מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את הסיקור באתר ל הלוח אם ונשבתי אני הולך לקנות אחד כזה רק במאמר לא כתבו מה מקבלים בקופסה כי הם קיבלו את הלוח שהוא לנותנים ביקורת והם קיבלו אותו בתוך קופסה לבנה פשוטה ורק עם הדיסק של הלוח לכן רציתי לדעת מה מקבלים עם הלוח הנ"ל תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם הלוח ALBATRON K8SLI-AM2 תומך בSATA (הכוונה היא לSATA 1 ולא לSATA 2) http://www.albatron.com.tw/English/product/mb/pro_detail.asp?rlink=Overview&no=235
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=532 4GB CL 5-5-5-18 1000MHZ מתח: 2.1V או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=501 4GB CL 4-4-3-15 800MHZ מתח: 2.1V מה יותר טוב ב-OC? ומה יותר טוב בסטוק? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
על איזה לוח הייתם ממליצים עבור HTPC בתקציב של עד 500 ש"ח לוח עבור מעבד AMD עם SOCKET AM ABIT NF-M2 ASUS M2NPV-VM Albatron KM51PV-AM2 או לוח אחר ולמה
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
כמה שאלות שלא מצאתי תשובה: 1. לא מצאתי אפשרות לחבר את הקונקטור של ה Audio בקידמת המארז ללוח האם אין בלוח אפשרות כזו ? 2. ברוך השם יש הרבה קונקטורים למאווררים בלוח הזה רציתי לדעת מה זה OTESFAN והאם ניתן לחבר אליו את המאוורר שנמצא מאחורי המארז ? 3. לגבי אפשרות לחבר זיכרונות ב Dual Channel ישנם 4 DIMM כל שניים בצבע שונה ,האם יהיה ניתן להשיג Dual Channel עם אתקין כל זיכרון על צבע אחר ? בדקתי בחוברת של הלוח ולא כל כך הבנתי מה זה Single rank ומה זה Double rank ,אודה לעזרתם. במידה וכדי להשיג Dual Channel אני אצטרך לחבר את שתי הזיכרונות על אותו צבע אם אני אוכל לחבר אותם יחד גם אם ארצה לחבר לזיכרונות שלי Heat Sink ?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
OCZ EL Dual Channel 2048MB PC5400 DDR2 667MHz Gold Memory (2 x 1024MB) - OCZ 520Watt ATX Modstream Power Supply-OCZ Leadtek Winfast PX7800GTX Tdh W / Myvivo,pci-express, 256-BIT, 256MB DDR3 Ram Maxtor L01R250 250GB 7200RPM, 16MB, U133 Processor - 1 x Intel Pentium D Dual-Core 830 3 GHz ( 800 MHz ) - LGA775 Socket - L2 2 MB - Box זה בעקרון כל החלקים הראשון זה זכרונות דרך אגב זה DDR2 השני זה ספק כוח השלישי זה כרטיס מסך PCI-E הרביעי זה דיסק קשיח דרך אגב זה SATA-2 והחמישי זה מעבד עכשיו חסר לי רק לוח חשבתי בכיוון אסוס אבל תמליצו לי על מה שאתם חושבים גם בכיוון מחיר וגם בכיוון דברים חדשים איכותיים וטובים תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי לוח של TOTEM מדגם - TM-P2LX Ver:1.3 הBIOS הקיים שלי הוא - Award Modular BIOS v4.51PG הID של הביוס הקיים הוא 04/17/1998-i440LX-W977TF-2A69JTJBC מצאתי עדכון בשבילו ב http://wims.rainbow-software.org/index.php?start=200&count=100 אבל אני לא מוצא תוכנה לעדכון הBIOS אין לי שום דיסק או חוברת שקיבלתי עם הלוח אם והבנתי שהחברה קבר לא קיימת אני לא מוצא אתר שקשור אליהם אז איך אני מעדכן את הביוס ??? תודה LIRIK
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה איך הזכרונות של סמסונג??? כדאי לקחת חברה אחרת? עם כן אז איזו? ולא ADATA!! עכשיו עוד שאלה יכוליות שהזכרונות לא יתאימו ללוח אם ולא יכנסו??
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה... קוראים לי יהודה ואני בן 17 (שואף יותר לכיוון ה18) מירושלים, רמת ההבנה שלי במחשבים מסתכמת בערך באיפה הכפתור שמדליק אותו ושאם עולה עשן כדי לקחת אותו לטכני... אני מקווה להבין יותר בעזרת הפורום הזה מאחר שהמליצו לי עליו בתור מקדם רציני ומקצועי בידע ולנושא עצמו (אני לא בטוח אם זה מתאים דווקא לפורום הזה אבל לא מצאתי אחד שנראה יותר נכון), אם הבנתי נכון בעצם כול הרעש שאני שומע מהמחשב בא מהמאווררים. יש לי שתים עד כמה שאני יודע (זה לפחות מה שאני רואה כשאני פותח אותו... חחח) המחשב שלי לא מרעיש במיוחד, אבל רציתי לדעת אם יש למשהו עצות איך לגרום לפעולה שקטה יותר שלו, בנתיים אני טיפה נושף על המאווררים מדי פעם כדי שלא יצטבר עליהם אבק תודה מ…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לגמפר את הבורד שלי , כאשר כרגע הוא נותן לי לעבוד על 133 עד 165 .. ניסיתי הכל ואני לא מצליח למצוא איפה לעזעזל אני הופך את זה ל 166 -200... מישהו בעל בורד דומה יכול לעזור ? תודה
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום.. איך אני יכול לשנות תתיזמונים של הזיכרונות? כי התיזמונים שאמורים להיות לזיכרון שלי הם 2-3-3-6 ובEVEREST זה מזהה את זה כ3-3-3-8.. אני מפסיד פה מהירות?? אם כן.. איך אני משנה??
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה עדיף P-D 945 3.4 או Core E6300 שניהם בעלות 900 ש"ח יש לציין שלוח האם שלי יהיה intel 946 istelon זיכרון 1GB של חברת OCZ CL4 או קינגסטון CL5 או TEAM CL5
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600GT שאני רוצה להעביר למחשב הבא. הבעיה היא שהכרטיס AGP. האם קיים לוח למעבד core 2 dou שתומך גם בagp וגם בpci-e?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
-
כמה מתח מקבל 2.4 800 הרץ מתח בסיסי? כרגע הוא על 1.525V אבל יש קריסות מוזרות
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
3 ג'יגה הרץ בטכנולוגיית HT..... ואם הוא כן יגביל, זה יהיה עד כדי משמועתי ? וכמובן בהנחה שאני הולך לקנות משהו ברמה של 1950PRO ולשחק משחקים בסטייל HL EP2 , BIOSHOCK, CRYSIS , עוד כאלא ....
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
נתחיל בהתייעצות, רציתי לדעת את דעתכם לגביי לוח אם של ASUS: p5v800-mx-uaygz. האם הוא טוב? אני רוצה לוח אם טוב בסביבות ה- 800 ש"ח יש משהו טוב בסכום הזה? כמובן שיהיה לפנטיום 4 2.8GHZ ומעלה. ולגביי השאלה על מעבד דו ליבתי, זה שונה משמעותית ממעבד חד ליבתי? בעתיד יהיו תוכנות ומשחקים שיתמכו רק במעבד דו ליבתי? אני בקרוב מתכוון לשדרג את המחשב, אבל אין ברשותי מספיק כסף למעבד דו ליבתי כיוון שאני מחליף עוד רכיבים, אז רציתי לדעת אם אני יקנה מעבד חד ליבתי אם אני אוכל לשרוד איתו כמה שנים לא מבחינת מהירות אלא מבחינת תוכנות שיתמכו בו ומשחקים? תודה רבה על העזרה. וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה דעתכם על לוח האם של ASUS ה A8V Deluxe שמשתמש ב Socket 939 ? ברצוני לשלב אותו עם מעבד AMD Athlon 64 3200+ , האם יצא לי שילוב מנצח ?
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מדובר במעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB שנקנה לפני כ 3 שנים . המחשב נקנה בוואלה-שופס, והספק ( כמובן ) מתנער מאחריות . ממה שאני מבין אינטל מספקת אחריות לכל החיים למעבדים שלה אבל אין לי מושג האם אכן כך ואם כן איך אני מממש את האחריות?במידה ולא ניתן לממש את האחריות מה ניתן לעשות כדיי להחיות את המחשב+ עלויות משוערות ? תודה . מפרט: מפרט: מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה לוח אם ASUS P4-S 800-D הכולל תמיכה ב: DDR400, RAID function, AGP8X, Serial ATA ports, 8 USB 2.0 כולל 8 יציאות USBx2.0 Dual Channel תמיכה במעבדי PRESCOTT
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים הסימולטור תומך בריבוי מסכים , אם אני משתמש במחשב אחד 2 כרטיסי מסך יש ירידה ב fps ויכול להיות שאין טעם בכלל ללכת על 4 מסכים ומחשב אחד. לעומת זאת יש כאלה שמשתמשים עם 2 מחשבים אחד חזק והשני חלש יותר ואז הגרפיקה היא סבירה. עם 4 מסכים השאלה שלי היא האים אני יכול להשתמש בכפולי הליבה במקום 2 מחשבים האם אפשר שכפולי הליבה יתנהגו כאלו הם 2 מחשבים חד ליבתיים תודה
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב פנטיום 3 ישן שרציתי לשדרג אותו קצת לכן הוספתי לו שני סלוטים של זכרון 512 של קינגסטון, לצערי הוא זיהה רק אחד מהם... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יכול להיות שמגבלת ההרחבה כל כך קטנה? איפה אפשר לראות מה המגבלה והאם ניתן לשנות את ההגדרות של זה? שני הזכרונות עובדים בודאות. אשמח לתשובה מלומדת ולרעיונות לפתרון המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ABIT ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? או GigaByte ?K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL או שבכלל עדיף ללכת על MSI ?K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra האחרון הכי יקר הראשון הכי זול ההפרשים 280 ש"ח ,דיי משמעותי עכשיו מה הכי יעיל מבין כולם והכי משתלם לקנות... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
האם יש הבדל ביעילות ובמהירות בין אם אני מחבר שתי זיכרונות של 1024 לבין זיכרון אחד של 2048? פשוט אמרו לי בחנות שאין הבדל בכלל, ומתי שהיה הבדל זה רק פעם כשהמעבדים עבדו בטכנולוגית hyper triding האם זה נכון ?? מדובר בלוח של אינטל g35 + מעבד core 2 duo
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני ממש לפני רכישה של לוח אם ומעבד חדש למערכת בחרתי ללכת על לוח אם שמשלב את שני העולמות (DDR1 , DDR 2 + AGP , PCI-E) הלוח אם מחברת ASRock בדגם 775Dual-VSTA והמעבד כניראה יהיה E6300 או E6400 (תלוי כמה כסף ישחררו לי ) האם יש לכם איזה שהם ביקורות לגבי שני המוצרים האלה ? (בעיות בחומרה \ תוכנה ) לפני שאני רוכש אותם ?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-