עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום הבנתי שצריך איזה דיסקט כדי לעשות משהו עם הHD SATA לפני שיוצרים את המחיצות עכשיו לא קיבלתי את הדיסקט עם הלוח וחבר שלי לא מצא באתר של ג'יגהבייט הלוח שלי הוא GIGABYTE GA-K8NS מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  2. מי שמוצא תודההההההההההההההההההההההה !! שיהיה על 1000 מגה הרץ ושינצל את כולו תודהה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 זה תומך?? רשום: HyperTransport supporting speed up to 1GHz, 2000MT/s

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  3. Started by שלמה הדג,

ל AMD Athlon 64 3000 (939 pin) BOX ABIT AV8 או MSI K8N Neo2 Platinum ה MSI יקר בכמעט 400 ש"ח מה ABIT, האם הביצועים שווים את המחיר?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  4. Started by thegodx,

למעבד AMD A64-BIT 3000+: EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 או Asus K8V-SE Deluxe

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  5. שלומות אני כרגע עם 256X2 של GEIL במהירות 433MHZ ואני רוצה לשדג לגיגה (ניסיתי לשחק HL2 ) עכשיו אני צריך את העצה שלכם, האם להוסיף פשוט עוד 512X1 ואז אני יעבוד ב256X2 ועוד 512 (דרך אגב זה יעבוד טוב?) או להוסיף 256X2 ולעבוד ב256X4 (יעבוד טוב?) או לנסות למכור את הראם שיש לי כרגע ולקנות 512X2 (שאת זה אני הכי לא רוצה לעשות) מה אתם אומרים? דרך אגב אני כרגע חושב על לקנות ADATA וויסטה 500MHZ לא משנה איזה קונפיגורציה אני בוחר

6. Started by tembo,

שלום, נתקלתי בסדרה של מחשבים של COMPAQ עם לוחות שהקבלים שלהם התנפחו ודופקים את המחשב. מישהו שמע על משהו כזה במקרה?? מישהו אמר לי שלפני כחודשיים - חודשיים וחצי היתה כתבה על מישהו שגנב פטנט של קבלים דפוקים ויש סדרות שלמות של לוחות עם קבלים דפוקים

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  7. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת עם כבר יצא הלוח החדש של ABIT ? וכמה הוא יעלה\עולה

• 8 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by fantax,

האם יש הבדל בין nForce 3 250GB ל-nForce 3 ultra ? מה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. יקרה משהו עם אני לא יחליף מייד את המאורר של הצ'יפסט עם הוא לא עובד ?????? המאוורר הפסיק לעבוד ונישאר רק הצלעות קרור מותר לי להפעיל את המחשב ומה יקרה איתו מקסימום ??? [עוד לא קראת את חוקי הפורום ? אתה באמת חושב שכל סימני השאלה האלו באמת מועילים ?]

• 11 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לדעת איך החברה של הזכרונות הללוInfineo :n טובים לא טובים? תודה

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  11. Started by fantax,

החלטתי ללכת על A64 939 ,יש לי התלבטות לגבי לוח : Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 שמבוסס על K8T800 או Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset שמבוסס על nForce3 . מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  12. שלום.... יש לי ת'לוח הזה בערך כבר שנה... ומאז ומתמיד הוא עשה בעיות לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. אני לא יודע בדיוק ממה זה נובע.. אבל זה מעומס על המעבד.. או על הסאונד.. זתומרת ש.. אני שומע מוסיקה.. מדבר בסקייפ.. או סקייפ עם משחקים... (סקייפ - Skype) :\ הקיצר.. אני יודע שזה לוח פצצה ופופולרי.. ואני יודע שיש פה להרבה אנשים אותו.. אז רציתי לדעת.. אם גם לכולכם לאחר שימוש "כבד" במעבד.. או בסאונד.. לא ממש יודע איך להגדיר.. הסאונד נדפק.. ולא משמיע שום דבר... ורק אחרי שאתה עושה רסטרט זה מסתדר.. אבל עד שאני לא עושה רסטרט... פשוט יש שקט.. כאילו אין שום דבר.. והמחשב עובד רגיל... זה מצב דפקה אחד.. והשני זה.. שהסאונד פשוט מתעוות כזה.. ואני שומע את הרעשים באיטיות.. כמו מפלצות כא…

