מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
שלום וערב טוב! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי התקציב הוא 900 ש"ח כיום יש לי מעבד של איטל ליבה כפולה דגם: E6420 2.13 המפרט שלי מופיע בצד פשוט קניתי את המשחק GTA החדש ויש לי בעייה מבחינת המעבד איזה מעבד הכי כדאי ומשתלם למפרט שלי? הייתי רוצה גם מעבד שלא אצטרך להחליף עוד הרבה זמן תודה רבה ליאור
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קראתי כמה ביקורות ומבחינת ביצועים 2 הלוחות האלה נותנים ביצועים זהים ב OC לדגמים יקרים יותר . כלומר מבחינתי הלוחות הכי משתלמים כיום למעבדי SB . הלוחות ישולבו עם SB2600K . השאלה שלי היא מי יותר טוב מבינהם ב OC ?? לא כל כך מצאתי ביקורות באינטרנט שמשווים בין שניהם על מעבד 2600K, לכן אני צריך עזרה ממישהו שאולי ראה השוואה ... כעקרון ה ASUS אמור להיות טוב יותר בגלל הניהול חשמל המתקדם יותר מזה של GIGABYTE, אבל תכלס אני לא יודע ... מישהו יכול לעזור ?! תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הI5 ואני רוצה לגעת היים היא הבדל משמעותי במשחקים ו בlightroom במידה ואני משדרג אותו לI7. הוא משודך לכרטיס מסך 780. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הזכרון הקיים במחשב נייד ישן שנמצא אצלי (2X1GB), ולקנות במקומו 2X2GB. הזכרון הוא מסוג DDR2. השאלה שלי אם כדאי לקנות את הזכרונות הסיניים שנמכרים באיביי. האם ידוע לכם אם הם אמינים? האם ייתכן שהם בעצם מיוצרים אצל אחת מהחברות הגדולות (MICRON, HYNIX, SAMSUNG וכו') אך השם פשוט לא נמצא עליהם? הנה דוגמא: http://www.ebay.com/itm/New-4GB-KIT-2X2GB-DDR2-PC2-6400-800MHz-200Pin-Sodimm-Notebook-Memory-Low-Density-/151812111876?hash=item2358b4fe04 אגב, אני רוצה לקנות זיכרון כי המחשב נהיה איטי ובקושי מתמודד עם מולטיטסקינג. הזיכרון הפיזי הפנוי עומד על בערך 60-110MB כשפתוחות לי הרבה כרטיסיות בדפדפן. האם אלו ערכים המצביעים על כך שמומלץ להוסיף זיכרון?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אסוס ו-Gigabyte מפתחות לוחות אם גדולים ומתקדמים במיוחד עבור דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שמיועד גם לצרכנים ביתיים לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
בביקורת שהיתפרסמה היום לוקח הלוח של MSI את הפרס ללוח הטוב ביותר איך זה יכול להיות הרי הכל הביקורות עד היום לוקח הלוח של ABIT אן ASUS אבל אצל טום שתי הלוחות הללו איפושהוא האמצע. מישהוא יכול לתת הסבר לכך? http://www17.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, טוב עדקנתי את הביוס שלי לתאריך: 26\04\02 1) האם הביוס שלי יחסית מעודקן או שחודש זה ישן 2) כל כמה זמן יוצא ביוס חדש? (בערך)
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה ההבדלים במדויק בין GA-8PE667 Pro וה GA-8PE667 ? - אני יודע למשל שאחד ההבדלים הוא מראה הלוח (סידור הרכיבים) - צורת החיבורים למשל של ה USB2, הפלופי ועוד כמה. - דואל ביוס - מאוורר על הצ'יפסט ואני מניח שיש עוד.. אני מחפש לחסוך את הגרושים הנוספים (120 שקל הבדל בערך), ואין לי צורך בכרטיס רשת אונבורד. שווה לקחת את ה GA-8PE667 ? אגב, איפה אני יכול לקנות את ה GA-8GE667 בארץ במחיר זול..? (פחות מ 600, ההבדל בין ה PE ל GE הוא אמור להיות כ 20 שקל).
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואשמח לקבל עזרה מהמומחים פה שלפי דעתי הם 10 ;D עבדתי הרבה שנים עם מעבדי AMD ומעוניין לעבור ולנסות את האנטל . התקציב שלי עד 2000 שקל עם חריגה קטנה . (מקום הקניה הוא KSP) אני משתמש במחשב לצורך עבודה כעיקרון וקצת משחקים והשינוי רק בשלושת הדברים הבסיסיים -- מעבד + לוח אם + זכרון אהה אני באותה הזדמנות קונה לחבר שלי מסך מחשב ואני מתלבט בין שני המסכים האלו אז מה אתם ממליצים ולמה מדובר במחיר שלא יעלה על 750 שקל 1: KDF LW2200 LCD 21.5'' 2ms VGA DVI WideScreen Black 2: Samsung E2220X LCD 21.5'' 5ms DVI WideScreen Black ואם יש לכם המלצה יותר טובה אני אודה לכם מאוד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזכרונות שלי משום מה מוגדרים כ-PC2-6400 במערכת כשהם בעצם PC2-8500 על הקופסא. מדובר בזכרונות G.Skill 4GB 1066Mhz Black PI. מה הולך כאן? יש מצב שבגלל הטעות בזיהוי הזכרונות מגבילים אותי לבאס של 400MHZ?
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי, הסימון "K" במעבדי הסנדי מציין מכפלה פתוחה, כאמור - ניתן להעלות את המכפלה של המעבד ללא הגבלה, זה גם מה שעושה את המעבדים האלו לכ"כ טובים לאוברקלוק ובנוסף גם יקרים. (תקנו אותי במידה ואני טועה). לאן אוכל להגיע גם אם אין לי מעבד עם סיומת K?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב חדש, עם מעבד +Athlon 64 X2 4200 עם הקירור הרגיל שמגיע עם המעבד. כנראה בגלל החום היום, המחשב כבה לפתע, ניחשתי שזה בשל החום, הפעלתי שוב, ולאחר כמה דקות עבודה הוא הגיע ל 80, 90, 95, 98 מעלות, וכבה... :-) 1. הוא כבר נכבה לי 3 פעמים, כלומר, הוא הגיע לטמפרטורה מקסימלית (לא הגבלתי ב BIOS), וכבה - האם מה שקרה הוא מסוכן למעבד ? 2. מה זה אומר ? שאני חייב לשים קירור נוסף / במקום הקיים ? מה בדיוק עלי לעשות ?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאחר ואני כנראה אקח מחשב AMD התחלתי לחפש לוח אם ונתקלתי בזה http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=26_41_788&products_id=6678 האם זה יתכן ?
-
- 35 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע ראיתי שזכרונות SUPER TALENT של ג'יגה 667MHZ עולים בסה"כ 357 ש"ח... מה זה אומר? שאנחנו נכנסים לתוך סערה של הנחות? אולי לא כדאי בכלל לקנות מחשב עכשיו? מה שזה לא יהיה, אני נהנה מזה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב ש 800MHZ יעבדו מהר יותר מ667 על לוח 965 עם מעבד CORE 2 DUO. לא? אני קונה 2 של 512 במהירות 800MHZ כך שיהיה לי 1GB שעובדים במקביל. שווה לא?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד אקסטרים מוביל הופך היום רשמית לבר-השגה עבור קהל רחב יותר של משתמשים - האם השקה שלישית של אותו המעבד היא צעד ראוי? התשובה בפנים לכתבה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים מTMS ולאחר ההרכבה וכבר מספר ימים אני מקבל את השגיאה הזאת של VCORE V 1.7 צירפתי לכידת מסך מהתוכנה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים. אני כרגע בתהליך בניית מערכת (לעזאזל, כמה זמן אפשר למרוח את זה?!) ואני בדילמה בנושא הזכרונות. אני לא יודע האם יתקיים הבדל מורגש (3 FPS ומעלה) בביצועים בגיימינג או אם ארגיש איטיות כלשהי בשימוש יום-יומי כמו צפיה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה מרובת-לשוניות באינטרנט לעומת 6GB זיכרון. אשמח לשמוע האם באמת ארגיש הבדל שכזה. במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לקיט זכרונות 3GB, עדיף בתזמונים נמוכים. מהירות של 1,333MHZ מספיקה לי לחלוטין. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום ולילה טוב
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אז כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב שמגיע השבוע.... מחשב סבבה אני חושב שיספיק לכל הדרישות שהצבתי לו... קניתי מעבד של AMD: 3200 Venice רציתי לשאול בכללי לאיזה רמה מהמעבדים של אינטל הוא שווה? אני שואל משום שאחי הקטן רוצה לקנות משחקים וכפי שאתם יודעים לא רשום על רובם את הדרישות לAMD אלא לאינטל - כגון 2.4 וכו' אז מה אני צריך כדי שהמשחק ירוץ רק מבחינת המעבד? מבחינת שאר המחשב 100% אין בעיה!
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לשימושים יומיומיים של גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה ורטרו גיימינג(המשחקים שיש לי הם מהעשור הקודם, הכי חדש זה LEFT 4 DEAD 2 שיצא ב2009). נאמר לי שהמעבד הזה מאוד חלש ושכדי לי לקחת את Core i3 4160 לפחות, אבל האם אני באמת צריך מעבד חזק יותר מהG3250? עוד משהו, מה דעתכם באופן כללי על מאווררי המעבדים של ZALMAN? תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב,וכאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם לנסות לע…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד למחשב או את ה6700K או את ה7700K - הבדל של כמה שקלים בניהם. מה לקחת ? (נשאל בעקבות טענה של מישהו שאין שום שיפור משמעותי ולא שווה את המס' שקלים האלה).
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי נהרס כנראה כתוצאה משירפה של הלוח אם. הבעיה הזו חזרה על עצמה לא במדוייק אמנם, אבל גם המחשב החדש שקניתי ושלא כלל שום חלק מהמחשב הקודם הלוח האם נשרף( החליפו לי אותו כי הוא היה תחת אחריות). חשבתי שמדובר בבעיה חשמלית כלשהי. הנחתי או שיש לי חיבור חשמל פגום בקיר, או מפצל פגום, או שאולי אני סובל מקפיצות מתח אקראיות של חברת החשמל. התאזרתי באל פסק כדי למנוע כל הפרעה כזאתי. ביום שגרתי כשבאתי לחבר את הMP3 שלי מסוג SANSA CLIP, לפתח היו אס בי הקדמי שלי על מנת להטעין אותו, נזכרתי במשהו: פעם חבר סיפר לי שזו בעיה מוכרת שחיבור מכשירים שגם לוקחים מתח מחיבור היו אס בי לפורטים הקדימיים עשוי להיות בעייתי ולגרום לקצר כלשהו. לאחר מכן הסתכלתי…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לוח אם שתומך בDDR4 רשום לי שם שהלוח אם תומך עד 2133Mhz אז רציתי יותר אז הלכתי אל לוח אם אחר ושם רשום .....(2133Mhz\2400Mhz(o.c ובכול מה שמעל ה2133 רשום לידם (o.c) . מה זה אומר ? , זה אומר שזה תומך גם ב2400 ובכול מה שמעל ל2133 , או שזה אומר שזה תומך בהמרה כול שהיא או משהוא אחר . תודה רבה מראש על העזרה. :-)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-