עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dezavoo,

בפעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים כמו ערוץ הספורט, הסרטים ממש מקרטעים והמעבד עובד על 100% . יכול להיות שהמעבד דפוק? החום הוא בסביבות 50 מעלות. המעבד הוא CELERON D 2.66GHZ והלוח הוא חדש של GIGABYTE GA-G41ME-S2L. היום קניתי מעבד אחר E6600 CORE 2 DUE, ועכשיו הכל עובד פיקס. מה הסיבה ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by roilevi,

יש לי מחשב פנטיום 4 , איך אני יודע איזה סוג זיכרון RAM יש לי ???

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by amiel18,

הי אנשים מה קורה? מישהו נתקל בתקלה b2 שמופיעה בלוחות החדשים שקשורה לכרטיס מסך שיושב על PCIe? האם מישהו מכיר את הפתרון לתקלה? אני ממש מתוסכל! הלוח המדובר: Gigabyte Z77X-UD3H כרטיס מסך: Sapphire HD9790 3GB GDDR3

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by spider272,

מחפש שילוש מבוסס I5 לSLI ואוברלוק עד 2000

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני מתענין בשביל חבר שלי יש לו לוח msi שתומך ב 333mh 266mh וב 200mh הקיצר יש לו שני סלוטים של זכרון ויש לו עכשיו אחד של 256 mb שהוא עובד על mh266 הקיצר הוא רוצה לקנות עוד אחד אבל של 333mh הקיצר אפשר לשים שני זכרונות עם mh שונה??? האם זה פוגע במשהו??? תוודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. יש לי פנטיום III 500 של קומפק איך אני יודע אם אני יכול לשדרג מעבד למהיר יותר? מה אני צריך לבדוק?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by interfan7,

לא רלוונטי - ראיתי שמה שיש על גוף הקירור הסטאנדרטי מספיק. ------- אני בונה את המחשב שלי ובחוברת הוראות של לוח האם וגם של המעבד עצמו לא מצאתי שום אזכור למשחה תרמית. שמתי לב שעל גוף הקירור של המאוורר שמגיע םע המעבד יש חומר שמודבק שם בצורה קשה כזאת שכנראה "נמסה" ומתפשטת עם הזמן. זה מספיק? יש לי משחה ZM-STG1 של ZALMAN(בת חצי שנה עד שנה).

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. (זה קשור ללוח-אם לכן שמתי פה). בימים האחרונים שמתי לב שהשעון של המחשב ממהר ב-15-20 דקות כל 24 שעות. (8RDA+ ו-WIN XP PRO) עשיתי עדכון של הזמן אוטומטית ("INTERNET TIME"), הוא עידכן בהצלחה ואח"כ ביטלתי את העדכון האוטומטי של הזמן(כי זה לוקח שעה אחורה, ואני יודע שאפשר לבחור מדינה שונה, אבל לא רוצה). בקיצור אחרי שאני עושה את העדכון של השעון (או מכוון ידנית לשעה המדוייקת), חולפות בערך 24 שעות והוא ממהר ה-15-20 דקות. כל פעם אני משנה מחדש, (גם ידנית ניסיתי), וכל פעם זה חוזר למהר מחדש. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by yaloner,

ביקשתי בפורום מפרטי מחשב עזרה לגבי מחשב מסוים (אפשר לראות כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=139708.0). במפרט שהומלץ לי מופיע מעבד: Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU כשהעברתי את המפרט לאדם שאמור לקבל את המחשב הוא אמר "איך אתה מציע לי מחשב עם Prescott 3.0GHz ? הרי ידוע שהם כל-כך חמים שאפשר לטגן עליהם ביצה...". האם זה באמת כל-כך נורא ? האם פתרון הקירור שהוצע שם (Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 )יפתור את הבעיה ? האם יש מעבד אחר מקביל שלא מתחמם כל-כך (של אינטל) ? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by itayze,

אני מתחבט בשאלה , לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג מהp3 1g מכיון שאני לא יכול לעשות לו o/c ואני רוצה ביצועים יותר טובים . חשבתי על ה athlon xp 1900 או 2000 או שמה כדאי לי ללכת על אינטל ? על ה INTEL P4 2000 - 478PIN 512k Cache חשבתי . אם תוכלו לפרט יותר על הדגם של אינטל ( הרבה המליצו על הנותרווד , רק שהסתכלתי בפנדה לא היה רשום את השם). לגבי לוח אם לamd אני אלך על msi הדגם של הkt333 ואני לא יודע לגבי אינטל . אני אקנה בעוד חודש בערך ומכיוון שלא ידוע לי על מעבדים חדשים יוצאים אני אלך על מה שתמליצו לי ואני מקווה שתהיה הורדת מחירים נוספת כי צריך גם זיכרון . סה"כ התקציב שלי יהיה 2000-2400 אם תמליצו לי על אינטל אני גם אוכל להסתדר עם 512mb sdram עד שאני אחסוך ל ddr או לrdram .

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. הבעיה בכותרת... המחשב לא היה מחובר לחשמל וכשחיברתי אותו והדלקתי הוא כתב לי את הבעיה שכתובה בכותרת... שיערתי שזו הבטריה, מכיוון שכבר קרה לי כמה פעמים באיזה מחשב ישן. בדקתי את הבטריה במולטימטר וזה כתב לי שיש לה עוד 140~ מילי (3V) האם הזרם שנשאר בה מספיק? אני בטוח ב99% שזו הסוללה מכיוון שהביוס פשוט לא נשמר יותר ולכן לא יכולתי להפעיל את הביוס המשני (ראו מפרט ראשון) אחי הלך לקנות סוללה חדשה בחנות שלידנו... כשהוא יחזור אעדכן... בינתיים כל עזרה תתקבל בברכה... בתודה מראש, manbot.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by YAIR,

רבים מניחים, שהבחירה בלוח אם כזה או אחר אינה עניין שיש לדקדק בו. במציאות, לוח האם הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר, והשפעתו על ביצועי המערכת ויצבותה היא מכרעת ביותר. בקיצור: כדאי להשקיע כסף טוב בשביל לוח טוב. חשוב יותר: מהמעבד, מכרטיס גרפי ומהזיכרון.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Itzik 007,

טוב, אז כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב שמגיע השבוע.... מחשב סבבה אני חושב שיספיק לכל הדרישות שהצבתי לו... קניתי מעבד של AMD: 3200 Venice רציתי לשאול בכללי לאיזה רמה מהמעבדים של אינטל הוא שווה? אני שואל משום שאחי הקטן רוצה לקנות משחקים וכפי שאתם יודעים לא רשום על רובם את הדרישות לAMD אלא לאינטל - כגון 2.4 וכו' אז מה אני צריך כדי שהמשחק ירוץ רק מבחינת המעבד? מבחינת שאר המחשב 100% אין בעיה!

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום. אני מנסה להבין [כחדש בתחום] את עניין הזכרונות - מהירות, ותזמון. רכשתי זכרון מסוג PNY, שעליו רשום 1600 MHz CAS 8 1.65V לעומת זאת, כאשר הפעלתי את Speccy, מצאתי שמהירות הזכרון נמוכה בהרבה (עומדת על 699 בלבד - ראו תמונה). נכנסתי לביוס בניסיון להבין זאת, אבל חזרתי ללא תובנות. אשמח לשמוע איך ניגשים לנושא. תודה!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום בנים ובנות רציתי לדעת כמה מעניין אותכם מעבד הדור הבא של AMD הידוע כ Hammer. והאם הייתם מעונים לדעת עליו יותר ולקבל Review טכנולוגי עליו ועל נושאים קשורים כגון מה זה אומר מעבד 64bit, מה השינוי שמביאה לנו ארכיטקטורת ה Hammer, איך הHammer עומד (טכנולוגית) מול מעבדים אחרים כגון ה Athlon וה Pentium 4, לקבל הבנה קצת יותר מעמיקה של ארכיטקטורה וביצועי מעבד (ופלטפורמה). וכו' וכו' כמו כן האם מערכות ריבוי מעבדים מעניינות אותכם, כי פה חלק גדול מהשינוי שמביאה ארכיטקטורת ה Hammer. היו כנים, אני אשמח מאוד לקבל תגובות בנושא. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by tomerna,

היי, אני בונה מחשב עם מעבד i7-4790 ולמארז mini-ITX. קיבלתי הצעת מחיר למחשב מKSP שכללה את הלוח Asus H97I-PLUS. הומלץ לי מהם בחום על סדרת הצ'יפים 97, לכן הלכתי ובדקתי אופציות שונות וראיתי שבחנות אחרת מוכרים את הבורד GA-Z97N-WIFI ב40 שקלים יותר. מקריאה באינטרנט הבנתי שההבדל המהותי בין H97 לZ97 הוא האוברקלוק שאין לי בו צורך. אך הבורד השני כולל בתוכו כבר WIFI שזה דבר שאני אצטרך לרכוש כך או אחרת. האם ישנם הבדלים נוספים שכדאי שאקח בחשבון בבחירה? האם לממישהו יש ניסיון עם אחד מהבורדים האלה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם אני חדש פה ואשמח לקבל עזרה מהמומחים פה שלפי דעתי הם 10 ;D עבדתי הרבה שנים עם מעבדי AMD ומעוניין לעבור ולנסות את האנטל . התקציב שלי עד 2000 שקל עם חריגה קטנה . (מקום הקניה הוא KSP) אני משתמש במחשב לצורך עבודה כעיקרון וקצת משחקים והשינוי רק בשלושת הדברים הבסיסיים -- מעבד + לוח אם + זכרון אהה אני באותה הזדמנות קונה לחבר שלי מסך מחשב ואני מתלבט בין שני המסכים האלו אז מה אתם ממליצים ולמה מדובר במחיר שלא יעלה על 750 שקל 1: ‏KDF LW2200 LCD 21.5'' 2ms VGA DVI WideScreen Black‎ 2: ‏Samsung E2220X LCD 21.5'' 5ms DVI WideScreen Black‎ ואם יש לכם המלצה יותר טובה אני אודה לכם מאוד תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by tnt studios,

האם יש עוד חברות של מעבדים חוץ מINTEL וAMD? אם כן אז האם אפשר כצת מידע עליהן?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. ללוח שלי יש תושבת די ישנה - 1156 - אז אני צריך למצוא מעבד יד שניה. מצאתי ב-eBay מעבד i7-880 בכ-500 ש"ח ממוכר סיני כלשהו, עם המון ביקורות חיוביות (ודירוג של 98%). האם המעבד הזה יעבוד אצלי ישר? האם צריך להזהר מזיופים או שזו לא סכנה אמיתית? תודה!

20. היי לכולם כנראה ארכיב מחשב (HTPC+ משרדי מולטיטסקיינג) חדש המבוסס על לוח של GIGABYTE (ומעבד של AMD) לשם כך אני מנסה להבין בגדול כמה דברים 1. מה ההבדל בין ערכות השבבים השונות:, 790 (FX, GX, X) 785G וגם 770 780 ומה באשר ל- 880, 890 - והאם זה רק נדמה לי או שלוחות AMD מבוססי ערכות אלה פחות נמכרים כעת בארץ? קראתי בכמה מקומות שערכת השבבים 785G טובה ומומלצת. האם בגלל שה- 790 בעלת מספר גדול ממנה עלי להניח שהיא עדיפה עליה, או שלא בהכרח? האם אני טועה או שערכות השבבים בעלות המספרים הנמוכים, בגדול פחות מתקדמות ולכן פחות טובות? כמובן שהלוח עצמו יכול להיות יותר מפוצ'ר ולכן אולי יותר משתלם - ועדיין עולה השאלה האם בהנחה שאני רוצה לנצל את הגמישות של AMD בשידרוגים עדיף היה וניתן ללכת על …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. http://www.x86-secret.com/articles/divers/ct479/ct479-4.htm כל הכבוד לאסוס\אינטל

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by zoboomafoo,

האם יש עדיפות לאחד על השני ? ההתלבטות היא בין בורד זול של MSI עם H61 לבין יקר ומאובזר קצת יותר של GIGABYTE עם H55 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by liormor,

שלום וערב טוב! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי התקציב הוא 900 ש"ח כיום יש לי מעבד של איטל ליבה כפולה דגם: E6420 2.13 המפרט שלי מופיע בצד פשוט קניתי את המשחק GTA החדש ויש לי בעייה מבחינת המעבד איזה מעבד הכי כדאי ומשתלם למפרט שלי? הייתי רוצה גם מעבד שלא אצטרך להחליף עוד הרבה זמן תודה רבה ליאור

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. חברי הפורום שלום, אני לא בטוח אם הנושא הזה מתאים יותר לפורום הזה או לפורום התצוגה (מקסימום המנהלים יעבירו אותו לפורום המתאים). בקיצור, רציתי לשאול - איך יודעים בדיוק אם המעבד משפיע לרעה על ביצועי כרטיס המסך או להיפך - כרטיס המסך גורם לצוואר בקבוק במחשב? איך יודעים איזה כרטיס מסך ייתן את הביצועים המקסימליים ביחד עם המעבד הקיים (או להיפך)? פירוט: מבחינה אינטואטיבית פשוט מתאימים בין המעבדים לכרטיסי המסך שיצאו בערך באותו זמן - למשל, אני יודע ש מעבד 1GHz ו GF2 מתאימים או A64 3000 ו 6600GT ייתנו תוצאה מושלמת, אבל האם קיים חישוב מתמטי כלשהו שיכול להסביר את זה? האם יש דרך לדעת, בלי לעבור על ביקורות ובנצ'מרקים, מהי ההתאמה המושלמת בין המעבד לכרטיס המסך? דוגמה אחרת - ברור לי (ואני מ…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מקור: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-venice.html

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.