מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לפרמט בקרוב אחרי הפירמוט מה אני אמור להתקין כדי שהמעבד יעבוד טוב איזה תוכנות בכלל צריך להתקין כשיש לך AMD 4000X2
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אותו דבר כמו בכותרת מתי הם יגעו לארץ וכמה הן יעלו
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1. איך אני יודע כמה RAM המערכת מנצלת כרגע, וכמה יש לי ברוטו? 2. איזה טמפ' הכי גבוהה "מומלצת" למעבד שלי (במפרט) בלי שיקרוס או ישרף או ווט אבר?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
KINGSTON 512MB HYPERXPC4000 2 X 256MB PC 4000 במחיר של 450 שקל חדשים לגמרי... ? חבר שלי רוצה למכור אותם כי הוא צריך כסף דחוף כמה הייתם משלמים הכי הרבה ?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן בבית (פנטיום 3) שמתפקד מצוין, ורציתי לקנות לו זיכרון חדש (כעת יש לו 192mb). בדקתי בתוכנת Everest את סוג הזיכרון של המחשב, והוא מצא לי שהוא SDRAM. עכשיו השאלה אם אני אקנה זיכרון חדש Kingston DDR 512mb אני אוכל להתקין אותו? או שחייבים לקנות SDRAM? (הוא הרבה יותר יקר). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=79 נבדקו ע"י ה INQUIRER
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_279&products_id=2564 ו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3541 איזה מעבד הוא הטוב מביניהם?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם הם חייבים ללכת בזוגות או שצריך רק מודול אחד?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חשבתי להזמין את הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 הלוח שלי הוא ASUS P5LD2-SE LGA775 Intel 945 עכשיו אני יודע שהוא יפעל במהירות הנמוכה יותר, השאלה שלי האם הוא בסדר מבחינת מתח?
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
קניתי היום מחשב בK.S.P בסניף החדש בגעש בקשתי לקבל את החלקים בנפרד, גם כדי שאני אוכל לראות את האריזות המקוריות של החומרה וגם כדי להרכיב לבד את המחשב. ובאמת כל החלקים הגיעו כמו שצריך סגורים הרמטית עם הבנדל והאריזות המקוריות של החברות אבל המעבד AMD הגיע באריזת BULK מוזרה פלסטיק קטן כמעט בלי הגנה ובלי שום מדבקות של AMD או מספר סידורי :-[ בסוף אחרי וויכוחים עם המנהל והעובדים שאני טענתי שאני מוכן להוסיף כסף ולקבל אריזה BOX מקורית אבל הם אמרו שזה מה שיש להם ואין לי מה לדאוג שזה לא מקורי עם כל הזיופים של AMD בשוק האם הגיוני לקנות מעבד באריזה כזו? את המחשב התקנתי כבר , האם יש תוכנה לזיהוי המעבד (של AMD ) כמו התוכנה של אינטל?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני עכשיו מסדר את המחשב וכול זה והתכנאים לא התקינו לי את הsecure ide הם אמרו שלא צריך את זה... כדאי להתקין את זה או לא? תביאו לי פקודה שמוחקת את המסנגר המזדיין מהמחשב! סעמק מחשב חדש רק התקנתי את השלט של כרטיס מסך וכבר איבדתי את המכסה של הבטריות... תעזרו לי לחפש!
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לפני שנתחיל הרצתי חיפוש ולא קיבלתי שמות ולינקים לתוכנות מומלצות בכל מקרה , פתחתי נושא בפורום של הגרפיקה שמסביר הכל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307321.0 אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי שם אז אולי מפה תבוא הישועה אשמח לכל עזרה אפשרית תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מזה מספר שנים מערכת AMD ATHLON XP 2500 על לוח אם מבוסס NFORCE2 של גיג'ה בייט GA-7N400 PRO2 עם 512RAM וכרטיס מסך GEFORCE 6600 LE. אני לא משחק יותר מידי ורוב השימוש זה גלישה באינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים..). המערכת עובדת בצורה טובה, בטח אחרי התקנה נקייה של XP SP3 אבל אני חושב שהוספה של 512 RAM נוספים יכולה לתת שיפור לא מבוטל לביצועים. האם זה נכון? אם כן אשמח אם תוכלו לומר לי מה סוג הזכרון שאני צריך. תודה!
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/mobos/a20060830A7037.html החברות ישיקו במהלך הרבעון האחרון של השנה פלטפורמה למחשבי notebook שתיקרא Yokohama הפלטפורמה תתמוך במעבדי turion X2 של AMD ותכלול ערכת שבבים חדשה של RS690M, RS690DC ,RS790 - ATI . היא אמורה לתת את התשובה ל Napa של אינטל (למרות שאינטל מתכננים כבר להוציא במחצית הראשונה של 2007 את ה - Santa Rosa).