13. הנושא טיפה דחוף... לוח ישן (מהראשונים של P3 ציפסט BX440) שעליו יש P-3 450, היה עליו את החיבור של המקלדת (הגדול, זה שלפני הPS2, שחכתי איך קוראים לו), החלטתי להשמיש אותו וקניתי לו PCI USB... מה שלא לקחתי בחשבון, זה שבפתיחה של המחשב הוא נותן ERROR על כך שמקלדת לא מחוברת, המקלדת USB לא תופסת בשלב הזה של האתחול ואני תקוע למישהו יש פתרון למצב הזה? איך נכנסים לBIOS עם מקלדת USB בלבד ללא הרגילה? אפשרי בכלל? או שאני נכנס להלחמות? שוב, פתרונות או רעיונות יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  14. מה ההבדלים בין גרסאות BOX וTRAY של מעבדים?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  15. Started by IdobI,

שלום רב, אני מחפש להחליף את לוח האם הישן שלי (MSI KT3-Ultra ARU) עקב 'ברוגז' בינו ובין כרטיס המסך החדש שלי (Gigabyte Radeon 9600 Pro) - יש המון בעיות במשחקים ואני מאמין שזה בגלל שחסר ללוח AGP 8x. אחרי הרבה קריאה בנושא (ותקציב של כ 400 ש"ח) הלכתי לכיוון ה nForce2 400/ Ultra 400. התבייתי על דגם EP-8RDA3i של Epox או דגם GA-7N400L1 של Gigabyte - הבעיה היא שבשניהם מצויין שהם תומכים ב AGP 3.0 ורק בכרטיסי מסך 1.5v, כשלמיטב הבנתי הכרטיסים החדשים עובדים ב AGP 8x ב 0.8v - ובקיצור, התבלבלתי! הסיבה היחידה שאני מחליף MB היא AGP 8x ואני לא רוצה להידפק גם עם החדש - אז אודה לעזרתכם ולהנחייתכם. הרבה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by Quellious,

שלום, אתמול הרכבתי מחשב מבוסס athlon 3200+ עם לוח GA-K8NS. ב-BIOS הוא מציג טמפרטורה סבירה של המעבד, 44 מעלות, אבל ב-windows אני רואה 73 מעלות (!!), גם באברסט וגם ב-nvidia system utility. ה-easy tune שבא עם הלוח דווקא הראה טמפ' טובה אבל הפסיק לעבוד אחרי ה-restart הראשון (אין לי מושג למה). מישהו יודע איך לסדר את זה, כדי שבוינדוס אני אראה טמפ' נכונה, ולא דרך ה-easyTune ? אני לא רוצה להתחיל להריץ בדיקות עומס וכו' בלי לוודא שיש לי מודד טמפרטורות אמין. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by kshahar,

אני מחפש לוח אם לפנטיום 3 1000mhz, אבל אני לא יודע איזה chipsets מתאימים למעבד הזה. לא כל כך הולך לי עם חיפוש בגוגל. מישהו זוכר איזה chipsets מתאימים למעבד הזה, או אולי מידע אחר כמו סוג התושבת ?

• 2 תגובות
    • 396 צפיות
  18. הייתי רוצה לדעת אם יש הבדל בין כרטיס מסך Radeon 9600 128 mb ובין Radeon9200128mb ינו אם יש הבדל כזה גדול שרואים את זה במחשקים או שלארוב הבדל זה הכסף שזה עולה וגם רציתי לדעתי אם ל Radeon 9550 יש יציאה לטלויזיה

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  19. Started by liav12,

ולא משנה המחיר

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  20. Started by ZivX,

? יש אותו בKSP? כמה עולה? האם הוא טוב? תודה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  21. של איזה חברה??? ומה הדגם??? תקציב עד 1000 בערך אם זה 1100 זה בסדר... העיקר שיהיה טוב מאוד ...

22. טוב זה מחשב לאחיות שלי וגם קצת לי עד שיהיה לי מספיק כסף לקנות מחשב בשבילי... וזה מחשב ל3-4 שנים בערך... ומה היתרונות של 775 לעומת ה-478??? ואיזה מהם יותר מהיר???

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kobi_af,

שאני יבין ציפסט זה לוח אם או משהו בתוכו

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by BubbaJ,

בקרוב אני קונה iPod , ורציתי לדעת אם הלוח אם שלי תומך פיירויר , או שאני צריך לקנות מתאם של USB?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים