מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
על איזה לוח הייתם ממליצים עבור HTPC בתקציב של עד 500 ש"ח לוח עבור מעבד AMD עם SOCKET AM ABIT NF-M2 ASUS M2NPV-VM Albatron KM51PV-AM2 או לוח אחר ולמה
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי זכרון כרגע במחשב: SpecTek 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM אני רוצה להוסיף עוד זכרון רגיל DDR 512 זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. (לוח אם + מעבד + זכרון). יש לי תקציב של 4000 ש"ח ואני מעוניין במעבד core 2 ו-2GB זכרון. האם מישהו יכול להמליץ על משוה? (ראיתי את הלוח gigabyte ga-965p-DS4 ורציתי לקבל חוות דעת עליו) תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רציתי לדעת איזה מעבד אני אוכל לקנות במחיר של 200 -500 שקל, כאשר יש לי את הלוח אם הבא- asus p4s800d ? וגם אם תוכלו להגיד לי איזה socket יש ללוח הזה בנוסף...
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
זכרון טוב ל OC בתקציב של עד 1000 וכרטיס מסך טוב בתקציב של 1700 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד חזק בעיקר עבור משחקים. אינני מכיר את הדגמים שפירטתי. בחרתי בהם במסגרת התקציב (עד 1100 ש"ח). אשמח לשמוע על חלופות נוספות (או זולות יותר) 1- ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? 2- ?Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB, DualCore? 3- ?Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore? בתודה יריב
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ברשותי מחשב בעל מהירות 2.4 וזיכרון של חב' יונדאי בעל 256MB במהירות 133MHZ, מסוג DDR - SDRAM. ברצוני להרחיב זיכרון זה, כאשר יש לי 2 סלוטים סה"כ בלוח האם כאשר אחד מהם כבר מנוצל לטובת הזיכרון הנוכחי. מצאתי בהזדמנות זיכרון חדש של חב' AData במהירות של 333MHz ונפח של 128MB אינני יודע מהו סוג זיכרון זה. האם בתשלום של 50 שקל שווה לי לקנות זיכרון זה ולהוסיף אותו למחשב ? והאם בגלל שהזיכרון 256MB שלי יותר איטי עדיין כדאי לי להוסיף הזיכרון הנ"ל? תודה אנשים !
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
90% שהלך לי המעבד אז אני מחפש מעבד חדש. הלוח אם abit kv8 pro סוקט 754. עוד שנה~ במילא אני קונה מחשב חדש אז אני מחפש משהו לא יקר ופשוט שיחזיק לי למשחקים ישנים (1.6) וקצת עומס של תוכנות כבדות/ואינטרנט/מוזיקה. המעבד שהיה לי הוא amd athlon 64 3200 2.4ghz ראיתי את SEMPRON_754_2800-64-Tray האם יש הבדל ממשי שיורגש בין המעבד הקודם לנתון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, לוח האם שלי - Intel D865PER L נשרף (נשפכו לו כמה קבלים) http://www.intel.com/products/motherboard/d865perl/index.htm אשמח לקבל המלצה ללוח אם דומה ללוח זה כי אני לא מצליח למצוא את אותו לוח בארץ. בלוח אם המקורי יש חמישה PCI אבל אני אסתדר גם עם שלוש. המעבד הוא Intel Pentium 4HT 2.4 בנוגע לתקציב - אין ממש, אני רוצה לדעת מה יהיה לי הכי דומה ומרשימת הדומים אני אבחר כנראה את הכי זול. וסתם כבדרך אגב, אם אני רואה איזה קבלים נשפכו, האם נראה לכם ששווה לנסות ללכת למעבדת אלקטרוניקה ולנסות להחליף אותם? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בוקר טוב , אני בקרוב קונה מחשב ורציתי לדעת אם הלוח טוב.. ואם הוא יתאים למפרט הבא: מעבד AMD 4600 X2 65W זיכרון 2G ddr 2 800 mhz דיסק : 250G western digital ושאר הדברים שלא רלוונטים. עוד שאלה: האם הלוח יתמוך במעבדים החדשים של AMD שיצאו ברבעון השלישי? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני יכול לשדרג לוח אם ומעמבד כמו שמצוין בסוף הדף השאלה אם שווה להשקיע עוד כסף לזה או להשאיר את זה כמו שזה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
זה הזכרון שלי http://img81.imageshack.us/img81/3918/14ar2.jpg וזה הלוח אם שלי http://img85.imageshack.us/img85/9669/20ta.jpg אני רוצה לקנות עוד סטיק של 512MB DDR, כדי שהם יפעלו ב-Dual Channel האם הלוח אם שלי יתמוך בזה? כלומר בשני סטיקים של 400MHz? ועל מה אני צריך לשים לב כשאני קונה זיכרונות כדי שהוא יעבוד בדואל עם הזיכרון שיש לי עכשיו? האם התזמונים/החברה/המהירות או משהו חשובים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות זכרון Crucial Ballistix DDR PC3200 CL2 2x512MB, המפרט שלו מציין שהוא עובד ב-2.8V. לוח האם שלי Gigabyte GA-K8N SLI תומך בהעלאת המתח דרך הביוס עד 0.2V+, כך שתיאורטית אני אוכל להפעיל את הזיכרון. בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם למישהו כבר יש ניסיון עם הזיכרון ואותו הלוח, או לוח דומה של Gigabyte. שנית, הזיכרון הקיים שלי הוא GeIL DDR PC3200 CL2 2x256MB, האם אוכל להשתמש בקיט הזה במקביל ל-Crucial? (ה-GeIL יודע לעבוד עד 2.95V) תודה מראש, אבי.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
איזה סידור יותר טוב?? לקנות סטיק של גיגה במהירות 800 או 2גיגה במהירות 667??
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום בהמשך לסיפור המקסים שלי ושל ANCIENT1 אני מתחיל לחשוב על היום שאחרי ומחפש לוח אם שיהיה טוב לאוברקלוקינג במחיר סביר (סדר גודל 900 שח + -) הציעו לי את 975X של MSI ב 900 שקל מה דעתכם עליו?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בהמשך לת'ראד על הגייל, גיליתי שנכון לעכשיו או נכון לקודם או נכון לעתיד, אין לי מושג היות ואף חברה לא מבטיחה סוג שבב מסויים בדגמים שאני רוצה... אני מתכנן לקנות בארה"ב זיכרון DDR 2 800 MHZ עם תכנונים לאובר קלוק מעבל ל 400, וכמובן בתיזמונים טובים. כאשר אני בונה על איזור ה 200 דולר, ומה שבטוח לא יותר מ 250. ממה שראיתי עכשיו האפשרויות פחות או יותר הן: הגייל כרגע מיוצרים עם אלפידיה הגיסקיל PK עם Mosel האוקז פלטינום גרסה 2 עם פרומוס (promos) יש העדפות לאחד מהם? או המלצות לזיכרון אחר מארה"ב בתקציב? תודה רבה מראש רום.
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בלוח אם: ?GIGABYTE? - ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? רשום שיש שם כרטיס קול מובנה עם שמונה ערוצים... מה זה אומר בדיוק? מה זה ערוץ? זה כמו 5.1?
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יצאתי מהרצון לקנות לוח אם שתומך גם ב- DDR 3וגם ב- DDR 2 אני לוקח DDR 2 איך אה- לוח ABIT IP 35 PRO או P35-DS4 של GIGABYTE או את P35 P5KC של ASUS מה אתם אומרים??ואיך הזכרונות TWINMOS 1GB TwinMOS TwiSTER CL5 אני רוצה לשים 4X שיהיה לי 4 GB איך הזכרונות האלה מבחינת החברה כדיי? או שעדיף לקחת את 1GB Kingston Value או Corsair XMS2 TwinX CL5
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה עדיף, סטיק אחד של גי'גה או שניים של 512MB?? המפרט בצד... האם ישמר לי הדואל צ'אנל אם אני קונה שני סטיקים שהם לא זהים לשניים שכבר יש לי?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש היום משחקים שמנצלים את הכח של המעבד Q6600 או שעדין מיותר לקנות אותו???
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
הזמנתי היום מערכת חדשה, ובתכנון שלי היה לקחת את הP35-DS3L אבל מכיוון שהלוח אם הזה לא היה זמין החליפו לי לABIT IP35-E השאלה שלי האם הלוח אם הזה יורד בביצועים מהלוח הקודם? או שבעצם השינוי לא ישפיע על המערכת?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב פנטיום 3 ישן שרציתי לשדרג אותו קצת לכן הוספתי לו שני סלוטים של זכרון 512 של קינגסטון, לצערי הוא זיהה רק אחד מהם... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יכול להיות שמגבלת ההרחבה כל כך קטנה? איפה אפשר לראות מה המגבלה והאם ניתן לשנות את ההגדרות של זה? שני הזכרונות עובדים בודאות. אשמח לתשובה מלומדת ולרעיונות לפתרון המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום קניתי זיכרונות A-DATA 4G 2GX2 1066MHZ ולוח GIGABYTE EP45 DS4 המחשב יגיע רק עוד יום יומיים אבל יש לי שאלה. על פי מה שהבנתי הלוח מגדיר את הזיכרונות אוטומטית לעבוד במתח 1.8V אבל המתחי עבודה שמצויינים שהם עובדים זה 2.2V-2.3V האם אני יצטרך להגדיר את המתח לבד ? מה יקרה במידה ואני לא יעלה את המתח וישאיר אותו על 1.8V ? קישור לאתר היצרן http://oc.adata.com.tw/1_product_detail.asp?pid=AD21066EU תודה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-