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אז הלוחות הם: Epox EP-8KDA3J Gigabyte GA-K8NS אני יודע שהאפוקס עדיף, אבל הוא גם יותר יקר אני נוטה יותר לכיוון האפוקס אבל לפני שאני קונה אני רוצה לדעת מה ההבדל ביניהם מה ההבדל חוץ מהבאנדל שלא כל כך מעניין אותי? ד"א סתם שאלה לא קשורה, איך אני בודק FPS באמצע משחק?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה בנוגע למתח 5V השלילי. משום מה המתח הנמדד הוא מינוס 5.5 וולט. ולעיתים המתח אפילו עובר את הערך הזה לכמה שניות. השאלה שלי היא : האם זאת בעיית ספק, או שזאת יכולה גם להיות בעיה בחומרה שמסביב? בעקרון המחשב עובד ללא בעיות ספציפיות, אפילו די חלק...חוץ מבעיות שכל אחד מאיתנו חווה. בקיצור, מה הייתם עושים במקומי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה המלצה ללוח אם עד 600 שקל(עדיף פחות) אני צריך אותו למעבד E6300(לא יהיה שידרוג עתידי או OC) ל2 סטיקים 1G DDR 667 ושתיהיה אפשרות שדרוג ל800MHZ ולפחות 2 סטיקים של 2G(תמיכה עד 4G ואפילו עד 8G) שיהיה כמו הGIGABYTE GA-965P-S3 רק אם אפשר זול יותר של חברה אחרת תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איך המעבד Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray GIGABYTE H67MA-UD2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP והלוח אם הזה?לשימוש ביתי אופיס,קצת משחקים?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הזכרונות שלי לזכרונות שיעבדו ב dual channel מפני שהלוח שלי תומך באפשרות זו, אני מחפש את הכי טוב שניתן להשיג בעלות הנמוכה ביותר ורוצה לשמוע מכם המלצות ל 2x256 או 2x512 . הלוח שלי nf-s2 מעבד xp 2000 כרטיס מסך TI4200 קראתי פה מלא שאלות של אנשים אבל לא הצלחתי להבין בצורה פשוטה. נ.ב הציעו לי 2 סטיקים של PDP 2X256 ב195 ש"ח כל סטיק האם שווה והאם תומך? תודה...
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מהירות השעון שלו היא 1.86 עכשיו לא הבנתי משהו.. זה כאילו כפול 2 ? 1.86X 2 = 3.72 ואז זו מהירות השעון או שמהירות השעון היא 1.86 ואז השאלה היא איך הוא יכול להריץ משחקים חדשים ?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GA-7N400V. לכרטיס רשת בלוח אם חיברתי מודם ADSL. כאשר אני מדליק את המודם המחשב נפתח. כמו כן, בתחילת הרכבת המחשב חיברתי כרטיס רשת של אינטל PCI, והמחשב לא נסגר. המחשב היה נסגר ואח"כ נפתח באופן אוטומטי. כתוצאה מכך החלפתי את האינטל לרילטק. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הפתיחה האוטומטית. בדקתי בBIOS והכול על DISABLE. תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב p4 1.7 478socket ואני מעונין לשדרגו מבחינת לוח אם וזכרונות-- העניין הוא שאני רוכש מחשב חדש בימים אלה ובכוונה אני קונה כרטיס מסך 7300 בשביל לשדרגו בעוד מס' חודשים לכרטיס מסוג dx10 ואני אהיה מעוניין להעביר את הכרטיס מסך (ה7300)למחשב1.7 ולכן אני צריך לוח אם שתומך בpci -express. מבחינת זכרונות וכו' אני אהיה חייב לרכוש חדשים בכל מקרה כי יש לי כרגע rdram ולכן אין חשיבות לתאימות. איזה לוח אם יענה על הדרישות? תודה
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכם רוב העיסוק שלי במחשב יהיה לצורכי גרפיקה כגון פוטושופ כלומר - דו מימדי , השאלה שלי אליכם: אם וכאשר אני אוסיף עוד 100-150 ש"ח לשם שיפור הזכרון האם ארגיש בהבדל, או שזה יהיה סתם בזבוז כסף..? אם לדעתכם עליי לשפר את הזכרונות, אנא המליצו לי על הדגם. תודה רבה לכם. Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ANTEC SONATA III 500W SONATA3 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS Leadtek Quadro FX560 PCX LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב, מובן שהשאלה לא עד כדי כל מציאותית למשתמש הישראלי נכון להיום, אבל בכל זאת, על מה הייתם הולכים ? ה-OCZ שכבר הוכיח את עצמו כאחד הזכרונות הכי טובים שקיימים כיום, או על הקינגסטון המאוד מאוד טרי ? (שניתן אגב להשגה עכשיו בלמיר - www.lamir.co.il) מובן שכשמדברים על זכרונות בסדרי גודל כאלה הכוונה היא אוברקלוק עצבני
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-