עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tom123,

יש לחבר שלי לוח אם שרשום P4V845 SERIES V845ED2+ עכשיו פירמטתי ואני לא יודע מה צריך להתקין איזה כרטיס קול וכל זה תעזרו לי למצוא פרטים עליו ודרייברים..

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  2. ברצוני להבין בבקשה את ההבדלים בין הלוחות הבאים: לוח P5GDC Deluxe מבוסס ציפ 915p http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-d/overview.htm לבין לוח P5GDC-V Deluxe מבוסס ציפ 915G http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5gdc-v-d/overview.htm 1.מה ההבדלים המהותיים בינהם בין הp ל-g ? בעיקר האם בשניהם יש כרטיס מסך on borad (באחרון ?) היכן זה רשום ? 2.ובכלל כיצד אפשר לדעת במפרט של הלוח אם (בלי קשר לשאלה) ,האם יש שם כרטיס מסך on borad . 3.הבאתי כדוגמא את אזוז לגבי הציפים ,אבל זה יהיה נכון לחברות אחרות שמבוסות על אותם ציפים ,לא ? 4.בכלל ברצוני להבין מה מומלץ כיום לגבי כרטיסי מסך בלוחות אלה.שיהיו on borad או לקנות כרטיסים של pci-e ? שהבנתי שכיום זה לא כל -כך משתלם לקנות…

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by Silver Dragon,

כרגע יש לי 256DDRAM , אני מתכננן לקנות עכשיו עוד 256 ... למשל כבר קניתי, אז אני פשוט מחבר את הכרטיס ליד הכרטיס הישן והמחשב יזהה אותו אוטמטית? בלי שום התקנה מיוחדת?

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  4. Started by Bone-Breaker,

שלום אני רוצה לקנות מעבד, לוח אם וזכרון עד 2500 שקל אבל אני לא יודע מה כדאי. זה למחשב של אח שלי ואני רק צריך שהוא יפעל בסדר. המפרט צריך להיות מבוסס על AMD. תודה.

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by YOU123,

אותו דבר כמו בכותרת

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  6. Started by G-BOY10,

אני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג ואם זה חשוב אז אני מתכוון לקנות שני סטיקים של 256 מהירות 400 MHZ

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  7. Started by Dano,

יש הבדל ששווה 190 שקל בין: Athlon 64 3000 S-939 + ABIT AV8 ו Athlon 64 3000 S-754 + GIGABYTE K8NS אני לא עושה אובר-קלוק אז נתונים כאלה לא מעניינים אותי..

8. Started by Intel Celeron,

הייתי מאוד מעוניין לקנות את הבייבי הזה פשוט רציתי חוות דעת נוספת שלכם !

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  9. אני קונה מחשב שלהלן- לוח- asus p4p800 e delux מעבד- פנטיום 4 - 2.8 כרטיס מסך- asus- radeon 9600 pro או XT . זיכרון 512 של קינגסטון מהיר 400 ודיסק קשיח 120 האם כדאי לקחת סטיק זיכרון אחד של 512, או 2 סטיקים של 256 ולהשתמש בהם בדואל DDR? (הלוח תומך,נכון?) נכון שיום אחד שאני ירצה לשדרג, אני "יתקע", אבל האם שימוש ב דואל שווה את ה"סיכון" הזה? מה ייתן לי שימוש בדואל DDR של 2 256, לעומת אחד של 512 ? (מבחינת ביצועים, ואחוזים). אשמח אם תחדשו לי... תודה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by a-v-i,

שלום! קניתי זכרון של Kingston בשביל המחשב הישן שלי וכאשר אני מריץ CPU-Z, זה רושם לי שזה זכרון של Samsung... מישהו יודע אם Kingston משתמשים בשבבים של סמסונג או משהו כזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  11. Started by NIRAN,

?Athlon 64 3000+ (S-939) או Athlon 64 3200+ (S-754)

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by fadlon64,

מה אתם אומרים על הלוח הזה ABIT IC7-G Intel 875P HT,Dual SATA RAID,Dual DDR400,5.1 Sound, Intel G-LAN,1394, USB 2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=4

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by Bessmertniy,

יהיו לוחות עם סוקט pci-e למעבדים הללו? מישהו יודע? מישהו קרא על משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by shay-biker,

איזה לוח אם לקחת מבין שלושתם כמובן שזה למעבד amd athlon64 3000? ואם לא זה ולא זה???(יענו אחד אחר??? ולחנות אין DFI או EPOX או MSI) תודההה....

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  15. השאלה בכותרת... ואם אני קונה AMD3000 S939 איזה לוח לקחת? תודה

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by FinaLMakeRr,

היי עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום בנושא זה. אני רוצה לדעת איך להתקין מעבד אני יודע שיש הרבה סוגים אבל שכל אחד יגיד מה שהוא מכיר. אני יודע להתקין הכל במחשב חוץ מלוח אם ומעבד אז אם צריך לפרק לוח אם אז גם את זה אני רוצה לדעת. חשבתי להחליף את ה-1.7 פנטיום 4 שלי בשביל ווארלד אוף וואקראפט.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  17. אני לא יודע אם כל זיכרון מתאים לכל מחשב, אך אני צריך זיכרון שיתאים למחשב הבא (של חבר) : Intel Pentium III 450 MHZ Bus Speed : 100 MHZ לוח אם - בדקתי בCPUZ ומשום מה לא היה דגם ולא כלום זה רק מה שהיה כתוב : Chipset : SiS ID5600 South Bridge : SiS ID8 זיכרון - כנ"ל לוח אם היה כתוב רק את הגודל (ללא סוג RDRAM או כד'..) : 64MB החבר מעונין להוסיך עוד 256 MB , שיהיה DDR בבקשה . תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  18. Started by littleworm,

שלום לפני כמה ימים קניתי זכרונות של PQI שאמורים לעבוד ב-Dual Channel ובתזמונים של 2-2-2-5 אבל CPU-Z מראה לי שכל אחד מה-256MB פועל בסינגל צ'אנל ושהתזמונים הם 2.5-4-4-8, איך משנים את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  19. Started by Bose,

איך זה שאנחנו חיכינו כל כך הרבה זמן לסוקט 939 וNFORCE 4 ? ואיך זה שבלי התרעה פתאום אינטל מביאה סוקט 775 יוצאים איתו מלא לוחות וכרטיסי PCI-EXPRESS זכרונות חדשים וכו? או יותר נכון, מישהו יכול להסביר למה אינטל מקדימה את AMD ?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  20. Started by Dano,

כמה צריך לעלות הNforce 4 הרגיל לסוקט 939?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  21. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מה שאני צריך בטוח: שני חריצי זיכרון חריץ PCIe X16 (לכרטיס מסך) שני חריצי PCI (כרטיס רשת וכרטיס קול) שתי כניסות SATA (שני דיסקים קשיחים) כניסת ATA אחת לצורב כניסת FDD אני כן צריך כמה שיותר יעילות ויציבות. אני עושה קצת OC, בערך ל225FSB הלוחות שמוצעים לי: ABIT AA8-3rd Eye GIGABYTE GA-8ANXP-D GIGABYTE GA-8I925X-G INTEL Black Canyon INTEL Culver City (זה של ה925X לא השני)

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בוקר טוב לכולם. אז ככה, אני מחפש להרכיב לי מחשב לישומי גרפיקה כגון: Photoshop, 3DSTUDIO, AUTOCAD, AUTODESK, וגם תוכנות אדריכלות נוספות. מחיפושי נתקלתי בכמה דברים שהעלו אצלי שאלות חשובות. 1. מה זה סוקט 775 לעומת 478? מה עדיף? 2. מה הרעיון של chipset? ראיתי לוחות עם chipset של 925X ו915P ו915G. מה עדיף? 3. איזה יצרן של לוחות אם טוב יותר? חוץ מהבדלים חיצוניים של חריצי הרחבה וכאלו, לא מצאתי הבדלים שאני יכול לפענח מהם משהו. 4. זכרונות DDR2. האם הם באמת יותר מהירים? אילו יצרנים מומלצים? 5. ראיתי כמה סוגים של מעבדים: 04A, 04B, ועוד. אני מחפש מעבד של 3.0GHZ. מה ההבדלים אם יש? 6. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בסלוט של PCIEXPRESS? 7. מה זה RAID ומה השימוש של זה? 8. האם אני חייב למלא…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tenana,

איזה לוח אם עדיף משני הלוחות הבאים? .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX או זה Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX ?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  24. Started by PCguy,

אני מחפש לוח לסוקט 939 ושיתמוך בPCIe אני מחפש משהו עממי לא עם SLI אבל רצוי אם כי לא חובה NFORCE4 מישהו מכיר לוח כזה?? ואם כן אז איפה אפשר למצא?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  25. Started by sxs,

מדוע הלוח הנ"ל עולה בארץ 1200 ש"ח ?! בחו"ל הוא עולה 120$... כפול הדולר(4.4) ובתוספת 17% מע"מ יוצא 720 ש"ח, מחיר לצרכן - כך שלחנות זה צריך להיות יותר זול. האם עובדים עלינו? http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים