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט, עבודות, סרטים. הגבלה עד 6000 ש"ח. יש לי שתי אפשרויות. לקנות מחשב נייד, או מחשב אישי (פנטיום 4), אבל לא צריך משהו חזק במיוחד, כמו שאמרתי עבודה משרדית. במקרה של מחשב אישי, אני רוצה עם מסך, דק או רגיל (כמובן מה שיותר כדאי ומשתלם ע"פ המפרט). מה לדעתם עדיף?
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני כבר די סגור על הרכיבים, כאשר הבסיס כנראה יהיה AMD Athlon 3000. בדקתי מחירים, והמחיר של מעבד כזה (RETAIL/BOX') לפני מעל לחצי שנה היה 1400-1500 ש"ח, וכיום הוא 1,050-1,100, כלומר ירידת ערך מינימלית ביותר. אני מסיק שהסיבה לכך היא היבוא הבעייתי של מעבדי ה-64 לארץ, אבל לשמחתי קראתי כעת את הידיעה כאן ב-HWZONE שהבעיה נתפרה. השאלה היא - כמה זמן לחכות עד שארכיב את המחשב החדש? לאיזה מחיר צפוי מעבד ה-3000 (או 3200, גם אפשרי) לרדת? באתר newegg המחיר של מעבד AMD Athlon 64 3000 RETAIL הוא 161 דולר, כלומר 724 ש"ח. אפשר להעריך שבארץ המחיר בקרוב יהיה 800 ש"ח? בקיצור, שווה לחכות בכלל?
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
סלחו לי על הבורות אבל רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם ושל מעבד ומה תפקידם ומה זה בדיוק ביוס ???? תודה..
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המחשב צריך להפעיל תוכנות אופיס בעיקר ולגלישה באינטרנט... הסוללה צריכה להיות חזקה ולהחזיק מעמד הכי הרבה זמן שאפשר.... המחשב צריך להיות קל ועדיף שיהיה עם מעבד דותן... המחשב צריך לעלות 5000-+ש"ח
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש כי נדפק לו שם משהו אז רציתי לדעת איזה הכי טוב כלומר דגם של ASUS עד 500 שקל מקסימום 600 תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קומו סטאס! קניתי מחשב עם מעבד AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS נדמה לי. בכל אופן משום מה לא ביקשתי הרכבה והם הרכיבו לי את החלקים, לא קיבלתי קופסא למעבד למרות שהזמנתי BOX, בכל אופן יש על הלוח את המעבד עם היטסינק ומאוורר של TT (הגיוני?? ככה הוא אמור להגיע). לכן, אני רוצה לבדוק את המעבד (צריכה להיות איזושהיא תוכנה שבודקת באופן ספציפי את המעבד, לא?) אי אפשר לראות מה כתוב על המעבד כי הוא מכוסה במשחה טרמית ואני לא רוצה להוריד כי אין לי לשים אח"כ. מה אפשר לעשות? אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה שהזמנתי וגם באיזה ליבה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי P4 2GHZ ( גם אני קניתי מחשב מחנות GF4MX ) המעבד נראה לי קצת דפוק- אני בOC איתו במתח של 1.725V בשביל לקבל 2.5GHZ .... יכול להיות שלתת מתח כזה למעבד עם קירור רגיל של P4 זה יותר מדי? ד"א לפי הIS7-E אני ב 43.5-40 מעלות בCPU. אבל זה IS7... ועוד שאלה, אתם חושבים שאם אני יקנה קירור למעבד אני יוכל להשתמש בפחות מתח בשביל הOC?
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מפנדס לפני כשבועיים מעבד 2500+ אין להם משהו נמוך מזה Barton 1.83GHZ 512kb עשיתי צילומים של Everest Cpu-z וזה מה שקיבלתי everest cpu-z רשום שם שקיבלתי מעבד 2200+ עם ליבת טורטון וכתוב שם שיש לו אוברקלוק למהירות של 2500+ כלומר עשו לו אובר קלוק 1.83 דיברתי איתם והם אמרו לי שהתוכנה יכולה לטעות והם אמרו לי להוציא את המעבד שלי ולהגיד להם מה כתוב עליו עכשיו השאלה מה כתוב על מעבד בארטון ומה כתוב על מעבד טורטון כמו שיש לי כדי שיוכיח להם שזה באמת טורטון
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מספר חודשים מתלבט איזה מחשב לקנות מכיוון שהיום יש תהליך כניסה של המעבד עם הסוקט החדש אשר ישנה את תמונת כל הכרטיסים הנוכחים. למרות שהוא כיום בשוק אני לא יודע עד כמה הוא תפס והאם הוא ישאר בשוק להרבה זמן או שהוא שלב חולף כמו זכרונות ה DDRAM (נדמה לי). האם יש למישהו איזה נקודת ראיה מרחיקת לכת לגבי המצב בשוק או האם פשוט כדאי לחכות ולראות לאן זה יוביל. בקיצור השאלה היא אישה מחשב מומלץ לקנות במצב החדש והאם כדאי לחכות או לא. תודה קובי
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7823 או שזה סתם שטויות ואין להם מלאי?
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מהחברות מייצרות זיכרון ברמה הכי גבוהה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אז ככה לפני שנתיים קניתי את המחשב שלי עם לוח אם INTEL MERRAVILL- 2 הזכרונות שלו הם זכרונות RD-RAM(800 mhz( עכשיו יש לי בעיה כי אני רוצה לשדרג את המחשב והזכרונות עולים ממש הרבה למשל אם אני רוצה להוסיף 256 זה 650 שקל הכי זול שמצאתי ובגלל שאין לי כוח לשדרג כל שני וחמישי אז אני רוצה לקנות 512 שזה יוצא לי 1300 שקל!!!! כמה אנשים הציעו לי להחליף בכלל את הלוח אם ואת הזכרונות וזה יעלה לי כמעט אותו מחיר........ האם זה שווה? זכרונות RDRAM מאוד חזקים ויהיה חבל לוותר עליהם מצד שני הכסף........... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כי שמעתי שלוחות הNF4 החדשים תומכים PCI-E (מתאים לסדרת ה 6600).... (מצטער אם זה לא הפורום המתאים פשוט שאלתי על הלוח M ....)
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-