עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by XMB,

אהלן, אני רוצה לעשות OC ל E6300 שלי גירסה ראשונה וחשבתי על הלוח והזיכרונות הבאים שמגיעים במבצע (קונה בארה"ב) TWIN2X4096-8500C5 CORSAIR http://www.frys.com/product/5698491?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG מתלבט אולי את: 4GB DDR2 (2X2GB) PC6400 DUAL / TWIN2X4096-6400C5DHX CORSAIR http://www.frys.com/product/5269577?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG הלוח אם חשבתי על (אני יודע שאני יכול לקחת P43 אבל ההפרש כל כך קטן שלא שווה לי): http://www.frys.com/product/5928084?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG תודה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by x-filer,

איזה מעבד כדאי לרכוש עם כרטיס מסך hd 4870 שלא יווצר צוואר בקבוק במעבד? תקציב עד 1000

3. אני יודע שזה הרבה כסף אבל זה בכוונה כרגע... חשבתי על אחד הלוחות של ASUS אבל מביקורות שראיתי הבנתי שגם MSI לא רעים השנה אני בעיקרון מחפש לוח שיהיה טוב ל-DDR3 ולמעבד 920 של אינטל. התעניינתי בכל ה-P6T אבל אני רוצה לשמוע מה דעתכם. בנוסף אני מעוניין ב-6GB זיכרון אבל אני לא יודע מה כדאי לקחת. מתוכנן OC קליל להתחלה וארצה גם כרטיס קול בהמשך אז לקחת גם את זה בחשבון. לא רוצה את הלוחות שמגיעים עם כרטיס קול חיצוני בבאנדל כי הם פשוט על הפנים. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by Impact,

האם המחירים של מעבדי C2D ו C2Q יצנחו? ואם הם יצנחו, משתלם יהיה לרכוש את המעבדים מסדרת CORE?

5. איזה לוח אם עדיף למפרט Intel® Core2 Duo Processor E7300 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L זיכרונות איכותיים Geil GX21GB6400DC Twintech3D 9800GT XT OC 512MB צורב DVD-RW בחיבור SATA Samsung HSH223Black דיסק קשיח גדול ושקט Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATAII CoolerMaster Elite - 334 + CM 420W PSU FSP 400W : ATX400-PNR לוח אם : לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L או ASUS : P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio תודה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  6. שלום לכולם, וחורף נעים. באתר של AMD ,יש פיצ'ר, המאפשר לבדוק את מצב/יכולת המחשב להפעיל משחקים, בשלושה מצבים : חלש, בינוני וגבוה. הפיצ'ר הזה נקרא "Can You RUN It" ערכתי בדיקה כזו, ובמצב הגבוה, נכשל המחשב שלי, על פי התוצאה, במבחן המעבד וכרטיס הזכרון. מצורף למטה קובץ תוצאת הבדיקה למצב הגבוה. על פי ההמלצה באתר, אני צריך, לפי נתוני המחשב שלי, להחליף את המעבד שלי למעבד Athlon 64 FX-72 או יותר. בדקתי בזאפ, ומצאתי שכול המעבדים ממשפחה זו, הם לתושבת F, שכפי שידוע לי מותקנת בלוחות אם המיועדים לשרתים, אבל אצלי התושבת AM2. אני מבין, שבאנליזה שבוצעה למחשב שלי, היה ברור שהתושבת שלי היא AM2 אז איך ממליצים לי על מעבד שהתושבת שלו היא שונה משלי? או, אולי המעבד הזה, בכל זאת, יכול לעבוד גם על …

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by stas12,

שלום. מכיוון שהלוח של אסוס ה P5W DH יקר מידי כרגע (דר"א צפויה ירידה שלו?) אני נוטה לכיוון ה P5B DELUXE. התקשרתי לכמה חנויות היום (KSP/נועה/לוגיק/CEC) ואף אחד לא ידע להגיד מתי הוא צפוי להגיע. אולי מישהו כאן יודע בערך מתי הוא צפוי להגיע ארצה ומה מחירו הצפוי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by amos700,

יש לי מחשב נייד ומעבד של amd sempron 3400 + האם הוא תומך 64 bit

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by paradoxx,

מה ההבדל על הנייר ומה ההבדל בפועל? והאם צפוייה בעיה למישהו מהם עם ה-ASUS P5W DH DELUXE?

10. היי, אני בדיוק קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני הלוחות הבאים: Asus P5B DX Abit AW9D-MAX אשמח לקבל חוות דעת מאנשי מבינים.. אם מישהו מכיר מקומות זולים שאפשר לקנות בהם את הלוחות זה גם יעזור.. שבת שלום..

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך bfg 7800 gs שיושב בagp העניין הוא שאני רוצה להחליף מעבד ולוח אם רציתי לדעת אם הלוחות החדשים שתומכים בכפול ליבה עם הסוקטים החדשים באים עם אופציה לagp ואם יש גם כרטיס כאלה עם אפשרות גם ל agp וגם ל pci-e

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by gman27,

שלום לכם יש לי שאלה . למחשב שלי יש לוח אם KVPRO8 וזיכרון DDR 2 256 * 2 עם 500 MHZ אבל הוא מקבל רק 400. האם יש דרך לעדכן את הלוח אם שיקבל את ה 500 ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by Bingo,

תגידו כל לוחות 975 אפיק PCI שלהם הוא רק עד פי 8??

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by izhark,

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2889 מעניין, אבל לא מרשים. משפר מאוד את ההספק, אבל כלום בביצועים (וכנראה גם לא משהו לOC)

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  15. Started by TrancEnergY,

איזה לוח טוב יותר עם המעבד הבא : E6600 האסוס דלוקס או ה-DQ6 של ג'יגהביט

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by GlolG,

שלום חברים יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 800Mhz ) לוח אם - ASUS cuv4x הH.D הנוכחי -20Giga- QUANTUM FIREBALLlct15 20 - 4500RPM ברצוני להחליף את הH.D לנפח וRPM גדול, ביקרתי בK.S.P והטכנאי שם אמר שH.D חדש של 40G לא יעבוד אם לוח האם שיש לי. חיפשתי קצת באינטרנט באתר של Asus ומצאתי את המפרט של לוח האם: ftp://dlsvr02.asus.com/pub/ASUS/mb/sock370/pz133/cuv4x/cuv4x-102.pdf -MANUAL עיינתי בו אך עדין לא הצלחתי להבין איזה H.D אני יכול לחבר לו ... :s05: אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בבדיקה של העניין

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  17. אתה מקבל מהם ביצועים כפולים על אותו המסך??

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by assafmag,

הכי זול שראיתי בנתיים זה ב ksp - ש"ח 790. מישהו מכיר חנות זולה יותר? שאלה נוספת: מה ההבדלים בין s3-965 ל s3-945? אני מתכנן oc קטן עד בינוני ל E6400 עם זכרונות 667. האם שווה בשביל זה לקנות את ה-965 על פני ה-945?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  19. זה אולי לא סקופ, אבל בכל זאת אולי שווה קריאה. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE3NCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by chenrp,

מחשב בן יום! האם המתחים טובים? אין סטיה גדולה מידי ב1.5V? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. Started by HitmanW,

עשיתי בדיקה לזכרונות עם התוכנה memtest86+ במשך 9 שעות. זה עשה 23 PASS ולא היו ERRORS. האם זה מספיק או שהייתי צריך לחכות שהבדיקה תיפסק לבד? כי אחרי 9 שעות כבר נמאס לי ושמתי לב שהבדיקות חוזרות על עצמן אז כיביתי את הבדיקה.

• 7 תגובות
    • 541 צפיות
  22. אני יכול להביא שני זכרונות 1) DDR II 667 2)DDR II 533 שניהם של גיגה השאלה שלי היא מה יותר מהיר?? מה יותר טוב<??? המחירים לראששון 400 ש"ח השני 455 שניהים חדשים מהקופסא והחברה היא קינגסטון עוד שאלה עכשיו יש לי שניים של 256 ויש לי רק שני מקומות להשים אני יכול להשים אחד גיגה ואחד 256 ?? בלי בעיות?? נגיד שיש לי את שניהם באותו מחיר משהו כאן עדיף על השני ? ‏1GB Starex‎ ‏1GB Spectek‎ ‏1GB Aeneon‎ ‏1GB TwinMOS‎ ‏1GB Kingston‎ ‏1GB Corsair‎

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. יש ברשותי מחשב ישן בבית (פנטיום 3) שמתפקד מצוין, ורציתי לקנות לו זיכרון חדש (כעת יש לו 192mb). בדקתי בתוכנת Everest את סוג הזיכרון של המחשב, והוא מצא לי שהוא SDRAM. עכשיו השאלה אם אני אקנה זיכרון חדש Kingston DDR 512mb אני אוכל להתקין אותו? או שחייבים לקנות SDRAM? (הוא הרבה יותר יקר). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  24. Started by FPSbanana,

מה זה החיבור הארוך שיש בתמונה מתחת לחיבורים של הPCI-E 16X

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש ואין לי כל כך מושג איך לאבחן בדיוק מה מותקן בו , הזמנתי שני סטיקים של זכרון 667 1 גיגה כל אחד, הייתי רוצה שתעזרו לי לדעת האם מה שמותקן זה מה שהזמנתי ,הזכרונות של TWINMOS . כמו כן האם הטמפ של המעבד תקינות ,הצילום נלקח בעט רוגע ללא עומס תוכנות ממשי. כמו כן ה VOLTAGE של המעבד קופץ כל הזמן האם זה אמור להיות ,וגם כל הקטע של CLOCKS ב CPU-Z תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.