מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום! בחופשת פסח יום ראשון,אני עושה את הפרויקט שלי ;D עכשיו,בתכנון גם יש הוספת יו אס בי קידמי למארז אז שאלתי היא האם אפשר לחבר יו אס בי קידמי בלוח ששמו intel d845wn תודה מראש לעזורים!
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חבר שלי מתכנן להחליף כרטיס מסך, ובאותה הזדמנות תוהה, האם יש טעם גם לשדרג את שאר המערכת? הרכיבים שלו הם: P4 2.6GHZ INTEL BAYFIELD D865GBF 512 DDRAM תודה
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח אם Epox 8kdaj3 שקניתי לפניי קצת יותר מ 3 שנים,ורציתי לשאול האם הוא יתמוך בזכרון DDR2? תודה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ברשותי 2 זכרונות של קרוסייר בעלי 256 M כל אחד . האחד 2700 והשני 3200. האם אני יכול להוסיף זיכרון 3200 מחברה שונה ואם כן איזו חברה? האם אני יכול להוסיף זכרון 512M לזכרונות 256M הקיימים :-*?
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום למומחה, מה ההבדל בין המעבדים E6320, E6420, E6600? הם הרי עובדים באותה מהירות (1066MHZ) ועם אותו קאש (4MB)? האם אתה יודע איזה מעבד נמצא במקינטוש I-MAC 20inch? אני מחפש לבנות מערכת לעיבוד גרפיקה דו-מימד (וקטורית ועיבודי תמונה), ולאנימציית פלאש. תודה רבה ויום טוב. פיני
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
..השאלה בכותרת. תודה.
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 314 צפיות
-
-
מה זה בדיוק המעבדים האלו שאמורים לצאת והאם יש כבר לוחות אם שיתמכו במעבדים האלו(ואם כן איזה)?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש עם לוח אם 965P-DS3, עכשיו רציתי לדעת האם הלוח הזה לא עושה בעיות, ואיך הכרטיס קול שלו? כי ראיתי שעכשיויוצאים לוחות אם חדשים, 35 P (אני מקווה שזרשמתי את השם המלא) איזה יתרונות יש להם? תודה רבה, גיל
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כמו בכל שנתיים אני מחליף את המחשב הנייח שלי הגדול בדרך כלל אני קונה לוחות אם מהיצרן הבלתי מנוצח ג'יגה בייט אני ממקם את המחשב שלי במקלט ושם הקירות בנויים מבטון מזויין למרות שיש מזגן לפעמים החום הוא אדיר וגם מזגן לא כזה תמיד עוזר אני יודע שיש פתרונות קירור שונים ומגוונים אבל קודם כל חשוב לי לבחור לוח אם איכותי שיכול לעמוד בחום מסיבי של חדר אטום ולא נושם מדובר בחדר שהוא למעשה חדר עבודה שחם בו ברמות כמו כן אני משתמש במחשב לשרטוטים ולתחום ההנדסה אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, די הייתי בטוח שעכשיו (אחרי כול המאמרים שמתפרסמים), אינטל עדיפה על AMD. אבל משום מה, בבנצ'מארקים הAMD 6000+ עובר הרבה מאוד מעבדים אחרי ומשתווה כמעט לE6600. אז, אני לא מבין,למה לקנות E6400 ולא 6000+ אם הם באותו מחיר? יש גורמיםאחרים ששכחתי?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בלינק המצורף יש השוואה של תוכנות 32bit לעומת המקבילות להן ב 64bit עבור מעבדים שונים(תחת windows xp 64bit). כפי שניתן לראות המעבר ל 64bit מביא לשיפור של עד יותר מ 100% !!!. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1959&page=24
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
תיכננתי לקנות מחשב חדש החודש,אך המליצו לי לחכות לירידת מחירים, אני אשמח לקבל עוד מידע על ירידת מחירים זאת, איזה מעבדים ומתי? והאם הירידה תיהיה משמעותית בעוד חלקים כמו זיכרון?, כרטיסי מסך? תודה רבה לכם רז
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
AMD Turion 64 X2 Mobile TL-56 או Intel Core Duo processor T2400 יש איפהשהו "השווה" \"ראש בראש" בין מעבדים- לא בהכרח אלו אבל לניידים?
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קודם כל למה מעבד של AMD נקרא 2500+ אם הוא במהירות שבין 2.0GHZ ל - 2.2GHZ (ככה שמעתי) ואיך הוא עוקף מעבד INTEL P4 2.4 GHZ במהירות שלו , ולמה הוא נחשב ליותר טוב ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני די חדש כאן ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת לוח אם: 1} asus a8n-e nf4ultra s939 2} gigabyte ga k8n ulta s 939 nf4 שניהם נעים סביב ה 880 התקציב נע בין 880-950 המחשב דיי חזק מיועד למשחקים סרטים וכד' אגב יש לי כרטיס מסך gigabyte 6600 gt vivo retail אולי זה יותר מתאים ללוח כי זה אותה חברה מעבד amd 3200 s939 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 3400 ש"ח ואני מתלא בבחירת המעבד אני צריך מחשב שיהיה לי להמון שני טובות וגם מחשב שיהיה חזק לערכיה תוכנות עריכה כבדות כמו פרימיר ווגאס כי אני עוסק בתחום הקולנוע.. ואני לא יודע איזה מעבד כי גם המשחקים חשבוים פה אני רוצה מחשב חזק שיריץ לי משחקים טובים אם אפשרות לשידרוגים בעתיד הרחוק! מה אתם מעציים לי לעשות כי חשבתי לקחת את המעבד של amd Phenom II x4 Quad-Core 920 אבל אמרו לי שהוא חלש למשחקים וזה והוא ברמה בקושי של ה q8200 אז מה כדי לי לקחת (חשוב לא מעבד מעל 1200 שקל!!)
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך שמשהו שיודע יגיד לי משהו על הזכרונות של החברות האלא ואיזה כדי יותר לקנות למחשב למשחקים Elixir, PQI ו- Infineon . וגם מה פירוש ה- CL2 שיש לפעמים ליד השם של הזכרון . ???
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אם זה 266 אז זה בעצם 133Mhz X 2 ? (בגלל ה-DDR? לא?) ואז מספיק זכרון ולוח אם של 266? (בהנחה שאני לא מעוניין בשידרוגים בעתיד) ואם זה 333 אז איך זה מתחלק ל-2? מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חברת Compulab הישראלית משיקה דגם PC חדש בשם Airtop, שמציע ביצועים חסרי תקדים עבור מארז ללא מאווררים בדממה מוחלטת החברה הישראלית מחיפה, Compulab, מציגה פיתוח מרשים וכחול לבן לאחר כשלוש שנים של עבודה: מחשב מבוסס PC המקרר את עצמו באופן פסיבי לחלוטין, על ידי שיטה של זרימת אוויר טבעית אותה פתחה החברה, ובדומה למחשבים מסוגו הוא אף מסכם הכל ב-200W: ה-Airtop. מחשב ה-Airtop מגיע בשלוש תצורות: אחת למגזר העסקי (Workstations), אחת עבור שרתים, והאחרונה אף עבור שוק הגיימינג (שאפשר להתייחס אליו גם כאל השוק הביתי). Compulab מצהירה על יכולות קירור טובות יותר משאר הקירורים בגודל זה. כיצד היא עושה זאת? זו פרסמה סרטון המדגים את יכולת זרימת האוויר הטבעית, לה היא קוראת NAF (ר"ת Natura…
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
ברשותי Athlon TB 1.4 256 Crucial/micron RAM 2.5 CAS hercules Kyro2 prophet 4500 Gigabyte 7DXR עכשיו אני יודע שהכרטיס מסך הוא Bottle neck רציני, אז רציתי לדעת האם החלפה שלו עכשיו, וחיבורו למערכת שיש לי כרגע, תספיק לפחות לעוד שנתיים... כרגע בעבודה נורמלית ללא משחקים זה בהחלט מספיק... בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות המלצה אני שוקל לרכוש חלק מרכיבי המחשב (הקטנים - זכרונות, מעבד ואולי כרטיס מסך) בחו"ל ולשלוח אותם לארץ. מבחינת מחיר המהלך משתלם מאוד. השאלה היא לגבי עניין של אחריות - האם יש אחריות בחו"ל גם למוצרים הנשלחים לארץ? האם במקרה וחס וחלילה משהו יקרה לרכיבים אני אוכל לשלוח אותם לתיקון בחו"ל? האם זה כדאי? האם מישהו ניסה זאת? מה דעתכם בנושא?
-
- 13 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות זיכרון 512 מגה ורציתי לשאול האם החברה הזו טובה קבלו לינק http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתוב במפרט שיש רק 1 ATA ואני מסתכל על התמונה ורואה 2 חיבורים של ATA אחד אדום ואחד שחור בקצה הלוח ליד ה PCI רשום במפרט CD IN אולי זה הכוונה ? כי אני רוצה לחבר 2 צורבים ועוד 2 HD עם חיבור ATA בנוסף ל SATA שאני מחבר http://www.gigabyte.com.tw/Products/ViewImage.aspx?ProductID=2324 זה התמונה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2324&ProductName=GA-945P-S3 לינק למוצר
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות לוח-אם מהדגם GA-P35C-DS3R of Gigabyte בגירסה 2.1. בלוח זה ישנם 4 חריצים של DDR2 ו2 חריצים של DDR3. האם ניתן לשלב בינהם באותו הלוח והאם יש השפעה של סוג אחד של זיכרון לשני?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-