עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, מחר אני קונה לוח אם חדש ומעבד חדש מעבד Intel Pentium D 940 Dual Core 3.2Ghz לוח אם אחד מאלו : ASUS P5WD2-E Premium 975X Asus P5WDG2-WS 975X השאלה שלי איזה זכרונות ממומלץ לקנות (DDRII) ? חשוב האיכות ולא המחיר. בבקשה להמליץ על מספר חברות ידועות. סה"כ מעוניין ב 2GB ברמת העקרון האם יש צורך כיום ביותר מזה ? מיועד במיוחד למשחקים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  2. טוב ככה, בעבר כבר כתבתי שבביוס יש לי רק אפשרות של CL2 או CL2.5, הזכרון הוא DDR333, לכן לאחר שלא מצאתי פתרון לאופציית CL3 בביוס חשבתי שזה בגלל שהזכרון DDR333, וכשאני אשים DDR400 תהיה לי אופציית CL3. לפני יומיים הייתי אצל חבר שלי והוא נתן לי את הזכרונות שלו לבדיקה, DDR400, נכנסתי לביוס ושוב אין אפשרות של CL3, הזכרון שלו מתוכנן לעבוד ב3-4-4-8, לכן גם לא יכלתי להפעיל אותו על 400MHZ. ממה שאני יודע מעבד 533MHZ יכול לעבוד עם זכרון PC2700 גג, ז"א ביחס של 4:5 לטובת הזכרון גג (133:166). האם אין אפשרות שתהיה CL3 בביוס? כי ממה שאני יודע הלוח שלי (MSI 865PE) משמש גם למעבדים עם באס 800MHZ וזכרונות DDR400, לכן סביר מאוד שצריכה להיות בו אפשרות לCL3. בפעם אחרונה שבדקתי אם יש עדכון ביוס, ל…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. Started by omrit,

שלום, האם בלוח- ASUS M2A-VM HDMI יש יציאת HDMI או שצריך לקנות איזה מתאם/מגשר? האם אפשר לחבר HDMI ו VGA בו זמנית ולראות בשני המסכים? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by lmlm,

אני מתלבט איזה לוח לבחור: מבוסס 975X או 965. אני רוצה שיהיה לי עבודה שוטפת מהירה, ויעמוד בOC לא גדול. יש לי תקציב כ 1K ראיתי את DFI 975X לא אהבתי כל כך, גם ראיתי ב XS לא אהבו אותו כל כך. למשה יש המלצות? P5B אולי אחד הלוחות של גיגהבייט? תודה

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by eyal1983,

ראיתי שרק מעבדים מתקדמים יותר תומכים בזה.. כלומר חלק ממעבדי האיי3 בכלל לא תומכים בזה. השאלה, האם כשאני מחבר את המחשב למסך חיצוני,(ולא משנה את הגדרות הגרפיקה במחשב) - האם יראו יותר טוב תוכן 720p במסך חיצוני, בגלל הפיצ'ר הזה במעבד ? או שזה נועד אך ורק למי שרוצה לשנות את הגדרות התצוגה במחשב?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by lmlm,

http://www.bit-tech.net/hardware/2006/09/01/first_look___abit_aw9d_max/1.html הצליחו להגיע איתו ל 460 באס, כנראה אפשר יותר. מה דעתכם? רק מעניין מה יהיה מחירו

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by rbu99fm,

אני יודע ששאלו את השאלה... אבל אני קונה מעבד Intel p.4 3 ghz 800 fsb ורציתי לדעת מה עדיף הנורטווד אוו הפרסקוט???? (השימוש שלי הוא מישחקים) תודה...

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  8. כמו שכתוב בכותרת, יש לי זכרון DDR של Kingston שכרגע התזמונים שלו הם 3-3-3-8 ואני רוצה להוריד אותם ולנסות לבדוק עד כמה נמוך הם יפעלו. השאלה היא, אם יש איזה אתר או אישהו שכתוב איזה תזמונים אפשריים אני יכול לנסות עם הזכרון הזה או שכשמנסים לעשות דבר כזה פשוט מנסים מספרים ורואים אם המערכת יכולה לעבוד איתם?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by דיוגנס,

אני צריך לשדרג את המחשב בזיכרון חדש ( יש לי 1gb ddr 200mhz)... לצערי לא מצאתי כלום בtradezone , אז פניתי לזאפ, אך אני לא מבין גדול בחברות, מהיריות וכו... לא צריך משהו לoc ...בסה"כ זיכרון טוב ואמין ..שני כרטיסים, כל אחד בנפח ג'יגה, ובמהירות 400mhz כל אחד, תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by ptyahoo,

יש לי שתי סלוטים של זכרונות בלוח אם (chaintech sk8t800) באחד יש סטיק של 512mb. אני מעוניין בהוספת סטיק נוסף של זכרון למחשב שלי. הסטיק הוא a- data 512mb pc 3200 DDR400. השאלה שלי האם אני יכול להוסיף סטיק נוסף של 1024mb או אני חייב של 512mb?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  11. איזה לוח עדיף ומה כדאי מבחינת עלות תועלת. למחשב סלוני למולטימדיה. ( סרטים, משחקים, מוסיקה) מערכת עם מארז HTPC ומעבד - INTEL E8400 כנראה תותקן Vista Hoem Premium. ומוסיף כרטיס 8600GT מתלבט בין שני לוחות אם של GIGABYTE: 1. לוח אם: gigabyte ga-73pvm-s2h nforce7100 M-ATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2691 אין לו DUAL CHANNEL. אך יש לו יציאה אופטית(סאונד) מובנית, עולה כ 460 ש"ח 2. Gigabyte GA-G33M-S2mATX http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2557 ללא יציאה אופטית אך תומך ב DUAL CHANNEL. יקר בכ-150 ש"ח. האם DUAL CHANNEL יהיה קריטי עבורי למערכת HTPC? למשחקקים (לא כבדים) הרצת סרטים ומוזי…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  12. איפה ניתן להשיג זכרונות VALUE של ADATA/VDATA? כי פשוט חיפשתי בנועה ובפיסילוגיק ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by PCguy,

השאלה היא intel 775 3.0 או amd 3000 939 המטרה משחקים ואינטרנט מה שווה מבחינת תמורה לכסף? נא להתחשב שלוח ממוצע לאינטל עולה בערך 600 ש"ח ומכיל PCIEודואל זכרון וכמובן גיגה רשת וקול 5.1 או 7.1 לעומת זאת AMD עם דואל זכרון עולה הרבה יותר ובלי PCIE אז מה כדאי לטווח הרחוק? אני חייב לציין שאני לא ממש מתכוון לשדרג בעתיד אלא כנראה להחליף נגיד בעוד 4 שנים אז מה דעתכם והאם משהו מכיר לינק להשוואות מול השניים{AMD -INTEL}

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by mb512,

שלום לכולם אני רוצה לקניות מחשב נוסף ביתי לא משהו מיוחד מה עדיף אינטל ליבה כפולה e2180 או amd am2athlon 4600 תודה

15. Started by wArezm0n,

שלום, אתמול הרכבתי סוף סוף את המחשב שלי ולקחתי אותו ללאן פארטי של 3DV כאשר רכשתי את החלקים רכשתי גם את ה: Crucial Ballstix Tracer 512mb PC4000 שתי סטיקים ולאחר שחיברתי אותם ללוח אם,הדלקתי את המחשב והמחשב עושה Reset כל הזמן. ניתקתי את הזכרונות מהלוח וחיברתי למחשב אחר והם פעלו ממש ממש טוב בלי שום תקיעות למשך 7 שעות. חיברתי זכרונות PC3200 של Corsair למחשב החדש והם פעלו טוב אבל כאשר אני מפעיל משחקים כבדים המחשב עושה Reset אבל לפני פעולת הReset הוא מציג לי הודעת שגיאה כחולה של Windows XP לשניה ואז הוא מבצע את פעולת הReset. מפרט המחשב החדש: AMD 3500+ 64Bit Winchester DFI Lan Party nF4 Ultra-D Crucial Radeon X850 XT PCIe Enermax EG495P-VE SMFA Seagate 160gb SATA NCQ

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. שלום, ברשותי לוח Abit NF7 עם זיכרון GEIL בנפח 512MB , הלוח עצמו תומך DDR, היום שמעתי כי אני צריך גם שהזכרונות יתמכו ב-DUAL DDR כדי שיעבדו באמת בקצב שעות כפול. זה נכון? נאמר לי כי רק הזכרונות שקונים כחבילה אחת, כ-2 סטיקים באריזה אחת, הם המיוחדים לעבוד ב-DUAL DDR וכי זכרונות רגילים לא יעבדו לי ב-DUAL DDR, ז"א שאם אקנה עוד סטיק של GEIL בנפח 512MB, הוא לא יעבוד כ-DUAL עם הסטיק הקיים. זה נכון?

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by hmjmvhcvh,

http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s800d/overview.htm איך הלוח הזה? עם המעבד הבא: http://indigo.intel.com/compare_cpu/showchart.aspx?mmID=863729&familyID=3 המלצות\טענות\הערות וכ'ו יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. רכשתי שניים של קינגסטון ושל שניים סמסונג CL5 667 האם זה משנה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by Oranili,

שלום יש לי שאלה בקשר לזיכרון ... אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד 256 RAM של חברת KINGSTON ... עכשיו יש לי במחשב 3 כרטיסים של 256 768 RAM ! CL 2.5 PC3200 עוד כרטיס שיהיה לי DC וגם 1 גיגה RAM ... איזה כרטיס אתם ממליצים לי ? זול וטוב?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by evman007,

רציתי לדעת מה המהירות של amd athlon xp 2600 t-bred? משהו כזה?

22. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium4-6xx.html

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי כרגע במחשב 256*2 של קינגסטון 400 ורציתי לשדרג ל 1024 וראיתי את RXP PC3200 256 ב 99 שח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1203&lg=0 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. אני מתלבט בין הלוח GA-945P-S3 לבין asus p5ld2 מה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש לוח אם ומעבד שניהם בסביבות ה- 2000 ש"ח בייחד (תנסו לא לעלות המון בתקציב כי אני גם קונה מארז חדש ועוד מלא מאווררים וקולרים לכרטיס מסך) כמו שכתבתי אין לי צורך ב-OC אבל אני מעוניין שהשילוב שתציינו יחזיק הרבה זמן . אה כן...המפרט שלי היום הוא: ASUS A7V8X AMD ATHLON XP 2400+ 1024 MB TWINMOS CL2 WESTERN DIGITAL 80GB R9800PRO SB LIVE DIGITAL 5.1 וכו' כמו כן אם אתם מציינים את ה- A64 נמקו למה בבקשה תודה מראש נועם! :-*

• 3 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים