מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם p4mam2-v של msi והוא נשרף. המעבד הוא p4 והייתי רוצה לדעת איך אני יודע לאיזה לוח להחליף ואיך אני מברר סוג מעבד (775 וכו) אני אשמח למידע והמלצות
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה ללוח אם זול לסוקט AM2, חשוב שיהיה בלוח יכולות OC, ושיהיה כמה שיותר זול... תודה... :-*
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי לא זז במחשב שלי יש לי פנטיום 4 1500 256 ראם אז אני רוצה לשדרג אותו מישהו יכול לתת לי הצעות ללוח אם טוב עים מעבד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הלוחות הבאים: 1. XFX GeFoce 9300 : MI-9300-7AS9 2. ASUS P5QL-EM היעוד קולנוע ביתי נגינת סרטים ב 1080p FullHD האם כדאי? ומה עדיף? האם הם יהיו מספיק טובים למשחקים מבלי להוסיף כ.מסך חיצוני. והאם הם יכנסו למארז Antec NSK2480 -EC Desktop case High-efficiency 380 Watt?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שמעו אני עוד שבועיים - שלוש קונה מחשב עם כנראה מעבד E6420.. עכשיו אני הולך לעשות לו OC עד ל 2.7GHZ.. לא משו רצחני... ממ אני ככל הנראה יחכה גם ללוחות אם עם צ'יפסט P35 אבל לא בטוח שאני אחכה.. בכל מקרה, יש לי התלבטות בין שני זיכרונות באותו טווח מחירים. אחד של OCZ ואחד של GSKILL, איזה מהם איכותי יותר וטוב יותר לOC? OCZ: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3190&Pname=OCZ GSKILL: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3208&Pname=Gskill מה טוב יותר? אגב, אני לא כל-כך מבין בOC אבל אם אני עושה OC ל2.7GHZ אז אני מעלה את הFSB לבערך עד 340.. זה יעשה גם OC לזיכרונות? דרך אגב, אם אני עושה OC עד לFSB של 340, גם זיכרונות 667MHZ יספיקו לא?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
12 מעלות קר יותר מ QX6850 73 ווט לעומת 127 של QX6700 . OC על אוויר של 4G http://www.tomshardware.com/2007/10/29/intel_penryn_4ghz_with_air_cooling/index.html
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קראתי במדריך את המשפט הבא: CPU Smart FAN Mode: Auto: Lets BIOS autodetect the type of CPU fan installed and sets the optimal CPU fan control mode Voltage: Sets Voltage mode for a 3-pin CPU fan PWM: Sets PWM mode for a 4-pin CPU fan . כמו כן: The motherboard has a 4-pin CPU fan header (CPU_FAN), a 4-pin (SYS_FAN2) and two 3-pin אני אכתוב את השאלה באנגלית If I choose PWM mode in BIOS then the two 3-pin slot will be disable and only the one 4-pin will be enable האומנם?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מפרט מבוסס Intel C2D E6300 / E6400. האם מישהו יכול להציע לוח אם טוב, עם כרטיס גרפי מובנה, בסביבות 500-600 ש"ח? תודה.
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
איזה לוח לקחת מבין ה2? למעבד 6300 DUO זיכרון 1 גיגה דידיאר 2 של חברה גנרית כרטיס 7600GT MSI הר דיסק 250WD 16MB WD SATA2 צורב LG16DVD מארז פשוט... ספק של ZATG 500W עלות 3800 עכשיו אני מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל אני יודע שלאינטל אין תמיכה באובר קלוק ולMSI כן אבל נגיד ואני לא רוצה לעשות OC מה הלוח האמין מבין ה2??
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי לכולם האם מישהו שמע לגבי הוזלת המחירים האמורה להיות ב-22 לאוגוסט ? כל חנות שאני מנסה לקבל אינפורמציה אין להם מושג לגבי העניין. האם מישהו יכול לתת לי יוצר פרטים לגבי ההוזלה ובכמה אחוזים מדובר ? אשמח לקבל לינקים לקריאה לגבי ההוזלה. אני מתכיוון לקנות מעבד פנטיום 4 3000 ואין לי מושג מה יהיה מחירו בסוף החודש. תודה
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם של גיגהבייט 7VM400M-RZ ויש לי איתו זיכרון של 256מגה. הייתי רוצה לקנות עוד זכרון. 1. איך אני יודע איזו מהירות הזכרון שלי ? 2. האם יש בעיה לקנות זכרון במהירות שונה מזה שקיים ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם זכרון של 512 של twinmos CL2.5 בסטיק בודד. אני מעוניין להרחיב את הזכרון ויש לי מספר שאלות: 1. האם אני חייב לקנות זכרון של twinmos או כל זכרון של CL2.5 יתאים של כל חברה (כמובן באותו תדר)? 2. אם אני אקנה סטיק של 1GB האם יהיה לי dual-channel או שאני חייב סטיק נוסף של 512MB בשביל dual-channel? 3. האם בכלל אפשרי שיהיה 1.5 GB זכרון או חייב שיהיה חזקות של 2? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב זיכרון ddr 512 pc3200 400 mhz אני רוצה להוסיף עוד שניים אחד שאין לי בעיה איתו שהואddr 256 pc3200 400 mhz אבל השני הוא ddr 512 ddr pc2700 עכשיו הוא איטי יותר המהירות שלו היא 166mhz השאלה אם אני יישים אותו קודם כל המחשב יתמוך במהירות כזאת ואם כן אני לא רוצה שהוא ישנה את כל המהירות של כל הזכרות יש מצב שהוא ישנה ויאט את הזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי לוח 8PE667 וזיכרון 256MB 333MHZ אבל כשאני מעלה את המחשב הוא רושם לי 262144 OK ו - Memmory At 266MHZ נ.ב רק בשביל השוואה , בדקתי זכרון אחר אותו דבר וגם אז הוא היה על 266MHZ מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני חייב על מעבד של 64 BIT לשים ווינדוס עם 64 או שאני יכול לשים ווינדוס רגיל?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח אם MSI 651M-V VGA 64M OB פרטים על הלוח: http://www.motherboard.cz/mb/msi/651M-V.htm התקציב שלו 1000 שח לשידרוג: כרטיס מסך (ד"א יש מובנה בלוח??? אפשר להוציא כרטיס מובנה??), זיכרון, שיהיה תמורה טובה למחיר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, לאחותי יש בת מצווה והמטרד הקטן דורש מחשב, אז קונים, השאלה היא כזו: לאבא שלי יש במשרד שלו 1.8GHz פנטיום 4 והוא קונה Celeron D 2.6GHz, השאלה מי מהם חזק יותר בביצועים ועובד טוב יותר ? האם הסלרון בגלל ההפרשים במהיריות או הפנטיום בגלל ה-L2 ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום.! יש לי 2 כרטיסים ישנים מאוד. עכשיו אני צריך לדעת מהם... הנה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
האם יש עליו ביקרות ? למה אף אחד לא ממליץ עליו ? למה לא נותנים אותו במפרטים ? למה ממליצים יותר על Core i5 - 750 מה-Core i5-670 שמגיע עם מהירות שעון גבוהה של 3.46 גיגה-הרץ. בעקרון אני מעונין במפרט לגיימינג בינוני-כבד
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד DUO E6600 של אינטל. אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד הזה ובעתיד למעבד QUAD. אני רוצה לקנות בנוסף גם 4 GIGA זכרון DDR2 וחשוב לי שתהיה אפשרות להרחבה. חשוב לי שיהיו יציאות USB מקדימה, ובנוסף גם יציאת FIREWIRE אחת לפחות. טוווח המחירים שאני מחפש הוא בין 300 ל500 שקל. תודה מראש למומחים!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחר אני אקפוץ לKSP וקנה שני סטיקים של 4GB של קינגסטון 1333MHZ. אלה הזכרונות : http://ksp.co.il/?uin=11724 אני צריך לוודע שהזכרונות נמוכים ולא גבוהים כמו חלק מהזכרונות(במחשב אחר הזכרונות גבוהים יותר,הם נראים כמו זכרונות פשוטים רק שהם גבוהים יותר) איך אני יכול לדעת אם הזכרונות הנל גבוהים או נמוכים ?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני ליצור דיסק אתחול (ולא דיסקט אתחול) של MEMTEST ואין לי מושג מה עושים. ניסיתי להוריד את קובץ הISO אך יורד לי הקובץ ZIP. ואם מישהו יכול לשלוח לי את הקובץ עצמו ולהנחות אותי, תודה רבה עריכה: הרבה זמן עבר ואני אשמח לתשובה :-\
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום , אני עובד עם לוח אם של asus דגם : p5vd2-mx . עד היום עבדתי עם זיכרון ddr2 667 בגודל 1 GB . לאחרונה קיבלתי זיכרון ddr2 667 , בגודל 2 GB , המחשב עובד מצויין עם כל אחד מהזיכרונות , אבל כשהם מחוברים במקביל אז המחשב לא נדלק. האם הזיכרונות חייבים להיות זהים ( בגודל ? ) ? , האם הלוח לא תומך ב 3 GB של זיכרון ? אשמח לקבל ממכם מידע בנושא ..
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
כמה שאלות לגבי לוח האם הנ"ל. מה אני אמור להבין מהתוצאות שהוצאתי מEVEREST להלן : Front Side Bus Properties: Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2132 MB/s Memory Bus Properties: Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:4 Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Chipset Bus Properties: Bus Type VIA V-Link …
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-