עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by death_star,

יש לי Q9450 על לוח אם DS3L. בזמן מאמץ כבד (בעזרת התוכנה ORTHOS) אחת הליבות הגיעה למקסימום של 65 מעלות, כשהוא לא במאמץ הליבות על פחות מ50 מעלות בממוצע. יש לי כבר קירור למעבד ו2 מאווררים במארז. כדאי לי להוסיף עוד מאוורר או שאפשר לחיות עם הטמפרטורות האלו?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by galh_5,

יש לי זיכרון : kingston 512*2 667 mhz ואם נגיד אני ארצה להוסיף למשל עוד סטיק או עוד 2 סטיקים של חברה אחרת בזיכרונות האם יכולה להיות אי התאמה בין 2 סוגי הזיכרונות וזה יגרום לבעיות או שזה עדיין יוכל לעבוד חלק ????

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. מה הטעם בלקנות זכרונות עם תדרים גבוהים מ MHZ 800?? הרי גם ככה אין שום לוח שתומך בזכרונות בעלי תדר גבוהה מ 800MHZ.

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by Load,

קניתי היום מחשב בK.S.P בסניף החדש בגעש בקשתי לקבל את החלקים בנפרד, גם כדי שאני אוכל לראות את האריזות המקוריות של החומרה וגם כדי להרכיב לבד את המחשב. ובאמת כל החלקים הגיעו כמו שצריך סגורים הרמטית עם הבנדל והאריזות המקוריות של החברות אבל המעבד AMD הגיע באריזת BULK מוזרה פלסטיק קטן כמעט בלי הגנה ובלי שום מדבקות של AMD או מספר סידורי :-[ בסוף אחרי וויכוחים עם המנהל והעובדים שאני טענתי שאני מוכן להוסיף כסף ולקבל אריזה BOX מקורית אבל הם אמרו שזה מה שיש להם ואין לי מה לדאוג שזה לא מקורי עם כל הזיופים של AMD בשוק האם הגיוני לקנות מעבד באריזה כזו? את המחשב התקנתי כבר , האם יש תוכנה לזיהוי המעבד (של AMD ) כמו התוכנה של אינטל?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by love-its-my-name,

אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by eyaffe,

האם יש הבדל בין E6600 גרסת ES לבין E6600 רגיל ? ראיתי שהסטפינג שונה 4/6. האם יש איזושהי השפעה על הביצועים ? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by snaidis,

ברשותי הלוח אם MSI: RC410M Series MS- (v1.X) M-ATX Mainboard English Version G52-M7173X1 ואני צריך עזרה במציאת עדכון לביוס הכי מתאים ללוח האם שלי. ניסיתי לחפש אבל לא בדיוק מצאתי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by kobi_af,

אני רוצה בבקשה מדריך כלשהו ללוח אם כי אני לא יודע מה זה באס בלוח האם,זיכרון מטמון,ציפסט מה זה?

9. Started by glassmoon,

יש לי slot זכרון אחד של 64MB וכאשר אני מוסיף slot נוסף (שאמור להיות 64MB) המחשב מזהה רק 96MB. האם ייתכן שבהוספה של slot נוסף של זכרון ללוח אם המחשב יזהה רק חלק מהזכרון( 32MB במקום 64MB)? תודה מרשא

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  10. שלום אני מחפש לוח אם ל-HTPC עכשיו חשבתי על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H יש לוח מגביל אליו בלי כרטיס מסך מובנה(לא חייב של גיגה ביט) במידה ואין אם אני קונה אותה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך ניפרד יש דרך לנטרל את זה שעל הלוח אם(דרך הBIOS או משהו). כמה שאני מבין בזה כול עוד הכרטיס המסך המובנה פעיל הוא לוקח לי זיכרון RAM מהמערכת ואז זה יהיה זיכרון שמתבזבז. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  11. זה הלוח ? אני רוזה ליקנות זיכרון חדש במהירות 667 זה יתאים ? http://www.intel.com/products/motherboard/d915pcy/ הזיכרון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by lior46,

יש לי לוח אם שתומך גם ב ddr2 וגם ב ddr עכשיו יש אצלי 256*2 DDR. השאלה שלי היא מה יקרה למהירות של זכרונות DDR2 שאני מתכוון להוסיף 512*2. לפי מה שהבנתי הזכרונות יעבדו שניהם על DDR גם הישנים וגם החדשים,האם כדאי להשאיר את הישנים(DDR) או להוציא אותם בכלל ולהשאיר רק את הDDR2

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. Started by T_A,

או בצורה פשוטה יותר: איזה שינויים יביא הפרסקוט על הנורת'ווד ?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. ?? ועד כמה ההבדל גדול אם בכלל? תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by The Liav,

שלום, מישהו יכול לומר לי כמה עולה, הלוח אם של ATI ו AMD ? שמו הוא Amd Ati 780G/V . ואם אפשר כמה עולה בשקלים ולא בדולרים. תודה מראש, ליאב.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by johnyG,

שלום, יש לי מחשב שעושה לעצמו RESTART כל הזמן. לאחר סדרת בדיקות הנחתי (לא בוודאות) שמדובר בהתחממות של מעבד. מדובר בסלרון 2.4. המאורר נראה בסדר, שמתי משחה טרמית, והורדתי תוכנה של MSI (יצרנית לוח האם) למידע על המערכת. התוכנה מייד נותנת לי הודעה שמהירות המעבד 129 מעלות (??) והיא רוצה לכבות את המחשב. התוכנה EVEREST לעומת זאת אומרת שטמפ' המעבד היא רק 34 מעלות. מה עושים במצב כזה? האם יש תוכנת תקן מקובלת בשוק לידיעת הטמפ' של המעבד? תודה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by gshhar,

אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 זיכרון,כרגע יש לי 256 של ווידבונד(400MHZ) ועד לא מזמן שמעתי הרבה המלצות פה עליו אבל לאחרונה אני רואה שדי קוטלים אותו פה אז רציתי לדעת של איזה חברה כדאי לי לקחת והאם זה בסדר אם יש שני סטיקים של חברות אחרות ומה אם אני אחליט בסופו של דבר להוסיף 512 ולא 256 האם לא תהיה בעיה עם ה-512 ועם ה-256?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  18. Started by amos700,

מישהו יכול לתת לי הסבר אני לא מבין המעבד תומך fsb 1066 והלוח לא אז מה העניין http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEConroe_core2duo

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  19. יום ראשון אני אזמין את הלוח אם והזכרונות האלה : לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 Gold GX XTC ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8002GK הם אלה שבחרתי למחשב החדש שאני אזמין ביום ראשון. אני זוכר שמישהו רשם שיש לו בעיה עם המתח של הזכרונות בלוח אם של אינטל אז לי יהיה בעיה עם המתח?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  20. אני מחפש לוח עם חריץ AGP (אני יודע שזה ישן) שיודע לעשות אוברקלוק טוב לAMD 64BIT 3200 VENICE ומצאתי את הלוח הזה AV8-3RD EYE 939 של ABIT ,האם הוא לוח טוב??? ואמין?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. שלום, ברשותי לוח אם GA-7N400V. לכרטיס רשת בלוח אם חיברתי מודם ADSL. כאשר אני מדליק את המודם המחשב נפתח. כמו כן, בתחילת הרכבת המחשב חיברתי כרטיס רשת של אינטל PCI, והמחשב לא נסגר. המחשב היה נסגר ואח"כ נפתח באופן אוטומטי. כתוצאה מכך החלפתי את האינטל לרילטק. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הפתיחה האוטומטית. בדקתי בBIOS והכול על DISABLE. תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by 3liran,

אם יכולתם לבחור בין שני הלוחות הבאים, על איזה לוח הייתם הולכים? ASUS P4S800D-X http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D-X&langs=09 או TYAN S5101AN http://www.tyan.com/products/html/trinityi875p_spec.html ברשותי מעבד פנטיום 4 2.8 ו-4 כרטיסי זיכרון של 512MB DDRAM PC2700. וכרטיס מסך חלש יחסית של ATI (נדמה לי ש-9250) אל תציעו לי לוחות אחרים בבקשה, רק תגידו לי מי החזק מביניהם לפי דעתכם... תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by roni5,

שלום לכם רוב העיסוק שלי במחשב יהיה לצורכי גרפיקה כגון פוטושופ כלומר - דו מימדי , השאלה שלי אליכם: אם וכאשר אני אוסיף עוד 100-150 ש"ח לשם שיפור הזכרון האם ארגיש בהבדל, או שזה יהיה סתם בזבוז כסף..? אם לדעתכם עליי לשפר את הזכרונות, אנא המליצו לי על הדגם. תודה רבה לכם. Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Leadtek Quadro FX560 PCX LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by bater,

Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory האם הוא מתאים למי שאינו עוסק בOC (במחיר 370 ש"ח האחד)? או שעדיף OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory במחיר 789 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  25. Started by guryg,

שלום, אני מנסה להתקין זיכרון 4GB במחשב שלי אשר לוח האם שלו תומך בזיכרון של עד 4GB בשני כרטיסים של 2. כשאני מדליק את המחשב הוא מתרסט מידי פעם (הצליח פעם אחת להעלות את וינדוס אבל נפל. הרצתי את memtest86 והוא מתרסט לאחר 5 שניות (ממש מתרסט ולא מדווח על שגיאה). כאשר אני בודק רק כרטיס אחד כל פעם בכל אחד מהחריצים הם תקינים. הבעיה מתרחשת רק כאשר הם ביחד. ה-bios שלי הוא גרסא אחת לפני הגרסא הכי מעודכנת, אבל העדכון מתייחס רק לתמיכה בדיסק יותר גדול. יש לי מחשב עם לוח אם - MSI: P6NG Neo-Digital עד היום היה לי זיכרון של 2G בכרטיס אחד: Genesis - 2GB Module - DDR2 800MHz CL5 DIMM Part Number: KHX6400D2/2G קניתי שני כרטיסים חדשים: 2GB Module - DDR2 800MHz Part Number: KVR800D2N6/2G …

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים