עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yaloner,

ביקשתי בפורום מפרטי מחשב עזרה לגבי מחשב מסוים (אפשר לראות כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=139708.0). במפרט שהומלץ לי מופיע מעבד: Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU כשהעברתי את המפרט לאדם שאמור לקבל את המחשב הוא אמר "איך אתה מציע לי מחשב עם Prescott 3.0GHz ? הרי ידוע שהם כל-כך חמים שאפשר לטגן עליהם ביצה...". האם זה באמת כל-כך נורא ? האם פתרון הקירור שהוצע שם (Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 )יפתור את הבעיה ? האם יש מעבד אחר מקביל שלא מתחמם כל-כך (של אינטל) ? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אז ככה, בתפקידי במהלך היום יום אני מדריך בשגרה נושאי תקשורת שונים. לאחרונה במסגרת העשרת ידע התחלתי בלמידה להדריך טכנאי PC על מנת ליצור גיוון בתפקיד. תחילת הלמידה שלי היא כמובן בסיסו של המחשב, שזהו חומרה. אני נהנה לי, הכל טוב ויפה, ופתאום בא לי הרש"ץ של PC ומבקש ממני לשלוח סקירה על נושא שיש להם חוסר בו והוא הNVRAM. (כמובן כאיש תקשורת NVRAM ישר קופץ לי בראש Cisco) אני נובר לי באינטרנט בעקבות מידע, ומגיע למסקנה שמבחינת צוות PC היא חסרת תקדים. עד עכשיו תהליך הלמידה של זכרונות בחומרה התבצע על פי הטבלה הזאת: http://www.siz.co.il/my.php?i=wmhw4n2izmnd.bmp עכשיו אני הגעתי למסקנה אחרת בעקבות חיפוש מידע באינטרנט על NVRAM(כל זכרון RAM שהמידע נשמר גם ללא מקור מתח אינו NVRAM, זכרון RA…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by spider272,

מחפש שילוש מבוסס I5 לSLI ואוברלוק עד 2000

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by JohnClark,

איזה אחד מהם עדיף? OC רציני לא צריך כרטיס רשת

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by SUPER300,

שלום . אני מתלבט בין שני מעבדים טובים-i7 2700k ו-i5 2500k. מצד אחד ברור שהi7 יותר טוב. אבל מצד שני, האם זה שווה את ה350 הפרש? אומרים שאין הבדל גדול ביניהם למשחקים. אבל אם אני משחק בסימולטור הטיסה של מייקרוסופט ושם לו הרבה תוספות והוא דורש הרבה כוח עיבוד, אז הi7 יביא תוצאות שרואים ממש שהם יותר טובות מהi5, לא? דרך אגב, אני מתכנן לבצע OC לסביבות 4.2ghz

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מקור: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-venice.html

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Chumlee,

שלום , נאמר לי פה ש G3250 שמקביל ל Q9550 לא למשחקים . אז סביר להניח ש Q9400 כבר לא למשחקים , אז למה הוא טוב ? ראיתי את ה Q9400 למכירה ב 150 שקל שווה להשקיע עליו את הסכום ? אני בעיקרון רוצה ב 100 .

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sim,

למה הכוונה בסיומות של דגם ללוחות מדגמים H170 ו Z170 D3H DH3P HD3 GAMING 3

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם אני חדש פה ואשמח לקבל עזרה מהמומחים פה שלפי דעתי הם 10 ;D עבדתי הרבה שנים עם מעבדי AMD ומעוניין לעבור ולנסות את האנטל . התקציב שלי עד 2000 שקל עם חריגה קטנה . (מקום הקניה הוא KSP) אני משתמש במחשב לצורך עבודה כעיקרון וקצת משחקים והשינוי רק בשלושת הדברים הבסיסיים -- מעבד + לוח אם + זכרון אהה אני באותה הזדמנות קונה לחבר שלי מסך מחשב ואני מתלבט בין שני המסכים האלו אז מה אתם ממליצים ולמה מדובר במחיר שלא יעלה על 750 שקל 1: ‏KDF LW2200 LCD 21.5'' 2ms VGA DVI WideScreen Black‎ 2: ‏Samsung E2220X LCD 21.5'' 5ms DVI WideScreen Black‎ ואם יש לכם המלצה יותר טובה אני אודה לכם מאוד תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by itayze,

אני מתחבט בשאלה , לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג מהp3 1g מכיון שאני לא יכול לעשות לו o/c ואני רוצה ביצועים יותר טובים . חשבתי על ה athlon xp 1900 או 2000 או שמה כדאי לי ללכת על אינטל ? על ה INTEL P4 2000 - 478PIN 512k Cache חשבתי . אם תוכלו לפרט יותר על הדגם של אינטל ( הרבה המליצו על הנותרווד , רק שהסתכלתי בפנדה לא היה רשום את השם). לגבי לוח אם לamd אני אלך על msi הדגם של הkt333 ואני לא יודע לגבי אינטל . אני אקנה בעוד חודש בערך ומכיוון שלא ידוע לי על מעבדים חדשים יוצאים אני אלך על מה שתמליצו לי ואני מקווה שתהיה הורדת מחירים נוספת כי צריך גם זיכרון . סה"כ התקציב שלי יהיה 2000-2400 אם תמליצו לי על אינטל אני גם אוכל להסתדר עם 512mb sdram עד שאני אחסוך ל ddr או לrdram .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. חשבתי שאם אני כבר קונה מחשב חדש למה לא שיהיה לו פוטנציאך לOC מכובד. לכן אני חושב שאני אוותר על PC3200 ואקח PC3700 או משו אחר שאתם ממליצים לי כי אני ממש לא מבין בOC ומקווה להבין בהמשך. אז ככה אני עוד כמה חודשים אולי פחות מתכוון לקנות מערכת מבוססת אטלון 64 וכאשר המחשב כבר יספק אותי אני אתחיל לעשות לו OC, על אילו זכונות אתם ממליצים? וגם.. כאשר אני ארצה לעשות OC איך אני בדיוק צריך לעשות את היחס בין המעבדזכרון/כרטיס מסך? האם הרכיבים הללו צריכים להיות ביחס מאחד לאחד? וOC למעבד וזכרונות עושים דרך הביוס? ומדוע צריך להוסי, מתח?? בבקשה תענו לי על השאלות! תודה רבה רבה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. http://www.x86-secret.com/articles/divers/ct479/ct479-4.htm כל הכבוד לאסוס\אינטל

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. יש לי 2 מחשבים, שמשמשים לעריכה. שניהם חזקים ויש להם את הלוחות האלה- 1. P5GDC DELUX 2. P4C800 E DELUX לאחרונה עשיתי החלפה ושדרוג בין המחשבים. הלוח ה P4C800 לא היה מחובר כלל לאינטרנט, והיה מחובר לזוג רמקולים בלבד מעצם קנייתו ועד היום (שנתיים). עכשיו שהלוח הזה על המחשב השני שלי, שיש בו גם אינטרנט, עושה בעיות רציניות: 1. כרטיס רשת- הכל עובד פיקס, ופתאום אין תגובה. בהתחלה חשבתי משהו בראוטר או מודם, אך הכל עובד טוב. אני נכנס להגדרות שכרטיס, משנה אותו ל 10MBPS או משהו אחר,לא משנה, מחזיר ל AUTO ואז זה מסתדר, לפחות ליום אחד. ככה אני עושה תמיד, אבל זה לא אמור להיות ככה.... הכרטיס בלוח הזה שייך לאינטל. ניסיתי עדכון אך הדרייבר היה מעודכן. הסרתי, התקנתי שוב אך לא עזר. 2. כרטיס קול- ב…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by silverrfox,

הייתי רוצה לדעת לאיזה סטוק יש תמעבדים הכי טובים לגיימיניג היום בשוק? והאם זה נכון שבקרוב אינטל תפסיק לייצר מעבדים לסטוק 1155 או שהאם אינטל תמשיך לייצר מעבדים חדשים עבורו? אני כרגע אם מעבד lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz הייתי רוצה לדעת לכמה זמן הוא עוד יספיק לי והאם הכרטיסי מסך החדשים כיום או בעתיד הקרוב לא יוכלו לעשות לי איתו צוואר בקבוק? ומה ההבדלים בין הסדרות מעבדים של sandy bridge - lvy bridge - haswell האם בעתיד אינטל תייצר מעבדי haswell לסטוק 1155 גם? בדקתי בTMS תמעבדים הכי חזקים שיש להם להציע לכול סטוק Intel Core i7 4960X 3.6Ghz BOX LGA2011 ₪5256 Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray LGA1155 ₪1538 Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Dj_Infernal,

אני מתכנן לקנות זכרון 512M - עכשיו למה הכוונה שאומרים PC3000 או PC2700 מה זה אומר? ומה זה CTL או משהו כזה?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. הזכרונות שלי משום מה מוגדרים כ-PC2-6400 במערכת כשהם בעצם PC2-8500 על הקופסא. מדובר בזכרונות G.Skill 4GB 1066Mhz Black PI. מה הולך כאן? יש מצב שבגלל הטעות בזיהוי הזכרונות מגבילים אותי לבאס של 400MHZ?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אמור להיות לפחות לוח אחד כזה מסידרת Z68 , איזה דגם זה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by tomer_S,

שלום לכולם ! אני בונה בימים אלו מפרט למחשב חדש אותו אני מתכוון לרכוש בכמה חודשים הקרובים אני מאוד מתקשה בבחירת לוח אם משום שאין לי ממש ידע בתחום של לוחת אם והייתי שמח לעזרתכם המחשב שלי מכוון גימינג ותכנים באיכות HD התקציב הוא 1500 ש"ח (אפשר לחרוג ב200- 300 שקל) המפרט : מעבד : intel Core i5-4670K Trey לוח אם : ??? ספק כוח : coolermaster 1000W (קיים ממחשב קודם) זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone (קיים ממחשב קודם) כרטיס מסך: MSI NVIDIA GeForce GTX770 2GB Lightning GDDR5 http://www.msi.com/product/vga/N770_...=Specification הארד דיסק : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 SSD: SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120GB http://…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. רציתי לדעת אם מעבר ל ddr 4 שווה את התוספת? כרגע אני עם ddr3 אוכל למכור את הלוח זכרונות ומעבד בערך בסכום של 2400 שקל ולהוסיף כרגע אני עם Asrok extreme 4 I7 3820 oc 4.6 זכרונות קרוסיאר 1600mhz 16gb מבדיקה שלי סביב 5200 יעלה מה שמשאיר לי בערך 2800 להוסיף.....השאלה אם משתלם

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by junior_mg,

מה אתם אומרים לוח אם עדיף? הסדרה P35 של ג'יגה ביט או לוח אמ G33 של intel מה ההפרש מחירים ומתוכנן OC

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by liormor,

שלום וערב טוב! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי התקציב הוא 900 ש"ח כיום יש לי מעבד של איטל ליבה כפולה דגם: E6420 2.13 המפרט שלי מופיע בצד פשוט קניתי את המשחק GTA החדש ויש לי בעייה מבחינת המעבד איזה מעבד הכי כדאי ומשתלם למפרט שלי? הייתי רוצה גם מעבד שלא אצטרך להחליף עוד הרבה זמן תודה רבה ליאור

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by lucky,

שלום חברה חבר קימבן לי מעבד CORE2DUO 6300 וכפי שאתם רואים בתמונה יש עליו מדבקה... השאלה אם זה של האחריות ואפשר פשוט להניח את המאוורר על המדבקה ושלא יפריע לקירור... או שצריך להסיר אותה?? חבל לי על האחריות ואני לא בטוח בזה... תודה מראש תמונה: [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם אני שוקל לקנות עוד סטיק חדש בודד של 8GB זיכרון DDR 3 כאשר במחשב הקיים ישנם כרגע 2 סטיקים של 4GB. בעת ההתקנה, כיצד מומלץ למקם את הזיכרונות? אפשרות הראשונה: אפשרות שניה: שאלה נוספת, האם יש הגדרות כלשהם שעלי לשנות\לוודא בביוס לאחר ההתקנה? לוח אם - asrock z68 pro 3 m תודה!

24. Started by PCguy,

אם אפשר פרוש לזה ומה ההבדל בינו לשאר?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by pcupgrade,

קיים ברשותי כרטיס זיכרון אחד מסוג DDR2-533 של חברת Infineon, וזה לא מספיק עבורי. היכן ניתן למצוא זיכרון זהה (סוג, נפח, תדר, חברה)? הכי קרוב שמצאתי זה זה. http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=DD02610533AE&Cat2Cat1ID=53&Cat2ID=82 אולי כדאי להחליף את הזיכרון הקיים בשניים חדשים עם תדר גבוה יותר?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.