עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי באתר של alienware מפרט אחד ורציתי לשאול כמה דברים 1) ראיתי שיש שם Dual Channel DDR2 SDRAM מזה אומר הSDRAM? 2) איזה לוח אם המחשב מגיע? 3) זה כדאי לקנות משם מחשב?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Smooouken!,

אהלן מהו הצ'יפסט הטוב/מתקדם/מומלץ ביותר עבור מעבדי AMD ולאילו מעבדי AMD הוא מתאים? בסס, נמק הדגם וכו'...

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by kobi_af,

אפשר לדעת מה זה תיזמוני זיכרונות כי ראיתי מישהו פה רושם שהתזמונים שלו 2-2.4.5 משהו כזה מה זה? אל תביאו כי באנגלית כי אין לי ידע שוטף באנגלית ועל בדרך עם אפשר גם רוחב פס של זיכרונות?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by shmulikg,

קניתי היום EPOX 8RDA+ משומש ולבחור שקניתי ממנו לא היה את הדיסק של הלוח ... הוא אמר שאם אני מתקין את הדריברים של הNFORCE אז הם תומכים בכל, כולל הכרטיס קול והכרטיס רשת ואז לא צריך את הדיסק של הלוח ... האם זה נכון ?

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  5. נראה לי שיש מחסור בלוחות כאלו, ומה שיש המחירים בשמיים, אולי בגלל שלא מזמינים יותר ומחכים ל - NF4? אני בכל מקרה צריך אחד בהקדם, ומחפש MSI PLATINUM 2 במחיר טוב (בפנדה זה עלה מ 860 למעל 1000!) או שמעתי שיש גם EPOX טוב אבל לא מוצא אותם! תודה

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  6. Started by lirik,

היי יש לי על הלוח שלושה כרטיסי זיכרון אחד ישן יחסית אחד קצת יותר חדש והשלישי דנדש (המחשב הורכב מתרומות) משנה המיקום בסלוטים? האם בסלוט מסויים הוא (המחשב)משתמש ראשון וכשהוא צריך עוד זיכרון אז הוא עובר לסלוט הבא כמו שהבנתם אני מעדיף שהוא יתחיל עם החדש (המהיר יותר) וכן הלאה תודה לכולם ליריק

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  7. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה יש לי שאלה על הסוקט אז הנה היא מה ההבדל בין סוקט אחד לשני נגיד בין ה775 לבין הסוקט השני (אני לא זוכר בדיוק מה המספר) וגם על פי מה הם קוראים להם במספרים 775 ולא 765? וגם עוד שאלה מה עדיף הסוקט הנוחכי של AMD אי החדש יותר ה939?? תודה

• 12 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by Aviram,

אני מחפש מחשב נייד, לעבודות, אינטרנט וכד', משהו טוב. רק שלא יהיה כל כך יקר סביבות ה-10,000. תודה!

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  9. חבר שלי קנה לפני כמה ימים את המעבד הבא : P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache , soket 775 ואת הזיכרון הזה : DDR 400 256MB A-DATA x2 הייתי רוצה לשאול , איזה לוח יהיה הכי טוב למעבד הזה , את הביצועיים המקסימלאיים. רצוי שהלוח יהיה תומך באוברקלוקיניג מלא ובשאר החידושים שקיימים כיום התקציב אינו חשוב כלל , כסף זאת לא הבעיה.

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  10. Started by Vortex,

LCTP? או LTPC? או משהו בסגנון? תודה!

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  11. משהו מאד מוזר. יש לי מחשב P3 733 , לוח אם MSI6309 היה מחובר כרטיס מסך VOODOO והחלפתי ל - GEFORCE 4 MMX440-8X והכל עבד כשורה. כנראה היתה איזשהי בעיה בחשמל והBIOS התאפס. מאז, רק ה - VOODOO מזוהה והGEFORCE לא. כלומר כשהמחשב עולה לא רואים כלום על המסך. ניסיתי את הGEFORCE במחשב אחר והוא מזהה אותו, כלומר הבעיה במחשב שלי ולא בכרטיס. ניסיתי לשחק עם הגדרות ב-BIOS ולא עזר. מה יכולה להיות הסיבה?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by Crazy Angel,

יש לי שאלה כללית. מדוע מעבדי הAMD הצטיירו כמעבדים עדיפים על הIntel המקבילים להם? זה המחיר שעושה את ההבדל? או שפשוט AMD באמת איכותיים יותר ממעבדי האינטל? אשמח לקבל תשובה.

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  13. אם כן תרשום\תרשמי כאן אני חייב אותך לאיסיי

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

מישהו יודע איזה תיזמונים אלה...או אולי איזה CAS זה?... תודה.

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by kobi_af,

אני רוצה בבקשה מדריך כלשהו ללוח אם כי אני לא יודע מה זה באס בלוח האם,זיכרון מטמון,ציפסט מה זה?

16. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by הדר,

שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by הדר,

שלום לכולם, בזמן האחרון כאשר אני רוצה להריץ תוכניות מסוימות אני מקבלת הודעה שאין לי מספיק זכרון וירטואלי. גם כשאני עובדת ברקע עם התוכנית cachman ומבקשת ממנה שתעשה לי recovery לזכרון - המצב לא משתנה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by manorking,

מה יותר כדאי מעבד AMD או INTEL? ומה ההבדל ביניהם?

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  20. לי אמרו שה 256X2 יותר טוב, מכיוון שלמשל אם הסטיק של ה-512 מתקלקל... אז עדיף 2 של 256. מבחינת מהירות מה יותר כדאי?

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by manorking,

מה יותר כדאי מעבד AMD או INTEL? ומה ההבדל ביניהם?

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  22. Started by valorien,

בקשת עזרה נואשת: יש לי פנטיום 4 עם 2.0 ג'יגה-הרץ ולוח אם של אינטל D845HV (אם זה אומר משהו למישהו ממכם - הוא לא מהחדשים זה בטוח), ובנוסף זיכרון 256 RAM. הבעיה שלי היא שאני מעוניין לשדרג ל512 ומצאתי כל מיני חנויות שמוכרות, אבל בכל חנות מצויין משהו אחר. בחנות אחד מצויין שהשבב הוא עם 16 פינים (כתוב 16 CHIP), בחנות אחרת 8 ובעוד חנות 4 פינים - איזה מהם אני צריך ויוכל לעבוד על המחשב שלי? הייתי כבר באתר תמיכה של אינטל והרבה מידע לא מצאתי שם חוץ מזה שהזכרונות צריכים להיות PC133 (אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר) ותו לא. אני ממש זועק לעזרתכם כי אין לי מושג מה ואיפה לקנות - אם תוכלו להאיר את עיניי ואולי גם להפנות אותי לחנות רלוונטית אודה לכם מקרב לב. תודה רבה רבה וצר לי אם נרדמתם תוך כד…

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  23. תראו קניתי את המעבד הזה עכשיו פתחתי ואני לא רואה שום חומר שצריך למרוח על המעבד, מה שכן אני רואה על הגוף קירור למטה יש ריבוע ככל הניראה שזה מחליף את את המשחה התרמית. עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות משחה תרמית הוא שהריבוע הדבוק מתחת לגוף הקירור באמת מחליף אותו... שלא יקרה לי נזק בהתחממות יתר... ???

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  24. מצטער שאני פותח דיון שני ביומיים, אבל אני חייב את התשובה ממש דחוף :-\ אני כבר כמעט סגור על הזכרון הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1570 (כמובן שני סטיקים), ואז פתאום נזכרתי שלכל זכרון של גייל יש גם דיואל צאנ'ל קיט שיענו זה ניים שמגיעים באותה קופסא וכל זה... (יש לי כרגע כזה דבר, גולדן דרגון...). נכנסתי ללוג'יק, וראיתי את זה: אותו זכרון, רק מגיע בקיט. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4044 סבבה אני יודע שגם שני סטיקים של הזכרון הראשון יעבדו בדיואל. אז למה השני יותר יקר??? יכול להיות שאני טועה ושניים מהראשון לא יעבדו בדיואל? הלפ=\ ועוד שאלה רק כדי להיות בטוח (הכל דברים שאני יודע אני רק רוצה שלא תהיה איזה הפתעה לא נעימה): אין מצב שמעבד פוגע בביצועים …

• 0 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים