עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מישהו מכיר חנות ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by m0tek,

GA-8IHXP אני מחפש את הלוח המעולה הזה בארץ.. יש למישהו הצעות איפה לקנות אותו? חיפשתי בפנדס , זיגזג , אקסלנט..

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by nir.b,

שלום רב, יש לי בעיה בנוגע למתח 5V השלילי. משום מה המתח הנמדד הוא מינוס 5.5 וולט. ולעיתים המתח אפילו עובר את הערך הזה לכמה שניות. השאלה שלי היא : האם זאת בעיית ספק, או שזאת יכולה גם להיות בעיה בחומרה שמסביב? בעקרון המחשב עובד ללא בעיות ספציפיות, אפילו די חלק...חוץ מבעיות שכל אחד מאיתנו חווה. בקיצור, מה הייתם עושים במקומי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by Load,

קניתי היום מחשב בK.S.P בסניף החדש בגעש בקשתי לקבל את החלקים בנפרד, גם כדי שאני אוכל לראות את האריזות המקוריות של החומרה וגם כדי להרכיב לבד את המחשב. ובאמת כל החלקים הגיעו כמו שצריך סגורים הרמטית עם הבנדל והאריזות המקוריות של החברות אבל המעבד AMD הגיע באריזת BULK מוזרה פלסטיק קטן כמעט בלי הגנה ובלי שום מדבקות של AMD או מספר סידורי :-[ בסוף אחרי וויכוחים עם המנהל והעובדים שאני טענתי שאני מוכן להוסיף כסף ולקבל אריזה BOX מקורית אבל הם אמרו שזה מה שיש להם ואין לי מה לדאוג שזה לא מקורי עם כל הזיופים של AMD בשוק האם הגיוני לקנות מעבד באריזה כזו? את המחשב התקנתי כבר , האם יש תוכנה לזיהוי המעבד (של AMD ) כמו התוכנה של אינטל?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by shay454,

ברשותי לוח אם של ג'יגבייט GA 8IPE בלוח יש 2 זוגות של 2 SLOT כל זוג. ברשותי כרגע מודול של זכרון אחד. ורכשתי עוד אחד. האם את החדש אני מתקין על הזוג השני בכדי להישתמש בDULE DDR? או בצמוד לזכרון שכבר מותקן??? ???

6. Started by giloman,

תוך כמה זמן הדרישות של המשחקים יהיו מעבד 64 ביט ?? בילבד ??

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  7. אהלן, חשבתי לי לקראת סוף החופש לפרמט את המחשב ולהפניק אותו בעוד 256 מגה בייט של זיכרון. כרגע יש לי 256 מגה בייט זיכרון של TWINMOS. הלוח אם שלי הוא EPOX 8RDA+. רציתי לדעת אם הזיכרון הזה - DDR CORSAIR VS256MB333 PC2700 333MHZ 256 Mb CL2.5 שווה, והאם לא צפויות תקלות מסוימות בגלל זה ששני הזיכרונת לא מאותה חברה? חג שמח, ותודה. יונתן

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  8. זה בסדר..........תקציב עד 470 ש"ח מקסימום... בדיואל !!!

• 8 תגובות
    • 540 צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני חושב מאוד לקנות זיכרון של קורסאיר. עכשיו אני מודאג שזה יהיה בזבוז כסף. יש לי כרגע טווין מוס 3200 זיכרון נחמד, קאז לייטנסי של 2 וחצי. לא משהו מיוחד עכשיו אני צריך ממישהו שבבעלותו קורסאיר לעשות את הבדיקה לממורי בנדוויץ' בסנדרה 04 אם אני אקנה את הקורסאיר יהיה כזה הבדל ענק? אני מדבר כאן בביצועים עם אובר קלוק,וגם בלי. אגב בלי הצעות לזיכרונות אחרים אלא אם כן יש לכם להציע לי קיט של פי סי 3200 מינימום, 512 מגה בייט, בפחות מ 700 שקל.

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by hagay21,

כמה מתח מקבל 2.4 800 הרץ מתח בסיסי? כרגע הוא על 1.525V אבל יש קריסות מוזרות

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by ham0r,

אחד של geil והוא עולה 542 שקלים Geil DDR 512 MB PC3200 400 MHz with cooling והשני של אליקסיר ועולה 480 שקל. Elixir DDR 512 MB PC3200 400 MHz מי מהם איכותי יותר? והאם הgeil שווה את ההבדל הקטן במחיר? (זיכרונות, זה שטח שאני לא מבין בו כל כך \ כל זה יושב על 3400+ קלוהאמר ו 8KDA3J (אם זה משנה)... תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  12. Started by ran123,

אותו דבר כמו בכותרת מתי הם יגעו לארץ וכמה הן יעלו

13. Started by simon 23,

יש לי לוח 8PE667 וזיכרון 256MB 333MHZ אבל כשאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 262144 OK ו - Memmory At 266MHZ נ.ב רק בשביל השוואה , בדקתי זכרון אחר אותו דבר וגם אז הוא היה על 266MHZ מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by Arik.G,

אני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל אבל אני יודע שיש את הליבה אם המתח הנמוך שהיא יותר טובה ל OC. ואני יכול לקנות את המעבד הזה אבל אם המתח הגבוה (1.6 V) בחנות X המועדפת עלי שאני סומך עליה. או לנסות להשיג את הליבה אם המתח הנמוך בחנות Y שאני לא ממש סומך עליה והיתי מעדיף שלא לקנות אצלם. והשאלה שלי היא , האם המתח הנמוך עד כדי כך נותן שיפור ב OC? יש לי קירור מים ככה שפליטת חום לא בעיה כעקרון. והאם כדי לי לנסות להשיג אותו בחנות Y ולהסתכן או ללכת על בטוח ולקנות בחנות Y?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by gabriel,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by .AloN,

התקנתי לא ממזמן את המשחק Enemy Territory ולפעמים כשאני משחק בו אני שומע ציפצוף (יחיד) כמו זה ששומעים כאשר מדליקים את המחשב. עד עכשיו לא שמתי לב שזה קרה לי בעוד משחק.. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  17. תעזרו לי!!! אני חייב לדעת בהקדם האפשרי לאיזה לוח אם ישנם ביצועים טובים יותר..... A7V8X או P4533-MX ? על שניהם אני רוצה לשים אותם מעבדים .. כלומר AMD 2.4 וP4 2.4 : כרטיס מסך geforce 5200 fx וזיכרון 512MB ... על הAMD יש 400 DDR ועל הP4 יש 333 DDR בבקשה תגיבו רק על הלוחות האלה ואל תציאו לוחות כמו ABIT אני חייב לדעת בהקדם האפשרי איזה מבין ההרכבים יותר מוצלח עם "אותה" החומרה... תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by amit22,

פנטיום 4 1.8 2.4oc 256 ddr 333 טרה בייט עוד 256 ddr 333 geil ממש קיבוץ גלויות geforce 4 mx 64 sdrm אין כסף למשהו יותר טוב asus p4533-e אבא ניסה לחסוך

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by love-its-my-name,

אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by parker,

לוח אם לamd 64 במחיר סביר של עד 650-700 שקל ככה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by Dready,

שלום בניתי לחבר מפרט לשילוש , ורק רציתי להבטח שהכל בסדר, המפרט על בסיס AMD athlon xp והתקציב בסביבות 1500-1700 שקל, עדיף שהמפרט היה מKSP מתעמי נוחות ומחיר תודה Athlon XP 2500+(512k 333) 520 ?NF7 (nForce2)lan,usb2? 380 512MB Samsung 1 510 Thermaltake Volcano 11+ 1 170 סה"כ 1580

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by avigdo,

שלום, יש לי במחשב 256M במהירות 266 DDR, של spectek. אני מעוניין להוסיף עוד 256. אני מעוניין להפחית את הסיכוי לבעיות ולכן אודה על התייחסותכם לשאלות הבאות: האם יש יתרון לרכישת זכרון של אותה חברה? האם יש משמעות למהירות של הזכרון החדש האם הוא צריך להיות שווה למה שקיים עכשו? תודה,

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. שלום רב, אני רוצה לקנות מערכת עם כרטיס מסך GTX 660. כשביקשתי מהמוכר בחנות GA B75M-D3H הוא אמר שכדאי לי לקחת במקום GA-H77-DS3H כי אז אני מקבל תמיכה בpci express 3.0 ולא 2 כמו בלוח שביקשתי. אני לא מבין גדול בחומרה ורציתי לדעת האם זה נכון. ראיתי בהרבה מקומות שהדגם הראשון הוא המומלץ מבין השניים ורציתי לדעת מה דעתכם. תודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  24. זה צי'פסט של לוחות האם של שרתים. זה שרתים של חברת IBM תודה. קישור לOVERVIEW של הצ'יפסט באתר של INTEL http://www.intel.com/products/server/chipsets/5500-5520/5500-5520-overview.htm

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  25. מתלבט בין Gigabyte / Asrock . לא הבנתי למה מזכירים פה הרבה את ASROCK . הם לא נחותים מ GB ? ו ASUS ? לגבי צ'יפסט..מה היתרון של Z68? אני מעוניין גם בחיבור USB3 על הלוח כדי לחבר למארז מקדימה..הבנתי שאין הרבה כאלו..

• 2 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.