עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by Elevation,

יש לי במחשב מעבד את'לון 2400 + (1998MH, או משהו כזה....), ומשום מה, שמתי לב שלאחרונה הלוח אם, וגם הווינדוס שלי, מכירים אותו בתור 933 MH +-. איך זה? ואיך אני פותר את זה? בתודה, גבריאל.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  3. ראיתי בפנדה AMD 3000 S939 ב999 שקל!! הבעיה היא שאני בונה שדרוג של לוחM (מחכה לNF4) כולל כרטיס מסך זכרונות והמעבד... ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את המעבד בנפרד(בלי להשתמש בו עד שיהיה לי את כל רכיבי השדרוג...) אני שואל את זה כי הירידת מחירים במוצרי AMD היא זמנית ואיני יודע מתי המחירים הרגילים יחזרו.... אז כדי לנצל את זה????....

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  4. אם מישו יודע בבקשה מי החברה שמייבאת את המוצרים או יותר נכון את הלוחות אם של epox או של DFI שיגיד לי בבקשה למה אני צריך להגיד לחנות שממנה אני רוצה לקנות מי היבואנים כדי שהם יוכלו להזמין לי אם אני רוצה את אחת הלוחות של החברות האלה... תודה רבה רבה ...

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by Refaelo,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש,אבל אני מאד מתלבט האם לקחת nforce4+939 או nforce3+754, עדיין לא הבנתי אם amd 3000-754 יתן ביצועים טובים יותר מאשר amd 3000-939 בגלל מהירות השעון הגבוהה יותר שלו. ןהאם בגלל זה במידה ואני יחליט ללכת על ה-nforce4+939 אני ייצטרך לקחת מעבד מהיר יותר (אולי 3200+)כדי להשוות מהיריות. כמו כן ההיתי מעוניין לדעת את ההבדלים שבין 939 לבין 754 . תודה לכולם מראש

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by IG,

לפני כמה זמן גיליתי שאם מקישים על CTRL+F1 בביוס נפתחות אופציות חדשות למשתמש... כמה מהן בלי הסבר על מה הן עושות. אני העתקתי את האפשרויות כולל כל האפשרויות פעולה שיש. אני צריך הסבר מה כל דבר עושה ולמה הוא טוב. הביוס שיש לי זה הדיואל ביוס גירסה F3. advanced BIOS features: interrupt mode- PIC/ APIC HDD S.M.A.R.T capability- enabled/ disabled advanced chipset features: fast command- normal/ fast/ ultra Dram timing- manual/ auto Dram CAS latency- 1.5/2/2.5/3 bank integrleave- disabled/ 2 bank/ 4 bank precharge to active (trp)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t active to precharge (tras)- 6t/ 7t/ 8t/ 9t active to CMD (tred)- 2t/ 3t/ 4t/ 5t Dram burst length- 4/8 Dram queue depth- 2 l…

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  7. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2269&p=1 ל nvidia יש מתחרה חזק! מקווה שהמחירים יהיו טובים ובזמן שהם VIA ו nvidia רק מדברות ATI כבר עושה ויש כבר לוחות שנשלחו לחנויות בחול. ערכתי כי הייתה טעות .

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  8. אפשר בבקשה תתוכנה שמראה אם הלוח שלי תומך בדואל צאנל

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  9. Started by miky,

thorughbred ב0.18 מיקרון?זה יכול ליהיות זה טוב או רע?

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  10. Started by Vortex,

הכוונה לסקטורים פגומים ע"ג הצ'יפים, מהירות שניתנה ע"י היצרן והמהירות הממשית, וכאלו. תודה.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  11. שלום לכולם רכשתי לוח אם לפנטיום 3 עם צ'יפסט של VIA 693 מצוין על הלוח ובביוס שהלוח תומך ב ultra dma 4 או ata 66 - שזה אותו דבר. אך בפועל חלונות XP מזהה את הדיסק הקשיח כ ultra dma 3 - נחות יותר מהמצוין בביוס או במפרט היצרן, התקנתי את כל הדרייברים כולל 4in1 של VIA הכי חדש ומעודכן אך ללא הועיל הדיסק עדיין מזוהה כ ultra dma 3 בנוסף לזה דיסק שאמור להיות ultra dma 2 - ata 33 מזוהה כ ultra dma 1, זה לא פעם ראשונה שנתקלתי בתופעה הזאת בלוחות עם צ'יפסט VIA לפחות ב 4 לוחות התופעה הזאת חזרה. וגם עדכון ביוס של הלוח לא עוזר. יש לציין שהכונן הקשיח שחובר הוא ATA 100 אז הוא לא מהווה בעיה. דרך אגב גם עם לוח שמבוסס על צ'יפסט 694X של VIA התופעה חזרה עם לוחות מסוימים אך עם לוח של ASUS הכונן ז…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by hmjmvhcvh,

http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s800d/overview.htm איך הלוח הזה? עם המעבד הבא: http://indigo.intel.com/compare_cpu/showchart.aspx?mmID=863729&familyID=3 המלצות\טענות\הערות וכ'ו יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! רציתי לדעת האם מישהו יודע מתי יגיעו לוחות מבוססים nforce 4 ? והאם כבר יש מידע על לוחות טובים/משתלמים. והשאלה השניה שלי היא מה עדיף , מעבד amd 3000-754 או amd 3000-939 כי לפי מה שאני מבין כל הנתונים זהים למעט מהירות השעון ,שדוקא גבוה יותר ב-754. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  14. ראיתי שבימים האחרונים התחילו כמה חנויות למכור את הדגמים החדשים של ה S939 (דירוג 3000 ו 3200) והם נמצאים במלאי... מה דעתכם ? שווה לרוץ לקנות ? המכירים בחלק מהחנויות הם מחיר זהה בדיוק לדגמי S754 ובחלק קצת יותר יקרים. מקווה שזה יגרום לייבוא ו/או הורדת מכירים של לוחות אם 939 או של הדגמים הישנים... מישהו יודע אם המעבדים החדשים הם כבר מייבוא רשמי או עדיין מיבוא שחור ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_894&products_id=7870 http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=386 נראה לי כבר חודש הבא אני קונה מחשב חדש מבוסס איזה 3200 S939

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  15. שלום כפי שרובכם יודעים קניתי לוח בשם MSI 925X Neo Platinum ומארז כפי שראיתם בכותרת בשם Thermaltake V8000A . עכשיו אני לא מבין איך לחברו ללוח האם אין חיבורים מתאים בכלל שימו לב... קודם כל את זה לא הבאנתי בכלל לאיפה לחבר...: אלה לא הבאנתי איך לחבר ואיפה בידיוק...: והכי הכי חשוב מה שבאמת אם אני לא אחבר אותם המארז לא שווה כלום זה ה-USB ו-IEEE1394 זה את אלה: עכשיו שימו לב מה אני אמור באמת לחבר וקיבלתי עם הלוח: אם תשימו לב שחיבורי המארז של ה-USB AND IEEE1394 שונים מהחיבור של החלק שאני אמור לחבר... הוא מלבן כזה עם 9 פינים ולעומת זאת הכבל של המארז שונה הוא 4 פינים בשורה כזאת.. אני לא מבין מה לעשות איך בידיוק אני מחבר אותם חשבתי שיש עוד איזה תוספות על הלוח בשביל דב…

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  16. Started by kotel,

COM Port Select an address and corresponding interrupt for the first serial port. Setting options: [3F8/IRQ4], [2E8/IRQ3], [3E8/IRQ4], [2F8/IRQ3], [Disabled], [Auto]. משהוא יכול להסביר את זה? -אני בכלל לא הבאנתי את כל הקטע של ה IRQ הזה. אני רואה את כל כך הרבה ולא מבין מה זה אומר מה אני אמור לעשות עם זה משהו יכול בבקשה פעם אחת ולתמיד להביר בהרחבה מה זה הדבר הזה...? נ.ב מה זה ה-POWER ON Function? לא הבאנתי כל כך מה זה... POWER ON Function This controls how the PS/2 mouse or keyboard can power on the system. Setting options: [Password], [Hot KEY], [Mouse Left], [Mouse Right], [Any KEY], [bUTTON ONLY], [Keyboard 98].

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  17. :s05: ??? :s05:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. טוב יש לי שאלה...איזה משני הלוחות אם האלה יותר טוב ומומלץ למחשב AMD??? epox 8kda3j s754 או gigabyte k8nsn-xp-k8 s754 ??? או שאתם ממליצים על אחד אחר במקום במידה ויש משו אחר כמו DFI שאני לא יודע אם הוא שווה??? תודה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by Impreza,

עכשיו, הוצאתי ממנו 8 סטיקים של זכרונות קטנים כאלה מעפנים (יש מצב שאפשר למכור אותם? חחח הם שווים משהו?) לקחתי משמה כרטיס מסך ששמים על היציאה השחורה הארוכה הזאת (שחכתי תשם) והשארתי שמה מודם שגם מתחבר לשחור הארוך הזה ועוד 2 כאלה של עכבר ומדפסת ישנים כאלה שמתחברים על ידי חוטים כאלה (אתם בטח מכירים את זה) כדאי לקחת את זה? המחשב לא עובד נראה לי חח את המעבד אני לא מצליח להוציא וזה מה שמבאס, ויש שם כונן לדיסקים המרובעים הגדולים האלה (יש לי כבר אחד כזה בבית אז השארתי את השני במחשב ההוא, כדאי לקחת? כמה שווה דבר כזה? אם אמכור חח) המחשב כרגע בחוץ אז אם לא אכפת לכם תענו כמה שיותר מהר שלא יקחו לי אותו חחח :

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Cooler-Master,

אני קצת לא מעודכן בזמן האחרון אז איך הלוח הזה הוא טוב?

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  21. אהלן יש לי חבר די טחון וכנראה יתנו לי 10K לקנות מחשב! אני ועוד כמה מתווכחים על אם כדאי לו לקנות 2 6800U ומעבד 3500+ (939) אווווווווו 6800U ומעבד 4000+ מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בשעה טובה!! :yelclap: http://computers.walla.co.il/?w=/4/622856

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by kotel,

איך בידיוק אני יודע מהם התיזמונים שלי בבקשה תעזור לי אני קצת חדש בעסק הביוס ואני מנסה ללמוד אותו אולי יש איזה מדריך על תיזמונים ? נ.ב אני מרכיב מחשב חדש ואני מזמין את החלקים לחוד יש לי כבר את הלוח MSI 925X Neo Platinum והזמנתי זיכרון DDR2 CORSAIR CM2X512A-4300C3PRO 512Mb 533Mhz אולי דרך השם תוכל להגיד לי בידיוק מה למלות במקום הזה של הביוס (בתיזמונים) איזה בעסה שאני לא מבין בזה כלום יאללה..!! טוב תודה לך...

• 4 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים