עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכם יש לחבר שלי הלוח האם הזה eMachines LV7MM2 ,מובנה עליו כרטיס קול ומסך.. והוא איבד הדייסק.. תעזרו לי למצוא הדרייברים של כרטיס הקול והמסך המובנים עליו ותודה רבה לכל העוזרים . מידע נוסף : http://parts.emachines.com/emachines/Moreinfo.asp?Product_Id=68981

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by mongoL---,

קיים אצלי לוח אמ מסוג EPOX 4GEA+ רציתי ללמוד עליו קצת דברים ואולי להתחיל "להתעסק" איתו, אחד הדברים במטרתי זה לעדכן את הביוס מהעידכונים שהם ( EPOX) מפרסמים באתר שלהם , כמובן שינוי מסך ה- Bot screen של הביוס בזמן שהמחשב עולה , גם כן תמונות מסוג bmp מהאתר. שאלתי זה איך זה ניתן לביצוע , כמה זה כדאי, מה זה יכול לתת למרות שזה לא נקודה חשובה כאן

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by eranx,

מאשר 512*2 ? אני לא עושה OC או משהו, הזכרונות כולם 400MHZ

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  4. אני עומד להזמין מחו"ל מעבד 3200+ SOCKET 939 ו- 2GB זיכרון אבל, אני לא בטוח שאני מבין נכון את צורת העבודה של A64 SOCKET 939 אני הולך על זיכרון TOP OF THE LINE עם תזמונים של 2-2-2-5 עם יכולות OC טובות אבל, עדיין לא הבנתי כיצד מומלץ ליישם 2GB ב- SOCKET 939 אופציה אחת היא 4X512 ויש זיכרונות מעולים בתצורה הזאת כגון OCZ PLATINUM REV.2 אופציב שנייה היא 2X1024 וכאן יש פחות אפשרויות בזיכרונות השאלות שלי: 1. האם אני אשיג DDR 400 עם T1 בקונפיגורציה של 4X512? ללא שום פגיעה בביצועים וביכולות ה - OC? זו הקונפיגורציה שנראתה לי הכי מעשית אבל אני לא בטוח ש DUAL CHANNEL עובד גם ב - 4 זיכרונות כמו ב - 2 2. אם מומלץ יותר לעשות 2X1024 - אז בגלל שאין MATCHED PAIRS, אפשר לקחת שני מודולים של 10…

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by kingpin,

http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=1575&CatCode=77 הנתונים שלו די טובים המחיר טוב הבעיה שאני לא מבין בגיפים אז תגידו אם הגיפ טוב אולי מישהו מכיר לוח בערך אם אותם נתונים רק אם גיפ יותר טוב שיראה לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by bobby323,

אם לא מה הלוח הכי טוב שאני יכול למצא ל AGP חיבור 939 AMD והאם כדיי לוותר על SATA 2 כי לא מצאתי לוח תומך

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by SnakeBite,

שלום לכוווווולם, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העיקרוני בין סדרת OCZ value לבין OCZ GOLD ו OCZ PLATINUM כי לפי מה שזה נראה זה רק הציפוי שיש עליהם שהוא מוליך חום אבל בטוח יש עוד הבדלים...אולי תזמונים עידו

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  8. Started by lmlm,

אני קונה AMD כפול ליבה ואני צריך המלצה של לוח אם טוב שיהיה לו חיבור של CROSSFIRE (ואני אולי אבל אולי מתכוון לעשות אובר למעבד עוד שנה שנתיים) וגם אני צריך זיכרונות אני קונה גיגהX2 אז תמליצו לי על חברות טובות תודה

• 11 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by tratz,

רצוי זול עד כמה שניתן, בתקווה לרדת מאזור ה900 שקלים. חשבתי על Gigabyte GA-8I945G Pro ועל ASUS P5LD2 עם נטיה קלה לכיוון ה ASUS. הצעות נוספות תתקבלנה בברכה.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by EliranB,

למי שלא מכיר זה תכונה במארז ובלוח אם שאם פותחים את הדלת של המארז היא מתריעה אבל התוכנה לא מתריעה לי בזמן אמת (כאילו בWIN) אלא רק אחרי הפעלה מחדש והיא מראה את זה בהתחלה (כשהביוס עולה) אם מישהו מכיר ויכול לתת לי תוכנה שתודיע בזמן אמת אני אודה ... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by yamamoto,

היי מה זה sonoma ומה זה santerino מישהו יודע מה זה ומה ההבדלים וכמה זמן הם קיימים ואם הם עדיין קיימים

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by mosheo,

יש לי שני לוחות אם זהים מדגם Soltek SL-75DRV5 (year 2002) with VIA KT-333 and VT8233 chipset. על אחד מהם רץ מעבד ATHLON XP 2000+ והשני ללא מעבד. האם ניתן להריץ עליו מעבד sempron socket 462(A) CPU?

13. http://www.extremetech.com/article2/0,1697,1876685,00.asp במקום הראשון יש תחרות קשה בין מעבד ה3000+ של amd למעבד ה630 של אינטל מעבד ה3800+ הוא בחירת העורכים שהיחס ביצועים למחיר הפתיעה לטובה ובמקום האחרון הfx57 וגם ה840EE

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  14. לא מתוכנן OC איך ‏2GB Kingston Value‎ ? תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by elyfox2000,

שלום לכם הגולשים רכשתי היום לוח אם של חברת ASUS דגם MAXIMUS 2 FORMULA אני רוצה לדעת עליו קצת יותר מקרוב בקשר לבצועים ואמינות שבו.

16. Started by tzr84,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המעבד. המפרט שלי בצד. אני חשבתי על http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1475 האם הוא יתאים לי? האם ההבדל משמועתי מהמעבד שיש לי? האם לא כדאי ללכת על הנ"ל ועדיף 7200 מבחינת תקציב? או שעדיף 5200? כמו כן אני מתכנן לקנות ספק חדש של 500W וכרטיס ATI hd4850. מה אתם אומרים? האם הייתם משנים משהו בקנייה? תקציב סביר אבל רוצה לחסוך כמה שאפשר

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  17. Started by pilgonico,

שלום אני מאמץ את המפרט שמפורסם באתר למחשה לעריכה גרפית . אנימעוניין לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת מה התצורה כדי לנצל את הזיכרון באופן מקסימלי . אגב התצורה של 2X4096 זולה מעט יותר. אני גם עובד עם מערכת הפעלה windows xp 64 bit אשמח לעזרה

18. אני קונה מחשב כאשר השימוש הוא משחקים לא כבדים אני לא הולך לבצע OC המעבד הוא מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box] והכרטיס מסך כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe איזה מבין שני הלוחות עדיף ? לוח אם Asus P5QL ¤450 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. Started by avi2705,

השאלה בכותרת, מכל הבחינות בבקשה. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by TALIGAL5,

שלום לכולם בקלות מאד פתחתי את הליבה הרביעית הליבה עושה רושם של יציבה אך כאשר מערכת ההפעלה עולה התמונה המתקבלת מפוקסלת . האם יש למישהו רעיון מדוע? גל

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by yoseft33399,

שלום לכולם, אני מנסה לקנות אחד מהמעבדים amd 5050e ,4850e למטרת HTPC (הספק נמוך--> פליטת חום נמוכה) אך כל בחנויות שטילפנתי אליהן כבר לא מוכרות אותן. מישהו יודע מדוע? האם זה בעיה רק בארץ? אולי אתם יודעים על חנות שכן מחזיקה אותן?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. שבת שלום לקוראים בשותכם אני אחזיר אתכם קצת (הרבה) אחורה. עומדים לפני כרגע שני סוגי מעבדים שונים, השניים המצויינים לעיל', השאלה היא מה עדיף מבינייהם? לפרסקוט יש נתונים טובים יותר על הנייר (1 מגה קאש 800MHZ אל מול 512K קאש ו533MHZ) אבל הפרסקוט מגיע לטמפ' לא נורמאליות של עד 70++ מעלות וע"פ הבנתי זה לא כ"כ טוב, בנוסף לעניין שהוא מאבד יציבות ועושה לעצמו מעיין מיני "שאט-דאוון" שפוגע בביצועים. אשמח לשמוע את דעתם של מבינים (וגם של לא, דעות תמיד עוזרות) הלוח אם של ASUS P800 שתומך בשנייהם ובמחשב קיים 1G זיכרון DDR400 עם כרטיס גרפי Geforce 4 ti 4200 שוב, תודה מראש ואשמח לתגובות בהקדם, יומטוב.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by iamavi,

אפשר לנעול מצאתי

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. Started by 10GaZ,

בחודשים האחרונים אני מגלה שכאשר אני משחק במשחקים החדשים, הזכרון שלי הופך להיות צוואר בקבוק (יש לי זכרון Crosair 1Gb 667mhz). במשחקים כמו Crysis ו-COD4, הזכרון הפיזי מתמלא לגמרי והזכרון הוירטואלי נכנס לפעולה ואז הFPS יורד ויש המון לאגים. כאשר ניסיתי להוסיף סטיק זכרון נוסף של 1G באותה מהירות (667), המשחקים רצו בסדר גמור אך לא הרגשתי שיפור משמעותי במהירות המחשב (הזכרונות עבדו על DC). בגלל זה אני רוצה לקנות קיט של 2X1GB, אבל חשוב לי שהזכרונות יוכלו לבצע OC משמעותי. בגלל מכפלת המעבד שלי (e6300), אני צריך תדר גבוה לזכרונות כדי שכל המערכת תהיה בOC גבוה (היעד - באיזור ה3500mhz). היעד הזה אומר שאני צריך זכרונות שיוכלו לתת לי 1000mhz אפקטיבי. חשבתי ללכת על זכרונות בתדרים של 1066mhz…

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  25. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.