מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מה שאני צריך בטוח: שני חריצי זיכרון חריץ PCIe X16 (לכרטיס מסך) שני חריצי PCI (כרטיס רשת וכרטיס קול) שתי כניסות SATA (שני דיסקים קשיחים) כניסת ATA אחת לצורב כניסת FDD אני כן צריך כמה שיותר יעילות ויציבות. אני עושה קצת OC, בערך ל225FSB הלוחות שמוצעים לי: ABIT AA8-3rd Eye GIGABYTE GA-8ANXP-D GIGABYTE GA-8I925X-G INTEL Black Canyon INTEL Culver City (זה של ה925X לא השני)
-
בוקר טוב לכולם. אז ככה, אני מחפש להרכיב לי מחשב לישומי גרפיקה כגון: Photoshop, 3DSTUDIO, AUTOCAD, AUTODESK, וגם תוכנות אדריכלות נוספות. מחיפושי נתקלתי בכמה דברים שהעלו אצלי שאלות חשובות. 1. מה זה סוקט 775 לעומת 478? מה עדיף? 2. מה הרעיון של chipset? ראיתי לוחות עם chipset של 925X ו915P ו915G. מה עדיף? 3. איזה יצרן של לוחות אם טוב יותר? חוץ מהבדלים חיצוניים של חריצי הרחבה וכאלו, לא מצאתי הבדלים שאני יכול לפענח מהם משהו. 4. זכרונות DDR2. האם הם באמת יותר מהירים? אילו יצרנים מומלצים? 5. ראיתי כמה סוגים של מעבדים: 04A, 04B, ועוד. אני מחפש מעבד של 3.0GHZ. מה ההבדלים אם יש? 6. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בסלוט של PCIEXPRESS? 7. מה זה RAID ומה השימוש של זה? 8. האם אני חייב למלא…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף משני הלוחות הבאים? .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX או זה Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX ?
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
אני מחפש לוח לסוקט 939 ושיתמוך בPCIe אני מחפש משהו עממי לא עם SLI אבל רצוי אם כי לא חובה NFORCE4 מישהו מכיר לוח כזה?? ואם כן אז איפה אפשר למצא?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מדוע הלוח הנ"ל עולה בארץ 1200 ש"ח ?! בחו"ל הוא עולה 120$... כפול הדולר(4.4) ובתוספת 17% מע"מ יוצא 720 ש"ח, מחיר לצרכן - כך שלחנות זה צריך להיות יותר זול. האם עובדים עלינו? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607
-
- 18 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... אחלה פורום יש לכם פה קודם כל אני חייב לציין!.. בקיצור אני רוצה לקנות לוח אם עבור מעבד AMD. יש ברשותי כ400 ש'ח.. אני רוצה משהו פשוט כזה אבל טוב כי כרגע יש לי לוח אם ממש גרוע (GIGABYTE DXE) משהו כזה בקיצור הכי ישן נראה לי וקניתי כרטיס מסך fx5900xt ויש בעיה עם הלוח משהו כזה ככה שצריך לוח חדש..אני רוצה להשקיע עד 400 ש'ח..! שמעתי שיש nforce2 בפחות מ400 שקל ושלא יעשה בעיות עם הכרטיס מסך.. זה נכון? ואיזה לוח אם ממליצים כי הלוח אם שיש לי כרגע אפסי ביותר ישן ופשוט! תודה מראש חבר'ה אשמח לקבל עזרה ממכם אחלה פורום זה ))
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב : AMD XP 2200 לוח GA-7VT880-L [url=]http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VT880-L.htm זיכרון 256X2 קינגסטון PC3200 הפעלתי את התוכנה CPU - Z ורשום בזיכרונות Frequency : 200MHz זה בסדר? צירפתי תמונה... תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
אוקיי אז כרגע יש לי משהו ממש עלוב סלרון 666 וזיכרון 396 sdram משהו כזה.. כרטיס מסך בסדר mx 440. אני רוצה בעקרון בתקציב של מקס' 750 שקל לקנות לוח אם ומעבד של amd.. אני לא כל כך מבין במעבדים ובכוח שלהם ועד כמה זה שונה מintel אבל כן הומלץ לי על לוח אם abit nf7 v2.0 ונאמר לי כי הוא זול ומחירו לא עולה על 360,בנוגע למהירות המעבד הייתי מסתפק במעבד בכוח של 1.2 לעבודות ומשחקים קלים וכמובן לעבודה ברשת. שאלה נוספת אשר מטרידה אותי היא לגבי הזיכרון האם הזיכרון הקיים שיש לי 3 סטיקים של sdram יתאימו ללוח אם החדש? אשמח לשמוע הצעות למפרטים שונים,הערות,הארות. תודה לכולכם מראש נ.ב אני יודע שמסגרת התקציב היא מאוד זעומה אבל אני ממש במגבלת ה750 אז בלי הצעות הרפתקניות העוברות את ה800 ש"…
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
כאמור יש מספר מצומצם של לוחות, אבל מתי אמור להגיע הלוחות עם ה NF4 לארץ ? ותמיכה ב 939 כמובן. אגב, האמת AMD מתכוונת להוציא מעבדים של 939 עם 1 MB cache וגם sse3 ?
-
- 14 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי ליבדוק מה קורה בשוק המעבדים (כבר מיזמן לא בדקתי) והינה אני מגלה שתחת הכותרת מעבדי AMD חוץ מדור ה XP הרגיל ישנו מיתמודד חדש Sempron. מיזה מה זה ומאיפה הוא בא אין לי שמץ אשמח אם תעירו את עייני ואם תוכלו לתת השוואות של המוצר החדש לאומת הXP הישן והטוב אני אשמח תודה ANTIXRIST
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הFSB של המעבד הוא 800, אבל אני רואה זכרונות DDR2 של 533 מגה הרץ. זה אומר שהזכרונות רצים בתדר אחר? או שהזכרונות DDR במהירות של 533 מגה הרץ או 675 לא מנוצלים ללא OC? המעבד הוא פרסקוט 3.0 LGA775
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
וגם אני מעוניין בלוח אם תואם שיהיה טוב למשחקים וביצועים
-
- 14 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד של IBM המיועד להפעלת Office פלוס אינטרנט ( לא משחקים ) בתקציב של עד 5500 ש"ח ( מומלץ שיהיה עם צורב ) . תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
או קי אז זאת שאלתי יש לי פ4 3ג עם 512 מגה זכרון במהירות 400 מגה הרץ משום מה ב CPUZ 1/25 רשום FRECQNCY 201 MHZ CAS#LATENCY 2.25 RAS TO CAS DELAY 3 3 RAS#PRECHARGE CYCLE TIME 8 למה הוא מורה על 200 מגה כאשר הזכרונות 400? הזכרונות הם קינגסטון 400 256*2
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין בימים הקרובים ורציתי לשמוע דעות או שיפורים. אני רוצה לציין שאני לא מעוניין לחכות ל-nforce 4 ואני משדרג את המחשב שלי בשביל משחקים. 1)Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset -לוח אם. 2)AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box -מעבד 3)2 *Samsung 512MB DDR 400 Original .- זיכרונות 4)HEC 425W . הכל במחיר של 3000 ש"ח. *אני לא מעוניין ב-OC תודה.
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
Abit AV8=670 nis Msi K8N Neo2 Platinium=1100 nis כל אחד שמבקש מפרט אתם מביאים לו את האביט שהוא יחסית זול מאוד עכשיו שאלתי היא האם ההבדל היחידי בינהם המחיר האם אפשר לסמוך על לוח אם שעולה 670 שקל ומה ההבדלים בינהם תודה רבה לכולם בפורום על העזרה הגדולה שאתם נותנים
-
- 11 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום מה מצב???? טוב אז ככה תמיד ריתי אתכם מדברים על צ'יפסט של SIS וכו' אז רציתי לשאול מה תפקיד הצ'יפסט ובמה הוא מועיל למהירות וכוח המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמובן שאם כן אז במהירות של 400mhz
-
- 15 תגובות
- 955 צפיות
-
-
המחשב שלי מכיל את הלוח "ג'יגה בית" המחשב חדש,ובזמן האחרון הוא מאט. היכולות שלו גם לא ממש בהתאם לחומרה שלו,כי הוא כימעט המחשב הכי חדיש היום בשוק! רציתי לדעת,אם הלוח הוא הבעיה. וגם,אם הוא לוח מומלץ..
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר'ה היום צהלתי ושמחתי לשמוע שיוצאת גירסת AGP של 6600GT כך שאני לא יצטרך חיבור PCI-E ולכן לא אצטרך Nforce 4 אז אני רוצה לשאול אתכם.. האם יש יתרונות לNforce 4 והוא טוב בהרבה מהלוחות אם שיש היום בשוק? ואם לא אז תמליצו על על לוח אם לAMD 64 3000 שהוא AGP שיש אותו בKSP..
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי 2 זכרונות שרצים ב 400 מגה הרץ (זכרונות של 512 כל אחד) ויש לי עוד 512 אבל של 333.. שווה לי להוסיף אותו? או שזה יאט לי את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש (בתור מחשב שני, יש לי כבר מחשב מאוד מאוד חזק). המחשב השני ישמש ל איניטרנט,ישומים מדרשיים, סרטים, והורדות, וקצת משחקים. אני מתכוון לקנות את הלוח ASUS P4P800 E DELUX (במחשב השני יש לי את ה C). מישהו אמר לי לשקול לקנות את הלוחות החדשים, P5, בהם עתידיים, ויש להם תושבות שונות וכל מיני פיצירים חדישים,AGP X16, ועודש שטויות. האם כדאי לשקול? במה זה כרוך בנוסף? אם כן יש משהו ספציפי? אשמח לשמוע הסברים בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אינני מתכוון לעבוד עם שני כרטיסי זכרון האם עדין יש יתרון ללוח תומך SLI ? ומה נותן לי הציפ של NFORCE 4 אני מעוניין להרכיב מחשב עם amd 939 ועם כרטיס מסך PCIE וכמובן dual chanel ddr האם אני צריך את ה nforce 4 +sli בשביל זה???!! והאם יש לכם מה להציע? השימוש הוא למשחקים {לא פריק} אינטרנט ומעט תוכנות בעיקרון אני מוכן להשקיע עד 4000 ללא מסך
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
היי, בהמשך לזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94242.0 (בקצרה, הזיכרון שלי עובד על פחות ממה שהוא אמור לעבוד) חיפשתי באינטרנט איך מגיעים לתזמוני זיכרון בביוס שלי (זה מוחבא, צריך ללחוץ Crtl+f1...) בכל מקרה, שהגעתי, מצאתי הרבה יותר מה4 אופציות... אשמח אם תאירו את עיני בקשר אליהם! כמובן יש לקבוע את הCL, וחוץ מזה: tRC tRFC tRCD tRRD tRAS tRP tWR tWTR tRWT tREF כמובן שכתוב ליד כל אחד את השם המלא, אבל לא היה לי כוח להעתיק... השאלה שלי זה למה לעזעזל יש לי כל כך הרבה אופציות שאף פעם לא ראיתי בשום תוכנה שאמרה לי נתונים על הזיכרון שלי, האם כדי לי לנסות לשנות גם אותם ומה הם ה4 הרגילים תודה עריכה - ועוד שאלה כללית האם כל ערך תלוי רק בעצמו או גם בשאר? כלומר (למען הפי…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי לפני כמה חודשים קניתי את הזיכרון הזה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGIL4004C&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 כמו שאתם רואים כתוב 2.5-3-3-6 מה שכן עכשיו שמתי לב שבCPU-Z כתוב שהם עובדים על 2.5-4-4-8!!! עוד משהו, רוב הסיכויים שהוא לא קשור, אבל בCPU-Z הוא טועה בגרסת הביוס שלי... יש לי F10 והוא כותב F5 (מה שהיה לי לפני שעדכנתי). מה שכן בביוס עצמו הוא אומר F10 ושניהם כותבים את התאריך הנכון 22/10... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-