עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שמתי לב אחרי האוברקלוק שעשיתי למעבד שלי 6400 (8*400=3200) הNB פשוט רותח אשש! יש לי את הקירור TT EXTREAM SPIRIT II השאלה שלי האם שווה לפרק את הקירור עם ההיטפייפ של הלוח (למי שמכיר או ראה אותו) ובמקומו לדחוף את ה TT? כי אני חושב יהיה יותר תועלת לא? מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 541 צפיות
  2. שלום לכולם , יש לי זכרון כרגע במחשב: SpecTek 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM אני רוצה להוסיף עוד זכרון רגיל DDR 512 זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by constantine16,

ihave now 1gb of ram if i'll put 2gb the fps will be more highest for example in crysis?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. Started by kfirkb,

ברצוני לרכוש מחשב חדש ושיהיה תותח של מחשב (משחקים כבדים במיוחד ועבודה גרפית) התכנון היה מעבד ה- 6600 QUAD של אינטל אך פתאום צצו כל מיני ביקורות/מאמרים שארבעת הליבות של המעבד הזה "מודבקות" ולחברת AMD יש מעבד 4 ליבות אמיתי (לא מודבקות). 1. מה זאת אומרת "מודבקות"? תמיד חשבתי שזה או שזה 4 ליבות או שלא, מה ההבדל בפועל ומה ההבדל בביצועים? 2. האם שווה לרכוש את המעבד של AMD במקום האינטל הנ"ל? 3. אולי עדיף לחכות שאינטל יוציאו גם מעבד כזה? אם כן עוד כמה זמן צפוי להיות כזה לאינטל ומה לדעתכם יהיה מחירו?

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by Placebo,

שלום באתי אל חבר שלי בשביל לפרמט את המחשב שלו, והמחשב לא מזהה את הדיסק למרות שהוא Bootable וה-CD-ROM הוא בחירה ראשונה בסדר ניסתי להוריד דרייברים של הלוח אם, וחרשתי בגוגל ובאתר של ASUS אבל אני לא מוצא בשום מקום שם הלוח אם הוא- Motherboard Name Asus P5LP-LE (Lithium) זה לקוח מ-Everest עזרה בבקשה, אני משתגע פה

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by frogman,

היי ושלום לכולם אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב לסאונד מבוסס על AM2 ללא הגבלת מחיר אשמח לחות דעת מיקצועית בתודה מראש אייל [br]פורסם בתאריך: 29.11.2007 בשעה 14:43:30 אג"במה דעתכם על ASUS M2N32-SLI Deluxe

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הזון, בעוד מספר שעות עליי יהיה להחליף בין הלוח הנוכחי שלי(של גיגהבייט, צ'פסט G31) ללוח של גיגהבייט, צ'יפסט P35. ראיתי את ה"כיצד להחליף לוח אם" בדיון הFAQ, אך שאלה לי. האם ההוראות תקפות גם לצ'יפסטים האלו של אינטל? ההוראות האלו די ישנות, מ2006, ואינני רוצה לגרום נזק מיותר לחומרה/תוכנה שלי. כמו כן, האם התקנת ריפייר שומרת על שלמות ההארדדיסק עליו היא מותקנת? כלומר, יש לי הארד דיסק 160 ג'יגה שעליו מספר דברים, כולל הווינדוס - האם בהתקנת ריפייר המידע שעל ההארד-דיסק נשאר ללא נזק? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by yuri1987,

יש צפי מתי יגיעו לארץ? או שכבר יש חנויות שמוכרות? ראיתי שבארה"ב כבר מוכרים אותו בחלק מהחנויות כמו ncix.com

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. למה מעבד E6700 עדיין יותר יקרא ממעבד E6750 ???

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  10. היי לכולם האם מישהו יודע האם המעבד :מגיע רק בגירסה של 65W או שיש גם גירסה של 89W . כלומר שאני מגיע לחנות ומבקש את המעבד הזה<BOX כמובן> האם אני צריך לציין איזה גירסה ספציפית או שכל המעבדים אותו דבר? בתודה מראש שי

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  11. אני מתכנן רכישת מחשב חדש, שיעודו יהיה עבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, Illustrator, InDesign). לא צפוי שימוש במשחקים (בטח שלא כבדים, אם כבר אז בסיסיים לגיל הרך) וכן לא מתוכנן OC. מעבר לכך שחשוב לי שיתמוך במעבדי QUAD, תהיה לו יציאת Firewire וכן באפשרות לשדרוגים עתידיים, האם יש סיבה להשקיע בלוחות HI-END למיניהם, או שאפשר ללכת גם על הדגמים הפשוטים יותר? ברור לי שכדי לקבל מוצר טוב עלי לשלם יותר, אבל השאלה היא האם ביחס לצרכי העבודה, אזדקק למשהו יקר מאד? תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by mishaniso,

שלום רב לכל חברי הפורום!!! אני צריך עזרה למצוא לוח אם שתומך גם ב-DDR וגם בDDR2 שיהיה לו שני כרטיסי הרחבה PCI ושני חריצי הרחבה של PCI EXPRESS כמו כן יש צורך בRAID חומרתי מובנה בלוח על IDE וגם על SATA

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. Started by Nati_The_King,

מה ההבדל אני מחפש מה יותר טוב לאוברקלוק

14. Started by liav25,

.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. טוב אזז ככה. כמו שכולם יודעים. לוחות ה945 הם לוחות זולים למשתמש הרגיל. אשר ניתמכים בזיכרונות DDR2 667 שזה המקסימום. ובמעבדי 65NM של 1066FSB. ומיכאן השאלה הגדולה למה בסקיי פי סי מוכרים מחשבים מורכבים עם הלוח הזהGA-945GCM-S2L ועל הלוח מורכב מעבד E7200 עם 1066FSB שזה בסדר אבל הוא גם 45NM שזה ביכלל לא מתאים צריך הסבר לזה ? וגם הזיכרונות המורכבים שהם הם DDR2 800 1X2GB CL4-4-4-12 שזה ביכלל לא הגיוני מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פו ? אינה הלינק למחשב עם הלוח שיש לי ממש מוזר :s05: http://www.skypc.co.il/pl_product~sky103~88~0.htm

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אז ככה, מאז שקיבלתי את המחשב נתקלתי בבעיה עם הזכרונות שלי. המחשב שלי היה עושה מלא מסכים כחולים וריסטים. הצלחתי לעלות על הבעיה בעצמי למרות שהמעבדה של החברה שממנה קניתי לא הצליחה לעלות על זה. הזכרונות שלי תקינים ועובדים טוב כשהם עובדים לבד (2 סטיקים של 512MB ביחד ג'יגה), אבל כאשר הם עובדים ביחד הם גורמים למסכים כחולים, כנראה מתנגשים ביניהם. לכן החלטתי שאני רוצה להחליף את הזכרונות ולהשתדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU לוח אם: Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard זכרונות: Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory כרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB …

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by ilia990,

צריל לוח socket a (462) למעבד amd athlon

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by puvsc,

MSI P35PLT COMBO 7.1 איך הלוח מישהו יכול להמליץ? קישור למפרט http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1250&maincat_no=1&cat2_no=170

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. אני אתחיל בזה שאין לי ידע לעשות OC ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו ללמוד את הנושא.המפרט שלי מופיע בצד ואני עובד עם ויסטה 64BIT. א. האם עדיף שני יחידות של שני GB או 4 יחידות של אחדGB כלומר האם 4 יחידות מנצל את הדואל צ'נאל כפול ? ב.חשבתי להחליף מעבד לQ או להוסיף 2GB מה עדיף למשחקים כבדים כדוגמת קרייסיס(שסיימתי אותו על מדיום מבחינת גרפיקה בעע)? ג.אני יכול להחזיר את המעבד במחיר שבו הוא נמכר היום ולקחת Q במחיר שבו הוא נמכר היום. תודה מראש ואשמח לתת כל פרט שייתבקש.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  20. http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=499&pgno=1 16 מעבדים במבחני ביצועים, הרשימה מתעדכנת אחת לכמה שבועות.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by elad78,

בפרט, OCZ 1GB 667Mhz. (ללא אוברקלוקינג)

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by nimrod1,

שלום יש לי לוח אםGigabyte GA-7S748 עם שלוש כניסות DDR. בשתיים מהן יש לי PC3200 256MB DDR ואני רוצה לקנות זכרון לכניסה הפנויה. האם אני יכול לקנות זכרון של ג'יגה? חצי ג'יגה? או ששני הכרטיסים האחרים מגבילים אותי לכרטיס נוסך של 256? תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by mc_elad,

בבקשה עזרה (ומי שלא הבין מדובר במעבדים)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by reyrey_200,

שלום יש לי שאלה,בקרוב אני מתגוון לקנות מחשב חדש, בתקציב של 3K,הלוח המומלץ כיום למעבדי אינטל הוא P35-DS3L,עכשיו השאלה שלי היא איך הוא משתווה לASUS P5PKL ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  25. מדובר במחשב פיתוח (Visual Studio .NET) : מעבד AMD Athlon XP +2500 Barton מהירות 1840 Mhz מהירת FSB של 167.4MHz (או 334.6 MHz DDR) זכרון פנימי (סה"כ 1 ג'יגה, מהירות 200 MHz), אין עוד מסילות פנויות : 2 סטיקים של 256 מגה PC3200 DDR-SDRAM 1 סטיק של 512 מגה PC3200 DDR-SDRAM לוח אם דגם (Epox EP 8 RDAI (I 1. מה הדרך האפקטיבית ביותר לשפר את ביצועי המחשב ? להוריד זכרון של 256 מגה, ולשים במקומות 1 ג'יגה ? 2. לשדרג מעבד ? 3. להחליף לוח אם ? 4. האם לדעתכם המחשב הנוכחי יריץ ויסטה בצורה חלקה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.